Published: 2012-07-16 Time: 16:51:03 Filed Under:

Kapitel 74 - HOME SWEET HOME!

PREVIOUS: ''Mamma'' sa jag och reste mig upp, hon vände sig om och jag drog in henne i en hård kram.
''Jag älskar dig, glöm aldrig det''
''Jag älskar dig med gubben'' svarade hon och pussade mig på huvudet.
ARIANAS PERSPEKTIV:
 
Jag satt nu på flyget hem till Atlanta, dessa här 14 dagar som jag har varit här har varit dom bästa i mitt liv och även roligast. Jag har fått en bättre relation med Christopher mer än bara bror/syster-relation. Vi har blivit bästavänner och kommer jättebra överrens, Vi bestämde att jag skulle åkta till dem varje lov och hälsa på. Det har stått massa skit i tidningarna som inte alls stämmer, Christopher är min bror inget annat. Jag har snackat med Pattie och jag bad henne och berätta det för Justin. Jag saknade Justin något enormt mycket, Jag satte mig längst bak i flyget på det sätet jag skulle sitta på, vilket var närmst fönstret.
''Yes!'' sa jag och satte mig ner. Jag drog på mig bältet och satte in hörlurarna i öronen, sedan sparkade jag igån musiken och lutade mig bak i sätet och somnade på nolltid.
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Enligt alla rykten så skulle Ariana hem idag, eller hon satte sig på flyget idag och är framme inatt. jag gick in till mamma som satt i sitt rum och läste
''Mamma'' sa jag och hon tittade upp från boken, jag lutade mig mot dörröppningen
''Kommer Ariana hem idag?'' frågade jag och hoppades på ett ja, hon log stort mot mig och nickade, Jag besvarade hennes leende och gick fram till henne och kramade henne. 
''Hon är framme klockan 11 ikväll'' sa hon och kollade ner i boken, jag gick ut ur rummet och bestämde mig för att överraska Ariana på flygplatsen. Klockan var nu 18 och det var bara 5 timmar kvar till Ariana skulle landa, det här var perfekt!
 
1 TIMME INNAN ARIANA LANDAR/JUSTIN'S PERSPEKTIV:
 
Det var 1 timme tills Ariana skulle landa, jag bestämde mig för att gå redan nu så jag kom i go tid fram. Det tog runt en halvtimme till flygplatsen. Jag tog mina bilnycklar och sa hejdå till mamma, hon önskade mig lycka till. Jag sprang ut i full fart från huset och in i bilen. Jag började snabbt köra i riktningen mot flygplatsen och var snart framme efter en halvtimme, jag kollade på min mobil.
''En halvtimme kvar'' mumlade jag tyst för mig själv. Jag satte mig ner på en stol och väntade. När klockan slog prick 11 så reste jag mig och började gå mot hennes gate, det var en kvinna som sa i högtalarna att ett flyg från Chicago hade anlänt. Jag stannade upp, Ariana kom ut från hissen med sin väska släpandes efter sig, hon har inte sett mig än så jag bestämde mig för att smyga upp bakom henne och ge henne en stor bamsekram bakifrån. Jag gick tyst bakom henne och innan hon visste ordet av hade jag slängt mina armar runt henne och drog henne hårt intill mig.
''AAAAHHH!'' skrek hon och försökte ta sig loss, folk på flygplatsen kollade konstigt på oss och log sedan när dom såg att det var vi, det heta hollywood paret. Hon vände sig om och kollade först på mig sedan spärrade hon upp ögonen och log stort.
''Älskling!'' sa hon glatt och slog sina armar runt min hals, jag lyfte upp henne i min famn och kysste henne på halsen och huvudet ett x antal gånger. Det här kändes bra, att ha den man älskar i sin famn, folk hade samlat sig runt oss och log stort. Jag kollade mig runt och såg alla stå där uppe med sina mobiltelefoner och fota eller filma in. Jag släppte ner Ariana, tog hennes väska sedan hennes hand med min fria och började gå ut ur flygplatsen. Alla bakom oss började klappa i händerna och busvissla, jag vände mig om och log stort och vinkade sedan. Jag drog Ariana till mig och pressade mina läppar mot hennes perfekt formade mjuka läppar som smakade körsbär. Hon la sin hand på min nacke och besvarade kyssen och drog mig ännu mer till sig. Våra tungor fann varandra och började fightas. Vi avslutade kyssen och hoppade in i min bil och började köra hemåt mot mig.
''Mitt hem ligger inte i den riktningen'' sa hon och höjde ena ögonbrynet.
''Jo, du ska till mig'' sa jag glatt och la min ena hand på hennes lår, hon la sin hand över min och flätade sina fingrar med mina.
''jag älskar dig'' sa hon och jag log stort, dom tre orden jag har väntat på i all evighet. Det kändes så bra
''Jag älskar dig med'' sa jag och stannade vid rött ljus, jag böjde mig fram mot henne och pressade mina läppar mot hennes innan jag började köra igen. Bilresan var under tystnad och det kändes bra att ha henne bredvid mig, att veta att hon är min. Jag tog upp hennes hand och kysste mjukt hennes knogar. Hon log mot mig och jag besvarade leendet och jag körde runt hörnet och stannade. Vi var framme. Vi båda hoppade ut ur bilen och jag tog hennes väska från bakluckan.
''här, jag tar den'' sa hon och sträckte fram handen, jag tog hennes hand med min fria och började gå mot ytterdörren där mamma stod och väntade på oss, mamma omfamnade Ariana i en hård kram och jag pussade mamma på kinden innan jag gick in och sparkade av mig skorna. Ariana gick upp för trapporna till mitt rum och jag gick snabbt efter henne bärandes på hennes väska. 
''Har du en stor tröja jag kan långa?'' frågade hon och vände sig om mot mig
''Allt för dig'' sa jag och pekade mot min gaderob, hon log mot mig och slängde en kyss innan hon försvann in i min gaderob och kom sedan ut med bara en stor tröja på sig. Jag bet mig i läppen och stirrade på hennes bröst. Ingen behövde säga någoting, vi började kyssas passionerat samtidigt som vi backade mot sängen, hennes knäveck slog mot sängen och hon höll baklänges på ryggen med mig över.
''Whoops'' sa jag och log busigt innan jag vände mig om så att hon låg över mig. Vi fortsatte att kyssas och hon drog av mig tröjan.
''Justin...'' sa hon och la sitt huvud på sidan, jag kysste hennes hals men stannade upp när jag hörde henne säga mitt namn igen
''Vad är det?'' sa jag och kollade på henne
''Inte nu, jag måste sova'' sa hon och bet sig i läppen, hon har gjort det igen.

Nu är dom äntligen tillsammans igen och Moa fick som hon vill, ingen var otrogen! :D
kommentera! ♥
 
 

Kommentarer
Avsändare: Anonym

sviinbra!!!!! :D MER <3

2012-07-16 @ 18:19:06 -



Avsändare: hana

Grym love it

2012-07-16 @ 18:27:50 - URL: http://hhana.blogg.se



Avsändare: justin bieber

Bra fast, om han skulle vara otrogen skulle det va ännu mer spännande:) men ändå älskar din novell:) MEEERRRRRRRR OKEJ?:)~~~

2012-07-16 @ 19:19:16 -



Avsändare: Emelie

Jätte bra! <3

2012-07-16 @ 20:07:25 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se



Avsändare: Enia

SÅ BRA!
MERMERMERMERMERMERMER!!!!

2012-07-16 @ 21:56:55 -



Avsändare: moa

WIIIIIIIE, JAG ÄLSKAR DEEEEEEEEEEJ! Ingen var otrogen, hihiihih :'D♥
mermermer<3

2012-07-16 @ 23:58:05 -



Avsändare: hhana bayazidi

Grym så gulligt av justin satt typ och grät ögonen var fylld med tårar så glad att justin var inte otrogen love love it

2012-07-19 @ 00:23:19 - URL: http://hhana.blogg.se/



Avsändare: Anonym

när kommer nästa?! :o känns som att jag har väntat i evigheter haha!

2012-07-19 @ 02:32:50 -



Avsändare: Anonym

AS BRA!!!! :'D
merrr ♥

2012-07-19 @ 13:14:56 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback