Published: 2012-12-24 Time: 18:46:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 85 - Walking with that troublesome guy

PREVIOUS: Jag sätter mig spikrak i sängen och skriker, Haley rycker till och trillar ner på golvet av mitt plötsliga skrik som måste nog ha väckt kvarteret. Min bror Andrew springer in på rummet i följd av Justin och Haley sätter sig på sängen bredvid mig. Jag stänger munnen och slutar skrika, svetten rinner ner för min panna och min bröstkorg lyfts tungt upp och ner.
''Älskling, vad drömde du?'' frågar Justin mjukt och smeker min kind med tummen.
''En mardröm om dig'' säger jag och hans reaktion är priceless.
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
 
''Kalla dig inte för kung om du inte kan behandla en tjej som en drottning''
 
Hennes ord ekade i mitt huvud, vad menar hon med det? Behandlar jag henne illa? Jag suckar högt och kollar upp i den vita tråkiga taket som behöver friskas upp enligt mig. Jag reser mig upp ur sängen och går ner för trappan och in till vardagsrummet till killarna som jag inte har spenderat tid med sen jag kom tillbaka från Grekland och det var ungefär för 2 timmar sen. Dem timmarna har jag legat i sängen och funderat på vad Kelsey menar med dem orden som inte vill lämna mitt huvud.
''Hey bro, hänt något?'' frågar Damon när jag går över tröskeln, jag skakar på huvudet och sätter mig ner på soffan bredvid Quinn. Jag lutar mig bak i soffan och drar fingrarna genom håret. Jag känner mig tvungen att göra någoting, jag måste prata med Kelsey.
''Kommer snart!'' säger jag och reser mig upp, påväg ut så rycker jag åt mig mina bilnycklar och skinnjacka.
Jag kollar ner på nycklarna och inser att jag har tagit Damon's nycklar istället för mina, jag rycker på axlarna och går fram till Fiskerkarma bilen och sätter mig i framsätet. Jag sätter i nycklarna och vrider om så bilen får liv, jag kör snabbt ut från vår uppfart och i riktning mot Kelsey's hus. Resan tar inte alls lång tid, ungefär bara 5 minuter, kanske bara för att jag låg på 110km/h. Jag hoppar ur bilen och låser bilen med hjälp av fjärrkontrollen som hänger i nyckeknipan. Kelsey's hem är mitt hem, jag öppnar dörren och går in. Andrew sitter och kollar på TV, varken Haley eller Kelsey.
''Vart är tjejerna?'' frågar jag och stänger dörren efter mig.
''Dem sover''
Jag nickar och sätter mig ner bredvid Andrew på soffan, när Kelsey vaknar så ska vi ut och äta och prata om det som har hänt, för jag vägrar ha det såhär. Ett duns och skrik hörs från Kelsey's upp, inom knappt 1 sekund är både jag och Andrew uppe på våra fötter och påväg mot Kelsey's rum.
Andrew rycker upp dörren och i följd efter honom kommer jag in. Båda tjejerna ligger i underkläder,
Kelsey ligger spikrakt upp i sängen och Haley ligger på golvet av Kelsey's plötsliga skrik.
Jag sätter mig ner på sängen bredvid Kelsey och kupar hennes ansikte i mina händer.
''Älskling, vad drömde du?'' frågar jag oroligt och jag hoppas av hela mitt hjärta att det inte är någoting om Thimothy. Jag smeker hennes kinder med mina tummar.
''En mardröm om dig'' säger hon och jag spärrar upp mina ögon och slutar andas för en sekund.
Om mardröm mig, ännu värre vafan. Jag svär lågt för mig själv och en röst i mitt huvud skriker åt mig att jag ska behärska mig. Jag tar några djupa andetag och kollar på Haley och Andrew, de fattar min blick.
Haley virar ett täcke runt sin smala kropp och går ut från rummet med Andrew efter sig.
Jag lägger mig ner på Haley's sida av sängen och lägger mina armar runt Kelsey.
''Vad drömde du då?''
Jag ville verkligen inte veta men ändå så ville jag, en mardröm.
Det här klassar allting som har hänt den sista tiden.
Kelsey stelnar till under min famn och jag förstår omedelbart att det är något allvarligt.
''Det du drömde skulle jag aldrig någonsin göra baby'' viskar jag i hennes öra och kysser hennes axel.
Hon slappnar av en aning och jag fortsätter att smeka hennes kind och viska lugna ord.
''Schh, det är okej baby, jag skulle aldrig göra så''
Kelsey lägger sitt huvud på min bröstkorg och jag stryker försiktigt hennes hår.
Den här tjejen är gudomligt vacker vad hon än gör eller har på sig.
Ännu en gång skjuter jag upp ämnet jag kom hit för att prata om, det är inget rätt tillfälle. 
''Är du hungrig älskling?''
Kelsey nickar, jag sätter mig upp och flätar mina fingrar med hennes och drar henne upp ur sängen.
Kelsey drar på sig ett par svarta stuprörs jeans som sitter otroligt sexigt på hennes rumpa och en tajt tröja utan armar och över det så har hon en svart kofta. Min tjej har stil.
''Sexy!'' flinar jag och lägger min hand på hennes rumpa, hon ställer sig på tå och kysser mjukt mina läppar.
''Jag älskar dig!''
''Jag älskar dig med'' skrattar jag och kysser passionerat hennes läppar. Jag tar hennes hand och går ut från rummet. Vi tar på oss våra ytterkläder och flätar ihop våra fingrar igen och går ut i kylan,
Kelsey drar sin jacka tätare om sin smala midja och jag lägger en arm över hennes axlar.
 Vi går den lilla biten bort till Damon's bil och jag låser upp bilen. Jag öppnar bildörren åt Kelsey, som tack får jag en kyss innan hon sätter sig ner, jag slänger igen bildörren efter henne och springer över till andra sidan där jag hoppar in bakom ratten. Jag vrider ännu en gång om nyckeln och motorn fräser till, jag kör ut från uppfarten och börjar köra i riktning mot Kelsey's favorit ställe, Cinese food.
''Vi måste prata'' mumlar jag och svänger runt rundellen.
''Om?''
''Din dröm och det som hände på Grekland''
En suck lämnar hennes strupe, hur mycket hon än avskyr det så måste vi prata om det.
''Jag har sagt att jag inte menar något!'' säger hon lite smått irriterat.
''Spelar ingen roll babe, vi måste!''
 
Resten av resan förblir under tystnad och jag svär lågt för mig själv, det känns inte bra att alla problemen kommer tillbaka efter vår resa, då kan vi lika gärna åka tillbaka om vi slipper dem där. Jag svänger ner på resturangens parkering och en glädje sprider sig som ett lyckorus inom mig när jag hittar en tom parkeringsplats bland alla hundra upptagna. Jag stänger av motorn och slänger Kelsey en blick innan jag tar handtaget och skjuter upp dörren och stiger ur, blickar faller på oss och jag kan inte låta bli att få en obehaglig känsla.
Det är känns absolut inte rätt, jag har en känsla av att någoting kommer hända på resturangen.
Det Kelsey inte vet är att jag har ringt till hennes föräldrar och bjudit till dem, det blir som en liten överraskning för henne. Hon har inte träffat dem på snart ett år och jag tycker det är för mycket, jag tycker inte att hon ska uppleva det jag har gjort utan mina föräldrar. Joseph och Melanie har nu fått reda på vem jag egentligen är och jag kan inte säga att dem tyckte om det precis. Men efter ett tag så gick dem med på att komma dit fast på ett villkor som jag knappast gillade. Att lämna mina vapen och killar hemma, efter ett tags käftande emot så gick jag med på det. Allt för att Kelsey ska vara trygg. Jag flätar mina fingrar med Kelsey's och börjar gå mot ingången, jag ger vakten ett litet leende innan jag går in i den proppfulla resturangen, min blick letar efter Kelsey's föräldrar och jag möter snabbt Melanie's blick. Jag ger Kelsey en snabb puss på kinden och går med snabba steg bort till deras bord.
''Suprise babe'' flinar jag och Kelsey tappar hakan till marken, tårar vattnas upp i hennes mammas ögon och hennes pappa biter ihop käkarna.

Ett kort kapitel men ni får stå ut med att vänta vad som händer tills imon eller på onsdag ;)
Hur tror ni middagen slutar?
KOMMENTERA! :'D
 
GOD JUL ÄLSKLINGAR, I LOVE YOU! ♥

Published: 2012-12-23 Time: 19:47:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 84 - It's only just a dream

PREVIOUS: ''Kalla dig inte för kung om du inte kan behandla en tjej som en drottning'' skämtar jag och han vänder sig snabbt om och höjer på ena ögonbrynet, han är shirtless och har på sig mina mjukisbyxor.
''Vad menar du med det?'' frågar Justin och biter ihop käkarna, jag skakar intensivt på huvudet och sätter mig ordentligt upp i stolen.
''Ingeting, absolut ingeting!'' utbrister jag och håller upp händerna i försvar.
 
 
KELSEY'S PERSPEKTIV:
 
''Kelsey, vad menar du?'' upprepar han, denna gången mer seriöst. Jag sväljer klumpen i halsen och tänker efter, vadfan tänkte jag egentligen? Det är absolut inte så jag menar, självklart så behandlar han mig jättebra för att liksom vara den han är. Jag skakar på huvudet för den tredje gången, Justin går försiktigt fram till mig och ställer sig framför mig på andra sidan bordet. Jag kollar ner på bordet som är gjort av sen och börjar trumma löst med naglarna på det. Justin's snabba hand tar tag i båda mina och tvingar mig att möta hans blick, jag ser ingen ilska men ingen kärlek alls.
''Sista gången jag frågar dig Kelsey, vad menar du?!''
Jag förblir tyst, det är bättre så. Om jag bara hade kunnat hålla käften så hade inte detta hänt, för 10 minuter sen var i hur lugna och fina som helst min nu så håller tredje världskriget på att bryta ut.
Säger jag någoting mer kommer det säkert missuppfattas och Justin kommer tro att jag menar något dåligt.
''Packa dina saker nu!'' fräser Justin, jag reser mig omdelbart upp och springer ut från köket och slänger mig på sängen i sovrummet. Det där var på droppen, till nästa gång får jag fanemig tänka efter vad jag säger när jag är i Justin's omgivning. Jag reser mig upp och gör som Justin sa, packar mina saker.
Jag knölar ihop kläderna och slänger ner dem i väskan, jag behåller One Piece'n ute så jag kan ha på mig den senare när vi ska åka inatt. Just nu önskar jag ingeting mer än att klockan bara ska bli 3 så vi kan åka. 
 
Efter 1 timmes packande hit och dit så reser jag mig upp från golvet och lägger mig raklång på sängen, ett stön lämnar min mun och jag vänder mig om mot fönstret och blundar. Jag öppnar ögonen snabbt igen och kollar på klockan som visar 7 på kvällen, jag gäspar stort och blundar sen igen. En tyngd faller ner bredvid mig på sängen och jag har inga planer på att vända mig om och möta Justin's blick efter vad som hände i köket.
Det måste nog ha varit den mesta awkward sak jag någonsin gjort eller sagt. Mörkret faller sakta och sömnen sveper mig i sin trygga famn.
 
''Kelsey, vakna!'' muttrar Justin och skakar om mig, jag slår trött upp ögonen och sätter mig upp i sängen.
Jag har ingen tid att slösa i sängen, ett flyg väntar på mig. Jag slänger mina ben över sängkanten och hoppar ner på det kalla trägolvet. Jag drar Justin's bruna skjorta över huvudet och drar på mig min One Piece.
Jag ska hem till Stratford så det kvittar hur jag klär mig. Jag slänger ner Justin's skjorta i min handväska och tar min resväska i andra handen och börjar gå mot hallen med Justin efter mig som har en svart adidas overall ¨på sig. Ska jag vara ärlig så sitter den otroligt sexigt på honom. Jag trycker ner handtaget och stiger ut i den kalla nattkylan, ni må tro att Grekland är varmt 24/7 men det är det inte. Efter det som hände igårkväll så har det varit lite stelt mellan mig och Justin. Han flätar sina fingrar med mina och jag blir chockad men väljer att behålla mitt pokerface.
 
''Alla som ska med till Stratford kan stiga på flyget nu!'' hörs en kvinnas röst ur högtalarna.
Justin sitter kvar på bänken och jag höjer frågandes på ögonbrynet.
''Mitt privata flyg har inte kommit än'' mumlar han utan att vrida bort sitt huvud från sin mobil.
Jag kniper ihop läpparna till ett streck och sätter mig ner på min plats igen, en röst skriker inombords att jag ska gå på flyget och skita i Justin. Jag skakar diskret på huvudet och tar upp min mobil från One Piece fickan.
3 missade samtal och 2 sms, alla från Haley. Jag klickar bort samtalen och smsen bestämmer jag mig senare för att öppna. Vi väntar i 30 minuter och äntligen så reser sig Justin upp, utan ett ord reser jag mig också upp och går efter honom. Han korsar hit och dit så det blir lite svårt att hinna ifatt honom men sen ser jag hans flyg inom synhåll. Hela jag skriker av glädje, just nu vill jag bara landa i stratford och sova.
Det står högst upp på min lista. I ingången möter vi den manliga värdinnan som heter Harry, kommer ni ihåg honom? Denna gången hälsar Justin och Harry kort på varandra, killen slutar verkligen aldrig att förvåna mig.
Vi går in och sätter oss i flygplanet, jag sitter på samma plats som jag gjorde påvägen hit.
Justin bestämmer sig för att sätta sig längre bak i planet, det sårar mig på sätt och vis men jag vet inte hur.
Jag tar ut mina hörlurar från handväskan och ploppar in dem i öronen, jag låser upp min mobil och Usher's röst börjar spelas i högsta volym, jag lutar mig bak i sätet och blundar. Resan är lång och sömnen kallar på mig.
 
Jag hinner inte trampa över tröskeln innan jag känner ett par armar runt min hals, jag suckar trött och kramar henne trött tillbaka.
''Snälla Haley, jag har inte fått någon sömn denna helgen!'' gnäller jag och puttar försiktigt bort henne.
''du MÅSTE berätta allting i vartenda detalj sen när du vaknar, IIIH!'' skriker hon glatt och studsar upp och ner.
Ibland undrar jag seriöst vart jag har hittat henne och ifall vi verkligen känner varandra.
Jag och Haley är så lika men ändå så otroligt olika. Jag slänger mig på min otroligt stora och sköna säng.
Jag klättrar ur min one piece och lägger mig under duntäcket med bara underkläder.
Haley tassar in på rummet och lägger sig ner försiktigt bredvid mig.
''Godnatt äskling''
''Godnatt babe'' svarar jag och lägger mig närmare henne, Haley lägger sin arm runt min midja och på mindre än en sekund så somnar vi båda.
 
''Du förtjänar inte att leva, du är ful, äcklig och misslyckad!'' skriker Justin mig rakt upp i ansiktet.
Tårarna bildas och inga ord vill lämna min mun.
''Fattar du det Kelsey?!'' skriker han argt och skakar hårt på mig, nu rinner tårarna för fullt ner för mina kinder.
''Du dödade Thimothy, du är en mördare!'' skriker han och ett elakt, mörkt skratt lämnar hans strupe.
''Inte så konstigt att du var oskuld innan jag knullade dig, ingen vill ha dig förstår du det?!''
Jag nickar, ja Justin, jag förstår att jag är misslyckad, äcklig och ful.
''Jävla hora, dö!'' skriker Damon och höjer handen och smäller till mig på kinden.
Det här är starffet Gud ger mig för att jag blev tillsammans med en kriminell som bara har utnyttjat mig, för att jag valde min pojkvän över min FAMILJ. Jag förtjänar det, med tårar i ögonen vänder jag mig om och springer ut från Justin's hus och ut på vägen där jag inte brydde mig ett skit ifall bilar kom och gick. Jag blir bländad av en bil's starka ljus, jag vänder mig om mot det hållet och hinner inte blunda, skrika eller göra någoting innan en hård smäll får mig flyga hundratals mil bort.
 
Jag sätter mig spikrak i sängen och skriker, Haley rycker till och trillar ner på golvet av mitt plötsliga skrik som måste nog ha väckt kvarteret. Min bror Andrew springer in på rummet i följd av Justin och Haley sätter sig på sängen bredvid mig. Jag stänger munnen och slutar skrika, svetten rinner ner för min panna och min bröstkorg lyfts tungt upp och ner.
''Älskling, vad drömde du?'' frågar Justin mjukt och smeker min kind med tummen.
''En mardröm om dig'' säger jag och hans reaktion är priceless.

THE SECOND CHAPTER TODAY!
bara för att det är andra kapitlet idag så tycker jag att ni ska kommentera extra duktigt för att jag har varit så duktig? (a)

Published: 2012-12-23 Time: 14:41:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 83 - Let the arguements turn you on

PREVIOUS: Jag börjar omedelbart lägga upp lite allt möjligt som finns på bordet på min tallrik.
En behaglig tystnad faller över oss och jag slänger hungrigt i mig maten. Det enda som jag kommer tacka för senare är den utsökta maten, dagens händelse kommer han så gott som få skit för, tror jag.
''Vad gott!'' säger jag och ger Justin ett stort leende, han har valt ut min favoritmat.
Jag ska kanske inte skälla ut honom trots allt. 
 
 
KELSEY'S PERSPEKTIV:

''Sååå?'' flinar han när vi har kommit tillbaka till hotellet, jag höjer på ena ögonbrynet och slänger mig på soffan. 
Justin går fram till minibaren och tar ut vodka och redbull innan han går fram till mig med drickorna i varsin hand.
''Hämta glas'' beodrar han och jag reser mig trött upp och börjar gå mot köket. Jag rycker åt mig två glas och går tillbaka igen, jag slår mig ner bredvid Justin i soffan med benen i Justin's knä. Han ger mig ett snett leende och börjar mixa med vodkan och redbullen. Justin räcker mig ett glas och jag tar tacksamt emot den.
''Skål för en oförglömlig helg!'' flinar Justin och höjer sitt glas, jag skålar med honom och tar sen en stor klunk av min dricka. Jag lägger ner det tomma glaset på bordet och Justin fyller omedelbart på med nytt.
''Sista dagen tillsammans älskling'' säger han hest och hans sexiga röst ger mig rysningar över hela kroppen.
Jag böjer mig fram och pressar ihop våra läppar, Justin flätar in sina fingrar i mitt hår och drar mig hårdare mot honom. Jag sätter mig i gränsle över hans ben och lägger mina armar runt hans hals och kysser honom passionerat. Justin lägger sina armar runt min midja och han smakar bara alkohol blandat med rök och redbull, jag drar mig undan för att kipa efter andan och kollar sen på Justin med ett enormt leende på mina läppar.
''Inte för att förstöra stämningen eller så men vi åker inatt'' viskar Justin mot mina läppar och kysser dem.
Jag nickar och avbryter ännu en gång kyssen.
''KELS! jag avbryter kyssen!'' fräser han och kysser mig igen, denna gången besvarar jag kyssen och låter honom avsluta den.
''Duktig flicka!'' flinar han och jag slår honom skämtsamt på axeln och räcker ut tungan.
''Vad ska vi göra tills vi åker då?'' frågar jag och reser mig upp och kollar runt i hotellrummet.
''Shoppa?'' föreslår han och jag nickar ivrigt. Jag springer in på rummet och slänger upp locket på min väska och börjar leta efter kläder jag kan ha på mig.
''slitna ljusa jeans och ett rosa linne'' ropar Justin från vardagsrummet, jag suckar och plockar fram kläderna han har bestämt. Jag tassar bort till badrummet med kläderna i ena handen, med den andra öppnar jag dörren och stiger in. Jag ser till att jag låser dörren ordentligt efter mig innan jag strippar av mig underkläderna och hoppar in i duschen. Det kalla vattnet rinner ner för min kropp och jag drar fingrarna genom håret och ser till att blöta ner vartenda centimeter. Jag tar schampoot och klickar i min hand och sprider sen ut det över hela håret, jag masserar hårbotten och drar ännu en gång fingrarna genom håret.
''Behöver du hjälp älskling?'' viskar Justin plötsligt i mitt öra, ett skrik lämnar min strupe och jag hoppar till.
Jag vänder mig skrämt om mot honom och stirrar på Justin med ögon stora som tefat, ett flin sprider sig över hans läppar och jag himlar med ögonen. Jag vänder mig om så min rygg är tryckt mot hans bröstkorg
Justin's händer tvålar in hela min kropp och jag lutar huvudet bak av njutning.
''Skönt baby?'' frågar Justin och kysser min axel, jag nickar och lutar mitt huvud mot hans axel.
Jag har ingen ork i mina armar till att tvätta bort schampoot från håret.
''Tvätta bort schampoot från mitt hår Justin'' beodrar jag, utan ett ord så börjar Justin leka med mitt hår.
''Du är skyldig mig någoting för detta'' viskar han i mitt öra och kysser min hals, jag skakar på huvudet och vänder mig om så våra blickar möts.
''Inte mitt fel att du ville komma in, hur du nu kom in'' muttrar jag och tvättar håret.
''Inte mitt fel att jag inte kan motstå dig baby'' flinar han och jag suckar.
Jag klickar tvål på svampen och tvålar sen i hela mig, jag vänder mig om mot Justin och börjar tvåla in hans bröstkorg och ner. Jag lägger mina händer på hans bröst och kysser honom hårt.
''Jag älskar dig!'' säger jag och ger honom ännu en kyss.
''Jag älskar dig mer''
''Jag älskar dig mest!''
''Omöjligt älskling''
Justin kollar djupt i mina ögon och böjer sig försiktigt ner och plasserar en mjuk kyss på mina läppar.
 
Efter att vi har duschat och haft ett ''jag älskar dig mer'' - bråk, går vi ut och klär på oss, jag tar ut Justin's bruna skjorta och tar på mig den över mina svarta underkläder, jag behåller dem 3 första knapparna öppna och en del av min svarta spetsbh syns. Ingeting jag skäms över, Justin har redan sett vartenda del av min kropp.
Jag skådar mig i den stora spegeln och ruffsar till mitt lockiga blöta hår.
''Sexy!''
Jag ger Justin ett leende i spegeln och han blinkar med ena ögat och smäller mig på rumpan.
Justin går ut från rummet och jag följer glatt efter honom. Vi går in i köket och jag sätter mig ner på en av stolarna som står runt bordet, jag lägger armbågen i bordet och lutar huvudet i handen, jag  gäspar stort och kollar på medans Justin lagar mat.
''Jag visste inte du kan laga mat'' flinar jag och slickar mig runt läpparna.
''Jag är kung på att laga mat!''
''Kalla dig inte för kung om du inte kan behandla en tjej som en drottning'' skämtar jag och han vänder sig snabbt om och höjer på ena ögonbrynet, han är shirtless och har på sig mina mjukisbyxor.
''Vad menar du med det?'' frågar Justin och biter ihop käkarna, jag skakar intensivt på huvudet och sätter mig ordentligt upp i stolen.
''Ingeting, absolut ingeting!'' utbrister jag och håller upp händerna i försvar.

Från och med imorgon så börjar vi det där med mån, ons & fre & ifall jag kan så skriver jag på helgen!
kommentera babes!
Ett till kapitel kommer deffinitvit upp idag! :D

Published: 2012-12-19 Time: 06:17:30 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 82 - B M I L C

PREVIOUS: ''Du hade inte behövt lägga ett bandage på det såret'' viskar Justin i mitt öra och en rysning ilar genom min kropp, hans hesa röst ger mig gåshud. 
''Gör det ont?'' frågar jag och han nickar och putar med underläppen,
jag smeker hans underläpp och ställer ännu en fråga.
''Varför gjorde du så Justin?''
 
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Vad skulle jag berätta för henne? att jag gjorde så för att mamma ringde mig häromdagen och berättade att jag skulle lämna Jazmyn sen efter det glömma att jag har en familj? Att jag har precis insett hur mycket Kelsey betyder för mig och att jag aldrig vill förlora henne? Det är så många känslor på en och samma gång,
jag vet inte vad jag ska göra eller vad jag ska ta mig till.
''Lång historia'' mumlar jag och vägrar möta hennes blick som får mig att bli knäsvag. Hon lägger sitt  smala pekfinger under min haka som jag så många gånger har gjort med henne och vänder mitt ansikte så jag möter hennes bruna perfekta ögon. Hela Kelsey är perfekt. 
''Berätta för mig'' säger hon mjukt och stryker försiktigt min kind. Jag suckar högt och bär upp henne i famnen innan jag beger mig mot rummet. Jag lägger ner Kelsey på sängen och lägger mig sen ner bredvid henne under det varma duntäcket. Jag har inte fått en blund på hela natten och jag känner plötsligt sömnen smyga fram.
''Imorgon Kels'' viskar jag och pussar henne på pannan, Kelsey vänder sig om så hon ligger med ryggen mot min bröstkorg. Jag drar henne närmare mot mig och bestämmer mig omedelbart för att göra resten av resan oförglömlig. 
''Varför inte nu?''
''Räkna till 500 och blunda samtidigt'' beodrar jag och viftar bort hennes fråga.
Jag räknar tyst med henne för att se vart hon är, 321,322,323,324.
''Justin?'' frågar hon helt plötsligt och avbryter räkningen, jag slår upp ögonen och möter förvånat hennes ögon.
''Ja älskling?'' svarar jag och smeker hennes hår. 
''jag älskar dig''
Ett leende sprider sig på mina läppar och jag letar snabbt efter hennes mun och trycker sen ihop våra läppar i en hård kyss. Den här tjejen skulle aldrig få mig uttråkad av hennes kyssar, dem är så mjuka och härliga, nästan så jag bara vill ta henne här och nu.
''Jag älskar dig med'' fnissar jag och kysser hennes hals.
''Justin?''
Ett skratt lämnar min strupe och jag drar henne ännu närmare mig, den enda saken som verkligen irriterar mig är hennes hundra frågor men det är inget jag tar upp nu. Vill inte förstöra stämningen.
''Ja?''
''Vi har inte provat doggystyle?!'' utbrister hon och sätter sig snabbt upp, denna gången brister jag ut i skratt för fullt. Hur kom hon och tänka på sex nu, klockan 4 på morgonen?
''Älskling, hur fan kom du och tänka på sex nu?'' flinar jag och lägger mig över henne, mellan hennes ben. 
Kelsey låser sina ben runt min midja och jag bestämmer mig för att dra av henne den stora tröjan.
Jag lämnar heta kyssar på hennes hals och mellan hennes bröst.
''Ska vi göra det nu?'' stönar hon lågt
''Nej'' flinar jag och lägger mitt huvud på hennes bröst, Kelsey lägger sina armar runt min nacke och pussar mig på huvudet. Flashbacks från våra hundratals bråk spelas upp i mitt huvud och jag fastnar omedelbart på det bråket jag höll på att förlora henne.
 
''Kelsey vänta!'' ropar jag och hinner ifatt henne. Hon stannar något meter ifrån mig med ryggen mot.
Jag suckar högt och svär lågt för mig själv.
''Vänd dig om älskling'' säger jag försiktigt, hon vänder sig sakta om och jag möter hennes sorgsna blick.
Jag tar ett steg framåt och hejdas när jag lyfter det bakre benet.
''Stopp, stanna där du är!'' säger hon kallt och tar ett steg bakåt.
''Fan babe..'' säger jag och min tunga rullar ihop sig, jag börjar svettas och får inte ut ett ljud.
Det var inte meningen att säga det, det bara hoppade ut ur min mun.
''Säg det du vill ha sagt, tänker inte slösa min dyrbara tid på dina ursäkter mer'' säger hon och jag kan knappt tro mina öron, är det verkligen min Kelsey som säger det till mig?
''Kels det var inte meningen att säga det, jag vet inte vad som flög i mig'' säger jag och slänger ut med armarna.
''Är det verkligen din ursäkt? jättemycket verkar flyga i dig nuförtiden, du kanske ska ta och se upp med vad du säger''
Jag spärrar upp mina ögon, vem fan tror tjejen att hon är? Ingen tjej, verkligen ingen tjej har någonsin använt den attityden mot mig, inte ens slamporna på klubbar. Jag är inte alls van vid att någon tjej ska slänga en spydig kommentar men egentligen förvånar det mig inte, vad tror jag egentligen? att det inte finns tjejer som säger ifrån? 
''Allting handlar inte bara om dig Justin''
''Varför gör du såhär Kels?'' frågar jag och sväljer den stora klumpen som har satt sig i halsen.
''Smärtan'' säger hon och en tår rinner ner för hennes kind, det gör ont att se henne gråta och veta att det är pågrund av mig och inte kunna torka dom och berätta att allting kommer bli bra igen. 
''babe?'' oroligheten börjar långsamt stiga, jag slänger en blick bak och ser hela högen stå i varsitt fönster och titta på. Jag suckar knappt hörbart och vänder mig sen om mot Kelsey igen.
''All den smärtan, det känns som om det försöker exlodera ut ur mig'' säger hon och nu börjar flera tårar trilla långsamt ner för hennes underbara bruna ögon. Kan inte förstå hur jag inte kunde se henne innan i skolan, att jag aldrig har lagt märke till henne. Haley står någon meter snett bakom Kelsey, jag ger henne en sorgsen blick och hon rycker på axlarna och mimar ''jag kan inte hjälpa dig'' tillbaka.
Jag nickar osynligt och kollar ner på mina svarta strumpor. 
''Jag försöker Kelsey, jag försöker, förlåt'' säger jag och denna gången håller jag inte inne tårarna, en tår rinner långsamt ner för min kind och jag torkar snabbt bort den med baksidan av min hand. Kelsey kommer långsamt fram till mig och mitt hjärta hoppar ett glädjeskutt. Hon lägger sina armar runt min hals och jag drar henne intill mig och lägger mina armar runt hennes smala midja. Vi kramar varandra hårt och jag borrar in mitt ansikte i hennes halsgrop och kysser henne mjukt på halsen. Jag lutar mig tillbaka och böjer mig ner och låter våra läppar återförenas i en djup kyss. Hennes mjuka läppar masserar mina, jag flätar mina fingrar i henne hår och drar henne hårdare mot mig. 
 

Det var den värsta tiden i mitt liv, varför är det när vi alltid bråkar som jag verkligen inser vad jag håller på att förlora? För varje bråk och helvete som har brakat löst så har jag bara älskat henne mer och mer för varje gång.
Tanken av att hon dödade Thimothy gjorde mig spyfärdig men det är inget jag vill påminna henne om. 
Ens första mord är alltid den hemskaste, personen poppar upp i din dröm och gör drömmen till den värsta någonsin. Har Kelsey fått några mardrömmar än? Det är något jag måste ta reda på och det gör jag när vi kommer hem till Stratford igen. Vad som än kommer hända så vet jag att i slutet av dagen så kommer Kelsey alltid finnas där för mig, hon kommer dra mig ur knipor och orsaken att jag älskar henne så otroligt mycket är för hennes mod. Ska man vara med mig är mod den viktigaste saken man måste ha, för man kommer lätt dras in hit och dit och bli ett byte för mina fiender. Försiktigt krånglade jag mig från ur från hennes ben och la mig tillrätta på den mjuka kudden bredvid Kelsey's huvud. Omedelbart lät jag mörkret svepa mig i sin varma famn och det sista jag tänkte på är överraskningen imorgon.
 
KELSEY'S PERSPEKTIV:
 
När jag vaknade på morgonen låg en ihopvikt lapp på Justin's kudde, jag rycker åt mig lappen och sätter mig trött upp. Jag gnuggar bort sömnen ur ögonen och öppnar lappen och ser Justin's slarviga still.
 
''Gå till stranden, ser du dem 4 killarna som spelar vollyboll? Ta bollen from dem och det kommer att leda dig till nästa ledtråd. - JBieber''
 
Som barn har jag alltid varit fascinerad i saker som innehåller mystik, att jag kommer fylla 18 inom 2 veckor kommer inte förändra ett dugg. Jag slänger mig upp ur sängen och drar på mig en vit magtröja som flashar en liten bit av min mage och ett par svarta slitna shorts. Jag drar på mig mina svartvita ballerina skor och går ut till hissarna där jag otåligt väntade på en jävla hiss som ungefär tog 10 minuter på sig att komma.
Jag stiger ut i värmen, solens strålar kastas mot mig och jag tar ett djupt andetag innan jag beger mig mot stranden som ligger en liten bit bort härifrån. Jag knölar upp pappret och kollar på Justin's urusla ritning som finns på baksidan som jag olyckligtsvis inte har lagt märke förrens nu , beskrev stranden till pricken.
Glädjen över att jag har hittat rätt strand sköljde över mig som en våg och jag piggnade genast till.
Jag bet mig i läppen och kollade upp på dem fyra killarna som spelade vollyboll.
 
Och? gå fram till dem, flirta och ta den jävla bollen! skrek mitt sinne, det var som om några tjejer som hade fått ett skvätt vatten på sig skrek. Hade det varit någon annan så hade dem gått fram till killarna ryckt bollen ur deras händer på mindre än en halvsekund och tagit den andra jäkla ledtråden, jag förstår inte vad det egentligen är som hindrar mig. Det har aldrig varit såhär innan, varför har jag helt plötsligt blivit blyg?
Jag börjar cirkla runt vollyboll ''planen'' och gick lite närmare för att kunna få en bättre syn på bollen, jag sträckte på halsen och sog ett vitt papper fladdra hit och dit mellan killarna.
 
Jag hatar dig Justin för att du gör såhär med mig

Rullandes på mina ögon börjar jag gå längs kanten av vollyplanen, jag vänder ryggen till för en sekund för jag tror att någon kallar på mig när jag får en hård smäll på bakhuvudet. Jag trillar framåt och ser vollybollen ligga framför näsan på mig, jag rycker åt mig lappen innan någon av killarna hinner säga ett ord och ställer mig upp.
''Förlåt! Vi tittade ehmn.. förlåt'' säger ena killen nervöst, jag smeker mitt bakhuvud och ger han ett litet leende innan jag knölar upp lappen och läser dess innehåll.
 
''Bra jobbat shawty om du vänder dig om, ser du den lilla flytande saken ute på havet? Det är din nästa ledtråd. -Justin''
 
Jag lägger handen för pannan som ett sorts skydd mot den starka solen och kollar ut mot havet där en flaska,
- övergiven av Justin antagligen -, flyter runder. Jag suckar högt och går fram till kanten av vattnet där vågorna sköljer sig över mina fötter, jag har inget annat val, jag är illa tvungen att gå ut i det jäkla vattnet och hämta flaskan om jag vill komma någonstans. Att vända tillbaka nu efter allt skit är inget smaskig alternativ. 
 
Jag hatar dig ännu mer nu, Justin

Många frågor snurrade runt i mitt huvud medans jag plaskade ut i det ljumma vattnet och ryckte åt mig den dumma flaskan och tog ut anteckningen som fanns där i. Kommer inte förlåta Justin för det här och jag förstår fortfarande inte varför jag inte bara vänder mig om och går hem till hotellet igen och surar.
Det kan jag inte göra och speciellt inte på Grekland där jag är på semester med min såååååå underbara pojkvän som låter mig gå igenom sand och vatten för att hitta det han håller på med. 
 
Ännu en gång knölar jag upp det hemska pappret och läser innehållet, vad är BIMILC baklänges?
Jag stod och tänkte ett stund, inte väl trodde Justin att jag skulle klättra hit och dit och speciellt inte när jag är klädd såhär?
Jag suckar frustrerat och går fram till den enorma palmen och börjar klättra som en apa, detta ögonblicket påminner mig om en gympa lektion då att klättra i rep var ett måste och var ingeting du såg i filmer,
nämnde jag att jag klättrade i repet men kollapsade efter 2 minuter? Jag kramar om palmen och försöker så gott jag kan häva mig upp utan att kollapsa på sandbädden som hånar mig underifrån. När jag äntligen har tagit mig upp för den enorma palmen ställer jag mig upp på klippan som finns där, jag rycker åt mig lappen som hänger på en av palmens blad och knölar upp den för att läsa innehållet, säger Justin att jag ska klättra, simma, eller rycka vollybollar av någon mer är han så gott som död. 
 
''Jag trodde du var arg innan, kan du föreställa dig hur du är nu? Jag kommer nu att berätta vart jag är och det är även där vi kommer spendera vår sista dag ihop, ser du grottan lite längre fram? Gå dig och du hittar mig''
 
Jag pustar ut av lättnad och börjar snabbt gå mot grottan som känns ligga en bra bit bort när det egentligen inte är mer än hundra meter. Jag tar ett steg in och kollar mig runt, mörker, mörker och ännu mera mörker.
''Justin?'' ropar jag och min röst studsar mellan alla stenväggarna därinne.
''Här babe!'' ropar han tillbaka och jag pustar ännu en gång ut, jag börjar gå i riktning mot hans röst medans han pladdrar på och kommer fram till ett rum eller vad det nu är förnågonting.
''Justin, du kommer dö för det här'' fräser jag och slänger mig runt hans hals, jag drar in hans doft av parfym som har bytts ut med rök, förvånad? Inte ett dug. Justin skrattar och lägger sina armar runt min midja.
''Det där var inte alls roligt, jag är hungrig och helt utmattad!'' 
Justin flätar sina fingrar med mina och leder mig fram till ett bord där det är fullt med mat och levande ljus ligger överallt och det enda som lyser upp grottan. Röda ljus, måste jag tillägga. Ett leende sprider sig på mina läppar och jag kollar upp på Justin och trycker hans läppar mot mina. Justin besvarar kyssen och återgår sen till att leda mig fram till bordet.
''Varsågod, mon cheri'' flinar han och drar ut stolen till mig som en gentleman.
''Tack!'' säger jag glatt och sätter mig ner, jag lägger huvudet på sned och skådar Justin's perfekta ansikte.
''Ta för dig älskling'' 
Jag börjar omedelbart lägga upp lite allt möjligt som finns på bordet på min tallrik.
En behaglig tystnad faller över oss och jag slänger hungrigt i mig maten. Det enda som jag kommer tacka för senare är den utsökta maten, dagens händelse kommer han så gott som få skit för, tror jag.
''Vad gott!'' säger jag och ger Justin ett stort leende, han har valt ut min favoritmat.
Jag ska kanske inte skälla ut honom trots allt. 

Jag kan redan nu säga att ifall någon hade gjort sådär med mig hade jag seriöst skjutit mig själv eller någoting xd
Vilken gulliplutt Justin är som låter henne gå igenom ett helvete för att äta en romantisk middag med honom innan dem åker tillbaka hem till tråkiga stratford igen. 
Minne för livet eller? ;) *fniss*
 

Published: 2012-12-15 Time: 22:17:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 81 - Why Justin, why?

PREVIOUS: Mina föräldrar tror att jag bor med Haley och går i skolan när jag egentligen gör tvärtom, jag skippar skolan och bor med Justin. Dags att ta tag i livet kanske? 
''Damien!'' fräser en alltför bekant röst bakom oss, jag och Damien vänder oss om och möter Justin's aggressiva blick som speglar hat, ilska och allt negativt ni kan komma på.
''Justin''
 
 
Justin kommer lugnt fram till vårt bord och jag biter ihop käkarna, jag har en känsla av att detta inte kommer sluta bra. Jag möter Justin's blick och han viker snart undan blickan och stirrar på Damien, Justin ger mig ett tecken på att jag ska sätta mig ner. Jag sätter mig lydigt ner och kollar på mina sammanflätade fingrar.
''Sätt dig ner Damien!'' väser Justin lågt och sätter sig bredvid mig. Damien sätter sig ner och släpper inte blicken från Justin. 
''För det första, vad vill du min flickvän?''
''Tänkte bara se hur hon mår och så'' säger Damien och rycker på axlarna.
Justin knyter knytnävarna och biter ihop käkarna, jag lägger en lugnande hand på Justin's arm men han skakar bara av sig den. Jag drar mina fingrar genom mitt bruna hår och ber en tyst bön till gud att inget våld kommer uppstå. 
''Se hur hon mår?! Bullshit, sista gången jag frågar dig Damien, vad vill du min flickvän?!''
Damien biter ihop käkarna och kollar på Justin med mord i blicken.
Jag suckar högt och drar till mig båda deras uppmärksamhet.
''Dem kollar på er!'' väser jag lågt och de bara rycker på axlarna.
Jag reser mig upp och Justin tar ett hårt grepp om min arm och slänger sen ner mig på stolen igen.
''sitt!'' fräser Justin och kollar surt på mig, jag himlar med ögonen och min blick vandrar mellan Justin och Damien.
''Jag kom hit för att döda henne, är de det svaret du vill ha?'' frågar Damien.
''Mer trovärdigt, du är precis som din misslyckade bror!''
''Nämn inte min bror på din tunga!'' vrålar Damien och ställer sig upp, jag och Justin ställer oss också upp.
''Vad ska du göra? Det är ingen fucking skillnad på dig och Jake, båda är lika misslyckade. Det kändes skönt att se honom dö, ska du allt veta!'' skrattar Justin. En chock for igenom min kropp som en illning, är det verkligen Justin som säger det där? Att han bara kan stänga av sina känslor sådär, det måste nog ha tagit flera år att bygga upp. Man ser klart och tydligt Damiens hat och ilska mot Justin, jag harklar mig och nickar mot hissen.
''Ta allting där uppe och sluta skämm ut er'' mumlar jag och börjar gå mot hissen.
De följer efter mig och jag blir mer nervös för varje steg jag tar.
 
''Själv då Bieber?'' frågar Damien när vi ställer oss i hissen och kollar frågandes på Justin,
Justin höjer på ena ögonbrynet och ger mig en snabb blick.
''Vad gör du här?'' fortsätter han och lägger armarna i kors, killen jag tyckte va ursnygg för någon timme sen är nu en kille jag känner hat mot. Hissen plingar äntligen till och jag stiger snabbt ut och går mot hotellrummet som ligger längst ner i korridoren. En smäll hörs bakom mig och jag vänder mig blixtsnabbt om och ser Damien upptryckt mot väggen, jag springer fram till dem och försöker komma mellan Justin och Damien innan den ena dödar den andra. 
''Lägg dig inte i!'' skriker Justin och puttar hårt bak mig så jag snubblar och trillar baklänges. 
Allt som jag ser innan allt blir svart är hur Justin höjer knytnäven och slår slag efter slag mot Damiens käke.
 
''Kelsey, babe?'' hör jag Justin säga svagt, huvudvärken kommer som en blixt och jag stönar högt.
''babe, vart har du ont? hör du mig Kelsey?'' Justin's lena hand smeker min kind, jag vrider och vänder på mitt huvud och försöker slå upp mina ögon som inte har några planer med att samarbeta. 
''Justin'' stönar jag och öppnar försiktigt ögonen men stänger dem snabbt igen, rummets starka lyse bländer mig och det tar ett tag att vänja sig. När jag äntligen har slagit upp ögonen möter jag Justin's vackra bruna ögon,
han ger mig ett bländande leende och pussar mjukt min panna. Flashbacks av vad som hände i korridoren kommer tillbaka som ett slag.
''Vad har hänt med Damien?'' frågar jag och tvingar honom att kolla på mig.
''Oroa dig inte''
Jag bestämde mig att skjuta upp ämnet tills senare då jag vaknar upp ordentligt och kan ta ett rejält snack med honom. 
 
Jag vaknar av huvudvärken som dunkar otroligt i huvudet, jag sätter mig upp i sängen och stönar lågt. 
Jag kollar åt Justin's del på sängen och märker att han inte ligger kvar, jag kollar åt vänster på den digitala klockan som visar 3 på natten. Jag slänger täcket och sidan och slänger sen mina ben över sängkanten och damp ner på golvet. Jag kollar ner på min kropp och märker att min jumpsuit är utbytt mot en stor tröja, jag rycker på axlarna och går ut till köket.
''Justin?'' ropar jag och och kollar runt i köket, jag går mot balkongen som ligger längre in i köket. Justin's gestalt dyker upp och jag huttrar till, det är kallt för att stå ute på balkongen i bara pyjamasbyxor. 
Balkongdörren åker åt sidan och jag tar ett steg ut mot Justin och omfamnar honom bakifrån.
''Babe gå in'' mumlar han utan att vända sig om, jag lyfter upp mitt huvud från hans rygg och ställer mig bredvid honom och försöker möta hans blick.
''Justin kolla på mig'' mumlar jag och lägger min hand på hans kind, han skakar på huvudet och kupar händerna hårdare mot varandra. Min blick for ner till hans händer som rinner blod från, ett skrik lämnar mina läppar och jag smäller snabbt handen för munnen. Justin vänder sitt ansikte och kollar sårat på mig, jag tar omedelbart tag i hans händer och försöker öppna dem.
''Justin snälla baby, vad håller du i?'' frågar jag och försöker behärska min röst. 
''Inget särskilt babe, gå och lägg dig igen det är sent'' mumlar han och böjer sig ner och försöker kyssa mina läppar. Jag viker undan och vägrar möta hans blick.
''Kelsey, kolla på mig!'' mumlar han och böjer sig ner för att möta min blick, ännu en gång viker jag undan och fortsätter att kämpa med att öppna hans händer.
''Justin snälla öppna dina händer'' 
 
Efter ett tags kämpande hit och dit med att Justin ska öppna sina händer och berätta för mig vad som har hänt öppnar Justin sina händer. Synen av glaskskivan som var inborrad i hans hand gav mig smärta som om det vore min egen, jag lägger handen över munnen och mina salta tårar börjar rinna ner för min kind. 
''DU ÄR FAN INTE KLOK!'' skriker jag och puttar in honom i köket och vidare mot badrummet. 
Jag slänger ner Justin på toalettlocket och letar hysteriskt efter förstahjälpen-lådan och mina tårar som rinner ner för mina kinder och gör allting suddigt gör inte saken bättre precis. 
Efter ett tags stökandet i badrummet hittar jag äntligen lådan och letar efter bandage som jag hittar ganska snabbt. Jag sköljer först av Justin's hand och viskar lugnande ord till honom som ''stå ut babe'' eller
''allting kommer bli bra''. Jag doppar en tuss bomull med rengörningsmedel och berättar för Justin att det kommer svida lite och lägger det sen på hans hand. Justin kupar handen hårt och grimaserar åt smärtan.
''Stå ut älskling'' viskar jag och smeker hans kind, en tår rinner ner för Justin's kind och det är allra första gången jag ser honom gråta.
Jag lägger mina armar runt hans hals och gömmer ansiktet i hans halsgrop.
Justin lägger sina armar runt mig och trycker mig hårdare mot sig. Jag kysser honom snabbt på läpparna och återgår till att leka sjuksköterska ett tag. 
''Jag får se din andra hand'' mumlar jag när jag har undersökt färdigt hans högra hand. Justin visar mig sin vänstra och allt som syns är en liten skråma, jag rengör såret och lägger även ett bandage på.
''Du hade inte behövt lägga ett bandage på det såret'' viskar Justin i mitt öra och en rysning ilar genom min kropp, hans hesa röst ger mig gåshud. 
''Gör det ont?'' frågar jag och han nickar och putar med underläppen,
jag smeker hans underläpp och ställer ännu en fråga.
''Varför gjorde du så Justin?''

Varför skadade Justin sig själv tror ni?
jag har ett förslag, 
jag har funderat på att börja skriva varje Måndag, Onsdag & ibland fredag om jag kan, låter det bra?
för jag kommer inte hinna skriva varje dag men på jullovet ska jag få ut så mycket som det bara går.
 
& vet ni vad?
på nyår så är det 1 år sen jag började blogga & då hade jag Drewbieberdream.blogg.se som inte finns längre ^^ 
jaja whatever, ni ville inte veta detdär men KOMMENTERA! :D

Published: 2012-12-12 Time: 18:44:31 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 80 - You are the one and only

PREVIOUS: Jag vänder mig om och ger henne det hon vill ha, jag trycker upp henne mot den beigebruna marmorväggen. 
Kelsey stönar oblygt och högt, ett leende formas på mina läppar och i den sekunden känner jag mig lyckligast i hela världen. 
''Sluta retas och kör in den i mig'' stönar hon i mitt öra och biter min öronsnibb, jag kysser hennes axel och tar henne till paradiset. Precis vad hon har bett mig att göra.
 
553445_10151957529555314_1900870419_n_large
 
KELSEY'S PERSPEKTIV:

''Jag ska jobba på min bränna, så du får bada själv!'' säger jag glatt och lägger min handduk på solstolen och lägger mig sen på den med solglasögonen upptryckta i ansiktet.
''babe, vi kom hit för att spendera tid tillsammans'' muttrar Justin och drar upp mig från stolen. 
Jag putar med underläppen och gör hunvalpsminen, han skakar irriterat på huvudet och drar med mig till vattnet som är en reflektion av den blåa molnfria himlen. Jag flätar mina fingrar med Justin's och doppar mina fötter i det varma vattnet, jag böjer mig ner och kupar handen och skvätter på Justin som står och spanar in en tjej längre ner. Han vänder sig chockat om mot mig och torkar bort vattnet från ansiktet, jag lägger armarna i kors över bröstet och vänder mig om och börjar gå mot solstolen. Justin springer snabbt upp efter mig och tar tag i min arm i en hastig fart så jag står ansikte mot ansikte med honom.
''Vad är det Kelsey?'' frågar han och smeker min kind.
Jag smäller väck hans hand och kollar surt på honom.
''Fortsätt spana in den tjejen därborta!'' fräser jag och viftar mot tjejen som nu står och kollar hitåt. 
Justin lägger sin arm runt min midja och drar mig till honom.
''Du är den enda Kels'' ler han och pussar min panna.
''Tydligen inte'' mumlar jag knappt hörbart.
''Va?''
Jag skakar på huvudet och lägger mig ner på stolen, Justin rycker på axlarna.
''Kom till mig när du har slutat sura'' säger han och slänger en kyss, jag himlar med ögonen och lägger mig raklång på stolen. Jag drar på mig mina solglasögon som Justin tog bort för att få en bättre syn av mina ögon  och spanar in Justin som nu har gått fram till hon okända tjejen.
Justin känner nog henne för jag tror inte han bara gå fram till okänt folk och kramar dem. 
Jag försöker lugna ner ilskan inom mig och tar fram en bok från ingenstans och börjar läsa, jag kommer inte ihåg sist jag la ner boken i min handväska. Det måste nog varit Justin som har gjort det. 
Orden på sidan blir bara till dimma och jag slänger frustrerat iväg boken och sätter mig upp.
Nu är Justin och tjejen ute på vattnet med en vattenskoter, perfekt.
''helvetes jävla piss!'' muttrar jag surt och reser mig upp, en idé slår mig snabbt och jag börjar gå mot deras håll.
Jag går ut på bryggan tillräckligt mycket för att Justin ska kunna höra mig.
Han har antagligen inte berättat för tjejen att jag är hans flickvän eller någoting.
''Älskling?!'' ropar jag och lägger handen på pannan och skyddar ögonen för den starka solen.
Justin vänder sig om och börjar köra i full fart mot mig.
''Ja?'' säger han lite smått irriterat när han har kommit fram till mig, tjejen bakom honom sträcker ut huvudet och kollar på mig med nyfikna ögon.
''Jag ska gå äta nu, ska du följa med?'' frågar jag och försöker att inte spotta ur mig något jag senare kommer att få ångra, han skakar intensivt på huvudet och ger mig en sur blick. Jag rycker på axlarna och vänder mig om och beger mig mot hotellet utan Justin. Kunde han inte presenterat mig för tjejen eller någoting? åtminstone sagt hennes namn. Jag klampar in i lobbyn och bestämmer mig för att byta om innan jag går ner till matsalen och sätter mig ner och äter. Precis när jag skulle trycka på hissknappen sticker en arm fram och trycker på den, jag drar åt mig min arm och ler smått mot killen som stor bredvid mig. Jag kan inte låta bli att snegla och inser att han är shirtless, glädjen rusar igenom mig och ett fniss lämnar mina läppar. Hissen plingar till och dörrarna öppnas, vi båda stiger in och jag trycker på sjuan. Jag väntar diskret på att killen ska trycka på någon våning men det händer aldrig, han bor väl på samma våning som mig antagligen. En pinsam tystnad uppstår och när hissen ännu en gång plingar till känns det skönt att stiga ut och småjogga fram till rummet.
Jag trycker in nyckeln i hålet och låser upp, ett klick hörs och jag traskar in innan jag stänger dörren noggrant efter mig. Jag lägger nyckeln på bordet i hallen och plockar åt mig en handduk och går sen in i duschen och tar en dusch för andra gången idag. Jag hann knappt vara på stranden i 30 minuter innan Justin bara stack ifrån mig till hon andra tjejen, det stör mig att jag fortfarande inte har en aning om vem det är. Men det ska jag fanimig ta reda på. Vattnet rinner ner för min kropp och jag tvålar snabbt in mig med schampoo och balsam, har ingen tid att slösa här i duschen. Jag stänger av vattnet och lägger handduken runt min våta kropp och en handduk som turban på huvudet. Jag går fram till min resväska och tar fram ett par spetsiga underkläder som jag snabbt hoppar in i. Jag drar på mig en svart jumpsuit och tar mina vita ballerina skor, jag tar ut håret ur turbanen och låter håret hänga blött ner för axlarna. Jag tar mina nycklar och mobil innan jag tar hissen ner till matsalen. 
Jag sätter mig ner i ett hörn och börjar pilla med min mobil, ett harkel hörs och jag kollar upp.
Hans gröna ögon kollar nyfiket mot mig.
''Får jag sätta mig ner här?'' frågar han och jag nickar, denna gången har han tagit på sig en tröja till min besvikelse. Jag ger honom ett snett leende som han glatt besvarar. Han sätter sig ner på stolen mitt emot mig och jag lägger ifrån mig min mobil.
''Vad önskas?'' frågar en servetris, jag kollar snabbt i menyn och bestämmer mig för att ta något enkelt.
''Kyclingfilé, ris med currysås'' ler jag mot servetrisen och kollar sen på killen mittemot mig.
''Jag också!'' säger han och ler ett charmigt leende mot servertrisen.
''Förlåt för att jag inte har presenterat mig, Damien!'' säger han glatt och sträcker ut handen, jag tar hans hand över bordet
''Kelsey'' 
Det är någoting med den här killen som får mig att tänka på dagen jag blev kidnappad:
 
''Du ljög för mig..'' säger Jake och börja vanka av och an i det lilla rummet, jag kollar mig runt,
allt var i en hemsk grå/silver färg och man ser knappt dörren. Jag ignorerar Jake's påstående och blundar medans mina salta tårar rinner ner för mina bruna kinder, en röst skriker djupt inom mig att jag inte ska vara rädd att Justin kommer rädda mig alldeles strax.
Hur mycket ska jag tro på den rösten?
Justin har säkert inte märkt vid denna tiden att jag har försvunnit, vem skulle märka det?
Jake ställer sig framför mig och lägger sin hand under min haka och vänder upp mitt huvud så jag tvingas att möta hans blick.
''Du är Justin's flickvän, right?'' frågar han och jag skakar snabbt på huvudet och säger ett 'nej' men allt som hörs är ljud från min mun som inte går att förstå, men Jake nickar huvudet och höjer kniven han har i handen. Jake har bundit fast mig på en stol med hårda rep runt omkring med och tejp över min mun så jag inte kan skrika.  Jag spärrar upp mina ögon och ryggar förskräckt bakåt.
Jag är tvungen att komma på ett sätt att uppehålla honom, Om det behövs skulle jag ligga med honom eller nej det skulle jag inte alls det, vad säger du Kelsey? Det här handlar inte om Justin längre.
Denna gången var det jag, jag var i fara mellan liv och död.
 
Hans gröna ögon påminde mig myckt väl om Jake's, själva konturen, formen, allt. Damien måste nog ha märkt att jag på sätt och vis kände igen honom.
''Du är Jake's bror!'' väser jag och reser mig hastigt upp. Damien reser sig också upp och ger mig en bedjande blick om att jag ska sätta mig ner igen. Jag biter ihop käkarna och sätter mig ner.
''Vill du säga något så får du göra det kvickt nog'' säger jag kallt och knyter knytnävarna. 
Servertrisen kommer med maten och jag känner omedelbart att jag har tappat aptiten.
''Kan du inte åtminstone låtsas att allting är okej?'' frågar han och kollar runt omkring sig.
Människor har visst blivit nyfikna efter att jag hastigt rest mig upp. Jag ger dem ett varmt leende och kollar sen på Damien med vänskaplig kärlek i blicken. Han, om någon, borde veta att jag är en proffesionell lögnare.
Mina föräldrar tror att jag bor med Haley och går i skolan när jag egentligen gör tvärtom, jag skippar skolan och bor med Justin. Dags att ta tag i livet kanske? 
''Damien!'' fräser en alltför bekant röst bakom oss, jag och Damien vänder oss om och möter Justin's aggressiva blick som speglar hat, ilska och allt negativt ni kan komma på.
''Justin''

woopwoop, vad tror ni händer? :)
kommentera

Published: 2012-12-11 Time: 11:13:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 79 - Are you up for another challenge Kels?

PREVIOUS:  "Kan du laga mat?'' frågar han och gör hundvalpsminen, 
''Ska vi äta hemmalagat när vi är i Grekland, skojar du babe?'' frågar jag och fnissar lite,
Justin lägger händerna på sina höfter och lutar sen huvudet på sned.
''Klockan är 12 babe, man äter frukost nu''
''Det finns en anledning till varför det heter HOTELL och ROOMSERVICE!'' skrattar jag och Justin himlar med ögonen innan han går bort till telefonen och beställer frukost till oss båda.
 
419860_276731752433542_1770410677_n_large
 
KELSEY'S PERSPEKTIV:
 
''Nu blev jag mätt'' skrattar Justin och lutar sig belåtet bak i stolen. Jag som redan blev mätt efter första portionen satt duktigt framför Justin och väntade tålamodigt på honom.
''Ska vi bada?'' frågar han och ler stort, jag nickar ivrigt och ställer mig hastigt upp så stolen bakom mig välter.
''Någon har bråttom till att se mig halvnaken'' flinar Justin och blinkar med ena ögat.
Jag räcker ut tungan mot honom innan jag skyndar mig in på rummet och vänder upp och ner på min väska för att hitta min röda bikini som ligger längst ner. Dörren öppnas och en shirtless Justin kommer in, jag spanar in han från topp till tå och min blick stannar på hans extra synliga magrutor efter att ha spenderat några månader på gymet. Ett skratt lämnar Justin's mun och jag vaknar upp ur min lilla ''dvala''.
En rosa nyans sprider sig på mina kinder och jag kollar snabbt ner på min röda bikini som jag håller i händerna.
Justin ställer sig bakom mig och börjar leka med mitt hår, han försöker manipulera mig vilket jag inser ganska sent. Jag lägger huvudet på sned och stönar lågt, Justin's fingertoppar glider ner för min hals och börjar försiktigt massera mitt nyckelben. Jag är fast, kan inte säga nej. Justin har hittat min svaga punkt. 
''I want you so badly baby'' viskar han sexigt i mitt öra och biter min öronsnibb.
Jag lägger min hand på hans kind och trycker honom hårdare mot mig.
''Do you wanna do it baby?'' frågar han, fortfarande med sin sexiga röst, jag nickar ivrigt och innan jag hinner tänka ordet av har han burit upp mig i sin famn och lagt ner mig på sängen. '
Justin lägger sig på alla fyra över mig och plaserar småkyssar här och där på min överkropp. 
Hans händer glider ner för min mage och tar i kanten av mitt linne innan han drar den över mitt huvud. 
Justin lägger en kyss mellan mina bröst och jag smeker hans rygg och stönar lågt. Jag rullar runt och sätter mig på hans skrev, mina händer glider ner för hans bröstkorg och mage innan de börjar fumla med jeansknappen som just nu är min värsta fiende. Justin flyttar mina händer och knäpper upp jeansknappen på mindre än 3 sekunder, jag himlar med ögonen och sliter av dom. 
''Du har bråttom baby'' mumlar Justin och kysser mjukt mina läppar, 
''Mhm'' svarar jag mot hans läppar och trycker dom hårt mot mina. 
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Jag tänkte inte ha sex med henne utan bara retas lite och göra henne upphetsad för alla dem gångerna hon har sagt nej när jag har velat det som mest. 
''Babe, vi måste klä på oss'' mumlar jag mellan alla småkyssarna. 
''Nej'' 
Hur mycket jag än inte vill så puttar jag ner henne på sängen bredvid mig, och lägger mig på sidan och stödjer mig på armbågen.
''Det var längesen Justin'' gnäller hon och vänder mig om så jag ligger på rygg, hon sätter sig på min mage och slänger sitt hår över till andra axeln. Jag reser mig halvt upp och kysser hennes mjuka läppar.
''Jag ska allt visa dig vad som var längesen!'' flinar jag och sliter av henne shortsen och den svarta genomskinliga tröjan. Jag sitter i gränsle över henne och stirrar på hennes bröst och försöker komma på något sätt att ta av henne bandeu'n.
''Hur tar man av denna?'' frågar jag och smeker hennes bröst.
''såhär'' skrattar hon och drar den över huvudet, jag biter insidan av min kind och försöker att inte stirra på hennes bröst alltför mycket. 
''Du är så sexig baby'' flinar jag och mina händer glider över hennes rygg och upp mot bh-bandet. 
Jag knäpper upp hennes vita bh och slänger den på högen av kläder som ligger bredvid sängen. 
 
''Hårdare baby!!'' skriker hon och jag stöter hårdare i henne, det finns absolut inget bättre än att höra hur mycket Kelsey njuter. Min hand klättrar upp för hennes midja och börjar försiktigt smeka hennes högra bröst.
Jag biter och suger hennes andra bröstvårta och samtidigt gnider jag mitt skrev mot henne.
''snabbare Justin!'' stönar hon och lägger båda sina händer på mina kinder, jag flätar mina fingrar med hennes och lägger sen hennes händer över huvudet och börjar stöta snabbare och hårdare i henne.
Första gången jag träffade Kelsey trodde jag faktiskt aldrig att hon skulle vara såhär vild i sängen,
trodde faktiskt att hon var blyg men det känns bra att veta att det är rena motsatsen.
Jag stannar upp för en sekund och väntar på hennes utbrott som är ganska underhållande.
När hennes utbrott inte kommer - vilket förvånar mig otroligt mycket - böjer jag mig ner och kysser passionerat hennes hals. Kelsey lägger sina armar runt min hals och trycker mig hårdare mot sig.
Hon rullar runt så jag ligger underst, jag höjer på ena ögonbrynet och lägger mina händer på hennes höfter.
''Jag ska rida'' säger hon envist och börjar rida mig fram och tillbaka, jag himlar med ögonen och njuter av utsikten och känslan Kelsey ger mig. Kelsey lägger sin hand på mitt bakhuvud och trycker mitt ansikte mellan hennes bröst, ett skratt lämnar min strupe och jag börjar omedelbart nafsa på hennes bröst. 
 
Efter en timmes våldasamt sex känns det bra att vara inne i duschen och tvätta av sig all svett. 
Kelsey's händer glider ner för min rygg och det klickar mig omedelbart att hon är redo för den andra utmaningen. Jag vänder mig om och ger henne det hon vill ha, jag trycker upp henne mot den beigebruna marmorväggen. 
Kelsey stönar oblygt och högt, ett leende formas på mina läppar och i den sekunden känner jag mig lyckligast i hela världen. 
''Sluta retas och kör in den i mig'' stönar hon i mitt öra och biter min öronsnibb, jag kysser hennes axel och tar henne till paradiset. Precis vad hon har bett mig att göra.

Okeeeeej, här är ett snuskigt kapitel men de är på Grekland då får man passa på och busa lite innan man kommer hem till killarna, eller vad säger ni? ;)
Jag mår inte så bra så jag stannade hemma från skolan idag & tänkte att jag kan passa på och ger er något kapitel. 
 
''jag kysser hennes axel och tar henne till paradiset, precis vad hon har bett mig att göra'' 
- Hur fult låter inte detta?! xd
men jag kunde inte beskriva det på ett vettigare sätt så hoppas ni är nöjda! :)
 
nu ska jag påbörja andra kapitlet & hoppas på att jag får ut den idag.

Published: 2012-12-08 Time: 09:43:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 78 - Hello Greece

PREVIOUS: Det absolut inte hennes fel att hon är trött och behöver vakna mitt på natten pågrundav en dum resa. Jag lutar mig mot dörröppningen och kollar på medans Kelsey trött tvättar sitt fina ansikte. 
"Kan jag ha på mig min OnePiece eller måste jag se perfekt ut?"
jag skakar på huvudet, hon ser redan perfekt ut på alla möjliga sätt och vis.
"Ta på dig din OnePiece"
 
 
KELSEY'S PERSPEKIV:

Ifall jag inte visste att vi ska åka till Grekland om några timmar så hade jag gett Justin en fet höger för att han väcker mig såhär tidigt på morgonen. Jag hoppar in i min USA formade OnePiece och slänger upp håret i en slarvig hästsvans. Justin är redan fullt påklädd och står och väntar på mig i dörröppningen.
Jag sliter snabbt ut ett par vita hälstrumpor och drar snabbt på dom på fötterna innan jag traskar förbi Justin och ut till hallen. Jag sätter mig på golvet och drar till mig mina vita converse och får lätt på dem. 
Justin sträcker ut sin hand och jag lägger min hand i hans och han drar mig upp på fötter igen. 
Justin böjer sig ner och kysser mjukt min panna, jag tar tar ett djupt andetag och vänder mig om och drar den fullpackade väskan på två hjul efter mig och i den andra handen flätar jag Justin's fingrar med mina. 
Justin erbjöd sig ett antal gånger att ta min resväska men jag nekade, någoting kan jag väl få göra själv? 
Vi går ut ur stugan som jag tycker är läskigt likt en lägenhet. Samma väg som vi åkte igår tar vi tillbaka fast vi kör mot flygplatsen som inte alls är så långt härifrån. Jag hoppar in i bilen och knäpper på mig bältet innan jag halkar längre ner i sätet och försöker somna om. Justin slänger en blick på mig innan han startar motorn och börjar köra ut från uppfarten. 
''Hur lång tid tar det härifrån till flygplatsen?'' frågar jag och avbryter tystnaden som har varat för länge.
Justin rycker på axlarna och tar ett djupt andetag.
''Ungerfär 30 minuter'' mumlar han och jag nickar, 30 minuter är ingen fara. 
''När flyger vi?'' ännu en tråkig fråga jag ställer som Justin börjar tappa tålamodigt på en sånhär tristig morgon.
''Vid 5'' mumlar han och biter ihop käkarna, Justin's morgon humör är fan ingeting att leka med. 
 
Hela bilresan var under tystnad och nu känns det otroligt bra att gå ut ur bilen och få den friska luften i ansiktet. Justin dyker snabbt upp vid min sida och jag biter ihop läpparna till ett streck. Jag är hur ivrig som helst men att jag inte kan dela det med Justin är något som irriterar mig en gnutta. Vi går igenom den enorma flygplatsen och Justin's mobil börjar ringa för fullt, han släpper min hand och fiskar upp den från sina svarta jeans.
''JBieber'' säger han och vidgar sina ögon efter 3 minuters prat från personen från andra sidan.
Han suckar högt och kollar på mig, jag förstår omedelbart att det är Bruce och att han har jobb.
Tänker han verkligen överge mig när vi står här på flygplatsen och kan sätta oss på flyget närsomhelst?
Tänker han ännu en gång överge mig för ett skitjobb som killarna garanterat kan fixa det utmärkt utan honom?
I denna stunden önskar jag att hans lillasyster Jazmyn hade varit här, hon skulle tvingat honom på flyget utan några ''men'' hit och dit. Justin avslutar samtalet och biter ihop käkarna hårt innan han flätar sina fingrar med mina och börjar gå mot vår gate.
''Tänker du inte överge mig?'' frågar jag lågt och försöker att inte trampa på en öm tå.
Han skakar frustrerat på huvudet och jag märker att han hellre skulle viljat utföra jobbet än att följa med mig.
Jag stannar och rycker åt mig min hand. Justin vänder sig om och höjer frågandes på ögonbrynet.
''Jag ser hur mycket du vill utföra det jävla fucking jobbet som du lägger före mig, gå!'' väser jag och viftar med handen mot utgånge, tänker han inte följa med så får han skylla sig själv. Jag tänker och SKA åka, vare sig han vill det eller inte. Justin suckar och skakar på huvudet.
''Det finns ingeting jag vill mer än att spendera en helg med dig babe'' 
Jag vet att han säger sådär för att få mig på ett bättre humör, jag ser i hans ögon hur mycket han bara vill släppa väskorna, vända mig ryggen och åka härifrån till killarna. Två alternativ poppar upp i huvudet på mig, ska jag låta honom åka och sen skicka sin lillasyster Jazmyn hit eller ska jag släpa med mig Justin vare sig han vill det eller inte? Andra alternativet smakar bättre och jag krokar min arm med Justin och släpar honom mot vår gate. 
 
''Vad är det för jobb du skulle utföra?'' frågar jag när vi har satt oss på våra platser i hans privata jetflyg som jag inte har en aning om hur han har fixat. Han tänker en stund innan han öppnar munnen för att säga något men stänger den lika snabbt igen. Perfekt, han vill inte säga ett jäkla skitt.
''Sluta sura Justin!'' muttrar jag och lägger armarna i kors.
''Jag surar inte'' svarar han kallt och jag känner en stygn av ilska, varför ska han ta ut allting på mig , vad har jag med saken att göra? Under min OnePiece har jag ett par slitiga shorts och en svart genomskinlig tröja med en bandeu. Jag släpper ut mitt hår från hästsvansen och reser mig upp, jag går runt bordet som är mellan mig och Justin och slår mig ner i hans knä. Justin slickar sexigt sina läppar och kollar sen ner på mina, han lägger sin hand på min kind och masserar hungrigt mina läppar. Våra tungor fann snabbt varandra och börjar dansa rundor, ett leende sprider sig på Justin's läppar och jag flinar innan jag drar mig tillbaka.
''En gång till'' mumlar Justin och pressar sina läppar mot mina.
 
6 HOURS LATER:

Efter våra heta kyssar hade jag blivit så trött att jag somnade i Justin's famn. 
''Babe vakna, vi är framme'' viskar han och kysser mjukt mina läppar. Jag slår upp ögonen och stänger dom lika snabbt igen, Grekland's starka solstrålar slår mot mig och jag täcker handen för ögonen.
Jag blinkar ett par gånger innan mina ögon har vänjt sig vid ljuset. Jag reser mig upp från stackars Justin som har suttit i samma position i 6 timmar för att jag har råkat somna. Vi båda sträcker på våra ben och gäspar högt.
''Sexig outift'' viskar Justin med sin sexiga röststämma i mitt öra, such a turn on.
Vi båda står vid bodyspegeln som är nästa vid utgången. Min hand klättrar upp för Justin's lår och ett stön lämnar hans läppar. Jag lägger huvudet på sned så huden på min hals visas,
Justin pressar hungrigt sina läppar på min hud och jag lägger min andra hand på hans kind.
''Skaffa ett hotellrum'' muttrar en manlig värdinna som är en otroligt bra vän med Justin.
 Justin släpper movilligt mig och vänder sig om mot Harry som han antagligen heter.
Jag behöver verkligen tacka den smarte som uppfann namnbrickor annars hade jag nog skämt ut mig totalt. Justin lägger sin hand runt min midja och puttar fram mig så jag står bredvid honom.
''Harry det här är min flickvän Kelsey, Kelsey det här är min bror Harry'' presenterar Justin oss för varandra.
Jag ger Harry ett svagt leende och skakar hans hand. Efter presentationen verkar det som om jag inte fanns där mer för Harry och Justin kom in på ett ämne som jag absolut inte hängde med i. 
 
Efter 20 minuter av skrattandes och skämt så följer Justin äntligen med mig ut ur detta flygplanet.
''Förlåt att du fick vänta babe men har inte träffat honom på något år'' mumlar Justin och pussar min kind,
jag nickar och skjuter det åt sidan. vi kom hit för att ha roligt, inte bråka.
Ivriga som vi var stannade vi snabbt en taxi och slängde in våra väskor i baggaget och hoppade in i bilen.
Justin rabblade upp adressen för chauffören och vi började strax köra mot hotellet som enligt Justin är femstjärnigt.
Jag har gjort klart för Justin att jag inte bryr mig hur många stjärnor det var sålänge jag fick spendera tid med honom. 
 
''Kelsey?'' ropar han från köket när vi har kommit fram till vårt hotellrum, ser alla hotell ut som en lägenhet eller är det bara jag som tycker det? 
''Ja?!'' ropar jag lite smått irriterat eftersom att jag inte hittar någoting i det här rummet. Det är så enormt.
När man går in genom dörren så kommer man ut till köket direkt, på höger sida fanns två rum, ena rummet är en sovrum och andra rummet finns det biljardbord, basketkorgar, och det där pingpong spelet.
Mitt i hela sovrummet ligger det en rund stor säng som ser så himelsk ut att man nästan bara vill slänga sig på den, det är verkligen jättefrestande. Jag berättade för Justin innan vi gick in i lobbyn att han inte får slänga sig på sängen förrens det är läggdags, vi båda ska prova den samtidigt annars blir det orättvist.
Justin bara flinade åt mig och ryckte på axlarna. 
''JAG ÄLSKAR DIG!'' skriker han och ett leende sprider sig på mina läppar, jag släpper allt jag håller på med och springer ut till honom och slänger mig runt hans hals. Justin snurrar mig ett par varv innan han ställer ner mig på golvet igen.
''Jag älskar dig'' säger han ännu en gång men denna gången kollar han mig djupt i ögonen.
''Jag älskar dig med babe'' viskar jag och ställer mig på tå och kysser hans otroligt mjuka läppar. 
Justin besvarar glatt min kyss och drar sen med mig mot kylskåpet.
''Kan du laga mat?'' frågar han och gör hundvalpsminen, 
''Ska vi äta hemmalagat när vi är i Grekland, skojar du babe?'' frågar jag och fnissar lite,
Justin lägger händerna på sina höfter och lutar sen huvudet på sned.
''Klockan är 12 babe, man äter frukost nu''
''Det finns en anledning till varför det heter HOTELL och ROOMSERVICE!'' skrattar jag och Justin himlar med ögonen innan han går bort till telefonen och beställer frukost till oss båda.

förlåt för ett sent kapitel men jag tror inte att det kommer ett till idag, ska ha en tjejkväll hos en kompis och jag ska dit vid typ 3 & kommer hem jättesent :/ 
I'll make it up for y'all babes, promise!
 
Jag älskar er, puss! :*

Published: 2012-12-08 Time: 08:38:00 Filed Under: länkbyten

bieberfanfiiction.blogg.se

 
Utdraget ur Kapitel 1 
 
Klicka på någon av bilderna för att komma till bloggen!
 
 
 
 
tro inte att jag har övergett er, för det har jag absolut inte!
håller på att skriva kapitel 78, stay tuned!

Published: 2012-12-05 Time: 20:11:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 77 - OnePiece

PREVIOUS: "If only I can show you all of the things you mean to me" sjunger han mjukt i mitt öra och ett brett leende speglar sig på mina läppar. Det är första gången någonsin jag hör Justin sjunga och ska jag vara ärlig så tog hans röst mig med storm.
"jag visste inte att du kan sjunga" mumlar jag och börjar rita små cirklar på hand lår, han flätar sina fingrar med mina och kollar ner på mig med en glimt kärlek i ögonen.
"Det är mycket du inte vet om mig baby" viskar han i mitt öra och plaserar en kyss på min axel
 
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Att sjunga är inte precis min grej men att jag precis hade sjungt för Kelsey kan väl ändå inte skada, eller? 
Jag drar min armar tätare runt hennes kropp och fortsätter kyssa hennes hals.
En behaglig tystnad uppstår och jag känner inte att jag behöver avbryta den på något sätt.
''När åker vi imorgon?'' frågar Kelsey och väcker mig ur mitt dagdrömande, jag rycker på axlarna och lyfter läpparna från hennes axel.
''Vid typ 3 på morgonen'' mumlar jag och lägger mina läppar på hennes axel igen.
En suck lämnar hennes läppar och jag vet att hon tycker det är jättetidigt.
"När är vi framme?" Frågar hon och jag räknar snabbt hur långt det tar från Dallas till Grekland, ungefär 6 timmar.
"11 på morgonen ungefär" 
Hon tar ett djupt andetag och jag nickar långsamt och försöker komma på något vi kan börja prata om.
"Hur känner du Jasmine, Justin?" Frågar hon helt oväntat, jag rycker på axlarna och försöker komma på något rimligt att säga utan att det låter konstigt. Jag kan inte bara gå rakt på sak och säga att jag har knullat med henne några gånger innan jag träffade Kelsey och innan saker och ting hände mellan mig och henne. 
"Uhmn, lång historia" mumlar jag och skruvar nervöst på mig. En suck lämnar hennes strupe och jag nickar förstående. Det är ju inte precis att hon ska få veta allt för att hon är min flickvän? Vissa saker vill jag faktiskt behålla för mig själv. 
"Din familj då?" Frågar hon och jag stelnar till, jag är inte den typen av person som frivilligt kan börja snacka om familjer hit och dit.
"Fel tillfälle, fel tidpunkt" 
 
Efter att vi båda har duschat och fräschat till oss går vi ut med varsin handduk runt våra kroppar.
Kelsey ifrågasatte mitt beslut om att jag inte ville prata om min familj men jag svarade bara att det är mitt liv och mina beslut.
Orsaken till att jag inte är med min familj längre är för att mina föräldrar inte gillar den personen jag har blivit helt enkelt och jag känner absolut inte för att förändras för mammas eller någon annans skull och plus då hatar pappa mig för någon speciell anledning som har med Jazmyn att göra.
Att bära vapen är nu en vanlig sak i USA, invånarna bär dem för säkerheten medans vi - som är med i gäng - bär dem för att se mer farliga ut och även för vår egen säkerhet givetvis. 
 
"Babe, kan du ge mig hårfönen?" frågar jag och sträcker ut handen, Kelsey reser sig tröttsamt från sängen och plockar ut hårfönen från hennes väska som hon sedan räckte till mig. Jag ler tacksamt mot henne och ger henne sen ett kärleksfullt leende som hon svagt besvarar. Jag slänger en blick på klockan och ser att den precis har slagit 8, jag stänger av hårfönen och går fram till Kelsey som ligger och pillar på sin mobil.
Jag räcker ut handen och väntar tålamodigt på att hon ska lägga mobilen i min hand, Kelsey kollar frågandes på mig och höjer på ögonbrynet. 
"Din mobil" säger jag och knäpper med fingrarna, Kelsey skakar intensivt på huvudet och drar in sin mobil intill bröstet. Jag suckar och kollar på henne med en allvarlig blick.
"Kelsey" snäser jag allvarligt, hon stönar högt och nästan slänger sin mobil på mig.
Jag ler triumfermerat åt min egna insats och lägger ner mobilen på nattduksbordet som lyckligtvis ligger bredvid den stora bodyspegeln. Jag fortsätter att föna mitt hår och drar sen av mig mina jeans som jag
- utan någon speciell anledning - har tagit på mig. Jag lämnar kvar Kelsey's mobil på sin plats och kryper ner efter Kelsey under täcket, jag drar hennes kropp tätare till min och kysser henne godnatt innan jag ser till att min mobil står på alarm.
 
jag stänger av den tjutande mobilen och sätter mig nyvaket upp i sängen, jag kollar åt höger och ser att Kelsey sover i en djup sömn, jag bestämmer mig för att väcka henne en halvtimme innan vi ska åka.
Jag slänger täcket åt sidan och börjar omedelbart packa våra saker ner i resväskorna igen.
Gång på gång slänger jag blickar mot Kelsey och ler lyckligt att hon fortfarande sover trots att jag var högljudd och alldeles klumpig av mig. Min blick for till klockan, har det verkligen bara gått 43 minuter av de 2 timmarna jag egentligen ska vara uppe och ränna rundor och ha mycket att göra? Jag bestämmer mig för att ta en cigg när Kelsey ändå sover, för det kommur jag inte få göra senare. Jag smyger fram till det andra nattduksbordet som ligger precis vid Kelsey's huvud och öppnar försiktigt den lilla lådan och rycker tyst åt mig cigarettpaketet. Jag traskar med bestämde steg mot köket som har utsikten över havet. Jag ställer mig framför det enorma fönstret och lägger en cigarett mellan läpparna. Jag är egentligen inte beroende av att röka men jag gör detbför skojsskull, nu undrar ni säkert varför jag röker när jag ändå inte är beroende? Jo, för av några konstiga anledningar så lugnar röken och allt innehåll ner mig på ett visst sätt Kelsey kanske inte kan. Påtal om Kelsey, henne gillar jag att göra arg, sur, pissed off helt enkelt. Jag ser det ganska underhållande, de är blandannat därför vi bråkar så ofta.
När hon är på gott humör så drar hon med mig upp bland molnen och det är något jag inte riktigt tål, tror jag inte. Kelsey är en glädjespridare och på något sätt så stör det mig, hon får folk att börja dyrka henne när hon är min babe, bara min. Medans jag gör henne på dåligt humör så är det säkert någon därute som dör bara för att få henne le. 
 
"Kelsey vakna, vi ska snart åka" viskar jag och skakar försiktigt om henne, som den perfekta pojkvännen jag är, lyfter jag upp Kelsey i min famn och försöker ställa henne rak framför toaspegeln.
"Komigen Kelsey!" Fräser jag otåligt, på tonen av min röst piggnar Kelsey till och jag kan inte låta bli och känna en stygn av skuld. Det absolut inte hennes fel att hon är trött och behöver vakna mitt på natten pågrundav en dum resa. Jag lutar mig mot dörröppningen och kollar på medans Kelsey trött tvättar sitt fina ansikte. 
"Kan jag ha på mig min OnePiece eller måste jag se perfekt ut?"
jag skakar på huvudet, hon ser redan perfekt ut på alla möjliga sätt och vis.
"Ta på dig din OnePiece"

Påminn mig att aldrig mer skriva genom en Ipad, det tar en jäkla massa tid & innan man har hunnit tänka ordet av så har man suttit & skrivit i 2h utan att ha kommit någonstans :S 
 
kommentera för att jag är så duktig!
Emina & Emilia, ja ni kan fortfarande göra ett länkbyte med mig ;D

Published: 2012-12-03 Time: 20:56:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 76 - If only I can show you

PREVIOUS: Det känns så jävla bra att Justin just precis har kallat mig Kels, vilket jag för detta tillfället började sakna. Ett litet leende leker sig på mina läppar och jag försöker bestämma mig ifall jag ska reta upp honom som hämnd eller inte. Jag vore en urusel flickvän om jag gjorde det medans han körde bil men vet du vad?

You only live once.

 
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Kelsey lägger sin hand nära mitt skrev och kommer närmare mig. Hon plaserar en kyss på mitt käkben och jag biter hårt ihop dem. Jag försöker undervika det hon håller på med men det funkar inte så särskilt bra. Hennes varma andetag kittlar min hals och ett lågt stön lämnar min mun. Kelsey's läppar bränner min hals och jag lägger min hand på hennes kind och försöker putta bort henne på ett snällt sätt. 
''Kelsey snälla jag kör, du får göra vad du vill med mig sen men inte nu snälla'' stönar jag och stannar på ett rött ljus, under hela den biten har Kelsey försökt reta upp mig och hon har lyckats jävligt bra med det för just nu är jag kåt. Jag böjer mig fram och pressar hårt mina läppar mot hennes.
''Det räcker Kelsey, jag kan inte koncentrera mig'' viskar jag mot hennes läppar innan jag hårt pressar dom mot mina igen. Bilen bakom mig tutar och Kelsey rycker till under mig och ett skratt lämnar min mun. Jag sätter mig på min plats igen och gasar för fullt. 
''Justin, sakta ner!'' beodrar hon och jag skakar intensivt på huvudet, jag tänker inte sakta ner ett skit när jag är såhär upphetsad. Kelsey lägger sin varma hand över min och på ett konstigt sätt så lugnar det ner mig. Jag saktar ner farten och snart kommer stugan inom synhåll, jag svänger in på den grusiga vägen och stannar en bit ifrån stugan. Jag drar av mig bältet och stänger av motorn, jag hoppar ut ur bilen och springer runt till Kelsey's sida och öppnar hennes dörr med ett leende på mina läppar. Ett fniss lämnar hennes läppar innan hon lägger sin hand på min axel och hoppar ner från bilen. Jag himlar med ögonen och skjuter iväg bildörren och låser sen efter oss. Jag tar fram en ögonbindel från jackfickan och vänder mig sen om mot Kelsey.
''Babe, du ska ha denna runt ögonen!'' flinar jag och viker ut ögonbindeln, Kelsey vänder sig om och jag lägger den försiktigt över hennes ögon och försöker att inte spänna så jättehårt men ändå så den sitter på sin plats.
''Känns det bra där babe?'' frågar jag och lägger en mjuk kyss på hennes hals.
''ja'' mumlar hon hest, jag flätar mina fingrar och börjar leda henne upp mot stugan.
''Det finns två små trappor här älskling'' säger jag och lägger min arm runt hennes midja, hon går upp för dem två trapporna utan problem och jag lägger handen på det runda handtaget. Jag lägger nyckeln i låset och vrider om till höger. Ett klick hörs och jag vrider på handtaget och öppnar dörren helt. Jag leder Kelsey in och ställer mig sen bakom henne för att knyta upp knutan jag har gjort. Bandet faller ner för hennes ögon och hon tappar hakan till marken. Hennes reaktion berättar för mig att hon gillar det hon ser. 
 
KELSEY'S PERSPEKTIV:

Rosenblad är utspridda över hela sovrumsgolvet och den vita sängen är täckt med en stor bukett röda rosor. Justin's överraskning tog mig med storm. Röda ljus är tända på fönsterbrädan och Justin har dragit för persiennerna så inget lyse kunde förstöra den mysiga utsikten.
Det ligger rosor precis överallt.
Jag vänder mig om mot Justin med ett enormt leende på mina läppar.
All bråk och beskymmer har flugit ut genom fönstret just nu,
ska jag vara ärlig så trodde jag faktiskt aldrig att Justin kan vara så romantisk.
Jag lägger mina armar runt hans hals och ställer mig på tå för att ge honom en kyss. 
''Gillar du vad du ser?'' frågar han och döljer ett leende, jag nickar ivrigt och ger honom ännu en kyss.
Jag fattar inte hur jag kunde underskatta Justin så mycket. Hur kunde jag tro att han aldrig skulle göra något romantiskt för mig? Hur i helvete kunde jag tvivla på hans kärlek för mig? Det är som om Justin just har öppnat mina ögon. 
''jag älskar det! Åh tack så mycket!!'' piper jag och slänger mig runt hans hals. Justin's skrattar sitt änglalika skratt och lägger armarna runt mig. 
 
När jag äntligen har släppt Justin går jag längre in i den lilla stugan som mer liknar en lägenhet. Genom sovrummet kommer jag en till köket. På min högra sida så har jag diskbänken, vasken och diskmaskinen, över där så finns det olika skåp för porslin, glas och skålar. Bredvid diskmaskinen så finns det lådor där det blandannat finns bestick, träskedar, vanliga silver skedar, knivar medmera. Allt som ska finnas i ett kök fanns här. I mitten av hela rummet så finns det ett vitt mellanlångt bord och mitt på bordet så står det en genomskinlig vas med rosor i. Lyckan sprider sig genom min kropp och jag drar Justin till mig och ger honom en hastig puss på kinden. Jag lutar mitt huvud på hans axel och kan inte sluta le över hur underbar ha egentligen är.
''Vart är toan babe?'' frågar jag och ler charmigt. Justin pussar mig på pannan och flinar.
''Den får du inte besöka än''
Jag rynkar ögonbrynen, skojar mannen med mig eller? Att pissa på mig i ett kök är deffinitivt inte ettt alternativ.
''Jag behöver kissa Justin?''
''Too much information'' säger han med ett skottisk dialekt, jag skrattar åt hans barnslighet och smäller honom skämtsamt på armen.
 
''Jag behöver toan seriöst Justin!'' 
''Det är väl självklart man behöver toan seriöst, det är ingen lekstuga därinne precis'' sarkasm med varje ord han talar.
Jag himlar med ögonen och bestämmer mig för att gå på en egen upptäcksfärd. 
''Du får gå på toa om du gör mig en tjänst!'' ropar han efter mig och jag vänder mig långsamt om och slänger med håret så det faller över min högra axel. Jag lägger armarna i kors över bröstet och lutar huvudet på sned.
''Vad som helst bara jag får gå på toa!'' utbrister jag och korsar benen.
''Du duschar med mig'' 
Jag slutar omedelbart med allt jag gör och kollar storögt på honom.
Det kan inte vara så farligt att duscha med Justin, eller? som jag sa innan, allt för att gå på toan. Jag suckar och nickar.
''fine, deal!''
''Ut i hallen till höger'' flinar han och jag springer snabbt ut till hallen, ska jag erkänna så har jag ett grymt lokalsinne.
Jag slänger av mig byxorna och just som jag ska dra av mig trosorna hejdas jag av alla rosor som ännu en gång ligger på badrumsgolvet. För en minut glömmer jag mitt ärende på toan och går fram till badkaret som är fördraget med gardinerna.
Den nyfikna personen som jag är så sliter jag gardinerna åt sidan och tappar andan.
Rosenblad ligger i det varma vattnet och vaniljdoften åker in i näsan, jag tar ett djupt andetag och drar in den otroligt goda doften. Utan att bry mig om att dra på mig mina byxor igen går jag ut till Justin som sitter på soffan i tv-rummet.
''Har du verkligen gjort allt det i toan också?'' 
Hans mungipor åker upp i ett leende och han nickar ivrigt. 
''Har du gjort ditt ärende då?'' frågar han och jag skakar på huvudet.
''Jag blev för nyfiken på de romantiska du gjorde så jag glömde gå på toa'' mumlar jag och en rosa nyans sprider sig på mina kinder. Ett skratt lämnar Justin's strupe innan han reser sig upp och går fram till mig.
Han pussar mig på näsan och tar sedan min hand i sin och beger sig mot toaletten, igen.
 
Medans Justin står med ryggen vänd mot mig och strippar av sig kläderna sätter jag mig halvnaken på toastolen och gör mitt ärende. Jag tar av mig mina spetstrosor helt och hållet och slänger dem åt sidan. Jag reser mig upp och drar mitt vita linne över huvudet och slänger även den åt sidan. Justin kommer fram till mig med ett busigt leende lekandes på läpparna.
Hans händer klättrar upp för min rygg mot bhbandet, han tar den mellan fingrarna och knäpper upp den hur enkelt som helst. 
"Jaså, du har knäppt upp bhar innan?" flinar jag och blinkar med ena ögat, jag visste själv svaret på min fråga men känner ändå för att ställa den för att retas lite. Jusrin himlar med ögonen och räcker sen ut tungan till mig som en liten barnunge.
"Innan du säger någonting så ska du få ditt tal efter detta" flinar han och vickar på sina ögonbryn. Jag nickar och ger honom ett svagt leende innan jag hoppar i badkaret och lägger mig bekvämt.
"inte så shawty" 
Han gör ett tecken att jag ska flytta fram lite, jag gör som han säger och flyttar mig ur den bekväma ställningen.  
Justin lägger sig bakom mig och särar lite på sina ben så jag får plats. Jag pressar min rygg mot hans bröstkorg och lutar huvudet mot hans nyckelben. Det är vid det här tillfället jag skulle vilja pausa tiden, förevigt.
"If only I can show you all of the things you mean to me" sjunger han mjukt i mitt öra och ett brett leende speglar sig på mina läppar. Det är första gången någonsin jag hör Justin sjunga och ska jag vara ärlig så tog hans röst mig med storm.
"jag visste inte att du kan sjunga" mumlar jag och börjar rita små cirklar på hand lår, han flätar sina fingrar med mina och kollar ner på mig med en glimt kärlek i ögonen.
"Det är mycket du inte vet om mig baby" viskar han i mitt öra och plaserar en kyss på min axel

Att skriva genom en iPad är fan ta mig inte lätt, men vad gör man inte för att få ut ett kapitel ikväll & vad gör man inte för sina läsare? ;)
 
Vad tror ni det kommer hända en dag före Grekland? 
vad tror ni Justin har planerat? ;)
kommentera! :)

Published: 2012-12-03 Time: 14:12:03 Filed Under: länkbyten

LÄNKBYTE

 
"Forever is a long time" handlar om Nicolé Somers känner ni igen efternamnet? Efter en fotbollsmatch påväg hem så säger hennes "fosterföräldrar" som hon tror är sina riktiga att dom inte är hennes riktiga föräldrar och berättar då att hon har sin riktiga familj i Kanada, Stratford! Då dör hennes fosterföräldrar i en bilolycka och då tvingas hon flytta till Kanada där hon bland annat lär känna Justin Bieber dom blir snabbt vänner men hennes tvilling bror Chaz Somers uja ni läste rätt dom är tvillingar, han gillar inte tanken att dom är vänner? Varför?
Ta reda genom att läsa!
 
ni kommer in på bloggen genom att klicka HÄR eller på bilden! :)
 
 
 
 Utdraget ur kapitel 1 - People Change But Love Remains
Jag har läst första kapitlet & jag blev helt paff, tjejen skriver på ett grymt sätt, jag tycker att ni ska in & checka hennes blogg & det gör ni HÄR eller klickar på någon av bilderna! :)
 
 
 
Utdraget ur kapitel 1 - Our place
 
Har inte läst den här tjejens novellblogg men jag funderar starkt på att göra det. Ni kommer till bloggen genom att klicka HÄR eller på någon av bilderna! :)

Published: 2012-12-02 Time: 18:23:43 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 75 - You only live once

PREVIOUS: ''Det var inte meningen att kalla henne babe'' viskar Justin till mig över axeln och kramar diskret och snabbt hårt min hand innan han går fram och ställer sig bredvid Jasmine. Just i denna sekunden ville jag döda henne mer än allt annat. Hon brukade deffinitvit inte gilla Justin, vad har hänt nu?
Förstår mig inte på folk som inte kan skilja på mitt och ditt, ja, Justin ÄR min.
 
 
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Fan, fan, fan hur kunde jag kalla Jasmine för babe? Vad tänkte jag på egentligen? Hoppas Kelsey fortfarande vill följa med till Grekland nu efter detta, det måste hon om hon nu vill ha sitt tal som hon har längtat efter. Jag ser i ögonvrån hur Kelsey sitter och diskuterar för fullt om någoting med Keathy och de andra nördarna. Hur i helvete kan min flickvän umgås med såna? Jasmine's pipiga röst skar i öronen.
''Justin?'' piper hon och jag suckar lågt och vänder mitt huvud mot henne så jag möter hennes blick.
''Ja?'' 
''Hänga med på en fest ikväll?'' frågar hon och jag slänger en blick på Quinn och Damon.
''Kan inte, ska hänga med min flickvän!'' säger jag och spricker upp i ett stort leende. Jasmine's leende försvinner och förengångsskull höll hon sin käft stängd. Jag har länge vetat att en av Jasmine's hundvalpar har en liten crush på Quinn, jag kan inte dömma henne. Min broder är ursnygg. Men det som får mig att skratta är, hundvalpen har en crush på Quinn, Quinn har en crush på Haley. Under tiden vi satt i kafeterian i skolan sneglade jag mot Kelsey. 
Hon är så otroligt vacker när hon sitter och har en het diskussion som nog har gått överstyr för både hon och Keathy smäller i bordet och skriker i mun på varandra. Ett skratt lämnar min mun och jag reser mig upp och går fram till dem. Jag tog en stol och satte mig på kanten av bordet. Tjejerna blev knäpptysta och Kelsey kollar på mig med en förvånad blick.
''Vad gör du här?''
Jag rycker på axlarna och ger henne ett snett leende. 
''Vad sägs om att skippa sista lektionen babe?'' frågar jag henne och skippar att ta upp dedär om vilken het diskussion de hade om vilken kändis som är snyggast.
''Låter fan suveränt!'' säger hon och reser sig upp.
''Jag då?'' ''Vi då?'' säger Keathy och Haley i mun på varandra.
''O'Donell Redbird, hitta på något annat'' 
jag ger dem ett litet leende innan jag följer efter Kelsey till hennes skåp. Kelsey öppnar snabbt sitt skåp och drar på sig sin skinnjacka som matchar hennes kropp perfekt. Hon slänger sin väska över axeln och vänder sig sen om mot mig. Jag lägger min hand på hennes korsrygg och följer med henne ut ur skolans byggnad. Vi hoppar in i min röda maserati och jag längtar till imorgon då vi ska till Grekland. Jag har planerat hela helgen och Kelsey får inte säga nej. Innan vi åker till Grekland har jag fixat en överraskning som vi är nu påväg till. 
Jag har ringt Haley och berättat för henne vad jag håller på med och hon tycker att det är en bra idé. 
De som hände inne på kafeterian då jag och Kelsey lämnade dem var också planerat. Hade de inte låtsas reagerat sådär så hade Kelsey nog misstänkt någonting. 
''Fel håll Justin, jag bor inte där?''
Jag ger henne en snabb blick innan jag fokuserar på vägen igen, skulle jag säga vart vi ska så skulle hon bara skylla på att hon vill hem, duscha och fixa sig innan vi stack. Men tack gode gud så finns det ett badrum i stugan vi ska till som hon gott och väl kan paxa nu och framöver, not. 
''Babe sov, själva resan tar ungefär 4 timmar'' säger jag och ler lite försiktigt. En suck lämnar hennes strupe innan hon halkar ner i sätet lite och sluter de bruna vackra ögonen. Fjärilar hit, elefanter dit, nej hela zoo:et bor nog i min mage när Kelsey bara slänger en liten blick på mig. Scen efter scen om hur jag träffade Kelsey börjar spelas upp i huvudet på mig.
 

“Yeah well you aren’t one easy walk on the park either.”
''Du vet inte ens vem jag är!'' protesterade jag
''Jag såg nog och visste nog till att veta att du stavas problem'' erkände hon och bet insidan av sin kind
''Du har hört talas om mig, I guess?'' jag rynkade pannan och hon vände på sitt ansikte för att möta mig.
''Yupp, mer än vad jag ville. Tro mig'' hon höll upp min fria hand och skakade på huvudet innan hon la ner den på sitt lår istället.
''Och du tror dem?'' jag pressade ihop läpparna till en rak linje, mina ögon var på vägen nu när jag vinglade till en annan gata. Jag höll min högra hand i botten av ratten, eftersom min vänstra arm hängde upp i luften i ett försök att försöka gräva handen i fickan på min skinnjacka efter cigaretterna
''Nej...'' svarade hon 
''Bra!'' sa jag och tog fram ett paket cigaretter och tog ut en och la sedan den mellan läpparna och tände på och blåste ut en perfekt ring. ''För jag kan slå vad om att sanningen är dubbelt så värre'' jag la tillbaka paketet i fickan och blåste ut ännu en perfekt rökring.

''Jo det var väl fint att höra...'' svarade hon sarkastiskt med oroliga ögon samtidigt som hon tittade ut ur bilfönstret. Ett lågt flin lämnade min strupe samtidigt som ett leende spred sig över mina läppar.
''Du har humor, jag gillar det'' sa jag och vände mig mot mitt fönstret och blåste ut röken genom det nervevade fönstret och stängde den sedan igen.
"Ja, well jag skulle vilja leva också så om du inte har något emot att berätta för mig var jag ska för hittills är jag inte lugn." mumlade hon och vred sig i sätet.
"Ta ner ett hack shawty, jag ska inte döda dig." Jag blåste ut en annan rök, denna gången utan att öppna fönstret. Den dimmiga substansen cirklade runt bilen en stund innan den sakta höll på att försvinna. När jag var klar, kastade jag ciggen i den lilla askkoppen jag hade implanterat i bilen.
"Hur skulle jag veta det? jag sitter i en bil med en mördare " hon himlade med sina ögon och la sedan armarna i kors över bröstet
"Ska du kasta det i ansiktet på mig varje gång jag öppnar min mun om något?" morrade jag lågt,min röst var djup och ögonen mörka.
''Nej, förlåt...'' sa Kelsey och tog ett djupt andetag och kollade ut genom fönstret där man knappt kunde se något.
''Bra, för jag är inte på humör att höra dig'' jag vände blicken mot vägen igen.
"Åh geez, tack." sarkasm med varje ord hon talade. "Du är så trevlig att vara omkring, låt mig säga dig." Den obekväma tystnaden som föll mellan oss hade aldrig riktigt hjälpt den situation som vi var i.
"Tror du verkligen att jag bryr mig?" spottade jag ut, gift i de ord jag talade. Mina fingrar ringlade runt ratten, jag höll ett hårdare grepp om ratten så mina knogar blev vita. Kelsey svarade inte. Istället suckade hon och kollade framåt och brydde sig inte om att öppna munnen längre.
Men från så det ser ut, så vill jag inte ha henne heller. 
"Ska du svara mig eller bara ignorera mig som en idiot?" väste jag.

Kelsey drog efter andan och knöt hårt ihop knytnäven.
Vad var hennes problem?
"Vad fan vill du jag ska säga?" spottade hon, jag lovar den här tjejen gick mig på nerverna
"Jag vet inte, vad som helst!" Jag tog en sväng nerför en annan väg. "Inte bara ignorera mig."
"Jag trodde du inte vill att jag ska prata längre?"
"Nej" svarade talade entonigt. "Jag vill inte att du använder det du såg mot mig. Jag har aldrig sagt något om att du inte ska prata. "
"Vad," mumlade hon. Om jag ville att hon skulle prata det är detta nog bästa jag skulle få.

 

KELSEY'S PERSPEKTIV:

Jag vaknar av den obekväma ställningen i bilen, jag sätter mig försiktigt upp och smärtan for genom min rygg. Stön lämnar min mun och jag lutar mig försiktigt tillbaka i sätet.

''Babe?'' frågar Justin oroligt och jag viftar bara med handen och låtsas som ingeting har hänt. Jag försöker ignorera Justin's oroliga blickar som bränner min kind men till sist gav jag upp.

''Fick bara lite ont efter den ställningen jag sov i, inget särskilt'' säger jag och ger honom ett leende som egentligen blir en grimas. Helt plötsligt bestämmer min rygg sig för att vara pain in my ass. Ingeting jag behöver just nu men sen när lyssnar min kropp på vad jag egentligen vill? Justin kör av vägen och parkerar på en kant. 

''Det är knappt 1 timme kvar, lägg dig i baksätet så ska jag ge dig lite massage. Jag behöver ändå en paus!'' flinar han och blinkar med ena ögat. Jag himlar med ögonen och klättrar bak till baksätet och lägger mig på mage. Justin klättrar snabbt bak till mig och lägger sina kalla händer under min tröja. Gnistor börjar slå mellan oss men jag försöker att inte begära efter honom så mycket och speciellt inte i en bil. Sure, jag har det på min ''99 saker innan jag dör'' lista men det betyder inte att jag ska göra det här och nu? Justin börjar försiktigt trycka och hans händer glider över min rygg och jag stönar av behag. Det här är verkligen vad jag behöver just nu men jag tycker lite synd om Justin som sitter på min rumpa och behöver böja på ryggen för att han är så lång.

 

Efter ungefär 20 minuter så drar Justin ut sina händer och jag gäspar stort.

''Gillade du det babe?''

''skojar du? jag ÄLSKADE det!'' flinar jag och ett brett leende sprider sig på Justin's läppar innan han sätter sig bakom ratten och börjar köra igen. Jag klättrar snabbt fram till passagerarsätet på ett smidigt sätt och sitter på sidan så min kropp på sätt och vis är vänd mot Justin.

''Är du fortfarande sur babe?'' 

jag skakar på huvudet.

''Jag är inte sur, jag är besviken'' mumlar jag och kollar ner på mina flätade fingrar, en suck slinker ut ur Justin's mun och jag drar ett djupt andetag genom näsan.

''Ikväll får du inte vara sur, besviken eller något annat, ikväll är för oss Kels''

Det känns så jävla bra att Justin just precis har kallat mig Kels, vilket jag för detta tillfället började sakna. Ett litet leende leker sig på mina läppar och jag försöker bestämma mig ifall jag ska reta upp honom som hämnd eller inte. Jag vore en urusel flickvän om jag gjorde det medans han körde bil men vet du vad?

You only live once.


Vet inte vad jag ska säga/skriva förutom att ni ska kommentera duktigt om ni vill ha ett kapitel till ikväll, just nu har jag fullproppat med idéer, Your choice.


Published: 2012-12-01 Time: 18:37:00 Filed Under: länkbyten

Länkbyte

Hey guys!

Vill ni göra ett länkbyte så kan ni självklart kommentera detta inlägg, 
Skulle varit jättekul faktiskt!
Ni får även göra ett länkbyten med mig i menyn också, - som ligger på vänster sida lite längre ner - 
Sååå, vill ni göra ett länkbyte, kommentera detta inlägg! :')
btw, ni får kommentera vilket länkbyte ni vill ha :)
 
Jag ska börja skriva kapitel 75 nu