Published: 2012-12-19 Time: 06:17:30 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 82 - B M I L C

PREVIOUS: ''Du hade inte behövt lägga ett bandage på det såret'' viskar Justin i mitt öra och en rysning ilar genom min kropp, hans hesa röst ger mig gåshud. 
''Gör det ont?'' frågar jag och han nickar och putar med underläppen,
jag smeker hans underläpp och ställer ännu en fråga.
''Varför gjorde du så Justin?''
 
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Vad skulle jag berätta för henne? att jag gjorde så för att mamma ringde mig häromdagen och berättade att jag skulle lämna Jazmyn sen efter det glömma att jag har en familj? Att jag har precis insett hur mycket Kelsey betyder för mig och att jag aldrig vill förlora henne? Det är så många känslor på en och samma gång,
jag vet inte vad jag ska göra eller vad jag ska ta mig till.
''Lång historia'' mumlar jag och vägrar möta hennes blick som får mig att bli knäsvag. Hon lägger sitt  smala pekfinger under min haka som jag så många gånger har gjort med henne och vänder mitt ansikte så jag möter hennes bruna perfekta ögon. Hela Kelsey är perfekt. 
''Berätta för mig'' säger hon mjukt och stryker försiktigt min kind. Jag suckar högt och bär upp henne i famnen innan jag beger mig mot rummet. Jag lägger ner Kelsey på sängen och lägger mig sen ner bredvid henne under det varma duntäcket. Jag har inte fått en blund på hela natten och jag känner plötsligt sömnen smyga fram.
''Imorgon Kels'' viskar jag och pussar henne på pannan, Kelsey vänder sig om så hon ligger med ryggen mot min bröstkorg. Jag drar henne närmare mot mig och bestämmer mig omedelbart för att göra resten av resan oförglömlig. 
''Varför inte nu?''
''Räkna till 500 och blunda samtidigt'' beodrar jag och viftar bort hennes fråga.
Jag räknar tyst med henne för att se vart hon är, 321,322,323,324.
''Justin?'' frågar hon helt plötsligt och avbryter räkningen, jag slår upp ögonen och möter förvånat hennes ögon.
''Ja älskling?'' svarar jag och smeker hennes hår. 
''jag älskar dig''
Ett leende sprider sig på mina läppar och jag letar snabbt efter hennes mun och trycker sen ihop våra läppar i en hård kyss. Den här tjejen skulle aldrig få mig uttråkad av hennes kyssar, dem är så mjuka och härliga, nästan så jag bara vill ta henne här och nu.
''Jag älskar dig med'' fnissar jag och kysser hennes hals.
''Justin?''
Ett skratt lämnar min strupe och jag drar henne ännu närmare mig, den enda saken som verkligen irriterar mig är hennes hundra frågor men det är inget jag tar upp nu. Vill inte förstöra stämningen.
''Ja?''
''Vi har inte provat doggystyle?!'' utbrister hon och sätter sig snabbt upp, denna gången brister jag ut i skratt för fullt. Hur kom hon och tänka på sex nu, klockan 4 på morgonen?
''Älskling, hur fan kom du och tänka på sex nu?'' flinar jag och lägger mig över henne, mellan hennes ben. 
Kelsey låser sina ben runt min midja och jag bestämmer mig för att dra av henne den stora tröjan.
Jag lämnar heta kyssar på hennes hals och mellan hennes bröst.
''Ska vi göra det nu?'' stönar hon lågt
''Nej'' flinar jag och lägger mitt huvud på hennes bröst, Kelsey lägger sina armar runt min nacke och pussar mig på huvudet. Flashbacks från våra hundratals bråk spelas upp i mitt huvud och jag fastnar omedelbart på det bråket jag höll på att förlora henne.
 
''Kelsey vänta!'' ropar jag och hinner ifatt henne. Hon stannar något meter ifrån mig med ryggen mot.
Jag suckar högt och svär lågt för mig själv.
''Vänd dig om älskling'' säger jag försiktigt, hon vänder sig sakta om och jag möter hennes sorgsna blick.
Jag tar ett steg framåt och hejdas när jag lyfter det bakre benet.
''Stopp, stanna där du är!'' säger hon kallt och tar ett steg bakåt.
''Fan babe..'' säger jag och min tunga rullar ihop sig, jag börjar svettas och får inte ut ett ljud.
Det var inte meningen att säga det, det bara hoppade ut ur min mun.
''Säg det du vill ha sagt, tänker inte slösa min dyrbara tid på dina ursäkter mer'' säger hon och jag kan knappt tro mina öron, är det verkligen min Kelsey som säger det till mig?
''Kels det var inte meningen att säga det, jag vet inte vad som flög i mig'' säger jag och slänger ut med armarna.
''Är det verkligen din ursäkt? jättemycket verkar flyga i dig nuförtiden, du kanske ska ta och se upp med vad du säger''
Jag spärrar upp mina ögon, vem fan tror tjejen att hon är? Ingen tjej, verkligen ingen tjej har någonsin använt den attityden mot mig, inte ens slamporna på klubbar. Jag är inte alls van vid att någon tjej ska slänga en spydig kommentar men egentligen förvånar det mig inte, vad tror jag egentligen? att det inte finns tjejer som säger ifrån? 
''Allting handlar inte bara om dig Justin''
''Varför gör du såhär Kels?'' frågar jag och sväljer den stora klumpen som har satt sig i halsen.
''Smärtan'' säger hon och en tår rinner ner för hennes kind, det gör ont att se henne gråta och veta att det är pågrund av mig och inte kunna torka dom och berätta att allting kommer bli bra igen. 
''babe?'' oroligheten börjar långsamt stiga, jag slänger en blick bak och ser hela högen stå i varsitt fönster och titta på. Jag suckar knappt hörbart och vänder mig sen om mot Kelsey igen.
''All den smärtan, det känns som om det försöker exlodera ut ur mig'' säger hon och nu börjar flera tårar trilla långsamt ner för hennes underbara bruna ögon. Kan inte förstå hur jag inte kunde se henne innan i skolan, att jag aldrig har lagt märke till henne. Haley står någon meter snett bakom Kelsey, jag ger henne en sorgsen blick och hon rycker på axlarna och mimar ''jag kan inte hjälpa dig'' tillbaka.
Jag nickar osynligt och kollar ner på mina svarta strumpor. 
''Jag försöker Kelsey, jag försöker, förlåt'' säger jag och denna gången håller jag inte inne tårarna, en tår rinner långsamt ner för min kind och jag torkar snabbt bort den med baksidan av min hand. Kelsey kommer långsamt fram till mig och mitt hjärta hoppar ett glädjeskutt. Hon lägger sina armar runt min hals och jag drar henne intill mig och lägger mina armar runt hennes smala midja. Vi kramar varandra hårt och jag borrar in mitt ansikte i hennes halsgrop och kysser henne mjukt på halsen. Jag lutar mig tillbaka och böjer mig ner och låter våra läppar återförenas i en djup kyss. Hennes mjuka läppar masserar mina, jag flätar mina fingrar i henne hår och drar henne hårdare mot mig. 
 

Det var den värsta tiden i mitt liv, varför är det när vi alltid bråkar som jag verkligen inser vad jag håller på att förlora? För varje bråk och helvete som har brakat löst så har jag bara älskat henne mer och mer för varje gång.
Tanken av att hon dödade Thimothy gjorde mig spyfärdig men det är inget jag vill påminna henne om. 
Ens första mord är alltid den hemskaste, personen poppar upp i din dröm och gör drömmen till den värsta någonsin. Har Kelsey fått några mardrömmar än? Det är något jag måste ta reda på och det gör jag när vi kommer hem till Stratford igen. Vad som än kommer hända så vet jag att i slutet av dagen så kommer Kelsey alltid finnas där för mig, hon kommer dra mig ur knipor och orsaken att jag älskar henne så otroligt mycket är för hennes mod. Ska man vara med mig är mod den viktigaste saken man måste ha, för man kommer lätt dras in hit och dit och bli ett byte för mina fiender. Försiktigt krånglade jag mig från ur från hennes ben och la mig tillrätta på den mjuka kudden bredvid Kelsey's huvud. Omedelbart lät jag mörkret svepa mig i sin varma famn och det sista jag tänkte på är överraskningen imorgon.
 
KELSEY'S PERSPEKTIV:
 
När jag vaknade på morgonen låg en ihopvikt lapp på Justin's kudde, jag rycker åt mig lappen och sätter mig trött upp. Jag gnuggar bort sömnen ur ögonen och öppnar lappen och ser Justin's slarviga still.
 
''Gå till stranden, ser du dem 4 killarna som spelar vollyboll? Ta bollen from dem och det kommer att leda dig till nästa ledtråd. - JBieber''
 
Som barn har jag alltid varit fascinerad i saker som innehåller mystik, att jag kommer fylla 18 inom 2 veckor kommer inte förändra ett dugg. Jag slänger mig upp ur sängen och drar på mig en vit magtröja som flashar en liten bit av min mage och ett par svarta slitna shorts. Jag drar på mig mina svartvita ballerina skor och går ut till hissarna där jag otåligt väntade på en jävla hiss som ungefär tog 10 minuter på sig att komma.
Jag stiger ut i värmen, solens strålar kastas mot mig och jag tar ett djupt andetag innan jag beger mig mot stranden som ligger en liten bit bort härifrån. Jag knölar upp pappret och kollar på Justin's urusla ritning som finns på baksidan som jag olyckligtsvis inte har lagt märke förrens nu , beskrev stranden till pricken.
Glädjen över att jag har hittat rätt strand sköljde över mig som en våg och jag piggnade genast till.
Jag bet mig i läppen och kollade upp på dem fyra killarna som spelade vollyboll.
 
Och? gå fram till dem, flirta och ta den jävla bollen! skrek mitt sinne, det var som om några tjejer som hade fått ett skvätt vatten på sig skrek. Hade det varit någon annan så hade dem gått fram till killarna ryckt bollen ur deras händer på mindre än en halvsekund och tagit den andra jäkla ledtråden, jag förstår inte vad det egentligen är som hindrar mig. Det har aldrig varit såhär innan, varför har jag helt plötsligt blivit blyg?
Jag börjar cirkla runt vollyboll ''planen'' och gick lite närmare för att kunna få en bättre syn på bollen, jag sträckte på halsen och sog ett vitt papper fladdra hit och dit mellan killarna.
 
Jag hatar dig Justin för att du gör såhär med mig

Rullandes på mina ögon börjar jag gå längs kanten av vollyplanen, jag vänder ryggen till för en sekund för jag tror att någon kallar på mig när jag får en hård smäll på bakhuvudet. Jag trillar framåt och ser vollybollen ligga framför näsan på mig, jag rycker åt mig lappen innan någon av killarna hinner säga ett ord och ställer mig upp.
''Förlåt! Vi tittade ehmn.. förlåt'' säger ena killen nervöst, jag smeker mitt bakhuvud och ger han ett litet leende innan jag knölar upp lappen och läser dess innehåll.
 
''Bra jobbat shawty om du vänder dig om, ser du den lilla flytande saken ute på havet? Det är din nästa ledtråd. -Justin''
 
Jag lägger handen för pannan som ett sorts skydd mot den starka solen och kollar ut mot havet där en flaska,
- övergiven av Justin antagligen -, flyter runder. Jag suckar högt och går fram till kanten av vattnet där vågorna sköljer sig över mina fötter, jag har inget annat val, jag är illa tvungen att gå ut i det jäkla vattnet och hämta flaskan om jag vill komma någonstans. Att vända tillbaka nu efter allt skit är inget smaskig alternativ. 
 
Jag hatar dig ännu mer nu, Justin

Många frågor snurrade runt i mitt huvud medans jag plaskade ut i det ljumma vattnet och ryckte åt mig den dumma flaskan och tog ut anteckningen som fanns där i. Kommer inte förlåta Justin för det här och jag förstår fortfarande inte varför jag inte bara vänder mig om och går hem till hotellet igen och surar.
Det kan jag inte göra och speciellt inte på Grekland där jag är på semester med min såååååå underbara pojkvän som låter mig gå igenom sand och vatten för att hitta det han håller på med. 
 
Ännu en gång knölar jag upp det hemska pappret och läser innehållet, vad är BIMILC baklänges?
Jag stod och tänkte ett stund, inte väl trodde Justin att jag skulle klättra hit och dit och speciellt inte när jag är klädd såhär?
Jag suckar frustrerat och går fram till den enorma palmen och börjar klättra som en apa, detta ögonblicket påminner mig om en gympa lektion då att klättra i rep var ett måste och var ingeting du såg i filmer,
nämnde jag att jag klättrade i repet men kollapsade efter 2 minuter? Jag kramar om palmen och försöker så gott jag kan häva mig upp utan att kollapsa på sandbädden som hånar mig underifrån. När jag äntligen har tagit mig upp för den enorma palmen ställer jag mig upp på klippan som finns där, jag rycker åt mig lappen som hänger på en av palmens blad och knölar upp den för att läsa innehållet, säger Justin att jag ska klättra, simma, eller rycka vollybollar av någon mer är han så gott som död. 
 
''Jag trodde du var arg innan, kan du föreställa dig hur du är nu? Jag kommer nu att berätta vart jag är och det är även där vi kommer spendera vår sista dag ihop, ser du grottan lite längre fram? Gå dig och du hittar mig''
 
Jag pustar ut av lättnad och börjar snabbt gå mot grottan som känns ligga en bra bit bort när det egentligen inte är mer än hundra meter. Jag tar ett steg in och kollar mig runt, mörker, mörker och ännu mera mörker.
''Justin?'' ropar jag och min röst studsar mellan alla stenväggarna därinne.
''Här babe!'' ropar han tillbaka och jag pustar ännu en gång ut, jag börjar gå i riktning mot hans röst medans han pladdrar på och kommer fram till ett rum eller vad det nu är förnågonting.
''Justin, du kommer dö för det här'' fräser jag och slänger mig runt hans hals, jag drar in hans doft av parfym som har bytts ut med rök, förvånad? Inte ett dug. Justin skrattar och lägger sina armar runt min midja.
''Det där var inte alls roligt, jag är hungrig och helt utmattad!'' 
Justin flätar sina fingrar med mina och leder mig fram till ett bord där det är fullt med mat och levande ljus ligger överallt och det enda som lyser upp grottan. Röda ljus, måste jag tillägga. Ett leende sprider sig på mina läppar och jag kollar upp på Justin och trycker hans läppar mot mina. Justin besvarar kyssen och återgår sen till att leda mig fram till bordet.
''Varsågod, mon cheri'' flinar han och drar ut stolen till mig som en gentleman.
''Tack!'' säger jag glatt och sätter mig ner, jag lägger huvudet på sned och skådar Justin's perfekta ansikte.
''Ta för dig älskling'' 
Jag börjar omedelbart lägga upp lite allt möjligt som finns på bordet på min tallrik.
En behaglig tystnad faller över oss och jag slänger hungrigt i mig maten. Det enda som jag kommer tacka för senare är den utsökta maten, dagens händelse kommer han så gott som få skit för, tror jag.
''Vad gott!'' säger jag och ger Justin ett stort leende, han har valt ut min favoritmat.
Jag ska kanske inte skälla ut honom trots allt. 

Jag kan redan nu säga att ifall någon hade gjort sådär med mig hade jag seriöst skjutit mig själv eller någoting xd
Vilken gulliplutt Justin är som låter henne gå igenom ett helvete för att äta en romantisk middag med honom innan dem åker tillbaka hem till tråkiga stratford igen. 
Minne för livet eller? ;) *fniss*
 

Kommentarer
Avsändare: Romina

Klättra upp för palmer? Jag undrar om hon inte fick sår på händerna/armar/benen? xD

Svar: Du gjorde min dag! I min värld kan man inte få sår ;)
None None

2012-12-19 @ 14:58:00 -



Avsändare: Em

Gimmie more

2012-12-19 @ 20:59:26 -



Avsändare: Liv

Awesome kapitel!!

2012-12-20 @ 09:20:46 -



Avsändare: Emelie

Jätte bra! <3

2012-12-20 @ 14:27:17 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se



Avsändare: Petronella Gustavsson ♔

Oh min gud.. Du är så duktig så det finns inte! Mera nuuuu <3

2012-12-21 @ 13:15:47 - URL: http://www.secretbieberstory.blogg.se/



Avsändare: emeliebieber

mera!!!<3<3<3<3<3

2012-12-21 @ 21:04:59 -



Avsändare: Elina

Okej, nu har jag sträcktläst från kapitel 1 till detta kapitelt och det tog 2 dagar men JAG ÄLSKAR DET JAG LÄSER!!!
är typ helt förälskad i denna novellen och vill bara ha mer!!!!

Svar: aw, vad glad jag blir! :'D
None None

2012-12-22 @ 19:48:04 - URL: http://mylifeaasellina.devote.se



Avsändare: Cindy

Meer

2012-12-23 @ 01:01:50 -



Avsändare: Olivia

Meeeeeeeeeeeer

2012-12-23 @ 13:06:20 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback