Published: 2013-12-26 Time: 12:29:18 Filed Under: Slam my way to romance 2

21 - pizza

Kelsey’s perspektiv: 

 

’‘Kelsey vad är det? Du har varit tyst hela tiden’’ frågar Justin och jag skakar på huvudet.
Jag vill inte råka säga något fel. Jag flashar honom ett falskt leende och Justin höjer på ena ögonbrynet, han parkerar utanför huset och låser dörrarna. Ett tecken på att jag inte kommer få gå ut förrens jag har berättat vad det är med mig. Han kollar på mig med en blick jag inte känner igen, vad kommer hända nu? Kommer han pressa ut det ur mig eller kommer han släppa det? 

’‘Kels, du är min flickvän och allt som stör dig stör mig. Vad har hänt?’’ undrar han, jag suckar lågt och kollar ner på mina sammanlänkade fingrar, vad ska jag säga? Att jag brutit tvärs mot vad han har sagt åt mig? Att jag har riskerat mina vänners liv? Jag kan inte säga något, inte ett ord vill lämna min mun. Allt Justin får som svar är ett skakande huvud. 

Han suckar högt och slänger upp bildörren, jag följer tätt efter honom och smällen han ger bildörren bevisar att han är rasande. Han låser bilen med hjälp av fjärrkontrollen och jag får småspringa för att komma ikapp honom. 

Han slänger upp ytterdörren och klampar in. Justin slänger av sig sina skor och jag fortsätter min väg in till köket. Vill han sura över något jag inte vill berätta så får han det. Inte mitt problem. Han måste acceptera att han inte kan veta allting, det tar sin lilla tid för mig att berätta för honom att jag har svikit honom. Det är inte alls så enkelt, speciellt inte när man har en pojkvän som heter Justin och har rejäla humörsvängningar. Så pass att man börjar undra ifall han egentligen är en brud eller inte. Jag rycker åt mig ett glas och häller upp den kalla apelsinjuice som fort åker ner till min magsäck. Dörren till köket smälls upp och Quinn kommer in och stannar upp när han lägger märke till mig.

’’Åh hej Kels, hur är det?’’ ler han och öppnar kylskåpet för att rycka åt sig en kall öl.

’‘Förutom att jag har gjort tvärs emot vad din bestie har sagt åt mig att göra så är det ganska så bra’’ svarar jag och rycker på axlarna.

’‘Vad har du gjort?’’ frågar han och rynkar pannan. 

’‘Han sa åt mig att inte hänga med Tyler och Carter men guess what? jag gjorde det ändå’’ 

Ett grovt skratt lämnar Quinn och jag kollar konstigt på honom.

’‘That’s mah girl, jag älskar när du går emot Justin’’ flinar han. Jag lägger min hand på höften och med naglarna trummar jag på köksbänken.

’’Du har något att förklara Quinn’’ 

’’Se det så här, varje gång du går emot Justin så tar han ut det på ert sex. Han blir vildare och du får det mysigare’’ skrattar han och blinkar med ena ögat mot mig.

’‘QUINN!’’ skriker jag och smäller till honom. Hans springer ut från köket och hans klingande skratt hoppar mellan de vita fyra väggarna. Jag dricker upp det sista som finns i mitt glas och beger mig mot mitt och Justin’s rum. Justin’s fina röststämma hörs från duschen och ett leende placerar sig på mina läppar. Hans rena kläder som ligger på sängen bär jag upp i min famn och börjar gå i riktning mot duschen. Justin lämnar alltid dörren öppen ifall jag vill komma in eller för att han helt enkelt känner sig mer bekväm med öppen dörr. Duschen stängs av och jag möter Justin’s bruna ögon. Mina mungipor åker upp i ett stelt leende och jag räcker honom kläderna. 

’‘Tack’’ säger han och placerar en mjuk kyss på mina läppar.

 

''Kelsey, vill du äta middag med mig?'' frågar Jazzy och lägger huvudet på sned. Jag ger henne ett brett leende och nickar. 

''Vi lagar hemma istället, mycket godare och så gör vi hur vi vill med maten!'' säger jag glatt och börjar småspringa till köket. Jazzy kommer snabbt efter mig och direkt hugger vi efter kylskåpet. 

''Ska vi prova att göra pizza?'' flinar Jazzy och håller upp kycklingfilé i handen. 

''Well, varför inte?'' 

''Jazzy, vet du hur man gör degen?''

''ja, jag tror det''

Hon börjar ta fram ingridienserna till degen som jag inte har en aning om. Inom loppet av tio minuter har vi en kletig deg framför oss. 

''Ehm, vad ska vi nu göra?'' frågar jag och biter mig löst i läppen. Jazzy brister ut i skratt och jag känner hur mina kinder blir lite rosa. Justin kommer in i köket och kollar på oss med en förvånad blick. Jag kollar på Jazmyn och märker att hon har mjöl över hela ansiktet samt kläderna.

''Jazzy, du ser hemsk ut'' skrattar jag och pekar på hennes ansikte. Hon tar sin mobil och använder den som en spegel.

''Kels!'' utbrister hon och tar handduken och försöker få bort mjölet. Justin slår sina armar runt min midja och kysser mjukt min hals. 


är det här bra efter två månader, haha? :)
kommentera vad ni tycker & ja, ni har tillåtelse att hata & berätta hur mke ni har längtat ;)

 


Kommentarer
Avsändare: Anonym

Så himla bra😍 är så sjukt glad att du kommit tillbaka och skriver, jag har längtat så mkt efter detta 😍
Jag har kolla in din blogg hela tiden och hoppats på att du ska komma tillbaka och se du är tillbaka iiiiiiiiiiii så glad....alltså det går inte att förklara hur glad jag är❤️ Love u ❤️
Sen har jag en fråga till dig 🙈
Alla snackar om att justin ska ta paus 2014 och komm tillbaka 2015 och vissa säger att han lägger ner helt och hållet. Han har ju skrivit att belieber är ett löfte och liksom om han lämnar oss hur ska vi va beliebers utan honom??? ..vad tror du??

2013-12-26 @ 13:36:58 -



Avsändare: emi

lite längre kapitel kanske?

2013-12-26 @ 13:47:36 -



Avsändare: Emelie

jätte bra :)

2013-12-26 @ 14:39:43 - URL: http://emelajzaan.blogg.se



Avsändare: JEN..<3

länktat så in i helvetet. så skönt att ha dig tillbaka!!

2013-12-26 @ 23:56:23 - URL: http://justinblogg.blogg.se



Avsändare: Jag igen

Hej tänkte fråga gör du dina designer själv??

2013-12-27 @ 16:11:22 -



Avsändare: Cherry

OMG TRODDE DU HADE SLUTAT FÖR EVIGT .... Har gått in några gånger men tänkte alltid "hon har inte lagt ut något..." Sedan idag märker jag att du gjort det och jag bara VAH!? XD... Kommer inte ihåg så mck nu men vet i allafall att jag inte orkar läsa om allt xD Längtar tills nästa ofc, men snälla ta inte så lång tid :(

2013-12-28 @ 22:42:39 -



Avsändare: anne

Jag har kollat på bloggen varje dag oxh äntligen !!!! Har längtat såååå mycket!! ♥♥♥♥

2013-12-29 @ 18:24:38 -



Avsändare: Ha

Omg äntligen , du anar inte ja har gått in varje dag o kollat ja har längtat som fan , ja älskar din novell ja kommer läsa tills bloggen stängs av hoppas de inte gör de , snälla fortsätt Due grym

2013-12-29 @ 21:26:11 -



Avsändare: Emelie

Äntliiiiiiigen!! Asså gud vad jag har längtat, du anar inte, jag har kollat din blogg varje dag medans du varit borta o hoppats på ett kkapitel o vad jag sakna dig!!! Längtar till nästa kapitel! <3
Du är bäst!:D

2013-12-29 @ 22:21:11 -



Avsändare: Tina

Bra skrivet ändå! Har saknat dina kapitel <3

2013-12-30 @ 17:11:57 -



Avsändare: M.M

Jätte bra, hitta din blogg igår och blev fast haha :)

2014-01-04 @ 18:49:28 -



Avsändare: amanda

ÄNTLIGEN btw så var den jättebra men när kommer nästa tror du? ♡♡

2014-01-07 @ 13:38:40 -



Avsändare: Thatweirdnickname;)

Den är as bra ju!!!

2014-01-08 @ 20:21:54 -



Avsändare: Sarah

Jätte bra!

2014-01-08 @ 21:11:39 - URL: http://mybiebslovestorys.blogg.se



Avsändare: biebzters

Bra!

2014-01-08 @ 21:31:01 - URL: http://biebzters.blogg.se



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback