Published: 2013-01-31 Time: 09:11:42 Filed Under: Meddelande

Comments & answers

 
 
Tack så jättemycket Cindy!
Har inga ord för hur tacksam jag är som har er läsare som ibland får vänta några dagar för att få något kapitel, men vårterminen tycker jag inte alls om för att jag har massa prov (som står där uppe) osv.
Men tack för ert tålamod, ni är verkligen guldvärda allihop!
 
 
KAPITEL 95 HÄRUNDER!

Published: 2013-01-31 Time: 08:57:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 95 - You're still good

PREVIOUSLY: Att ljuga för Kelsey eller dölja någonting för henne får mig att känna mig som en urusel pojkvän, kanske är jag det? Efter att allt har lugnat ner sig en aning så kommer jag visa min kärlek för henne på något sätt. Förra gången överraskade Haley oss med Grekland, vad blir det nu? Jag lägger ifrån mig ämnet tills den dagen det närmar sig och böjer mig iställer ner över handfatet och sköljer av munnen med iskallt vatten. Innan jag stänger av kranen dricker jag några iskalla klunkar och vrider sedan på kranen så vattnet stängs av.

 

B198f7f86b4d11e2ad7a22000a9f3090_7_large
JUSTIN'S PERSPEKTIV:


Jag går ut från toan och går åter igen in till vardagsrummet och sätter mig på min gamla plats. Kelsey's blick borrar sig in i mig och jag ger henne ett stelt leende, inte en chans att jag tänker berätta för henne att jag har varit hemma och planerat lite och även haft ett så kallat chillkrök med mina grabbar. Alkohol ingår alltid när vi killar träffas och då menar jag inte bara Bruce, Quinn och Damon. Även killar från ett annat gäng som i mitt tidigare liv har hjälpt mig med att sätta dit personer som har gjort mig illa. Dem grabbarna är trippelt så värre än oss när det kommer till att ge någon eller några payback. Jag och mina grabbar sätter ett skott i pannan på offren medans Slyders - som de kallar sig - ger dem en långsam tortyr och då menar jag verkligen tortyr.
''Justin berätta nu!'' muttrar Kelsey och stöter till mig på sidan med hennes armbåge.
''Vadå?'' frågar jag och spelar totalt dum, jag vet precis vad hon vill veta men väljer istället att dra ut på tiden, jag vinner lite tid på att hitta någon vit lögn som inte spelar någon roll för mig medans det är hela världen för Kelsey.
''Så varje gång du har följt med mig till skolan så har du kört hem lika snabbt som jag vänt ryggen åt?'' fräser hon och jag höjer på ena ögonbrynet, den tonen gillar jag absolut inte.
''Inte den tonen mot mig Kelsey!'' morrar jag och flätar mina fingrar med henne. Jag gillar inte när någon jag älskar blandar sig in i mitt liv , då riskerar dem bara att bli indragna.
Och det kommer göra hela saken värre för mig. För då kommer jag behöva komma på något som håller både mig och personen vid liv medans jag räddar henne/honom. Precis som när Kelsey blev kidnappad, jag fick dra in Marion.
''Men Justin, du lovade ju!'' säger hon med en besviken röst, jag verkligen avskyr att göra henne besviken.
''Kom, vi går upp på vårt rum'' mumlar jag och drar med henne upp ur soffan, vi går sakta upp för trappan under tystnad och jag drar snabbt med henne in på rummet.
''Älskling..'' mumlar jag lågt och går fram till Kelsey som står vid balkongdörren och kollar ut på den vackra himlen.
''Du lovade mig Justin..'' viskar hon lågt och jag lägger mina armar runt hennes midja.
''Jag vet men det bara hände en sak som jag och grabbarna va tvugna att ta tag i'' vilket faktiskt är sant, något måste ju ha hänt om jag och grabbarna satt och planerade, right? så delvis så talar jag sanning.
''Ni ska ut på uppdrag igen''
''Mhm..''
En suck lämnar hennes strupe och jag vet att ännu en gång gör jag någonting som hon inte gillar. Att gå i skolan är inte min grej och kommer nog aldrig att bli, det är bara slöseri med tid.
''Tänker du sura så vill jag inte vara här, för då kommer allting bli värre'' säger jag med lite irriterad ton, stannar jag här medans Kelsey är sur då kommer allting bli värre. Vi kommer börja bråka på riktigt och det ena kan leda till det andra så det är bäst att ingen av oss är under samma tak.
''Jag går hem''
''Nej du stannar här med grabbarna och Haley, jag går ut''
Hon nickar och jag börjar gå ner för trappan, det här är ändå en bra lösning för att vi inte ska börja bråka. Att bråka med Kelsey är som att se sin egen mamma gråta, det skär verkligen i hjärtat. Det är fem dagar kvar tills uppdraget sparkas igång och fram tills dess så vill jag att allting ska vara bra mellan mig och Kelsey, Ormingo Locos kan ha dragit in några andra gäng och jag kanske inte kommer ut levandes ur det kriget. Jag sliter åt mig skinnjackan och bilnycklarna på vägen ut. Jag går fram till min röda Maserati och hoppar in bakom ratten.
Jag väljer att skicka meddelande till Marion och be henne hänga en stund med mig. 

 

Vill du hänga en stund? Är helt uttråkad

 

Jag får ett snabbt svar tillbaka och innan jag har hunnit blinka så parkerar jag bilen utanför Marion's hus och tutar åt henne. Ytterdörren öppnas och en springande Marion kommer hoppandes in i bilen.
''Hej'' säger jag glatt och ger henne en hastig kram
''Hej!'' säger hon minst lika glatt och spricker upp i ett stort leende.
''Vad har du i väskan?'' frågar jag och lägger märke till Louis Voitton väskan hon har vid sina fötter.
''Dricka!''
''HELL YEAH!'' flinar jag och gasar så bilen kör i högre hastighet. Dricka plus en hemmakväll med Slyders, min kväll kommer bli suverän.


''HEEEEEEEY!'' skriker vi alla i mun på varandra såfort vi har kommit in genom dörren, jag och grabbarna hälsar på vårt gamla vanliga sätt, handslag.
''Ser att ni har dricka med er?'' ler Jonathan och jag besvarar hans leende med ett flin. Marion öppnar väskan och lägger upp 3 flaskor som består av vodka.
''Inge:t mer?''
''Jo!'' skrattar Marion och tar ut ett helt flak redbull. Killarnas rop och skrik överstiger musiken och ett stort leende målas över hela mitt ansikte.
Efter två flaskor vodka så deckar alla förutom mig, jag som har druckit en halv flaska vodka blandat med redbull sitter fortfarande klarvaken på balkongen och känner mig helt nykter. Innan jag och Marion kom förbi så drack killarna redan så dem va ungefär halvt packade. Jag rycker åt mig den sista flaska vodkan och resten av redbullen som ungefär består av 10 burkar. Jag ställer ner dem på det lilla bordet som står på balkongen och springer in för att hämta ett glas och sätter mig äntligen ner på stolen. Jag börjar omedelbart blanda drickorna och snörplar i mig det fort. Jag vet att det är farligt att blanda vodka och redbull men det är så fruktansvärt gott. 
''Mina cigg!'' väser jag irriterat och känner på mina fickor, inget paket där. Jag suckar irriterat och reser mig upp, väl framme vid min skinnjacka så hittar jag paketet och går för den tredje gången ut på balkongen. 
Jag lägger cigaretten mellan mina läppar och tänder på den och tar ett djupt bloss. Min alltför bekanta ringsignal hörs och jag trycker mobilen irriterat mot örat.
''Ja?'' 
''Vart är du Justin?! Kom hem!'' beodrar Kelsey's oroliga röst.
''Oroa dig inte men jag kommer inte hem ikväll'' 
''Justin är du full?'' 
''Nej'' skrattar jag och lägger på.

4 TIMMAR SENARE:

 

''Är du fortfarande uppe?'' frågar Jonathan, jag gäspar stort och nickar, jag sneglar på klockan och ser att den visar 09:01. 
''Ska vi ut och köra lite fyrhjulning?'' flinar Jonathan och jag blir genast pigg, fyrhjulning har alltid toppat mina listor på det roligaste som finns. Jag nickar och reser mig hastigt upp. Vi går in på Jonathan's rum och han tar fram overallerna och hjälmarna. JAg sliter snabbt på mig en overall och tar en hjälm under armen och går sen förbi balkongen och sliter åt mig mina ciggaretter och går sen ut. Den sköna luften piskar mig i ansiktet och mitt hår flyger. Jag suckar frustrerat och kammar ner håret med hjälp av händerna. 
''Dem är i garaget!'' ropar Jonathan bakom mig och jag börjar styra mina steg mot det enorma garaget som räcker för ett helt hus. 
''Har du nycklar?'' frågar jag och Jonathan slänger ifrån sig ett par små nycklar, jag fångar dem hur enkelt som helst och startar motorn. Att bo ute mitt ute i ingenstans är faktiskt en fördel, för man kan dunka musik och köra fyrhjulningar utan att några gubbar eller kärringar klagar. Jag vrider om nyckeln och motorn börjar fräsa.
''Nu kör vi!'' skriker jag och börjar köra ut och runt huset så jag kommer till den enorma trädgården dem har där bak. Jag börjar köra i lera och skvätter upp hela min rygg och en liten bit av Jonathan. Våra skratt studsar mellan träden och jag gör just en U-sväng så fyrhjulningen halkar lite innan jag får kontroll över den igen.
''Du är fortfarande lika grym!'' skriker Jonathan och jag ger honom ett litet leende, jag börjar tricksa lite och ställer fyrhjulningen på båda bakbenen och kör runt i en liten cirkel. 


Tack för alla era kommentarer & ert stöd, jag mår bättre! :)
Tack så jättemycket! ♥
Kommentera

 


Published: 2013-01-27 Time: 20:09:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 94 - Their love is stronger than a diamond

PREVIOUS: ''Himla inte med ögonen åt mig, jag hatar det!'' väser Justin och lägger armarna i kors. Jag himlar ännu en gång
- fast denna gången osynligt - med ögonen och kollar på Justin's vackra ögon. 
''Du är så fin'' viskar jag så bara Justin kan höra det och strycker hans kind försiktigt med pekfingret, som om han vore ett glas och det skulle gå sönder ifall jag tog i lite. Justin spricker upp i ett leende och hans fylliga perfekta läppar böjer sig ner och möter mina. 
 
 
HALEY'S PERSPEKTIV:
 
Att se Kelsey så glad och fri får mig att sväva högt upp bland molnen, tanken av att hennes föräldrar som då är präster har låst in henne i huset och knappt låtit henne umgås med folk eller göra saker och ting får mig att bli galen, hennes beslut om att hon skulle flytta hemifrån när hon fyllt 18 chockade mig men jag förstod henne.
Vem skulle vilja bo med föräldrar som inte verkar vilja se hennes lycka? Även om jag från början inte var helt förtjust i hennes förhållande med Justin så började jag dag för dag acceptera att hon har valt att stanna med honom för den han är. Kelsey älskar Justin högst även om hon inte alltid visar det. Sättet hon pratar om honom, sättet hon kollar på honom och även gör allt han ber henne om bevisar en hel del. Deras kärlek är starkare än någon diamant. 
Även om vi kanske inte ser det eller känner det så är den faktiskt så stark. Det är nyligen deras förhållande har blivit så stabilt och dem har inte bråkat på ett tag vilket får mig att bli jätteglad. Att se Kelsey ledsen efter ett bråk med Justin är nog en av dem få sakerna som får mig nära depression. 
''Älskling vad tänker du på?'' viskar Quinn och kysser mjukt mitt käkben, jag skakar lite nätt på huvudet och sparkar iväg alla tankar om Justin och Kelsey.
''Ingenting'' ler jag fejkat och lutar mitt huvud mot hans axel. En suck lämnar Quinn's läppar och jag vet att han hatar att jag döljer saker och ting från honom men jag kan inte direkt öppna mig för någon.
Det killarna och Kelsey inte vet är att jag och Quinn har dejtat ett tag när dem har varit för upptagna för att märka någonting. Helt ärligt så vet jag faktiskt inte hur allting började, det jag vet är att våra samtal blev mer och mer och tillslut föll jag för honom. Quinn får fjärilarna i min mage att vakna till liv, något jag inte har känt på länge. Jag vet inte hur jag ska berätta detta men hela min värld vänds upp och ner av att bara se hans leende. När han smeker min kind och berättar för mig hur vacker jag är då hoppar mitt hjärta över tusen slag. 
''Haley, vad är det med dig?'' frågar Kelsey tyst så bara jag hör och stöter till mig i sidan så jag vaknar ännu en gång till liv och släpper mina tankar och känslor. 
''Jag vet inte'' mumlar jag ärligt tillbaka och Kelsey höjer på ena ögonbrynet och kollar på mig som om jag är dum i huvudet. Jag himlar med ögonen och Kelsey lägger ifrån sig ämnet till senare. Chase, Arwin, Ian och Carlos är mitt uppe i en hetsig conversation om vilken sexställning är bättre, typiskt killar.
''Snackar dem om sex?'' väser jag lågt till Quinn som spricker upp i ett flin och nickar, jag skakar på huvudet och kollar äcklat på dem.
''Vad Hal?'' ler Carlos och jag lutar huvudet på sned.
''Seriöst? Varför kan ni inte snacka om bilar istället?'' 
Alla brister ut i skratt och jag kollar generat ner på mina och Quinn's sammanflätade fingrar.
Jag börjar leka med den silvriga ringen runt hans pekfinger. Jag har alltid undrat varför han går runt och bär på den jag menar, är det någonting speciellt med den ringen?
''Enligt mamma så ska den här ringen skydda mig från det onda ögat, eller allt ont kan man säga'' flinar Quinn som svar åt mina grubblande tankar.
''Det är ju du som orsakar allt ont här'' skämtar jag och smeker mjukt hans tumme.
Han räcker ut tungan mot mig och ett skratt lämnar min strupe.
''Det där var faktiskt inte alls kul, bara taskigt'' säger Quinn sorgset och lägger handen över hjärtat.
Han putar med läpparna och jag sträcker på halsen och kysser hårt hans läppar.
''Den energin kunde du lagt på någonting annat än kyssen!'' 
Jag smäller till honom skämtsamt på låret och tittar äcklat på honom.
''Ditt pervo!''
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:

''Vet du vad babe?'' frågar Kelsey glatt och jag skakar på huvudet.
''Nej, You tell me''
''Det är fredag imorgon och jag är ledig!'' säger hon och spricker upp i ett leende, jag besvarar hennes leende och kysser mjukt hennes läppar.
''Awesome, då ligger jag inte hemma och ruttnar själv!'' 
Kelsey rycker till och kollar frågandes på mig.
''Vänta lite nu, har du inte varit på skolan den senaste veckan?!''
Whoops, jag avslöjade precis mig själv. Smart Justin verkligen. Jag biter mig hårt i underläppen och smaken av blod sprider sig i min mun.
''Måste bara skölja av munnen, smakar bara blod'' säger jag och reser mig upp.
Jag lämnar vardagsrummet med en förvirrad Kelsey. Nu kommer hon bara ställa massa hundra frågor om varför jag inte har varit på skolan, vad ska jag säga då? Att jag har varit ute och rännat på gatorna? Eller att jag och killarna har planerat ett uppdrag som snart kommer att ske? I det här läget behöver jag berätta allt förutom sanningen för henne. Att ljuga för Kelsey eller dölja någonting för henne får mig att känna mig som en urusel pojkvän, kanske är jag det? Efter att allt har lugnat ner sig en aning så kommer jag visa min kärlek för henne på något sätt. Förra gången överraskade Haley oss med Grekland, vad blir det nu? Jag lägger ifrån mig ämnet tills den dagen det närmar sig och böjer mig iställer ner över handfatet och sköljer av munnen med iskallt vatten. 
Innan jag stänger av kranen dricker jag några iskalla klunkar och vrider sedan på kranen så vattnet stängs av. 

Förlåt om det här kapitlet är rörigt
Tänkte skriva det här kapitlet tidigare idag men för ca 2 timmar sen så var jag med i en bilolycka och jag är fortfarande i chocktillstånd och lite smått rädd. Som tur är blev ingen skadad men bilen gick sönder & min morbror kom och hämtade oss från det stället vi var på och körde oss hem. Jag ska försöka få ut ett kapitel imorgon som är längre och bättre men just nu kan jag inte få kontroll på mina tankar eller känslor.. 
Tack för ert tålamod, ni är verkligen guldvärda!

Published: 2013-01-23 Time: 16:34:01 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 93 - Big, red and visible

PREVIOUS: ''Jag med!'' ropar Bonnie och springer efter henne. Vi tjejer sitter på golvet och killarna sitter på soffan bakom oss.
''Döda den då!'' skriker Bonnie och smäller knytnäven på mattan.
''JAAA!!'' skriker jag när jag har klarat av omgången och gått vidare till nästa. 
''Du suger Justin, Kels vann över dig!'' flinar Haley och tar kontrollen från mig.
 

 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
 
''Babe, vart ska du?'' frågar jag Kelsey som reser sig upp ur sängen, 
''Måste fixa en sak!'' svarar hon och ger mig en hastig kyss, jag suckar och lägger ner huvudet på kudden igen. 
Vem går upp för att fixa en sak klockan 2 på natten? Mina tankar flyter tillbaka till gårdagen då jag och Kelsey nästan hade sex framför Haley och Quinn, de hade tittat chockat på oss men det var ingenting dem inte hade sett förut, en naken tjej och kille alltså. Vi hade avbrytit när min mobil började ringa och det var ungefär innan jag hann slita av henne bhn eller trosorna. Jag vet verkligen inte vad som flög i mig men det kändes rätt och skönt. 
''Du är inte rikigt klok baby'' flinar jag när hon kommer tillbaka, Kelsey räcker ut tungan och lägger ner sitt huvud på min bröstkorg igen. En behaglig tystnad faller över oss och jag börjar leka med Kelsey's hår. 
Helt plötsligt sätter sig Kelsey i gränsle över mig och kysser hungrigt mina läppar.
Jag besvarar den passionerade kyssen och flätar mina fingrar i hennes hår.
Mina händer åker ner för sidorna och stannar på hennes höfter. 
Jag drar henne, om det ens går, tätare intill mig. Kelsey's stön kvävs av mina hungriga läppar. 
Jag rullar runt så jag ligger över henne, jag vill bevisa för Kelsey att jag kan mer än springa runt och skjuta folk eller vara allmänt sexig, jag vill bevisa för Kelsey att jag kan vara vild i sängen också. Inte så konstig Kelsey vill sova i bara underkläder, hur kunde jag ha varit så trög och missat att hon höll på att planera någonting? 
Mina händer lämnar hennes höfter och åker vidare mot rumpan där jag oblygt klämmer henne hårt samtidigt som jag lyfter på mina höfter så min vän möter henne. Mina fingrar knäpper av spännet på bh:n och jag slänger iväg den, mina händer fattar snabbt om hennes båda bröst och masserar dem hårt. Kroppen Kelsey har gör mig helt galen, jag vet inte vart mina händer ska ta vägen. Om jag ska lägga dem på hennes perfekta rumpa eller om dem ska massera hennes stora runda bröst. Jag lägger mig mellan Kelsey's ben och börjar försiktigt gnida min vän mot henne. 
''Det här går inte'' stönar jag och sliter av henne trosorna. Kelsey's händer klättrar ner för min kropp och stannar på kallsongkanten där hon med hjälp av sina händer drar ner dem långt ner på låren som hon kan.
Jag hjälper henne den sista biten och slänger av mig kallsongerna. Mina läppar kysser passionerat hennes hals och lämnar några få bitmärken här och där. Låga stön lämnar gång på gång Kelsey's mun. 
''Träng in i mig!'' stönar hon högt och jag tränger in i henne, jag blir helt galen av att höra hennes stön och hennes sätt att stöna ut mitt namn.
''Åh Justin, du är så skön, AHH!''
Jag flinar och börjar för varje gång hon stönar stöta hårdare in i henne, vilket orsakar ännu fler höga stön och hårda stötningar. Hennes mjuka bröst trycks hårt mot min bröstkorg och Kelsey drar sina naglar genom min rygg vilket orsakar till att jag stönar högt. Kelsey trycker ner mitt ansikte mellan hennes bröst och jag kan inte låta bli och ge henne bitmärken och något litet sugmärke. Jag måste trots allt markera mitt revir. 
''Hårdare!!'' skriker hon och slänger bak med huvudet.
''Säg att du älskar mig'' Det här är verkligen ett bra läge till att börja retas med Kelsey, det känns som att hon då bara blir ännu mer vild vilket är ganska skönt och underhållande.
''Jag älskar dig!'' 
''Jag älskar dig med!'' ler jag och fjärilarna i min mage vaknar till liv, jag börjar stöta hårdare in i Kelsey tills hon kommer. Jag kollapsar ner brevid henne och ger henne en mjuk puss på pannan.
''Jag älskar dig Justin Bieber'' gäspar hon och sluter ögonen.
''Jag älskar dig med Kelsey Graham'' ler jag och låter mörkret omsluta mig.
Jag somnar med ett leende lekandes på läpparna.
 
Jag vaknar av att solen bryter sig in genom mina tunna gardiner och lyser mig rakt på ögonen. Jag gäspar stort och reser mig sakta upp för att inte väcka henne. Ett leende sprider sig på mina läppar när mina tankar dras till gårdagen då vi hade sex. Jag sneglar på klockan och ser att den med stora siffror visar 13:01, vi hade faktiskt gått och lagt oss sent igårkväll. Jag skakar försiktigt om Kelsey och lämnar kyssar på hela hennes överkropp. 
''Babe vakna'' viskar jag och kysser hennes svaga punkt, käkbenen. Hon slår upp sina himelskt vackra bruna ögon och tittar trött på mig samtidigt som hon ger mig ett varmt leende som jag med mer än glädje besvarar.
''Vi måste duscha'' viskar jag och pussar tippen av hennes näsa, hon nickar och reser sig upp,
 
''Redo för rond 2?'' flinar jag samtidigt som jag drar mina händer nerför hennes bröst och stannar vid höfterna innan jag drar upp dem mot hennes bröst igen. Jag ser njutningen i Kelsey's ögon, jag biter min underläpp och lägger huvudet på sned. 
''Inte riktigt än'' säger hon sexig och tvålar in sina bröst och resten av hennes kropp på ett sätt som gör mig helt galen. Jag trycker upp henne mot den kalla väggen och pressar hårt mina läppar mot hennes. 
Jag bär upp Kelsey runt midjan och hon korsar sina ben bakom min rygg. 
''Jag vet att du vill baby'' flinar jag och tränger in i henne.
 
''Ni verkar ha haft det chill!'' flinar Quinn såfort vi kom in genom dörren till vardagsrummet. Jag ger honom ett flin och lägger omedelbart märke till hans och Haley's flätade fingrar, han märker på vart jag kollar och nickar sen. Vilket betyder att Kelsey's bästavän och min bästavän är tillsammans. Jag - om det ens går - ler bredare än vad jag gjorde för några sekunder sen.
''Vad ler du åt?'' frågar Kelsey och armbågar mig mjukt i sidan, jag nickar mot deras flätade fingrar och ett stort leende sprider sig också på Kelsey's läppar.
''När hände detta`'' utbrister hon glatt och damp ner på soffan bredvid Haley.
 
KELSEY'S PERSPEKTIV:
 
''Igårkväll med du var för upptagen med att ha sex med Justin så jag kunde inte berätta det'' flinar hon och mina kinder skiftar omedelbart färg. Justin sätter sig bredvid mig och lägger sin hand på mitt lår.
''Jag ser att Justin har markerat sitt revir!'' flinar Ian och nickar mot min hals. Jag smäller omedelbart mina händer för halsen och gömmer ansiktet i Justin's halsgrop. 
''Är det verkligen så synligt?'' flämtar jag och försöker spegla mig med Haley's mobil vilket inte alls var en bra idé. Man ser verkligen ingeting.
''Stort, rött och synligt!'' flinar Chase och jag hoppar upp ur soffan och kollar mig i spegeln.
Mycket riktigt sagt, några sugmärken visade sig på min bruna hals och ett busigt leende spred sig på mina läppar. För något år sen ifall jag skulle haft detta på min hals så skulle jag skämts och gjort allt i min makt för att få bort det men nu bryr jag mig inte alls. Killarna snackar om sex hejvilt och får allt att låta så vanligt, som om det vore något vardagligt för dem, vilket det egentligen var tills jag kom in i 'familjen'. När jag och Justin blev ett så slutade killarna dra med sig tjejer hem och började faktiskt istället dejta dem.
Justin har bevisat dem att ändå om man lever ett mörkt och eländigt liv så finns det alltid något positivt i livet. Justin har även berättat för mig att innan jag kom in i hans liv så trodde han varken på kärlek eller på första ögon kastet. Enligt honom så föll han för mig redan allra första gången han träffade mig och det var på Michael's fest för 2 år sen. 
''Äsch, det är inte så farligt!'' flinar jag och sätter mig ner på soffan bredvid Justin igen.
''Jag sa ju det!'' utbrister Justin och slår ut med armarna, jag himlar med ögonen och lägger huvudet på hans axel. 
''Himla inte med ögonen åt mig, jag hatar det!'' väser Justin och lägger armarna i kors. Jag himlar ännu en gång
- fast denna gången osynligt - med ögonen och kollar på Justin's vackra ögon. 
''Du är så fin'' viskar jag så bara Justin kan höra det och strycker hans kind försiktigt med pekfingret, som om han vore ett glas och det skulle gå sönder ifall jag tog i lite. Justin spricker upp i ett leende och hans fylliga perfekta läppar böjer sig ner och möter mina. 

försöke mig på ett kärlekskapitel, lyckades jag?
FÖRLÅT om ni tycker att det är för detaljerat.
 
kommentera om ni gillar Jerry.
okej jag skämtar bara men kommentera! :'D
 
 

Published: 2013-01-20 Time: 09:09:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 92 - Kill that bastard

PREVIOUS: ''Vart ska du babe?'' ropar Justin bakom mig.
''Hem!'' ropar jag tillbaka över axeln och går ut i kylan. Jag springer fram till bilen med Haley tätt efter mig och vi båda hoppar in i den kalla bilen.
''Jag verkligen avskyr kyla!'' fräser jag och startar bilen och höjer värmen till max.
 
 Tumblr_mgvp743vjv1rluur8o1_r1_1280_large
 
KELSEY'S PERSPEKTIV:

''Kelsey, vakna!'' muttrar en mörk röst och skakar om mig för fullt, jag slår upp ögonen och möter Andrew's bruna ögon. Jag suckar och sätter mig upp och kollar med trötta ögon på min bror. Jag sneglar på klockan och ser att den visar siffrorna 10:21 stora och röda. Jag slänger av mig täcket och reser mig upp, Haley har redan vaknat för det är tomt på hennes sida av sängen. Jag tar på mig mina Hello Kitty tofflor och vrider snabbt på huvudet.
''10:21? JAG MISSAR SKOLAN!'' skriker jag och springer fram till gaderoben.
Huvudet börjar dunka av den hastiga farten.
''Lugn babe, jag sa åt Bruce att sjukanmäla dig och Haley'' flinar Justin och lutar sig på dörröppningen.
''En fråga, vad i helvete gör du här?'' fräser jag och Justin höjer på ena ögonbrynet.
''Vaknat på fel sida?''
Jag nickar och släpper jeansen jag håller i och kryper ner under täcket igen. 
''Jag kan nog allt ändra på der!'' ler han och går in på mitt rum och smäller igen dörren efter sig. 
 
''FRUKOST!'' skriker Haley och slänger upp dörren, jag rycker till och avslutar den heta kyssen som har pågått en stund. Jag reser mig upp och tar på mig min bh och en stor tjocktröja över. Justin smäller mig på rumpan och går förbi mig och ut till köket. Jag tippar efter honom och slår mig ner på stolen bredvid Andrew.
Min och Haley's blick fastnar på Justin's magrutor och i den sekunden tror jag att vi båda vill upp och slicka dem. Justin ger oss ett busigt leende och både jag och Haley kollar ner på bordet och rodnar.
''Lyx dig som har fått dra dina händer genom hela hans kropp'' fnittrar Haley lågt så bara jag hör. 
Ett skratt lämnar mina läppar, jag kan verkligen skatta mig lycklig.
Justin lägger fram tallriken som innehåller, ägg och bacon och en rostad macka framför mig och ger mig en puss på pannan.
''Mig då?'' frågar Haley och stirrar på Justin.
''Det kommer!'' ropar Quinn, jag och Haley rycker till. Hur kom han in?
''Jag kom in genom fönstret för 5 minuter sen när ni var helt inne i Justin's kropp'' flinar Quinn och blinkar med ena ögat mot Haley. Quinn lägger fram tallriken framför Haley och pussar henne också på pannan. 
Jag ler åt hur fina dem är tillsammans och Andrew skakar på huvudet och börjar skratta.
''Vart är din flickvän då D?'' frågar Quinn och boxar Andrew skämtsamt på axeln.
''Här'' mumlar en pipig röst och vi alla vänder våra blickar till dörröpningen där någon söt tjej som ser ut som 15 år står och tittar på.
''Hey babe!'' ler Andrew och reser sig upp, han böjer sig ner och lämnar en mjuk kyss på hennes läppar. 
''Hur gammal är hon?'' frågar Justin och ställer sig bakom mig.
''15 och hon är MIN bro!'' flinar Drew och lägger en arm runt hennes midja.
''What's your name beautiful?'' 
''Bonnie McFadden'' 
''Hey Bonnie!'' hälsar vi alla glatt och spricker upp i ett leende.
''Hej'' rodnar hon och sätter sig på stolen mittemot mig.
Andrew lägger fram en tallrik framför henne som precis innehåller som vårt och ger Bonnie en puss på pannan.
''Vilka gentleman ni är!'' skrattar Haley och lägger huvudet på sned. Justin och Quinn rycker på axlarna.
Andrew är 2 år äldre än Bonnie och jag tycker att det är en jättebra årsskillnad mellan dem. 
 
''DÖDA DEN JÄVELN!'' skriker jag och studsar upp och ner på golvet.
Justin börjar skratta och blir just då mördad av en zombie.
''Du kan fan inte spela!'' fräser jag och rycker kontrollen ur hans händer. Justin och Quinn viker sig dubbelt av skratt och jag trycker på play och börjar omedelbart spela. Allt jag har i huvudet är att döda den jävla zombie och gå vidare till nästa omgång.
''In med tungan babe innan jag biter den!'' flinar Justin och jag stoppar omedelbart in tungan i munnen igen. 
''Jag vill med spela!'' ropar Haley och springer ut från köket och hoppar över soffan som en riktig ninja.
''Jag med!'' ropar Bonnie och springer efter henne. Vi tjejer sitter på golvet och killarna sitter på soffan bakom oss.
''Döda den då!'' skriker Bonnie och smäller knytnäven på mattan.
''JAAA!!'' skriker jag när jag har klarat av omgången och gått vidare till nästa. 
''Du suger Justin, Kels vann över dig!'' flinar Haley och tar kontrollen från mig.
 
 

Kommentera. 
 

Published: 2013-01-17 Time: 11:57:22 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 91 - Something's special about him

PREVIOUS: ''Uhmn hej'' säger en ung killer, kanske i min ålder med brunt hår och blågröna ögon.
''Hej..'' mumlar jag nervöst.
''Killar, det här är Haley, Haley det här är Carlos, Chase, Arwin och Ian'' presenterar Quinn. 
 
 
Tumblr_mfuhk2nu6j1ra8jgho1_500_large
 
KELSEY'S PERSPEKTIV:

''KELSEY!'' skriker Chase glatt, jag slänger mig runt hans hals och kramar honom hårt. Chase lyfter upp mig och snurrar med mig ett par varv innan han sätter ner mina fötter på golvet igen. Jag ser i ögonvrån hur Justin surt biter ihop käkarna men försöker behärska sig. C'mon, inte ska han väl bli sur för att jag kramar Chase?
Jag kramar resten av gänget som består av Arwin, Ian och Carlos. Damn, killarna vet verkligen hur man ska få en tjej på fall. Jag sneglar mot Haley och ser hur hon har blicken helt inne i Arwin, jag himlar med ögonen och smyger fram till henne och slår henne lätt på bakhuvudet. Hon rycker till och vänder sig hastigt om och pustar ut.
''Ska du stirra så får du förfan vara lite diskret!'' väser jag i hennes öra och börjar flina.
''Det är någonting med honom som är speciellt!'' 
Jag kollar bort mot Arwin's håll som är helt inne i ett samtal med Damon. Jag kan inte göra annat än att hålla med Haley, det finns faktiskt någonting som är speciellt med just Arwin. 
''Vad tjattrar ni om?'' frågar Quinn och sticker sitt huvud mellan mitt och Haley's.
''Ingenting!'' säger jag snabbt och armbågar hårt Haley. 
''Absolut ingenting'' kvider Haley och masserar sina revben där jag med vilje har armbågat henne.
Quinn rycker på axlarna och drar bak huvudet. Jag pustar ut och kollar på Haley med lättnad.
''Hur gamla är dem?'' frågar Haley och trycker ihop sitt huvud med mitt.
Jag rycker på axlarna, de kan inte vara mer än 23.
''19-20 skulle jag gissa på'' svarar jag och Justin dyker upp och ställer sig framför mig och Haley.
Vi kollar upp mot honom och ler ett fejkat leende. Misstänksamma såg vi nog allt ut.
''Vad gör ni två?'' frågar Justin och ställer sig mellan mina ben. Justin börjar leka med mitt hår och smeka min hals. Fuck, den killen hittar seriöst alltid mina svaga punkter. Jag lägger min hand på baksidan av hans lår och smeker försiktigt med tummen, vilket jag vet att Justin älskar. Justin's hand lämnar min hals och börjar smeka mjukt mitt nyckelben.
''Snackar!'' säger Haley snabbt men Justin ger inte henne någon uppmärksamhet alls, han får syn på någonting och böjer sig ner mot mig och ger mig en hård kyss som inte innehåller något spår av känslor.
''Be right back!'' säger Justin och försinner bort mot köket, jag rycker på axlarna och suckar.
''Det här kommer bli en lång kväll'' muttrar jag och lutar mig bak i soffan 
 
Justin kommer tillbaka med två glas tequila i händerna och jag kollar trött på honom, inte väl tänker han dricka nu, en fucking onsdag?
''Här babe'' säger han och räcker det ena glaset mot mig, jag skakar på huvudet och ger honom ett snett leende. Justin höjer på ena ögonbrynet och slickar sig runt läpparna.
''Nej, jag vill helst inte vara bakis imorgon''
''Det är ett glas babe, inte hundra'' flinar Justin och jag suckar men tar ändå emot glaset.
 
''Vill du ha?'' frågar jag Haley som kommer tillbaka, hon har stått och pratat med Arwin i snart en halvtimma medans jag har suttit helt forever alone på soffan. Jag har bara tagit en klunk av drickan och känner inte alls för att dricka upp hela. Haley rycker på axlarna och tar emot glaset och snörplar i sig det på mindre än en halv sekund. Jag fnyser och skakar på huvudet, jag har faktiskt aldrig förstått mig på dem som dricker mitt i veckan eller under skoldagar helt enkelt. Har aldrig gjort det och tänker inte prova. Vem skulle lixom gilla att gå till skolan helt bakfull och knappt ha koll på livet? Har redan svaret på den frågan, Justin skulle faktiskt inte brytt sig om han var bakis eller inte.
 
Jag sneglar ner på min mobil och trycker på hemknappen och ser att klockan visar 22:17. Jag gäspar stort och reser mig upp.
''Haley jag måste hem, är stendöd. Följer du med?'' frågar jag och kollar ner på henne.
''Ja'' nickar hon och reser sig upp, jag flätar ina fingrar med hennes och börjar gå mot hallen.
''Vart ska du babe?'' ropar Justin bakom mig.
''Hem!'' ropar jag tillbaka över axeln och går ut i kylan. Jag springer fram till bilen med Haley tätt efter mig och vi båda hoppar in i den kalla bilen.
''Jag verkligen avskyr kyla!'' fräser jag och startar bilen och höjer värmen till max.

Känner mig verkligen jätteduktig som skriver detta under lektionstid och tar risken att åka illa ut om min lärare eller någon annan ser mig..
svar till tjejen som kommenterade & frågade hur många kapitel det är kvar av denna novellen.
9 Kapitel kvar sen börjar jag på en ny :)
 

Published: 2013-01-13 Time: 08:35:00 Filed Under: Meddelande

Hur avancerad?

 
Hur avancerad design kan du göra? 
Har du någon portfolio som jag kan kika in på? :)
 
tacksam för svar!
 
 
Hejhej!
 
Ja det har jag, har läst hela House of Night & jag verkligen älskar den såååååååhhäääär mycket!
En serie jag verkligen skulle rekomendera till alla därute & särskilt till er som gillar/älskar fantasy böcker som mig :'D
 
KAPITEL 90 FINNS HÄRUNDER!
 
 

Published: 2013-01-13 Time: 08:31:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 90 - Don't fight me on this

PREVIOUS: Jag slår mig ner i Justin's knä och känner hans blöta läppar mot min nacke. 
''Måste berätta en otrolig smaskig sak sen'' viskar jag i hans öra och kysser mjukt hans hals.
Låga stön lämnar Justin's läppar och alla blickar vänds mot oss.
''C'mon, gör det där på övervåningen!'' ropar Damon och jag och Justin brister ut i skratt.
 
Tumblr_mgiq98cb9m1rln8vao1_500_large
 
KELSEY'S PERSPEKTIV:
 

''Det behövs inte, vi är klara!'' flinar jag och lägger armbågarna i bordet och lutar hakan mot mina knytna händer
Justin's händer smeker min rygg och jag lägger huvudet på sned och kollar på Haley som ger mig ett snett leende.
''Ni ska väl inte sitta här och ruttna hela dagen?'' frågar jag och sätter mig rakt upp.
''Nää'' mumlar Damon och börjar resa på sig, killarna följer hans exempel och under knappt fem minuter så är bordet tomt och stolarna indragna.
''Vad ville du prata med mig om?'' viskar Justin i mitt öra och kysser min hals.
''Vi går upp'' mumlar jag och drar mig ur hans grepp och börjar med bestämda steg gå upp för trappan och in till Justin's rum. Två alternativ poppar upp i mitt huvud, ska jag skämta om att jag gör slut eller ska jag gå direkt in på Haley? Det första alternativet låter roligare och jag bestämmer mig för att prova.
''Justin de här funkar inte!'' säger jag nervöst och börjar leka med mina fingrar, jag har alltid varit en duktig skådespelare så detta borde egentligen inte vara svårt men med tanke på hur Justin skulle reagera fick mig att ångra mig, han kommer inte förlåta mig. Justin stänger dörren till hans rum och ställer sig framför mig och lägger mina händer i sina. 
''Vad älskling?''
''Oss..'' mumlar jag och viftar handen mellan mig och honom, en rynka bildas mellan Justin's ögonbryn. 
Jag lägger på en ledsen min för att göra allt det här roligare och mer seriöst.
''Vad är det med oss?''
''Vi funkar inte..''
''Älskling, vad babblar du om?'' 
''Justin, det är slut..'' mumlar jag och kollar honom sårat i ögonen.
Innan jag hinner tänka orde av hade Justin rusat ut genom dörren.
''JAG SKÄMTAR JUSTIN!'' skriker jag och springer efter honom
''JUSTIN, DET VAR ETT SKÄMT!'' skriker jag och ställer mig mitt ute på gatan med bara strumpor,
Justin stannar vid sin bil och vänder sig om mot mig. Killarna och Jessica kommer rusande ut ur huset och kollar på mig och Justin.
''Det va ett skämt älskling, jag älskar dig'' 
jag går försiktigt fram till honom och ställer mig någon meter bort, nu kommer tredje världskriget braka loss. 
''Du fucking skämtade?!'' skriker han argt och slår ut med armarna. Jag nickar snabbt av skräck och kollar ner på mina vita strumpor som snart har förvandlats till svarta. Justin tar ett hårt grepp om båda mina armar och slänger upp mig mot bilen. Alarmet på bilen går igång men innan någon hinner misstänka någonting så stänger Bruce av det från det avståndet med hjälp av hans fjärrkontroll. 
''Låt mig säga dig, det där var det värsta skämtet någonsin. Fattar du?!'' 
Jag förstår inte vad jag har gjort förrens nu, hur kunde jag skämta om mig och Justin?
''Justin, det gör ont!'' gnäller jag och försöker lossa hans grepp om mina armar.
''I don't give a fuck!''
 
En tår rinner ner för min kind och jag lägger huvudet på sned och kollar Justin djupt i ögonen.
Hans ögon har växlat från bruna till svarta och speglar ilska och hat.
''Jag kan inte leva utan dig Kelsey och du fucking skämtade?!''
En sak jag visste, Justin är helt rasande och det kommer ta en evigheter att få honom lugn.
''Jag älskar dig Justin!''
''Nej det gör du inte, annars hade du inte skämtat om det!''
''Lugna dig babe'' viskar jag och försöker behärska rösten så inga fler tårar rinner ner för min kind,
jag lägger mina händer på hans bröstkorg och Justin lutar sin panna mot min.
''Jag älskar dig Kelsey''
''Jag älskar dig med Justin''
Jag lägger mina armar runt hans hals och kysser mjukt hans läppar, Justin fördjupar kyssen och hans tunga åker mjukt in i min mun som jag glatt accepterar. 
 
Tumblr_lz3adosali1qmevz7o1_500_large
 
HALEY'S PERSPEKTIV:

''Trodde det skulle vara något mer än det där!'' flinar jag och viftar en hand bort mot Kelsey och Justin.
''Dem har alltid sina små gräl men reder ut dem efter 3 sekunder'' mumlar Quinn och ger mig ett snett leende och lägger sin arm runt min midja. En varm känsla sprider sig genom min kropp.
''Sant'' ler jag och vänder mig om och går in i huset, Damon går in efter mig och pussar mig på bakhuvudet.
Vi går in till vardagsrummet och slår oss ner på dem svarta skinnsofforna. Quinn sätter sig bredvid mig och lägger sin hand på mitt innerlår. Jag lutar mitt huvud mot hans axel och får ännu en gång puss på huvudet.
''Vad händer här?'' frågar Justin som kommer in till vardagsrummet med Kelsey tätt efter sig och pekar på oss.
Kelsey drar med honom ut till köket och jag höjer på ena ögonbrynet.
''Bry dig inte om dem babe'' viskar Quinn och jag lägger ner mitt huvud på hans axel igen. 
''Inte för att förstöra stämningen mellan er men min lillebror Chase och hans gäng kommer ikväll!'' ler Damon och jag höjer på ena ögonbrynet.
''Har din lillebror också ett gäng?'' utbrister jag och Damon rycker på axlarna.
''Jag kunde inte hindra honom iochmed att jag själv är i ett..'' mumlar Damon och halkar ner lite i soffan och lägger upp sina ben på bordet. 
''Vad?'' säger Justin och Kelsey i kör.
''Damon's lillebror kommer ikväll'' 
Ett stort leende bildas på Justin's och Kelsey's läppar och jag kan inte sluta undra om vad.
''Vad ler ni åt?'' frågar jag nyfiket och kollar på kärleksparet, båda rycker på axlarna och ger varandra en liten kyss. Jag himlar med ögonen och lutar mitt huvud för den tredje gången mot Quinn's axel. 
 
JUSTIN'S PERSPEKIV:
 
Kelsey drar med mig ut i köket och under hela den otroligt mini lilla färden kan jag inte låta bli och tänka på ifall Quinn och Haley har något på G. Dem ser iallafall jättesöta ihop.
''Justin, det är en sak du måste veta!'' säger Kelsey ivrigt och klappar händerna, jag ler stort och fånigt åt hennes barnsliga betende.
''Börja'' mumlar jag och lägger min hand på hennes höft och går närmare henne. Jag börjar smått kyssa hennes hals.
''Haley gillar Quinn men jag vet inte om det är tvärtom också'' skrattar och jag drar mig snabbt bak och kollar chockat på henne.
''DU SA VAD?''
''Schh!'' skrattar hon och leder mig ut ur köket och in till vardagsrummet där alla redan sitter.
''Vad?'' säger jag och Kelsey i kör. 
''Damon's lillebror kommer ikväll'' säger Haley stelt och ett leende bildas på mina och Kelsey's läppar. 
''Vad ler ni åt?'' frågar Haley oss och vi rycker bara på axlarna och jag ger Kelsey en liten kyss. 
Haley himlar med ögonen och lutar sitt huvud mot Quinn's axel och jag kan inte låta bli och tänka på hur dem egentligen har varit som par.
 
HALEY'S PERSPEKTIV:
 
''VI KOM TIDIGARE ÄN PLANERAT!'' hör man en ung kille's röst skrika, jag sätter mig käpprakt upp och Quinn lägger sin hand på min rygg.
''Lugn babe'' viskar han och pussar min kind. Jag ger honom ett stelt leende och ser fyra killar komma in genom dörren.
(Vi börjar från vänster, Carlos, Chase, Arwin & Ian)
 
''Uhmn hej'' säger en ung killer, kanske i min ålder med brunt hår och blågröna ögon.
''Hej..'' mumlar jag nervöst.
''Killar, det här är Haley, Haley det här är Carlos, Chase, Arwin och Ian'' presenterar Quinn. 

Ett långt kapitel :')
Vad tycker ni?

Published: 2013-01-07 Time: 10:04:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 89 - Sexy Mama

PREVIOUS: ''Fine så du väljer dina vänner över mig?''
''Du väljer ju detta över mig'' svarar jag och viftar med handen mot killarna, ett ''Oooh'' lämnar killarnas läppar och i den sekunden vet jag att jag har vunnit argumentet. Jag ler i triumph mot Justin och vänder på klacken och lämnar huset.
 
Tumblr_mfc3shxhl21rnoq4ho3_400_large
(Alli Simpson spelar Haley Redbird)
 
KELSEY'S PERSPEKTIV:
 
''Jag är hemma!'' ropar jag och går in genom dörren, Haley går ut från vårt rum och kommer springandes mot mig.
''Jag har saknat dig!'' skrattar hon, fast det är en dag sen vi träffades.
''Jag har så jävla ont!'' stönar jag och slänger mig på soffan.
''Vad har Justin gjort?'' frågar hon oroligt men ändå ilsket.
''Knullat mig för hårt'' fnissar jag och ett skratt lämnar Haley's läppar.
''Sexy mama!'' 
''Men det är kanske för att du va torr därnere eller så pressade han för hårt'' flinar hon och jag börjar skratta.
''Hittar du på Haley?''
Hon nickar och jag brister ut i skratt.
''Ja men tänk så är det så?'' 
Jag skakar på huvudet och ett leender speglar sig på våra läppar. Hennes blonda hårfärg passar Haley perfekt, för ibland kan hon vara riktigt blond. 
 
''Vet du vad jag tycker Haley?'' frågar jag fast hon inte har en aning om vad jag tycker.
''Nej, You tell me''
''Du och Quinn..'' börjar jag men blir avbruten av att Haley tappar sin sked på golvet.
''Har han sagt något om mig? Frågar han efter mig? Vad sa han? Vad sa du? Gillar han mig?'' frågar Haley och jag hinner inte blinka innan jag har fått hundra frågor slängda i ansiktet. 
''Nej det gj... vänta nu lite här, gillar du Quinn?!'' 
En tystnad faller över oss och jag kan inte riktigt få in tanken om min bästavän och Justin's homie tillsammans. Fast jag kan inte hindra henne, själv är jag ju tillsammans med Justin. 
''Det här är något nytt..'' mumlar jag och äter upp mina flingor.
Haley fortsätter äta sina flingor och vägrar yttra ett ord. 
''Okej så illa är det faktiskt inte. Jag menar, han är ursnygg och säkert vild i sängen'' säger jag och rycker på axlarna. 
''Oh god, vad har justin gjort med dig?''
Jag höjer på ena ögonbrynet och rynkar pannan.
''Vad menar du?''
''Innan kunde du aldrig prata om sex, nu gör du det hejvilt''
''Är det inte bra då?''
''Jo, too good to be true''
 
Min mobil börjar ringa och Min Prins lyser upp hela skärmen, jag trycker på grön lur och tar telefonen mot örat.
''Vi måste snacka'' säger jag fort innan han hinner yttra ett ord.
''Ehumn okej, kommer du eller jag?''
''Jag och Haley kommer om fem!'' säger jag och klickar.
''Gör dig fin baby, vi ska till killarna!'' skrattar jag och Haley springer omedelbart in på rummet och letar desperat efter snygga kläder. Jag himlar med ögonen åt henne, gillar hon honom så mycket?
 
 
''Jävlar vad snygg du är!''
En röd nyans sprider sig på Haley's kinder, jag kan inte låta bli och le över hur fåniga vi tjejer blir när vi gillar en kille och vill ha hans uppmärksamhet. Haley ler tillbaka och vi båda tar på oss ett par svarta höga pumps och går ut genom dörren. Pumpsen klickar för varje steg vi tar och vi går fram till Haley's silvriga Benz, jag sätter mig som vanligt bakom ratten och Haley sätter sig i framsätet.
''Nu kör vi..'' mumlar hon, bråttom för att komma fram.
Att se Justin's reaktion är någoting jag längtar efter, och efter det så ska jag och Quinn ha en liten snackis snackis. Jag måste ju ta reda på ifall han gillar henne tillbaka, det värsta som kan hända är att han säger nej.
Det är ingeting jag tänker berätta för Haley iallafall, inte nu.
 
''Framme!''
''Justin bor verkligen jättenära'' mumlar Haley och stirrar på huset.
''Komdå!''
Vi stiger ut ur bilen och går fram till ytterdörren, jag öppnar oblygt dörren och kollar runt i hallen.
''Hallå!'' ropar vi båda samtidigt.
''Här inne!'' hörs Quinn's välbekanta röst, ett leende sprider sig på Haley's läppar och jag himlar med ögonen över hur fånig hon är. Vi går in till köket och ser killarna samlade runt bordet.
Quinn's blick möter Haley's snabbt och ett leende sprider sig på båda deras läppar. 
''Hej!'' säger vi i kör och killarna nickar tillbaka. En tom stol står bredvid Quinn och jag får omedelbart en tanke.
''Sätt du dig där Hal så sätter jag mig i Justin's knä'' säger jag glatt och pekar mot den tomma stolen. 
Jag får en ilsken men även en tacksam blick från Haley, jag ler som svar till henne.
Jag slår mig ner i Justin's knä och känner hans blöta läppar mot min nacke. 
''Måste berätta en otrolig smaskig sak sen'' viskar jag i hans öra och kysser mjukt hans hals.
Låga stön lämnar Justin's läppar och alla blickar vänds mot oss.
''C'mon, gör det där på övervåningen!'' ropar Damon och jag och Justin brister ut i skratt.

längtar ni efter Justin's reaktion lika mycket som jag? :')
Kommentera.
 
btw, någon som kan göra en design? 
Börjar snart på en ny novell & då vill jag ha en ny design,
hör jättegärna av dig i kommentarsfältet! :)

Published: 2013-01-06 Time: 14:36:00 Filed Under:

Wanted to say this for so long

 
 
Det gör mig glad att du tycker det! :D'
Ja, jag har redan gjort upp scener i huvudet vad den nya novellen ska handla om
& så har jag även varit ute på nätet & sett ifall någon har fått samma idé som mig men
det verkar ingen ha haft än sålänge så ingen kan klaga på att jag ''härmar'' en annan blogg.
 
Jag blir så extremt glad & sitter & ler som ett fån när jag får kommentarer som
''din novell är bland dom bästa jag läst'' eller
''Du har en awesome novell!'' 
ochsåvidare ochsåvidare! :'D
 
 
 
Nej, jag -vad kan man säga- tog idén om att hon skulle få ont från en annan blogg
och formerlerade det på mitt sätt.
 

Det är ganska många som har kommenterat något i stil med
''du har tagit detta från en annan blogg'' osv osv den senaste tiden
& jag har försökt ignorera det men nu får jag nog ta tag i det.
 
nej jag har inte tagit någoting från en annan blogg utan jag har tagit idén och formerlerat det på mitt sätt.
Vilket betyder att jag har ändrat & lagt till ganska mycket så det lixom blir hur jag vill beskriva situationen.
Det är skillnad mellan att ta någoting rakt av eller att ta idén från den bloggen och formerlera det på sitt sätt
& vi alla bloggare har för det mesta ALLTID något som liknar en annan blogg & det kan vi absolut inte hjälpa, right?
Vi alla skriver om ''bad boy'' - Justin nu för tiden eller ''Justin blir kär i OLLG - tjejen'' så egentligen förstår jag inte varför vi får såna kommentarer..
 
Menar absolut inget illa med detta utan jag vill bara göra det klart för dem ''nya'' & ''gamla'' läsarna om hur det egentligen är. Det är absolut inte roligt att få såna kommentarer men sålänge jag har
mina Swaggieläsare på min sida så mår jag alldeles utmärkt & tänker fortsätta att skriva! :)
 
& jag menar absolut inte något illa till tjejen som ställde frågan om ''jag-har-ont-när-vi-har-sex'' snacket. Utan jag vill som sagt bara berätta hur det egentligen står till.
 
Ha en fortsatt bra dag & kapitel 88 är härunder!
 

Published: 2013-01-06 Time: 14:13:33 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 88 - You begged me for more

PREVIOUS: ''JUSTEEEEN, AAAHH!''
Allt för att jävlas med Jenna, om jag nu ska ha sex till solen går upp så gör jag det. Men å andra sidan så gör jag det här för att det är så jäkla skönt.
''Babe sätt dig på alla fyra, nu ska vi köra min favoritställning!'' flinar Justin och jag gör som han säger, Justin får oftast ta över kommandot när vi har sex. Jag ställer mig på alla fyra och känner hur Justin tränger in i mig bakifrån och ett högt stön lämnar mina läppar.
 
 Tumblr_mg3gzrxnqf1s0e1ojo1_500_large
 
KELSEY'S PERSPEKTIV:

Jag vaknar av att solen tränger sig igenom dem fördragna gardinerna, jag gäspar högt och gnuggar mig i ögonen innan jag slänger över benen över sängkanten. Jag reser mig upp och jag känner hur smärtan ilar igenom hela min kropp. Jag faller pladdaskt på golvet och ett oväntat skrik lämnar mina läppar. Justin flyger upp från sängen och böjer sig ner över mig.
''baby?'' frågar han oroligt och smeker min kind, jag suckar högt och försöker ställa mig upp med hjälp av Justin's starka armar runt min kropp. Justin lägger mig ner på sängen och ger mig en puss på pannan innan han täcker min kropp med det vita duntäcket. Han lägger sig ner bredvid mig tätt intill min kropp, hans varma armar håller hårt runt mig. 
''Förlåt..'' viskar han i mitt öra och en tår rinner ner för min kind, 
''Jag måste duscha...'' mumlar jag hest och ignorerar Justin's ursäkt. Jag reser mig upp och grimaserar åt smärtan och Justin reser sig omedelbart upp och lägger sin arm runt min midja.
''Ha inte så bråttom älskling, vi måste snacka'' säger han allvarligt och pussar min axel.
Jag suckar högt och börjar nästan ångra att jag hade sex med honom. Efter att jag har duschat så måste jag fanemig ta mig till ungdomsmottagningen till vilket pris. Att jag helt plötsligt blir trång och får ont låter ganska konstigt. 
''Älskling bada i badkaret, så du kan sitta ner'' beodrar han och vi går försiktigt fram till badkaret, jag lyfter ena benet över kanten och lägger all min tyngd på de innan jag gör samma sak med det andra benet. 
Jag sätter mig ner och Justin sätter på vattnet, han ger mig duschslangen och jag ler tacksamt mot honom.
''jag älskar dig'' viskar han och pussar mig på pannan, han vänder sig om och går ut från badrummet. 
Det här känns absolut inte bra för hur jag än vrider och vänder så är det någoting som ska göra så förbaskat ont. 
Det kommer bli så otroligt pinsamt sen när jag ska ner till killarna och inte kan gå som en normal människa och att dem kanske hörde vårt skrik. 
 
Efter ett tag kommer Justin in, med mjukisbyxor på sig.
''Får jag vara med?'' frågar han och putar med underläppen, jag ler och nickar. Under några få sekunder så har både Justin's mjukisbyxor och kallsonger åkt av.
''Gillar du vad du ser?'' flinar han och jag himlar med ögonen.
''absolut inte'' skämtar jag och lutar huvudet mot badkarskanten. 
''Hade du inte gillat de så hade du nog inte skrikit mitt namn igåkväll'' flinar Justin och ett busigt leende leker sig på hans läppar. Jag känner att en röd nyans börjar sprida sig på mina kinder, jag slår händerna för ansiktet och Justin's skratt studsar mellan dessa vita väggar.
''Erkänn att du gillade det baby!'' säger han och stönar lågt som jag gjorde igårkväll.
Jag himlar med ögonen åt hur barnsligt han beter sig, det är inte rätt tillfälle att börja retas nu.
Inte vad jag tycker. 
''JUSTEEEN AAHH!'' härmar han mig med min typiska tjejröst och brister sen ut i skratt.
''Fuck you!'' 
''Nahh baby, it's your job!'' flinar han och slickar sig sexigt runt läpparna. 
 
Jag reser mig försiktigt upp och sköljer av håret från all schampoo och stänger sen av vattnet och går ut. 
Justin har lämnat mig för längesen för ett ärende och jag virade besviket handduken runt min kropp. 
Visst, han behöver inte göra dittan och dattan med mig men herregud, en dusch utan att någon stör kan man väl få. Strupen lämnar ifrån sig ett ljud som är en blandning mellan stön och suck. Ensam hemma, hos Justin.
''Det här fucking suger, jag drar!'' fräser jag för mig själv och drar på mig ett par tighta jean och en svart lite genomskinlig tröja och över så tog jag en svart kavaj. Jag går fram till Justin's skorställ och tar mina höga svarta pumps. Håret torkar jag och sen plattar ner det lite snabbt så det lixom inte är för platt eller för ruffsigt. 
 
C81d71e61c8511e2aaa222000a1fb843_7_large
 
Jag tar min mobil och går ut från Justin's rum, röster hörs på undervåningen och jag svär lågt för mig själv.
Mina pumps klickar för varje trappsteg jag tar och jag kan inte låta bli att hata mig själv i den här sekunden.
Fan att jag inte va snabbare och skulle dröja en sån tid i duschen. Jag tar det sista trappsteget och möter killarna innan för dörren. Det blir genast tyst och jag skruvar osäkert på mig själv, 
''Varför blev ni tysta?'' frågar Justin och vänder sig om och får syn på mig. Justin kollar in mig från topp till tå och jag biter mig löst i läppen.
''Och vart ska du unga dam?'' 
''Haley'' suckar jag och lägger all tyngd på mitt högra ben. Justin lutar sig mot dörröppningen och killarna går in i vardagsrummet. Det gjorde faktiskt bara lite ont för varje steg jag tog, bara lite.
Ett par andra skor klickar mot trägolvet och jag stönar högt, Jenna. 
''Well well well, Kelsey'' ler hon och jag tittar äcklat på henne.
''Jenna, dra åt helvete'' morrar Justin och hon blir genast tyst.
''Du går ingenstans, gå upp på mitt rum'' säger Justin bestämt och lägger handen på min höft, jag skakar intensivt på huvudet.
''Never, jag ska hem'' 
Jag försöker hålla mig lugn för det är absolut inget alternativ att bråka med Justin framför Jenna. 
Hon skulle då bara ta det som en vinst.
''Kelsey!'' morrar Justin lågt och väcker mig ur mina tankar, jag skakar ännu en gång på huvudet.
''Jag ska hem!''
''Kelsey!''
Jag börjar gå mot dörren men hejdas av Justin som tar tag om min arm.
''Älskling, du kan inte gå när du har ont'' viskar han i mitt öra så bara jag hör det och smeker min rumpa. 
Mina tankar går omedelbart till det vilda sexet jag och Justin hade igårkväll och jag kan inte låta bli och göra en äcklad grimas. 
''Stå inte här och tyck att det är äckligt när du njöt av det igår och bad mig om mer!'' fräser Justin och jag spärrar upp mina ögon.
''Eh Justin, kan ni ta sex-snacket på övervåningen?'' frågar Quinn och ett leende leker sig på Bruce' och Damons läppar. Jag kollar snett på Justin och ger honom en bedjande blick.
''Fine så du väljer dina vänner över mig?''
''Du väljer ju detta över mig'' svarar jag och viftar med handen mot killarna, ett ''Oooh'' lämnar killarnas läppar och i den sekunden vet jag att jag har vunnit argumentet. Jag ler i triumph mot Justin och vänder på klacken och lämnar huset.

Så inte alla tror det, nej dem har inte bråkat, bara ett litet argument :)
 
kommentera

Published: 2013-01-04 Time: 10:38:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 87 - You're such a virgin

PREVIOUS: Jag ställer mig snabbt upp på mina fötter och möter Justin's blick.
''Kan du köra mig till Haley?''
''Du åker ingenstans, ikväll stannar du här!''
 
Tumblr_me493xx0fl1r7z3vto1_500_large
 
Hans ord slog mig rakt över käften. Jag verkligen avskyr när han tror att han kan styra och bestämma över mig hur som helst. Att bråka med Justin stod faktiskt inte längst upp på min lista. Inte nu. Inte idag. 
Jag suckar högt och kollar på honom med bedjande ögon.
''Komigen Justin!'' gnäller jag och stampar med foten. Justin skakar på huvudet och jag lägger armarna i kors över bröstet och huvudet på sned så håret faller över axeln. 
''Komigen Justin, vi har ändå mycket att planera!'' säger Quinn och boxar honom skämtsamt på axeln.
''Gör inte så igen Quinn!'' morrar Justin och ger honom en ilsken blick.
Quinn rycker på axlarna och sneglar på mig, han ger mig Jag-Försökte blicken och jag ler svagt mot honom som tack. 
''Gå upp på mitt rum Kels, jag kommer alldeles strax'' beodrar Justin utan att kolla upp på mig. 
Jag suckar högt och känner hur tårarna stiger men jag ska absolut inte visa mig svag för Justin, han ska inte vinna, varken nu eller senare.
''Glöm det!'' väser jag och vänder mig raskt om och springer ut genom dörren.
Jag hör hur killarna och Justin skriker efter mig men jag vägrar att stanna en sekund till i närheten av honom när han beter sig sådär. De är ingen idé att jag tjatar, säger Justin nej då är det nej. Inga men. 
Snabba steg hörs bakom mig och jag kollar bak och möter Justin's arga blick, har nog inte sett honom så arg förut. Hans fingrar sluter sig runt min handled och drar mig hårt bak till honom.
Jag snurrar runt och trillar i Justin's famn. 
''Säger jag åt dig att stanna, då gör du det. Förstått?!'' 
Jag skakar på huvudet och en tår rinner ner för min kind, Justin's ansiktsuttryck förändras och hans grepp om min handled är inte lika hård längre men tillräckligt för att hålla fast mig.
Jag vet att en av Justin's svaga punkter är att se mig gråta eller såra mig.
Justin biter ihop käkarna och lägger sen sina armar runt min midja,
jag lutar mitt huvud mot hans axel och jag känner hur han flätar sina fingrar i mitt ruffsiga hår.
Jag lutar mig bak och möter Justin's blick.
''Vad finns hos Haley men inte här?'' frågar Justin och rynkar pannan.
''Min framtida man'' säger jag snabbt utan att tänka mig för, jag spärrar upp ögonen och slår handen för munnen. 
Fuckförsent att ta tillbaka. Justin spärrar också upp ögonen och biter hårt ihop käkarna.
Fuck Kelsey, vad tänker du egentligen på?! 
En riktig obehaglig tystnad uppstår och Justin kollar besviket på mig.
''Justin...'' börjar jag men han avbryter mig genom att hålla upp handen.
''Säg ingeting, jag vill inte höra mer bullshit som verkar komma ur dig hela tiden'' fräser han surt och vänder sig om och går med raska steg genom dörren. 
Fuck det här, fuck min hjärna som inte kan tänka, fuck min mun som sa de och fuck mig själv som inte gjorde någoting åt det. Jag springer efter Justin och slänger mig ner bredvid honom på soffan.
''Förlåt..'' viskar jag och kysser hans käkben. Jag flätar mina fingrar med hans och lutar mitt huvud mot hans axel. Jag har aldrig känt att jag ångrar någonting förutom nu. Justin får absolut inte tro att jag är otrogen eller något liknande, Justin är the one and only, jag älskar honom hundra varv runt jorden.
''babe?'' viskar jag och smeker baksidan av hans hand med tummen. Justin vägrar svara mig eller ens titta på mig. Det här suger, verkligen. Ett par högklackade skor hörs mot trägolvet och jag vänder mig omedelbart om och möter Jenna's blick. Åh fuck, inte hon också. 
Jag suckar högt och drar med mig Justin.
''Vart ska turturduvorna?'' frågar hon med sin äckligt pipiga röst och blinka sött med hennes fejkade ögonfransar. Jag vet att hon älskar Justin men tyvärr är det inte likadant varvet runt, så för att jävlas med henne så lägger jag min arm runt Justins midja.
''Jag ska knulla Justin natten lång'' kvittrar jag och slickar mig runt läpparna. Ett lågt stön som bara jag hör kommer ifrån Justin och han lägger sin hand på min rumpa. Jenna's ansiktuttryck förvandlas och ett monster träder fram.
''Du knulla med Justin? Skulle aldrig tro det, you're such a virgin!'' skrattar hon och smäller ihop händerna.
''Åhja, du kommer höra mitt stön natten lång och hur jag ber Justin om mer'' 
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Att stå i mitten av vardagsrummet och höra hur Jenna och Kelsey tjafsade om sex känns ganska underhållande. Jag visste direkt vad Kelsey håller på med och jag bestämde mig för att spela med.
Jag vet inte om det är skådespeleri men isåfall är min babe jävligt grym.
Att höra henne säga min framtida man tidigare fick mig att bryta ihop, totalt.
Men jag försökte att inte visa det, så många blandade känslor gör mig förvirrad. 
Jag vet inte vad som händer i mitt liv längre, jag vet inte vad jag ska ta mig till. 
Det ända jag vet är att jag älskar Kelsey så fucking mycket att jag skulle ge upp mitt liv för henne. 
''Du knulla med Justin? Skulle aldrig tro det, you're such a virgin!'' skrattar Jenna och smäller ihop händerna.
''Åhja, du kommer höra mitt stön natten lång och hur jag ber Justin om mer!'' hör jag Kelsey säga och ett brett leende sprider sig på mina läppar.
''Ska vi upp och börja ha sex babe?'' frågar jag sexigt och biter Kelsey's öronsnibb. Hon slickar sig sexigt runt läpparna och nickar. Jag flätar mina fingrar med hennes och drar henne snabbt upp för trapporna. 
''Är du seriös eller skämta du?'' frågade jag såfort vi har kommit in på mitt rum.
''Jag är heeelt seriös!'' säger hon och börjar kyssa min hals, ett leende pryder sig på mina läppar och jag slänger ner oss båda på sängen. Jag börjar kyssa henne passionerat och jag kännder hur hennes händer smeker min rygg och drar av mig tröjan. Mina läppar travar över Kelsey's hals och nyckelben.
Kelsey snurrar runt så hon ligger över mig, hon drar sin tröja över huvudet och under tiden kollar jag in hennes bröst som har blivit enorma dem senaste 2 åren. Kelsey sätter sig i gränsle över mig och jag ler småt för mig själv och plasserar en kyss mellan hennes bröst. Hon börjar försiktigt gunga fram och tillbaka i en rytmisk takt.
''Babe vi har jeans på oss, kanske ska ta av dom först?'' stönar jag och slänger bak huvudet.
''Bra idé'' mumlar hon mot min hals och kysser mig ner för nyckelbenet och magen.
Hon stannar vid min V - muskel och knäpper upp jeansen och slänger byxorna åt sidan på golvet. 
Kelsey ger mig ett busigt leende innan hon drar in sin hand innanför mina kalsonger och tar mig i sin hand. 
Ett högt stön lämnar min mun och jag kollar på Kelsey med bedjande ögon, jag vill ha henne, jag vill ha mer. 
Så desperat var jag verkligen när det handlade om henne eller sex. Kelsey börjar försiktigt dra sin hand fram och tillbaka, långsamt.
''Fuck Kels, snabbare!'' skriker jag och borrar in mina naglar i hennes höft.
Ett gulligt skratt lämnar hennes läppar och Kelsey börjar snabbt dra sin hand fram och tillbaka.
Jag sliter av mig kalsongerna och rullar runt så jag ligger över Kelsey, hon tappar greppet om mig och jag sliter av henne hennes svarta spetsbh och hotpants. 
''Redo baby?'' frågar jag och kysser hårt hennes läppar.
''Ja förfan!''
Jag tränger in i henne och höga stön lämnar omedelbart hennes läppar, jag börjar försiktigt gunga upp och ner. Jag kollar upp på Kelsey och ser på hennes ögon att hon har ont, hon försöker dölja det med ett leende vilket inte går så särskilt bra.
''Fuck baby, ska jag sluta?'' frågar jag och stannar upp för en sekund.
''Nej för tusan, bara kör!'' 
jag gör som hon säger och börjar köra igen fast snabbare och hårdare denna gången, stön lämnar Kelsey's mun och jag känner att jag är nära på att komma.
''Babe, jag kommer snart'' stönar jag i hennes öra och känner hur spermier lämnar min kropp. 
''Fortsätt babe'' stönar hon och slänger bak med huvudet.
''Har du inte ont längre?''
 
KELSEY'S PERSPEKTIV:

En obeskrivlig smärta uppstår inom mig, Justin tränger ut och in i mig gång på gång.
Tårar börjar fyllas i mina ögon och smärtan ilar igenom hela kroppen. Jag sluter ögonen och biter hårt på min underläpp, det här var verkligen längesen och just i detta tillfället förstår jag inte hur folk kan tycka detta är skönt när det gör så fucking ont. Det är absolut första gången det gör såhär ont. 
Justin som har insett min smärta och stannar upp i sin rörelse och kollar på mig med tårar i ögonen.
''Baby kolla på mig, förlåt'' viskar han och smeker min kind, en tår rinner ner för min kind och min hals blir torr. 
Jag öppnar ögonen långsamt och allt jag ser är en suddig Justin, jag drar mina fingrar genom hans hår och tar ett djupt andetag.
''Jag kan sluta beautiful'' jag skakar på huvudet, sex brukar vara min favoritsak med Justin men just nu har jag inte en blekaste aning varför jag är så här. Jag ser hur mycket Justin njuter, det känns inte rätt att bara avbryta mitt i allting.
''Justin?'' säger jag försiktigt och mina tårar slutar omedelbart.
''Ja babe?''
''Jag tror smärtan är borta, prova!'' säger jag och skrattar mellan tårarna, ett leende sprider sig på Justin's läppar och han börjar tränga in i mig igen. Smärtan övergick till något helt annat, något jag trodde att jag inte skulle få uppleva ikväll.... Lust
''Smärtan är borta Justin, den är borta!'' säger jag glatt och skrattar.
''Kan vi ha ett vilt sex nudå?'' flinar han och jag nickar ivrigt. 
 
''Yeees, baby, ahhh!'' stönar jag extremt högt och slänger bak huvudet, Justin kysser mig mellan mina bröst och ger mig gåshud över hela min kropp. Att ha vilt sex med Justin är absolut det bästa, 
''Du är så trång babe!'' muttrar han och pressar sig hårdare i mig.
''Fortfarande?'' utbrister jag och han nickar, jag suckar högt. Det här borde vi faktiskt göra oftare. 
''Skrik mitt namn babe'' flinar han och jag himlar med ögonen men gör som han vill.
''JUSTEEEEN, AAAHH!''
Allt för att jävlas med Jenna, om jag nu ska ha sex till solen går upp så gör jag det. Men å andra sidan så gör jag det här för att det är så jäkla skönt.
''Babe sätt dig på alla fyra, nu ska vi köra min favoritställning!'' flinar Justin och jag gör som han säger, Justin får oftast ta över kommandot när vi har sex. Jag ställer mig på alla fyra och känner hur Justin tränger in i mig bakifrån och ett högt stön lämnar mina läppar.

awkward.
 
kommentera babes! :)

Published: 2013-01-03 Time: 20:38:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 86 - Excuse me?

PREVIOUS: Min blick letar efter Kelsey's föräldrar och jag möter snabbt Melanie's blick. Jag ger Kelsey en snabb puss på kinden och går med snabba steg bort till deras bord.
''Suprise babe'' flinar jag och Kelsey tappar hakan till marken, tårar vattnas upp i hennes mammas ögon och hennes pappa biter ihop käkarna.

KELSEY'S PERSPEKTIV:

Det här kom helt oväntat, mina föräldrar sitter tillsammans runt ett mellanstort bord och väntar på oss.
Jag slappnar av en aning och ger Justin snabbt en blick av rädsla innan jag slår mig ner bredvid mamma.
Mamma lägger omedelbart sina armar runt mig och jag känner några tår droppa ner på min axel.
''Åhh min älskade dotter, jag har saknat dig så!'' snyftar hon och en tår rinner ner för min kind.
Jag möter pappa's blick över mamma's axel och jag ser hur han biter ihop käkarna för att inte spotta ur sig någoting som kan såra mig eller någon annan. Jag ger han ett snett leende och avslutar kramen.
Justin sätter sig ner på stolen mittemot pappa och jag sätter mig ner jämte honom.
Mamma's tårar rinner oavbrutet ner för hennes kinder och jag torkar bort den ena med tummen.
''Så, vad vill ni äta?'' frågar jag för att avbryta tystnaden, Justin lyfter upp menyn och jag lutar mig över honom för att också se.
''Rostbiff med potatis och sallad'' säger jag och Justin i kör. Vi kollar snabbt på varandra och jag besvarar hans leende.
''Panerad sejfilé med äppelsallad och kokt potatis'' mumlar pappa
''Kycklingklubba, ris och vitlökssås'' säger mamma och servertrisen som står bredvid bordet skriver ner våra önskningar.
''Något att dricka?'' frågar hon och kollar på Justin. Jag armbågar honom nätt i sidan och ger honom en blick att han absolut inte ska välja någoting som innehåller alkohol.
''Cola'' säger Justin och ger mig Du-Är-Skyldig-Mig-Något blicken, jag himlar med ögonen och lägger min hand på hans lår. Jag känner hur Justin stelnar till under min berörning och ett leende kröker sig på mina läppar.
''Fanta'' säger jag och ler stort mot servertrisen.
''Vatten'' säger Mamma, verkligen typiskt henne.
''Kaffe'' säger pappa och ger mig ett snett leende.
För att jävlas med Justin så smeker jag hans innerlår försiktigt fram och tillbaka. Hans grepp om besticken hårdnar och jag försöker dölja ett leende. Servertrisen kommer tillbaka med fyra tallrikar, jag tycker det är helt amazing hur dem kan bära 2 tallrikar på varsin arm. Servertrisen ställer ner min tallrik framför näsan på mig och jag drar in doften av den goda maten vilket orsakar att min mage börjar kurra. Ett skratt lämnar mina föräldrars strupe och jag kan inte låta bli att le. Den här kvällen kommer gå som en dans.

 

Trots att pappa vet vad Justin egentligen gör så kommer dem jättebra överrens. Under den senaste timmen så har dem snackat om bilar, vilket är pappas favoritämne. Justin's mobil börjar ringa och han slänger en blick på mig, ursäktar sig och går ifrån bordet. En låg suck lämnar mina läppar och jag vänder mig om mot pappa.
''Sååå, vad tycker du?'' frågar jag med gnutta hopp i rösten, under bordet håller jag fingrarna i kors.
''Han är trevlig..'' mumlar pappa och jag rynkar pannan.
''Och?''
Nu är det hans tur att rynka pannan och jag suckar ännu en gång.
''Pappa, det måste vara mer än bara trevlig!'' muttrar jag och lägger armarna i kors över bröstet och lutar mig bakåt i stolen. Innan någon av oss hinner yttra ett ord till så kommer Justin i full fart genom dörren till ingången och jag kollar förvånat på honom.
''Jag måste tyvärr ursäkta mig, nödsituation'' säger han fort och ler stelt. Mina föräldrar nickar och reser sig upp, jag gör som dem och reser mig också upp. Jag tar min jacka som hänger på stolen och tar snabbt på mig den.
''Tack för den stunden Justin, jättetrevligt!'' ler min mamma och klappar ivrigt händerna som en liten barnunge.
Jag himlar med ögonen och lägger handen på pannan som man brukar göra när man skäms.
''Tack själv, vi får göra om detta någongång!'' säger Justin och jag verkar vara den enda som hör ironin i hans röst. Pappa nickar och håller med, jag skakar på huvudet och krokar arm med Justin innan jag sliter ut honom från resturangen.
''What the fuck?!'' väser jag så fort vi har kommit utom syn-och hörhåll.
''Bruce ringde'' mumlar Justin och hoppar in bakom ratten, jag kunde inte ens spendera 2 timmar med mina föräldrar utan att en av dem jävlarna ska ringa. Vi fick en helg tillsammans utan telefonsamtal hit och dit, chockad.
''Vet du vad Justin?''
''Vad?''
''Min 3 minuters tal, fick aldrig den på Grekland!'' påminner jag honom och drar bältet över bröstet.
''Jag har ingen tid med ett jävla tal!'' fräser Justin och jag ryggar bakåt.
''Ursäkta?''
Justin förblir tyst och vrider om nyckeln så motorn ger ifrån sig ett vrålande ljud, vi kör snabbt ut från parkeringsplatsen och i full fart mot Justin's hus. Justin bryter hastighets regeln och knappt inom 3 minuter så är bilen parkerad utanför huset. Vi stiger ut och för att jävlas med Justin så smäller jag igen bildörren efter mig, hårt. Jag får en ilsken blick av Justin innan han tar täten och klampar in genom dörren.
''Vad är så viktigt att jag fick gå ifrån Kels' föräldrar när vi satt och åt?!'' fräser Justin och så fort orden har lämnat Justins läppar så får killarna en enorm chock, jag stiger in i vardagsrummet och lägger händerna på mina höfter.
''Ja, vi åt middag med mina föräldrar och Bruce ringde och resten vet ni'' muttrar jag och slänger mig ner på soffan. Damon biter sig i läppen och jag kan inte låta bli och tycka att han är enormt sexig.
Jag sätter mig ner på trägolvet och plockar fram min mobil och skickar iväg ett sms till Haley.

Kan jag komma över till dig om typ 10 minuter? Puss - K

 

Även om jag vet att jag och Haley bor tillsammans så känner jag för att fråga, tänk om hon har någon speciell kille hemma medans jag är borta? Då vill jag absolut inte störa. Medans jag väntar på att Haley ska svara så rullar jag mobilen mellan fingrarna och tar ett djupt andetag, mobilen plingar snart till och ett leende speglas på mina läppar.

Kom över när du vill baby, din framtida man är här! Puss - Hal

Jag ställer mig snabbt upp på mina fötter och möter Justin's blick.
''Kan du köra mig till Haley?''
''Du åker ingenstans, ikväll stannar du här!''



NÄSTA KAPITEL KOMMER IMORGON BITTI & DEN ÄR LÄNGRE!
Hur tror ni Kels kommer reagera?