Published: 2012-07-31 Time: 17:19:59 Filed Under:

Kapitel 86 - Is this really what I want?

PREVIOUS: ''wow, det där var helt...'' viskade han mot mina läppar
''...amazing'' avbröt jag honom och log stort. 
Adam la sig ner bredvid mig och la en arm runt min midja, jag la åter igen mitt huvud på hans bröstkorg och somnade äntligen, det sista jag tänkte på var kyssen med Adam.
ARIANA'S PERSPEKTIV:
 
Jag vaknade av att min mobil ringde, jag sträckte mig trött efter den och gick sedan ut ur rummet, utan att kolla vem det var så tryckte jag på den gröna knappen.
''Hej'' sa jag trött och gnuggade mina ögon, jag tog väck mobilen från örat och kollade vem det var på displayen och suckade högt, sedan pressade jag hårt mobilen intill örat igen
''Vart är du?'' frågade Justin kallt och jag hörde en dörr smällas i bakrunden.
''Kan du..''
''Vart är du?!'' avbröt han argt och utan att se det kunde jag veta att han smällde ihop käkarna.
''Vi måste träffas!'' sa jag surt och suckade.
''Verkligen, vart är du?'' sa han och slappnade av
''Vart ska jag möta dig?'' frågade jag och ignorerade hans fråga.
''Lek inte några lekar med mig Ariana, jag är inte på humör, vart är du?!''
Han höjde rösten och jag ryckte till, jag kunde garanterat säga att han var förbannad eller mer än det. 
''Vart ska vi träffas?!'' jag började tappa tålamodet och kunde slänga luren i ansiktet på honom närsomhelst om han inte vaktade sin tunga.
''VAR FAN ÄR DU ARIANA?!''
''Säg vart vi ska träffas annars lägger jag på!'' hotade jag och ställde mig framför en spegel och studerade mitt trötta ansikte, jag hörde Justin's tunga och snabba andetag från andra sidan telefonen.
''Fine, jag är i ATL, kom hem till mig'' var det sista han sa innan han slängde luren i ansiktet på mig
la han just på telefonsamtalet i ansiktet på MIG?
Och sedan stelnade jag till, sen när var justin i Atlanta? jag kom igårkväll.. och då hade han inte ens kommit till stugan från hon där Chantelle då jag åkte från bora bora.
jag gick tillbaka in i Adams rum och han satt på sängen och gjorde något med sin mobil.
''Vem var det & varför skrek du?''
''Jag ska mörda den killen!'' var allt jag behövde säga så förstod Adam, han suckade och skakade på huvudet och reste sig upp och gick fram till mig. Han la sina händer på mina kinder och kysste mjukt mina läppar. Jag andades ut och slappnade av. Under en kort stund fick han mig att glömma Justin och samtalet jag hade med honom. 
 
Jag hade dragit på mig ett par svarta tighta byxor, en vit långarmad tröja som jag hade lånat av Adam och ett par högklackade skor och började sedan bege mig mot Justin's hus. Jag hade lånat Adam's Audi och inom en kort stund så parkerade jag utanför Justin's hus. Jag stängde av motorn och gick upp för den jättekorta trappan som innehöll 4 trappsteg och plingade sedan på dörren. Justin slängde upp dörren och kollade tomt på mig från topp till tå och flyttade sig sedan åt sidan. Jag tog ett steg in och började ta av mig mina skor sedan gick jag in till köket och satte mig på stolen. Pattie skulle komma hem ikväll från sin spa-resa så hon var inte här. 
''Var har du varit? Du har varken svarat på din mobil och du har inte varit hemma och dina föräldrar är jätteoroliga'' Jag suckade högt, har han inte fattat än att allting är slut mellan oss? att jag inte orkar med hans skit längre?
''Allting är slut mellan oss Justin'' jag spände blicken i honom och spände även mina käkar, han stelnade till.
''Det sa vi inte..'' mumlade han och kollade på hans sammanflätade fingrar.
''Nej, jag sa det'' 
''Ari-''
''Stop, nu är det min tur att prata och du ska bara hålla käften och lyssna för jag har tappat tålamodet, allting är slut mellan oss Justin, det finns inget mig och dig längre. Jag orkar inte med dina lögner du smäller in i mitt huvud, du har lovat mig så mycket men inte gjort ett enda skit'' jag pausade för att torka bort tåren som föll ner för min kind.
''Kommer du ihåg Bora Bora som skulle vara VÅR semester? inte din och Chantelle eller vad hon nu heter, det skulle vara ett minne för livet, jag litade på dig Justin, men du har svikit mig gång på gång!'' skrek jag och ställde mig hastigt upp så att stolen bakom mig välte omkull. En tår rann ner för Justin's kind, han reste sig upp och kom närmare mig, jag la min hand på hans bröstkorg. Justin tog väck min hand och tog bort all avstånd som fanns mellan oss. Jag la en slinga bakom örat och kollade upp på honom medans mina tårar rann ner för kinderna. 
''Snälla gråt inte..'' viskade han och torkade bort mina tårar med hans tumme. Jag smällde väck hans hand och lät hans andra arm vara kvar runt min midja. Jag var helt säker på att jag gjorde rätt, vi behövde en paus. Vi behöver vara ifrån varandra ett tag för att veta om vi verkligen höll ihop eller inte. 
''Vi behöver en paus'' grät jag och la mina armar i kors över bröstet, han suckade tungt och kollade på mig med en sårad blick och backade sedan ett steg.
''Du träffar honom ellerhur? du har fallit för honom, det är därför du vill lämna mig'' Jag rynkade på pannan, vem snackar han om? Vad snackar han om överhuvudtaget, sedan slog det mig. Adam.
''Vem?'' mumlade jag och la huvudet på sned.
''gör inte så'' viskade han och tårar rann ner för båda våra kinder.
''Gör vad?''
''Du tänker lämna mig för Adam, ellerhur? Jag har varit tillsammans med dig i 2 år, trodde inte att du kunde överge mig så lätt, trodde inte att du var så överhuvudtaget'' jag skakade på huvudet, att lämna Justin för Adam var det sista jag tänkte göra.
''Nej, jag lämnar dig för att jag är trött på dina lögner, trött på att du ska vara otrogen mot mig hela tiden, varje gång jag vänder ryggen till så flirtar du redan med en annan tjej, är jag verkligen inte tillräckligt bra för dig? räcker inte jag?!'' det sista skrek jag rakt ut och slog ut med armarna
''Du är det bästa som har hänt mig, jag kan inte tvinga dig att stanna kvar med mig. Jag har sprängt mina chanser och du lovade mig en sista, jag tänker låta dig gå'' sa han samtidigt som han grät och backade baklänges, han vände sig sedan om och gick upp på sitt rum men först knöt han knytnäven och slog allt vad han orkade på väggen. Jag gömde mitt ansikte i händerna och lutade mig mot kylskåpet och halkade ner så jag nu satt på golvet med knäna upp till hakan. Du är det bästa som har hänt mig hans ord ekade i mitt huvud. En del av mig skrek att jag ville ha honom, att jag ska gå upp till honom och slänga mig runt hans hals och be om ursäkt medans den andra delen sa åt mig att jag gjorde alldeles rätt, att jag var fri från det här fängelset, att jag kunde göra vad jag ville. Jag slängde på mig mina skor och sprang ut till bilen och körde mot Adams hus. Jag ryckte upp ytterdörren och sprang förbi Adam's och Christopher's oroliga blickar. Jag slängde mig på Adam's säng och grät mig till sömns, Var det här verkligen vad jag ville?


Andra kapitlet idag, är så stolt över mig själv! :'D
HAHA men nej, vad tycker ni?
Denna novellen avslutas snart, typ vara 2-3 kapitel till sedan kör vi igång med en ny, men först vill jag veta vilken av mina noveller har varit bäst än sålänge? :)
KOMMENTERA!

Published: 2012-07-31 Time: 09:53:04 Filed Under:

Kapitel 85 - What would you do if I kissed you?

PREVIOUS: ''Är du avundsjuk att jag kan få din syrra på ett annat sätt än dig?'' flinade Adam och kollade retsamt på Chris
''Faktiskt, bara kolla på hur vacker hon är!'' 
Mina kinder hettade till och jag kollade ner på Adams hår och började leka med det.
''Naw hon rodnar'' retades Adam och flinade, jag slog honom löst på armen. Vi tog våra saker och gick ut ur planet, det gick så fort för att det fanns inte många folk kvar och vi var bland dom sista.
''Du sover hos mig ikväll och imorgon kan du åka hem!'' sa Adam bestämt och traskade vidare framför oss.
''Lyssna inte på honom syrran, du får sova vart du vill'' sa Chris och la sin arm runt mina axlar.
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
 
Jag var påväg hem från Chantelle med ett leende på läpparna, helt sjukt hur denna tjejen kunde få mig att le genom att bara kolla på mig, hon var sjukt vacker. Jag hade på mig ett par vita shorts och en svart T-shirt. Och jag skulle nu hem till stugan för att byta om sedan gå ut och äta middag med Chantelle. Jag hade berättat för Ariana att jag var hos 'Jason' vilket jag kallade Chantelle för. Hade jag berättat för Ariana att jag umgicks med Chantelle istället för henne hade hon blivit skitsur och jag hoppas att papparazzi inte fick några bilder på oss. Jag låste upp dörren och tog ett steg in och märkte att något var fel, riktigt fel. Kläder låg överallt, en vas hade gått sönder i hundra bitar, fjäder från kuddarna låg över allt och sängen var helt uppochned, hela rummet var upp och ned. Jag la märke till en tidning och en pappersbit på, jag sprang över till andra sidan sängen och ryckte åt mig lappen. Det var därför jag åkte stod det nerklottrat, jag kollade ner på sängen och tidningen var uppslagen på den sidan jag och Chantelle var med på.
''FAN!'' skrek jag högt och smällde till väggen med knytnäven, Ariana kommer aldrig förlåta mig och jag förstår henne till punkt, jag hade heller inte förlåtit henne om hon hade gjort samma sak speciellt inte när jag och hon var på semester tillsammans. Jag har sagt till Chantelle att hon snart skulle få träffa Ariana och så händer detta. Ariana tror säkert att det finns något mellan mig och Chantelle med det gör det absolut inte. Jag tog upp mina mobil och skickade till Chantelle att jag inte kommer sedan ringde jag Ariana medans jag packade ihop mina saker. 
''KENNY, MOSHE!'' skrek jag och båda kom snart springandes in och spärrade upp sina ögon.
''Hon och stuckit och vi ska följa efter henne, packa era saker och beställ sedan biljetter så fort som möjligt!'' sa jag och ställde mig andfådd framför dom, min bröstkorg rörde sig tungt upp och ned. Båda nickade och gick ut, Kenny vände sig om
''Vill du att jag ska hjälpa dig med röran?'' frågade han och pekade på allt som låg omkull på golvet, jag skakade på huvudet,
''jag ringer dom som äger stugan istället och sedan betalar jag dom så får dom själv städa''.
''Är du säker?'' jag nickade, Kenny ryckte på axlarna och vände sig om och stack sedan ut, jag ringde till tjejen som ägde stugan och berättade som det var.
''Jag hinner inte städa, så jag undrar om ni kan skicka över någon så betalar jag?''
''Det är okej Mr Bieber, vi skickar snart över Sophie, hon är där om 10 min''
jag mumlade ett 'okej' och la sedan på och försökte ringa Ariana en gång till, hon svarade inte. Suprising? - Not really. Jag hörde ett par nycklar skramla utanför så jag gick fram till dörren och öppnade, Sophie som skulle städa stod där utanför, jag bet mig i läppen och avfyrade sedan ett leende som hon besvarade.
''Kom in och förlåt för att vi stökade till det'' sa jag och steg åt sidan. Hon skakade på huvudet och log, ska jag vara helt ärlig så var hon riktigt snygg, en läckerbit. Jag blundade och tog ett djupt andetag, jag måste sluta tänka så. Jag slängde snabbt ner alla mina kläder i väskan och gav Sophie en hastig kram och en bunt med pengar.
''Det är för mycket Bieber'' sa hon och räckte fram bunten, jag skakade på huvudet, vi hade ju tagit sönder massa saker också. Jag bankade hårt på Moshe och Kennys dörr, Dom öppnade och steg ut med sina väskor efter sig. Utan ett ord började vi gå, jag vinkade till min en taxi och hoppade snabbt in i framsätet.
''Hejsan, flygplatsen'' Taxichauffören rynkade på näsan och kollade på mig, jag höjde på ena ögonbrynet. 
''Vilket sammanträffande, jag körde din flickvän till flygplatsen igår'' flinade han och började gasa. Mina ögonbryn åkte upp till pannan, så killen hade träffat Ariana?
''hon åkte till Atlanta'' sa han sedan och gav mig en hastig blick, jag nickade och slickade mina läppar.
''Okej, tack!''
''När går ditt flyg?'' frågade han och jag kollade på biljetten jag hade i handen, om 2 timmar
''2 timmar'' sa jag och direkt så började chauffören gasa och köra förbi massa bilar. 
 
''Sådär'' sa chauffören 20 minuter senare och släppte av mig framför dom enorma glasdörrarna
''Tack'' sa jag och gav honom pengar plus dricks. Jag hoppade ut ur bilen med Moshe och Kenny tätt efter mig
''Är ni redo killar?'' flinade jag och kollade bak på dom, dom brast ut i skratt och nickade sedan. Jag sprang till gate 18 och såg planet landa, jag kollade på min klocka som jag hade runt handleden och märkte att planet var en halvtimme förtidigt, vilket var bra, då kom jag fram snabbare. Innan jag steg på planet försökte jag ringa Ariana igen. Jag skakade på huvudet och gav fram min biljett till killen sedan steg jag på och slog mig ner på förstaklass. Det var så många känslor som for igenom mig, jag kände mig besviken på mig själv,krossad,arg och höll på att bli galen.
''Lugna dig lillebror, allt kommer bli bra ska du se'' tröstade Kenny och klappade mig på axeln, jag tvingade mig själv till att tro på hans ord, fast jag redan har sprängt mina chanser hundra gånger. Tårarna rann ner för mina kinder och jag kunde inte stoppa dom så till sist slutade jag försöka, jag kan med gråta, spelar ingen roll om jag är känd eller inte. Jag har med känslor, jag är en människa
 
ARIANA'S PERSPEKTIV:
''Jag sover hos er killar'' flinade jag och armbågade Adam. Adam log stort och la sin arm runt mina axlar.
''Kan ni skynda er lite? jag är fan trött!'' sa Christopher som gick några meter framför oss. Jag kollade på min klocka och den visade 01:44, jag vände skärmen till Adam och han spärrade upp sina ögon.
''Den var nyss 10?!''
jag skrattade åt hans reaktion och joggade sedan fram till min bror och la min arm runt hans midja, min mobil började ringa och jag kollade vem, Justin's namn lyste upp på displayen och jag tryckte på Decline och stoppade sedan ner min mobil i den lilla väskan jag hade runt halsen.
''Var det han?'' mumlade Chris och kollade trött på mig, jag nickade och vi fortsatte gå i tystnad.
 
''Framme!'' ropade Christopher och ställde sig framför ytterdörren. Adam fiskade upp nycklarna och slängde dom till honom, Christopher öppnade dörren och slängde av sig sina skor sedan flög han upp för en trappa och till sist hörde man en dörr smällas till. Adam skakade på huvudet och flinade. Jag tog av mig mina skor och ställde mig sedan åt sidan och väntade på Adam. Jag kunde ingeting på det här stället. Huset var vitt och enormt och insidan var dubbelt så större kunde man tro. Adam gjorde en gest att jag skulle gå före och jag gick sakta fram. ''Är du hungrig snäckan?'' flinade han och pekade mot köket, jag skrattade och skakade på huvudet. Vi började gå upp mot hans rum och jag bärde på min väska, han sträckte fram och erbjöd sig till att bära den men jag bara skakade på huvudet och så envis som Adam är så tar han bara min väska.
''Det var ingen fråga'' flinade han och bärde upp väskan min väska hur enkelt som helst uppför den långa trappan. ''Vill du sova i min säng eller i gästrummet?'' sa han och blinkade med ena ögat. 
''ditt rum'' sa jag och kollade ner på mina fötter.
''Komdå'' sa han och la sin arm runt min midja och förde mig framåt. Han ställde sig framför en dörr och öppnade den och förde mig inåt.
''Va inte rädd ska inte äta upp dig och din bror sover i sitt rum'' sa han och gick fram till sin gaderob.
''Jag är inte rädd'' sa jag nervöst och gick fram till min väska och tog fram mina svarta kortkorta shorts och vita linnet sedan gick jag in på toan, jag bytte snabbt om och sedan tvättade jag ansiktet och gick ut igen.
''Går det bra om jag sover i kalsonger?'' frågade han och höjde på ena ögonbrynet.
''Alltid!'' 
Han la sig ner på sängen och jag kröp ner bredvid honom och la mitt huvud på hans bröstkorg, hans arm vilade runt min midja. 
''Vad skulle du göra om jag kysste dig?'' frågade han helt plötsligt, Ingeting, vad ska jag göra? skulle nog bara gilla det. 
''Ingeting'' mumlade jag och kollade upp på honom, han la mig ner på ryggen och satte sig sedan i gränsle över mig och böjde sig ner och kysste mjukt mina läppar. När han märkte att jag inte gjorde något motstånd så pressade han sig ännu mer mot mig. Jag la mina armar runt hans hals och tryckte honom mot mig. Hans läppar masserade mjukt mina. Jag avslutade kyssen och han drog sig tillbaka.
''wow, det där var helt...'' viskade han mot mina läppar
''...amazing'' avbröt jag honom och log stort. 
Adam la sig ner bredvid mig och la en arm runt min midja, jag la åter igen mitt huvud på hans bröstkorg och somnade äntligen, det sista jag tänkte på var kyssen med Adam.

Förlåt för ett sent kapitel :/

Published: 2012-07-29 Time: 09:50:02 Filed Under:

Kapitel 84 - Ain't I good enough?

PREVIOUS: ''Jag älskar dig och jag kommer bevisa för dig att det här kommer funka'' viskade han och smekte min kind med baksidan av sin hand och kysste mig en gång till fast den här gången hårdare, Justin la sig ner bredvid mig och jag la mitt huvud på hans bröskorg, Han smekte min rygg och ritade små hjärtan med pekfingret
''Godnatt'' mumlade jag och blundade, det kändes bra att allting började lösa sig mellan mig och Justin. 
''Godnatt mitt hjärta, jag älskar dig''
Och mina små vänner, Justin höll inte vad han lovade
 
En vecka hade gått sedan vi kom hit och hade vårt senaste bråk jag har inte sett Justin en enda gång, bara när vi skulle ut och äta. I min väntan på Justin så gjorde jag pannkakor och satt nu på sängen och bläddrade i en tidning. Just nu satt jag och läste om Johnny Depp och skulle just bläddra sida när jag såg Justin vara med, jag la ner min pannkaka på tallriken och rättade till min ställning. Jag var just påväg till att föra pannkakan mot munnen igen tills jag stelnade till av chock, Det var en hel sida med bilder på Justin och en tjej. En bild där han trycker upp henne mot väggen och håller hennes händer och en bild på när han räcker ut sin hand och håller i henne. Jag reste mig upp med tidningen i handen och ställde mig framför spegeln, jag kollade först på tjejen sedan på mig själv, inte så konstigt han var med henne, jag såg ut som en insmälld kamel. Visst krossade det mitt hjärta men jag förstod honom varför lixom bara kolla på mig, jag ser helt tjock, äcklig och ful ut. En tår rann ner för mina kinder, varför kan han inte bara säga som det är? att han är trött på mig och inte vill ha mig längre. Varför kan han aldrig nöja sig med bara 1? Var inte jag tillräckligt bra? Och dom gångerna jag hade ringt honom under den veckan hade han sagt att han är ute med Jason och då när jag har frågat om den så kallade 'Jason' så förändrades hans ansiktsuttryck, Jag såg klart och tydligt på bilderna att dom var mer än vänner och titta här, här var det en bild på dom när Justin böjde sig in och skulle kyssa henne, Vadfan tänker killen med? Vi hade precis slutat bråka och nu startar han ett nytt, det bästa jag kunde göra var att åka härifrån och lämna tidningen med 5 ord på, just precis vad jag skulle göra.
 
Justin hade skickat sms till mig och sagt att han ska sova hos 'Jason' vilket var hans nuvarande flickvän så jag hade gott om tid till att packa, jag hade beställt biljetten och hade den just nu framför näsan. Jag tänker inte ge honom vad han vill ha, jag tänker inte starta ännu ett bråk. Det var därför han inte hade kommit en enda gång under den veckan för att fråga hur det var, han var för upptagen för att få tjejen i sängen. Hur kunde jag ens tro att han skulle förändras? Efter bara en vecka lägger han händerna på en annan tjej, wow suprising? - Not really 
 
Jag hade packat det sista min väska och var på väg ut, jag sprang in till sovrummet och tog min biljett och mobil och kladdade snabbt ner 5 små ord på lappen och lät tidningen vara uppslagen på sidan så han förstod.
Jag bärde min väska, lämnade rummet och låste bakom mig, han hade en nyckel själv. Jag hade inte en blekaste aning vart flygplatsen låg men det skulle vi minsann fråga någon okänd människa. Mitt flyg gick klockan 11 inatt och klockan var just nu 8 på kvällen. Jag hade kommitut på vägen och vinkade till mig en taxi oerhört fort.
''Hejsan, flygplatsen'' sa jag och han började snabbt köra därifrån, jag kollade bak på vägen vi nyss hade kört igenom och en besvikelse hade sköljt igenom mig, jag tänker inte göra en big deal av detta, bara lite. Vägen till flygplatsen var inte alls lång och efter ca en halvtimme så stod jag framför den enorma flygplatsen, jag gick till gate 18 som var bara några meter bort, en suck av lättnad lämnade min mun och snart fick jag syn på två killar jag kände igen och spärade upp ögonen när jag såg vem det var, båda hade ryggen till mig med det var inte svårt att känna igen dom.
''Adam, Christopher!'' ropade jag och båda vände sig om, jag vinkade ivrigt och ett leende spred sig över mitt ansikte
''Lillsyrran!'' ropade Chris och sprang mot mig, jag mötte honom halvvägs och slog hårt mina armar runt honom. Han snurrade mig några varv innan han släppte ner mig och under tiden hade Adam hunnit komma fram till oss. ''Hejsan!'' sa jag glatt och gav honom en kram, vi stod där och tittade på varandra med ett stort leende på läpparna innan alla brast ut i skratt.
''Skulle inte du vara i bora bora i 3 veckor?'' frågade Adam och mitt leende sjönk, jag bestämde mig för att berätta för dom, det var trots allt min bror och hans bästavän så en liten hemlighet kunde dom hålla när dom ändå hade tusen mellan sig. Jag berättade snabbt vad som hade hänt, inte för detaljerat, mer behövde dom inte veta. Chris' ansiktsuttryck ändrades och jag kunde inte se vad han tänkte eller kände. Adam dunkade honom lite lätt på ryggen med knytnäven och det fick Chris till att rycka till.
''Broder?'' mumlade jag och la min hand på hans rygg, Chris bet hårt ihop sina käkben och kollade på mig med ett sorgligt ansikte.
''Jag är så ledsen lillsyrran'' mumlade han och kramade mig hårt.
''Jag med Chris'' mumlade jag mot hans bröstkorg och la hårt mina armar runt hans midja. Gaten öppnades och folk började släppas in och jag stod i kö efter Adam. Jag lämnade fram min biljett och gick in till planet.
Nu fanns det ingen återvändning
 
Jag, Chris och Adam hade fått platserna bredvid varandra och jag fick glatt sätta mig längst in mot fönstret. 
Adam smällde mig lite nätt på mitt lår och jag kollade frågandes på honom, han pekade oskyldigt på Chris.
''Vart bor du?, jag vet att du bor i Usa men vart?''
''Atlanta'' sa jag hest och harklade mig sedan, båda spärrade upp sina ögon.
''Det gör vi med, vart i ATL bor du?'' frågade Adam och kollade på mig med ivrighet i blicken. 
''Vid det där havet''
''Du är min granne va? för jag bor också där och har sett dig gå förbi ett par antal gånger'' jag nickade glatt, jag hade med sett honom ett par gånger gå förbi mitt hus.
''Chris, mami vill träffa dig'' sa jag och böjde mig fram för att möta hans blick, planet hade börjat flyga och vi var snart över moln, mina öron hade öronlock och det gjorde så satans ont. Chris nickade långsamt och tveksamt. 
Jag himlade med ögonen.
''Oroa dig inte, hon kommer inte äta upp dig och hon är totalt över papi'' sa jag och flinade, Adam brast ut i skratt och snart hade jag mitt huvud lutad mot hans axel och skrattade för fullt. Jag skakade på huvudet och satte mig upp igen, jag tog fram mina vita hörlurar och kopplade dom till min iphone.
''Var inte så tråkig syrran, snacka med oss'' jag fnös, jag tänker inte sitta i 19 timmar och snacka med honom. Jag sparkade igång musiken och satte mig bekvämt sedan lutade jag mig tillbaka och somnade med detsamma. 
 
Jag blev väckt av att Adam tog ut min ena hörlura och skakade på mig, jag slog upp mina ögon och mötte hans blick, han räckte mig en bricka med mat på. Vad hade dom beställt? jag tog väck foliet som var på den lilla burken och en doft av kyckling och curry slog mot mig, jag drog in doften och njöt. Snabbt började jag hugga in och snart låg alla burkar framför mig tomma. Adam räckte mig en godispåse och jag tog tacksamt emot den och plockade dom godaste bitarna.
''Inte visste jag att du hade samma godissmak som mig'' sa han irriterat fast på skoj, Adam satt i mitten och skakade på huvudet. Jag flinade och gav tillbaka påsen och lutade mig sedan tillbaka igen och försökte somna tills jag kände en tyngd på mitt bröst och såg att Adam hade lutat sitt huvud mot mig
''Jag bryr mig inte vad du säger at the minute, jag är trött'' sa han och log mot mig. Jag la varsitt ben på sätet framför mig så mina ben lyfte upp hans huvud. Jag smekte sakta hans hår.
 
19 HOURS LATER:
 
''Era jävla kossor bägge två, vakna!'' sa Christopher otåligt och slog oss med en kudde som han tydligen hade fått av flygvärdinnan. Mina ögonlock särades snabbt och innan jag hade hunnit tänka ordet av så hade Chris måttat ett till slag med kudden mitt uppe i mitt ansikte. Adam reste sig upp och gäspade stort.
''Det var den bästa tuppluren på länge'' sa han och gäspade en gång till. 
''Det är bara för att du sov i min famn'' sa jag sarkastiskt och flinade.
''Om man sover så bra varje gång så är du välkommen till min säng'' flinade han och Christopher gav honom ett till slag i huvudet fast denna gången med handen.
''Prata inte så med min syster'' 
Jag och Adam började skratta och gjorde sedan en high-five med varandra.
''Du kan sova hos oss idag?'' sa Chris och kollade på Adam som instämde genom att nicka på huvudet.
''Som sagt, du är välkommen'' han blinkade med ena ögat och jag började skratta igen, Christopher skakade på huvudet och en suck lämnade hans mun. Vi hade äntligen landat i Atlanta och alla som satt på planet var ivriga för att komma ut och sträcka på benen, alla förutom vi som satt och skrattade. Vi hade kvällshumor på hög nivå. Jag sneglade mot min mobil klocka som visade 6 på kvällen. Medans alla stod i kö för att komma ut så satt vi kvar på våra säten ännu en gång lutade Adams tunga huvud mot min axel, jag lutade mitt huvud mot hans och gäspade stort.
''Somna inte igen era grodor!'' sa Christopher och höjde kudden, jag och Adam tog direkt skydd med våra händer högt upp i luften framför vårt ansikte. Min rygg var lutad mot fönstret och jag hade varsitt ben om sidan på Adam och hans huvud var lutad mot mina bröst.
''Skulle inte förvåna mig om ni en vacker dag blir tillsammans'' muttrade Chris och skakade på huvudet.
''Är du avundsjuk att jag kan få din syrra på ett annat sätt än dig?'' flinade Adam och kollade retsamt på Chris
''Faktiskt, bara kolla på hur vacker hon är!'' 
Mina kinder hettade till och jag kollade ner på Adams hår och började leka med det.
''Naw hon rodnar'' retades Adam och flinade, jag slog honom löst på armen. Vi tog våra saker och gick ut ur planet, det gick så fort för att det fanns inte många folk kvar och vi var bland dom sista.
''Du sover hos mig ikväll och imorgon kan du åka hem!'' sa Adam bestämt och traskade vidare framför oss.
''Lyssna inte på honom syrran, du får sova vart du vill'' sa Chris och la sin arm runt mina axlar.

PEOUWH!
Ni får Justin's perspektiv i nästa kapitel!
där fick ni en lång del, det är väl den längsta på länge?
Men jag har en fråga till er, Vill ni ha en lång per dag eller 2 korta kapitlar per dag? Så jag lixom delar upp det långa kapitlet i två?
- Behöver allas svar för att se vad dom tycker
& det långa kapitlet kommer vara som detta och KANSKE lite längre?

Published: 2012-07-28 Time: 19:35:17 Filed Under:

Kapitel 83 - I'm sorry babygirl, I love you

PREVIOUS: ''Lägg av Justin'' sa jag och puttade bort honom, han låg ner på sängen bredvid och kollade på mig med en sårad min, han måste inse att hans ord gör ont, att han inte bara kan slänga dom hursomhelst. Och att han drar upp det med Ryan var lågt och gammalt skräp. Det är inte Justin som jag väntar på som ska komma ridande på en vit häst och vara min drömprins. jag gjorde ett fel val.
ARIANA'S PERSPEKTIV:
 
''Vad tänker du på?'' frågade Justin och vände sitt ansikte mot mig, jag reste mig upp och gick ut till altanen och kollade ut för det fina utsikten, solen var påväg ner. Justin kom ut efter mig och ställde sig bakom mig. 
''Förlåt älskling..'' sa han och la sina händer på mina höfter, jag la mina armar över bröstet och la sedan huvudet på sned. Justin harklade sig och kysste min bara hals.
''älskling.....'' 
''Det här funkar inte Justin..'' viskade jag och en tår rann ner för min kind, jag är av den sorten som ger upp såfort det blir svårt. Jag gjorde det för att jag var rädd för att bli sårad, min uppväxt har ju inte precis varit den bästa. 
 
''Mamma, vart är pappa?'' frågade jag och klampade in till köket, Mamma grät och hennes ögon var blodsröda, det värsta jag visste var när mamma grät, det krossade mitt hjärta i bitar och gav mig en klump i halsen och snart började jag själv gråta.
''Mamma varför gråter du?'' grät jag, mamma föll ner på knäna bredvid mig och höll hårt om mig.
''Din pappa har lämnat oss''
Jag torkade hennes tårar med baksidan av handen och la mina händer hårt runt hennes hals. Pappa skulle aldrig göra så. 
''Nej mamma, pappa lovade mig''
hon skakade på huvudet och kramade mig hårdare, jag backade långsamt ur hennes famn och sprang upp för trapporna och in till mitt rum, jag låste dörren efter mig och slängde mig på sängen. Kudden blev blöt efter bara några sekunder, jag hörde steg utanför dörren och mammas lätta knackningar hördes.
''Gumman kom ut så vi kan prata''
Det var den dagen som förändrade allt, hela mitt liv.

''Älskling?'' sa Justin och ryckte mig ur min flashback, jag vände mig om och mötte hans blick. Jag märkte att mina tårar hade börjat rinna, jag torkade tårarna med baksidan av handen och gick förbi Justin och in till rummet. Jag tog mina svarta shorts och vita linnet sedan gick jag in till toan och bytte om och slängde mig sedan på sängen och försökte somna, Justin krånglade sig ur sina kläder och kröp ner under täcket bredvid mig.   Han la sin arm runt min midja och tryckte mig tätt intill hans bröstkorg. Jag kramade hårt om min kudde och snyftade lite tyst, hur kunde allting gå såhär snett? Justin satte sig i gränsle över mig och smekte mitt hår.
''förlåt älskling, gråt inte'' mumlade han och kysste mjukt mina läppar, när han insåg att jag inte gjorde någon motstånd så pressade han dom bara ännu hårdare.
''Jag älskar dig och jag kommer bevisa för dig att det här kommer funka'' viskade han och smekte min kind med baksidan av sin hand och kysste mig en gång till fast den här gången hårdare, Justin la sig ner bredvid mig och jag la mitt huvud på hans bröskorg, Han smekte min rygg och ritade små hjärtan med pekfingret
''Godnatt'' mumlade jag och blundade, det kändes bra att allting började lösa sig mellan mig och Justin. 
''Godnatt mitt hjärta, jag älskar dig''

En liten del, ni fick typ inget idag så jag kände mig skyldig till att ge er något, ska snart till Helsingborg's festivalen igen & när jag är tillbaka så vill jag ha kommentarer med era åsikter & idéer i, okej?
Jag avbröt där så ni har något att längta till, ni kanske får ett till kapitel idag, inte säkert.

Published: 2012-07-28 Time: 12:45:05 Filed Under: Meddelande

Hate it..

Hatar att säga detta men det kommer kanske inget kapitel idag :/ 
Jag ska hem idag, jag kommer säkert hem sent då får ni det då om inte jag blir för trött & min hjärna inte vill funka men det hindrar inte er från att kommentera & ge mig idéer, right? 
 

Published: 2012-07-27 Time: 08:28:51 Filed Under:

Kapitel 82 - A beautiful misstake

PREVIOUS: Han gick ut ur flygplatsen och hoppade direkt in i en bil som stod parkerad framför ingången, jag höjde på ena ögonbrynet. Brydde han sig inte vem som var i den? det kan ju vara vem som helt, från en pedofil till en mördare. Men jag såg snart justin's namn stå på bilen, jag hoppade in efter honom och satte mig i baksätet bredvid justin och Kenny. Kenny's blick vandrade mellan mig och Justin. justin förstod nog vad han menade för att han nickade bara på huvudet. Kenny la huvudet på sned och kollade ledsamt på Justin.

JUSTIN'S PERSPEKTIV:
 
''Ariana vi måste snacka..'' mumlade jag och smekte henne lår med tummen, Ariana låtsades som om hon inte hörde mig och kollade ut genom den stora bilrutan. Jag suckade högt och lät min hand vila kvar på hennes lår.
''Det var inte meningen Ari, jag visste inte att det skulle bli såhär. Snälla prata med mig?'' jag tog henne under hakan och vände hennes blick mot mig, hon hade tårar i ögonen och det gjorde ont att se henne sådär och veta att det jag ligger bakom det hela, jag skulle inte reagerat sådär. Vi hade precis kommit varandra ännu närmare så puttar jag henne ifrån mig. Jag har sårat henne för många gånger, kanske är det dags att låta henne gå?
Jag lutade mitt huvud bak på nackstödet och drog ett djupt andetag, jag behövde rensa tankarna, ensam.
''Vi är framme!'' sa chauffören, Ariana öppnade bildörren och hoppade ut utan att ge mig någon blick. Jag gick ut efter henne och la min hand på hennes korsrygg och gick närmare så det bara var 2 cm mellan mitt ansikte och sidan av hennes ansikte.
''förlåt älsk- Ariana, det var inte meningen'' viskade jag och pussade henne på huvudet. Vi gick tysta bredvid varandra fram till vattnet där man skulle gå i för att komma fram till stugan. Hon tog av sig sina tygskor och strumpor och började sedan gå ut i vattnet med väskan på axeln. Jag kavlade upp mina byxor och tog av mig mina skor och strumpor och började gå efter Ariana, vattnet var inte så kallt och det var inte djupt heller. Jag fiskade upp nycklarna ur fickan och låste upp dörren till henne. Kenny och Moshe började gå mot stugan som låg bredvid oss, dom skulle bo tillsammans i en annan stuga. När jag kom in innanför dörren så låste jag den och började kolla mig runt. Jag la mina saker på golvet bredvid sängen. Ariana hade lagt sig på sängen och låg nu och kollade upp i taket. Jag la mig ner på sidan bredvid henne och kollade på henne utan att säga något.
''Varför gör du så?'' viskade hon och harklade sig sedan.
''Gör vad?''
''Varje gång jag försöker komma närmare dig så puttar du ifrån mig'' mumlade hon och satte sig upp. Jag suckade och satte mig också upp.
''jag vet inte... jag har svårt för att lita på folk''
''Jag har varit tillsammans med dig i ett helt år, du borde kunna lita tillräckligt mycket på mig''
''Det gör jag hjärtat men....''
''Men vad?'' frågade hon och kollade mig i ögonen.
''Snälla Ar-''
''Nej säg'' avbröt hon
jag reste mig upp och gick ifrån henne
''Tillexempel som nu, varför går du ifrån mig?!'' skrek hon surt och ställde sig upp och slog ut med armarna.
''It's easier to walk away than fight for what you really want''
''Men vad vill du då?!''
''JAG VILL VARA MED DIG, I EN JÄVLA DAG UTAN ATT VI BRÅKAR!!'' skrek jag och slog ut med armarna. 
''DET ÄR JU INTE MITT FEL, DET ÄR DU SOM GÖR EN BIGDEAL AV ALLTING!''
''VARFÖR SKYLLER DU ALLT PÅ MIG DET ÄR JU DU SOM FÖRSTÖR ALLTING!'' skrek jag tillbaka och jag såg hur hon stelnade till.
 
ARIANA'S PERSPEKTIV:
 
''Det var ju du som var otrogen mot mig med min BÄSTAVÄN och förstörde vår relation!''
hans ord högg som knivar, en tår rann ner för min kind, jag skakade på huvudet och bakade tills altandörrarna tog emot mig, jag kan inte mer det här måste ta slut.
''Vet du vad? jag tänker inte stanna här en dag till med dig'' sa jag och började ta mina saker.
''Ariana nej snälla!'' Justin hoppade på sängen och kom över till min sida och tog tag i mina armar och tryckte mig tätt intill honom, jag försökte kämpa emot men han höll mig hårt, så hårt att det gjorde ont.
''Släpp mig!'' röt jag och försökte slå väck hans händer.
''Annars vad?'' hans ansikte var farligt nära mitt, hans läppar smekte mjukt mina kinder. Han slängde mig på sängen och la sig sedan över mig och började kyssa min hals.
''Justin sluta''
''Du vill inte att jag ska sluta egentligen, du vill det nu bara för att du är arg på mig'' viskade han och fortsatte kyssa min hals. Allt det han sa var sant, jag ville inte att han skulle sluta. En del av mig ville att det ska gå längre medans den andra delen sa åt mig att han gjorde fel, att allt detta var ett vackert misstag. Att jag egentligen inte ska vara tillsammans med världens kändaste tonåring. Jag vet inte varför jag inte stoppade honom, det här var inte vad jag ville. 
''Lägg av Justin'' sa jag och puttade bort honom, han låg ner på sängen bredvid och kollade på mig med en sårad min, han måste inse att hans ord gör ont, att han inte bara kan slänga dom hursomhelst. Och att han drar upp det med Ryan var lågt och gammalt skräp. Det är inte Justin som jag väntar på som ska komma ridande på en vit häst och vara min drömprins. jag gjorde ett fel val

Tror ni det kan bli bra igen mellan dom?
Ska nog spola fram lite. Innan nyår kanske ;)
kommentera!

Published: 2012-07-26 Time: 21:24:29 Filed Under:

Kapitel 81 - Paradise with me you're winning girl, you don't have to roll the dice

PREVIOUS: ''Det ska jag göra!'' lovade han. hans leende och skratt gav mig pirr  hela kroppen, hans solbrände hy och bruna ögon, det svarta håret. Jag skakade på huvudet 'Sluta Ariana, du kan inte tänka så, Justin sitter precis bredvid dig' sa en röst inom mig medans en annan röst sa åt mig att det var okej, att jag skulle fortsätta. Jag log mot honom och lutade mig tillbaka i min stol och blundade, Justin flätade in sina fingrar i mina och smekte min hand med tummen.
''Sov babe, resan är jättelång''
Innan jag hann tänka ordet av hade jag lutat mig mot Justins axel och blundat, allting blev svart.
(Bora Bora, verkligen ett ställe man vill åka till, sjukt snyggt där!)
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
 
jag kollade ner på Ariana som satt lutad mot min axel och sov, hon såg så lugn och fridfull ut. Jag böjde mig ner och pussade henne på pannan, Adam kollade på oss och log, jag besvarade hans leende och lutade sedan mitt huvud mot Ariana's. Vi skulle snart mellanlanda i Chicago där Adam skulle hoppa av. Jag ville inte förstöra överraskningen och berätta för henne att vi skulle till Bora Bora. Bora Bora ligger i ögruppen sällskapsöarna och ligger cirka 260km nordväst om Tahiti, Paradiset som det kallas. Jag har länge vetat att det har varit hennes dröm att åka dit och nu hade vi chansen, så varför inte? Vi var inne i månaden november i slutet av år 2011 och jag ville ge henne något som hon kan minnas 2012 och såg det här som bästa valet, både jag och hon gillar det och har alltid velat åka dit. Det här är första gången jag åker dit så jag vet lika lite som henne. Vi har varit tillsammans i 1 år och det känns som en dröm, en dröm jag aldrig vill vakna upp ur, som folk brukar säga: är det här en dröm så vill jag inte vakna upp. Det här var bara en börja till min överraskning, på nyår tänkte jag fixa ihop något, som en start på ett nytt år och som en början på vårt andra år tillsammans. Hade jag kunnat så hade jag gett henne hela världen utan någon tveka. En sekund utan henne kändes som 1000 år och varje gång jag bråkade med henne kändes det som om någon stack en kniv genom mitt hjärta. Jag och Ariana har gått igenom tårar,skratt tillsammans och det här kändes alldeles rätt. Känslan jag får varje gång hon rör mig eller när hennes mjuka läppar möter mina. Ariana öppnade sina ögon och kollade trött upp på mig.
''Hejsan'' flinade jag och log mot henne, hon log tillbaka och kysste mig mjukt. Hon kollade på sidan och såg Adams säte vara tomt.
''Vart tog han vägen?'' frågade hon och kollade ledsamt på mig.
''Han hoppade av för en stund sen'' sa jag och hon sjönk ner i sätet, jag kramade hårt om hennes hand och försökte muttra upp henne, tillsist kunde jag inte stå ut mer, min svartsjuka tog över.
''Vad är det som är så viktigt med honom? varför helt plötsligt älska honom sådär?!'' frågade jag argt och Ariana ryckte till.
''What the fuck?''
 
ARIANA'S PERSPEKTIV:
 
Justin höjde sin röst och snart satt alla och kollade på oss, jag försökte lugna ner honom men han verkade inte ett dugg bry sig om vad jag har att säga.
''SLUTA!'' skrek jag och alla på planet där bak blev helt tysta och kollade bak på oss, justin spärrade upp sina ögon. Justin kollade sig runt och bad om ursäkt till dom sedan vände han sig mot mig.
''Vad var det där?'' frågade han och höjde på ögonbrynet, som om han inte var med, som om han själv inte hade startat hela det här skitet, jag verkligen står inte ut med hans svartsjuka längre. Han kanske dör inombords men för mig är det dubbelt så värre.
''Bara håll käften innan jag gör något vi båda kommer ångra'' varnade jag och flyttade mig till Adam's plats.
''Aria-''
''låt.mig.vara''
Justin började gå mig på nerverna och det märkte han alldeles snart, det var första gången vi bråkade så officiellt framför publik. Hade jag vetat att det skulle sluta såhär hade jag kanske aldrig blivit tillsammans med honom. Visst var han underbar och ibland helt perfekt men ibland blev han bara för mycket som tillexempel nu då hans ilska tog över. Jag kände Justin's blickar bränna mig i nacken men jag fortsatte att kolla ut genom det lilla runda fönstret. Det här kanske inte är menat att vara, vi kanske inte är menade för varandra, Vi bråkar allt oftare nu och det är bara om småsaker, jag orkar och vill inte mer. Det var första gången Justin reagerade såhär eller ens höjde sin röst när han blev arg, ville han argumentera? BRING IT. I got my capslock on.
''Ariana'' mumlade han och smekte min hand, jag ryckte åt mig handen och stirrade på honom med tårar i ögonen så han kunde se hur mycket han har sårat mig. det började pipa och en tecknad figur med en bälte över bröstet visades på den lilla skärmen, jag satte på mig bältet och lutade mig tillbaka, vi skulle äntligen landa vart vi nu skulle någonstans. Det här kommer inte vara en lyckad resa det känner jag redan på mig. De negativa tankarna började ta över min hjärna och monstret inom mig som jag hade dödat för flera år sen började återupplivas. Jag ville inte bli den personen som var uppkäftig mot allt och alla och gjorde dumma saker igen.
''snälla prata med mig Ari'' Justin flyttade sig till sätet i mitten så han kom närmare mig, han la sin hand över min och kramade den hårt och kollade på mig med bedjande ögon. Han lyfte upp min hand och förde den mot sin mun och kysste mjukt mina knogar. En tår trillade ner för min kind och Justin torkade bort den med sin tumme.
''Jag hatar att se dig ledsen, det gör ont och veta att jag är orsaken''
''Om du nu gör det så hade du inte behövt vara så jälva pain in my ass!''
''älskling...''
''kalla mig inte det'' mumlade jag och såg hur han stelnade till och kollade på mig med en tom blick, han kollade ner på sina händer och flyttade sedan tillbaka till sin plats där han först satt.
 
Jag började lossa på skärpet och reste mig upp, ställde mig bakom Justin och började gå ut ur flygplanet. Justin kollade på mig då och då för att se ifall jag fortfarande var bakom honom, när vi kom ut till flygplatsen så tappade jag hakan, var vi verkligen i Bora Bora? Paradiset? Det här var overkligt, jag kollade på justin som inte ägnade någon tid till att kolla bak på mig, jag visste att han var arg för det som hade hänt och jag ville inte göra allting värre än vad det redan var. Istället för att gå bakom honom så dök jag upp vid hans sida och gick bredvid istället, han kollade på mig och jag gav honom ett osäkert leende. Han gick ut ur flygplatsen och hoppade direkt in i en bil som stod parkerad framför ingången, jag höjde på ena ögonbrynet. Brydde han sig inte vem som var i den? det kan ju vara vem som helt, från en pedofil till en mördare. Men jag såg snart justin's namn stå på bilen, jag hoppade in efter honom och satte mig i baksätet bredvid justin och Kenny. Kenny's blick vandrade mellan mig och Justin. justin förstod nog vad han menade för att han nickade bara på huvudet. Kenny la huvudet på sned och kollade ledsamt på Justin.

Kommentera babes!
ni blev förvånad, right?
första gången på länge ni får 2 kapitel på 1 dag, tror nog jag ska bli mer aktiv eller vad säger ni?
ska äta & snart dra till Helsingborg-festivalen :D
någon som bor i närheten?

Published: 2012-07-26 Time: 08:32:25 Filed Under:

Kapitel 80 - Do not say 14-15 I'll jump through that window

PREVIOUS: ''Du vet om att jag tycker att du är bäst, eller?'' frågade jag och lutade mitt huvud på sned. Justin log mot mig och jag besvarade hans leende.
''Glömde faktiskt att fråga, vart ska vi?'' 
Han kollade på mig och blinkade sedan med ena ögat och sa att det var en överraskning, jag himlade med ögonen och la min hand över hans som låg på mitt lår. 
''Baby vi är framme nu'' sa Justin och kysste mjukt mina läppar, jag gick ut ur bilen och sträckte på mina ben som hade fått sitta i bilen böjda i lite mer än 1 timme.
''Vad gör vi på flygplatsen?'' när jag insåg vart jag stod. Justin la sina armar runt mig bakifrån och pussade mig på huvudet. Jag vände mig om i hans famn och titta upp mot hans felfria ansikte.
''Det får du se!'' sa han glatt fortfarande inga planer på att berätta vart vi skulle, jag suckade och följde efter honom in som en duktig liten hund. Justin flätade sina fingrar med mina och ställde sig i kö till någon gate.
''Jag vet att vi ska ut och resa men vart?!'' muttrade jag surt och stampade otåligt med fötterna som en liten barnunge. Justin ryckte bara på axlarna, jag lutade min panna mot hans skulderblad. Vi stod i kön till ''Pass kontroll'' 
''JUSTIN!'' sa jag och spärrade upp ögonen, jag hade ju inte med mig mitt pass?! Justin flinade och snart stod vi längst fram, Justin la sin arm runt min midja och puttade fram mig så jag stod framför honom, jag kollade ner på bordet och såg att han hade lämnat fram två pass, mitt och hans. Jag vände mig om mot honom och log stort.
''Trevlig resa!'' sa killen bakom disken och gav tillbaka våra pass, Justin log mot honom och mumlade fram ett ''tack''. Han tog våra pass och började gå mot gate 64 som var på andra sidan flygplatsen. Jag sträckte fram handen, att jag skulle ta mitt pass men istället flätar Justin in sina fingrar i mina och går med stora steg dit.
''Det är bra att jag har några kläder med mig, kan jag få mitt pass?'' frågade jag och kollade på honom, han kollade ner på mig och skakade på huvudet. 
''Jag är ingen 10-årig tjej som inte kan ta hand om sitt eget pass'' muttrade jag och släppte hans hand för att rätta till håret. Under hela vägen till gaten så tjatade jag om att han skulle berätta, istället så ignorerar han mig.
''Men tack!'' muttrade jag surt och släppte hans hand och gick lite framför honom, han suckade högt och jag kan slå vad om att han skakade på huvudet.
''Det är en överraskning babe'' han la en arm runt mina höfter och lutade sin panna mot sidan av mitt huvud.
''Jag gillar inte dina förbaskade överraskningar'' mumlade jag och Justin rycke till.
''Varför inte?'' frågade han och putade med underläppen.
''Dom ska alltid vara så jävla dyra, det är inte dina pengar jag vill ha'' sa jag utan att ge Justin en enda blick.
''Och gör jag en överraskning till dig så startar du tredje världskriget, så säg mig hur vill du ha det?'' fortsatte jag
''babe, vi behöver inte bråka nu'' mumlade Justin och kollade runt omkring i hopp om att inte hitta en papparazzi.
Jag stannade på gate 64 och vände mig om mot Justin som kom gåendes några meter bakom. Han ställde sig bredvid mig och la sina händer i fickorna. Planet landade och det tog ett tag innan folk gick ut och sedan öppnades gaten. Jag ställde mig bakom Justin och han gav fram våra pass och biljetter sedan pekade han på mig. Vi gick in i flygplanet och satte oss längst bak på våra platser. Jag tog upp min mobil och såg att jag hade 2 nya sms av Joline.
 
''Ha det så kul med Bieber nu och hitta inte på något dumt! ;)''
 
Jag flinade och Justin sträckte på sig och läste och började småskratta. Vi båda visste precis vad hon snackade om, det kom fram en ung kvinna och jag såg direkt att hon och Justin började flirta med varandra. Han hade det busiga leendet på läpparna. Jag himlade på ögonen och skakade på huvudet. Typiskt Justin. Justin satt längst ut vid gången till alla säten och jag satt i mitten, det kom fram en ung kille i min ålder och bad om att få komma fram, han slog sig ner bredvid mig, längst in vid fönstret och log.
''Adam Kennedy'' presenterade han och sträckte fram handen.
''Ariana Gilbert'' jag skakade hans hand och besvarade hans leende.
''Dig ser man överallt!'' flinade han och halkade lite längre ner i sätet som killar brukade göra och särade på sina ben. Jag skrattade och skakade på huvudet, att jag var med överallt var inget nytt.
''Hur gammal är du då?'' frågade jag och märkte att Justin slutade snacka med tjejen och satt nu och kollade på oss.
''19 dudå?'' frågade han och avslöjade sina vita raka tänder, människan var ursnygg!
''17'' sa jag och log, han nickade imponerat.
''Du ser yngre ut'' sa han och jag la mitt huvud på sned.
''Säg inte 14-15 för då hoppar jag ut genom det där fönstret'' skämtade jag och pekade på fönstret bakom honom, han började skratta och täckte sina ögon med sin hand, jag skrattade åt honom. Vi var nu över moln.
''precis vad jag tänkte säga'' skrattade han och satte sig upp igen. Jag gav honom mördarblicken och skakade på huvudet. Jag lyfte upp knäna till hakan och slog mina armar runt dom.
''Vart ska du då?'' frågade jag och la mitt huvud på mina knä.
''Chicago, till en vän'' frågade han och jag gapade, det här var orättvisst!, jag vill också till chicago.
''Jag vill med dit!'' sa jag och korsade mina armar över bröstet.
''Känner du någon där?''
''Ja, min pappa bor där med min styvmamma och styvbror'' sa jag och log åt tanken att Christopher var min bror.
''Vad heter din bror?''
''Christopher McQueen, låter det bekant?''
han spärrade upp sina ögon och stirrade på mig, jag ryckte till och stirrade tillbaka. Det här var creepy.
''Bor han i ett vitt stort hus och har en mamma som heter Caroline och en Pappa Michael som dog i en bilolycka men hans mamma gifte om sig med Joseph och bor nu i chicago?'' utbrast han och kollade på mig, jag satt där alldeles stum och visste inte vad jag skulle säga, han tog det som ett ja och log stort.
''Trevligt att träffas tjejen!'' sa han och hans leende åkte upp till ögonen.
''Det är allt en liten värld'' flinade jag och lutade mitt huvud på sned.
''Han överdrev inte när han sa att du var riktigt vacker'' sa han och blinkade med ena ögat, jag kollade ner på mina sammanlänkade händer och rodnade. 
''Du får häsla honom så gott och ge han en baaaaamsekram från mig'' sa jag och slog mina armar runt mig själv som i en kram, Adam började skrattade och nickade.
''Det ska jag göra!'' lovade han. hans leende och skratt gav mig pirr  hela kroppen, hans solbrände hy och bruna ögon, det svarta håret. Jag skakade på huvudet 'Sluta Ariana, du kan inte tänka så, Justin sitter precis bredvid dig' sa en röst inom mig medans en annan röst sa åt mig att det var okej, att jag skulle fortsätta. Jag log mot honom och lutade mig tillbaka i min stol och blundade, Justin flätade in sina fingrar i mina och smekte min hand med tummen.
''Sov babe, resan är jättelång''
Innan jag hann tänka ordet av hade jag lutat mig mot Justins axel och blundat, allting blev svart.

Published: 2012-07-25 Time: 08:13:04 Filed Under:

Kapitel 79 - You feel so fucking good baby

PREVIOUS: ''Aw, älskling då''
''ingen fara'' mumlade jag och suckade.
''Godnatt, Godmorgon eller vad man nu ska säga'' flinade Justin och la sitt huvud på mitt.
''Godmorgon'' rättade jag honom.
''Whatever'' mumlade han och sedan blev det dödstyst.
justin bieber shirtless 2012 in bed
Jag vaknade igen vid 10 tiden, Justin låg fortfarande och sov, jag reste mig upp och drog på mig rena nya underkläder sedan gick jag ner för trappan och såg Pattie stå i köket och springa fram och tillbaka
''Vad letar du efter?''
Pattie hoppade till och vände sig snabbt ut men pustade när hon såg att det var jag.
''Jag ska på en spa-resa idag skulle egentligen imorgon men vi ville vara där lite längre, så jag ska åka snart'' jag stelnade till och visste precis vad som skulle hända såfort hon hade lämnat huset. Jag log mot henne och erbjöd henne min hjälp. Efter någon timme kommer Justin ner till köket med bara kalsonger på.
''Vad letar ni efter?'' frågade han precis som jag hade gjort en timme tidigare, Pattie rabblade upp samma svar som hon gav mig och ett busigt leende lekte sig på Justins läppar, jag mötte hans blick och han blinkade med ena ögat
''Hittat det!'' skrek jag och höll upp den enorma termosen vi förbrilt hade letat efter i någon timme.
''Åh tack så hemskt mycket!'' sa Pattie och gav mig en hård kram, jag besvarade hennes kram och drog mig sedan tillbaka, jag hade fortfarande ont där nere sen inatt. Justin ställde sig bredvid mig och la sin hand på min rumpa
''När åker du?'' frågade han otåligt men ville inte visa det, Pattie sneglade på klockan.
''Om 20 minuter'' sa hon och jag stelnade ännu en gång till. Justin började smeka min rumpa och jag försökte att inte ge ifrån mig något ljud. Han kollade på klockan och sedan på mig och log stort. 
''Jag kommer vara borta tills på fredag'' sa hon och märkte inte om att Justin bara ville att hon skulle åka redan nu. Jag och Justin nickade och sa ingeting. Hon var för förvirrad för att märka vår tystnad. I vanligtvis så visste man när jag och Justin var hemma så mycket som vi skrek. 
 
''Jag åker nu!'' ropade Pattie från undervåningen, Justin avslutade kyssen och kollade ner på mig, jag drog på mig tröjan och gick ner för trappan för att säga hejdå till Pattie.
''Hejdå'' sa jag och gav henne en kram, hon besvarade kramen och log. Samma sak hände med Justin. Vi båda stod i dörröppningen och vinkade ända tills vi inte såg Carins bil längre, Justin stängde snabbt dörren och tryckte upp mig mot väggen med händerna på mina bröst. Hans läppar gick i 180km/h och jag försökte så gott som möjligt hänga med. Justin lyfte upp mig så jag hade mina ben runt hans midja, jag låste fötterna bakom hans rygg. Justin började gå upp för trapporna med pausade då och då för att se vart han gick, Justin la ner mig på sängen och la sig försiktigt över.
''Vet du vad? jag tänker inte ta det försiktigt längre'' sa han och verkligen slet av mig tröjan så den gick sönder.
''Du är sexgalen'' mumlade jag i hans öra medans han slet av mig trosorna.
''Självklart, jag älskar dig och när du är så sexig så är det ett plus i hörnet, jag kan inte motstå dig'' sa han och körde in sin penis i mig.
''Kondom Bieber?''
''Äh skit i den'' sa han och började gunga fram och tillbaka.
''Jag vill inte bli gravid?!'' ropade jag och han gav mig mördarblicken sedan drog han sig tillbaka och tog fram en kondom, när han hade tagit på sig den så trängde han sig i mig igen. Stön lämnade min mun och Justin körde i fullfart fram och tillbaka.
''You feel so fucking good baby'' viskade han i mitt öra och kysste min hals, jag blev chockad över hans ordspråk
''Vad är det?'' frågade han när han snart insåg att jag inte samarbetade.
''Sen när säger du f-ordet?'' frågade jag förvånat och jag ska inte ljuga, det lät så jävla sexigt när han sa det.
''Tror du inte jag har märkt hur du dog lite inombords varje gång jag ''råkade'' säga det?'' frågade han och log busigt, mina kinder hettade till och blev enormt röda och Justin började skratta och  fortsatte sedan där han hade avslutat.
''babe, kan vi ha så mycket sex som möjligt denna veckan när vi har huset för oss själva?''
jag skakade på huvudet och mumlade fram ett nej.
''Vet du hur fruktansvärt ont jag har?!'' frågade jag och la mina händer på hans kinder, han smälte under min berörning, det såg jag. Justin trängde sig försiktigt ut ur mig.
''Har du ont?'' viskade han och smekte min höft, jag nickade och han kysste försiktigt min ena höft.
''Förlåt babe, som jag har sagt så många gånger, jag kan inte motstå dig och när jag har chansen som tillexempel nu så självklart så trycker jag lite för hårt..''
Jag böjde mig ner och gav honom en lång kyss, han besvarde kyssen och flätade in sina fingrar i mitt hår.
''Det är okej älskling'' 
Han kysste mitt nyckelben några gånger innan han reste sig upp
''Jag ska duscha, vill du följa med?'' frågade han och jag nickade, jag reste mig upp men stannade direkt när smärtan högg till och sände illningar genom hela kroppen, jag blundade hårt och korsade min ben.
''babe?'' frågade Justin oroligt och la en arm runt min midja.
''Det gör så ont'' sa jag och satte mig ner på sängen igen, Justin satte sig på huk framför mig.
''Förlåt så hemskt mycket älskling, kommer inte göra om det''
''Justin det är okej!''
''Nej det är de inte!'' skrek han och reste sig upp, jag tog hans hand och drog ned honom bredvid mig på sängen, jag la mig över honom och kysste honom mjukt.
''försiktigt älskling'' viskade han mot mina läppar och kysste dom mjukt igen.
 
''Är du klar?!'' skrek jag från undervåningen, jag stod där fullt påklädd och trampade med fötterna som en barnunge, Justin kom gåendes ner för trappan och min haka föll till marken.
''Vad är det?'' flinade han och gav mig en hastig kyss innan han drog på sig sina supras. Justin hade på sig ett par svarta tighta byxor och en vit långarmad stickad v-ringad tröja som han hade kavlat upp armarna på.
''Så fruktansvärt snygg!'' sa jag och log mot honom, själv hade jag på mig ett par svarta cykelbyxor och sedan en  lång stickad tröja som sträckte sig till lite under rumpan.
''Du är snygg!'' sa han och kysste mig mjukt och tog sedan min hand, 
''Vänta lite'' sa jag och släppte honom, jag sprang upp för trappan och in på mitt och Justins rum och drog fram min svarta väska, jag slängde ner min mobil, plånbok och iphoneladdaren och ett vitt linne för säkerhetsskull ifall det skulle bli för varmt för stickade kläder sedan sprang jag ner för trappan igen. Jag öppnade ytterdörren och såg Justin sitta i bilen och vänta på mig, jag hoppade in i framsätet bredvid Justin och la väskan framför mig vid fötterna.
''jag älskar dig'' sa han helt plötsligt när han hade kört ut på vägen, jag log stort
''Jag älskar dig också'' sa jag och sträckte mig och gav honom en liten puss på kinden. Curiosity med Carly Rae Jepsen spelades och jag höjde volymen och började sjunga med. Då och då kollade jag på Justin som satt och log för sig själv.
''Varför ler du?'' frågade jag och smekte hans kind med baksidan av mina fingrar.
''För jag har världens bästa flickvän och för att jag är lycklig'' svarade han och kollade snabbt på mig innan han vände blicken mot vägen igen. 
''Du vet om att jag tycker att du är bäst, eller?'' frågade jag och lutade mitt huvud på sned. Justin log mot mig och jag besvarade hans leende.
''Glömde faktiskt att fråga, vart ska vi?'' 
Han kollade på mig och blinkade sedan med ena ögat och sa att det var en överraskning, jag himlade med ögonen och la min hand över hans som låg på mitt lår. 
(Väskan Ariana går runt & bär på)

FÖRLÅT FÖR F-ORDET (A)
men jag tycker att ni ska kommentera lika duktigt som ni har gjort på dom två förra kapitlen :)
jag verkligen hatar när jag stavar fel på ett ord så inser jag det 9h senare, ni får ursäkta mig att det är lite felstavat här och där, är så sjukt trött och vet knappt vad jag skriver
Jag har en fråga till er:
- Vilket/vilka kapitel är er favorit bland dessa 79? & varför? :D

Published: 2012-07-24 Time: 08:52:54 Filed Under:

Kapitel 78 - When I first met you boy my heart went knock knock

PREVIOUS: ''Kan vi inte göra detta imorgon istället? jag är verkligen trött'' sa jag och pussade honom på halsen.
''Lova att vi då gör det imorgon? jag kan inte vänta längre''
''Jag lovar'' sa jag och han la sig ner bredvid mig, jag vände mig om mot fönstret och blundade. Jag var i Justins famn. Hans bröstkorg hårt pressad mot min rygg. 
''Godnatt älskling, jag älskar dig'' sa han och kysse mina skulderblad.
''Godnatt babe och jag älskar dig'' svarade jag och sedan somnade vi båda två.
 
Jag vaknade alldeles för tidigt, solen hade inte ens hunnit gå upp ännu. Jag sneglade på den digitala klockan och hon visade 03:23, jag reste mig upp, drog på mig en av justins stora tröjor och gick ner för trappan och in till köket, jag öppnade skåpet och sträckte mig efter ett glas, olyckligtvis så var jag för kort, Jag kände någons andedräkt blåsa mig i nacken och en arm som sträckte sig upp och tog ner ett glas och ställde det framför mig, jag vågade inte vända mig om utan stod helt frusen utan att ge ifrån mig något ljud och blundade hårt.
''Realax babe'' hörde jag justins sexiga röst viska i mitt öra, jag pustade ut och vände mig långsamt mot honom, han stod där bakom mig i bara kalsonger och log stort.
''Jag verkligen hatar dig, du skrämde skiten ur mig!'' sa jag surt och slog honom på armen, han flinade 
''Förlåt babe'' 
jag fyllde på glaset med vatten och drack upp det på nolltid, jag fyllde på det ännu en gång och drack upp halva.
''Vad gör du uppe nu?''
''Jag kunde inte sova längre, dudå?'' svarade jag och la mina armar runt hans nacke
''Samma'' sa han och böjde sig ner och kysste mjukt mina läppar, jag flätade mina fingrar i hans hår och ett lågt stön lämnade hans mun.
''Vill du leka med mig?'' viskade han när han hade avslutat kyssen, jag slickade mig runt läpparna och la huvudet på sned och låtsades fundera
''Älskling, du dödar mig'' ännu en gång böjde han sig ner och kysste mig, denna gången hårdare och med mer passion.
''Okejdå'' sa jag, han lyfte upp mig och sprang upp för trapporna och stängde dörren efter sig med foten. Justin slängde ner mig i sängen och la sig i gränsle över mig och började kyssa min hals, där jag var som svagast. Stön lämnade lågt min mun
''babe'' sa jag och försökte få till mig justin's uppmärksamhet.
''babe'' sa jag igen fast ännu högre, justin slutade att kyssa mig på halsen och kollade mig rakt in i ögonen, som om han kunde se min själ, jag älskade hur Justin kunde mig in och utantill, hur han direkt märkte när det var något. Justin höjde på ena ögonbrynet och jag fick en flashback när vi träffades för första gången.
 

Vi drog på oss de högklackade skorna och började gå ner för trappan och ut till hallen, mina föräldrar var inte hemma, dom skulle komma hem sent ikväll, jobbar natt som vanligt. Vi gick ut i den kalla kylan och direkt när vi hade kommit ut från dörren då hörde man den höga volymen spelas från deras hus. Vi gick över gatan och slängde upp dörren, Jason vände sig om och spärrade upp sina ögon ''Fyfan vad snygga ni är!'' skrek han och kollade på oss från topp till tå. Jag kände en doft av alkohol och han höll även en burk i handen. Han räckte den mot mig ''Vill du ha?'' frågade han, jag skakade på huvudet ''Jag dricker inte'' ropade jag. Joline drog mig åt sidan och pekade mot ett par killar ''Det där är Justin och hans polare, dom kom en vecka tidigare för att Justin är klar med sina uppgifter eller vad man ska kalla det.'' jag nickade som svar och log åt henne. ''Kom vi dansar!'' skrek jag och drog ut henne på dansgolvet. Vi började hoppa och skrika när Whistle av Flo Rida började spelas. Helt plötsligt backar jag in i någon och han lägger sina händer på min midja, jag vänder mig om och möter ett par hasselbruna ögon jag. ''Det var inte meningen'' mumlade jag och drog bort hans händer ''Trevligt att träffa dig, Justin Bieber'' sa han och log, han räckte fram handen mot mig.han hade på sig en blå kavaj, vit skjorta, svarta byxor och en svart slips.Han kollade på mig från topp till tå och bet sig i läppen ''Trevligt att träffa dig med, Ariana Gilbert'' sa jag och skakade hans hand. Jag log mot honom och vände mig om för att fortsätta att dansa med Joline när hon helt plötsligt dök upp vid min sida.

 

 ''Vad tänker du på älskling?'' frågade han och kysste min hals, jag ryckte till och vaknade upp ur mina tankar och log stort som ett fån för mig själv. 
''När vi för allra första gången träffades'' flinade jag och han log stort
''Jag kommer fortfarande ihåg det, dom där tankarna får vänta, jag står inte ut längre'' 
Justin hade sitt huvud på mina bröst och resten av hans kropp mellan mina ben. Han la sina händer på varsin sida om mig och började försiktigt gunga upp och ner. Jag la mina händer på hans sidor och hjälpte honom.
''Vi kanske ska börja med att ta av dig tröjan?'' flinade han och tog nere vid kanten av min tröja och drog den över huvudet på mig, jag skakade på huvudet och flinade. Justin fortsatte gunga upp och ner fast denna gången snabbare och hårdare. Han stannade till för en sekund och drog sedan av mig mina trosor och han drog av sig sina kalsonger.
''Du kommer inte ångra det här'' viskade han i mitt öra, jag vände mig om så jag låg över honom.
''Jag har inte ångrat en enda gång jag har haft sex med dig'' sa jag och sträckte mig efter en kondom som låg i hans nattduksbord, jag kunde hans rum ut och innantill. Han tog emot den och satte på sig den.
''Är du redo för att rida babe? det kommer kanske göra ont för att det var längesen vi hade sex'' 
Om jag ska vara fullt ärlig så kommer jag inte ihåg sist vid hade sex, jag satte mig försiktigt på hans penis och började gunga fram och tillbaka långsamt. Justin la sina händer på mina höfter och borrade in sina naglar. Jag började rida snabbare och hårdare och Justin försökte kväva sina stön för att inte väcka Pattie. 
''Mammas rum är på undervåningen, tror du hon kan höra oss?'' frågade han och hans bröstkorg lyftes tungt upp och ner. Jag nickade, väggarna var tunna och man kunde lätt höra. Justin smällde till sängen med knytnäven. Jag red allt vad jag orkade, la ner vartenda energi jag hade.
Hans händer låg på mina bröst, jag slängde mig ner på sängen bredvid honom, jag orkade inte mer mina ben värkte.
''babe varför slutade du?'' sa han och la sig över mig och tryckte in sin penis i mig och började gunga upp och ner. Stön lämnade min mun och det fick Justin bara till att köra snabbare och hårdare. Justin kysste och nafsade lite lätt på min hals, han andades tungt och jag kunde känna hur upphetsad han var.
''Det här går inte'' stönade jag och Justin stannade upp för en sekund.
''Varför inte?'' svarade han tungt.
''Jag kan inte kväva mina stön, vi får göra det här en gång till när din mamma inte är hemma'' 
''Självklart, ska slita av dig kläderna varje gång jag har en chans''
jag skrattade lågt.
''Ska vi fortsätta eller vänta tills mamma har lämnat huset? Hon skulle på spa-semester med Carin, jag tror hon åker på tisdag'' sa han och började ännu en gång gunga långsamt upp och ner.
''Kan du vänta tills på tisdag då? hur länge kommer hon vara borta?''
''egentligen kan jag inte det men jag kan försöka, 2-3 dagar''
Han drog sig tillbaka och la sig helt utmattad bredvid mig och försökte återhämta andan.
''Du kommer inte ångra sex på tisdag''
jag flinade och slog honom löst på armen.
''Vaddå? jag menar det'' sa han och jag la mitt huvud på hans bröstkorg, jag sneglade på klockan.
''Är den redan 5 ?!'' frågade jag förvånat och lyfte på huvudet för att kolla på Justin som låg och blundade, han ryckte på axlarna, 
''Antagligen''
Idag var det måndag, imorgon är det tisdag och Pattie är borta tills fredag, perfekt. Jag visste precis vad jag skulle göra.
''Sov babe sov'' viskade Justin och började leka med mitt hår.
''Kan inte, har jag en gång vaknat så kan jag inte somna om'' sa jag och vände mig om till andra sidan, Justin vände sig också om och la sedan en arm runt mig och pussade mig på bakhuvudet.
''Aw, älskling då''
''ingen fara'' mumlade jag och suckade.
''Godnatt, Godmorgon eller vad man nu ska säga'' flinade Justin och la sitt huvud på mitt.
''Godmorgon'' rättade jag honom.
''Whatever'' mumlade han och sedan blev det dödstyst.

DUM DUM DUUUUUUUUUUUM!
Watcha think?
Don't blame my sex-scene, är inte så värst duktig på det.. 
Kommentera!
Vet någon om Vampire Diaries är slut?
är nämligen på avsnitt 19 säsong 3 ... 

Published: 2012-07-23 Time: 17:04:13 Filed Under:

Kapitel 77 - Teen Choice Award

PREVIOUS: ''Tänk om jag vill det då? jag har alltid velat det''
Justin armbågade mig vid sidan en gång till och släppte sedan min hand, jag log stort och fortsatte att kolla på Will, då och då brände Justin's blickar mig men jag försökte totalt ignorera honom. Will presenterade sig själv och började babbla på om galan och hur talangfulla alla artisterna var. Jag började leka med ringen som satt på fingret och lät tankarna fara långt iväg. 
 
ARIANAS PERSPEKTIV: 
 
Will hade babblat på ett tag och vissa började gå upp på scen och uppträda och snart skulle Justin upp dit och uppträda med boyfriend och As Long As You Love Me. När Chris Brown äntligen hade gått ner från scenen så ropades Justin upp, jag ställde mig upp och skrek, Justin log mot mig, gav mig en hastig kyss och gick bakom scenen för att förbereda sig. Han kom snart ut på scenen och ljudvolymen blev högre än någonsin och just i denna sekunden kände jag mig som en stolt mamma. Jag avgudade vartenda steg han tog och danssteg han gjorde. När Justin var klar så tackade han sina fans och en tår rann ner för min kind, aldrig har jag träffat någon som bryr sig så mycket om sina fans som honom. Han är inte egoistisk, utan han är tacksam för allt han har. Han tog sin surfbräda  som han vann och höll ett litet tal sedan gick han ner och ställde sig bredvid mig igen.
''Jag är så stolt över dig älskling'' sa jag och la mina händer på hans kinder, han böjde sig fram och gav mig en mjuk kyss.
''Justin, you have a fine young woman, otroligt vacker'' sa Will och spotlighten riktades mot mig och Justin, jag rodnade och kollade ner på mina händer, Justin la en arm runt min midja och tryckte mig tätt intill honom. Jag la min hand på hans axel, vi stod sådär ett tag sedan satte vi oss ner. Justin la sin arm runt mig igen och det kom snart fram en papparazzi som frågade om bild, jag la min hand på Justin's lår och kollade in i kameran och log. 
''Nästa som ska upp på scenen är...... CARLY RAE JEPSEN!'' ropade Will, jag och Justin reste oss upp och klappade händerna och skrek. När hon gick förbi mig drog hon in mig i en hastig kram sedan gjorde hon sin väg vidare bakom scenen där Justin precis kom ut från. Alla stod upp och klappade händerna. Vissa tillochmed skrek hennes namn, intro till Call Me Maybe började. Justin tog min hand och tillsammans började vi hoppa upp och ner och sjunga med. Jag var så stolt över Carly och Justin, båda har kommit så långt. Justin har varit känd i 3 år och Carly har precis börjat. Jag la min han på Justins rygg och smekte honom försiktigt med tummen. Han kollade på mig och avfyrade sitt änglalika leende. Jag la mitt huvud på Justins axel och kollade på medans Carly gick fram och tillbaka på scenen. 
 
Carly hade kommit ner från scenen och jag sträckte ut min hand och gjorde 'high-five' med henne sedan drog hon mig från Justin och vidare mot sin plats där vi satte oss ner och hon berättade hur häftigt det var och vilken härlig upplevelse.
''Jag är glad för din skull!'' sa jag och kramade hennes hans. Will fångade vår uppmärksamhet och han gav Carly en kopplimang om vilket häftigt uppträdande det var och sedan sa han att det var paus. Justin kom fram till mig och Carly och snart stod vi ute på den röda mattan igen. Både jag och Carly la en arm runt Justin och log mot papparazzi. Justin pussade mig på kinden och hans fans skrek som bara den. 
 
''Det är slut nu babe'' sa Justin och tog min hand, jag stod med Demi Lovato och Miley Cyrus och snackade lite.
''Det var roligt att lära känna dig!'' sa båda och gav mig en varsin kram.
''Detsamma!'' sa jag och log mot dom, dom kramade även Justin sedan började jag och han gå mot limousinen. 
''Du ska bara veta hur trött jag är'' sa jag när vi hade hoppat in i limousinen och började köra iväg. Justin kollade på mig sedan böjde han sig fram och kysste min bara axel och sedan vidare mot min hals. Jag la huvudet på sned och gav honom mer utrymme. Han nafsade försiktigt och sedan kände jag något blött, Justin la sin hand på min kind och tryckte sin mun hårdare mot min hals
''Såja'' sa han efter ett tag och drog sig tillbaka, jag suckade högt och visste precis vad han hade gjort, ett sugmärke. Jag skakade på huvudet och kollade ut genom fönsterrutan.
''Hur stor är den?'' frågade jag och försökte känna på den men totalt misslyckade.
''Såhär'' sa Justin och visade med fingrarna. I denna sekunden trodde jag att mina ögon skulle hoppa ut ur deras hålor, Justin började gapflabba när han såg min reaktion.
''Lugn babe, jag skojade bara''
jag pustade ut och frågade honom ännu en gång hur stor sugmärket var.
''Såhär'' sa han och måttade med fingrarna igen, denna gången var det inte lika stort bara 3 cm mellan tummen och pekfingret. Jag nickade och lutade sedan mitt huvud mot Justins axel.
''Vi är framme'' sa chauffören efter 5 minuter, jag öppnade bildörren och hoppade ut, Justin kom strax efter. Han flätade sina fingrar med mina och snart var vi inom våra grindar i trädgården. Han fiskade upp sina nycklar från fickan och låste upp dörren. Innan jag har hunnit tänka ordet av kände jag en hård vägg mot ryggen och Justins läppar som var mot min hals. Hans läppar fumlade efter mina och snart pressade han dom mot mina. Jag la mina armar runt hans axel och samtidigt försökte jag sparka av mig dom otroligt höga klackarna. Till en viss del så lyckades jag, när jag precis hade sparkat av mig skorna så trampar jag på klänningen och snubblar rakt in i Justins famn. Han drog upp mig och ännu en gång pressade han sin mun mot min. Vi började försiktigt gå baklänges mot rummet som var uppför trapporna, Justin avslutade kyssen, tog min hand och sprang upp för trapporna, jag försökte hänga med i hans takt. Det slutade med att han böjde sig ner och lyfte upp mig i sin starka famn. Han slängde mig på sängen och la sig sedan över mig men hade all in tyngd på armbågen som var inborrad i sängen. Justin snurrade runt så jag låg över honom och började dra ner dragkedjan som var på min klänning. Jag sparkade av mig klänningen och slängde den bredvid sängen, Justin krånglade snabbt ur sig sin tröja och byxor och tryckte sedan mig mot honom. Jag hade visst inte på mig någon bh för att det behövdes inte till den klänningen. Justin la sin hand på min ena bröst och började massera försiktigt, på den andra brösten så bet han på min bröstvårta. 
''Kan vi inte göra detta imorgon istället? jag är verkligen trött'' sa jag och pussade honom på halsen.
''Lova att vi då gör det imorgon? jag kan inte vänta längre''
''Jag lovar'' sa jag och han la sig ner bredvid mig, jag vände mig om mot fönstret och blundade. Jag var i Justins famn. Hans bröstkorg hårt pressad mot min rygg. 
''Godnatt älskling, jag älskar dig'' sa han och kysse mina skulderblad.
''Godnatt babe och jag älskar dig'' svarade jag och sedan somnade vi båda två.

JAG HAR KOMMIT PÅ JÄTTEMÅNGA IDÉER TILL DEN NYA NOVELLEN EFTER DENNA!
om det blir någon då och ifall ni fortfarande vill läsa. Känner att denna novellen börjar komma mot sitt slut
Jag måste avslöja att i den nya novellen så är Justin en bad boy och då menar jag verkligen en bad boy, kommer inte vara någon normal novell ni har läst (a)
KOMMENTERA BABES!
 
 

Published: 2012-07-22 Time: 08:12:19 Filed Under:

Kapitel 76 - The red carpet

PREVIOUS: ''ja, hej på dig med Aimée'' flinade jag och besvarade hennes kram, hon började också ösa med frågor över mig och jag försökte svara så gott jag kunde.
''Hur är det med Justin då?'' frågade hon och bytte samtalsämne, jag ryckte på axlarna.
''Lika bra som vanligt'' 
 
Det var bara 1 timme kvar tills Justin skulle komma och plocka upp mig, jag bestämde mig för att gå upp och ta en snabb dusch sedan klä på mig, Jag gick ut ur duschen med en handduk runt min kropp och öppnade min gaderob, jag hade bestämt vad jag ska ha på mig sedan jag kom hem från Justin. Jag tog ut min vita klänning med silvriga ''band'' runt, dom silvriga klackskorna som jag fick av Justin och ett silvrigt armband som passade till. Jag la handduken på huvudet som en turban och drog sedan på mig underkläderna. Jag torkade håret och satte sedan in locktången i vägguttaget. Jag började locka håret och efter två slingor så skrek jag efter Aimée som glatt hjälpte mig. 
 
Vi var klara med att locka mitt hår, nu skulle jag bara dra på mig kläderna och göra någon frisyr med håret istället för att ha det hängandes ner för axlarna alldeles för tråkigt. Jag drog på mig mina smycken och klänningen, skorna drar jag på när jag skulle gå så att fötterna inte skulle bli ömma. Vi provade med alla olika frisyrer och till sist bestämde vi oss att vi skulle kalla på mamma, hon visste säkert någon frisyr, hon var trots allt galen i mode. Mamma kom springandes in i mitt rum och gjorde halt precis vid dörren och glodde med stora ögon på mig, hon la sin hand på munnen och lutade huvudet på sned. Mamma avfyrade ett leende och ställde sig sedan bakom mig och började sätta upp det i en perfekt ''boll''.
 
När mamma hade slängt några hundra klämmor i mitt hår så frågande jag henne om hon kunde sminka mig och det gjorde hon med glädje. När allting var klart så ställde jag mig framför spegeln, Justin hade sagt till mig att jag skulle vara uppklädd mer ville han inte att jag skulle veta. En bil tutade utanför och jag kollade ut från fönstret och såg Justin komma ut från limosinen. Jag började gå ner för trappan och mötte pappa i hallen som redan hade öppnat till Justin, båda spärrade upp sina ögon och log sedan mot mig. Pappa tog emot mig i slutet av trappan och bärde mig ner dom tre sista. Han gav mig en kram och sedan en hastig puss på pannan.
''Du är vacker min flicka'' 
Jag la min hand på hans kind och pussade honom på den andra. 
''Ta hand om henne'' sa pappa och pekade på Justin.
''Det ska jag göra'' sa han och log, Justin la en arm runt mig och tryckte mig tätt intill honom. Jag vände mig om och såg Aimée klicka massa foton med sin vita Iphone
''Guys, vad sägs om att vända er om så jag kan få ett normalt foto?'' frågade hon och log. Jag ställde mig bredvid Justin och la en arm runt hans midja och tittade in i den lilla kameran på Aimées Iphone. På ena fotot så pussade Justin mig på kinden, mamma och pappa mumlade fram ett ''aw''. Jag log mot dom, flätade in mina fingrar i justins och sedan började vi gå mot hans limosin. Justin hade på sig ett par svarta byxor med en vit kavaj och såklart sina svartvita älskade supras. 
''Du är vacker baby'' sa han när vi hade satt oss i bilen och blinkade med ena ögat.
''Tänk om jag inte vill vara vacker då?'' sa jag och slickade mina läppar
''Du är snygg'' sa han och blinkade ännu en gång
''Tänk om jag inte vill vara snygg då?'' 
''Du är sexig'' sa han med sin mörka sexiga röst och pussade mig gång på gång på halsen, 
''Det låter bättre'' retades jag och blinkade med ena ögat mot honom. Han pressade sina perfekta formade läppar mot mina och masserade dom mjukt. 
 
''Mr Bieber, vi är framme'' sa chauffören och Justin öppnade limosindörren, omedelbart började blixt komma här och där, och Justin hade inte berättat vart vi ska, jag började bli orolig men tog Justins hand när han sträckte ut den, jag gick ut från bilen och omringades omedelbart av papparazzis, jag kollade oroligt på Justin men han log bara, snart insåg jag att jag stod på den röda mattan. Vi stod i mitten av mattan och vände oss mot kamerorna och lät dom ta ett x antal foton sedan vände vi oss till den andra sidan och lät dom andra papparazzis ta ett x antal foton. 
''Vi måste gå in babe'' sa Justin och tog min hand, vi började gå in i den enorma lokalen och snart insåg jag att alla kändisar från världens hörn var här. Tanken smällde mig, det är en gala. Jag vände mig om mot Justin och la mina armar runt hans hals och gav honom en hastig kyss, han besvarade kyssen och tog min hans och började gå mot våra platser som var längst fram. Medans vi satt och väntade så la Justin sin hand på mitt lår, jag vände mig mot honom.
''Du hade inte behövt göra detta'' sa jag och flätade in mina fingrar i hans.
''Jag ville'' sa han och pussade mina knogar, jag släppte Justins hand och kliade mig innanför klänningen vid bröstet.
''Jag hade kunnat göra detdär'' sa han och jag slog honom skämtsamt på armen, ännu en gång flätade vi ihop våra fingrar och satt tysta fram tills det började, jag var verkligen redo för Justin's ''Jag är från en liten stad i Kanada'' - tal. Jag började flina för mig själv och Justin kollade frågandes på mig, jag skakade på huvudet och vände blicken mot någon man som stod på scenen och försökte få tyst på alla, snart insåg jag att det var Will Smith, en ursnygg skådespelare. Jag bet mig i läppen och kollade rättar sagt stirrade på honom, Justin armbågade mig vid sidan och jag ryckte till ur hans änglalika ansikte och vände mig om till Justin.
''Sluta kolla på honom sådär'' sa han svartsjuk 
''Kolla på honom hur?'' frågade jag och spelade dum
''Som om du vill ha honom i sängen'' jag försökte hålla mig för skratt men bestämde mig för att spela med.
''Tänk om jag vill det då? jag har alltid velat det''
Justin armbågade mig vid sidan en gång till och släppte sedan min hand, jag log stort och fortsatte att kolla på Will, då och då brände Justin's blickar mig men jag försökte totalt ignorera honom. Will presenterade sig själv och började babbla på om galan och hur talangfulla alla artisterna var. Jag började leka med ringen som satt på fingret och lät tankarna fara långt iväg. 

Vad som händer på galan får ni i nästa kapitel,
- Vad vill ni att de ska hända?
- Vad tycker ni om detta kapitlet, bra/dåligt?
KOMMENTERA! :D

Published: 2012-07-21 Time: 09:35:40 Filed Under:

Kapitel 75 - I've missed you

PREVIOUS: ''Justin...'' sa hon och la sitt huvud på sidan, jag kysste hennes hals men stannade upp när jag hörde henne säga mitt namn igen
''Vad är det?'' sa jag och kollade på henne
''Inte nu, jag måste sova'' sa hon och bet sig i läppen, hon har gjort det igen.
ARIANA'S PERSPEKTIV:

Jag vaknade av att Justin pressade hårt sina läppar mot mina, jag la min hand på hans nacke och pressade honom hårdare mot mig.
''Godmorgon sunshine'' sa han och log, jag log tillbaka och mumlade fram ett 'godmorgon'. Jag satte mig upp och gäspade stort, Justin pussade mig lätt på näsan och reste sig sedan upp
''Hur mycket är klockan?'' frågade jag och kollade trött på honom.
''Halv ett'' sa han och log, jag spärrade upp mina ögon, hade jag verkligen sovit så länge? Jag la mig ner i sängen och försökte somna om
''Nahe du, glöm det!'' sa Justin och hoppade på mig, han satte sig i gränsle över mig och låste mina händer över mitt huvud. Han böjde sig ner och gav mig en hastig kyss.
''Jag har redan planerat vad vi ska göra idag'' sa han och kysste mig igen.
''Vad för något?
''Suprise'' jag skakade på huvudet och himlade med ögonen
''Vad?''
''Du och dina överraskningar'' Justin började flina
''Gillar du inte dom?'' 
jag skakade på huvudet, visst gjorde jag det men det känns helt fel ibland. Han köper massa dyra presenter och går på värsta lyxmiddagar när det är egentligen honom jag vill ha, inte hans pengar eller kändisskap
''Vad tänker du på?'' frågade han
''Ingeting'' svarade jag snabbt och kollade ut från fönstret, han vände mitt ansikte mot hans och höjde på ena ögonbrynet, misstänksam.
''Don't bullshit me Ariana''
Jag tog bort hans hand och reste mig upp
''Ska in och ta en dusch''
Han reste sig upp och ställde sig framför mig, jag kollade ner på mina flätade fingrar. Han la sina händer på mina höfter.
''Kolla på mig Ariana''
jag kollade sakta upp mot honom och mötte hans blick, han la sin hand på min kind och smekte mig med tummen. Jag blundade och njöt av den känslan han gav mig, han visste att han hade någon sorts effekt på mig. ''Berätta'' sa han och kom närmare, jag la min hand på hans bröst och puttade bort honom lite.
''Jag måste ta en dusch'' mumlade jag och gick förbi honom och in till duschen och låste dörren efter mig. Jag slängde av mig den stora tröjan och lät vattnet rinna nerför min kropp.
 
''Ariana är du klar?'' frågade Justin efter ett tag och tryckte ned handtaget, jag stängde snabbt av vattnet och gick ut ur badkaret och virade en handduk runt min nakna kropp och sedan låste jag upp dörren och innan jag har hunnit blinka så hade Justin tryckt ner handtaget och stod nu öga mot öga med mig, jag log ett snett leende mot honom och gick sedan förbi honom och in till rummet. Jag öppnade min resväska och drog ut svarta underkläder, en grå tröja, svarta stuprörs jeans och mörkbruna ballerina. Jag tog kläderna och gick sedan in i toan igen
''Det finns inte något jag redan inte har sett!'' ropade Justin och jag log för mig själv. För andra gången så gick jag ut ur badrummet och la mig ner på sängen med Justin vid min sida.
''Kom babe, jag bits inte'' sa han och blinkade med ena ögat, jag himlade med ögonen och kom närmare
''Gör inte sådär igen''
jag höjde på ena ögonbrynet och kollade upp mot honom, göra vad?
''Göra vad?''
''Himla med ögonen, jag hatar det'' jag ryckte till, what the *PIIP*? 
''Jag måste hem innan mamma tror att jag har blivit kidnappad eller något'' sa jag och reste mig upp utan att kolla honom i ögonen, jag stängde min resväska och reste den upp.
''babe, blev du sur?'' frågade han och kramade mig bakifrån, jag skakade snabbt på huvudet.
''Nej'' sa jag och log fejkat. Han pussade mig på kinden och släppte mig sedan.
''Jag hämtar dig vid 7 babe''
jag nickade och började släpa resväskan efter mig, Justin tog den ur min hand och bärde ner den för trappan
''Tack''
''Ska du inte äta innan du går?''
jag skakade på huvudet, jag var inte hungrig bara otroligt förvånad. Jag har alltid himlat med ögonen men Justin har inte sagt något, varför just idag?
''nej, jag äter hemma'' sa jag och drog på mig mina vita låga Converse. Jag tog min resväska och gav Justin en kram
''Ingen kyss?'' frågade han och höjde på ena ögonbrynet när jag var på väg ut, jag vände mig om och gav honom en hastig kyss, just när jag skulle avsluta den så drog Justin mig närmare honom och la en arm runt min midja. ''Ses ikväll babe'' jag log mot honom och gick ut
''hjärtat?!'' ropade han efter mig och ännu en gång så vände jag mig om.
''Ska jag köra dig hem?'' frågade han sedan och jag skakade på huvudet och ropade ett 'nej' tillbaka, jag bodde bara runt hörnet, det var jättenära Justin. 
 
Jag slängde av mig ytterskorna och jackan och ropade efter mamma, hon kom studsandes ner för trappan och drog in mig i en kram och började ösa frågor över mig.
''Mamma jag berättar sen, jag är vrålhungrig'' sa jag och gick förbi henne och in till köket. Jag drog ut kycklingsalladen som mamma har gjort och drog sedan ut såsen. Aimée min lillasyster flög ner för trapporna och slängde sig runt min hals.
''ja, hej på dig med Aimée'' flinade jag och besvarade hennes kram, hon började också ösa med frågor över mig och jag försökte svara så gott jag kunde.
''Hur är det med Justin då?'' frågade hon och bytte samtalsämne, jag ryckte på axlarna.
''Lika bra som vanligt'' 

tråkigt kapitel :3

Published: 2012-07-20 Time: 14:34:46 Filed Under:

längta efter något..

NU KAN NI BÖRJA HOPPA UPP & NER I ERA STOLAR! det kommer upp ett kapitel idag, ska snart hem till Broby som ligger 28km utanför Kristianstad & då ska jag sno datan från mami & skriva som en idiot & göra er glada :D håll utkik efter ett nytt kapitel :') jag älskar er kära läsare ! <3


Published: 2012-07-19 Time: 17:41:43 Filed Under:

Inget kapitel idag heller :/

Inget kapitel idag heller, skulle egentligen hem från Malmö idag fast mamma "glömde" mig. & bara för att jag är så nyfiken, vart bor alla mina underbara läsare? :')


Published: 2012-07-16 Time: 16:51:03 Filed Under:

Kapitel 74 - HOME SWEET HOME!

PREVIOUS: ''Mamma'' sa jag och reste mig upp, hon vände sig om och jag drog in henne i en hård kram.
''Jag älskar dig, glöm aldrig det''
''Jag älskar dig med gubben'' svarade hon och pussade mig på huvudet.
ARIANAS PERSPEKTIV:
 
Jag satt nu på flyget hem till Atlanta, dessa här 14 dagar som jag har varit här har varit dom bästa i mitt liv och även roligast. Jag har fått en bättre relation med Christopher mer än bara bror/syster-relation. Vi har blivit bästavänner och kommer jättebra överrens, Vi bestämde att jag skulle åkta till dem varje lov och hälsa på. Det har stått massa skit i tidningarna som inte alls stämmer, Christopher är min bror inget annat. Jag har snackat med Pattie och jag bad henne och berätta det för Justin. Jag saknade Justin något enormt mycket, Jag satte mig längst bak i flyget på det sätet jag skulle sitta på, vilket var närmst fönstret.
''Yes!'' sa jag och satte mig ner. Jag drog på mig bältet och satte in hörlurarna i öronen, sedan sparkade jag igån musiken och lutade mig bak i sätet och somnade på nolltid.
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Enligt alla rykten så skulle Ariana hem idag, eller hon satte sig på flyget idag och är framme inatt. jag gick in till mamma som satt i sitt rum och läste
''Mamma'' sa jag och hon tittade upp från boken, jag lutade mig mot dörröppningen
''Kommer Ariana hem idag?'' frågade jag och hoppades på ett ja, hon log stort mot mig och nickade, Jag besvarade hennes leende och gick fram till henne och kramade henne. 
''Hon är framme klockan 11 ikväll'' sa hon och kollade ner i boken, jag gick ut ur rummet och bestämde mig för att överraska Ariana på flygplatsen. Klockan var nu 18 och det var bara 5 timmar kvar till Ariana skulle landa, det här var perfekt!
 
1 TIMME INNAN ARIANA LANDAR/JUSTIN'S PERSPEKTIV:
 
Det var 1 timme tills Ariana skulle landa, jag bestämde mig för att gå redan nu så jag kom i go tid fram. Det tog runt en halvtimme till flygplatsen. Jag tog mina bilnycklar och sa hejdå till mamma, hon önskade mig lycka till. Jag sprang ut i full fart från huset och in i bilen. Jag började snabbt köra i riktningen mot flygplatsen och var snart framme efter en halvtimme, jag kollade på min mobil.
''En halvtimme kvar'' mumlade jag tyst för mig själv. Jag satte mig ner på en stol och väntade. När klockan slog prick 11 så reste jag mig och började gå mot hennes gate, det var en kvinna som sa i högtalarna att ett flyg från Chicago hade anlänt. Jag stannade upp, Ariana kom ut från hissen med sin väska släpandes efter sig, hon har inte sett mig än så jag bestämde mig för att smyga upp bakom henne och ge henne en stor bamsekram bakifrån. Jag gick tyst bakom henne och innan hon visste ordet av hade jag slängt mina armar runt henne och drog henne hårt intill mig.
''AAAAHHH!'' skrek hon och försökte ta sig loss, folk på flygplatsen kollade konstigt på oss och log sedan när dom såg att det var vi, det heta hollywood paret. Hon vände sig om och kollade först på mig sedan spärrade hon upp ögonen och log stort.
''Älskling!'' sa hon glatt och slog sina armar runt min hals, jag lyfte upp henne i min famn och kysste henne på halsen och huvudet ett x antal gånger. Det här kändes bra, att ha den man älskar i sin famn, folk hade samlat sig runt oss och log stort. Jag kollade mig runt och såg alla stå där uppe med sina mobiltelefoner och fota eller filma in. Jag släppte ner Ariana, tog hennes väska sedan hennes hand med min fria och började gå ut ur flygplatsen. Alla bakom oss började klappa i händerna och busvissla, jag vände mig om och log stort och vinkade sedan. Jag drog Ariana till mig och pressade mina läppar mot hennes perfekt formade mjuka läppar som smakade körsbär. Hon la sin hand på min nacke och besvarade kyssen och drog mig ännu mer till sig. Våra tungor fann varandra och började fightas. Vi avslutade kyssen och hoppade in i min bil och började köra hemåt mot mig.
''Mitt hem ligger inte i den riktningen'' sa hon och höjde ena ögonbrynet.
''Jo, du ska till mig'' sa jag glatt och la min ena hand på hennes lår, hon la sin hand över min och flätade sina fingrar med mina.
''jag älskar dig'' sa hon och jag log stort, dom tre orden jag har väntat på i all evighet. Det kändes så bra
''Jag älskar dig med'' sa jag och stannade vid rött ljus, jag böjde mig fram mot henne och pressade mina läppar mot hennes innan jag började köra igen. Bilresan var under tystnad och det kändes bra att ha henne bredvid mig, att veta att hon är min. Jag tog upp hennes hand och kysste mjukt hennes knogar. Hon log mot mig och jag besvarade leendet och jag körde runt hörnet och stannade. Vi var framme. Vi båda hoppade ut ur bilen och jag tog hennes väska från bakluckan.
''här, jag tar den'' sa hon och sträckte fram handen, jag tog hennes hand med min fria och började gå mot ytterdörren där mamma stod och väntade på oss, mamma omfamnade Ariana i en hård kram och jag pussade mamma på kinden innan jag gick in och sparkade av mig skorna. Ariana gick upp för trapporna till mitt rum och jag gick snabbt efter henne bärandes på hennes väska. 
''Har du en stor tröja jag kan långa?'' frågade hon och vände sig om mot mig
''Allt för dig'' sa jag och pekade mot min gaderob, hon log mot mig och slängde en kyss innan hon försvann in i min gaderob och kom sedan ut med bara en stor tröja på sig. Jag bet mig i läppen och stirrade på hennes bröst. Ingen behövde säga någoting, vi började kyssas passionerat samtidigt som vi backade mot sängen, hennes knäveck slog mot sängen och hon höll baklänges på ryggen med mig över.
''Whoops'' sa jag och log busigt innan jag vände mig om så att hon låg över mig. Vi fortsatte att kyssas och hon drog av mig tröjan.
''Justin...'' sa hon och la sitt huvud på sidan, jag kysste hennes hals men stannade upp när jag hörde henne säga mitt namn igen
''Vad är det?'' sa jag och kollade på henne
''Inte nu, jag måste sova'' sa hon och bet sig i läppen, hon har gjort det igen.

Nu är dom äntligen tillsammans igen och Moa fick som hon vill, ingen var otrogen! :D
kommentera! ♥
 
 

Published: 2012-07-16 Time: 07:21:59 Filed Under:

Kapitel 73 - Do you believe it?

PREVIOUS: ''Är ni beredda?'' frågade jag och alla nickade, jag la kameran på självutlösare och sprang fram till Chris och ställde mig bredvid honom, 10 sekunder senare tog den ett foto. Vi kollade på den och blev nöjda med hur vi såg ut
''Vi måste dra, alla väntar på oss'' sa Chris och la sin arm runt min midja, Caroline och pappa la sina armar runt varandra och log stort mot oss.
Justin Bieber Singer Justin Bieber attends the Tribeca Disruptive Innovation Awards during the 2012 Tribeca Film Festival at the NYU Paulson Auditorium on April 27, 2012 in New York City.
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
 
2 dagar tills Ariana kom hem från Chicago från hennes pappa och jag längtade mer än någonsin, jag hade saknat henne riktigt mycket och tanken på att det var lite osäkert mellan oss gjorde inte hela saken bättre. Tankarna om Christopher hade fortfarande inte lämnat mitt huvud och jag var lika nyfiken, varför ringde han mig? Är det något mellan min Ariana och honom? det var ingeting jag ville veta. Jag gick ut ur bilen och började gå ner för gatan med Moshe snett bakom mig. Jag hade ingen ork till att snacka med honom.
''Justin!'' ropade någon och jag vände mig om och såg Vanessa komma springandes, ett leende spred sig över mitt ansikte och jag väntade in henne.
''Hej!'' sa jag och gav henne en lång, hård kram.
''Hej'' sa hon och slog sina armar runt min midja, hon ställde sig bredvid mig och började gå vid min sida.
''Vad ska du göra ikväll?'' frågade hon och log, jag ryckte på axlarna. Den vanliga gamla visa, Soundcheck,konsert,hem. 
''Konsert'' sa jag och log, hon bet sig i läppen, vilket jag tyckte var sexigt när tjejer gjorde sådär, speciellt Ariana. Hon följde mig fram till ytterdörren, jag fumlade upp nycklarna från fickan och öppnade dörren helt och hållet och gjorde en gest till henne att hon skulle gå in men hon skakade på huvudet.
''Måste gå'' sa hon och jag putade med underläppen
''Okej'' sa jag och kramade henne hårt. Vi sa hejdå och jag gick in och hon fortsatte sin väg till dit hon skulle. Jag la nycklarna på bordet i hallen och gick upp till mitt rum och slängde mig på sängen och försökte somna.
 
5 TIMMAR SENARE: 
 
Jag vaknade av hur varm jag var och insåg att hela jag var dygnsur, jag kollade på klockan som visade 18:02, jag reste mig upp och gick in i badrummet och hoppade in i duschen. Det kalla vattnet rann ner för min svettiga kropp, jag duschade snabbt av mig tvålen och schampoot sen gick jag ut och virade en handduk runt midjan. Min mage kurrade till och jag bestämde mig för att gå ut och äta något i min alldeles egna ensamhet. Jag behövde ut och ta lite frisk luft. Jag öppnade fönstret och gick sedan tvärs över rummet fram till min gaderob och drog ut ett par svarta byxor, svart v-ringad t-shirt, svart jacka och guldiga skor. Jag slängde på mig kläderna och gick snabbt ut till mamma som stod på balkongen och snackade i telefon. Hon höll upp ett finger om att jag skulle vara tyst, jag satt mig ner på den vita stolen bredvid henne och väntade på att hon skulle lägga på.
Efter att jag har suttit där ett tag orkade jag inte vänta längre så jag mimade till henne att jag skulle ut och äta. Mamma nickade och vinkade hejdå till mig. Jag sprang ut ur huset och tänkte just hoppa in i bilen då jag ångrade mig. Jag kollade upp på den blåa himlen och såg solen skina så jag bestämde mig för att gå. Det tar inte alls lång tid till McDonald's. Jag gick förbi en kiosk men stannade omedelbart och såg Ariana och en kille på första sidan med en stor rubrik som löd:
 
''Har Ariana Gilbert och Justin Bieber gjort slut?''
 
Jag ryckte åt mig tidningen, betalade den och vände på klacken och började gå hemåt istället. Detta förstörde just min appetit. Jag skulle beställa hem mat eller be Vanessa komma över så kunde vi gå ut och äta någonstan
jag joggade den sista biten och gick snabbt in genom ytterdörren och in i köket där jag slog mig ner på en stol med tidningen framför ögonen på mig, jag slog upp sidan och började läsa.
 
''Är det slut mellan det heta hollywood paret Justin och Ariana? Ariana sågs ute med en okänd kille så sent som igårkväll, det var först på middag och sedan gick de iväg till någon fest tillsammans. Tror du Justin vet om det här? Ariana och den okända killen sågs väldigt kära ut och det kan ni se här på dessa bilderna vi har. Just nu är Ariana i Chicago och spenderar lite tid med sin pappa och har nog råkat stöta på en ny kärlek.Paret har inte fått en smeknamn än och har varit tillsammans i några få månader. Vad tror ni?
''Hon såg väldigt lycklig igår'' - berättar en anonym som har råkat stöta på Ariana och snackade ett litet tag''

Jag läste om och om igen och kunde inte tro mina ögon, det här kan inte vara sant, det får inte vara sant. Tidningarna bara skriver massa skit och det borde ju jag veta, jag är ju den som har fått mest skit i media. Mamma kom in i köket och såg mig sittandes där med tidningen uppe i ögonen, hon höjde på ena ögonbrynet och satte sig ner på stolen framför mig.
''Vad är det gubben?'' frågade hon och drog ner tidningen så hon kunde sig mig i ögonen. Jag sa ingeting utan bara gav henne tidningen, det var alldeles tyst och jag visste inte vad jag skulle säga eller tro. Ariana älskade mig det sa hon, och hade det varit något mellan hon och den där killen då skulle hon ha berättat. Det är så Ariana är, ja hon skulle har berättat. Fram till dess tänker jag inte tro på någoting tidningarna skriver. 
''Tror du på det?'' frågade mamma och vek ihop tidningen igen, jag ryckte på axlarna, jag visste inte vad jag skulle tro
''Jag vet inte vad jag ska tro mamma'' sa jag och mötte hennes blick. Jag fick tårar i ögonen och en klump i halsen.
''Nej men jag vet, jag har pratat med Ariana'' mitt huvud for upp och jag stirrade på henne med uppspärrade ögon, varför är jag den sista som får red på allting som har med min flickvän och göra?
''Jag läste denna tidningen för någon dag sedan, så jag ringde henne, hon berättade allt'' sa mamma och väntade på mitt svar, jag skruvade mig otåligt på stolen.
''När Ariana kom dit visste hon inte vad hon skulle möta, hon träffade sin pappa och han berättade att för henne att han har gift om sig med en kvinna som heter Caroline, Kvinnan har ett barn som heter Christopher och det är han på denna bilden-'' sa mamma och pekade på killen som stod med Ariana och hade en arm runt hennes midja.
''Christopher's pappa dog i en bilolycka, hans mamma träffade Ariana's pappa Joseph och dom föll för varandra, 3 år senare så gifte dom sig och nu så bor dom alla tillsammans. Och så har Ariana skjutit upp sin resa, hon kommer inte om 2 dagar utan hon kommer igen om ungefär 6 dagar.'' Mamma väntade på min reaktion, jag visste inte vad jag skulle säga, så det var sant det den killen sa till mig? att han är Ariana's bror? glädje sköljde över mig, och jag log stort. Mamma besvarade mitt leende, klappade mig på handen och reste sig upp.
''Mamma'' sa jag och reste mig upp, hon vände sig om och jag drog in henne i en hård kram.
''Jag älskar dig, glöm aldrig det''
''Jag älskar dig med gubben'' svarade hon och pussade mig på huvudet.

 förlåt för att jag inte skrev något igår, men hade verkligen ingen ork & jag vet inte om det kommer upp ett nytt idag för att jag ska till malmö & fira min syster som fyller 24 år idag!
kommentera duktigt så får ni ett helt säkert!
ska tillochmed börja skriva på det nu

Published: 2012-07-14 Time: 21:12:16 Filed Under:

Miranda & Moa

Svar till Miranda: Ariana är ju i Chicago & hälsar på sin pappa & där får hon ju reda på att hennes pappa har gift om sig & kvinnan (Caroline) har en son fast det är inte från Arianas pappa (Joseph) så Ariana bor hos sin pappa med hans nya familj! :')

Moa: Jag kan inte lova dig någoting, imorgon kanske en ny idé poppar upp, vem vet? Jag försöker göra denna novellen så lång som möjligt för kommer jag inte på idéer så tror jag att jag ska avsluta den & börja på en ny! :') men ska inte göra dig besviken tror jag inte ;)

& det kommer inte komma ut ett till kapitel idag, ni får vänta tills imorgon, bara för att jag är sådär snäll & låter er gissa på vad som kommer att hända! Har ni några idéer så var inte rädda för att slänga in någon kommentar, det kommer bara göra så att ni får ett kapitel snabbare + så förlänger ni novellen, för jag tänker snart avsluta den tror jag, men vi får se! :D


Published: 2012-07-14 Time: 19:46:12 Filed Under:

Kapitel 72 - Wanna go to a party tonight?

PREVIOUS: ''Aa okej, det kan jag göra!'' sa den Christopher glatt och la på. Hennes bror? hon har ingen bror så det måste vara någon vän till henne eller ännu värre... någon hon gillar mer än mig. 
''Vad är det Bieber?'' frågade Moshe och kollade oroligt på mig, jag log mot honom och skakade på huvudet
''Nej det är ingeting''
Moshe ryckte på axlarna och trodde på mitt svar, det var någoting, jag började misstänka det värsta. Jag ville tro det men samtidigt inte. Hon skulle till sin pappa men vem är han där Christopher? 
(Ariana & Christopher påväg till festen)

ARIANA PERSPEKTIV:
 
''Ariana!'' ropade Christopher och rusade in till mitt rum, han snackade med någon på telefon men drog den från örat och började prata med mig.
''Vill du följa med till en fest ikväll?'' jag ryckte på axlarna, varför inte?
''Ja det vill jag!'' sa jag glatt och och reste mig upp, klockan var nu 5 på eftermiddagen. Jag stod framför Christopher och viftade med armarna hejvillt. Han skrattade åt mig och la på
''Festen börjar klockan sju, börja förbered dig. Prick sju ska du vara färdig'' sa han och pussade mig på pannan och gick ut och in i sitt rum, jag dansade fram till min gaderob och började leta efter någon snygg klänning att ha på mig till ikväll. Jag drog fram en röd klänning, vände på den hit och dit. jag skakade på huvudet
''Nej, den är för fest-aktig'' sa ju för mig själv och drog ut nästa klänning, och skakade ännu en gång på huvudet. Efter att ha dragit ut halva gaderoben hittade jag en vit, kort långarmad klänning.
''Den kan jag ha!'' ropade jag och slängde den på sängen och började rota runt efter smycken och skor. 
 
Klockan var nu halv sju och jag reste mig upp för soffan och sprang upp på mitt rum och gick in till mitt badrum som fanns i rummet, jag hoppade in i duschen och satte på det varma vattnet som sedan rann ner för min svettiga kropp. jag tvålade snabbt in mitt hår och tvättade sedan av det. Rakade mina ben och gick sedan ut ur duschen. Jag virade mitt hår i en handduk och satte upp det i en turban. Med en annan handduk så torkade jag min kropp och drog på mig underkläder.
''Ariana!'' ropade Chris och gick raka vägen in i mitt rum
''Förhelvete Chris jag står i underkläder, lär dig knacka!'' han vände sig om så att han stod med ryggen mot mig.
''förlåt men du måste vara klar om 10 minuter'' 
''Okej''
Han gick ut från rummet och gick till sitt eget och klädde på sig, jag drog snabbt på mig den vita klänningen och torkade håret och lät mina stora lockar falla ner för mina axlar. Jag drog på mig ett lång guldhalsband och ännu ett halsband med ett kors på. Jag satte mig framför spegeln och tog fram sminket och började lägga foundation över hela ansiktet och lade sedan puder på kinderna och vitt ögonskugga och slängde sedan på mascara. Jag gick ut ur mitt rum och in till Christopher där han stod shirtless och jag dog lite smått.
''Shiet'' mumlade jag och han vände sig om och log mot mig. Jag log tillbaka och satte mig ner på hans säng.
''Denna tröjan eller denna?''
I den högra handen hade han en långarmad V-ringad tröja som säkert satt supersnyggt, i den andra handen höll han upp en röd V-ringad T-shirt.
''Den vita'' sa jag och log, han slängde en släng-kyss till mig och drog på sig tröjan.
''Kom nu snygging vi måste gå'' jag reste mig upp och krokade arm med honom.
''Mamma, pappa, vi sticker till James fest'' ropade han från hallen och drog på sig ett par vita supras, det påminde mig om Justin och det gjorde lite ont att veta att det inte var så jättebra mellan oss just nu.
''Gud vad fina ni är, vänta jag måste bara ta en bild!'' ropade Caroline och sprang in i sitt sovrum och hämtade systemkameran och höll upp den.
''Cheese!'' sa hon och knäppte några foton på oss.
''Jag vill med vara med'' sa pappa och ställde sig bredvid mig, jag la min arm runt hans midja och tittade in i kameran och log
''Jag vill ju med vara med!'' sa Caroline, pappa skulle just börja gå mot henne när jag tog tag i hans arm
''Vi kan lägga den på självutlösare'' sa jag och gick fram och tog emot kameran
''Är ni beredda?'' frågade jag och alla nickade, jag la kameran på självutlösare och sprang fram till Chris och ställde mig bredvid honom, 10 sekunder senare tog den ett foto. Vi kollade på den och blev nöjda med hur vi såg ut
''Vi måste dra, alla väntar på oss'' sa Chris och la sin arm runt min midja, Caroline och pappa la sina armar runt varandra och log stort mot oss.

Kommentera! :'D

Published: 2012-07-14 Time: 10:51:40 Filed Under:

Kapitel 71 - What are you doing in my room, in my bed and under my blanket?

PREVIOUS: ''Jag vill inte Christopher'' viskade jag tyst mot hans hals, han smekte mitt hår och viskade ord till mig som ''allting kommer att ordna sig'' ''Gråt inte'' Hans mjuka röst och ord fick mig att lugna ner mig, han var inte som jag trodde, han var mer åt det goda hållet, en gentleman. Jag hade slutat att gråta och han reste sig upp och gick mot dörren.
''Kom in till mitt rum när du vill snacka'' sa han och log.
''Jag beklagar sorgen'' sa jag fortfarande med blicken fäst på väggen. Han nickade och gick ut och stängde dörren bakom sig, fotsteg utanför dörren hördes och snart dog dom ut. Endast mitt hjärta och mina snabba andetag hördes.
(Ariana & Christopfer)
 
Jag vaknade av att den starka solen sken in genom mina gardiner och rakt i ögonen på mig, jag vände mig om till den högra sidan och stirrade rakt in ett par blåa ögon
''AAAHHHH!'' skrek jag och for ner från sängen, Christopher började skratta och kollade ner på mig
''Vadfan gör du i mitt rum och i min säng och under mitt täcke?!'' frågade jag argt och satte mig ner mittemot honom. Han höjde på ena ögonbrynet
''Blev du sur?'' frågade han och slutade skratta, mina mungipor åkte upp till ett leende och jag skakade på huvudet
''Haha nej'' flinade jag och la mig ner bredvid honom, han la mitt huvud på hans bröst. Han smekte sakta min rygg fram och tillbaka.
''Vad gör du i mitt rum?'' frågade jag och kollade upp mot honom, han ryckte på axlarna
''Tänkte faktiskt väcka dig men sen så fick jag denna idén så gjorde jag det istället'' sa han glatt och sträckte stolt på sig, jag himlade med ögonen och la ner mitt huvud på hans bröstkorg igen.
''Bytheway någon Justin har ringt dig femhundramiljoner gånger'' jag stelnade till.
''Är det någon jag ska spräcka läppen på?'' frågade Chris skämtsamt och jag skakade snabbt på huvudet.
''Min pojkvän'' sa jag och nu var det hans tur att stelna till
''Oh.. wait what?!'' han kollade förvånat på mig och satte sig upp, jag satte mig också upp och kollade på honom med en frågande blick.
''Så du är hon där Ariana som är tillsammans med Bieber? du syns ju överallt i tidningarna, konstigt att jag inte kände igen dig'' jag skrattade åt honom, jag trodde att han skulle vara mer seriös och säga någoting i stil med ''är du tillsammans med han där tönten?'' eller ''han är ju bög''. Jag reste mig upp och drog på mig ett par mjukisbyxor och en vit kofta till
''Ska du följa med ner och äta?'' Christopher nickade, reste sig upp och drog på sig en av mina tjocktröjor och följde med mig ner till köket, jag kollade runt i det enorma lyxiga köket och spärrade upp mina ögon. Christopher puttade på mig lite lätt och fick mig att vakna upp ur mina tankar.
''Did you like it?'' jag nickade och började rota runt för att kolla vart alla sakerna låg.
''Vad letar du efter?'' frågade han och ställde sig bakom mig och la sina händer på mina höfter, jag vände mig om mot honom
''Ingeting, skulle bara kolla runt så jag vet var allt ligger'' sa jag och snurrade runt min handled med en stekpanna i handen, han höjde på ena ögonbryn och brast sedan ut i gapskratt, jag kollade på min hand och insåg att jag stod och viftade med en stekpanna, jag slängde in den på sin plats och började sedan kolla runt i kylskåpet.
''Finns ju ingeting att äta i detta huset!''
''Du har ett helt freaking fullt kylskåp framför näsan på dig och du säger att det inte finns någoting att äta? you're weird'' sa han och ställde sig bredvid mig.
''Puss på dig med babe'' muttrade jag och putade med läpparna.
''Du är min syster då kan jag lika gärna få kyssa dig'' mumlade han och kollade på mig.
''Komdå'' sa jag och blinkade med ena ögat, han räckte ut tungan åt mig och jag slog mina armar runt hans hals
Han la sin hand på min korsrygg och var farligt nära mitt ansikte. Jag lutade min panna mot han och blundade ett tag. Han pussade mig på pannan och släppte mig sedan. 
''Vad ska du äta?'' frågade jag och öppnade kylskåpet ännu en gång. 
''Ägg och bacon'' sa han och satte sig på den stora barstolen. Jag himlade med ögonen typiskt killar att äta ägg och bacon till frukost. 
''Ska du inte ringa tillbaka till din älskade pojkvän?''
jag stirrade på honom ett långt tag och skakade till sist på huvudet. Jag ska ändå hem om 4 dagar, då kan jag snacka med honom facetoface. 
''Jag tycker synd om dina pojkvänner om du ignorerar dom sådär'' sa han och pekade på min mobil, jag suckade och räckte den till honom.
''Om du är så nyfiken, då kan du väl lika gärna ringa själv?'' frågade jag och han tog tacksamt emot den.
''Med nöje, då kan jag berätta för honom hur bra du är i sängen'' 
''Don't!'' sa jag och hytte ett finger mot honom. 
Christopher knappade på min mobil och la sedan mobilen mot örat.
''Hejsan det är Christopher, Ariana's bror men samtidigt inte. Ariana duschar och hon bad mig ringa tillbaka och fråga vad du ville?'' ljög han och var nära på att brista ut i skratt.
''Aa okej, det kan jag göra!'' sa han glatt och la på.
''Vad sa han?'' frågade jag och pustade ut. 
''Hur duktig du är i sängen'' 
''Har du provat mig?'' 
''many times baby''
''When you take me by the.. Who's ever gonna know?'' sjöng jag och dansade samtidigt som jag lagade maten.
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
 
''Då är vi klara för idag!'' ropade min danstränare och jag började gå mot min väska som låg en bit bort mot väggen.
''Ses imorgon JB!'' ropade mina dansare och vinkade
''Ses!'' ropade jag tillbaka och började gå ut mot min bil, jag la kepsen på huvudet och hoppade snabbt in i förarsätet med Moshe bredvid mig. Helt plötsligt började min mobil ringa. Ariana stod det på displayen och jag sprack upp i ett leende.
''Hey babe'' sa jag och log stort
''Hejsan det är Christopher, Ariana's bror men samtidigt inte. Ariana duschar och hon bad mig ringa tillbaka och fråga vad du ville?'' sa en killröst, inte så mörk men säkert i min ålder eller ett år äldre. Jag hörde någon fnissa i bakrunden och det lät som Ariana.
''Ehm jag vill prata med henne om e viktig sak och det är verkligen jätteviktigt, kan du be henne ringa mig sedan efter hon har.....duschat?''
''Aa okej, det kan jag göra!'' sa den Christopher glatt och la på. Hennes bror? hon har ingen bror så det måste vara någon vän till henne eller ännu värre... någon hon gillar mer än mig. 
''Vad är det Bieber?'' frågade Moshe och kollade oroligt på mig, jag log mot honom och skakade på huvudet
''Nej det är ingeting''
Moshe ryckte på axlarna och trodde på mitt svar, det var någoting, jag började misstänka det värsta. Jag ville tro det men samtidigt inte. Hon skulle till sin pappa men vem är han där Christopher? 

HAH, värsta kapitlet någonsin!
heter det ''hytte ett finger'' ? då man pekar på någon lixom varnar personen t.ex
''Nej det gör du inte!'' *pekar på h*n med pekfingret* 
men iallafall kommentera & detta kapitlet söööög!

Published: 2012-07-13 Time: 10:22:24 Filed Under:

Kapitel 70 - Christopher McQueen

PREVIOUS: just nu i denna sekunden saknade jag Arianas kropp pressad mot min, och den lilla stunden våra blickar möttes innan kyssen, hennes förtrollande ögon. Allt som har med henne och göra. Jag slängde snabbt av mig kläderna och la mig ner men mina tankar flöt bara iväg till Vanessa, hennes mjuka svarta hår. Hennes fina leende och gulliga skratt. Jag skakade hårt på huvudet
''Sluta Justin, du har redan en flickvän som du älskar!'' sa jag till mig själv och suckade högt, dethär med tjejer var något jag inte vant mig vid än. Det tar sin lilla tid som alla brukar säga. Jag gäspade högt och rättade till kuddarna, innan jag hann tänka ordet av så hade mina ögonlock blivit tyngre och allting blivit svart.
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
 
Det första jag gjorde på morgonen då jag vaknade var att checka min mobil och hoppades på ett meddelande från Ariana men till min besvikelse var det ingeting, jag suckade och slängde ner huvudet på kudden igen. Jag hade fått 1 månad's ledighet under sommaren för att jag skulle hinna spendera tid med min familj och vänner innan jag åkte runt om i världen igen. Jag tog upp min mobil igen och skickade ett sms till Ariana
 
''babe jag saknar dig''

Klockan var 11 på morgonen i Chigago så hon borde nog vara vaken, min uppmärksamhet drogs till igårkväll då Ariana inte svarade på sin mobil, varför? Det här var det enda jag inte gillade med förhållande, distansen mellan oss. Och då dom stunderna vi bråkade. Jag reste mig upp och drog på mig ett par pyjamas byxor och släpade mig ner för den långa trappan, jag var verkligen ingen morgonmänniska. Mamma höll på att göra pannkakor då jag kom in genom dörren.
''Godmorgon'' mumlade jag och pussade henne på kinden, jag satte mig ner på köksstolen och hon la snabbt en tallrik full med pannkakor framför mig.
''Godmorgon'' sa hon och drog handen genom mitt hår. Jag började snabbt hugga in och inom några sekunder var pannkakorna uppätna, det finns inget bättre än mammas pannkakor ändå om hon var hemsk på att laga mat.
Min mobil plingade till, jag släppte snabbt gaffeln och ryckte åt mig mobilen Ett nytt meddelande från Ariana
Mina mungipor sprack upp i ett leende men sjönk lika snabbt igen när jag läste det.
''Vad har hänt älskling?'' frågade mamma, jag kollade upp på henne och skakade på huvudet och log ett fejkat leende
''Nej ingeting'' jag reste mig hastigt från bordet och sprang upp på till mitt rum och slängde mig på sängen. 
 
Mina ögon var svullna och röda, och jag orkade inte gå upp och skölja av ansiktet men jag kände att jag var tvungen, kunde knappt se någoting för alla tårarna var ivägen. Jag kollade mig själv i spegeln ett långt tag innan jag skvätte kallt vatten på mig själv. Mina handflator låg på vardera sida om handfatet och jag hade huvudet nerböjt mellan axlarna. Ariana fick inte misstänka någoting, det kunde bara inte hända. Tanken på att förlora henne dödade mig, 1 dag sen hon åkte härifrån och hon litade inte på mig längre. Dumma mig som kunde dras så enkelt till tjejer såfort Ariana vände ryggen till. Jag suckade högt men hoppade till när jag vände mig om och mötte mamma i dörröppningen. 
''Vill du prata om det?'' 
Vad skulle jag säga till henne?, att min flickvän inte litade på mig längre för att jag har ljugit för henne och totalt ignorerat henne och nu gör hon samma sak tillbaka? jag behövde prata om det, jag behövde berätta för mamma och hoppades på goda råd från henne. 
''Ja'' mumlade jag och nickade. Hon drog ner toalettlocket och satte sig och väntade tyst på att jag skulle börja prata, jag visste inte vart jag skulle börja så jag öppnade bara munnen och lät tungan sköta snacket. 
''Och nu så gör hon samma sak tillbaka'' avslutade jag och vände ansiktet mot mamma med tårarna i ögonen
''Gubben'' sa hon och drog mig ner i hennes knä, spelar ingen roll om jag är 18 eller 36 jag tröttnar aldrig på att sitta i mammas knä och känna hennes armar runt mig.
''Jag tror inte hon göra samma sak tillbaka, hon kanske är ute men inte har sin mobil med sig? oroa dig inte, hon kommer snart ringa'' tröstade mamma mig och smekte mitt hår, jag hoppades på att hon skulle ha rätt. Jag kramade henne ett långt tag innan jag gick tillbaka till rummet och la mig ner på sängen.
''Vad ska du göra idag då?'' frågade mamma som stod i dörröppningen
''Jag ska bara vara hemma och ta det lugnt''
 Mamma nickade, gick ut och stängde dörren efter sig. jag drog upp täcket till hakan och försökte somna om. Men tankarna som forsade runt i mitt huvudet utan svar hindrade mig.
 
ARIANA'S PERSPEKTIV:

''Pappa, jag är klar!'' ropade jag från hallen och lutade mig mot ytterdörren som plötsligt öppnades och jag föll bakåt på den personen som stod bakom mig. Det var en kvinna och en tonåring kille i min ålder, jag höjde frågandes på ögonbrynet, pappa kom ner för trappan och drog in kvinnan i hans famn och gav henne en hastig kyss, du måste skoja med mig? jag som trodde att jag skulle få spendera tid med pappa ensam alldeles själv. Killen kom in genom dörröppningen och sträckte fram handen.
''Christopher McQueen''
''Ariana Gilbert''
(Zac Efron spelar Christopher McQueen)
 
Inte visste jag att pappa hade gift om sig, men Christopher är inte pappas son så han är på sätt och vis inte min bror fick jag reda på när vi hade gått in i vardagsrummet och pappa ville börja berätta men något hindrade honom, jag satt i soffan med Christopher bredvid mig, pappa och kvinnan satt mittemot oss på den andra soffan, ska jag erkänna så var Christopher dösnygg. Pappa harklade sig och jag skakade diskret på huvudet och han började prata och jag försökte så gott som möjligt inte slänga in en otrevlig kommentar här och där.
''Jag och Caroline träffades för 4 år sedan vid en park, konstigt men sant. Vi började umgås och föll för varandra och 3 år senare gifte vi oss och Christopher-'' sa pappa och pekade på Christopher
''Han är 2 år äldre än dig, hans pappa dog i en bilolycka och jag skiljde ju mig från din mor. Vi alla ville starta en ny sida och glömma det förflutna och kärlekens vägar ledde mig till henne'' sa pappa och log stort och kramade Caroline med ena armen hårt. Jag kände att tårarna vill tränga fram men jag tog ett djupt andetag, nickade och log fejkat. Jag var inte berädd på det här, ingen har varnat mig. Hade jag vetat hade jag kanske inte kommit hit. Pappa ville glömma det förflutna, jag var med i det förflutna. Hade aldrig kunnat tro att pappa skulle bygga upp en ny familj och glömma mig så lätt, jag kollade runt i rummet och såg bilder på dom överallt som en lycklig familj, jag hade kommit och förstört allt. Jag reste mig upp och ursäktade mig sedan gick jag upp på mitt rum och låste dörren efter mig och satt mig ner på golvet med knäna upp till hakan och ryggen lutade mot dörren samtidigt som dom salta vattendropparna rann ner för min kind. Jag kunde inte få kontroll över mina känslor, ilskan som bubblande inom mig för att pappa har gift om sig och bildat en familj och för att efter 3 år höra av sig och berätta att han ville att jag skulle komma, men samtidigt nyfikenheten som ville lära känna Christopher och vara en del av familjen men jag kunde inte, jag kunde inte titta pappa i ögonen och se hur mycket han älskade Caroline. Att mamma inte alls hade någon plats alls i hans hjärta längre att hon kaputt var borta. 
 
''Ariana'' personen knackade på min dörr och drog ner handtaget, Christopher stack in huvudet mellan dörröppningen och kollade på mig med sina otroligt blåa fina ögon. 
''Får jag komma in?'' frågade han och jag ville skrika rakt ut att han skulle lämna mig ifred, att jag aldrig ville se honom, att jag hatade honom för att han tog min enda pappa från mig, jag kunde inte. Alla orden fastnade på tungan och hade inga planer på att höras, i denna sekunden hade jag tappat min talförmåga, jag nickade. Christopher kom in och satte sig på min datastol och rullade mot mig.
''Jag kan inte säga, 'jag vet hur det känns' för det gör jag inte, jag vill inte att du ska tro att jag har tagit pappa Joseph från dig för det har jag verkligen inte, jag delar gärna honom med dig. Du verkar vara en trevlig person som jag vill lära känna-'' min blick var fortfarande fast i den svart/röda väggen medans jag lyssnade på vad han hade och säga. Jag kände ingeting jag hade stängt av mina känslor, jag ville inte känna ville inte höra. Jag kunde inte förmå mig själv till att be honom sluta, jag ville men vågade inte. Efter att ha hört ett tag på hans ord kunde jag inte kontrollera min ilska längre
''Sluta, stopp!'' skrek jag och smällde mina händer för öronen och pressade ihop ögonlocken medans tårarna rann ner för mina kinder. Jag gömde ansiktet i händerna och Christopher satte sig på sängen bredvid mig och drog in mig i en hård kram, jag satt bredvid honom, lutad mot hans muskelösa överkropp och grät mot hans axel. Han pussade mig på huvudet och flätade in sina fingrar i mitt hår, han sa ingeting satt bara där och höll om mig, han väntade på att jag skulle börja säga någoting. 
''Jag vill inte Christopher'' viskade jag tyst mot hans hals, han smekte mitt hår och viskade ord till mig som ''allting kommer att ordna sig'' ''Gråt inte'' Hans mjuka röst och ord fick mig att lugna ner mig, han var inte som jag trodde, han var mer åt det goda hållet, en gentleman. Jag hade slutat att gråta och han reste sig upp och gick mot dörren.
''Kom in till mitt rum när du vill snacka'' sa han och log.
''Jag beklagar sorgen'' sa jag fortfarande med blicken fäst på väggen. Han nickade och gick ut och stängde dörren bakom sig, fotsteg utanför dörren hördes och snart dog dom ut. Endast mitt hjärta och mina snabba andetag hördes.

Att skriva känslor är något utav det sista jag kan, suger verkligen på det... :p
kommentera 
Jag ska snart ha frågestund och då vill jag att ni ska fråga jättemycket!
jag svarar på era frågor i ett inlägg

Published: 2012-07-12 Time: 22:57:18 Filed Under:

Kapitel 69 - It feels like the world's on my shoulders

PREVIOUS: ''jag ska hämnas, vänta bara!'' hotade hon och började skratta, jag började också skratta men skakade på huvudet.
''Vi får se'' sa jag och blinkade med ena ögat mot henne, hon skakade på huvudet och hoppade på mig. Hon kom snabbt upp över vattenytan men jag drog ner henne igen. Vi gick skrattandes upp ur vattnet och la oss på dom torra och varma handdukarna. Jag la mig till rätta och blundade och började sola ryggen men stördes av att min mobil plingade till, ett nytt meddelande från Ariana 
ARIANA'S PERSPEKTIV: 
 
Jag hade nog ringt och smsat Justin några hundra gånger och han svarar inte, han var väl för upptagen för att spana in Vanessa i en bikini, han hade inte svarat när jag hade frågat vem han var med men det är inte enkelt och vara känd, bilderna spred sig snabbt och jag fick reda på det genom twitter och tidningarna, jag tackar dagens samhälle. Pappa hade tagit emot mig med öppna armar här i Chigago och omfamnat mig med kärlek, jag drog in hans doft och vi började snabbt köra hemåt, jag  Jag reste mig upp från den bekväma soffan och började släpa mig bort mot sängen, jag borrade ner ansiktet i kudden och höll just på att somna när min mobil ringde, jag kollade på displayen och justin's namn lyste upp
''Svarar han inte på mina sms eller när jag ringer, då tänker inte jag svara'' sa jag tyst för mig själv och slängde mobilen lätt bredvid mig på sängen. Jag suckade högt och min uppmärksamhet drogs till dörren som sakta öppnades
''Sover du gumman?'' frågade pappa och stack in huvudet genom dörröppningen, jag skakade på huvudet
''Nej'' sa jag och log, han kom in i rummet och satte sig mittemot mig på sängen och drog in mig i hans famn
''Jag har saknat dig min älskade dotter'' min älskade dotter orden som alltid fick mitt hjärta att bli varmt och hoppa över några slag. Jag log stort mot honom
''Jag har saknat dig med pappa'' sa jag och pussade honom på kinden, min mobil började vibrera och pappa räckte mig den, jag skakade på huvudet.
''Nej, jag tänker inte svara'' sa jag och la ner den bredvid mig.
''Varför inte min dotter?'' 
''Jag har smsat och ringt honom hela dagen men han har inte svarat en enda gång och då tänker jag göra detsamma så han vet hur det känns'' pappa började flina och skaka på huvudet.
''Dagens ungdomar'' sa han och klappade mig på kinden och tänkte just resa sig upp när han vände sig om
''Ignorera aldrig en man, han kommer inte sluta oroa sig vad han har gjort för fel och kommer ha det som en tyngd på axlarna'' jag pressade ihop käkarna och rykte på axlarna, han log mot mig och gick ut från mitt såkallade rum och stängde dörren efter sig, jag suckade högt och la mig ner med handen vilad mot pannan. Min mobil började vibrera igen och jag bestämde mig för att stänga av den helt och hållet. 
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
 
Jag hade ringt Ariana minst 10 ggr i rad och hon svarade inte på en enda och jag började bli lite orolig, jag provade en sista gång men kom fram till telefonsvararen, hon hade stängt av sin mobil. Ariana hade stängt av sin mobil, då måste hon ha sett mina samtal men bestämt sig för att totalt ignorera dom, varför? Jag suckade och reste mig upp från soffan och släpade mig bort mot den enorma sängen, just nu i denna sekunden saknade jag Arianas kropp pressad mot min, och den lilla stunden våra blickar möttes innan kyssen, hennes förtrollande ögon. Allt som har med henne och göra. Jag slängde snabbt av mig kläderna och la mig ner men mina tankar flöt bara iväg till Vanessa, hennes mjuka svarta hår. Hennes fina leende och gulliga skratt. Jag skakade hårt på huvudet
''Sluta Justin, du har redan en flickvän som du älskar!'' sa jag till mig själv och suckade högt, dethär med tjejer var något jag inte vant mig vid än. Det tar sin lilla tid som alla brukar säga. Jag gäspade högt och rättade till kuddarna, innan jag hann tänka ordet av så hade mina ögonlock blivit tyngre och allting blivit svart.

MELLAN KAPITEL BABES!
hatar verkligen att komma hem sent för då hinner jag inte ge er dom kapitlen jag har lovat & tappar varenda idé jag hade i huvudet -.-'
men kommentera? (a)

Published: 2012-07-09 Time: 21:23:15 Filed Under:

kkapitel & gästskrivare

Inget kapitel på måndag, tisdag & onsdag för att jag är iväg hos kusiner & har inte tillgång till en data, förlåt :/
Men ni får extra kapitel & denna gången lovar jag det & jag ska hålla vad jag har lovat!
Medans bi väntar på att kapitel så kan ni tänka på ifall ni vill vara gästskrivare på bloggen eller inte, jag behöver det för att uppdateringen suger, det har ni väl märkt?
Kommentera ifall ni vill vara "mina" gästskrivare

Tack för ert tålamod!

Published: 2012-07-08 Time: 09:08:13 Filed Under:

Kapitel 68 - Let's go to the beach each

PREVIOUS: Jag tog mina bilnycklar och drog på mig mina skor
''Hejdå mamma!'' ropade jag och gick ut och sprang snabbt mot bilen. Jag skickade ett sms till Vanessa om att hon skulle komma ut. Strax så kom Vanessa ut med en vit bikini och jag bet mig i läppen men skakade snabbt på huvudet
''Tänk inte så Justin, din flickvän åkte inte ens för en 1 dag sedan'' sa jag lågt för mig själv
 
ARIANAS PERSPEKTIV: 
 
Jag satt nu på flyget och tittade ut genom fönstret och undrade vad Justin gjorde där hemma, det var inte alls längesen jag lämnade honom men jag saknar honom något enormt mycket. Ju mer jag tänkte på det desto snabbare blev mina ögonlock tyngre och tillslut somnade jag med värken i öronen.
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
 
''Vart ska vi lägga ut handdukarna?'' frågade Vanessa och såg sig om på den fullspäckade stranden, många hade tagit med sig sina egna solstolar som gjorde det ännu trångare  jag suckade och tänkte just vända tillbaka när jag kom på att Ariana hade visat mig till ett ställe som bara några få kände till inte för så längesen
''Kom!'' sa jag och började springa längs strand kanten med Vanessa bakom mig
''Ehm... finns det inte typ hajar och sånt där ute?'' frågade Vanessa oroligt och kollade konstigt på mig
''Haha nej'' flinade jag.
Eftersom att det var rättså djupt, upp till låren hela vägen så behövde vi bära väskorna över huvudet, vi svängde runt klippan och jag fick syn på den tomma stranden.
''Woow'' hörde jag Vanessa svagt säga 
När vi kom fram så la vi ut handdukarna på sanden och Vanessa la sig snabbt ner och började jobba på brännan
''Så, när kommer Ariana?'' frågade hon när jag hade lagt mig ner bredvid henne på min handduk
''Hon åkte idag, så hon kommer typ om en vecka eller så'' sa jag och tog min mobil och gick ut till vattnet, jag vände mig om och tog kort på stranden där bara Vanessa låg och stekte i den varma solen.
''Tack för att du visade med stranden älskling, jag älskar dig''
 skrev jag och skickade iväg meddelandet och bilden.
''Inga problem, men vem är tjejen som ligger där?''
Jag bet mig i läppen, skriver jag Vanessa så kommer hon säkert tro att jag är otrogen, jag bestämde mig för att inte svara och klickade bort meddelandet, skuldkänslorna for genom mig. Jag kastade bort tanken och joggade upp till Vanessa.
''Ska vi bada?'' frågade jag glatt och ställde mig framför henne så jag skymde solen. Hon reste sig upp och började gå med mig ner till vattnet, jag hade redan tagit av mig min tröja.
''Det är ju iskallt!'' utbrast hon och tog mig på underamren.
''Så kallt är det inte'' sa jag och vände mig om och gjorde ''kom''-tecknet till henne. Hon sprang ut i vattnet så det stänkte över hela hennes rygg
''IIIIHH!'' ropade hon och jag flinade och började skvätta vatten på henne. 
''Jag dränker dig om du inte slutar!'' sa hon och slog händerna för ansiktet.
''Kom då'' sa jag och drog henne allt djupare ut. Vattnet var nu uppe i armhålan på oss
''Justin'' sa hon och slog sina armar runt min hals, jag flinade åt henne och la min ena arm runt hennes midja. ''Fryser du inte?'' frågade hon och hennes tänder började smattra mot varandra och hennes läppar höll på att bli blå.
''Doppa hela kroppen så kommer du inte frysa, de är inte lika kallt längre'' sa jag och böjde mig ner så vi kom under vattnet med våra kroppar. Hennes tänder slutade hacka morötter och hon började snabbt skvätta vatten på mig
''jag ska hämnas, vänta bara!'' hotade hon och började skratta, jag började också skratta men skakade på huvudet.
''Vi får se'' sa jag och blinkade med ena ögat mot henne, hon skakade på huvudet och hoppade på mig. Hon kom snabbt upp över vattenytan men jag drog ner henne igen. Vi gick skrattandes upp ur vattnet och la oss på dom torra och varma handdukarna. Jag la mig till rätta och blundade och började sola ryggen men stördes av att min mobil plingade till, ett nytt meddelande från Ariana 

KOMMENTERA!
vad tror ni att hon skrev till honom?
Känner mig taskig när ni typ får ett kapitel per dag, men jag har inga idéer och vet inte vad jag ska skriva om, hjälp mig någon!

Published: 2012-07-07 Time: 08:45:57 Filed Under:

Kapitel 67 - It's my turn

PREVIOUS: ''jag är okej'' svarade jag och lutade mitt huvud mot hans axel. Jag kände hur han la armen om mig och tryckte mig lätt intill honom. 

''Bra''

Till min - allas lycka egentligen - så var det inte särskilt mycket folk på flygplatsen, och de som var där, gav inte någon av oss speciellt mycket uppmärksamhet. Det kändes skönt, med tanke på att vi skulle säga hejdå och allt. "Ariana, jag är lite orolig över att du åker iväg ensam, men jag litar på dig, och du måste kontakta något om någonting skulle hända", sa Pattie allvarligt. 
Jag suckade inombords. Både hon och Justin hade gått i genom det här med mig hundratals gånger. Som sagt, jag uppskattade verkligen att de brydde sig, men jag var faktiskt sjutton år - snart arton. Om ett halvår ungefär, men fortfarande. Jag kunde ta hand om mig själv. Fast jag hade dock inte rest ensam sedan jag blev... känd. Det är väl kanske inte rätt ord, men nu vet i alla fall betydligt fler vem jag är. 

"Jag lovar", log jag och kramade henne. Sedan gav jag Moshe en kram, och till sist Justin. Han fick däremot en hårdare och längre kram, samt en lång kyss. "Jag kommer sakna dig", sa han och lutade sin panna mot min. 
Jag log och la mina armar om hans nacke. "Jag kommer sakna dig med. Men det är bara 7 dagar. Glöm inte det."
Han nickade och drog sig sedan tillbaka lite för att se in i mina ögon. "Ha det så bra", sa han och strök bort en hårslinga ur mitt ansikte. Jag rös i hela kroppen och tryckte honom sedan intill mig i en till kram. "Jag älskar dig", sa jag i hans öra och borrade ned mitt ansikte i hans vinterjacka. 
"Jag älskar dig med", svarade han i mitt öra. 
Vi drog oss tillbaka och kysstes en sista gång, innan jag var tvungen att lämna dem.

JUSTIN'S PERSPEKTIV: 
 
Jag sa till mamma och Moshe att jag ville gå hem istället för att åka bil, Moshe började direkt protestera om att mina fans kunde hoppa på mig eller något liknande, jag skakade på huvudet.
''Nej, oroa dig inte jag kan hantera dom'' sa jag och log ett snett leende mot honom
''Men jag kan gå med dig så går jag långt bak''
jag skakade ännu en gång på huvudet, jag vill gå själv. Alldeles själv. Moshe suckade och gav med sig, han hoppade in i bilen med mamma och körde iväg. Jag lyfte lätt upp handen och vinkade. Det kändes alldeles tomt utan Ariana, höra hennes mjuka röst eller hennes underbara skratt. Jag log åt tanken på vad vi gjorde igårkväll. Bästa kvällen på länge och det var helt...amazing. Jag kollade på min mobil och såg att Vanessa hade skickat ett meddelande till mig. Hon frågade ifall vi skulle träffas och jag tyckte att det var en bra idé, det var trots allt längesen jag umgicks med någon annan än Ariana, Chaz eller Ryan. Jag började gå mot Vanessa's hus och stod snart utanför och knackade på dörren, -rättaresagt bankade-. Hon kom snabbt ner och öppnade och hennes mungipor sprack upp i ett leende
''Hej'' sa jag och gav henne en lång kram. 
''Hej'' log hon och flyttade sig åt sidan
''Välkommen in'' fortsatte hon och gjorde en gest med handen att jag skulle komma in. Jag log mot henne och tog ett steg in över tröskeln.
1. Vanessa 2. Spelar xbox, fifa 3. Stranden
 

''Såå, vad ska vi hitta på?'' frågade hon och log
''Vi kan spela fifa, sen åka till stranden och efter det så kan vi avsluta dagen på en resturang?'' sa jag och öste idéer över henne, hon skrattade och log sitt fina leende. 
''Det låter bra!'' sa hon glatt och fem minuter senare satt vi i soffan och skrattade och spelade fifa. 
''Men jag vet inte hur man gör!'' skrek hon och jag brast ut i gapskratt och satte mig närmare henne för att förklara hur man använde kontrollen. När jag tillslut hade lärt henne så flyttade jag tillbaka till min plats och hon rabblade snabbt upp olika knapparna på kontrollen och hur det fungerade, jag nickade och startade igång spelet
''Jag kommer äga ut dig'' flinade hon och började vrida på hela kroppen när hennes fotbollsgubbe skulle springa höger eller vänster. Jag skrattade åt henne och tacklade förbi en av hennes gubbar och sköt iväg bollen och gjorde mål.
''Vem skulle äga ut vem?'' frågade jag och log mot henne
''Äh, det där var bara tur'' sa Vanessa och ryckte på axlarna, jag skakade på huvudet och ryckte på axlarna.
''JUSTIN SLUTA!'' skrek hon och hoppade på mig och tog min kontroll
''Du får inte göra flera mål, nu är det min tur!'' sa hon och gömde kontrollen bakom ryggen. Jag flyttade mig närmare och stack in armen bakom hennes rygg för att få tag på kontrollen
''Nej!'' röt hon och smällde väck min hand
''Det är min tur och vinna lite'' jag log mot henne fortfarande med armen instucken bakom hennes rygg. Efter att ha gjort två mål så tog jag tillbaka kontrollen och fortsatte att spela
''Nu vill inte jag spela mer, ska vi dra till stranden?'' frågade hon och kollade på mig med sina fina underbara bruna ögon 
''Aa det kan vi väl'' sa jag och reste mig upp, jag började gå mot dörren
''Jag plockar upp dig när jag är klar'' sa jag och drog på mig mina vita supras
''Gör det!'' sa hon och ställde sig framför mig
Jag drog in henne i min famn, bärde upp henne och snurrade ett varv.
''Ses snart'' sa jag och blinkade med ena ögat, hon nickade och bet sig i läppen.
Jag joggade hem, det tog ungefär 20 minuter och strax så var jag innanför dörrarna. Mammas matlukt slog mot mig och jag drog in ett djupt andetag.
''Vad lagar du för mat?'' frågade jag henne och lyfte locket som låg över kastrullen
''Potatis och kyckling''
''lite mer mmmmm i livet?'' flinade jag och mamma slog mig skämtsamt lite nätt på armen. Jag skrattade och började gå mot hallen
''Förresten, jag ska till stranden med Vanessa nu'' sa jag och vände mig om, mamma nickade och mumlade fram ett 'okej'. Jag nickade och sprang upp för trapporna och in i mitt svart/lila rum. Jag drog snabbt på mig mina vit/svarta badshorts och en svart v-ringad tröja som Ariana tyckte satt sexigt på mig.
Jag tog mina bilnycklar och drog på mig mina skor
''Hejdå mamma!'' ropade jag och gick ut och sprang snabbt mot bilen. Jag skickade ett sms till Vanessa om att hon skulle komma ut. Strax så kom Vanessa ut med en vit bikini och jag bet mig i läppen men skakade snabbt på huvudet
''Tänk inte så Justin, din flickvän åkte inte ens för en 1 dag sedan'' sa jag lågt för mig själv

Förlåt för att ni inte fick ett kapitel igår, jag var för upptagen med att skaffa biljett till Biebs-konsert & var helt stressad, men ni kommer få ett till idag förhoppningsvis. 
 
Vill någon gästskriva här över sommaren och kanske efter oxå?
hade faktiskt varit kul med 2 stycken eller fler

Published: 2012-07-05 Time: 09:06:46 Filed Under:

Kapitel 66 - I miss you my little girl

PREVIOUS: Sekunden efter kom båda två. Båda skrek som galningar och Justin föll ihop bredvid mig. Båda två var svettiga och anfådda så vi låg bara där och sa ingenting , försökte helt enkelt hämta efter andan...

ARIANA'S PERSPEKTIV: 
 
Jag vaknade av att mobilen plingade till, ett nytt meddelande från pappa, jag tryckte på visa och läste den korta texten:
 
''Hej älskade dotter, du får ju sommarlov nu på fredag, vad sägs om att komma till mig i Chigago jag har saknat dig jättemycket, jag älskar dig xx'''
 
jag log för mig själv
''Vem var det?'' frågade Justin nyvaket och pussade mig på bakhuvudet.
''Pappa'' mumlade jag och la huvudet på hans bröstkorg, justin började leka med en hårslinga runt sitt pekfinger
''Vad ville han?'' 
Jag kollade upp på honom och mötte hans blick, Justin böjde sig försiktigt fram och kysste mjukt mina läppar.
''Att jag ska åka till honom i Chigago nu på fredag'' sa jag glatt och Justins leende försvann.
Han satte sig upp fortfarande med en arm runt mig.
''Vad-''
''Alldeles själv?! hur länge ska du vara där?'' frågade han 
Jag suckade och satte mig upp och drog täcket tätt runt min nakna överkropp, Justin smekte min axel med tummen och böjde sig fram och kysste min hals. 
''Justin'' sa jag och backade bak och la en hand på hans bröstkorg. Han suckade och kollade mig i ögonen
''Du ska åka till Chigago som ligger tusen mil härifrån, vad ska jag göra utan dig?'' frågade han surt och reste sig upp, han drog på sig ett par nya kalsonger och pyjamas byxor. Han öppnade balkongdörren och gick ut och satte sig på den vita stolen. Jag suckade och gömde ansiktet i händerna men bestämde mig snabbt för att gå upp och ta en dusch. Jag drog bort täcket och sprang till badrummet och låste efter mig. Det varma vattnet slog hårt ner för min kropp. Jag satte mig ner på det kalla golvet och började gråta. 
''Ariana?''
Jag ställde mig snabbt upp och hällde en klump schampoo i handen och slängde de i håret.
''Jaa?''
''Får jag komma in?'' frågade han och tryckte ner handtaget, jag hade låst dörren innan jag hoppade in i duschen.
''Helst inte men visst'' mumlade jag så tyst för mig själv. Jag gick ut ur duschen med schampoo i håret och öppnade dörren till Justin och sprang snabbt sedan tillbaka. Justin krånglade sig förvånansvärt snabbt ur sina kläder och hoppade in i duschen. Han smög sig upp bakom mig och kramade mig bakifrån och kysste mig på huvudet. Jag suckade och vände mig om, han kysste mig snabbt på munnen och backade ett steg så han kunde se mig i ögonen. 
''Jag vill inte att du ska åka själv'' mumlade han och gömde sitt ansikte i min halsgrop.
''Justin'' mumlade jag och krånglade mig ur hans grepp.
''Vad är det?'' frågade han och hans blick hamnade lite längre ner, på mina bröst. Man kommer ingen vart med honom, jag vände mig om och fortsatte att schamponera mitt hår,
Hans händer åkte långsamt ner för min rygg och stannade på rumpan. 
''Tror du inte att jag blir orolig? Du måste ju ta med dig någon!''
Jag tvättade ur schampot och gick ut ur duschen och virade en handduk runt min blöta kropp
''Kan du inte prata med mig?''
''Kan du inte sluta tjata Justin?!''
Han ryckte till på tonen på min röst.
''Varför höjer du rösten? Varför pratar du med mig sådär?'' 
Jag gick ut ur duschen med Justin hack i häl efter mig med en handduk virad runt hans midja. 
''Jag ska åka till Chigago till pappa, ska spendera nån vecka där med honom, vad är det som är så farligt?'' 
''Att du åker själv, vem vet vad som händer?'' Jag skakade på huvudet
''Inget kommer att hända'' sa jag och tog på mig underkläderna. Justin drog på sig sina kalsonger och tog min hand och drog mig tätt intill honom
''Jag är orolig för dig'' sa han och lutade sin panna mot mig.
''Det behöver du inte vara'' jag kysste hans läppar mjukt och han flätade in sina fingrar i mitt hår.
''Du passar i vått hår'' var allt Justin sa innan min värld började snurra. Jag struntade totalt i allt annat, allt jag kunde tänka på var Justin. Han la handen på min korsrygg och den andra om min hals. Mina läppar trycktes mot hans samtidigt som våra tungor fann varandra. Jag la armarna runt hans nacke samtidigt som vi kysstes och hans bakre hand sjönk ner. Jag märkte inte ens att vi hade rört oss bakåt förrens Justin föll baklänges och vi landade på något mjukt, och jag insåg att sängen låg under oss. Justin landade på ryggen med mig över. Han avbröt kyssen och log busigt,
''Whops, såg inte att sängen var där.''
''inte jag heller'' jag log stort
Justin satte sig upp och jag följde automatiskt med. ''Kom hit honey'', sa han och fortsatte kyssa mig. jag tryckte min kropp hårt mot hans. Justin avbröt kyssen endast för att andas och drog mig snabbt in i ännu en kyss. Han la sig över mig och kysste mig på halsen, nyckelbenet och nerför min kropp. Han drog bak huvudet och kollade på min navelpiercing
''Jag har inte märkt det förrens nu'' flinade han och jag började skratta. Justin smekte min navel med tummen.
''Gör det ont?''
jag skakade på huvudet, han log och fortsatte att leka med ''örhänget''. 
''Hur gammal var du när du tog de?'' frågade han och satte sig upp fortfarande med handen på sidan av min rumpa. 
''Jag och Joline gjorde den samtidigt och vi var 14'' sa jag och ryckte på axlarna, han nickade och fastnade ännu en gång med blicken på mina bröst. Jag hade inte hunnit dra på mig ett linne innan Justin drog ner mig på sängen med honom. 
''Ser du något du gillar?''
han bet sig i läppen och nickade
''Hela dig'' han kysste mig på revbenen mellan mina bröst. 
''Jag behöver packa och klä på mig babe''
''Nej stanna, du kan packa imorgon, vi åker ju hem inatt'' sa han och kysste mig på halsen.
''Kan vi inte leka lite?'' frågade han och log busigt
''Vi ''lekte'' igår'' sa jag och flinade
''Vi kan leka en gång till, igår var ingeting, jag är bättre idag'' han blinkade med ena ögat och det fick mig bara att vilja ha honom ännu mer
''Komda'' viskade jag och han la sig snabbt över mig och började med att knäppa upp min BH. Han slängde den på sidan av sängen och la sin enorma hand på mitt bröst medan han smekte mitt andra bröst med tungan. Ett lågt stön lämnade min mun. Han la sig ner bredvid mig och la en arm runt min midja.
''Varför slutade du?'' frågade jag halvt upphetsad, han log stort och vickade på ögonbrynet. 
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
 
Jag slutade för att reta henne, jag kände att hon började bli lite smått upphetsad. Hämnd för alla gångerna hon har retat upp mig. 
''Justin'' mumlade hon och la sig över mig, hon började kyssa mig på halsen
''Nej'' flinade jag och vek undan.
''Var du tvungen att hämnas nu?!'' frågade hon låtsassurt och spände fast blicken i mig. Jag nickade och gav henne en hastig kyss.
''Vi måste sova nu om vi ska vakna 3 inatt'' sa jag och pussade henne på hjässan. Hon suckade och himlade med ögonen, jag log stort och var stolt över mig själv för min insatts, jag kan inte göra så, och det värsta är att det var i denna stunden jag ville ha henne mest av allt.
''Sov nu'' sa hon och la sin hand över mina ögon. Jag blundade och gäspade stort. Jag la min arm runt hennes midja och tryckte henne tätt intill mig. 
 
FREDAG/CHIGAGO/ARIANA'S PERSPEKTIV:
 

Jag lät min blick vandra över hans bara överkropp och ned över hans pyjamasbyxor, innan jag såg in i hans ögon.

"Godmorgon, beautiful", sa han lugnt och placerade sina händer på min midja innan han lutade sig in och kysste mig. Jag log mot hans läppar och la min vänsterhand om hans arm.

"Ledsen att jag inte var i sängen när du vaknade", sa jag när våra läppar skildes åt,

"Men jag var tvungen att packa och göra mig i ordning." Han nickade och såg nu inte lika glad ut längre. 

''Just det... du åker ju idag." Jag lutade mig mot badrumsbänken jag stod framför och la min andra hand om hans andra arm. "Jag blir bara borta i nån vecka. Det kommer gå fort." 

Han nickade och såg nu på mig med ett leende. Men nu såg han lite orolig ut istället. 
"För att vara ärlig, så gillar jag inte att du ska åka ensam." 
"Justin", sa jag menande, precis som alla andra gånger han har fört det på tal. 
"Jag vet, du vill åka ensam. Men jag tror verkligen att det vore säkrast om du hade med dig någon." Jag tittade ned i golvet innan jag tittade upp på honom igen.

"Jag måste se så att jag har med mig allt", mumlade jag och tog mig förbi honom och gick ut till mitt sovrum.

 

"Ariana", sa Justin och jag kunde höra hur han suckade. Jag gick raka vägen till min stora resväska och drog upp dragkedjan.

"Är du sur?" 
Jag skakade på huvudet och satte mig ned på golvet.

"Jag bara... jag vet inte. Jag har sagt flera gånger varför jag vill åka själv, men du verkar inte lyssna." 
"Jo", svarade han snabbt,

"Det gör jag. Jag vet varför, men jag är orolig." 
"Och jag uppskattar det, men jag kommer klara mig. Kan du inte bara..." Jag fuktade mina läppar och såg bak på honom med en menande blick.

"Okej, jag ska sluta tjata", sa han och gick närmare.

"Förlåt." Han la sina händer på mina axlar och jag kunde känna hur han kysste min hjässa. Jag greppade hans händer i några sekunder och kramade om dem, innan jag släppte dem igen för att kolla min resväska en sista gång.

Pattie kom hem från spa-resan endast tio minuter innan jag skulle åka till flygplatsen. Hon berättade lite om hur det hade varit, och de verkade ha haft det bra. 
"Vad har ni haft för er då?", frågade hon sedan och såg nyfiket på mig och Justin. Vi växlade blickar och såg sedan på henne.

"Um... vi har typ, sett på film", svarade jag,

"Vi har inte gjort så mycket." Hon bara nickade. Vad vi faktiskt hade gjort, var ingenting jag direkt ville prata med henne om. Justin verkade känna detsamma. 
"Vill du att jag också följer med till flygplatsen?", frågade hon när vi alla stod i hallen en kort, kort stund senare. 
"Om du vill. Justin och Moshe följer med, men du får också det." 
Hon nickade glatt, "Då gör jag det."

När vi var redo, lämnade vi huset och gick ut till bilen som Moshe väntade i. 
Jag var av någon anledning lite nervös, när vi satt där i bilen. Men jag var mest spänd och glad över att jag snart skulle vara tillbaka. 
Jag kände hur Justin kramade min hand, och det fick mig direkt att dra blicken som jag hade ut genom fönstret - till honom.

"Är du okej?", frågade han lågmält och strök handen över mitt hår. Jag nickade och flyttade mig ännu närmare honom.

"Jag är okej", svarade jag och lutade mitt huvud mot hans axel. Jag kände hur han la armen om mig och tryckte mig lätt intill honom. 
"Bra."


KOMMENTERA BABES!


Published: 2012-07-04 Time: 08:53:34 Filed Under:

Kapitel 65 - Stop it Ariana

PREVIOUS: ''lämna mig aldrig'', viskade jag försiktigt
jag kollade inte upp mot honom utan hade fortfarande mitt huvud på hans axel.
''I promise babygirl''

Vi reste oss upp och började plocka undan alla saker och ta in dom i rummet, jag slängde mig på den stora sängen och gäspade stort.
''Är du trött babe?'' frågade han och kysste mjukt mina läppar. Jag nickade och mumlade fram ett ohörbart ''mm''. Han skrattade och la en arm runt min midja, jag tog upp min mobil som låg på nattduksbordet och kollade på klockan 23:04 visades det stort på dislayen, jag vände mig om mot Justin och la mig över honom och la mina händer under hans nacke. Gång på gång kysste han mjukt mina läppar och placerade sina händer på min rumpa. Jag fnissade lite lätt mot hans läppar och han log stort. Justin kollade mig djupt i ögonen och jag kunde inte undvika hans blick, jag drunknade i hans ljusbruna ögon som fick miljontals tjejer att smälta. 
''Vad tänker du på baby?'' frågade han och fuktade sina läppar. Jag skakade lite nätt på huvudet och smekte hans kind med tummen, han nickade på huvudet som betydde att jag skulle berätta.
''hur jag kunde vara så dum och kyssa din bästavän''
han suckade högt och blundade, jag la mig ner bredvid honom och vände huvudet mot fönstret, jag hade fortfarande skuldkänslor och kunde inte släppa det.
''Sluta Ariana!'' sa han surt och smekte mitt hår.
''Jag kan inte hjälpa det Justin!'' röt jag och satte mig upp. Han satte sig upp och lutade sig bak mot ryggstödet. jag la armarna runt knäna och kollade fortfarande ut genom det stora fönstret. Justin la sina ben om varsin sida om mig och la sedan armarna runt mig, jag lutade mig bak åt la mitt huvud på hans axel. Jag gömde mitt ansikte i hans halsgrop och kysste honom mjukt på halsen. 
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
 
Hennes mjuka, kalla läppar motte min hals och en rysning for genom hela min kropp. Ett litet stön lämnade min mun. Mina läppar letade efter hennes och jag pressade mina läppar hårt mot hennes. Vi reste oss upp och gick ut på balkongen, hennes blick skrek efter mig och hon stirrade på mig.
''Jag vill ha dig'' sa hon och slickade sina läppar, det var dom orden jag väntade på att få höra. . Hennes blick nästan skrek det. Och jag ville ha henne också. Ingen av oss behövde säga någonting , vi började kyssas väldigt passionerat direkt.
Vi gick mot sängen samtidigt som vi kysstes som galningar. Jag la hennes handväska på nattbordet vid ena sidan av sängen och knuffade sedan ner henne i sängen försiktigt och la mig över henne med benen på varsin sida av henne. jag smekte sakta henns rumpa och rullade sedan över så att jag nu låg underst. Hon kysste mig på halsen och jag kände rysningarna fara genom hela kroppen. Jag tryckte henne mer mot mig och kände genast hur jag blev hårdare och hårdare där nere. min bula pressades kraftigt mot hennes inre lår och Ariana blev tusen gånger mer upphetsad. Jag förde handen in under hennes tröja och tog tag om ena brösten och började smeka det försiktigt.
jag drog av hennes t-shirt och tog sedan tag om båda brösten med mina stora händer , jag slickade ena bröstet och Ariana stönade lågt. Jag satte mig upp och drog av hennes shorts , sedan tog jag tag om hennes rumpa ännu en gång.
Ariana rullade över mig så att hon var överst igen och kysste mig på halsen , jag kände hur hon andades tungt och hur fort hennes hjärta bultade. Hon fortsatte att kyssa mig längre och längre ner tills hon kom till kanten av mina shorts och drog av dom. Mina bula hade blivit enorm. Hon drog av mina kalsonger och tog tag i min penis och började föra handen fram och tillbaka försiktigt , sedan snabbare och snabbare. Jag låg och blundade och stönade rätt högt nu. 
 
ARIANA'S PERSPEKTIV:

''Varför slutade du ?!'' frågade Justin med tunga andningar och kollade plågat på mig.
''Jag letar efter en kondom'' , svarade jag och hittade just då en.
Jag gav kondomen till homon och han satte på sig den. Jag drog av hans kalsonger helt och sedan drog jag av mig mina spetstrosor och satte mig försiktigt över honom.
Jag började röra mig lite fortare och känslan var otrolig. Nästan obeskrivlig. Jag red honom snabbare och snabbare och kände hur hans grepp om min midja blev hårdare efter ett tag. Båda stönade högt och oblygt.
''Jaaaa ! Sådär , sluta inte !'' sa han och bet sig hårt i läppen.
''Jag måste , mina ben värker !'' sa jag samtidigt som jag stönade.

Jag la mig ner och han la sig snabbt över mig och satte in den igen. Våra kroppar var som fastlimmade vid varandra av allt svett och jag var nära på att komma. Jag hade mina naglar nästan inborrade i hans rygg och tryckte honom så nära mig som möjligt.
''Aaaaahh , Justin snabbare ! Snabbare !'' skrek jag.

Sekunden efter kom båda två. Båda skrek som galningar och Justin föll ihop bredvid mig. Båda två var svettiga och anfådda så vi låg bara där och sa ingenting , försökte helt enkelt hämta efter andan...

herregud...
haha, kommentera? :p

Published: 2012-07-03 Time: 07:11:17 Filed Under:

Kapitel 64 - I promise babygirl

PREVIOUS: Solen lyste fortfarande och jag var tvungen att kisa för att se nåt.
''Tack, Justin..'' sa hon plötsligt.
''För vadå?'' Jag kollade på henne. 
''För allt! För att du finns, för att du är min.. För att du tog med mig hit..'' 
''Det är klart. Jag älskar dig..'', sa jag och lutade mig fram och kysste henne. Hon vände sig om mot mig och la armarna runt min nacke.


När kyssen avslutades sa ingen av oss någonting utom vi tittade bara ut mot vattnet. Det var snart solnedgång och jag kom på en grej vi kunde göra för att avsluta dagen på ett mysigt sätt. Jag bad henne att vänta där medans jag gick in och hämtade lite grejer sedan rusade jag in. Jag sprang till andra våningen och tog tre filtar ur ett skåp och la dom över mina axlar sedan tog jag två stora kuddar från våran säng och gick ner igen.
Jag gick ut på altanen och gick fram till Ariana igen. Hon kollade lite konstigt på mej.
''Vad håller du på med ?'' frågade hon.
''Jag tänkte att vi kunde sitta här ute en stund och kolla på solnedgången , går det bra ?''
Hon log till svar och hjälpte mig sedan. Vi la en av filtarna på den stora altanen sedan la vi dom två stora kuddarna på den. Ariana satte sej på sin kudde och jag tog en av filtarna och la den över henne så att hon inte skulle frysa.
''Jag kommer snart'' , sa jag och gick in igen.
Jag gick in till det stora huset och kollade mig omkring i det stora vardagsrummet i sökan efter en gitarr jag hade sagt att dom skulle ordna innan vi kom. Jag såg den hänga bredvid en tavla med en blomma på och gick fram dit. Till min stora förvåning så var gitarren ny , men det gjorde inte mig nåt.
Jag tog ner gitarren från väggen och gick sedan ut igen. När Ariana såg att jag hade en gitarr med mig såg jag hur hennes blick blev förändrades och hon log mjukt mot mig. Det där lilla snea leendet som alltid gav mig rysningar...
Jag satte mej på min kudde och drog filten över mig sedan tog jag upp gitarren och fixade lite.
''Älskling får jag spela en låt för dig ?''
''Självklart'' , svarade hon medans hon försiktigt drog bort min lugg som var i vägen.
Medans hon satt där och väntade spänt på att jag skulle börja så försökte jag komma på vilken låt det var jag skulle spela. Sedan började jag spela gitarren och sjunga Like I Always Do med Drew Ryan Scott. Texten passade in perfekt , exakt så kände jag för henne.
När jag kom till refrängen märkte jag hur hon fällde en liten tår , en glädjetår.

I'll watch you like a movie I'll sing you like a song
Read you like a story if it takes me all night long
Keep you like a secret I'll tell you like a joke
It's true, it's true that I'll love you like I always do.

Hon torkade tåran och snyftade lite. Jag fortsatte och började nu med andra versen.

ARIANA'S PERSPEKTIV:

Direkt när han började sjunga kände jag hur det for rysningar genom hela min kropp. Hans röst lät så annorlunda när han sjöng. Den lät så mjuk på något sätt.
Jag lyssnade noga på texten hela tiden och undrade om det var så han kände för mig... Allt kändes så perfekt just då. Jag var med den viktigaste personen i mitt liv , vi satt framför solnedgången och han spelade gitarr för mig. Det kunde inte bli bättre än så. När han sjöng refrängen kollade han djupt in i mina ögon. Jag fastnade med blicken och kunde inte ta mina ögon ifrån hans. Jag kände hur en tår föll och torkade bort den sakta.
Han sjöng dom sista orden i låten och när han var klar log han stort och kollade på mig. Jag kollade ut mot vattnet och visste inte vad jag skulle säga.
''Wow...'' sa jag lågt. Jag kan inte beskriva mina känslor just nu , det där var... Perfekt.
''Gillade du låten ?'' frågade han.
''Den var verkligen fin , texten , melodin , allt.''
''Det är exakt så jag känner för dig'' , svarade han och kollade ut mot vattnet precis som jag gjorde.

Jag visste inte vad jag skulle säga. Det kanske var bäst att inte säga nånting alls , det var redan perfekt som det var. Jag flyttade min kudde närmare hans och la sedan mitt huvud på hans axel. Han la sin arm runt mina axlar och pussade mig på huvudet sedan vände han sig mot vattnet igen.
Vi satt där tysta och kollade på solnedgången rätt länge. Det var så tyst att jag nästan kunde höra hans hjärtslag.
''Lämna mej aldrig'' , viskade jag försiktigt.
Jag kollade inte upp mot honom utom hade fortfarande mitt huvud på hans axel.

''I promise babygirl..''


FÖRLÅTFÖRLÅTFÖRLÅT för att ni inte fick ett till kapitel igår :/

jag har inte tillgång till datan lika mycket längre, men jag ska skriva ett till kapitel & spara det i utkast, sen publicerar jag den genom min mobil, så ni får själv hålla reda på om det har kommit ut ett nytt, okej?


Published: 2012-07-02 Time: 09:10:47 Filed Under:

BELIEVE TOUR

JUSTIN KOMMER TILL SVERIGE DEN 22 APRIL 2013
MEN BILJETTERNA SLÄPPS DEN 6/7-12
BELIEBERS, VI SKA ÄNTLIGEN ANDAS SAMMA LUFT SOM JUSTIN!
WE HAVE TO GET THOSE DAMN TICKETS & TICNET BETTER NOT FUCK UP!

Published: 2012-07-02 Time: 08:15:43 Filed Under:

Kapitel 63 - Welcome to St. Lucia

PREVIOUS: Det var fortfarande lite stelt mellan oss men det började iallafall bli bättre. Jag fick åka för mamma och pappa eftersom att det är sommarlov och dom litar på Justin så vi packade våra saker och Justin ringde Kenny och sa att han skulle göra nån båt klar sedan åkte vi mot den stora hamnen i Atlanta och steg på..
''Vart ska vi då!?'' frågade jag och tog Justins hand.
''Du får se!'' Han log mystiskt och drog mig fram till fören på båten. Solen lyste på vattnet och det var helt turkost.
Båten började åka och jag hade fortfarande ingen aning om vart vi skulle.
Han stod brevid mig och höll i min hand och kollade bort ut i vattnet. Jag ställde mig på tå och kysste honom. Han la ena handen runt min nacke och besvarade kyssen. Vi stod sådär ett tag tills han släppte mig och såg på mig med sina ögon. Dom glittrade i solskenet och jag undrade hur jag någonsin hade kunnat tänka mig att leva utan honom.
''Jag vill aldrig vara så nära på att förlora dig igen..,'' sa han precis som att han vetat vad jag tänkte på och smekte min kind.
''Du kommer aldrig behöva vara det heller'', sa jag och log mjukt. Vi stog kvar ett tag i fören och sen kollade Justin på klockan.
''Kom'', sa han och gick upp för en trappa på båten. Där uppe så stog det ett litet bord och två stolar med en stor skål banana split på bordet. 
''Aaw, Justin!'' Jag pussade honom och satte mig på en av stolarna. Justin satte sig mitt emot mig och gav mig en av skedarna och högg in. Han slängde i princip i sig glassen och jag började skratta.
''Vaad?'' sa han med munnen full och kollade på mig.
''Ingenting'', flinade jag. Han kollade på mig och fortsatte äta tills han kom fram till körsbäret högst upp på berget av glass och tog upp det på sin sked. 
''Här!'' Han sträckte fram skeden till mig och precis när jag gapade och skulle äta upp det så drar han upp den så att all glass hamnar på min kind.
''JUSTIN!!'' Han börjar skratta och verkar knappt få luft och jag sitter och stirrar på honom. Efter ett tag slutar han och kollar på mig under luggen.
''Förlåt'', ler han och lutar sig fram för att dra bort glassen med fingret. Han dröjer sig kvar och slickar sig om läpparna och kysser mig sedan. När han släpper mig kastar jag körsbäret som ramlat ner på bordet på honom och flinar.
''För att du kladdade ner mig med glass'', skrattade jag. Han log och reste sig innan han sträckte fram handen och hjälpte mig upp ur stolen.

JUSTINS PERSPEKTIV: 

Efter att vi åkt ett tag stannade båten vid en kaj. Vi klev av och Ariana kollade sig omkring tills hon såg skylten där det stog : "Welcome to St. Lucia". Hon slängde sig runt halsen på mig och log stort.
''Nu går vi!'' skrattade jag och drog med mig henne och började gå. Det tog 5 minuter att gå till hotellet och solen brände på ryggen. När vi kom in i receptionen ställde jag ner väskorna och gick fram till kassan, där jag fick en nyckel. Jag vinkade till mig Ariana som plockade upp väskorna och gick in i hissen med mig. När jag öppnade hotellrummet så strålade solen in, eller hotellrum var väl inte rätt ord, det var mer som en egen lägenhet. Ariana ställde sig och kollade med vidöppen mun. Jag log för mig själv och gick in i vardagsrummet. Det var vitt och beigt och riktigt stilrent. Ariana vaknade upp ur sin paralysering efter ett tag och vi gick och kollade oss omkring. 
''Shit vad stort det är!'' sa hon och slängde sig i sängen,
''du är bäst!''
Jag la mig brevid henne och kysste henne.
''Vet'', sa jag och flinade jag fortsatte kyssa henne. 
''Sluta va så självgod, Justin!'' sa hon med ett leende och slog mig mjukt på armen.
''Ska vi gå och bada?'' frågade jag och reste mig ur sängen.
''Ja tack, dör snart här inne!'' Hon började rota omkring i väskan och drog upp en bikini och smet in på toan med ett leende.
''Inget jag inte sett förut!'' ropade jag in till henne och hörde henne skratta. Under tiden satte jag på mig mina badbyxor. När hon var klar kom hon ut och jag la handen runt hennes midja medans vi gick ner till poolen. 
Det var inte alls mycket folk där och det var skönt att ingen kom fram och ville ha en autograf.
Vi slängde våra handdukar på varsin solstol och sedan hoppade vi i vattnet. Vi skvätte vatten på varandra och lekte som små barn. Även fast det bara hade varit ett tag vi var osams så var det det värsta som hänt mig och jag ville verkligen inte vara utan henne igen. 
''Ska vi gå upp?'' frågade hon efter ett tag och började gå upp för stegen.
''Nej kom!'' sa jag och drog ner henne i vattnet igen. Hon skvätte vatten på mig och log sitt finaste leende innan hon dök ner under vattnet. Jag kände att hon drog i min hand och dök ner jag med. Där under la hon sina händer runt min nacke och kysste mig snabbt innan vi gick upp ovanför ytan igen. Jag kysste henne igen.
''NU får du gå upp!'' sa jag och följde med henne upp för stegen. Vi virade handdukarna om oss och ställde oss vid ett räcke så man såg ner över hela St. Lucia. 
Solen lyste fortfarande och jag var tvungen att kisa för att se nåt.
''Tack, Justin..'' sa hon plötsligt.
''För vadå?'' Jag kollade på henne. 
''För allt! För att du finns, för att du är min.. För att du tog med mig hit..'' 
''Det är klart. Jag älskar dig..'', sa jag och lutade mig fram och kysste henne. Hon vände sig om mot mig och la armarna runt min nacke.

Att se era gulliga kommentarer gör mig glad, ttack för att ni läser!

Published: 2012-07-01 Time: 20:36:57 Filed Under:

Kapitel 62 - the thought of you in someone else's arms

PREVIOUS: Jag vaknade av jag hörde dörren stängas igen och vaknade upp med ett ryck. 
Jag gick upp och kollade ut genom fönstret , och då såg jag henne. 
Mitt livs kärlek, Ariana. 
Hon satt i bilen med huvudet mot ratten och tillslut satte hon sig upp och startade bilen. Hon hade gråtit, det såg jag för att hon var alldeles svart under ögonen. Hon körde ut från uppfarten och sedan var hon borta.
Jag gick mot sängen för att ringa henne då jag såg något ligga på nattduksbordet. Jag gick fram och då såg jag. 
Det var en lapp där det stod "Föråt Justin, jag älskar dig♥" och sedan var det ett halsband, det halsbandet jag gav henne..


.. Då förstod jag, hon var borta. Kaputt. Hon hade dragit till min bästa vän.
Jag kände hur tårarna började rinna ned för mina kinder och jag blev alldeles yr så jag satte mig på sängen och kollade bara rakt in i väggen och jag höll halsbandet hårt i min hand då dörren öppnades hastigt...

ARIANAS PERSPEKTIV: 

När jag skrev lappen blev jag mer och mer ledsen för varje sekund som gick. Jag ville bara till Ryan och berätta så jag åkte till honom och gick bara rakt in upp på hans rum och han satt i sin säng. 
''Jag har valt nu Ryan...'' sa jag sedan när jag stod i dörröppningen. 
Jag såg hur han svalde hårt och kollade på mig. 
''Det blev han va?''
''... Ja, det är han jag älskar mest av allt och jag skulle aldrig kunna såra honom på det sättet att bli tillsammans med hans bästa vän.''
Han reste sig upp och gick fram till mig och la armarna omkring mig och jag kände hur hans hjärta bultade. 
''Det är ditt val, självklart är jag väldigt ledsen men jag är så glad för din skull'', sa han och pussade på mig pannan lätt och log. Gå du, gå till Justin och red ut allting! 

JUSTINS PERSPEKTIV: 

... Och där stod hon igen, fortfarande svart under ögonen och vi stod bara och kollade på varandra ett långt tag. 
''Varför kommer du tillbaka?'' frågade jag sedan. 
''Jag kan inte lämna dig...''
''Men du valde ju Ryan istället för mig'', sa jag och jag såg hur tårarna reste sig i ögonen på henne återigen. 
''Nej det gjorde jag inte Justin.. Han är din bästa vän, det är dig jag vill ha.''

Jag reste mig upp och gick mot henne och torkade bort det svarta under ögonen och sedan tog jag hennes ansikte mellan mina händer och kysste henne. 
''Jag vill ha dig med'', viskade jag i hennes öra och hon kollade upp på mig och log. 
''Förlåt att jag betett mig som ett svin Justin.. Du borde inte vilja ha mig längre'', och mitt leénde försvann när hon sa det. 
''Älskling, skämtar du eller? Jag har aldrig velat ha dig mer än nu, jag har varit utan dig för länge och tanken på att du har vart i nån annans famn.''
''Förlåt..''
''Men en fråga bara, varför lämnade du halsbandet här?''
''För att jag ville att du skulle veta att jag skulle komma tillbaka. Jag kommer alltid ha det där halsbandet på förutom just nu då.''
''Älskling, vi åker nånstans, snälla? Bara du och jag.''
''Jag vet inte.. Din mamma då?'' 
''Men hon klarar sig fint, vi är bara borta till i morgon eller övermorgon, snälla gumman.''

ARIANAS PERSPEKTIV: 

''Jag ringer mamma och pappa och säger det då. Men vart ska vi?''
''Det får du se! Det är en hemlis.''

Det var fortfarande lite stelt mellan oss men det började iallafall bli bättre. Jag fick åka för mamma och pappa eftersom att det är sommarlov och dom litar på Justin så vi packade våra saker och Justin ringde Kenny och sa att han skulle göra nån båt klar sedan åkte vi mot den stora hamnen i Atlanta och steg på.. 

TADAA BARA FÖR ATT NI VILLE ATT DOM SKULLE BLI TILLSAMMANS IGEN!
Kommentera
& jag garvade sönder på varje kommentar, fyfan vad ni är bäst! ♥

Published: 2012-07-01 Time: 09:25:38 Filed Under:

Kapitel 61 - I'm sorry, I love you

PREVIOUS: ''Vi kan inte göra såhär. Det är inte rätt för nån.. Du blir ledsen, jag blir ledsen.. och justin blir ledsen..'' sa han med en suck. Jag visste att det han sa var sant, alla drabbades av det här.
Jag gick fram till honom och ställde mig brevid honom. Han kollade på mig och sedan ut genom fönstret igen.
''Hur ska vi göra nu då?'' frågade jag och trummade lite på fönsterbläcket. 
''Det är ju ditt val, Ariana.. Varken jag eller Justin kan bestämma åt dig..''
Jag visste att jag redan visste svaret, men ändå låtsades jag fundera medans jag tittade ut i deras trädgård.

Vi stod kvar vid fönstret och bara kollade ut, plötsligt ställer sig Ryan bakom mig och lägger sina händer på min midja, precis så som Justin alltid brukade göra.
''Jag känner mig så dum'', sa jag.
''Jag med, men Justin borde aldrig ha skrikit åt dig så som han gjorde.''
''Han har aldrig gjort det förut, aldrig.''
''Han är ganska arg va?''
''Huh, arg? Han är livsfarlig.''
Ryan skrattade till tyst men blev allvarlig igen och la sitt huvud på min axel.
''Varför säger du inte åt mig, Ariana? Varför låter du mig bli ännu mer kär i dig ?''
''Helt ärligt, så undrar jag precis samma sak men jag borde gå nu..'' Sa jag och vände mig om och mötte Ryans blåa ögon.
''Nej gå inte, snälla..'' Sa han tyst och kollade ner men kollade sen upp igen och mötte min blick.
''Tänk om jag inte hade kommit, tänk om han slagit dig igen? Allt skulle ha varit mitt fel.''
''Nej nej, NEJ! Precis så som du sa till mig på sjukhuset, det är inte ditt fel och du får inte ta skulden för detta?''
Nu kollade han mig inte i ögonen längre, utan på mina läppar.
''Men-''
Och åter igen möttes våra läppar och i ögonvrån tyckte jag se någon stå i dörröppningen och jag hade rätt.. Caitlin. Jag släppte Ryan fort och han kollade bara på mig med en orolig blick tills han också vände sig och såg lika ledsen, arg och förvirrad ut.

När vi stod där på Ryans ballkong kändes det som en evighet när Caitlin kom.. 
''Caitlin.. Det är inte som du tror...'' sa jag sedan med en rädd röst. 
Det kändes som om hjärtat skulle hoppa ut eller nåt. Jag var rädd, så fruktansvärt rädd. 
Efter jag hade sagt det vände hon sig bara om och ignorerade oss och sedan hörde man ytterdörren slogs igen på undervåningen.
''Hon är säkert påväg hem till Justin nu Ariana, hon kommer berätta och Justin kommer döda oss..'' sa Ryan efter ett tag och jag kände hur tårarna började rinna.
''Fan, fan fan fan fan fan. JAG HAR GJORT DET IGEN!''
Jag gick in och satte mig på sängen och tog upp mobilen och bläddare bland mina kontakter sedan ringde jag upp Caitlin. 
''M vad är det?'' hörde jag hon svarade.
'' Är du på väg hem till Justin nu?''
''Ja, jag vet att jag är taskig nu.. Men han har rätt att få veta.'' 
''Nej snälla Caitlin , gör det inte! Jag berättar det själv och jag förtjänar att få straffet denna gång. ''
''Jag tror knappast han kommer slå dig men okej jag vänder om och kör hem igen.''
''Tack, jag åker hem till honom direkt'', sa jag och la på. 

''Ska du åka nu..?'' hörde jag Ryan säga i bakgrunden. 
''Jag är illa tvungen, jag måste säga sanningen till Justin.''
Jag gick fram till Ryan och kramade honom. 
''Tack för att du iallafall finns för mig.''
''Det är nog jag som ska säga tack Ariana!''
Jag gick ner och tog på mig skorna och sedan gick ut i bilen och körde iväg mot Justins hus.
När jag satt i bilen hade jag en klump i magen och funderade på vad jag skulle säga..

Jag vet att jag gjort fel.. Nej, sa jag och sedan avbröt mig själv. Jag har gjort mycket misstag , jag vet. Det känns som om jag har sårat dig för mycket Justin.. Men jag måste välja mellan dig och Ryan nu.. Så får det bli, sa jag sedan till mig själv när jag körde upp på Justins uppfart och tog ett djupt andetag.
Jag gick in och upp till hans rum och där låg han... på sängen och sov. Jag såg att han hade gråtit för hans kinder var illröda så han somnade antagligen utav utmattning. 
Jag stod där och funderade på vad jag skulla göra och sedan gick jag till hans skrivbord och rotade lite och tillslut hittade jag ett litet papper och en penna. 
När jag hade skrivit lappen la jag den på det lilla bordet bredvid bredvid sängen och sedan gick jag ut och stände dörren om honom, så han fick sova ut.

JUSTINS PERSPEKTIV:

Jag vaknade av jag hörde dörren stängas igen och vaknade upp med ett ryck. 
Jag gick upp och kollade ut genom fönstret , och då såg jag henne. Mitt livs kärlek, Ariana. 
Hon satt i bilen med huvudet mot ratten och tillslut satte hon sig upp och startade bilen. Hon hade gråtit, det såg jag för att hon var alldeles svart under ögonen. Hon körde ut från uppfarten och sedan var hon borta.
Jag gick mot sängen för att ringa henne då jag såg något ligga på nattduksbordet. Jag gick fram och då såg jag. 
Det var en lapp där det stod "Föråt Justin, jag älskar dig♥" och sedan var det ett halsband, det halsbandet jag gav henne..

OH EM GEE!
Kommentera!