Published: 2013-02-28 Time: 17:56:25 Filed Under: Meddelande

Question & an answer

 
jag skapade mitt twitter den 30 augusti 2011, Justin RT'a mig den 7 december 2011 och följde mig den 19 januari 2012. Allting hände så snabbt så jag var knappt beredd men iallafall, det var den 19/1-2012, jag hade spammat honom som in i helvete men sen gav jag upp för att det var jättemånga beliebers som också försökte så det kändes lite onödigt.. Men sen så sa någon på min timeline att Justin följer beliebers efter sin följar lista så jag gick direkt in på hans sida och slutade följa honom och följde honom sen igen efter typ två minuter så jag hamnade längst upp på hans följarlista så då gick han antagligen in på sin följarlista och började följa jättemånga och jag blev en av dem! :'D
 
Till alla Belieber därute som läser detta och ständigt dag efter dag försöker få honom att följa eller RT'a dig, sluta inte spamma, fortsätt så som du gör för jag lovar dig din dag kommer komma. Jag trodde aldrig på citatet ''never say never'' förrens typ nu, ge ALDRIG upp jag lovar er Beliebers,  det kommer vara värt den väntetiden, alla tårar ni har spillt över att Justin inte har RT'at dig eller följt dig på hans spree kommer vara värt det. För när han väl gör det så är det den bästa känslan någonsin, fast han inte rtar eller ser alla mina tweets så vet jag att han ändå är där. 
Trust me Beliebers, it will be worth it, I promise 
 

KAPITEL 6 HÄRUNDER!

Published: 2013-02-28 Time: 17:44:00 Filed Under: A dash of love

6 - There's nothing like our love

PREVIOUS: Filmen börjar och jag sätter mig bekvämt i sängen och tittar på skärmen. Jag drar in varenda liten detalj av mini Justin innan vi dras iväg till hans konsert. En av hans låtar, Bigger, som jag mycket väl känner igen börjar spelas och jag sjunger lågt med. Saknaden efter Justin slår till som en sten mot mitt hjärta och en eller två tår rinner ner för mina kinder och lämnar efter sig en svart rand.
 
Tumblr_mb9a78wzfw1rwkq76o1_500_large

JUSTIN'S PERSPEKTIV:

''MAKE SOME NOISE VANCOUVER!'' skriker jag i mikrofonen och springer runt på scenen. Introt till boyfriend börjar och jag ställer mig i min position och gör mig redo men först innan jag börjar sjunga den första versen så kollar jag ut mot publiken och frågar någonting alla tjejer vill höra.
''Can I be your boyfriend?''
Nu börjat introt till boyfriend på riktigt:
 
''If I was you boyfriend I'd never let you go, I can take to places you've never been before. Baby take a chance or you'll never ever know, I got money in my hands that I'd really like to blow''
Fansen börjar sjunga fortsättningen på låten och ett stort leende leker sig på mina läppar.
''I dunno 'bout me but I know 'bout you so say hello to falsetto in three two'''
''I'd like to be everything you want hey girl, lemme talk to ya, If I was you boyfriend I'd never let you go''
Jag springer längre ut på scenen och rör några beliebers händer och ger dem ett stort leende. 
Det är helt sinnes sjukt hur mycket jag älskar dessa tjejerna, mina beliebers. Tänk om jag aldrig hade lagt upp dem videoklipparna på YouTube? Då hade jag aldrig varit här just nu. Det finns verkligen ingen så stark kärlek som min och mina beliebers, jeliebers. Ute på scen är den enda gången jag riktigt kan vara mig själv, när jag är med mina fans känner jag mig komplett. Cosette, mina tankar flyger omedelbart till Cosette och jag lägger ner mer kärlek och passion i sången. Jag skulle kunna döda för att bara flyga tillbaka i tiden och ta tillbaka allt det jag sa till henne. Det var inte meningen att kalla henne för dem fula orden, ingen kvinna borde få höra det. Någonsin. 
''I could be you buzz lighteryear fly across the globe, I don’t never wanna fight yeah, you already know
I am ‘ma a make you shine bright like you’re laying in the snow Burr''

Jag springer svettandes ut från scenen, nu är det bara sista låten kvar sen åker jag hem för kvällen. 
Vilket är ganska skönt. Jag möter Alfredo potato halvvägs och ger honom ett stort leende och nickar sen ut mot scenen. Han kan hålla dem sällskap medans jag byter om, han nickar snabbt och ger mig ett stort leende tillbaka innan han krokar sin arm med Ryan och drar med honom upp på scenen.
''HEEEJ VANCOUVER!'' hör man Alfredo skrika i mikrofonen. Beliebers skrik blir högre och jag ler stort för mig själv. Jag springer snabbt in i min loge och byter snabbt om till ett par röda jeans och en svart v-ringad t-shirt med en tunn ''jacka'' över.   

2369fdbe3c2d11e2a88722000a1f90d0_7_large
 
''You killed it man!'' ler Drake när jag går backstage efter jag har sjungt Thought of you, jag gör vårt handslag och ger honom en kram. 
''Gör dig redo bro, scenen om fem!'' säger jag och springer ännu en gång in på min loge och byter om till ett par svarta jeans, en vit t-shirt och över det så drar jag på mig min jeansväst. Jag springer ut på rummet och ser att de håller på fästa en mic på Drake.
''Lets kill it!'' skrattar han och tillsammans springer vi ut på scenen. Fansens skrik - blir om möjligt - ännu högre och jag börjar sjunga första versen:
''Baby, I'm here, I'm here to stay I ain't going nowhere, I know you're scared cause you've been hurt Baby, it's alright, Lost in your eyes every time that you look in mine. I promise to be all that you need, I won't leave you, baby. No, cause I just wanna love you, I would never ever put nobody up above you, I just wanna kiss you baby, I just wanna hug you till the end, baby till the end''
 
Att höra fansen sjunga med mig måste nog vara en av de bästa sakerna som finns. Jag möter mammas blick som står vid sidan av scenen och hon ger mig tummen upp och ett stort leende. Jag ler snabbt tillbaka och springer fram till min bror från en annan mor. 
''Say you'll be mine, say we'll be fine, say we'll be together. Selfish of me to ask since I be the reason we don't last forever, wish that you knew all that I do to make this thing go right, promise to be all that you need, I won't leave you, baby no cause I just wanna love you, I would never ever put nobody else above you. I just wanna kiss you baby, I just wanna hug you till the end, baby till the end'' sjunger Drake och mina hår på armarna reser sig rakt upp. Jag drar snabbt handen uppför armen och springer istället tillsammans ut med Drake till fansen. Två manliga kanadensare, två stora artister, ett land och en dröm. Det är allt vi hade och fortfarande har, vi kommer från samma land, har samma dröm. Vi båda har en passion för musik. Ganska uppenbart, annars hade ingen av oss stått här på scenen idag. Started from the bottom now we here.
 
40917c70440011e2896422000a1fb003_7_large

COSETTE'S PERSPEKTIV:

''3 dagar tills Pattie kommer!'' sjunger Eponine och dansar runt i köket, jag himlar med ögonen och börjar omedelbart ångra mig. Varför slog jag vad med Eponine?
 
''Cosette'' säger Eponine helt plötsligt efter att Never say never hade slutat och eftertexterna rullade för fullt på skärmen. Jag torkar bort dem enstaka tårarna som har bildat sig och vänder mitt ansikte mot hennes.
''Ja?'' 
Eponine fortsätter kolla på eftertexterna och när dem äntligen har rullat färdigt reser hon sig upp och går fram till fönstret. Fortfarande tvärvägrar att kolla på henne, har hon glömt vad hon vill säga? Jag börjar otåligt leka med mina nagelband och suckar högt, så hon fortfarande vet att jag existerar och finns i samma rum. 
Hon vänder sig raskt om och kollar på mig med blick som absolut visar ingenting, precis ingenting. 
''Du skrämmer mig Pennie, vad är det?'' frågar jag med lite smått rädsla i rösten, varför den blicken och varför tar det så långt tid för henne att berätta det? 
''Du och Justin..-'' börjar hon och jag avbryter henne med en stor suck.
''Seriöst Eponine, Justin?!'' utbrister jag och slår ut med armarna, jag reser mig upp och lägger handen för pannan. Den hastiga rörelsen fick min värld att vändas upp och ner för några sekunder.
''Cozy!'' ropar Eponine oroligt och går fram till mig. Hon lägger sin arm runt min midja och jag stönar av den äckliga känslan av att vara yr. 
''Du måste träffa Justin Cozy, ni måste verkligen prata!''
Jag vill inte träffa Justin, jag vill inte prata med honom, jag vill inte få mitt hjärta krossat, jag vill inte ha höga förväntningar och sen kommer det inte bli det jag har trott. Jag vill absolut ingenting som har med honom att göra. Jag behöver inte mer smärta, det räcker med att han inte fanns där för mig när mamma gick bort, det borde väl ändå en bästavän vara, ellerhur? Istället för att stötta mig och hjälpa mig genom drogerna och alkoholen jag redan som en tolvåring höll på med så sänker han mig totalt till botten, jag menar, det ska väl ändå inte en bästavän göra? Ja, jag höll på med droger och alkohol som en tolvåring för att jag kände mig ensam, kände att varken mamma eller pappa hade tid med mig. Kände att jag bara var till för besvär. 
Jag kommer ihåg Justin's ord som om han sa dem igår till mig. Jag kommer fortfarande ihåg hans röda ilska ansikte och dem orden som högg mig som en kniv genom hjärtat.
''Du är bara till besvär Cosette, allt du gör är att vakna, äta, gå ut och göra gud vet vad sen göra om hela rutinen!'' ''Förvånar mig inte om du säljer dig på gatorna!'' 
kommer fortfarande ihåg när Pattie skällde ut Justin för dem orden, kommer även också fortfarande ihåg när Justin puttade hårt in mig i väggen för att han var så arg. Jag förstår honom, ingen vill vara mig eller ha mig.
''Ska vi göra en deal Cosette?'' frågar Eponine och rycker mig ur mina tankar, jag nickar snabbt och går med på det, vilket är ett ganska så dåligt val.
''Du träffar Justin och då ansöker jag till Juliard School of Performing Arts'' säger hon och jag spärrar upp ögonen. Juliard, Eponine's drömskola som ligger i New York. Utan att veta vad jag har gett mig in på så nickar jag snabbt och skakar hennes hand.
''Deal är en deal'' säger hon och ler stort

''Jag ångrar mig Eponine, jag tar tillbaka dealen!'' skriker jag, fast jag vet att man inte kan göra så.
En deal är en deal, hon skakar glatt på huvudet och ger mig ett stort leende. Varför vill hon att jag ska träffa Justin så badly? Förutom att vi faktiskt behöver prata men egentligen har vi ingenting att prata om, eller? 
Jag putar med underläppen och försöker göra valpminen som jag suger otroligt mycket på.
''Där lyckades du nästan men nej!'' skrattar hon och jag gömmer mitt ansikte i händerna.
Det här suger

TRULULU, 3 DAGAR KVAR TILLS DEM TRÄFFAS!
Vad tror ni händer? :')
Kommentera, för dem senaste kapitlen har ni inte kommenterat någonting och jag har en känsla av att mer än hälften av mina läsare har slutat läsa :(
 

Published: 2013-02-25 Time: 18:27:25 Filed Under: A dash of love

5 - I tried to tell you

PREVIOUS: Frågorna virvlar runt i mitt huvud utan några riktiga svar. Jag hoppas verkligen att Cosette är lycklig nu efter att jag lämnade henne helt krossad i lilla Stratford när hennes mamma dog.
Skuldkänslorna börjar med bullra inom mig och jag känner att jag behöver friskluft innan jag kväver mig själv. Jag går ut på den enorma balkongen och sätter mig på den vita stolen. 
 
Tumblr_mh1hjagkij1r028jno1_500_large

COSETTE'S PERSPEKTIV:
 
''Äntligen är du klar!'' utbrister jag och säller mig upp från den höga barstolen som det har i köket. Hon fnissar till och rycker på axlarna, jag kollar snett på henne och vickar retfullt på ögonbrynen,
''Vem var det? Jag såg ditt enorma smile!'' flinar jag och ler stort.
''Justin''
Mina mungipor sjunker och jag kollar ner på mina sammanlänkade händer. Justin frågade om mig annars skulle hon inte sagt ''Hon sitter här fint bredvid mig och kör hem'' . Vad sa han? Kommer han fortfarande ihåg mig? 
''Tonight I'm getting over you'' börjar spelas högt från min mobil, jag springer fram till soffan som ligger i vardagsrummet där jag har slängt min handväska. Jag letar desperat efter min mobil och hittar den äntligen i innerfickan.
''Cosette'' säger jag och tar djupa andetag.
''Kom hem nu gumman, jag måste prata med dig om något jätteviktigt!'' hörs pappas tydliga röst från andra sidan. Jag nickar för mig själv fast han inte kan se det och mumlar ett ''okej hejdå'' innan jag lägger på. 
Jag hänger väskan på armvecken och går återigen ut till köket.
''Måste dra babygirl, pappa vill snacka med mig om något jätteviktigt sa han'' säger jag och går fram till henne, hon nickar förstående och ger mig en hård kram. Jag ger henne ett litet leende och drar mössan längre ner över huvudet och springer sen ut till min mustang som pappa köpte till mig som present för att jag klarade körkortet. Jag slänger min väska på passagerarsätet och sparkar igång motorn och kör snabbt i riktning mot vår gata. 
Vad är det pappa vill prata med mig om? Hur viktigt är det? Ska han ännu en gång åka ut på en jobbresa? 
 
''Hemma!'' ropar jag och sparkar av mig skorna. Jag lägger min väska och mössa på det lilla bordet som vi har i hallen och börjar gå mot pappas kontor, där han förmodligen sitter. Där han sitter tjugofyrasju.
Jag knackar några lätta knack på den bruna dörren och pappas röst hörs inifrån.
Jag skjuter upp dörren och stiger in,
''Du v-'' säger jag och avbryter mig själv mitt i hela meningen, både Usher som jag mycket väl känner igen och hans mamma sitter på soffan som ligger in mot väggen. Jag rynkar pannan och går försiktigt fram till pappa.
''Kom hit gumman'' säger han och sträcker ut sin arm. Jag ger både Usher och hans mamma en lätt nick och sätter mig i pappas knä som jag har gjort sen jag var en liten barnunge. 
''Cosette, Det här är Usher och hans mamma Jonnetta Patton'' säger pappa och pekar på dem.
''Hej'' säger jag och ler svagt. 
''Hej'' säger de i kör och ger mig ett stort leende. Helt sjukt hur lika de är, egentligen är det ingen konstighet iochmed att de är från samma familj. 
''Cozy'' säger pappa och använder mitt smeknamn som jag mycket väl hatar. Jag himlar med ögonen och kollar frågandes på honom. 
''Jag och Patton ska gifta oss'' säger pappa snabbt och går rakt på sak. Jag smäller till hans skrivbord med handen och spärrar upp mina ögon. Jag reser mig hastigt upp och kollar storögt på pappa.
''Skojar du?'' viskar jag och lägger hårslingan som har fallit ner för mitt ansikte bakom örat. 
Han skakar på huvudet och jag vänder mig raskt om och går ut från kontoret. Så det är det här Eponine har försökt berätta för mig hela tiden men jag har varit för dum för att förstå? Jag rycker åt mig mina bilnycklar som finns i väskan och min mobil innan jag med en hastig fart traskar ut från huset och mot min bil.
''Snälla Eponine, hjälp mig'' mumlar jag lågt för mig själv och hoppar in i framsätet.
 
''EPONINE!'' skriker jag så fort jag har kommit över dörrtröskeln. Hennes mamma kommer ut från hennes rum och ger mig ett leende innan hon går förbi mig och ut till sin bil. Hon ska antagligen till sitt jobb eller besöka någon. Eponine kommer studsande ner för trappan och lägger sina armar runt min hals.
''Jag vet'' mumlar hon tröstande och jag borrar in mitt ansikte i hennes hals. Efter 6 år bestämmer pappa sig för att gifta om sig, 6 år. Kvinnan är inte vem som helst, utan den största världskändisens, vilket inte gör någonting enklare för mig. Förr eller senare så kommer media få reda på det och då kommer dem bara attackera mig ännu mer. Jag tror inte Patton uttnytjar pappa, till skillnad från honom så är hon mycket rikare fast det inte är hennes pengar. Jag har stött på kvinnan några gånger på pappas jobb, hur kunde jag bara låta det gå? Borde inte jag som den dottern jag är, fråga vem hon är och vad hon gör här? En sak vet jag helt säker, hon är inte anställd hos pappa, inte än.
''Hur länga visste du?'' frågar jag och kollar på henne med sorgsna ögon. Hon rycker på axlarna och pressar ihop läpparna till ett rakt streck.
''Hur länge Eponine?'' 
''Sen din pappa friade till henne, Usher berättade det för Justin och Justin berättade det för mig'' mumlar hon och kollar ner på sina fötter.
''Och du berättade inte det för mig?!'' fräser jag och slår ut med armarna.
''Jag försökte med du förstod inte!'' försvarar Eponine sig och slår också ut med armarna.
Hon har rätt, hon försökte berätta för mig men jag var för dum för att förstå.
Hur tror pappa att jag och Usher kommer komma överrens? Jag vill inte bli dragen till varje gala som kommer organiseras. 
 
1144193-9-1316254380478_large
 
''Vi tittar på film!'' säger hon och slänger sig upp från sängen, hon går fram till sin megastora dvdsamling och börjar leta efter en bra film som faller båda oss i smaken.
''Har du sett never say never by the way?'' frågar hon och jag rynkar näsan, vad är det för film?
Hon förstår min blick och stirrar chockat på mig.
''Det är Justin's biograf!'' utbrister hon och nu är det min tur att spärra upp ögonen och kolla chockat på henne. Skulle jag kunna hantera det? Se och jämföra från hur han var till hur han är?
Jag skakar omedelbart på huvudet och trycker kudden hårdare mot min bröst.
''Komigen Cozy!'' säger hon och sätter in skivan i dvdspelaren. Jag suckar högt och drar upp knäna till hakan. Filmen börjar och jag sätter mig bekvämt i sängen och tittar på skärmen. Jag drar in varenda liten detalj av mini Justin innan vi dras iväg till hans konsert. En av hans låtar, Bigger, som jag mycket väl känner igen börjar spelas och jag sjunger lågt med. Saknaden efter Justin slår till som en sten mot mitt hjärta och en eller två tår rinner ner för mina kinder och lämnar efter sig en svart rand på min kind. 

BGFJHSEBFWE KENNY ÄR I SVERIGE BELIEBERS!!
 
 
& när vi väl ändå snackar om twitter så kan jag berätta att Justin följer mig & det har han gjort i 1 år nu :'D

Published: 2013-02-22 Time: 09:57:00 Filed Under: A dash of love

4 - The voice I've tried to avoid

PREVIOUS: Jag brister ut i skratt åt hans fånig ord, en blandning mellan Glad och Nice. Då jag råkade säga fel under inspelningen på Saturday Night Live. Jag lägger på luren och slänger mig på den stora sängen och pustar ut av lättnad. Min konsert börjar inte förrens 19:30 ikväll så jag hinner ta en powernap innan min repetition som är vid fem. Jag sluter ögonen och låter mörkret omfamna mig. 
 
8496628574_3b4b13d617_large
 
COSETTE'S PERSPEKTIV: 
 
Efter att ha köpt 2 Jeffrey Campell skor, ett par sneakers, underkläder i olika färger, 3 par byxor  och två passande tröjorna så åker vi hem. Vi har under vår promenad runt köpcentret stött på Ryan, Chaz och någon okänd tjej som nog är Ryan's flickvän enligt Eponine.  Om blickar kunde döda så hade jag och Pennie fallit döda ner på marken mer än femtiongånger, Chaz' mördar blick varje gång vi gick förbi dem gav mig kalla kårar längs ryggraden. 
 
Under hela färden hem så kör vi under tystnad, efter att ha sprungit från ena affären till den andra så känns det skönt att äntligen få sitta still och bara vara tyst.
"Kan du köra förbi starbucks? Är sugen på frappuccino" frågar Eponine, jag nickar och svänger just in på vägen till starbucks. Jag parkerar på deras parkeringsplats och stänger av motorn.
"Jag beställer till dig med!" säger Eponine och hoppar ut ur bilen och börjar gå mot ingången. Frappuccino är nog bland det godaste jag någonsin har ätit. Mina tankar avbryts av att Eponine's mobil som hon har lämnat kvar i bilen börjar ringa. Jag böjer mig över handbromsen och rycker åt mig hennes väska och fumlar efter hennes mobil. "Unknown" står det på displayen och jag suckar högt innan jag trycker telefonen tätt intill örat.
"Cosette" säger jag lite smått irriterat och väntar tålmodigt på att personen på andra sidan ska svar. 
Allt som hörs från andra sidan är bara någon som tar djupa andetag.
"Hallå?" frågar jag irriterat, när personen från andra sidan väljer att inte svara så tar jag telefonen i handen och trycker på "avsluta" knappen.  Jag lägger tillbaka Eponine's mobil i väskan igen och sätter mig som om inget har hänt på sätet. Vilket faktiskt inte har hänt. Vem var det för skum person från andra sidan? Vad vill personen Eponine? Mina tankar flyter omedelbart till de negativa  sakerna och gåshud letar sig fram på mina armar.
 
Efter vad som känns en evighet kommer Eponine äntligen ut från Starbucks med två frappuccino i handen. 
Jag ler åt den goda smaken som ännu inte har letat sig fram i min mun och tar ivrigt kaffet från Eponine så fort hon stiger in i bilen.
"Någon okänd skum person ringde dig för en stund sen och när jag svarade så ville personen inte prata" säger jag så fort vi har kommit ut på vägarna igen. Eponine förblir tyst och höger mig först en blick som jag mycket väl känner igen men inte kan sätta fingret på vart jag har sett den. Eponine's mobil börjar återigen ringa och hon ställer sitt kaffe på muggållaren som finns precis under cdspelaren och tar lugnt och sansat up sin mobil från väskan.
"Eponine" säger hon med någorlunda glad röst. Personen från andra sidan börjar prata och jag blir smått lite sur över att han eller hon inte ville prata med mig. Kanske hörde personen mig inte? Kanske hade skummisen eller jag dålig täckning.
"Nej hon sitter här fint bredvid mig och kör hem" säger hon och ger mig en glad blick.
 Jag rynkar näsan och svänger in på Eponine's uppfart. Jag stänger av motorn och stiger ut ur bilen. 
Pennie följer efter mig upp för trappan, fortfarande med telefonen tryckt intill örat.
Allt som hörs från andra sidan är mummel som inte kan uppfattas till ord. Personen pratar så jävla snabbt och min hörsel är inte den bästa precis, awkward. 
 
E9501126292211e2829522000a1fa769_7_large
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV: 
 
Solen sipprar in genom dem tunna gardinerna och jag ger ifrån mig ett stönande ljud. Ledig idag vilket betyder att jag kommer umgås med mamma jättemycket. Jag drar täcket över huvudet och bestämmer mig för att sova fem minuter till innan jag tar dn kall och en skön dusch. Fem minuter Höör faktiskt skillnad, håller du inte med så är din åsikt ogiltig. Efter fem minuters av vridande så reser jag mig äntligen upp och släpar mig något konstigt sätt till badrummet. Jag behöver igentligen inte duscha nu iochmed att jag gjorde det igårkväll efter konserten. 
 
Varför ska det alltid vara så jobbigt att dra på sig ett par jeans efter en dusch? När jag äntligen fått på mig dem svarta jeansen och min svarta t-shirt så går jag fram till spegeln och drar på mig min guldiga korshalsband
Min blick vilar en lång stund på min svarta iphone mobil och jag väljer att först gå ner i matsalen och äta frukost innan jag ringer det samtalet jag länge har väntat på. Jag stänger dörren efter mig och stoppar ner min mobil samt händerna i fickan och beger mig mot hissarna som tar mig till lobbyn och därifrån går jag till matsalen. 
En dörr öppnas bakom mig och jag vänder mig om med ren nyfikenhet och tittar vem det är. 
Ett leende spricker upp på mammas läppar och hon går snabbt fram till mig och ger mig en morgon kram. 
Jag pussar henne på huvudet och lägger sen min arm runt hennes axlar. Efter ungefär fem minuter till så plingar hissen till. Jag drar mamma in med mig i hissen och trycker på den gröna knappen som visar vokalen "E". 
 
"Detta är gott!" säger jag och tar en tugga till av mina pannkakor som är dränkta i chokladsås.
"Har du pratat med Eponine än Justin?"
Jag skakar på huvudet. "Har inte haft någon tid alls"
Mamma nickar förstående på huvudet och resten av frukosten äts under tystnad. Jag tar den sista tuggan pannkakor innan jag lutar mig belåtet tillbaka i stolen. Jag kollar på mamma sm sitter och läser tidningen samtidigt som hon snörplar i sig sitt kaffe. Jag plockar upp min mobil och går in på Twitter, att skriva med mina fans är nog det bästa jag vet. Sättet dem snackar om mina privata delar och kommer överens med varandra gör min dag, eller inte bara min dag utan mitt liv. Jag har tre olika sorters fans, dem tysta, dem som gillar att prata för mycket ibland och dem perversa. Ibland är det läskigt att dem vet allting om mig medans jag knappt vet att dem existerar. 
Jag skjuter ut min stol och reser mig upp, mamma kollar upp från sin tidning och ger mig ett leende.
"Jag går upp på mitt rum" säger jag och skjuter in stolen efter mig och går ut från matsalen. 
Denna gången kommer hissen ovanligt snabbt och jag stiger in med ett leende på läpparna, nu kan jag försöka ringa Eponine och bara höra hur det är med henne och så. Jag kollar mig runt, jag står ensam i hissen så jag plockar snabbt upp min mobil och klickar några foton i spegeln innan jag ställer mig som vanligt igen. 
 
Jag går in på mina kontakter och letar snabbt upp Eponine's nu,mer och trycker på ring innan jag ångrar mig. Signal efter signal går och just när jag tänker lägga på så svarar en röst jag länge har försökt undvika.
"Cosette" säger hon lite smått irriterad. Jag förblir tyst och lyssnar på hennes snabba andetag och mjuka röst, har den verkligen förändrats så mycket sedan sist? Hur ser hon ut nu då?
"Hallå?!" säger hon igen med mer irritation i rösten än fröra gången. mitt hjärta börjar dunkar snabbare och mina andetag blir tyngre. Ett klick hörs från andra sidan och sen hörs det flera signaler i följd, hon har lagt på. 
Ilskan över att jag så feg och inte sa något börja bubbla inom mig.
Eponine och Cosette är med varandra just nu, vad gör dem? Tittar dem på tv eller är dem ute med några?Har dem roligt? Frågorna virvlar runt i mitt huvud utan några riktiga svar. Jag hoppas verkligen att Cosette är lycklig nu efter att jag lämnade henne helt krossad i lilla Stratford när hennes mamma dog.
Skuldkänslorna börjar med bullra inom mig och jag känner att jag behöver friskluft innan jag kväver mig själv. Jag går ut på den enorma balkongen och sätter mig på den vita stolen. 

Tråkigt kapitel, I know..
kommentera.

Published: 2013-02-21 Time: 18:22:00 Filed Under: A dash of love

3 - I'm in Vancouver bro

PREVIOUS: Hon nickar och jag suckar högt, egentligen förvånar det mig inte. Han hänger med Lil Twist, Drake och såna som röker. Han har förändrats jättemycket sen sist och jag efter det jag har hört så känner jag knappt igen honom längre. Pattie's ord upprepades ständigt i mitt huvud: Vi ses om en vecka.
 
Tumblr_m7dffabnlb1rs1sf8o1_r1_500_large
 
COSSETTE'S PERSPEKTIV:

''Kom Pennie, nu går vi och shoppar!'' säger jag och reser mig upp, hon nickar och fimpar sin cigg innan hon också reser sig upp. Vi låser balkongen efter oss och jag tar Eponine's bilnycklar och börjar gå mot garaget. 
Hennes silvriga fiskerkarma bil som hon har fått av Justin står fint inne i garaget och jag låser upp den innan jag sätter mig i framsätet. Jag kör ut från garaget och ställer bilen framför huset och väntar tålamodigt på att Eponine ska komma ut. Några minuter senare som känns som en evighet så kommer Eponine ut dragandes på min väska som jag tydligen har glömt där inne.
''Åh tack!'' säger jag och lägger väskan i baksätet.
''No problem, nu kör vi!'' skrattar hon och jag trycker ner gaspedalen med foten. Fönstren är nervevade och vårt hår flyger åt alla möjliga håll. Samtidigt som vi skrattar så sjunger vi med i Usher's låt Numb. 
Nu när jag hör Usher's låt så börjar jag tänka på det Pennie sa tidigare idag om Usher's mamma. 
Varför ville hon berätta det för mig? Har det någonting med någon av oss att göra? 
Jag väljer att lägga undan det ämnet till senare,  det ämnet kommer säkert bli klimax idag. 
 
''Framme!'' ler jag glatt och stänger av motorn, blickar dras till oss och bilen. De blir säkert chockade att tjejer kommer ut och inte killar. Men vem har sagt att fancy cars bara är till killar? Jag låser bilen med fjärrkontrollen och lägger min handväska på högra armvecket innan jag börjar gå mot dem stora portarna. 
''Snacka om hur mycket de kollar'' mumlar Eponine lite irriterat. Uppmärksamhet är egentligen inte vår grej men vi kan erkänna att vi då och då njuter av det. Jag går efter Eponine in i affären och börjar kolla efter kläder, när jag ser den svartvita klänningen så är det någonting inom mig som dras till den. Jag tar den söta korta klänningen i min hand och vänder mig om mot Eponine.
''Pennie?'' ropar jag och hon vänder sig om mot mig och börjar gå till mig.
''Den va ju söt!'' jag ignorerar hennes kommentar och försöker att hålla mig för skratt.
''Du kan bära den ute, till du vet, klubbar eller party, eller vad du nu vill göra. Du kan gå in i köket, få utskällning, argumentera, perfekt för just allt det, okej jag skämtar bara!'' skrattar jag och hänger tillbaka klänningen. 
Eponine viker sig dubbelt av skratt och en av dem anställda kollar konstigt på oss och ger oss en sträng blick.
Skrattandes drar jag med mig Eponine ut från affären.
''Du är ju helt tappad!'' skrattar hon och slår mig skämtsamt på armen. Jag rycker på axlarna och börjar skratta ännu mer.
''Eponine?!'' Vi båda tystnar och spärrar upp ögonen och verkligen stirrar på personen som står framför oss.
 
''Vad håller ni på med egentligen?'' väser Chaz, en av Justin's bästavänner. 
''Skrattar'' svarar jag och fnittrar. Chaz himlar med ögonen.
''Det ser jag väl!'' fräser han och slänger ut med armarna.
''Nej, för annars hade du inte frågat!'' flinar Eponine.
''Ooooooh snap, hon ägde dig!'' säger jag och börjar verkligen asgarva.
''Ni är inte riktigt kloka!'' 
Jag lägger armen runt Pennie's axlar och börjar styra våra steg mot nästa affär, bort från Chaz.
Chaz ropar någonting som varken jag eller Pennie hör. Vi bara viftar med handen över axeln och fortsätter att gå.
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:

''Justin!'' ropar Scooter's välbekanta röst efter mig, jag vänder mig om och kollar trött på honom.
''Det var riktigt bra, jag är verkligen jättestolt över dig!'' 
Jag ger honom en klapp på axeln samt ett leende innan jag vänder mig om och beger mig ut från arenan. 
Innan jag sprang ut på scenen så sa mamma att hon ville prata med mig, det är det enda jag har tänkt på under hela konserten. Svetten rinner ner för min panna och jag torkar snabbt bort det med baksidan av min hand.
''Till hotellet!'' säger jag så fort jag hoppar in i bilen, jag stänger bil dörren efter mig och vi börjar snabbt köra i riktning mot hotellet. Jag lutar mig bak i sätet och jag sluter ögonen, turnéen går fint och jag åker snart till Manchester. United Kingdom har alltid varit mitt favorit ställe att slänga igång en konsert eller bara umgås. 
''Framme Justin''
''Tack!'' säger jag och stiger ut ur bilen, jag springer in i lobbyn och fram till disken.
Jag ber om nyckeln till mitt hotellrum och går sen upp på mitt rum. Mamma kan vänta en liten stund, jag vill inte sitta helt flottig framför henne. På vägen in till badrummet slänger jag av mig plagg efter plagg tills allting har åkt av.
Jag hoppar in i duschen och jag drar fingrarna genom det svettiga håret.
Det kalla sköna vattnet rinner ner för min kropp och sköljer av mig allt flott. 

''Du ville prata med mig?'' frågar jag och stänger mammas dörr efter mig. Hon nickar och lägger ifrån sig boken och läsglasögonen. Jag sätter mig ner bredvid henne på sängen och mamma öppnar sina armar. 
Jag lägger mig bekvämt i hennes famn och hon börjar försiktigt leka med mitt hår och pussa mig på huvudet. 
''Om en vecka Justin..'' börjar hon och tar ett djupt andetag, jag höjer på ena ögonbrynet och vrider på huvudet så jag kan kolla mamma i ögonen.
''Då ska jag, och du om du vill, åka till Stratford och hälsa på mormor och morfar samtidigt så ska vi träffa Pennie..'' säger mamma snabbt och osäkert. Pennie, min kusin. Mina tankar flyter snabbt iväg till Cosette som jag inte har träffat på 5 år pågrund av några dumma saker jag gjorde, hennes bästavän.
Är hon fortfarande sur på mig för allt jag har sagt och gjort? Jag saknar henne verkligen.
''Vad tänker du på?'' frågar mamma och drar mig ur mina tankar. Jag fuktar mina läppar och rycker på axlarna.
''Cosette..'' mumlar jag och vår konversation avbryts pågrund av att min mobil börjar ringa. 
Jag suckar högt och läser ''Hot Chocolate'' på displayen, jag flinar åt Lil Twist's fåniga smeknamn som jag har gett honom och svarar.
''Justin'' ler jag fast han inte kan se det.
''Aye bro!'' säger han glatt och jag reser mig upp, jag gör en gest åt mamma att jag går till mitt rum. 
Hon tittar besviket på mig och nickar sedan. Jag ber Lil Twist vänta lite innan jag går ut från mammas rum och stänger noggrant dörren efter mig. 
''Hänger du med på paaarty ikväll?'' skrattar han från andra sidan och jag slickar mig ännu en gång runt läpparna. 
''Vart?'' frågar jag och drar fingrarna genom mitt hår som ännu inte riktigt har torkat.
''Stratfoooord baby!''
''Men jag är i Vancouver och det tar minst 4h innan jag ens är halv vägs!'' gnäller jag och lutar pannan mot min hotelldörr. Lil Twist suckar från andra sidan och jag öppnar min dörr och går in.
''Men när kommer du till Stratford då?''
''Om en vecka''
''Glice bro! Då ses vi!'' 
Jag brister ut i skratt åt hans fånig ord, en blandning mellan Glad och Nice. Då jag råkade säga fel under inspelningen på Saturday Night Live. Jag lägger på luren och slänger mig på den stora sängen och pustar ut av lättnad. Min konsert börjar inte förrens 19:30 ikväll så jag hinner ta en powernap innan min repetition som är vid fem. Jag sluter ögonen och låter mörkret omfamna mig. 

Watcha think än så länge? :)
jag vill gärna veta vad ni tycker så kommentera nu

Published: 2013-02-21 Time: 10:36:22 Filed Under: A dash of love

2 - Help your old father

PREVIOUS: ''Pennie, du vet ju om att jag har känt Justin men sen har det blivit konflikter och jag har inte träffat eller snackat med honom på 5 år, right?'' 
Hon nickar och ger mig ett litet leende, ja jag har känt självaste Justin Bieber som nu är en världsstjärna en gång i tiden. Det som hände mellan mig och Justin förblir som historia, jag vill inte ha hela världen mot mig. 
 
 
COSETTE'S PERSPEKTIV:

''Jag tror vi måste gå nu'' säger Eponine, jag nickar och reser mig upp. Jag tar min tomma smoothie burk i ena handen och börjar gå mot soptunnan. Jag vänder mig om och går tillbaka till Eponine och tillsammans börjar vi gå tillbaka till skolan.
''Har vi något ämne idag?''
Jag skakar på huvudet, imorgon börjar skolan på riktigt och då kommer allt det jobbiga.
Eponine pustar ut och jag känner precis samma sak, lättnad över att första dagen är så kort och vi slutar redan klockan 12. Eponine's mobil plingar till och drar åt sig båda vår uppmärksamhet, jag böjer mig över hennes axel och läser meddelandet som hon har fått av hennes moster, Pattie.
 
Vi ses om en vecka Pennie och jag hoppas verkligen att du är hemma då, saknar dig xx Pattie

Pennie rycker på axlarna och lägger undan telefonen, jag rynkar näsan. Mitt hjärta slår i 180 och jag hoppas verkligen på att hon inte tar med sig Justin.
''Oroa dig inte, Justin är på turné'' säger hon som svar till mina tankar, jag ger henne ett osäkert leende.
''Varför svarade du inte?'' frågar jag och hon rycker ännu en gång på axlarna.
''Vet inte men jag ska ringa henne så fort vi har kommit hem och ja, du ska hem till mig'' flinar hon och jag nickar, Eponine är också hemma själv jätteofta och då brukar jag vara hos henne eller hon hos mig. 
''Men jag måste inom pappa ett litet tag och hjälpa honom med en sak'' säger jag och himlar med ögonen, Eponine börjar skratta och puttar mig löst. 
 
Vi skyndar oss in i klassrummet och vi sätter oss precis som innan på mittersta raden. Killarnas blick dras till Eponine och ett leende sprider sig på mina läppar. Även fast jag inte låter någon av mina vänner tätt intill mig så tänker jag nu prova släppa in Eponine, visst är vi bästavänner men inte så jättenära att vi kan berätta allting för varandra men de har nu blivit förändringar sen sommarlovet. Vi var nästan varje dag och det glädjer mig över hur nära vi har kommit på 2 månader. Hennes föräldrar är verkligen jättesnälla och de har pratat med pappa om händelsen med mamma, hela världen vet om det och jag tänker inte försöka göra någonting för att hindra dem att snacka om det. Jag är stolt över mamma och kommer alltid att vara det. Saknaden efter mamma sköljer över mig som en våg och Eponine märker det direkt.
''Tänk inte på det, vi ska shoppa efter detta, punkt slut!'' 
Jag dras omedelbart till verkligheten och nickar, ja vi ska shoppa efter detta. Jag måste få andra tankar, kan inte låta sorgen påverka mig mer än vad den redan har gjort. Det räcker att jag är efter i skolan, måste verkligen satsa allt nu, sista året. Som ett minne av mamma så har högsta domstolen i New York mamma's bild inramad. En enorm bild. 
 
''Nu shoppar vi fast först ska vi till Mr Roos!'' sjunger Pennie och börjar dansa runt, jag himlar med ögonen åt henne och hoppar in i bilen pappa har skickat hit så vi slipper ta våra egna bilar eller  någon buss.
Eponine drar upp sin mobil och går in på kameran.
''Smiiiiile'' säger hon och gör en duckface istället. Jag skrattar åt henne och under hela färden så tar vi massvis med bilder, både på oss och på vägarna.
''Framme Ms Roos'' säger Chauförren och kollar på mig i backspegeln. Jag ger honom ett leende och en klapp på axeln innan jag stiger ut med Eponine bakom mig. Jag kollar upp på den stora byggnaden och jag hör hur Eponine tar ett djupt andetag bakom mig. Jag krokar min arm med hennes och omedelbart kommer det fram några papparazzi's och trycker upp deras kameror i våra ansikten. Vi bara ler åt dem och skyndar oss förbi med hjälp av vakterna som nu fanns runt oss. Vi tar hissen upp och det känns som ett helt år innan det plingar till och vi stiger ut.
''Hej pappa!'' säger jag glatt och ger honom en puss på kinden. Han vinkar åt mig och just då lägger jag märke att han pratar i telefon. Jag sätter mig på det runda stolen som ligger vid det enorma fönstret på andra sidan av rummet och kollar ut på utsikten. 
''Cosette!'' viskar Eponine och jag kollar på henne, hon håller upp sin mobil och är beredd på att fotografera mig. Jag gör en duckface och försöker leka söt. 
''Hej Cosette, Hej Pennie!'' hälsar pappa glatt och reser sig upp ur sin stol, jag springer fram till honom och slänger mig i hans famn. Han kramar mig hårt tillbaka och Pennie tar ett foto medans hon kan. 
Pappa himlar med ögonen och skrattar sen.
''Hej Pennie!'' säger han och ger henne också en kram.
''Hej Mr Roos''
''Snälla kalla mig Desmond'' ler han och sätter sig ner på sin stol. Jag räcker ut tungan till Pennie och sätter mig  i fotöljen på andra sidan pappas skrivbord. Pennie sätter sig mittemot mig och innan vi båda hinner blinka så har pappa lagt fram en varsin hög med papper åt oss. 
''Verkligen pappa?''
''Komigen Cosette, hjälp din gamle far'' 
Ett gulligt skratt lämnar Pennies läppar och hon börjar omedelbart gå igenom papprena.
''Ni båda får en varsin klänning efter era behov!'' mutar pappa oss. Dem orden fick mig att omedelbart börja jobba med min hög. Pappa kollar nöjt på oss och tar fram en fil innan han lämnar oss själva på hans kontor.
''Vart ska han?'' frågar Pennie och kollar efter min pappa, jag sträcker mig över hans skrivbord och kollar på hans schema.
''Möte'' säger jag och sätter mig tillbaka bekvämt i fotöljen innan jag återupptar dem jobbiga papprena framför mig. 
 
3 TIMMAR SENARE:
 
Både jag och Pennie lägger ifrån oss pennorna samtidigt.
''Är vi klara?'' frågar hon och jag nickar. Vi lutar oss bekvämt bak i soffan och jag sluter ögonen en stund. 
Pappa kommer in genom dörren och vi båda sätter oss upp rikigt i soffan.
''Redan klara?'' frågar pappa förvånat, vi båda nickar och ler stort.
''Gå till Christopher och berätta för honom att ni vill ha varsin klänning, berätta även att ni fick tillåtelse av mig'' 
Jag och Pennie flyger upp ur soffan och jag börjar göra min väg till hissen.
''Vet du vart Christopher är?'' frågar hon och jag nickar, jag kan det här stället nästan utantill och när jag var liten, ungefär 10 , så var jag alltid hos Christopher och gjorde honom sällskap.
Medans vi står och väntar på att hissen ska komma så kollar vi oss runt. Stället är verkligen jättestort, och jag förstår inte hur pappa hinner gå till sina möten prick i tid. Korridorerna är enorma och trapporna är också jättelånga. Trapporna kan också flyttas, precis som på Hogwarts. Fast det är bara några få gånger dem använder trapporna, de använder mest den lyxiga hissen. 
 
Vi hittar Christopher ganska så snabbt och vi båda berättar ivrigt för honom att vi vill ha två klänningar och att vi har fått tillåtelse av pappa. Vi börjar berättar för honom hur vi vill ha dem, längd, färg ochsåvidare. 
Christopher tar fram ett band och börjat ta mått på oss.
Han ger oss sina åsikter och sen bestämmer vi båda oss för att han ska designa dem efter sina erfarenheter. 
Men innan vi gick därifrån så gjorde vi det klart för honom att klänningarna ska vara typiskt oss. 
''Som ni vill!'' skrattar han och börjar rita.
 
 ''Hemma!'' skriker Pennie och hennes röst studsar mellan väggarna innan det lägger sig tyst som ett täcke över oss. Hon rycker på axlarna
''Ingen hemma'' flinar hon och går raka vägen ut på balkongen. Jag följer efter henne och vi båda slår oss ner på stolarna. Hon tar fram ett paket cigaretter och jag rynkar pannan.
''Har jag gjort länge'' säger hon och eldar början av den långa stickan. Hon tar ett djupt bloss och blåser sen ut röken. Jag himlar med ögonen och kollar seriöst på henne.
''Really?'' 
''Justin röker också fast han är inte beroende av det'' säger hon och rycker på axlarna, jag spärrar upp ögonen och flyger upp ur stolen.
''Är du seriös?'' 
Hon nickar och jag suckar högt, egentligen förvånar det mig inte. Han hänger med Lil Twist, Drake och såna som röker. Han har förändrats jättemycket sen sist och efter det jag har hört så känner jag knappt igen honom längre. Pattie's ord upprepas ständigt i mitt huvud: Vi ses om en vecka.
 
Andra kapitlet! :)
Ett till kapitel kommer upp idag! :')
Jag är van vid att skriva om bad boy Justin iochmed att jag har gjort det ett tag..
Så jag liksom tänker slänga in någonting i novellen då och då som är ''bad'' men inte alltför mycket. 
Watcha think? :)

Published: 2013-02-20 Time: 09:13:00 Filed Under: A dash of love

ONE - Conflicts between us two

(Jasmine Villegas spelar Cosette & Miley Cyrus spelar Eponine & låtsas att Miley är latin)
 
Mina skor trippar över grusvägen och jag ser skolan som jag snart har gått i 3 år inom synhåll. Jag suckar åt den vanliga tråkiga synen och börjar öka mina steg. Jag vill inte komma försent till skolan första dagen efter sommarlovet. Det skulle då bara vara pinsamt. Jag har några få vänner men det är ingen jag riktigt är nära med, efter att ha flyttat från det ena huset till det andra, stad efter stad så har mina vänner och jag glidit ifrån varandra så jag har bestämt mig för att inte låta någon komma mig nära, tätt intill mitt hjärta. Jag drar skinnjackan tätare runt min kropp, hösten var allt på väg hit och jag har absolut inga planer på att gå runt och bära värsta tjocka tröjorna eller jackorna. Men jag har nog inget val. Jag tar dem tre små trappstegen upp och går igenom skolans enorma dörrar och möter massvis med elever som är på väg till sina klasser. Jag skyndar mig över skolans långa hallar och nästan springer fram till mitt skåp. Jag lägger märke till några ansikten jag mycket väl känner igen och ger dem ett litet leende. Jag slänger in min jacka i skåpet och smäller igen det efter mig, jag tror inte vi har någoting nu på morgonen.
''Cosette, vänta!'' 
Jag vänder mig om och ser Eponine komma springandes i full fart, hon har nog försovit sig.
''Skynda dig Eponine, vi börjar snart!'' väser jag och puttar iväg henne till hennes skåp som ungefär är vid mitt fast runt hörnet. Jag väntar tålamodigt på henne och kollar ner på min Dolce Gabbana klocka och räknar sekunderna tills hon återvänder. Exakt 4 minuter senare ser jag henne springa i full fart genom hallen, hennes vackra bruna axellånga hår flyger åt alla olika håll. Är latina tjejer alltid så sjukt vackra? Hennes blåa ögon som glittrar så fort ljus slår mot dem, hennes fina vita leendet som bländar alla och får dem flesta populära killarna på fall och tjejerna avundas hennes skönhet. Jag menar, vem vill egentligen inte ha Eponine's skönhet? 
Det viskas en del om det ena eller andra om Eponine men hon dödar allting med ett leende, hon är gudomligt vacker. Vi har alla drömt om någonting Eponine har, från den kloka hjärnan till dem snygga benen. 

''Mitt fel att vi kommer försent'' säger Eponine skyldigt och kollar ner på våra skor, jag puttar fram henne till mittersta raden där två tomma bänkar står och väntar på oss. Vi slår oss snabbt ner och ett fnitter lämnar mina läppar, Eponine armbågar mig i sidan och Mr Green ger oss en sträng blick och vi stelnar till på våra stolar. 
''Håll käften nu Cosette, om du inte har några planer på att få kvarsittning förstås!'' väser Eponine lågt och jag nickar och förengångsskull är jag tyst resten av lektionen eller samlingen. Vad man nu vill kalla det.
 
''Cosette, sluta dagdröm!'' fräser Eponine irriterat och armbågar mig så pass hårt att jag nästan trillar av stolen, jag kollar mig runt i klassrummet och ser att mer än halva klassen har gått utt. Vadå? Har vi slutat eller? 
Jag börjar packa ihop mina saker i hopp om att jag har rätt, jag sneglar på Eponine och hon ger mig en nick som betyder att mina tankar är rätt. Jag skyndar på packningen och nästan flyger ut genom klassrummet med hjälp av Eponine's släpande på mig. Vi går mot våra skåp och ser att vi bara har en lektion kvar och sen slutar vi, går vi verkligen bara så lite idag? Då är det ju ingen idé att vi kom hit. Vi slänger in alla papprena vi har fått av Mr Green som handlar om vår terminen hit och dit. Vi börjar gå mot kafeterian och påvägen babblar Eponine på om allt mellan himmel och jord.
 
Den 11 maj är ett datum som är fast klistrat i mitt huvud. Det var en mörk kväll och sommaren har börjat dra sig mot sin början. Mamma jobbade sent och vi bestämde oss för att fira min födelsedag samma datum som denna händelsen, en vecka tidigare än det riktiga datumet. Vi firade mig en vecka tidigare för att det var svårt att hitta ett datum som passade släkten innan dem åker ut på en jorden runt resa. Vi stämplade 11 maj trots allt motstånd. De som ville komma fick komma men datumet och tiden skulle vi inte ändra på. Mamma hade brottom från sitt jobb och egentligen tycker jag att jobba som advokat är egentligen inte någon touché. 
''Det är bara någonting de säger för att få sin vilja fram'' sa mamma en kväll till mig då jag frågade om alla dem hoten hon fick. Självklart så trodde jag på henne. Mamma var en av dem bäsa advokaterna i New York och i den titeln så gör alla kriminella allt i sin makt för att få mamma framstå som en idiot,
hon fick alltid dem misstänkta oskyldiga eller skyldiga beroende på vilken händelse det rörde sig om. 
Hon fick även de kriminella som vi kallar maffia inslängda i fängelse, mamma var en stark person och hon stod upp för det hon gjorde och sa. Hennes bevis var alltid starka nog att bryta vem som helst som kom med argument. ''Vill man komma någonstans i livet så får man jobba hårt kid'' Mammas ord upprepas i mitt huvud gång på gång. Mamma sprang ut från sitt kontor och hoppade in i bilen, efter att ha kört ett litet tag inser hon att hon kommer bli sen till mitt kalas. Hon fumlar efter sin mobil som ligger i väskan på passagerar sätet och ser därför inte lastbilen komma förrens han bländar mamma med sitt starka ljus. Mamma kör av vägen utan några förberedelser och bilen voltar med henne. Knappt 2 timmar senare ringer pappas mobil, ett samtal från sjukhuset. Dem berättar den tragiska händelesen och beklagar sorgen, precis vad dem gör varje dag. 
Pappa lägger på luren och stänger av musiken som dunkar ur dem enorma högtalarna, han visar ingeting som bevisar att han har blivit rörd. Han håller sig neutral, allting skulle bli perfekt men slutade upp som en ren kaos. Släkten som är uppe och dansar slutar och pappa kollar på dem alla, från den store kotten till den lille och går rakt på sak. Chocken sprider sig bland oss och knappt några sekunder senare tjuter jag av sorg.

När detta hände så dränkte pappa sig inte i jobb med massa papper eller blev alkohlist.
Han skyllde heller inte någoning på mig utan tvärtom, han var axeln jag lutade mig mot och la all min sorg över. Pappa slutade jobba ett tag och hjälpte mig att komma upp på mina fötter igen.
Efter några månader när han märkte att jag var på god återvändning till mitt neutrala liv så började han jobba men spenderade även mycket tid med mig.
 
Mode har alltid intresserat min familj, även mig. Att pappa äger Dolce Gabbana var det ingen talan om, alla vet vem jag är och det stör mig faktiskt. Jag vill inte vara den bortskämda ungen och jag delar gärna med mig av de jag har, pappa har alltid sagt att jag har mammas personlighet och även lite utseendet. Att papparazzi springer efter mig för någonting jag inte har skapat eller lagt ner så mycket tid på är irriterande. Men som pappa har sagt varje gång jag har klagat på dem dumma papparazzi: '' Du vänjer dig Cosette, du borde vara stolt!'' Sant.
Jag har vänjt mig vid dem människorna som inte har något liv och springer efter mig och jag är verkligen jättestolt över pappa som sprang efter sin dröm trots alla berg- och dalbanor. Sedan barnsben har pappa haft drömmen om att bli en känd klädesdesigner och mamma har stöttat honom så gott hon kan. Det har alltid funnits kärlek i luften mellan mina föräldrar och jag är glad att deras äktenskap höll i mer än 20 år. 
Det var därför pappa sprang efter sin dröm, för det påminde honom mycket om mamma. 
Mamma var en fashion freak och älskade allting som hade med modet och göra och hon var även den personen som har inrett vårt gamla hus då vi både i Vancouver som ligger i Canada.
 
 
''Sitting with Snow White, be jealous''
 
''Vi måste verkligen shoppa idag Cosette!'' säger Eponine och drar mig ännu en gång ur mina tankar. 
Jag nickar och förblir tyst. Vi sätter oss vid ett runt litet bord som räcker åt oss båda två och Eponine går omedelbart iväg och beställer vår fika. Vi har fikat här så många gånger att det ungefär har blivit en tradition att välja smoothie och cookie. Eponine vet vad jag vill ha, det vet hon oftast. Det är verkligen jätteroligt att umgås med Eponine, hennes humor och raggningsrepliker får dig att sväva bland moln eller vika dig dubbel av skratt.
 
''Äntligen är du tillbaka, jag trodde jag skulle svälta!'' flinar jag och tar tacksamt emot min stora cookie och smoothie. Jag tar en klunk av min smoothie och ett stön lämnar mina läppar. Det är så gudomligt gott.
''Oroa dig inte Snövit, jag vet när jag ska komma tillbaka i tid!'' 
Jag brister ut i skratt och tar ett bett av min enorma cookie,
''Vänta, jag måste instagramma!'' skrattar hon och drar upp sin mobil.
''Så ja, precious!''
Jag skakar på huvudet och plockar upp min iphone för att se hur bilden blev och även se vad hon skrev som bildtext. jag skrattar åt henne och gillar bilden. Jag väljer att inte skriva någon kommentar och lägger undan mobilen. 
''Du vet ju att Justin Bieber är min mosters son, right?'' frågar hon och jag nickar, självklart vet jag det. 
Det tog en tid för Eponine att berätta det för mig, hon trodde först att jag skulle utnyttja henne för att komma närmare Justin. Efter att ha försäkrat henne i flera dagar att jag inte gillar Justin och att jag aldrig skulle göra så, så började hon lita på mig. 
''Du vet även att Usher är hans mentor, right?''
Jag nickar ännu en gång och vänar tålamodigt på det hon ska säga. Hon kliar sig i nacken, en sak hon gör bara när hon är nervös.
''C'mon Pennie, vad är det?'' frågar jag och använder hennes smeknamn. Hon föredrar det över Eponine. 
Vi båda har fått ovanliga namn och jag är faktiskt nöjd över mitt, vilket jag kanske inte skulle blivit ifall mamma hade valt att döpa mig till Amelia eller Joselyn, såna vanliga namn. Jag gillar annorlunda saker och ting. 
''Usher's mamma ska gifta sig..'' börjar hon och jag höjer på ena ögonbrynet.
''Ooooch?'' frågar jag och rynkar pannan, vad är poängen med detta? So what ifall en brat's mamma ska gifta sig, det har ingenting med mig eller Eponine att göra.
''Äsch, det var ingenting'' säger hon snabbt och jag rycker på axlarna. Förr eller senare så kommer hon berätta det för mig. Eponine är en av dem människorna som måste berätta nyheten när hon väl har börjat, kvittar vilken tid på dygnet, förr eller senare så kommer det komma fram annars exploderar hon. 
''Pennie, du vet ju om att jag har känt Justin men sen har det blivit konflikter och jag har inte träffat eller snackat med honom på 5 år, right?'' 
Hon nickar och ger mig ett litet leende, ja jag har känt självaste Justin Bieber som nu är en världsstjärna en gång i tiden. Det som hände mellan mig och Justin förblir som historia, jag vill inte ha hela världen mot mig. 

Första kapitlet och jag skrev om det hundra gånger, men hoppas ni blev nöjda!
Jag har valt att kalla denna novellen A dash of love och i denna novellen så är Justin känd, ja :)
kommentera vad ni tycker och kom i håg, den blir bättre! :'D
 
Cosette Roos är född i Vancouver Canada och har ständigt fått flytta från den ena staden till den andra eftersom hennes pappas och mammas jobb har flyttats. De flyttade till New York när hon var 5 och hennes mamma Gabbi blev en av New York's mäktigaste advokat men en kväll råkar hon ut för en bilolycka och dör. Hennes pappa Desmond Roos är en känd klädesdesigner och har skapat Dolce Gabbana, hennes vän Eponine Mallette är som sagt Justin's kusin och det är bara några få som vet om det. Men vad händer när Cosette och Justin träffas efter 5 år, bildas det kärlek i luften eller förblir dem främlingar?

Tycker ni att den verkar vara bra?
följ med mig på min fjärde resa, luta er tillbaka i stolen/sängen vart ni nu sitter och njut :')
kom i håg, allting är påhittat!
KOMMENTERA

Published: 2013-02-15 Time: 13:41:13 Filed Under: Meddelande

Pissed off

Anledningen till att jag inte har börjat på den nya novellen är för att tjejen som egentligen skulle göra en design till mig verka inte vilja göra det längre & hon svarar inte när jag skickar till henne.. & jag vägrar att börja på en ny novell när jag inte har en design, så någon söt läsare som vet hur man gör en design & vill hjälpa lilla mig? Släng en kommentar vettja! :D


Published: 2013-02-08 Time: 20:13:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 97 - Nothing like us [THE END]

PREVIOUS: ''The fuck you talking 'bout man?'' 
''De har Kelsey och Haley'' suckar jag och lutar ryggen mot väggen och halkar ner på golvet med knäna upp till hakan. Jag lutar huvudet i händerna och tar tio djupa andetag. 
''Dags att sätta vår plan i verk, upp med dig man!'' fräser Damon.
 
Tumblr_mhvdjlecad1s39zexo1_500_large

KELSEY'S PERSPEKTIV:

''Haley seriöst byt, det programmet är urtråkigt'' väser jag och försöker dra åt mig fjärrkontrollen.
Hon skakar intensivt på huvudet och jag himlar med ögonen innan jag slänger mig surt bak i soffan och lägger armarna i kors över bröstet. Vem i helvete bryr sig hur folk designar kläder eller sminkar folk?
Liksom det är bara att ta någon sorts tyg och klippa hur som helst och boooom där har man en klänning.
Eller när man ska sminka någon, bara till att slänga lite foundation över hela ansiktet och sen måla kinbenen rosa med rouge.
Svårare än så är det faktiskt inte. Haley, som verkligen dör för allt som har med smink och mode att göra,
lägger benen i kors och börjar kommentera en kille som har äckliga tatueringar på halsen och armarna.
''Han borde förstå att det är en festklänning dem är ute efter inte en balklänning, herregud!'' fnyser hon och skruvar upp volymen lite, jag suckar högt och gömmer ansiktet i händerna. Haley kommer vara orsaken till min död, killarnas skratt hörs högt ifrån köket och jag studsar upp från soffan och börjar gå mot köket.
Quinn's välbekanta röst hörs igenom den stängda dörren och jag himlar med ögonen, de kan inget annat än att snacka om bröst, sex och ännu mera bröst. Jag slänger upp dörren och för en sekund så blir det knäpptyst innan de brister ut i gapskratt. Jag rynkar på pannan och sätter mig på den tomma stolen som egentligen tillhör Justin. Min Justin.
''Har ni inte hört någonting från Justin än?'' frågar jag oroligt och de skakar på huvudet.
''Oroa dig inte Kels, Justin är en stor grabb han klarar sig galant själv!'' ler Bruce och klappar mig på axeln. 
Jag ger honom ett snett leende tillbaka och börjar lyssna på killarnas intensiva konversation om Kim Kardashians rumpa, ska jag vara helt ärlig så är den den mest fulaste rumpan jag någonsin har sett.
I mean, liksom bara kolla på den. Den är större än min och Haley's huvud tillsammans, och Justin's biffiga kropp. Mina tankar flyter iväg till vårt senaste sex, hur han stötte hårt i mig och nekade inte till att ge mig det jag ville ha. Hans starka armar som höll mig runt höfterna samtidigt som de masserade mina bröst. Hans hårda stötningar, hela han gör mig galen, gåshuden kryper fram på mina armar och jag smeker snabbt min arm och drar knäna upp till hakan.
''Fryser du Kels?'' frågar Damon, jag ger honom ett litet leende och skakar sen på huvudet.
Det gör ont att sakna Justin såhär mycket, tänk om det har hänt honom någonting?
Tänk om han är skadad men vill inte ringa och berätta? Äsch Kelsey, tänk inte så! Ifall de har hänt Justin någonting så skulle vi fått veta det. Sjukhuset eller polisen kanske skulle ringt och berättat det. 
''Kelsey jag och grabbarna går ut med Chase' gäng en stund innan striden ikväll. Vi måste fixa några saker först, klarar du dig och Haley själva?'' frågar Bruce och reser sig upp, Chase och resten av hans gäng kollar på mig med bedjande ögon, jag nickar och ger dem ett fejkat leende. Allt jag vill är att dem ska hitta Justin, jag vill ha honom i mina armar. Jag vill kolla in i hans hasselbruna ögon och berätta för honom hur mycket jag älskar honom. Dessutom vill jag berätta för honom att han ska vara pappan till mina femton barn som vi ska skapa tillsammans en vacker dag. Arwin, Ian, Chase, Carlos, Damon, Quinn, Bruce och jag reser oss upp och går ut genom dörren en efter en.
''Ta gärna med er Justin hem om ni hittar honom, jag saknar honom jättemycket'' säger jag och viskar det sista. Chase lägger en arm runt mina axlar och ger mig en halv kram som jag besvarar. De alla ger mig ett leende, ett leende där de verkar tycka synd om mig känns det som. Jag stänger dörren bakom Arwin och försvinner in till Haley som fortfarande sitter och tittar på det äckligt dåliga programmet.
''Tar det aldrig slut?!'' frågar jag surt och slänger mig raklång på soffan, jag lägger mina fötter på hennes knä och lyfter håret så det får hänga fritt ner för armstödet så jag blottar min hals. En sak har jag bestämt mig för, innan Justin går ut på det dumma uppdraget så ska jag ha sex med honom, den sista kvällen tillsammans innan helvetet brakar lös ska jag älska med honom och ge honom det han vill ha. Det plingar på dörren och jag rynkar på näsan, killarna har precis gått ut, har de redan glömt något? Jag suckar och reser mig upp och klampar fram till dörren och slänger upp den.
''Vad är det nu då Ch-'' jag spärrar upp mina ögon och börjar baka bakåt.
''Ha-Haley!'' skriker jag och vänder mig om och springer in till vardagsrummet. Jesper springer efter mig och fäller mig ner på golvet, han tar ett hårt grepp runt min högra fotvrist. Vi båda ligger där på golvet och jag försöker sparka mig loss. Jag sparkar honom i ansiktet med min vänstra fot och lyckas ta mig fri. Haley står på bordet och försöker antagligen välja mellan två alternativ. Andrew hoppar på henne och dem båda trillar på golvet.
Den fina vita vasen som tidigare stod på bordet ligger nu på golvet i hundra skärvor. Jag kollar skräckslaget på Jesper och ger honom en spark i magen innan jag med all kraft jag har hoppar upp på Andrew's rygg.
Jag distraherar honom tillräckligt för att Haley ska kunna ta sig fri. Hon reser sig upp och tar sats för att springa ut och kalla på hjälp men Jesper brottar ner henne. Andrew slänger iväg mig och jag landar med en hård duns på golvet intill väggen. Fotöljen ligger omkull på golvet och fjädrar har hoppat ut från den, tavlan på Justin och Jazmyn ligger på golvet, glaset är sönder. Hela vardagsrummet är upp och ned. 
''SE UPP HALEY!'' skriker jag och innan allting blir svart så ser jag att Haley blir slagen medvetslös. 
 
 ''Sååå?'' flinar han när vi har kommit tillbaka till hotellet, jag höjer på ena ögonbrynet och slänger mig på soffan. 
Justin går fram till minibaren och tar ut vodka och redbull innan han går fram till mig med drickorna i varsin hand.
''Hämta glas'' beodrar han och jag reser mig trött upp och börjar gå mot köket. Jag rycker åt mig två glas och går tillbaka igen, jag slår mig ner bredvid Justin i soffan med benen i Justin's knä. Han ger mig ett snett leende och börjar mixa med vodkan och redbullen. Justin räcker mig ett glas och jag tar tacksamt emot den.
''Skål för en oförglömlig helg!'' flinar Justin och höjer sitt glas, jag skålar med honom och tar sen en stor klunk av min dricka. Jag lägger ner det tomma glaset på bordet och Justin fyller omedelbart på med nytt.
''Sista dagen tillsammans älskling'' säger han hest och hans sexiga röst ger mig rysningar över hela kroppen.
Jag böjer mig fram och pressar ihop våra läppar, Justin flätar in sina fingrar i mitt hår och drar mig hårdare mot honom. Jag sätter mig i gränsle över hans ben och lägger mina armar runt hans hals och kysser honom passionerat. Justin lägger sina armar runt min midja och han smakar bara alkohol blandat med rök och redbull, jag drar mig undan för att kipa efter andan och kollar sen på Justin med ett enormt leende på mina läppar.
''Inte för att förstöra stämningen eller så men vi åker inatt'' viskar Justin mot mina läppar och kysser dem.
Jag nickar och avbryter ännu en gång kyssen.
''KELS! jag avbryter kyssen!'' fräser han och kysser mig igen, denna gången besvarar jag kyssen och låter honom avsluta den.
''Duktig flicka!'' flinar han och jag slår honom skämtsamt på axeln och räcker ut tungan.
 
Tumblr_mhrr5oojav1s59o3co1_500_large
 
Jag vaknar av att hela min kropp skriker åt den oförglömliga smärtan, jag ler åt minnet som nyss dykt upp i mitt huvud. Min Justin är säkert hemma nu och letar efter mig. Eller så har han ännu inte insett att jag är borta.
Mitt huvud ger ifrån sig skrik om hur efterbliven jag är. Hade de varit några av grabbarna så hade de bara öppnat dörren och klampat in och ifall dörren hade varit låst så har dem nycklar. Mina tankar flyger bort till händelsen som hände tidigare idag, igår? Hur lång tid har det gått egentligen? Hur mycket är klockan? Vart är vi? HALEY?
Jag kollar mig runt i det mörka rummet och försöker leta efter Haley vilket är ganska svårt när inte något jävla ljus syns någonstans.
''Haley?'' frågar jag hest och stönar av smärta, min hals är torr och jag har jätteont i mina revben.
Ett stön hörs och en glädje sprider sig igenom mig, Haley är vid liv det är det viktigaste.
Jag kryper fram till henne fast vartenda muskel i min kropp säger ifrån. 
''Haley'' säger jag ännu en gång hest och kramar henne hårt, lättnad över att hon fortfarande är vid liv. 
Röster hörs utanför det här svarta rummet och dörren slängs upp, jag och Haley lägger oss omedelbart på golvet och försöker stänga ute det starka ljuset. Jesper's och Andrew's välbekanta röst hörs som om det tjöt ut ur en högtalare. 
''Nu ska vi ringa din älskade pojkvän Kelsey!'' skrattar Jesper, det är som om när Grinchen skrattar sitt elaka skratt. Jesper knappar på sin mobil och lägger sen på högtalare, efter två pip så hörs Justin's välbekanta röst som nu har förvandlats till mörk och arg, en Justin jag länge har försökt hjälpa.:
''Du kan sluta leta nu Bieber jag har din flickvän!'' skrattar Jesper och jag börjar skrika Justin's namn. 
Tårar rinner hysteriskt ner för mina kinder och Andrew's hand flyger genom luften och ger mig en smäll över käften. Jag skriker till och mina tårar blir bara ännu fler. 
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
 
Jag går över grusvägen och buskarna och ser huset som ser mer ut som ett lager inom synhåll.
Killarna ökar sina steg så det hinner ikapp mig, jag är arg, frustrerad och framför allt besviken. 
Besviken över att killarna bara gick ifrån min flickvän sådär när inte jag var hemma. Jag gav dem min tillit men dem svek det. Min flickvän betyder allt för mig och det fucking vet dem. Jag bryr mig inte vad som händer nu eller vem som ser mig eller någonting liknande. Jag gömmer mig bakom ett träd och siktar mot vakten som står vid dörren. Jag hinner inte plocka fram mitt vapen innan han faller pladaskt död ner till marken. 
Jag kollar på Damon och höjer på ena ögonbrynet.
''Bäst att vi skyndar oss!'' säger Bruce och tar täten, jag följer efter honom och plockar fram mitt vapen ifall någon skulle gå mot attack. Vi smyger igenom dörren och vi blir stilla och kollar oss runt, runt varje hörn finns det en vakt eller två. Jag suckar, varför tänkte vi inte på det innan? Vi är två gäng så det kommer gå bra för oss, hoppas jag. Chase delar upp sitt gäng och Bruce gör detsamma med oss, vi alla går dit vi blir tillsagda. 
Jag smyger upp bakom en vakt och innan han hinner blinka så har jag twistat hans nacke, han faller död ner till marken och jag fortsätter mot nästa vakt och med baksidan av min pistol slår jag mot hans huvud. 
Jag plockar fram min kniv och hugger han. Ännu en vakt död och jag fortsätter mot rummet jag tror Kelsey befinner sig i. Jag kan inte tänka rakt och flera saker distraherar mig, jag skakar av mig alla tankarna och fortsätter mot mitt mål. 
''Justin!'' viskar en röst bakom mig, jag vänder mig om och möter Arwin's blick. Han går bredvid mig och vi båda slår ihop oss till ett. Det är det här jag menar med att jag inte gillar när någon jag gillar blir indragen, jag blir distraherad och måste på något sätt hålla både mig och henne vid liv. Händer någonting henne så kommer jag aldrig förlåta mig själv, jag kommer aldrig älska någon annan på det sättet jag älskar Kelsey.
Jag kommer inte ha någon flickvän efter Kelsey. Jag skulle kunna ge upp mitt liv för henne, hon verkligen betyder allting för mig. 
''Justin vi har hittat henne!'' ropar Ian lite väl för högt, några vakter hoppar fram och går till attack. 
Jag blir nedslagen till marken men reser mig snabbt upp och tar ut min ilska på vakten som slog ner mig. 
''Dö!'' skriker jag och sparkar på hans livlösa kropp.
''Justin det räcker, han är död!'' ropar Ian och tar tag i mina armar bakifrån och puttar bort mig från honom. 
Vi börjar skynda oss mot den riktiningen Kelsey är och jag försöker att inte hoppas på att vi kommer gå igenom det här helskinnade. Jag har - än så länge - inte blivit skadad eller någonting. 
 
''Kelsey!'' skriker jag och går fram till henne, jag tar henne i mina armar och kramar henne hårt. 
''Justin se upp!'' skriker Haley och min axel ger ifrån sig smärta. Jag vänder mig om och ser Jesper stå framför mig med pistolen nu riktad mot mitt huvud. Quinn flyger upp från sidan av rummet och hoppar på Jesper, Andrew är redan nerbrottad och jag lägger min hand på axeln och blodet sprutar ut. 
Jag känner Kelsey's huvud lutad mot min friska axel och hennes tårar sprutar ner för hennes kinder. 
''Kelsey..'' stönar jag och kollar henne i ögonen. 
''Justin!'' gråter hon och kysser hårt mina läppar. Jag reser mig upp och grimaserar åt smärtan, jag lägger min arm runt Kelsey's midja och går mot dörren. 
''Think twice Bieber!'' 
Andrew avlossar ett skott som borrar sig igenom min bröstkorg. Skrik lämnar Haley's och Kelsey's strupen.
''Justin!'' skriker dem och slänger sig vid varsin sida om mig. 
''Kelsey, jag...älskar dig'' stönar jag trots att min kropp inte orkar ge ifrån sig någonting alls, energin glider ut från min kropp som om det vore vatten. Jag sluter mina ögon och det sista jag hör är Kelsey's snyftningar och hur mycket hon älskar mig. Ett leende sprider sig på mina läppar och allting blir svart.
 
När jag säger att jag skulle ge upp mitt liv för Kelsey, då menar jag det. 
 
 
 
KELSEY'S PERSPEKTIV:
 
Tumblr_lzw34gifbs1qacbojo1_500_large
 
''Snälla Damon, säg att han kommer bli bra'' 
Mina tårar rinner hysteriskt ner för mina kinder och syret vill inte gå ner till mina lungor.
Damon lägger sina starka armar runt mig och jag gråter mot hans axel. Sjuksköterskorna springer ut och in från Justin's rum och jag kan inte låta bli och känna mig skyldig. Allt det här är mitt fel, hade jag inte öppnat dörren så hade dem inte kommit in och då hade inte detta helvetet brakat löst. Justin kom efter Jepser och Andrew för MIN skull, han tog två skott för min skull. Han är det bästa som har hänt mig och vi kommer ta oss igenom detta hand i hand som vi alltid har gjort. En sak är säkert, jag kommer inte ge upp Justin utan en strid.
Trots alla våra bråk och vårt ostabila förhållande så är jag redo att donera vartenda organ i mitt kropp så han överlever. 
''Da-Damon, V-vi måste... ringa Jaz-Jazmyn'' snyftar jag och kollar sårat upp på honom.
Jag tänker inte dölja vad jag känner, det är okej att gråta. Det måste man göra ibland, jag känner mig jättetvungen att ringa Jazzy och berätta detta. Det hade Justin velat. Damon nickar och tar fram sin mobil, jag slår Jazzy's nummer som jag så väl kan utantill och trycker på grön lur. Pip efter pip går och snart hör man Jazmyn's mjuka röst som påminner mig så mycket om Justin's.
''Jazmyn Bieber'' säger hon glatt.
''Ja-Jazzy'' gråter jag och brister ännu mer ut i gråt om det nu är möjligt. Hennes röst är så lik Justin's och jag skulle nog inte klara av att träffa henne för dem är så lika. 
''Vad är det Kelsey, vad har hänt med Justin?!'' frågar hon oroligt och jag ger telefonen till Damon, jag sjunker längre ner på stolen och begraver ansiktet i händerna. Damon går en bit bort och viftar med sin vänstra hand, han berättar antagligen vad som har hänt. 
 
NÄSTA DAG:

''Är dem inte klara snart? Det har gått 1 dag nu!'' säger jag frustrerat och stampar med fötterna. 
Jag kommer aldrig förlåta mig själv om det händer Justin någonting. Han betyder verkligen allt för mig, jag älskar honom så jävla mycket och jag ångrar att jag inte har berättat för honom tidigare hur jag verkligen känner.
Han förändrades för min skull, han slutade gå ut på många uppdrag och slutade även dra hem tjejer ena dagen efter den andra. 
Han dricker och röker inte lika mycket, han gjorde allt det där för mig och inte förrens nu känner jag hur tacksam jag är. Justin förändrade på sig själv och försökte bli en bättre person för min skull och det känns som om jag har krävt mer från honom. 
''Justin kommer bli bra Kelsey, han kämpar för dig!'' säger Chase och ger mig en hård kram. 
Inte ett ord har lämnat Haley's läppar sen Justin har blivit skjuten och jag börjar bli orolig. 
Jag släpper Chase och går fram till min bästavän.
''Säg någonting Haley snälla!'' ber jag henne och smeker försiktigt hennes kind. En tår rinner ner för hennes kind och jag torkar omedelbart den med tummen. Sjuksköterskan kommer in till mitt rum och vi alla blir knäpptysta hon harklar sig och öppnar sen munnen för att stänga den.
''Är han okej?''
''Lever Justin?''
''Är han vaken?''
''Okej, va tysta nu!'' skriker jag och får tyst på alla, hon ger mig ett tacksamt leende som jag inte har en ork till att besvara. 
''Ni är anhöriga till Justin antar jag eftersom ni alla är oroliga?'' 
Det var mer som ett påstående än en fråga. Vi alla nickar och jag håller andan och ber en tyst bön till gud ovan. 
''Vi förstod från början när Justin åkte in hit att han inte skulle klara sig..'' börjar hon och slickar sig runt läpparna, hennes ord högg mig som knivar. Betyder det att Justin, min Justin är... död?
''Hans skador var värre än vad vi trodde och i den situationen han befann sig i så är det omöjligt att överleva..'' fortsätter hon och jag känner hur paniken börjar smyga fram, är Justin död eller inte? Vad är det människan försöker säga men inte kan få fram?
''Vi väntade på den tiden då hans hjärta skulle sluta slå..'' 
Hon bet sig i läppen och jag i den sekunden kände jag att jag seriöst kommer gå upp och ge henne en knytnäve om hon inte kommer fram till det jävla fucking svaret. 
''Men vi trodde att vi fick svaret igår, att hans kropp inte skulle orka mer efter allt han har varit med om.''
Både jag och hon fucking vet att det inte är någon fucking olyckshändelse. Det här var planerat men inte att Justin skulle ligga i sängen på ett sjukhus förstås. Fan, fan, fan, tårarna börjar ännu en gång rinna hysteriskt ner för mina kinder och jag kan inte låta bli att bita mig på insidan av kinden. Mina ögon blev helt suddiga från alla tårarna och mitt huvud börjar snurra.
''Damon..'' gråter jag och tar ett hårt grepp runt hans arm. Han bär upp mig i sin famn och lägger mig sen ner på sängen. 
'' Vii var beredda på att lägga ner allt när hans hjärta slutade slå...-''. 
Kvinnan fortsätter att pladdra på utan att komma fram till ett jävla vettigt svar. Det börjar fan ta slut på mitt tålamod, jag ger henne en sista chans.
''JAG VILL INTE HA EN HEL BOK, LEVER HAN?!'' skriker jag och sätter mig rakt upp på sängen. Antagligen hade jag inte något tålamod kvar. Bruce ger mig ett tacksamt leende, tillochmed han som har det bästa tålamodet här inne har nu tappat det helt. 
Chase är snabbt vid min sida och han försöker lugna ner mig genom att säga att Justin lever och kämpar och såna saker man brukar säga. Han var själv inte övertygad över sina ord men gjorde allt för att lugna ner mig. 
''Men hans lillasyster Jazmyn rusa in på operationssalarna och gav honom elchockar, hon ville inte ge upp. Hon kunde inte tänka tanken att leva utan sin bror. Gång på gång stötte hon dem mot hans bröst och den sista gången hon gav honom en elchock så började hans hjärta att slå. Justin kämpade, han ville inte ge upp. Justin är en kämpe och ni alla borde vara stolta över honom. Vi trodde inte alls att han skulle överleva''
''Så du menar att han lever?'' frågar jag försiktigt och hon skruvar osäkert på sig.
''Vad är det?'' frågar Haley, hennes mjuka röst sprack mitt i frågan och hon brast ut i gråt. Quinn var snabbt vid hennes sida och han tog henne i sin famn. Något Justin alltid gjorde med mig när jag mådde dåligt, min kärlek, min ängel och hjälte. 
''Han är i koma''

Whooops & NU ÄR SLAM MY WAY TO ROMANCE SLUT!
 
KOMMENTERA NU ALLA VAD NI TYCKER!! :D
& ja ni får hata mig för att ni inte fick det slutet ni ville ha :D

Published: 2013-02-07 Time: 06:08:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 96 - Mission

PREVIOUS: ''Nu kör vi!'' skriker jag och börjar köra ut och runt huset så jag kommer till den enorma trädgården dem har där bak. Jag börjar köra i lera och skvätter upp hela min rygg och en liten bit av Jonathan. Våra skratt studsar mellan träden och jag gör just en U-sväng så fyrhjulningen halkar lite innan jag får kontroll över den igen.
''Du är fortfarande lika grym!'' skriker Jonathan och jag ger honom ett litet leende, jag börjar tricksa lite och ställer fyrhjulningen på båda bakbenen och kör runt i en liten cirkel.
 
 Tumblr_mhmoeyr8m71qe7codo1_400_large

''Aye, måste dra hem nu!'' flinar jag och gör ''typiskt-killar'' handslag med Jonathan, jag och han har varit ute och kört fyrhjulning i ungefär tre timmar. Marion hade senare kommit ut och sagt till oss att frukosten är klar,
det sägs att vägen till mannens hjärta är genom magen. Vilket är en självklarhet. 
''Ring mig ikväll om du vill ut och festa med oss brush!'' ler Marcus och ger mig en klapp på axeln, jag nickar och mina mungipor åker upp i ett leende. Jag lägger min hand på Marion's korsrygg och tillsammans går vi ut genom dörren och mot min bil som står på uppfarten.
''Ganska härlig kväll med grabbarna!'' ler hon och slänger en snabb på mig innan hon hoppar in i framsätet,
jag instämmer och sätter mig sen bakom ratten. Jag börjar köra i rikting mot Marion's hus under en skön tystnad, vilket verkligen behövs för vi båda var bakfulla. Inte för att jag har fått en blund inatt men ändå känner jag att huvudet ger ifrån sig små bultningar. Jag rundar rondellen och svänger av mot höger innan jag ökar hastigheten igen, att köra under 80 är ingen höjdare för mig. Känslan av att bara liksom flyga fram med bilen är nog en av dem bästa, man kommer fram snabbare och det tar inte alls lång tid. 

''Vill du komma in en liten stund?'' frågar Marion när vi stannar utanför henens hus, jag tänker en liten stund och nickar sen. Att stanna en stund hos Marion kan faktiskt inte skada, och så får jag ju vila ut mig vilket är faktiskt en bra idé. Senare idag kanske jag inte har ont i huvudet lika mycket och då kan jag ta med mig Kelsey ut på en liten runda. Det var längesen vi umgicks, bara jag och hon. Jag stänger av motorn och vi båda stiger ut ur bilen. Jag låser den och går efter Marion in, jag hälsar glatt på hennes syster och mamma.
En av dem få som faktiskt accepterade att jag och Marion blev som vi är. Hennes pappa var raka motståndet och lämnade familjen så fort han fick veta det. Han tycker väl det är pinsamt vilket man egentligen inte ska tycka om dem sakerna sin dotter gör. Hon tar ju inte droger längre, bara går ut på klubbar eller viktiga ärende med mig. Frågar man Marion nu om hennes pappa så svarar hon bara med ett enkelt ''han finns inte''.
''Vad ska du ha?'' frågar hon och går in i köket. Jag sätter mig på den runda höga barstolen och slickar mig runt läpparna.
''Te och honung, as always'' flinar jag och drar fingrarna genom håret, Hon ger mig ett litet sött leende och sätter igång tekannan. Medans vattnet blir varmt så sätter hon sig mittemot mig på en av dem höga barstolarna.
''Såå, hur går det med Kelsey?'' börjar hon och höjer frågandes på ögonbrynet.
''Det går bra men just nu så är hon sur på mig för att jag ska ut på uppdrag på fredag, hon är orolig antar jag''
Marion nickar ''Vi tjejer tycket att det är svårt när våra killar jobbar med sånt, man är alltid orolig''.
Jag nickar instämmande, jag har flera gånger försökt övertala Kelsey att hon inte behöver oroa sig, att jag klarar mig galant men jag uttalade ord förgäves. 
''Det är därför du festade igår?'' flinar hon och jag himlar med ögonen och nickar. Ja, delvis. 
''Känner mig som en fucking pussy som gick ifrån henne igår när vi bara hade ett litet tjafs''
''Om?'' frågar Marion förvånat.
''Medans hon har varit i skolan så har jag hela tiden låtsas att jag med är det när jag egentligen har varit hemma och planerat uppdrag med mina boys'' jag skakar på axlarna som om det inte är någon big deal, kanske är det faktiskt det. Jag har svikit Kelsey, jag fick hennes tillit men jag bröt det. En liten klump börjar bilda sig i min mage och jag tar en klunk av mitt eldheta te. Det smakar sött, precis som Kelsey gör.
Jag kan inte låta bli och känna mig en aning skyldig, tänk om Kelsey aldrig mer kommer lita på mig? Innan fredag måste jag reda upp allting med Kelsey, jag går inte ut i strid förrens jag har förklarat allting.
Från början höll jag Kelsey som gisslan för hon bevittnade ett mord men nu är hon en del av mig, delen jag älskar mest med mig själv.
Under alla dem åren jag har behandlat henne illa så är hon ändå kvar med mig, kanske är det en påminnelse från Gud ovan att jag ska sluta vara en fucking pussy och börja visa henne kärlek istället?
Jag måste visa henne hur tacksam jag är som har henne i mitt liv. Hon är tjejen jag har letat efter i flera generationer känns det som. 
 
''Marion, jag måste dra. Känner mig skyldig som har bråkat med Kelsey men är här istället för hos henne'' mumlar jag och tar en sista klunk från mitt te innan jag reser mig upp. Hon ger mig ett stort leende och nickar sedan, hon förstår vad jag menar och det glädjer mig. Hon är själv en tjej så hon vet hur Kelsey känner som om de var som baksidan på hennes hand. Jag går mot hallen och drar snabbt på mig mina svartröda supras. 
''Tack för skjutsen och kvällen!'' säger hon glatt och böjer sig fram och ger mig en varm kam, jag besvarar hennes kram och ger henne ett stort leende som svar. Jag springer ut genom dörren och hoppar in i min bil.
Jag börjar sätta fart mot mitt hus och hoppas på att hitta Kelsey i min säng. Hennes lena hy och honungsbruna ögon som får mig att sväva i det blå gör mig hård, tanken av hennes mjuka rumpa och hennes perfekta ben får mig bara att trampa på pedalen och öka hastigheten. Hennes händer som glider ner för min bröstkorg,
Kelsey gör mig helt galen. Jag blir som ett monster när jag är med henne, kan inte få nog av hennes mjuka läppar eller perfekt runda bröst. Inte ens hennes kurviga höfter ger mig tillräckligt. 
 
Mitt hus kommer inom synhåll och ett busigt leende kröker sig på mina läppar. Jag svänger upp på vår uppfart och parkerar bilen hur som helst innan jag stänger av motorn och kliver ut ur bilen. Jag låser den och börjar springa mot ytterdörren, dörren smälls igen efter mig och huset står i en läskig tystnad.
''Hallå?!'' ropar jag och kollar i vardagsrummet där killarna brukar sitta men är nu helt tomt, fotöljen är omkull och det ser ut som rena bombnedslaget här. Tavlorna är också omkull, vasen som egentligen ska ligga på bordet ligger istället på golvet i flera hundra skärvor. Kalla kårar kryper längs min ryggrad. Vad i helvete har hänt här?! Jag springer upp för trappan och springer först in på mitt rum där det också är helt tomt. Jag backar några steg bak innan jag vänder mig om och kollar i Damon's rum, tomt. Quinn's rum, tomt. Bruce' rum, tomt.
Vart i helvete är Chase' gäng då?! Det här verkligen förvirrar mig.
 
''HALLÅ?!'' skriker jag ännu en gång men ingenting hörs, det är verkligen så tyst att jag kan höra hur mitt eget hjärta dunkar. Min orolighet för Kelsey och grabbarna börjar gå överstyr och jag knyter långsamt händerna.
Den som har gjort det här kommer fan ta mig betala ett dyrt pris! 
Snabbt som en våg slår det mig, Ormingo Locos. Men hur i helvete kunde det här hända? Vi är TVÅ ihopslagna fucking gäng och ingen av dem klarade av att ta ner dem? Jag ska verkligen klå upp det jävla fucking gänget, dags för dem att utplånas. Min mobil börjar ringa och jag är ingen person som stannar upp för att kolla vem det är på displayen.
''Ja?!'' fräser jag väldigt irriterat. Jag har ingen aning om vart min flickvän eller mina grabbar är och jag börjar seriöst tappa det jävla fucking tålamodet. Om jag ens har något. 
''Well well well, du kan sluta leta nu Bieber, din flickvän är här!'' skrattar Jesper från andra sidan.
''JUSTIN!'' skriker Kelsey's alltför bekanta röst och jag känner att ilskan börjar - mer än innan om det ens går - stiga och under dem sekunderna jag lyssnar på Kelsey's skrik så känner jag att demonen inom mig börjar väckas till liv. Det är okej om dem kommer på mig eller grabbarna, men när det gäller Kelsey så skulle dem fucking tänkt två gånger innan dem gav sig på henne.
''Dina grabbar är inte här men vi har blondinen också!'' skrattar Jesper och Haley's skrik hörs från andra sidan. Vart fan är Quinn när jag behöver honom?
''Du kommer ångra vartenda sekund av ditt liv när jag får tag på dig din motherfucker!'' spottar jag och helt plötsligt öppnas ytterdörren och mina grabbar stiger in. Jag lägger på och slänger mobilen åt sidan innan jag ger dem alla en varsin knytnäve över käften.
''VART FAN HAR NI VARIT?! DE HAR TAGIT HALEY OCH KELSEY!'' 
 
Huvudvärken som tidigare under dagen försvann har nu kommit tillbaka, min bröstkorg lyfts tungt upp och ner och jag kollar på killarna med mord i blicken. Chase reaktion är priceless, det är allas.
Men nu finns det ingen fucking tid till att stå och garva åt deras reaktioner. Min flickvän som jag känner lika bra som baksidan av min hand är förvunnen tillsammans med hennes bästavän Haley. Chase stiger ut ur klungan och lägger sin hand på min axel och kollar på mig som om jag vore psycho. 
Deras ögon vidgas och jag slänger ut med armarna, frustrerad över att killarna inte kan ta eget fucking initiativ någon gång. Borde inte Quinn vara hemma och ta hand om sin flickvän som han tydligen gillade så himla mycket?
''The fuck you talking 'bout man?'' 
''De har Kelsey och Haley'' suckar jag och lutar ryggen mot väggen och halkar ner på golvet med knäna upp till hakan. Jag lutar huvudet i händerna och tar tio djupa andetag. 
''Dags att sätta vår plan i verk, upp med dig man!'' fräser Damon.

Jag har ändrat mig, kapitel 97 kommer vara det sista kapitlet & iochmed att flickorna har på sätt och vis blivit kidnappade så kommer jag berätta hur det gick till osv och vad som händer i sista kapitlet så det kommer förhoppningsvis bli ett långt.. 
kommentera.
 
& i nästa novell så kommer Justin vara känd, ja.
Men det är inget liknande ni har läst innan tror jag inte :)