Published: 2012-08-31 Time: 07:39:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 23 - Why am I always the last one to know everything?

PREVIOUS: Lady, your love is the only love I need
And beside me is where I want you to be
'Cause my love, there's something I want you to know
You're the love of my life, you're my lady.. '' sjöng jag och en tår föll ner för min kind.
Denna låten var så gammal men ändå så sann, det var verkligen såhär jag kände för Kelsey.
5 DAGAR SENARE/JUSTIN'S PERSPEKTIV:
 
Jag vaknade av ringsignalen till min mobil som jag kände igen mycket väl, utan tvekan slängde jag mig på mobilen och tryckte på grön lur.
''Kelsey?'' frågade jag oroligt och på andra sidan kunde jag höra snyftningar och hur någon annan tog över mobilen.
''Hon har vaknat Justin'' sa Haley överlyckligt och jag ställde mig upp och kikade ut genom det enorma fönstret med ett stort leende på läpparna. 
''Hon vill antagligen inte träffa mig..?'' frågade jag försiktigt.
''Vänta lite, ska bara gå ut från rummet'' 
Man hörde hur hon började gå och ljudet av en dörr stängas bakom henne innan hon la tillbaka mobilen vid örat.
''Vad sa du?'' frågade Haley.
''Hon vill antagligen inte träffa mig..?'' upprepade jag och det blev tyst på andra sidan.
''Hon har precis varit med om en hemsk bilolycka, hon behöver vila och efter det kommer hon säkert vilja träffa dig'' Jag suckade högt och en tår rann ner för min kind. Kände jag Kelsey rätt så skulle hon vara sur i en evighet, får nog skicka bud med Damon eller Quinn, dom har bättre relation med henne än vad jag har just nu. 
''Okej, tack för att du ringde!'' sa jag och slängde på luren utan att vänta på hennes svar. Av all ilska jag hade i kroppen så vänder jag mig om och slänger mobilen med all den kraft jag har mot väggen så den spricker i tusen bitar. Jag sätter mig ner med benen upp till hakan och armarna hårt runt benen, jag låter tårarna rinna oavbrutet ner för mina kinder samtidigt som jag lutar mig bak mot kanten av sängen. 
 
''Justin!'' ropar Bruce från nedervåningen och jag öppnar sakta mina ögon och stänger dom lika fort igen för allt  de irriterande ljus, jag blinkar och vänjer mig vid ljuset innan jag ställer mig upp på fötter då jag hör mitt namn ropas igen. Jag går trött tvärs över rummet och ner för den långa trappan innan jag svänger av till vänster och går in i vardagsrummet där killarna är och planerar för nästa uppdrag, Bruce räcker mig telefonen och jag höjer på ena ögonbrynet innan jag tar emot den. Killarna ler och rycker på axlarna.
''Justin'' sa jag och spände hårt mina käkar.
''Vi behöver prata'' svarar en änglalik röst på andra sidan och mitt hjärta stannar till för en sekund, Kelsey. Mina axlar sjunker ner i avslappning och en tår rinner ner för mina kinder. 
''babygirl..'' viskar jag och ler tacksamt mot Bruce innan jag vänder mig om och börjar gå mot köket. 
''Möt mig vid parken nu'' sa hon stelt och la på luren. Jag suckar högt och går tillbaka till vardagsrummet där jag slänger telefonen till Bruce och går ut till hallen och drar på mig mina vita supras som matchar mina svarta jeans och en vit v-ringad långarmad tröja där jag har kavlat upp armarna. Jag rycker åt mig mina bilnycklar och springer ut till bilen och sparkar igång motorn så den fräser till innan jag med full fart kör till parken där jag äntligen skulle få träffa Kelsey.
 
Jag hoppar ut ur bilen och springer längre in till parken där jag börjar kolla mig runt omkring, en figur sitter på bänken helt själv och jag antog att det var Kelsey, jag joggar fram till henne och hon vänder sig sakta om för ljudet som mina skor hade gett ifrån sig och stirrar på mig med besvikelse. Jag kollar ner på mina fötter och börjar leka med en sten. Vågar inte kolla upp och mötta hennes blick, den blicken som dödar mig och som även beskriver vad hon tänker göra, det är som att läsa en tidning. 
''Sätt dig ner..'' säger hon stelt och flyttar sig till andra sidan bänken, jag sätter mig ner och kollar ett långt tag på henne innan jag kollar ner på mina sammanflätade fingrar. Vi båda öppnar munnen samtidigt och jag nickade mot henne
''Börja du'' mumlar jag och väntade på att hon skulle börja, Kelsey tog ett djupt andetag och öppnar munnen.
''Det är slut'' 
Jag stelnar till och stirrarpå henne.
''Du skojar inte?'' sa jag och var nära på att ställa mig upp och smälla till din närmaste personen jag hittade. Hon skakar på huvudet och en tår rann ner för hennes kind, jag flyttar mig närmare så det bara var några centimeter mellan oss.
''Kels, gör inte såhär'' mumlar jag och torkar väck hennes tår. 
''Jag vill inte göra de Justin'' 
''Men varför gör du det då?'' frågar jag mjukt fortfarande med min hand mot hennes kind, hon la sin hand över min och klämmer försiktigt.
''för jag är trött på allt detta jag vill ha dig så fruktansvärt mycket men det är en sida av mig som avskyr dig, jag behöver en paus, jag behöver förengångsskull tänka och använda den hjärnan jag fick. Det är som Loana sa, jag vill tänka till ordentligt innan jag bestämmer mig ifall jag vill vara med dig och dras in i denna soppan eller inte''  
Jag lägger min arm runt hennes midja och drar in henne i min famn och pressar mina läppar mot hennes, hon försöker dra sig undan men när hon inser att jag inte tänkte släppa så besvarar hon kyssen och lägger sina armar runt min hals. Jag fördjupar kyssen lite och låter hennes tunga glida in i min mun innan jag börjar leka med den. Jag flätar mina fingrar i hennes blont/bruna hår och stryker försiktigt hennes kind med baksidan av min hand så jag inte rör såren som förstör hennes vackra ansikte. Jag avbryter kyssen hur mycket jag än inte ville så var jag tvungen att göra det, jag kollar djupt in i hennes ögon innan jag sa dom små tre orden för andra  gången.
''Jag älskar dig'' 
Hon smeker försiktigt min kind och jag rös till under hennes berörning och blundade av njutning.
''Kan du följa med hem? grabbarna vill träffa dig och Loana har åkt tillbaka till Atlanta'' sa jag och flätar hennes fingrar med mina. Hon tar ett djupt andetag innan hon reser sig upp och drar med mig, fortfarande med hennes fingrar flätade med mina så börjar vi gå mot bilen. Jag öppnar bildörren till henne som en gentleman innan jag springer över till andra sidan och hoppar själv in och börjar köra iväg. 
''Vad sa mamma när hon träffade dig? hur var hennes reaktion?'' frågar Kelsey och kollar på mig, jag kollar snabbt på henne innan jag fokuserar på vägen.
''Hon sprang direkt fram till mig och frågade ifall jag var Justin och så nickade jag och så drog hon in mig i en moderlig kram där jag förengångsskull kände mig älskad'' sa jag och det sista sa jag tyst knappt hörbart.
''Mamma är en sån, vi har ju ljugit ihop din livshistoria och mamma är empatisk''
''Allt ni sa är ingen lögn..'' mumlar jag och var redo att berätta min livshistoria som hon så många gånger har frågat om och envisats att veta.
''Vad menar du?''
''Det ni sa är sanning hur ni fick reda på det, det vet jag inte men det finns betydligt mer än att bara åka runt på semestrar med min familj'' 
 
KELSEY'S PERSPEKTIV:
 
Jag stelnar till av chock, jag och Andrew har bara gissat Justin's förflutna. Vi använder det som en ursäkt till mamma och pappa för att jag inte var redo att berätta att det fanns någoting mellan mig och Justin. Visst dom skulle inte gilla det men ingen av dom kunde hindra mig från att träffa honom, inte ens utegångsförbud. 
''Vill du berätta?'' viskar jag tyst och smeker hans muskelösa arm, han skakar på huvudet.
''Inte nu''
''Okej'' mumlar jag och drar till mig handen, Justin svänger upp på uppfarten och stänger av motorn. Jag hopparut ur bilen och börjar gå mot ytterdörren, Justin springer snabbt ifatt mig och dyker upp vid min sida. Han öppnar ytterdörren till mig och gör en gest åt mig som betyder att jag skulle gå in före, jag drar av mig mina skor och börjar gå mot vardagsrummet där killarna som vanligt sitter och planerar.
''Hello boys'' säger jag och drar av mig jackan, killarna kollar upp på mig och stelnar till av chock. Jag lägger jackan på armstödet på soffan innan jag slår mig ner bredvid Quinn.
''Tack gode gud!'' utbrister han och kramar mig hårt.
''Var försiktig din jävla kyckling hon har två brutna revben!!'' ropar Damon och slänger en kudde på Quinn.
''Wait what?!'' röt Justin som fick alla oss att bli tysta.
''Vet inte han?'' viskar Bruce och jag skakar på huvudet. 
''Varför får alltid jag veta allting sist?!'' skriker Justin argt och vänder sig mot mig, jag suckar högt och blundarett tag innan jag öppnar ögonen och möter hans blick. 

Vad dåliga ni har blivit på att kommentera :S
 
Nästa kapitel vet jag inte när det kommer, har faktiskt inte några speciella tider utan bara skriver då & då.
 

Published: 2012-08-29 Time: 06:56:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 22 - You have made me what I am and I'm yours

PREVIOUS: ''Vi tar det sen Andrew'' sa jag och kom på att jag hade stött ihop med honom hemma hos Kelsey. Då dom hade ljugit ihop min livshistoria. Han nickade på huvudet och spände käkarna.
''Bäst för dig att du berättar sanningen då, det är min syster som ligger där inne inte din och jag förtjänar att veta sanningen'' sa han och reste sig upp och gick bort till Haley och sin mamma. 
 
Jag började vanka av och an och mitt tålamod rann ut som sand, jag kunde inte tro att min Kelsey var inne i det rummet och var mellan liv och död. Det gjorde ont att veta att det kanske var den sista gången jag någonsin fick se henne. Jag vet att hon inte kommer förlåta mig efter detta och jag kommer lämna henne om hon ber mig om det. 
''Justin?'' sa Melanie och jag vände mig om och gick fram till henne
''Ja?'' sa jag försiktigt och knöt knytnävarna och spände mina käkar.
''Hon har inte vaknat än men hon rör på handen'' sa hennes mamma lyckligt och en tår rann ner för hennes kind, jag drog in henne i en kram och log stort. Det var ett tecken på att hon skulle klara detta, Kelsey var stark. Jag släppte henne och gick bort till killarna med ett leende lekandes på läpparna.
''Gissa vad?'' frågade jag och log, Quinn och Damon tittade förvirrat på mig.
''Har hon vaknat?'' frågade Bruce och mina mungipor sjönk. Jag skakade på huvudet och tittade ner på mina fötter. 
''Vad är det då?'' sa Quinn och slog mig skämtsamt på armen för att pigga upp mig.
''Tänkte bara berätta att hon inte har vaknat än men rör lite på sig'' sa jag och kollade upp på dom, alla tre stod och log stort som fån. 
''Det är ju skit bra!'' sa Quinn glatt och la armarna runt mig, snart stod vi som innan, alla armarna runt varandra. 
''Men vill du berätta nu vad som har hänt för oss?'' frågade Bruce och satte sig ner på stolen, jag nickade och satte mig ner bredvid honom, en tystnad uppstod och killarna väntade på att jag skulle börja.
''Jag gick ju upp för att se till Loana?'' började jag och killarna nickade instämande.
''Jag gick upp dit och snackade med henne, Kelsey stod nog bakom dörren och hörde allt och sen när typ Loana och jag var nära på att kyssas så flög dörren upp och Kelsey såg det sen sprang hon ner och resten vet ni'' Killarna suckade högt och lutade sig bak i stolarna.
''Så det var de som egentligen hände?'' frågade en röst bakom mig och jag vände mig snabbt om och mötte Andrew's blick. Jag nickade och vände mig sedan sakta om, redo at höra alla förolämpningar. 
''Vet du vad som händer ifall mina föräldrar får reda på vem du egentligen är?'' frågade Andrew och jag nickade en gång till, det visste jag mycket väl. Blev inte hon slagen för sitt misstag för att hon är tillsammans med en kriminell så blev jag det. Så en av oss skulle bli skadad pågrund av det här. Jag gömde ansiktet i händerna.
''Är det nu du inser min systers värde?''
''Andrew..'' mumlade Damon och spände käkarna.
''Nej låt han, han har all rätt till att säga vad han vill, det är mitt fel'' 
''Justin gör mig en tjänst och lämna sjukhuset bara gå härifrån, min syster har redan skadats tillräckligt pågrund av dig och jag tänker inte låta dig var nära henne förrens hon säger att hon vill träffa dig om hon nu vaknar'' sa Andrew och reste sig upp, jag nickade för tredje gången och reste mig upp. Han har all rätt till att göra sådär och allt han sa var sant. Jag har redan sårat Kelsey för mycket. Jag började gå mot Melanie och Haley för att säga hejdå. Jag kom fram till dom och avbröt deras samtal.
''Störde jag?'' frågade jag och kollade ner på dom, båda skakade på huvudet och gav mig ett svagt leende. 
''Jag måste åka hem nu, jag har jobb att göra..'' ljög jag och Melanie reste sig upp.
''Tack för allt Justin!'' sa hon och log stort mot mig och omfamnade mig sedan. Jag släppte henna och kramade om Haley.
''Smsa om ni får mer information om Kels'' viskade jag i hennes öra och pussade henne på kinden. Hon nickade och log. Jag vinkade ett hejdå till Joseph och började gå ut ur sjukhuset med killarna bredvid mig. 
''Vad sägs om att hyra en spion Bieber?'' frågade Damon och log stort, jag höjde på ena ögonbrynet och kollade mig förvirrat om och mötte en killes blick som höjde handen i en hälsning mot Damon. Damon vinkade tillbaka och hoppade in i den ena bilen.
''Vi åker som innan!'' ropade Bruce och hoppade in i den andra bilen med Quinn efter sig. Jag satte mig i framsätet och sparkade igång bilens motor som fräste till.
''What are you up to bro?'' frågade jag och drog till mig Damon's uppmärksamhet.
''Watch and learn Bieberboy, watch and learn'' 
 
5 TIMMAR SENARE:
 
''Jag går upp til mitt rum'' sa jag och reste mig upp, jag gav Loana en sårad blick innan jag gick upp till mitt rum och slängde mig på sängen och började tänka på allt som snart skulle hända. Jag skulle kanske aldrig kunna kalla Kelsey för min längre eller kanske inte ens få se henne. Andrew skulle snart säkert berätta för hennes föräldrar vem jag egentligen är. Jag suckade högt och reste mig upp och gick fram till min ''walk-in'' closet. Jag tog fram min urgamla gittar och drog på alla strängarna, den lät hemsk men om jag bara stämde den så skulle det nog gå och spela på den. Jag låste in mig i gaderoben och satt mig ner på det enorma golvet som fanns härinne. Snart var jag igång med att stämma den samtidigt som jag tänkte på vad jag skulle sjunga.
''Lady, I'm you knight in shining armor and I love you' började jag och drog alla strängarna med plektrummet jag hade mellan pekfingret och tummen.
''You have made me what I am and I am yours,
my love there's so many ways I want to say I love you.
Let me hold you in my arms forevermore.
 
 
You have gone and made me such a fool,
I'm so lost in your love, And oh we belong together,
won't you believe in my song?
 
Lady, for so many years I thought I'd never find you,
You have come into my life and made me whole.
Forever, let me wake to see you each and every morning,
Let me hear you whisper softly in my ear
 
In my eyes I see no one else but you,
There's no other love like our love,
And yes, oh yes, I'll always want you near me
I've waited for you for so long
 
Lady, your love is the only love I need
And beside me is where I want you to be
'Cause my love, there's something I want you to know
You're the love of my life, you're my lady.. '' sjöng jag och en tår föll ner för min kind. Denna låten var så gammal men ändå så sann, det var verkligen såhär jag kände för Kelsey.

Ni saknade säkert den goda Justin som höll i en gittar & sjöng?
- Så jag bestämde mig för at göra ett kapitel där han sjöng, men få inte upp hoppet, han kommer inte bli kändis och få massa fans ;)
 
Den låten Justin sjöng är otroligt gammal, mer än 10 år kanske? men jag kände för att slänga in den i detta kapitlet för att beskriva Justin's känslor, mhihi :$
 
Är det normalt att vilja ha en vampyr tillsammans med Justin i nästa novell? 
- Helt weird hur jag har börjat tänka på det, måste nog sluta läsa böcker.. 
 
Kommentera.

Published: 2012-08-27 Time: 06:41:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 21 - A heart broken in thousand pieces

PREVOUS: ''OHLALA SEXY MAMA!'' ropade Damon och Quinn och började busvissla, Justin log stort och kysste mjukt mina läppar. Att reta upp Loana stod högst upp på min lista, det här var verkligen underbart och se. Hennes ilskna blickar och blanka ögon. Justin böjde sig fram och kysste min hals och började göra ett fult sugmärke, just nu brydde jag mig inte om det utan la skålen på bordet och tog sedan Justin i min famn, jag flätade in mina fingrar i hans hår och stönade retsamt högt och njöt. Damon och Quinn började busvissla igen och ropade saker som ''GO GIRL!'' eller ''SEXY MAMA!''.

KELSEY'S PERSPEKTIV:

Loana sprang ut från köket och killarna tystnade och Justin drog sig bakåt och kollade frågandes på mig
''Vad hände?''
jag ryckte på axlarna och kollade på Damon och Quinn dom ryckte också på axlarna och försökte dölja ett leende.
''Jag går och ser till henne'' sa Justin och reste sig upp, han böjde sig ner och gav mig en kyss innan han började gå upp för trappan och in till gästrummet där förmodligen Loana var.
''Din jävel, inte trodde jag du var så tuff!'' sa Damon och jag ryckte på axlarna.
''Ville bara hämnas så hon inte fick för sig att hon kunde ta Justin från mig'' flinade jag och halkade ner i stolen och la upp mina ben på bordet. Quinn skakade flinandes på huvudet och räckte upp händerna i skydd
''Jag är oskyldig!'' 
''Ja det är du, det var bara jag som fick för mig att göra något sånt men bytheway hur visste ni?''
''Den blicken du gav mig innan det här berättade allt'' flinade Damon, Quinn ryckte på axlarna och pekade på Damon.
''Ät'' sa jag och sköt den stora skålen mot killarna, ''Ska upp och kolla till Justin''. Jag reste mig upp och gick upp för den långa trappan och ställde mig framför gästrummet där Loana's och Justin's röster hördes klart och tydligt, dom bråkade.
''Snälla Lol gå inte'' hörde jag Justin säga och höll antagligen om Loana för hennes svar var något i stil med att han skulle släppa henne. Jag tryckte mig närmare dörren och pressade mitt öra hårdare mot dörren, jag hörde ingeting mer så det var nog frittfram att gå in, jag slängde upp dörren och såg det värsta. Justins läppar var två cm från Loana's och både höll om varandra. Båda vände sina ansikten mot mig och Justin spärrade upp sina ögon,
''Kels...-'' mer hörde jag inte innan jag vände mig om och sprang ner för trappan, jag tog mina skor i handen medans tårarna rann ner för mina kinder, Damons och Quinns ansiktsuttryck förändrades från glad till förvånad, som om då hade fått ett slag i ansiktet med en stol. Jag sprang förbi dom med Justin tätt efter mig. På något konstigt sätt lyckades jag slänga upp dörren och springa ut.
''KELSEY SE UPP!'' var allt jag hörde innan alla bilar började tuta, det sista jag såg och kände var smällen jag fick i sidan och Justins chockade men samtidigt sårade ansikte, sedan blev allting svart.
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
 
Jag visste varken om det jag såg var sant eller bara i en film, min Kelsey låg på vägen helt blodig. Jag sprang chockat fram till henne och slängde mig ner på knä och drog henne till min famn, Killarna hade nog hört smällen för dom stod bakom mig med en varsin hand på min axel. Tårarna hade börjat rinna och droppade ner på Kelseys hår, säg att det här bara är en dröm, snälla berätta för mig att Kelsey snart kommer vakna upp och skrika:
''JAG LURADE ER!''
Men inget av det hände, jag höll henne hårt och Damon och Quinns händer försökte dra bort henne.
''Justin hon måste till sjukhuset!'' ropade Damon och slog mig hårt på bakhuvudet, jag brydde mig inte om att han gjorde det. Allt jag brydde mig om var Kelsey, min Kelsey. Killarna fick loss på mina armar och bar snabbt Kelsey mot bilen, jag kollade till höger om mig och mötte killens som körde på Kelsey blick. Jag reste mig upp och tog hårt tag i hans jacka och drog honom till mig.
''Händer det henne någoting kan du räkna med att jag kommer döda dig, förstått?!'' röt jag argt och skakade honom. Damon försökte komma imellan och dra väck mina händer från killen men jag vägrade släppa.
''Förstått?!'' röt jag igen och killen nickade snabbt på huvudet av rädsla. Jag slängde honom på marken och rättade till min tröja och började gå mot andra bilen. Quinn och Bruce hade kört den första bilen så snabbt som möjligt då dom fick tag på Kelsey. Jag hoppade in i framsätet med Damon bredvid mig. Det kändes som om någon högg en kniv igenom mig, jag brydde mig inte om smärtan som var enorm där jag hade blivit knivhuggen för några dagar sedan. En del av mig verkade vara död och allt var mitt fel, det var mitt fel att Kelsey hade blivit påkörd och det var även mitt fel att hon hade blivit ledsen.
''Vad hände?'' frågade Damon och kollade på mig med en sårad blick, jag suckade högt och skakade på huvudet medans en tår rann ner för min kind.
''Jag vet inte'' suckade jag och ryckte på axlarna. Damon klappade mig på axeln och jag trampade mer på gasen så vi var uppe i 180km/h. 
 
Jag parkerade snabbt bilen hursomhelst och sprang in till sjukhuset där min Kelsey låg, jag sprang bort mot disken och tjejen som satt bakom frågade vem jag letade efter.
''Kelsey Graham'' sa jag och en smärta for igenom min kropp.
''Hon är inne i operationssalen så ni får vänta därborta'' sa hon och pekade en rättså lång bit bort där Bruce och Quinn vaknade av och an. Jag tackade och sprang snabbt bort dit med Damon tätt efter mig. Bruce omfamnade mig i en broderlig kram så gjorde även Damon och Quinn. Vi alla stod där i mitten av sjukhuset med armarna runt varandra.
''Vi måste berätta för hennes föräldrar'' sa jag och tog upp min mobil och slog deras hemnummer.
''familjen Graham'' svarade en kvinnas röst glatt som förmodligen var Kelsey's mamma.
''Hejsan det är Justin och jag måste berätta en grej som hände nästan precis'' sa jag,
hennes mamma tog ett djupt andetag.
''Vad har hänt min dotter?'' frågade hon direkt oroligt och det var helt sjukt hur mammor kunde känna såna saker
''Hon blev nyss påkörd, kan ni komma hit?'' 
Ett pip hördes från luren och jag antog att dom nog var påväg hit. Jag började vanka av och an samtidigt som jag tänkte på vad jag skulle berätta för Kelsey's familj, skulle jag berätta sanningen eller slänga ihop en lögn?
''Släng ihop en lögn'' sa Damon som om han kunde läsa mina tankar, jag nickade snabbt på huvudet och började tänka ut en trovärdig lögn som hennes föräldrar skulle gå på. En kvinna, en man och en son sprang in till sjukhuset och jag stannade upp och kollade på dom, tjejen bakom disken hade gett dom samma svar som hon hade gett mig, pekade hitåt. Dom började snabbt springa hit och mamman kom springandes fram till mig.
''Justin?'' frågade hon och jag nickade, hon drog in mig i en moderlig kram och jag besvarade den.
''Vad har hänt med min dotter?'' frågade hon oroligt och man kunde se att hon hade gråtit, en tår rann ner för min kind och hon torkade bort den med ena tummen, jag tog ett djupt andetag och öppnade munnen.
''Jag och Kelsey var ute och så sprang vi runt och fjantade oss så helt plötsligt började Kelsey gå ut baklänges på vägen samtidigt som hon sa åt mig att komma för hon skulle visa mig en koja hon och Mr. Graham hade byggt och sedan skrek jag åt henne att se upp och hon hann inte springa in till mig innan bilen körde på henne'' ljög jag och ännu en tår rann ner för min kind, jag fick en stor klump i halsen och kunde knappt andas. 
''Skulle inte Haley vara med?'' frågade Mrs Graham och kollade sig runt, fan det hade inte vi tänkt på.
''Jag är här'' grät Haley och jag vände mig överraskat om, Precis som hon hade sagt så stod Haley där bakom mig. Jag log lite svagt till henne som ett tack och hon log ett stelt leende tillbaka. Jag la mina armar runt Haley och kramade henne hårt. Mrs Graham som hade presenterat sig som Melanie kom fram till oss och la armarna runt mig och Haley. Jag drog mig undan och satte mig ner på stolen framför operationssalen, en kille som verkade vara runt 3-4 år yngre än mig kom och satte sig bredvid mig, killarna satt på min vänstra sida.
''Vad hände egentligen?'' viskade han och jag kollade förvånat på honom.
''Det sa jag ju?'' viskade jag tillbaka., han suckade och kollade sedan på mig.
''Jag vet vem ni är och vad ni gör, vad hände egentligen?'' frågade han igen och jag kollade på killarna. Bruce nickade på huvudet som betydde att jag skulle berätta sanningen och Damon och Quinn spände ihop käkarna.
''Vi tar det sen Andrew'' sa jag och kom på att jag hade stött ihop med honom hemma hos Kelsey. Då dom hade ljugit ihop min livshistoria. Han nickade på huvudet och spände käkarna.
''Bäst för dig att du berättar sanningen då, det är min syster som ligger där inne inte din och jag förtjänar att veta sanningen'' sa han och reste sig upp och gick bort till Haley och sin mamma. 

Jag känner mig mer ond för varje kapitel som går, damn.
Kommentera :$

Published: 2012-08-26 Time: 08:45:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 20 - You make me feel like a beautiful sunrise

PREVIOUS: ''Jag verkar smitta av mig'' flinade han och sedan insåg jag vad jag hade sagt, jag började skratta och snart instämde Justins änglalika skratt.
''Jag umgås för mycket med dig Bieber'' sa jag och flätade mina fingrar med hans och började gå ner för gatan. 
''Det här kallar jag inte alls för mycket'' sa han och släppte min hand och la sin arm runt mina axlar istället. 
''Kolla solnedgången!'' ropade Justin och pekade bort mot solen som just höll på att gå ner.
''Ååh, det är så vackert!'' sa jag och log stort.
''Du är vackrare'' viskade Justin i mitt öra, mina kinder blev röda och jag kollade ner på våra flätade fingrar. 
''Kom, vi går ut till vattnet!'' sa Justin och började dra ner mig för stranden.
''Men Bruce då?'' frågade jag och kollade upp på honom. Justin ryckte på axlarna och log mot mig.
''Glöm honom, kom!''
Justin flätade sina fingrar i mina och började gå ut i vattnet.
''Vänta ska bara ta av mig mina skor och strumpor'' sa jag och böjde mig ner och slet av mig skorna och därefter strumporna. Jag tog Justins hand och började gå djupare ut i vattnet med honom.
''Dina shorts kommer bli blöta'' flinade Justin och gick ännu djupare ut, vattnet nådde oss till låren och skulle vi gå ut någon meter till så skulle mina shorts bli blöta. Justin var redan blöt och han verkade inte bry sig. 
''Vi stannar här'' sa jag och kämpade emot hans grepp så han inte tog mig längre ut. Justin vände sig om och la sina armar runt min midja och lutade sin panna mot min. En bekväm tystnad uppstod och vi bara stod sådär ett tag och kollade varandra i ögonen.
''Jag älskar dig!'' sa han helt plötsligt och jag stelnade till, det är första gången någon av oss säger det.
''Justin..-''
''Jag vet att du inte vill höra det förrens jag menar det, Kelsey jag menar det, jag älskar dig'' avbröt han mig och gav mig en lång mjuk kyss som jag glatt besvarade. Jag blev varm i hela kroppen och min mage började pirra, vad det såhär det kändes att vara kär? man får pirr i magen och en härlig varm känsla sprider sig i hela kroppen. Jag avslutade kyssen och lutade mitt huvud mot Justins axel. Justin strök mig långsamt fram och tillbaka över ryggen. 
''Kom, vi går in till stranden'' sa han och började gå in mot stranden, den mjuka sanden trycktes ner under våra fötter och lämnade märken. Några sandkorn fastnade på våra fötter men ingen av oss brydde sig särskilt mycket. 
 
''Jag vill göra något galet!'' sa jag efter ett långt tag och kollade upp på Justin. Vi hade satt oss på den mjuka sanden och kollade ut mot havet, Justin höjde frågandes på ena ögonbrynet.
''Som?''
''Att klättra upp på den palmen!'' sa jag glatt och pekade på den enorma palmen som sträckte sig över havet.
''Du är galen!'' muttrade Justin och kollade upp på palmen som var några meter ifrån oss.
''Jag sa ju det'' mumlade jag och lutade mitt huvud mot Justins axel igen.
''Nejnejnej babe, självklart ska vi klättra upp på den, kom!'' sa han och reste sig upp. Justin sträckte ut en hand och jag tog emot den men drog mig inte upp.
''Skitsamma Justin, någon annan gång'' sa jag och drog ner honom bredvid mig igen.
''babe nej, kom nu!'' envisades Justin och reste sig upp igen och denna gången drog han upp mig. Han gav mig en mjuk kyss och började gå tvärs över stranden för att komma fram till palmen.
''Kommer du babe?'' ropade han över axeln och vände sig om så han hade ryggen mot palmen och ansiktet vänt mot mig. Jag skakade på huvudet fast han inte kunde se det.
''Kom Justin, Bruce börjar säkert undra vart vi är!'' ropade jag och började gå motsatta hållet. Jag kände ett par armar runt mig bakifrån och snart hade mina fötter lämnat sanden. Justin snurrade mig runt några varv och jag väckte nog dom döda med mitt överdrivet tjejiga skrik.
''Det där var inte alls kul!'' muttrade jag och slog Justin löst på armen då han släppte ner mig. 
''Jo för mig var det!'' sa han och böjde sig ner och kysste hårt mina läppar och la sin vänstra hand på min rumpa.
 
''Vi är hemma!'' ropade Justin såfort vi hade kommit innanför dörrarna och stängt dom bakom oss. 
''Jag ringde dig för en timme sedan Bieber!'' ropade Bruce från vardagsrummet. Quinn låg på soffan, Bruce satt på ena fotöljen och Damon satt på den andra. Loana satt inte med dom, hon hade nog åkt hem eller checkat in på något hotell. Jag hoppades över hela mitt hjärta att jag skulle slippa se henne dom kommande dagarna. 
''Gör plats'' sa jag och smällde väck Quinns ben så jag kunde sätta mig ner. Jag satte mig ner och fick Quinns ben över mig, jag himlade mina ögon och halkade ner i soffan så jag kunde lägga upp mina ben på bordet. 
''Har Loana åkt?'' frågade Justin försiktigt och kollade på killarna, Damon skakade på huvudet och pekade på övervåningen.
''Hon är där uppe, i gästrummet'' sa Damon och vände sin blick mot tvn igen, jag suckade högt och bet ihop käkarna. 
''Oroa dig inte Kels, gör hon något så smäller jag till henne!'' sa Quinn glatt och kollade snabbt på mig.
''Tack!'' sa jag och klappade hans ben. 
''Jag går upp och snackar med henne..'' mumlade Justin knappt hörbart och började gå upp för den långa trappan.
''Justin verkar vara hennes husdjur'' muttrade jag surt och Damon och Quinn brast ut i skratt.
''Påsätt och vis så är han faktiskt som hennes husdjur, han gör typ allt hon säger'' erkände Bruce.
''Det är irriterande, right?'' frågade jag och kollade på dom.
''Ja, vi har aldrig riktigt tyckt om henne'' erkände Quinn och jag kollade förvånat på Bruce, det var ganska uppenbart att killarna inte skulle gilla henne men lilla Bruce hade ett gott hjärta och gillade alla, nästan. 
''Inte ens du?'' frågade jag Bruce förvånat och mina ögonbryn for upp i pannan. Han skakade på huvudet och drog sina läppar till ett rakt sträck.
''Tyvär''
''Då är jag alltså inte ensam om att avsky henne?'' sa jag glatt och killarna skakade på huvudet.
 
''Jag är hungrig'' sa jag efter ett tag och puttade bort Quinn's ben från mig och reste mig upp.
''Vi med'' sa Damon och reste sig upp och i följd reser sig Quinn upp.
''Vill inte du äta?'' frågade jag Bruce och han skakade på huvudet.
''Nejtack!'' sa han och log, jag besvarade hans leende innan jag började gå efter Quinn och Damon in till köket. 
Jag öppnade kylskåpet och letade efter någoting man kan laga såhär dags vid 21:39 tiden. Jag tog fram pasta och la det på köksbänken och började sedan leta efter något man kan ha det till. 
''Finns ingeting och ha det med så ni får helt enkelt äta det bara sådär!'' sa jag glatt och satte på spisen.
''Du är seriöst helt efterbliven, man kan göra pastasallad med kycklingbitar'' flinade Quinn och tog ut kycklingen och började skära den i bitar. Jag tog ut tomat och gurka och ställde det framför Damon.
''Tro inte att vi är dina service, du får också göra något!'' sa jag och räckte honom kniv och skärbräda. 
''Sexig gurka'' flinade Damon och höll upp den.
''Sån stor har jag!'' sa Quinn och jag brast ut i skratt.
''Jag har större!'' flinade Damon och snart var deras tjafs om vem som hade större igång.
''Killar, va inte så perversa!'' flinade jag och rörde om pastan. 
''Såå, hur går det med Justin?'' sa Quinn och vickade på ögonbrynet, jag förstod genast vad han menade och räckte mellanfingret åt honom. Han la sin högra hand över hjärtat och putade med underläppen.
''Vad gör ni?'' frågade Justin och kom in i köket, han ställde sig bakom mig och la sina armar runt min midja. Loana kom tätt in efter Justin och jag suckade högt. 
''Vad ser det ut som?'' muttrade jag och hällde ut vattnet för att pastan var klar. Grönsakerna var skärda i lagom stora bitar detsamma med kycklingen. Vi rörde ner allting i en stor skål.
''Nu är det bara curry och creame fraisch kvar'' sa jag och tog ut sakerna och började blanda det i en annan skål.
''Du diskar Kelsey!'' sa Damon och tog en kycklingbit från skålen, jag smällde väck hans hand.
''Så gör man inte!'' 
''Okej mamma'' svarade Damon och flinade.
 
''KLART!'' ropade jag glatt och satte mig ner på stolen med hela pastaskålen i min famn.
''Jävla tjockis ge hit!'' sa Quinn och sträckte sig över bordet och försökte få tag på skålen.
''Gör egen!'' sa jag och smällde väck hans hand med gaffeln jag höll i. Jag ignorerade Justins blickar som for mellan mig och killarna. Justin satte sig på stolen bredvid mig och la sin hand på mitt lår och böjde sig fram och plaserade en kyss på min hals. Jag fick snart en idé och vände mig mot Justin.
''Vill du ha babe?'' frågade jag och räckte gaffeln som var pasta och kycklingbitar på mot Justins mun. Damon och Quinn insåg snabbt vad jag tänkte göra och började flina. Justin fick såsen utanför munnen så jag böjde mig fram och slickade bort det på ett sexigt sätt.
''OHLALA SEXY MAMA!'' ropade Damon och Quinn och började busvissla, Justin log stort och kysste mjukt mina läppar. Att reta upp Loana stod högst upp på min lista, det här var verkligen underbart och se. Hennes ilskna blickar och blanka ögon. Justin böjde sig fram och kysste min hals och började göra ett fult sugmärke, just nu brydde jag mig inte om det utan la skålen på bordet och tog sedan Justin i min famn, jag flätade in mina fingrar i hans hår och stönade retsamt högt och njöt. Damon och Quinn började busvissla igen och ropade saker som ''GO GIRL!'' eller ''SEXY MAMA!''.

HAHAHAHA OH MY GOD, jag var verkligen tvungen.
Det här kapitlet är väl det längsta jag har skrivit på länge? :p
Kommer kanske ett till kapitel idag :3
Jag har en fråga till er:
- När vill ni att Justin och Kelsey ska gå hela vägen? jag menar lixom ha sex? ;)
Kommentera!
 

Published: 2012-08-25 Time: 16:22:25 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 19 - Deal

PREVIOUS: ''Komigen Kelsey, svara!'' mumlade jag och provade ringa henne igen, hon klickade upptaget och jag suckade högt. Hon hade mobilen med sig vilket gjorde att jag slappnade av en aning men var fortfarande på helspänn ifall jag skulle få ett samtal av henne här och nu. Det enda jag hade i tankarna var att jag och Kelsey behövde prata.
Efter att ha gått i 15 minuter så kom jag fram till stranden, jag tog av mig mina skor och strumpor och jag barfota över stranden. Sanden trycktes mjukt under mina fötter och en känsla av sommar for igenom mig. jag såg en liten figur sitta på en klippa en bit bort och pustade ut. Jag visste inte vad jag skulle säga eller göra, allt jag ville var att det skulle bli bra mellan mig och Kelsey. Ingeting hade hänt än och jag hoppades på att ingeting skulle hända. Jag joggade bort mot klippan och började försiktigt klättra upp, Kelsey hade inte märkt något än. Jag gick försiktigt över klippan och satte mig bakom henne med armarna runt henne. Hon stelnade till och kollade sedan bak och slappnade av.
''Vad gör du här?'' frågade hon hest och harklade sig sedan. Jag ryckte på axlarna och mitt grepp om henne hårdnade.
''Ville se dig'' mumlade jag och pussade henne på huvudet.
''Allt Loana sa, är det sant?'' frågade hon och jag stelnade till, jag blundade ettt långt tag innan jag kollade ner på Kelsey som låg i min famn.
''Nej''
''Ljug inte Justin''
''Okej, ja det är sant. Jag kom inte hit för att falla för dig men det var deffinitivt inte ett misstag!'' utbrast jag och smekte hennes arm upp och ner så jag gav henne värme. Hon suckade högt och satte sig riktigt upp och vände sig mot mig.
''Vad händer nudå?'' frågade hon och la huvudet på sned.
''Jag vet inte, jag och grabbarna har flyttat hit för vi tyckte att det var ett bättre ställe att jobba på än det stora Atlanta'' 
''Vad gjorde ni i Atlanta då?''
''Det vi gör här'' svarade jag och flätade min fingrar med hennes.
 
KELSEY'S PERSPEKTIV: 
 
 Jag suckade högt och vände mig om mot Justin en gång till så jag hade mitt ansikte i höjd med hans.
''Vad jag än säger så kommer du inte lyssna på mig ellerhur? Snälla, dra dig ur denna soppan innan allting blir värre'' sa jag bedjande och kollade på honom med en sårad blick.
''Hur mycket jag än vill det så kan jag inte, jag kan inte bara svika grabbarna sådär. Jag har varit med dom sålänge jag kan minnas, det är som att du ska svika din egen familj, det vill du väl inte?'' 
jag skakade på huvudet, min familj, Justin och killarna är två olika saker. Det går inte att jämföra men djupt inom mig visste jag att det var sant. Bruce hade på sätt och vis uppfostrat Justin, Damon och Quinn var som hans brödrar. Hur mycket jag än nekade till det så visste jag att det var sant. Det här var Justins liv, det var detta han gjorde. 
''Men måste du vara med på varje 'uppdrag' ni gör?'' frågade jag och gjorde citat-tecken på uppdrag. Han nickade.
''Vad vore killarna utan mig och vad vore jag utan dom? - Ingeting'' sa han och svarade på sin egen fråga. Jag försökte förstå allt detta utan att bli sur och börja bråka. 
''Polisen då? hindrar inte det er från att göra vissa saker?'' frågade jag nyfiket. Justin skakade på huvudet.
''Nej, vi planerar allting i detalj''
''Har ni blivit upptäckta någon gång?'' envisades jag, så skickliga kunde dom inte väl vara?
''Massor med gånger men vi har haft våra lögner'' flinade han och jag tappade hakan.
''Har ni ljugit för polisen?!'' utbrast jag och kollade chockat på honom, han nickade och flinade åt min reaktion. Jag log mot honom och skakade på huvudet.
''Dom försöker alltid att hitta ett sätt att sätta dit mig''
''Har dom lyckats?''
Justin skakade på huvudet. Att sitta och snacka med Justin då han är ärlig mot mig var det bästa som fanns. Då kändes allting bra och att hans liv verkade bara var som en dröm eller önskning. Jag log mot honom och lutade mitt huvud mot hans axel.
''Vad har ni planerat nudå?'' frågade jag och ritade små ringar på baksidan av Justins hand. Han ryckte på axlarna och kollade ner på mig.
''Inget speciellt'' mumlade han och pussade mig på pannan.
''Kan du lova mig en sak?'' frågade jag och kollade upp på honom så jag fick ögonkontakt.
''Vad som helst''
''Kan du lova mig att berätta vad ni tänker göra så jag kan förbereda mig på det värsta? eller iallafall gömma mig eller någoting? för jag ville inte dras in i detta'' mumlade jag och smekte försiktigt Justins kind. Justin tog min hand och pussade mina knogar.
''Ja, om du lovar mig att inte ställa frågor om varför jag gör det eller hindrar mig på något sätt'' viskade han och pussade min hand en gång till.
''Deal'' viskade jag och kysste honom mjukt på halsen. Jag puttade försiktigt ner honom så han låg på rygg och la mig sedan över och började kyssa hans hals. Små stön lämnade Justins mun samtidigt som han smekte min rumpa. Jag la mina armar i kors under Justins huvud så han kunde använda dom som kudde. Justins stön blev allt högre och snart låg han över mig och kysste mig nedanför min hals och nyckelben. Jag la mina armar runt hans hals och tryckte honom mot mig. Justin pressade sina läppar mot mina och kysste mig passionerat. Hans tunga pressades in i min mun och började leka med min. 
''Justin..'' stönade jag mot hans mun, Justins hand gled ner för min tröja och sedan innanför och upp till mitt ena bröst.
''Säg ingeting, bara njut'' mumlade han och kysste min hals. Hans läppar fann åter mina och började kyssa mig passionerat, jag la mig över honom fortfarande med hans hand innanför min tröja. Jag la min hand över hans och klämmde försiktigt. 
''Bad girl'' flinade Justin och kysste mjukt mina läppar.
''Alltid'' svarade jag och fördjupade kyssen lite.
''Me gusta'' 
Vår lilla kärleksromans på en klippa allmänt framför allas ögon avbröts av att Justins mobil började ringa.
''Fan också!'' muttrade han och tog upp den från jeanfickan. 
''Okej vi kommer'' muttrade han och la på.
''Bruce'' mumlade han och kysste mig. 
''Jag ska döda han!'' muttrade jag och reste mig upp, Justin brast ut i skratt.
''Vad?'' flinade jag och höjde ena ögonbrynet. 
''Jag verkar smitta av mig'' flinade han och sedan insåg jag vad jag hade sagt, jag började skratta och snart instämde Justins änglalika skratt.
''Jag umgås för mycket med dig Bieber'' sa jag och flätade mina fingrar med hans och började gå ner för gatan. 
''Det här kallar jag inte alls för mycket'' sa han och släppte min hand och la sin arm runt mina axlar istället. 

Ett litet gulligt kapitel, eller vad tycker ni? :')

Published: 2012-08-25 Time: 07:08:23 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 18 - Be right back

PREVIOUS: ''Låt oss göra det här roligare, jag berättar. Sätt dig ner Kelser'' sa Loana glatt, jag gav Justin en arg blick innan jag satte mig på stolen framför henne och väntade på att hon skulle börja prata.
''Sätt dig ner Justin'' sa hon glatt och pekade på stolen bredvid henne, Justin gick sakta bort till stolen och gav mig inte en blick. Damon satte sig ner på min högra sida och Quinn på vänstra, Bruce satt på kanten av bordet.
''Såå?''

''Jag heter Loana och är Justin's exflickvän sedan 2 veckor tillbaka'' började hon och tog ett djupt andetag.
''Han sa till mig att han skulle hit och jobba och sedan komma tillbaka lika fort igen tills du kom ivägen, Du såg vad han gjorde och han tog dåligt hand om det. Istället för att döda dig så tog han dig hem och började umgås med dig och föll sedan för dig samtidigt som han hade en flickvän i Atlanta'' fortsatte hon och jag spärrade upp ögonen och kollade snabbt på Justin med en sårad blick, han mötte min blick och kollade sedan ner på bordet.
''Han ringde mig och sa att det var slut, jag ville veta vad jag hade gjort, varför allting bara tog slut sådär så jag bestämde mig för att åka hit och hittade er tillsammans, tro inte att du kommer leva lyckligt med honom. Det kommer du verkligen inte, bestäm dig ifall du vill vara med honom eller inte innan du dras in i hela soppan. Du vill inte veta vad han gör, det du såg är ingeting jämfört med vad jag har sett'' Jag hade en klump i halen och en tår rann sakta nerför min kind, jag nickade förstående på huvudet och kollade ner på mina flätade fingrar.
''Det liv kommer jämnt vara i fara, då dom kan använda dig mot Justin. Det var inte ens meningen att han skulle falla för dig, ett vackert misstag''
''ba..-'' började Justin men jag höll upp en hand och tog sedan ett djupt andetag. Jag la min hand på pannan och lutade armbågen mot bordet. Jag behövde rensa tankarna just nu och det kunde jag inte göra med både Justin och Loana i samma rum. 
''Be right back'' mumlade jag och reste mig upp.
''Kelsey'' sa Justin och reste sig också upp, Damon och Quinn stoppade honom halvvägs.
''Låt henne tänka en stund'' hörde jag Damon säga innan jag svängde runt hörnet och kom ut till hallen
Jag tog på mig mina skor och gick ut i den kalla vinden och började gå längs kanten. 
 
Är det här verkligen vad jag ville? dras in i en soppa varje dag? knappt få spendera en minut med Justin utan att någon ska förstöra? Vad menade Loana med att hon hade sett värre? Ingeting var värre än att se något annat liv tas. Ville jag att mitt liv skulle vara i fara? Skulle jag kunna riskera mitt liv för att vara med Justin? Vilken dum fråga, det är väl självklart. Aldrig har jag älskat någon så mycket som jag älskar Justin, fast det har gått 4 månader så var jag säker. Min familj då? Vad skulle mina föräldrar säga ifall dom fick reda på allt det här? Dom skulle verkligen inte gå med på det. Se sin egen dotter gå ut och in med en kriminell, jag hade inte ens tillåtit min egna dotter göra det, men varför gör jag det?
 
Frågorna virvlade runt i mitt huvud utan svar, samma fråga ställer jag mig själv varje dag Är det här verkligen vad jag vill? 
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
 
''Var du tvungen?!'' röt jag argt och ställde mig hastigt upp så stolen välte bakom mig, Loana ryggade bakåt och kollade chockat på mig,
''Komigen Justin, hon är vilken tjej som helst!''
''Nej, hon är speciell till skillnad från dig!''
Loana spärrade upp sina jadengröna ögon och kollade chockat på mig.
''Justin, vad har hänt med dig?'' frågade hon och ställde sig upp bredvid mig, jag suckade högt och kollade trött på henne.
''Jag är bara så jävla trött att du kommer och förstör allting, kunde inte jag själv ha få berättat?''
''Du hade aldrig gjort det, hon har gång på gång frågat mig och varje gång har jag blivit  lika chockad över att du inte har berättat en smocka!'' sa Damon och satte sig på köksbänken. Jag tog ett djupt andetag och försökte kontrollera min ilska.
''Jag måste se vart hon är'' mumlade jag och gick förbi Damon och Quinn. Jag drog på mig mina svarta supras och gick ut i den kalla vinden. Jag kollade höger och vänster och försökte tänka ut en väg hon kanske hade gått. Jag chansade på vänster och började gå ner för gatan samtidigt som jag kollade mig runt.
 
Mörkret hade börjat lägga sig och jag hade bara blivit ännu mer orolig för varje steg jag har tagit. Tänk om det har hänt henne något? Jag skulle aldrig förlåta mig själv då. Jag hade varit överallt men inte hittat henne. 
''Tänk om hon är vid stranden?'' mumlade jag för mig själv och började gå i riktning mot stranden som låg 15 minuter härifrån. Jag plockade upp min mobil från jeansfickan och slog Kelseys nummer. Signal efter signal gick men hon svarade inte. Vad jag hade sett så tog hon med sig sin mobil. 
''Komigen Kelsey, svara!'' mumlade jag och provade ringa henne igen, hon klickade upptaget och jag suckade högt. Hon hade mobilen med sig vilket gjorde att jag slappnade av en aning men var fortfarande på helspänn ifall jag skulle få ett samtal av henne här och nu. Det enda jag hade i tankarna var att jag och Kelsey behövde prata.

Ni får ett kapitel till

Published: 2012-08-21 Time: 12:24:12 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 17 - You're not gonna tell her anything

PREVIOUS: ''VAKNA!'' skrek Damon och Quinn och hoppade på oss som små barnungar.
''Förhelvete Damon och Quinn!'' röt jag argt och puttade ner Quinn på golvet där Damon snart låg över honom. 
''Gör aldrig sådär igen!'' skrek Justin argt och böjde sig över mig så han kunde kolla ner på killarna
.
''Gör aldrig om det där!'' röt Justin argt. Damon och Quinn reste sig snabbt upp och sprang nerför trapporna.
''Lugna dig Justin'' sa jag och la ner mitt huvud på hans bröstkorg, Han la sin arm runt mina axlar och tryckte mig tätt intill honom om det nu gick. 
''Jag tror vi får gå upp nu'' sa jag efter ett tag och kollade upp på honom, Justin skakade på huvudet och pussade mig på pannan.
''Nej, vi har ändå inget annat för oss så varför inte bara ligga i sängen och mysa?'' 
Jag ryckte på axlarna, det var inget fel med det.
''Sure'' mumlade jag och började rita hjärtan på Justins nakna kropp. Justin vände mig om så jag låg på rygg och han var i gränsle över mig.
''Var försiktig'' viskade jag mot hans läppar och kysste honom mjukt. Han suckade högt och böjde sig och försökte kyssa mig men jag vek undan med huvudet. Justin höjde på ena ögonbrynet.
''Du suckar för att jag säger att du ska vara försiktig? för att jag bryr mig om dig?'' 
Justin satte sig på min mage men la inte ner all sin tyngd.
''Skojar du med mig babe?'' 
''Nej det gör jag inte'' mumlade jag och puttade ner honom på sängen och reste mig upp. Jag drog på mig mina mjukisbyxor och hann inte ta ett steg till innan jag kände Justins armar runt min midja.
''Vi behöver verkligen snacka'' viskade han i mitt öra och gav mig e puss på kinden. Justin bar upp mig och la mig försiktigt ner på sängen. 
''Vi måste sluta bråka innan något seriöst händer..'' mumlade han och flätade sina fingrar i mina.
''Du behöver sluta vara så arg'' sa jag och kollade ner på våra fingrar.
''Och du behöver sluta vara så nyfiken'' sa han och flyttade sig närmare mig.
''Jag kan inte hjälpa det!'' utbrast jag och satte mig upp. Justin la sin hand på min kind och kysste mig försiktigt.
''Lugn hjärtat'' viskade han mot mina läppar och kysste mig igen. 
 
Jag och Justin har varit i sängen nästan hela dagen och pratat ut. Vi har börjat komma bättre överrens och det känns bra. Just i denna sekunden som en bekvän tystnad uppstod så bestämmer min mage sig för att ge ifrån sig ett brummande ljud, Justin brast ut i skratt och mina kinder blev rosenröda.
''Sluta'' sa jag generat och slog honom skämtsamt på armen. Han flinade och reste sig sedan upp och sträckte ut handen.
''Kom så ska vi äta lilla Kelsey''
Jag himlade med ögonen och tog hans hand. Vi gick ner för den långa trappan och in till köket där grabbarna satt och Loana, olyckligtvis. Jag stelnade till och stirrade på henne och vände mig sedan om mot Justin.
Justin kliade sig på huvudet och sa ingeting utan kollade bara på mig, grabbarnas blick vandrade mellan mig och Loana. Hade inte Damon och Quinn stått framför mig hade jag slängt mig på henne och mina smala fingrar hade nog varit runt hennes hals.
''Det ska bli en ära att berätta för dig Kelsey'' log Loana hånfullt 
''Du säger ingeting!'' väste Justin argt och tog ett steg fram.
''Berätta vad?!'' 
Min blick vandrade mellan Justin och Loana, Vad i hela friden pratade dom om? Varför fick inte jag veta?
''Vad fan händer?'' skrek jag och fick tyst på dom alla.
''Du måste berätta Justin..'' sa Bruce och la sin hand på Justins axel. Quinn och Damon instämde.
''Låt oss göra det här roligare, jag berättar. Sätt dig ner Kelser'' sa Loana glatt, jag gav Justin en arg blick innan jag satte mig på stolen framför henne och väntade på att hon skulle börja prata.
''Sätt dig ner Justin'' sa hon glatt och pekade på stolen bredvid henne, Justin gick sakta bort till stolen och gav mig inte en blick. Damon satte sig ner på min högra sida och Quinn på vänstra, Bruce satt på kanten av bordet.
''Såå?''

Ett litet kapitel för att ni har fått vänta så länge..
btw, tack för era gratulationer! ♥
 

Published: 2012-08-19 Time: 08:27:45 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 16 - I can't, I want you

PREVIOUS: ''Kelsey..'' mumlade jag trött och drog handen genom håret.
''Forget it, sålänge du inte berättar något så behöver du inte se mitt ansikte'' sa hon och började resa sig upp, jag spärrade upp ögonen och reste mig snabbt upp efter henne och stannade till i någon minut.
''Kelsey förhelvete!'' ropade jag efter henne, Damon, Bruce och Quinn kollade frågande på mig. Jag skakade på huvudet och smällde igen dörren och gick upp till mitt rum. Fan ta henne.



KELSEY'S PERSPEKTIV:

Jag sprang hem med tårarna forsande nerför kinderna, varför skulle allting bli så fel? Jag slängde upp ytterdörren och sprang uppför trappan och in till mitt rum och slängde mig på sängen. Kudden blev snart blöt av alla tårar. Mitt fönster öppnades och jag stelnade till, vågade inte kolla upp från kudden. Ett klick hördes från dörren och snart en tyngd som la sig ner bredvid mig.
''Älskling..'' viskade en mjuk bekant röst och smekte mitt hår, jag kollade upp och möttes av Justins bruna ögon. Jag satte mig upp och drog av mig jackan och torkade tårarna med baksidan av min hand.
''Jag kommer snart'' snyftade jag och reste mig upp, jag gick in på toan och låste självklart efter mig. Jag satt mig på toalettlocket och slängde bak huvudet och grät tyst. Vi kunde inte fortsätta såhär, vad var vi egentligen? bara vänner eller mer? jag reste mig upp och kollade på min hemska spegelbild. Mascara utsmetat över hela ansiktet, jag satte på kranet och skruvade till det kalla vattnet och skvätte på mitt ansikte och tog bort allt smink. Jag slängde upp mitt hår i en slarvig lös knut/boll högt på huvudet och gick sedan ut ur rummet och fram till min gaderob där jag drog ut ett par svarta mjukisbyxor och en stor t-shirt. Jag brydde mig inte om att Justin var i rummet utan började ta av mig mina kläder och sätta på dom nya. När jag var klar så satt jag mig på sminkstolen framför sängen där Justin låg.
''Du är vacker babe'' sa han och lutade huvudet på sned, jag halkade ner lite i stolen och fortsatte att kolla på honom.
''Vad gör du här?'' frågade jag och en tår rann ner för min kind, Justin suckade högt och satte sig på fotändan av sängen som var ca 1 meter ifrån mig. Han böjde sig fram och tog mina händer i sina och drog mig mot honom. Jag reste mig upp och föll ner i hans knä. Justin lutade sig bakåt så vi låg ner med hans armar runt mig.
''Vi kan inte fortsätta såhär'' viskade han mot min kind och smekte mina läppar med sin tumme.
''Låt mig vara då'' mumlade jag och vände mitt ansikte mot honom, Justin skakade på huvudet.
''Jag kan inte, jag vill ha dig..''
''Visst vi säger väl så'' fnös jag och vände mitt ansikte mot fönstret, Justin ställde sig i gränsle över mig och kysste gång på gång min hals, jag fick gåshud över hela kroppen.
''Tror du jag hade varit här om jag inte vill ha dig? Tror du jag hade kysst dig om jag inte vill ha dig? Tror du jag hade kallat dig babe och älskling ifall jag inte ville ha dig?''
Jag la mina armar runt hans hals och pressade mina läppar mot hans. Kyssen blev mer intensivare och snart hade Justin sin hand innanför min tröja.
''Du ska fortfarande sova hemma hos mig, kom nu'' sa han och drog upp mig från sängen.
''Såhär?'' frågade jag och pekade på mig själv från topp till tå.
''Du är vacker babe, kom nu!''
Justin tog min hand i sin och började gå mot fönstret.
''Men jag kan ta den vanliga vägen ut'' sa jag och pekade bort mot dörren.
''Okej'' sa han och gav mig en mjuk kyss.

Jag sprang nerför trapporna och intill köket där mamma satt, pappa hade väl åkt till jobbet för någon timma sedan. Jag slog mig ner på stolen framför mamma och harklade mig. Mamma kollade upp från tidningen.
''Får jag sova där en natt till?'' frågade jag snällt och putade med underläppen, mamma la huvudet på sned och log och sedan nickade hon.
''Men gör inget dumt!'' varnade hon och jag skakade snabbt på huvudet och sprang ut till Justin's bil och hoppade in och gav Justin en hastig kyss.
''Fick du?'' log han och jag nickade på huvudet.
''Självklart, tror du att jag hade suttit här ifall jag inte hade fått?'' flinade jag och drog handen genom håret.

''Är ni tillsammans nu? förvånar mig inte ifall Kels springer ut igen'' retades Damon, jag räckte ut tungan mot honom och satt mig ner på soffan bredvid Bruce.
''Hur gammal är du? 5?
''Nej 3'' log jag och la huvudet på sned, Justin slog sig ner bredvid mig och jag lutade mitt huvud mot hans axel.
''Turturduvoooor'' retades Quinn
''Avundsjuk?'' flinade jag och vickade på mina ögonbryn, Justin flätade sina fingrar med mina och höll hårt. Quinn skakade på huvudet och flinade.
''Såå, vad sa Justin för att du skulle bli hans?'' frågade Bruce och kollade på mig.
''Det där är mellan mig och honom, inte mig och er'' sa jag och ryckte på axlarna. Bruce skakade på huvudet.
''Tonåringar'' muttrade han och satte igång tvn.
Jag flinade och gav Justin en puss på kinden innan jag reste mig upp och började gå mot köket.
''Vart ska du?'' ropade Justin efter mig.
''Köket!'' ropade jag över axeln, jag hörde fotsteg bakom mig och jag slängde en blick över axeln. Justin.
''Hey babe'' flinade han och tryckte upp mig mot väggen. Jag ställde mig på tå och kysste honom passionerat.

''Så hittar man er i köket ovanpå varandra och nästan har sex? jättemysigt grabbar!'' flinade Damon och gick fram till kylskåpet. Justin gick av mig och jag hoppade generat ner från bordet.
''Vet du inte vad knacka betyder?'' frågade Justin och slog Damon på bakhuvudet.
Justin och Damon började brottas och jag hoppade försiktigt över dom och gick in till vardagsrummet där jag slog mig ner mellan Quinn och Bruce.
''Kollar ni på simpsons?'' utrbrast jag och log stort.
''Jag blir aldrig gammal för dethär programmet!'' sa Bruce.

''Vad gör du här babe?'' frågade Justin och kom in till vardagsrummet, jag kollade oskyldigt på honom och pekade på Quinn.
''Hans fel!'' försvarade jag mig, Quinn spärrade upp sina ögon.
''Jag har inte gjort någoting, din flickvän drogs till mig'' flinade Quinn och vickade på båda ögonbrynen mot Justin. Justin skakade på huvudet och gjorde tecken till mig att jag skulle komma.
''baaaaaaabe!'' ropade jag och hoppade upp på honom, jag hade mina fötter låsta bakom hans rygg och Justins händer var på mina lår.
''Använd kondom!'' ropade Damon efter oss när vi började gå mot Justins rum.
''Don't worry bro!'' ropade Justin tillbaka över axeln. Jag la hårt mina armar runt Justins hals och gömde mitt ansikte. Justin sparkade dörren bakom sig och ett klick hördes från dörren. Justin la ner mig på sängen och la sig ner bredvid mig. Han lät sina läppar snudda mina och just som jag tänkte dra honom till mig så drog han sig flinades tillbaka. Att han kunde sluta då jag ville ha honom som mest.
''Sov nu babe'' flinade han och krånglade sig fort ur sina kläder. Jag reste mig upp och drog på mig den stora tröjan innan jag kröp ner brevid Justin igen och somnade.

''VAKNA!'' skrek Damon och Quinn och hoppade på oss som små barnungar.
''Förhelvete Damon och Quinn!'' röt jag argt och puttade ner Quinn på golvet där Damon snart låg över honom.
''Gör aldrig sådär igen!'' skrek Justin argt och böjde sig över mig så han kunde kolla ner på killarna.


Woopwoop, I'm back! ;)
Kapitel 17 idag


Published: 2012-08-19 Time: 08:24:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 15 - For once listen to me

PREVIOUS: ''Snälla Justin lägg av'' sa jag och satte mig upp. Jag la ett papper på såret och tog sedan fram ett bandage och började snurra det runt Justins midja.
''Klart'' sa jag och fäste kanten. Jag la mig ner bredvid Justin med något meter mellanrum.
''Jag bits inte babe'' sa han och flyttade sig närmare.
''Du får inte anstränga dig'' sa jag hest och harklade mig sedan.
''Vem sa?'' frågade han och la sig i gränsle över mig och böjde sig ner och kysste mjukt mina läppar.


JUSTIN'S PERSPEKTIV:

''Ditt sår måste läka och det kommer de inte att göra ifall du rör på dig hela tiden'' sa hon och la sina händer på min bröstkorg, jag suckade högt och la mig ner bredvid henne. Hon började rita figurer på min bröstkorg med hennes fingertoppar samtidigt som hon rullade in läpparna i munnen.
''Gör inte så'' sa jag och la min mitt pekfinger under hennes haka och med tummen smekte jag hennes läppar och gjorde hennes läppar fria innan jag böjde mig ner och kysste dom, hon slickade sig runt läpparna och la sig ner på min bröstkorg igen.
''Vad hände?'' frågade hon och smekte försiktigt mitt sår.
''Inget särskilt'' sa jag och flätade ihop mina fingrar med hennes.
''Justin..'' mumlade hon
''Lägg av Kelsey'' muttrade jag och lekte med hennes fingrar samtidigt som jag la min andra arm runt hennes axlar, hon suckade högt och reste sig upp.
''Vart ska du?''
''Jag kommer snart'' sa hon och drog åt sig handen.
''You've got to be kidding me, blev du sur?'' frågade jag irriterat och satte mig upp trots smärtan. Hon stannade i mitten av rummet och tog ett djupt andetag innan hon vände sig om.
''Jag är trött på att du ljuger för mig hela tiden och nej jag blev inte sur!''
''Inte den tonen mot mig unga dam!''
Hon himlade med ögonen och gick ut. Jag la mig ner, blundade och snart försvann jag in i en dvala.

Jag vaknade och kollade ut genom fönstret, mörkret har inte börjat lägga sig än. Jag slängde en blick på klockan 19:32, jag suckade högt innan jag reste mig upp och drog på mig min tröja och gick nerför trapporna och stannade till i mitten och tjuvlyssnade fast det var fel.
''Vem var hon tjejen som var här?'' hörde jag Kelsey fråga.
''Har inte Justin berättat än?'' utbrast Quinn förvånat.
''Justin berätta något? my ass!'' fnös hon och skakade på huvudet.
Jag suckade lågt och drog handen genom håret.
''Han är så hemlighetsfull och det irriterar mig''
Jag reste mig upp och fortsatte dom sista trappstegen ner.
''Justin?'' frågade Damon förvånat och spärrade upp sina ögon, Kelsey flög snabbt upp från soffan och sprang fram till mig.
''Jag sa ju till dig att du skulle ligga ner förhelvete Justin, lyssna för engångsskull!'' röt hon och hjälpte mig bort till den närmaste soffan. Jag lutade mitt huvud mot armstödet och la upp mina ben på soffan.
''Jag kan ligga här nere också eller snackar ni skit som jag inte får höra?'' muttrade jag och la en kudde bakom huvudet. Jag gav Kelsey en blick innan jag la ner huvudet på kudden igen.
''Vi måste ut en sväng Damon och Bruce, Vi måste fixa bilen, remember?'' sa Quinn och reste sig upp.
''Åh juste'' sa Bruce och Damon i kör innan dom reste sig upp.
''Vad är det med bilen?'' frågade jag och satte mig upp fortfarande lutad mot armstödet.
''Motorn'' ropade Bruce över axeln och gick ut. Dörren stängdes och nu var det bara jag och Kelsey kvar.

''Vad vill du veta?'' frågade jag helt plötsligt och kollade på henne,
hon kollade upp från sina händer och mötte min blick.
''Om vad?'' jag ryckte på axlarna och slickade mina läppar utan att bryta ögonkontakten.
''Vem är hon där Loana?'' frågade hon och jag suckade högt, jag visste att hon skulle fråga om henne men inte såhär snabbt och jag var inte redo att berätta för Kelsey om mitt förra liv. Jag fick gåshud bara jag tänke på henne, jag drog min hand uppför armen och ned igen.
''Jag känner mig inte redo att prata om henne''
Hon suckade högt och blundade ett tag.
''Din familj, varför lever du inte med dom?''
Det högg till i hjärtat då hon pratade om min familj, vad skulle jag säga? att dom hade övergivit mig för att jag är som jag är? jag skakade på huvudet.
''Inte det heller''
''Varför inte det!'' utbrast hon och slog ut med armarna.
''Kelsey..'' mumlade jag trött och drog handen genom håret.
''Forget it, sålänge du inte berättar något så behöver du inte se mitt ansikte'' sa hon och började resa sig upp, jag spärrade upp ögonen och reste mig snabbt upp efter henne och stannade till i någon minut.
''Kelsey förhelvete!'' ropade jag efter henne, Damon, Bruce och Quinn kollade frågande på mig. Jag skakade på huvudet och smällde igen dörren och gick upp till mitt rum. Fan ta henne.


 


Published: 2012-08-19 Time: 08:18:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 14 - She ain't my girl

PREVIOUS: Han tog fram sin Iphone och knappade lite med den innan han vände den mot mig jag läste smsen. Att se hennes sms med Damon om hur hon kände gjorde mig illamående, det var inte såna vanliga sms om att hon måde helt okej utan det var mer 'det känns som om han drar ut mitt hjärta från kroppen'.
''Vi åker nu'' sa jag och började gå mot ytterdörren. En klapp på axeln fick mig att vända mig om och jag möttes av Quinns leende.
''Det kommer gå bra'' sa han och la sina arm runt mina axlar. Jag hoppade in i baksätet i den lilla bussen och när vi alla hade satt oss så började vi köra mot mötesplatsen.

JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Bruce tvärbromsade och vi alla hoppade ut ur bilen. Vi alla fyra ställde oss på en rad ansikt mot ansikte med Jake och hans såkallade ''gäng'' som bestod av kycklingar.
''Bieber Bieber Bieber, trevligt att träffa dig igen'' sa Jake och tog några steg mot mig, jag mötte honom halvvägs. Snart cirklade båda runt varandra.
''jättetrevlig flickvän du har!'' log han och jag bet ihop käkarna.
''Hon är inte min flickvän''
''Det sa hon också att hon inte var, men vad bra då. Då blir hon nog inte sur när jag dödar dig ikväll''
''Go ahead do it''
Han la sina händer på min bröstkorg och puttade hårt bak mig så jag nästan föll baklänges.
''Det där kommer du få ångra McCloud'' sa jag och slog till honom på kinden med knytnäven. Hans arm tog sats och jag blockade slaget. Jag sparkade på sidan av hans knä så han föll och sedan hårt på hans revben. Bruce, Damon och Quinn gick till attack och snart var vi alla inne i en stort fight. Ännu en gång smällde jag till honom på käften med knytnäven och fick ett slag i ansiktet tillbaka så jag tappade balansen för en sekund. Två knytnävar i rad fick jag i ansiktet. På det tredje slaget fångade jag hans knytnäven i luften och knäckte hans fingrar. Jag sparkade honom på magen så han föll baklänges och hamnade på rygg.
''Res dig upp din kyckling'' sa jag andfådd och backade lite. Jake reste sig upp och tog fram en kniv från fickan. Jag ställde mig i en redo position och lyfte inte bort blicken från honom. Vi började cirkulera runt varandra igen innan han gick till attack, jag hoppade bakåt och försökte hålla mig hel.
''Bieber!'' ropade någon bakom mig, jag vände mig om vilket var ett stort misstag. Jake tog det som en chans och knivhögg mig på sidan under mina revben. Jag kipade efter andan och spärrade upp mina ögon och sjönk försiktigt ner till marken, smärtan for genom min kropp.
''Nu är du inte lika kaxig ha!'' sa han och drog ut kniven och puttade bak mig så jag låg på rygg. Trots smärtan reste jag mig upp och la min vänstra hand på det djupa såret.
''Fånga Bieber!'' ropade Quinn och slängde pistolen till mig, jag fångade den och vände mig om och siktade på McCloud's panna. Jake var bara någon meter ifrån mig.
''Det här för att du inte ska göra om det där igen'' sa jag och sköt hans högra axel, killarna bakom oss stannade upp och jag slängde en blick på dom, mina grabbar hade tagit ner McCloud's män så dom låg på marken. Jag ställde mig bakom McCloud och vände hans blick mot killarna.
''Ser du? Mina grabbar har tagit ner dina'' viskade jag i hans öra och puttade ner honom till liggandes position på marken.
''Vi är klara med dessa grabbar!'' ropade jag och Bruce, Quinn, Damon släppte dom och ställde sig bakom mig.
''Åh en sista grej, det här för att du aldrig ska nämna tjejen på din tunga igen'' sa jag och sköt honom på benet. McCloud och hans killar låg på marken, alla svårt skadade men inte nära döden. Med en hand på mitt sår började jag halta mot minibussen. Quinn la en arm runt min midja och jag la all min tyngd på honom.
''Förlåt för jag distraherade dig'' sa Quinn och jag viftade bort hans ursäkt med handen.
''gjort är gjort, jag är glad att jag lever'' sa jag och försökte kontrollera mina andningar. Jag satte mig längst bak i bussen och vi började köra hemåt.
''Hur är det Justin?'' frågade Bruce oroligt såfort vi hade kommit ut på vägen.
''Jag har mått bättre'' sa jag och ansträngde mig för att inte ta för djupa andningar.
''Kelsey vet hur man tar hand om sår och sånt skit hennes mamma är läkare, ska jag ringa henne?'' frågade Damon och kollade bak på mig, jag ryckte på axlarna.
''Du vet ju fan mer än vad jag gör'' muttrade jag och ett leende spred sig på Damon's läppar.
''Ring henne'' sa Quinn och Damon tog upp sin mobil och slog hennes nummer.
''Hejsan sötnos'' sa han och la på högtalaren.
''Varför svarar inte Justin på hans mobil, vafan händer?'' frågade hon oroligt och ignorerade Damons hälsning, jag kunde se Kelsey's oroliga blick framför mig.
''Han stänger alltid av sin mobil när det är jobb, you know'' flinade Damon och vände sin blick mot mig. Han räckte mobilen mot mig och jag skakade på huvudet.
''Är han skadad?'' frågade hon och var nära till tårar.
''En av dom orsakerna till varför jag ringde''
''LEVER HAN DAMON, FÖRHELVETE SLUTA!'' skrek hon och ett duns hördes.
''Vad gör du?'' frågade Damon och höjde på ena ögonbrynet.
''Jag råkade välta en sak, varfan är ni? jag kommer med förstahjälpen lådan och du säger inte en smocka till Justin för då kommer han bara säga emot''
''Okej, vi är hemma om 10 minuter''
''Vi ses'' sa hon och la på.
Damon kollade bak på mig och blinkade med ena ögat, jag skakade på huvudet och bet ihop käkarna.

10 MINUTER SENARE:

''Framme'' sa Bruce och parkerade bilen, ingen av killarna har blivit skadade.
''Din tjej är redan här'' sa Damon och jag kollade bort mot trappan, Kelsey satt på trappan med ansiktet i händerna med en väska bredvid sig. Jag började halta bort mot henne och Quinn dök snart upp vid min sida och la sin arm runt min midja igen så jag kunde lägga all min tyngd på henne.
''Kelsey!'' ropade Damon och Kelsey kollade upp och började springa mot mig.
''Herregud vad har du gjort?!'' skrek hon och slog handen för munnen, Jag drog in henne i en hård kram och gav henne sedan en hastig kyss på kinden. Vi närmade oss trappan och hon tog upp sin väska från marken och låste upp dörren med nycklarna som Bruce hade slängt till henne.
''Bär upp honom till hans rum, han måste ligga ner'' sa Kelsey och en tår rann nerför hennes kind.
''Det är okej Kelsey, det här är en vana för Justin'' sa Bruce och viftade med handen mot Justins sår. Damon lyfte upp Justin i hans famn och Justin gjorde inget motstånd vilket jag kommer tacka gud för senare.

''Ta det lugnt med honom Kels'' skämtade Damon och stängde dörren bakom sig. Jag tog av mig jackan och öppnade väskan och tog fram förstahjälpen lådan.
''Kel..-''
''Säg ingeting'' avbröt jag honom och bet hårt ihop käkarna.

KELSEY'S PERSPEKTIV:

Jag tog fram saxen och klippte hans tröja som var fullt med blod på. Justin slet inte blicken från mig och jag försökte att inte kolla på hans magmuskler. Jag tog fram en våtservett och la den försiktigt över Justins sår och försökte tvätta rent de.
''Säg till när det gör ont''
''Ingeting gör ont under din berörning'' sa han svagt och smekte min kind.
''Du har inte tid med att flörta Justin, ligg still!'' sa jag och puttade ner honom till liggande läge igen.
''Jag mår bra Kelsey'' sa han och försökte resa sig upp igen.
''Lägg av Justin!'' muttrade jag surt och puttade ner honom igen.
Jag tog fram ännu en våtservett och tvättade rent det och sedan slängde jag den på golvet bredvid sängen och tog en annan. Jag höll på sådär i ett tag innan allt blod från Justins kropp var borta och man kunde tydligt se hans djupa sår.
''Fyfan vad djupt'' muttrade jag och ryckte åt mig en till våtservett och tryckte den mot såret. Justin grimaserade av smärta och jag bet mig i läppen.
''förlåt'' sa jag och väntade på att smärtan skulle gå över.
''for fuckings sake Kels, låt det vara!'' sa han och tog bort min hand från såret
''Jag måste rengöra det!''
''Kom hit istället!'' sa Justin och drog upp mig så jag låg bredvid honom.
''Snälla Justin lägg av'' sa jag och satte mig upp. Jag la ett papper på såret och tog sedan fram ett bandage och började snurra det runt Justins midja.
''Klart'' sa jag och fäste kanten. Jag la mig ner bredvid Justin med någon meters mellanrum.
''Jag bits inte babe'' sa han och flyttade sig närmare.
''Du får inte anstränga dig'' sa jag hest och harklade mig sedan.
''Vem sa?'' frågade han och la sig i gränsle över mig och böjde sig ner och kysste mjukt mina läppar.


Whoops, justin bliv knivhuggen ;)


Published: 2012-08-19 Time: 08:15:19 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 13 - Yes I'm sure

PREVIOUS: ''Varför inte?'' mitt underbara förhör var igång igen och det var nu jag och Justin skulle får våra utbrott.
''Kelsey förhelvete snälla sluta'' bad han men jag skakade nöjt på huvudet.
''Jag ska inte sluta förrens du berättar''
''Vem fan är du? Du är varken min flickvän eller något så du har ingen rätt till att fråga!''
''Fine, håll dig borta från mig''

Vi körde runt den sista svängen och snart såg man Haley's vita hus, jag knäppte upp bältet.
''Är du säker på att du inte vill åka till mig? jag åker imorgon kväll''
jag är säker på att jag inte ville åka till honom, efter allt det här så var Justin den sista personen jag ville se.
''Jag är mer än säker'' sa jag och öppnade bildörren, jag gjorde det Justin hatade mest av allt, smällde hårt igen bildörren. Utan att kolla efter ifall jag kom hem i säkerhet så körde han bara iväg. Jag suckade högt och gick in genom ytterdörrarna. Jag sparkade av mig skorna och gick in till köket där Eva stod och lagade mat.
''du ville prata med mig?'' sa jag och hon vände sig om och satte sig på köksstolen.
''Sätt dig ner Kelsey''
jag satte mig ner mittemot henne och hon tog mina händer i sina.
''Känner du killen tillräckligt bra för att umgås med honom? Vet du vad han är kapabel till?''
´Hon visste antagligen jättemycket om honom och det skulle inte kännas bra om jag ljög rakt upp i ansiktet på henne. Jag harklade mig och mumlade fram ett 'ja'.
''Då vet du nog att han är kriminell''
Ännu en gång nickade jag, fanns ingeting annat att säga.
''Vad tycker dina föräldrar om det?'' frågade hon
''Dom vet inte att han är.... kriminell''
Jag kollade ner på mina flätade fingrar och tog ett djupt andetag.
''Jag tänker inte lägga mig i, men var försiktig, har han tvingat dig till något?''
''Nej, ni bedömmer honom utan att veta varför han gör så och vad han har gått igenom''
''Du har rätt, vi borde ge honom en chans''
''Har jag?''
Hon nickade och jag reste mig upp och gav henne en hård kram, Eva var precis som min mamma. Det verkade som om hon var den enda som förstod mig.

NÄSTA DAG:

Min mobil plingade till, jag sprang ut från badrummet och slängde mig på sängen och tog mobilen som låg under kudden. Justins namn stod på displayen.

Är du säker på att du inte vill träffa mig innan jag åker? Vem vet det kanske blir den sista..

För att vara ärlig så gjorde det ont att läsa det, en del av mig ville tro på att det bara var en ursäkt medans den andra delen visste att det var sant. Det kunde vara den sista gången jag träffade honom och jag ville inte att det skulle vara såhär då. Men han skulle veta att jag inte var vem som helst, att han inte bara kunde leka med mig och sen kalla mig massa saker.

Ja, jag är säker.

JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Jag stelnade till när jag läste hennes senaste sms, trodde faktiskt inte att hon hatade mig så mycket. Men varför förvånar det mig? jag har behandlat henne som skit, vad hade jag förväntat mig, att hon ska komma springandes? Jag gick nerför trappan och in till vardagsrummet där grabbarna som planerade det sista.
''Vi slår till när vi känner oss hotade inte annars Justin''
Jag nickade och satte mig ner bredvid Bruce, tanken på att Kelsey inte ville träffa mig gjorde mig gråtfärdig.
''Jag är redo'' sa jag och bet ihop käkarna, läget mellan mig och Damon var inte alls bra. Efter att han hade lämnat Kelsey hade jag gett honom en blåtira och gett honom ett par sparkar i magen.
''Ni två får ta era problem senare'' sa Bruce och kollade på mig och Damon.
''Sålänge han håller sig borta från min tjej så finns det inga problem''
''Jag rörde inte ens henne, hon ville att jag skulle köra henne till Haley!''
''Fattar du inte? jag gillar henne!''
''Du behandlar henne som skit!''
Vi båda stod upp ansikte mot ansikte och skrek på varandra.
''Lägg dig inte i hur jag behandlar henne!''
''Det är väl självklart jag ska lägga mig i, tror du inte hon berättar för mig?''
''Varför skulle hon göra det?'' sa jag och slog ut med armarna.
Han tog fram sin Iphone och knappade lite med den innan han vände den mot mig jag läste smsen. Att se hennes sms med Damon om hur hon kände gjorde mig illamående, det var inte såna vanliga sms om att hon måde helt okej utan det var mer 'det känns som om han drar ut mitt hjärta från kroppen'.
''Vi åker nu'' sa jag och började gå mot ytterdörren. En klapp på axeln fick mig att vända mig om och jag möttes av Quinns leende.
''Det kommer gå bra'' sa han och la sina arm runt mina axlar. Jag hoppade in i baksätet i den lilla bussen och när vi alla hade satt oss så började vi köra mot mötesplatsen.


Jag kan inte beskriva fighten, blir den inte bra så får ni lägga skulden på Nolan! :p


Published: 2012-08-19 Time: 08:12:57 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 12 - I can't tell you anything

PREVIOUS: ''Kolla på mig Kels''
Mitt hjärta hoppade över 4623 slag varje gång han sa mitt smeknamn, jag vägrade göra som han sa och fortsatte kolla ner på hans händer som hade ett grepp runt mina handleder. Justin la mina armar runt sin hals och la sedan sina egna runt min midja och kramade mig hårt.

''Snälla förlåt..'' viskade Justin mot min hals och kramade mig hårt, något blött landade på min axel. Jag kollade upp på Justin och såg hans tårar rinna nerför hans kinder som floder. Han tog mitt ansikte mellan sina händer och lutade sin panna mot min. En tår rann ner för hans kind och jag torkade snabbt bort den med tummen. Justin böjde sig ner och pressade hårt sina läppar mot mina, jag besvarade kyssen och tryckte honom mot mig. Vi stod där, händerna uppe i varandras ansikte ett ganska bra tag. Jag avslutade kyssen och drog mig tillbaka.
''Förlåter du mig?'' viskade han mot mina läppar och kysste mjukt min överläpp.
''Sista chansen Justin''
Jag visste att det inte var sista chansen, jag skulle -som tillexempel nu- smälta under hans berörning och förlåta honom. Justin nickade ivrigt på huvudet och öppnade bildörren till mig, jag hoppade in och snart var vi ute på vägarna igen.

''Det här Caffét'' sa Justin och parkerade utanför ett litet och mysigt caffé. Det var faktiskt jättegulligt. Ni vet sånt litet caffé som är byggd av trä med några få svaga lampor.
''Åh, gud vad mysigt!'' sa jag med en mjuk röst och gick snabbt ut ur bilen och började gå mot ingången. Justin dök snabbt upp vid min sida och flätade ihop sina fingrar med mina. Hand i hand gick vi in och hälsade på dom få människorna som satt där inne. Två gamla par i runt 70 års-åldern och några tjejer.
''Kolla vad gulligt Justin!'' sa jag med en bebisröst och nickade bort mot det gamla paret. Justin log stort och pussade mig på pannan.
''Så ska vi också bli'' log han och la sin arm runt min midja. Så ska vi också bli? vad menar han?
''Hej Justin'' sa en gammal kvinna som också var runt 60-70 års åldern och log mot oss
''Hej Kerstin!'' log Justin och kollade sedan ner på mig.
''Är den fina flickan din flickvän?'' frågade hon och la huvudet på sned, jag och Justin kollade på varandra sedan skakade jag på huvudet.
''Nej bara vänner''
''Det skulle inte jag säga, någoting finns det men vi är inte tillsammans'' sa Justin och blev röd om kinderna. Kerstin la huvudet på sned och kollade lyckligt på oss.
''Inte tänker du låta den här vackra tjejen gå Justin? berätta för henne vad du tycker om henne'' sa Kerstin och smekte min kind med baksidan av sina fingrar. Jag kollade generat ner på mina fötter och Justin's arm runt min midja hårdnade.
''Det ska jag men jag väntar bara på det rätta tillfället, så mycket har hänt den sista tiden'' sa han och pussade mig snabbt på huvudet. Jag kollade upp igen och mötte Kerstins blick hon blinkade med ena ögat mot mig.
''Vad ska ni ha?'' frågade hon och kollade på mig och Justin.
''Har ni vaniljebullar?'' frågade jag försiktigt och bet mig i läppen.
''Hon är galen i det'' flinade Justin och jag gömde mig hans kofta.
''Ni är så gulliga, ja vi har vaniljebullar'' Jag kollade upp mot Justin utan att flytta på mig. Justin pussade mig på pannan och vände sig sedan om mot Kerstin.
''3 vaniljebullar'' sa han och jag kollade förvånat på honom.
''Du skulle inte nöja dig med bara en'' flinade han och blinkade med ena ögat, mitt ansikte blev genast rött igen.
''Sluta göra flickan generad justin, vad heter du förresten?''
''Kelsey'' pep jag och tog ett djupt andetag genom näsan.
''Kelsey vaddå?''
''Kelsey Graham'' sa jag och la huvudet på sned, hon spärrade upp ögonen.
''Åherregud, är du Steve's dotter?''
Jag blev rädd och nickade ivrigt med huvudet, hon gick runt disken och ställde sig framför mig.
''Åh vad stor du har blivit, jag kände inte igen dig!''
Hon tog mina händer och snurrade runt mig. Vem är kvinnan? Hur känner hon pappa?
''Får jag fråga hur du känner pappa?'' frågade jag försiktigt, hon tog ett djupt andetag och började prata igen.
''Säg till honom att Kerstin Wesley hälsar så ska han nog förklara allt för dig'' sa hon och gick sedan bakom disken igen och gav oss våra bullar. Vi satte oss längst ner i cafféet i en mysig hörna. Kerstin Wesley lät så bekant, pappa har nog sagt något ord om henne under min uppväxt. Jag skulle allt fråga om henne senare.

''Såå?'' frågade jag och slickade bort sockret runt min mun, Justin höjde på ena ögonbrynet och lutade sig bak i sin stol.
''Kan du sluta ljuga för mig och berätta vem tjejen är?''
Han tog den sista tuggan av sin vaniljbulle och torkade sedan händerna med servetten.
''Vilken tjej?''
''Du vet mycket väl vem jag pratar om!''
Mitt tålamod rann ut som sand och jag skulle kunna ställa mig upp och skrika rakt ut men jag försökte hålla mig lugn.
''Lol?''
''Lol? vem fan är det?''
''Loana'' sa han och spände ihop käkarna. Jag nickade och slickade på mina fem fingrar.
''Vad är det med henne?''
''Vem är hon? hur lärde du känna henne? hur länge? vart, när, hur, varför?''
''Babe ta det lugnt med dina frågor, hon är ingen viktig''
''Vaddå ingen viktig?! ljug inte rakt upp i ansiktet på mig!'' sa jag och höjde rösten.
''Höj inte rösten när du pratar med mig!''
''Jag har väl förhelvete också rätt till att få veta saker?''
''Lägg dig inte i mitt liv!''
Jag tog ett bett av min andra bulle och lutade mig bak i stolen, det här var fan orättvist.

''Är du klar?''
Jag torkade mig runt munnen med servetten och reste mig upp utan att säga ett ord, Justin följde efter mig. Jag satte mig i bilen och han började köra mot Stratford igen.
''Kan vi inte prata någongång utan att du blir sur?'' frågade han och kollade på mig. Jag kollade ut från fönstret och låtsades som om jag inte hörde honom.
''Jag kommer vara borta i en vecka'' sa han och hade fortfarande blicken på vägen, mitt hjärta stannade för en sekund.
''Vart ska du?'' frågade jag och kollade på honom.
''Jobb''
''Ska du mörda någon denna gången också eller några av dina hot?''
''Det vet jag inte än, vi får se'' sa han.
''Glöm det Justin, du dödar inte någon''
''Håll dig utanför det här Kelsey'' sa han och kollade snabbt på mig.
''Annars? vad händer?''
''Dom kommer efter dig om dom vet att det finns något mellan oss''
''Men det gör det ju inte och vem är dom?''
''Kelsey, jag kan inte berätta något''
''Varför inte?'' mitt underbara förhör var igång igen och det var nu jag och Justin skulle får våra utbrott.
''Kelsey förhelvete snälla sluta'' bad han men jag skakade nöjt på huvudet.
''Jag ska inte sluta förrens du berättar''
''Vem fan är du? Du är varken min flickvän eller något så du har ingen rätt till att fråga!''
''Fine, håll dig borta från mig''


 


Published: 2012-08-19 Time: 08:06:45 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 11 - Stop the car

PREVIOUS: ''När ska ni sluta ljuga för mig och berätta något!'' utbrast jag och slog ut med armarna, ett motorljud hördes och sedan tystnades efter ett tag. Great, Justin har lämnat mig och åkt med henne.
''Damon!'' sa jag och smällde honom på bröstkorgen
''Quinn!'' sa jag sedan och vände mig mot Quinn
''Snälla Bruce!''

 

''Justin får berätta när han kommer hem'' sa Quinn och harklade sig. Jag suckade högt och lutade bak mitt huvud mot Damons axel och blundade, tillsist tror jag att jag råkade somna för allting blev svart.

Jag kollade på klockan 17:21 visade den, jag suckade högt och kollade mig runt om i rummet, Justins rum var så stort men han hade så lite saker i det. Det är väl antagligen vi tjejer som behöver allt skräp som egentligen inte är lönt att ha. Jag suckade högt och reste mig upp, nu ska Justin fan ta och berätta vad som pågår. Jag ryckte åt mig mobilen och gick ner för den stora trappan och stampade in till vardagsrummet där återigen alla satt tillochmed hon där Loana som jag ville strypa. Min blick hamnade på henne som satt bredvid Justin med hans ena arm runt hennes axlar. Utan ett ord gick jag till Damon och satt mig i hans knä, han pussade mig på huvudet och kollade ner på mig.
''Sovit gott?'' frågade han och log, jag nickade och besvarade hans leende.
''Bästa på länge ju!''
Quinn slängde en kudde på mig och flinade stort, jag skakade på huvudet och kollade på Damon.
''Kan du köra mig hem?'' viskade jag och han höjde på ena ögonbrynet.
''Varför det?'' viskade han tillbaka och rynkade pannan, jag ryckte på axlarna.
''Jag vill till Haley''
Han nickade och jag knappade snabbt in Haley's mobilnummer, Justin's blick vandrade mellan mig och Damon.
''Haaaaaaaaaley!'' sa jag glatt när hon hade svarat
''Keeeeeeeelsey!''
''Vad gör du?''
''Jag har jättetråkigt'' muttrade hon och slängde antagligen någoting, för det hördes en smäll.
''Men jag kommer till dig nu!'' sa jag och la huvudet på sned, Justin spärrade upp sina ögon och skakade ivrigt på huvudet.
''JAAA, men Justin då?''
''Skit i han, jag kommer nu!'' sa jag fortfarande lika glatt och reste mig upp, mina smala fingrar tog ett hårt grepp om Damon's handled och drog upp honom.
''Vad har hänt?'' frågade hon oroligt
''Nej ingeting, berättar sen''
Vi la på och jag vände mig om mot Damon.
''Du ska köra mig till Haley, ska bara hämta min väska'' sa jag och sprang uppför trappan, fotsteg hördes efter mig och jag gick in till Justin's rum och smällde dörren efter mig, snart öppnades den igen och en arg Justin kom in.
''Du ska ingenstans!'' sa han och ryckte mina kläder ur händerna på mig.
''Fine ta du väskan, jag kan låna Haley's kläder'' sa jag och ryckte på axlarna och vände mig om mot dörren. Justin hårda grepp om min arm fick mig att rycka till och vändas snabbt mot honom igen. Justin tryckte hårt upp mig mot väggen och hans ansikte var bara några ynka centimeter från mitt.
''Lyssna på mig Kelsey, du ska ingenstan!'' röt han och puttade hårdare in mig i väggen, en tår av smärta åkte ner för min kind och Justin stannade upp för en sekund.
''Åh nej, baby'' sa han och torkade bort tåren med tummen, jag smällde väck hans hand och ryckte åt mig väskan som var i hans andra hand och sprang nerför trappan och ställde mig i skydd bakom Damon.
''Kelsey, lägg av!'' sa Justin medans jag tog på mig mina skor.
''Kom nu Damon'' sa jag och ignorerade Justin som försökte komma förbi Damon och ta tag i mig.

''Gå inte när jag pratar med dig!'' röt Justin och jag vände mig långsamt mot honom.
''Ursäkta? Vem är du till att säga vad jag ska göra och inte göra?''
Utan att vänta på hans svar hoppade jag in i bilen med Damon bredvid mig. Jag suckade högt och Damon började snabbt köra ut på vägen.

''Framme!'' sa han glatt efter ett tag, jag vände mitt ansikte mot honom och gav honom en puss på kinden.
''Tack!'' sa jag glatt och tog mina saker och gick ut.
''Anytime!'' sa han och blinkade med ena ögat, jag sprang uppför dom tre trappstegen och in genom dörren.
''Haley!'' ropade jag och tog av mig mina skor
''Hey gumman!'' ropade Haley's mamma från köket, jag gick snabbt in där och gav henne en kram.
''Haley är på sitt rum'' sa hon och log stort, jag besvarade hennes leende och sprang in till Haleys rum
''Haley!'' jag hoppade på henne i sängen, hon skrek skrämt och la sedan handen över hjärtat.
''Du skrämde mig!'' skrek hon och hoppade på mig.
Vår fight avbröts av att min mobil började ringa, Justin, precis som alla dom andra tusen gångerna.
''Svara!''
''fan heller!''
Haley kollade på mig med en konstig blick som jag inte förstod, vad skulle jag berätta för henne? Hon ville nog få reda på allting och jag kunde inte berätta att jag hade sett Justin begå mord, det skulle låta overkligt och vi kunde starkt räkna med att mina föräldrar skulle ge mig utegångsförbud i femhundra år om inte mer.

''Vad vill du?!'' röt jag efter den femtonde samtalet, en suck hördes på andra sidan.
''Sluta vara så barnslig Kels, kom tillbaka''
''Nejdå gå du och ha kul med hon där bitchen!''
''Vakta din jävla tunga kelsey!''
''Annars? Vad händer?''
När jag inte fick ett svar så la jag på, jag tänker inte slösa min tid på honom.

''Kelsey!'' ropar Haley's mamma från undervåningen, jag pausar filmen vi kollar på och höjer på ena ögonbrynet.
''Din mamma kallar på mig'' sa jag och rynkar pannan.
''Gå ner då!''
Jag går ner för den långa trappan och in till köket där jag inte hittar henne.
''Vart är du?'' ropar jag och går ut igen
''Här'' jag vänder mig om och stelnar till.
''Vadfan gör du här?''
''Vårda ditt ordspråk unga dam!'' säger Eva och kollar strängt på mig, jag vänder min blick mot Justin igen och går långsamt fram till dörren.
''Köket sen Kelsey'' sa hon och jag himlade med ögonen.
''Okej mamma'' viskar jag tyst när hon går iväg mot köket.
''Vafan gör du här?''
''Vårda ditt ordspråk unga dam!'' sa han och drog mig mot honom och stängde ytterdörren bakom mig, jag la mina händer på hans bröstkorg men det hindrade inte honom från att pressa sina läppar mot mina.
''Är du helt ute ur vettet eller?!'' röt jag och smällde till honom på bröstkorgen, han tog tag i min händer och böjde sig ner och kysste mjukt mina läppar.
''Var inte så dum Kelsey, följ med tillbaka''
''Nej, släpp mig Justin!''
''Vi åker en runda och reder ut dethär, jag lovar att du får åka hit sen igen''
Jag himlar med ögonen och biter ihop mina käkben och går sedan in i huset igen.
''Jag går en runda med Justin'' sa jag till Eva innan jag gick ut i hallen igen och drog på mig skorna.
''Jag gillar inte att du umgås med han, men var försiktig!''

''Vart ska vi?'' frågade jag och spände fast bältet över brösten.
''till ett caffé''
''Vart?'' nu var mina förhör igång igen, jag skulle få reda får vartenda detalj av hans liv.
''Utanför stratford''
''Varför det?''
''Kelsey förhelvete!'' sa han och smällde till ratten.
''Varför?'' upprepade jag och ignorerade hans utbrott.
''Kels-''
''Varför?''
Hans grepp om ratten hårdnade och han tog sedan ett djupt andetag och försökte kontrollera monstret inom honom
''Du förtjänar ett skott i pannan''
Jag slog honom hårt på armen så Justin tappade balansen för en sekund.
''Är du helt jävla dum i huvudet? din jävla hora'' skrek han och kollade på mig med en arg blick. Jag stelnade till, det här var tredje gången han hade kallat mig för det.
''Stanna bilen'' sa jag och la min hand på hans arm.
''babe..-''
''Stanna bilen nu!'' skrek jag och la min hand på ratten, Justin smällde väck min hand.
''Du kommer få oss mördade!'' skrek han och spärrade upp sina ögon.
''Du förtjänar att dö för alla dom liv du har tagit!'' skrek jag och tog över ratten helt och hållet, bilen började svinga hit och dit, våra skrik och tutningar från andra bilar hördes.
''Jag har inget annat val'' sa han och smällde hårt till mig i ansiktet så jag släppte ratten, jag gömde ansiktet i händerna, Jag stelnade till i chock och kunde inte få fram ett ord. Justin parkerade på en kant av vägen och vände sig om mot mig.
''förlåt babe'' viskade han och tog mitt huvud mellan sina händer.
''Släpp mig, låt mig va!'' grät jag och skrek samtidigt, Justins ansiktsuttryck förändrades till något jag kände igen, sorg. Jag tryckte upp mig själv mot bildörren så långt ifrån Justin som möjligt.
''babe snälla..'' Justin var nära tårar, han sträckte ut handen för att röra min kind men jag vek undan av rädsla. Jag vände mig om och hoppade ut ur bilen och ställde mig i kanten av vägen och försökte vinka in bilarna, jag ska deffinitivt inte åka tillbaka med Justin. Justins armar omfamnade mig bakifrån, han bar mig mot bilen. Mot passagerar sidan och tryckte försiktigt upp mig mot bilen och tog ett mjukt grepp runt mina handleder och försökte möta min blick.
''Kolla på mig Kels''
Mitt hjärta hoppade över 4623 slag varje gång han sa mitt smeknamn, jag vägrade göra som han sa och fortsatte kolla ner på hans händer som hade ett grepp runt mina handleder. Justin la mina armar runt sin hals och la sedan sina egna runt min midja och kramade mig hårt.


 


Published: 2012-08-19 Time: 08:01:25 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 10 - Congratulations you succeeded

PREVIOUS: ''Yes!'' skrek jag och slänger upp mina armar i luften, Justin lägger sig ner på sängen och biter sig i läppen.
''Sexiga underkläder men det är inte det jag vill, kom hit nu'' flinade han och öppnade sina armarn, jag sätter mig på hans mage och hans hand smeker mitt lår.
''Det kittlas'' fnissar jag och böjer mig ner för att kyssa honom. Justin besvarar kyssen och tar sedan sin keps från mitt huvud, jag himlar med ögonen och reser mig upp och går mot min gaderob.

''Mamma, pappa får jag sova hos Haley?'' frågade jag och lutade mig mot väggen bakom mig, dom satt i köket. Pappa läser tidningen som vanligt och mamma smuttade på sitt kaffe. Pappa lägger ifrån sig tidningen och sätter sig riktigt upp.
''Sätt dig ner Kelsey'' säger pappa och jag sätter mig på stolen framför honom, mitt hjärta började bulta snabbt. Vad är det han vill prata med mig om? Hoppas han inte vet att jag har smugit ut.
''Vem är den killen du hänger med?''
Jag höjde på ena ögonbrynet, that's it? var det allt han ville veta? Sedan slog det mig, Justin är kriminell och skulle pappa få reda på det kan vi starkt räkna med att jag inte kommer få se Justin, varken i skolan eller någon annanstans. Jag var tvungen att ljuga. Komigen Kelsey du är proffs på det, försökte jag intala mig själv. Vilket inte alls gick så bra.
''Jag brukar umgås med många killar, förstå mig inte fel pappa men vem menar du?'' jag visste att han menade Justin, men ville själva höra hans beskrivning om honom.
''Han killen med byxorna ner till knäna och alla tjejer klänger på honom'' Verkligen Justin. Oavsett om han var kriminell eller inte, så hade han utseendet och charmen, vilket fick tusen tjejer att klänga på honom.
''Åh, Justin'' sa jag och försökte hålla mitt pokerface.
''Han verkar vara en bra kille'' säger pappa och lutar sig bak i stolen, bra kille? HA! du ska bara veta pappa.
''Ja, han är jättetrevlig'' ljög jag, jo justin var trevlig men inte den sorts person man ville mucka med.
''Du kanske ska bjuda hit honom på middag någongång så vi kan få träffa honom!''
Jag ger mamma en Är-Du-Dum-blick men hon verkar inte förstå det.
''Uhm...eh han är upptagen nu innan sommarlovet'' försökte jag.
''Varför det?'' frågar pappa, nu vet jag vart jag har fått min nyfikenhet från. Always Daddy.
''Eh..'' började jag och avbröts av knarr i trappan, jag vänder mig om och ser Andrew stå och kolla på oss med ett höjt ögonblick.
''Vad snackar ni om?'' frågar Andrew och sätter sig i mitt knä, jag gav honom en Snälla-Hjälp-Mig-blick
''Varför Justin är upptagen fram till sommaren och över sommarlovet''
''Aha, det är ju för han ska göra några resor till och med sin familj och plus så har han jobb och knappt tid med sig själv. Ni vet, han lever ensam'' ljög Andrew och i denna sekunden ville jag bara ta hans ansikte mellan mina händer och ge honom en stort blöt kyss. Mamma och pappa verkade köpa lögnen.
''Åh, det var ju synd, vart lever hans familj?'' sa mamma sorgset. Jag och Andrew kollade på varandra lite snabbt innan vi vände oss mot mamma igen.
''Du vet, han går igenom en svår tid, han har förlorat en familjemedlem''
Jag spärrar upp mina ögon och knep skinnet på Andrew's rygg, mamma lägger handen över munnen.
''Åh stackars kille, hur gammal är han?''
Jag och Andrew borde seriöst bli skådespelare, mamma och pappa gick ju på vårt skådespel.
''Du får berätta för killen att han alltid är välkommen'' sa pappa och vek ihop tidningen.
''Aa det ska jag, han är 18, något mer ni ville veta?''
Jag bestämde mig för att berätta sanningen, det skulle väl inte skada om jag frågade ifall jag fick sova hos Justin med ett par tjejer, lixom både berätta sanningen och ljuga samtidigt. Det är väl bättre än ingeting.
''Mamma, pappa'' började jag och flätade ihop mina fingrar, dom kollade upp från tidningarna.
''Vad är det gumman?''
''Vi alla ska ha en kväll hos Justin, vi är typ cirka 10 personer. 5 killar 5 tjejer och vi alla skulle sova där, får jag också det? jag lovar det kommer inte hända någoting!'' sa jag snabbt och tog ett djupt andetag. Pappa och mamma kollade på varandra ett långt tag innan både nickade.
''Tacktacktack, ni är bäst, jag älskar er!'' skrek jag och gav båda en varsin puss.

Jag sprang upp för trappan och in till mitt rum, Justin låg på sängen och flinade.
''Jag gillar din och Andrew's scen om min familj och mig själv''
Jag stelnade till och bet mig i läppen, har han hört allting?
''Hur mycket hörde du?'' frågade jag försiktigt och väntade på att han skulle skälla ut mig.
''Allt'' sa han och kollade sorgset ner på sina händer som han hade i knät.
''Förlåt, Justin?'' frågade jag oroligt och kröp på alla fyra fram till honom, jag satte mig i hans knä och en tår föll ner för hans kind.
''Justin?'' frågade jag oroligt och torkade bort hans tår med tummen.
''Nej ingeting, packa dina saker så vi kan gå''
Jag bestämde mig för att prata med honom om det senare när vi kom hem till honom och där vi kunde prata ostört. Jag tog snabbt ut min Miu Miu väska och slängde ner ett par svarta byxor med en kort vid midjetröja, strumpor, underkläder, en stor tröja jag kunde sova i, hårborste och tandborste, parfym och deo. Jag tog fram ett par svarta shorts och ett vitt linne och sedan ett par svarta ballerinaskor jag kunde ha på fötterna.
''Klar!'' sa jag och vände mig om mot Justin fullt påklädd, han reste sig upp och gick fram till mig. Justin var ungefär ett helt huvudet längre än mig, han la sina händer på mina höfter och drog mig till sig.
''Ses ute i bilen babe'' viskade han mot mina läppar och slickade min underläpp innan han gav mig en hastig kyss och började gå mot fönstret.
''Var försiktig!'' sa jag och öppnade min dörr och sprang ner för trapporna, jag stack in mitt huvud i köket och ropade ett 'hejdå' innan jag snabbt försvann ut ur dörren och småjoggade till Justins bil, där han redan satt. Jag slängde in min väska i baksätet och hoppade fram till framsätet. Jag drog i bältet och la det tvärs över mina bröst. Justin la två fingrar under min haka och vände mitt ansikte mot honom och plaserade mjukt en kyss. Jag la min hand på hans bakhuvud och tryckte honom till mig och började passionerat kyssa honom.
''Stå ut babe, vi är snart hemma'' sa han när han avbröt kyssen och drog sig tillbaka.
''Då kan du få göra detdär hur mycket du vill'' Han blinkade med ena ögat innan han rättade till sin ställning och vred om nyckeln, motorn fräste till och Justin körde ut från parkeringen. Justin la sin hand på mitt lår och smekte med tummen. Justin bodde inte alls långt ifrån mig bara cirka 20 minuter.
''Vet killarna om det?'' frågade jag efter ett tag och vände min blick mot honom.
''Vet vad?''
''Om att jag ska sova hos dig''
''Spelar ingen roll, dom behöver inte veta allting''
''Vafan är det med dig?''
Som alla dom andra dagarna förändrades han bara sådär till en okänslig, kall kille och har ett hjärta av sten. Jag tog bort hans hand och la mitt ena ben över det andra.
''Blev du seriöst sur?'' fnös han och gav mig en okänd blick, jag rynkade på pannan. Det är väl självklar jag ska bli sur när du inte berättar något om oss, eller att jag själv inte vet ifall jag är tillsammans med dig eller inte. Hans humörsvängningar gjorde mig bara så fruktansvärt sur.
''Dina jävla humörsvängningar gör mig sur!'' muttrade jag och kollade ut ur fönstret.
''Förhelvet Kelsey, sluta lägga dig i mitt liv!''

Jag knäppte upp bältet, tog min väska och smällde sedan hårt bildörren efter mig.
''Var försiktig din bitch!'' jag stelnade till och vände långsamt på huvudet. Jag skakad på huvudet och började gå mot ytterdörren och utan att knacka gick jag in.
''Hej killar!'' ropade jag och gick in till vardagsrummet där som vanligt alla satt. Dom blev helt tysta och det var ett ansikte jag inte kände igen, ett ansikte som ägdes av en tjej som kanske var något år äldre än mig eller så.
Justin kom in bakom mig och mötte tjejens blick sedan stelnade han till och stirrade på henne. Tjejens blick vandrade från mig till Justin och tillbaka igen.
''Grattis, du lyckades!'' sa tjejen till mig och knockade min axel när hon gick förbi mig. Jag höjde ena ögonbrynet och kollade frågandes på Damon och Quinn, dom ryckte på axlarna.
''Loana!'' ropade Justin efter henne och sprang efter.
''Vem i hela jävla friden var det där?'' frågade jag och pekade över axeln. Jag la ner min väska på soffan och satte mig i fåtöljen bredvid Damon. Den senaste veckan jag har varit här så har jag alltid suttit med Damon i fåtöljen, den var liten men vi fick plats båda två.
''När ska ni sluta ljuga för mig och berätta något!'' utbrast jag och slog ut med armarna, ett motorljud hördes och sedan tystnades efter ett tag. Great, Justin har lämnat mig och åkt med henne.
''Damon!'' sa jag och smällde honom på bröstkorgen
''Quinn!'' sa jag sedan och vände mig mot Quinn
''Snälla Bruce!''


Vem är Loana tror ni?


Published: 2012-08-19 Time: 07:56:54 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 9 - You're a genius babe

PREVIOUS: ''Hey sexy'' sa jag och smällde hårt till Kelsey på rumpan och gav henne ett flin och gick sedan förbi henne och försvann in till min mattesal där jag redan var försenad.
''Du är sen Bieber'' sa Mrs Jones surt, jag ryckte på axlarna och satte mig längst bak bredvid en söt tjej.
''Hej'' sa hon och log.
''Hej'' sa jag och besvarade hennes leende, damn.

''Vad heter du då?'' frågade jag och kollade på hennes felfria ansikte, hon var verkligen sjukt snygg. Hon la huvudet på sned och blottade sin hals.
''Amina'' sa hon, jag nickade imponerande på huvudet. Ovanligt och fint namn.
''Najs!'' sa jag och log stort, Mrs Jones tittade surt på oss men jag ryckte återigen bara på axlarna.

Under hela lektionen satt jag och Amnia och snackade, gjorde typ bara två tal. Hon hade hört mycket om mig och trodde knappt på ryktena för att det lät så överdrivet vilket gav ett leende på mina läppar. Amnia ska bara veta, sanningen är mycket värre än vad hon egentligen visste. Klockan plingade och vi började plocka ihop våra saker, våra händer snuddade varandra då och då. Under dom 60 minuterna jag var här inne så lärde jag känna en annan hot chick, matte lektionerna var trots allt inte förgäves.
''Vart har du ditt skåp?'' frågade jag och började gå i riktning mot mitt skåp
''256'' sa hon och log stort, det var ju bredvid mitt. Jag hade 255.
''Vi är grannar'' flinade jag och blinkade med ena ögat mot henne. Jag kollade mig runt och såg Kelsey stå med Haley och några killar och gjorde gud vet vad.

Jag slängde in mina oanvända böcker i skåpet och kollade på mitt schema, historia. Döda mig någon riktigt långsamt. Amnia smällde igen sitt skåp och avfyrade ett leende innan hon gick bort till sina vänner.

KELSEY'S PERSPEKTIV:

Den här skoldagen flöt på precis som dom alla tusen andra har gjort, jag såg Justin då och då vara med hon tjejen, inte en aning vad hon heter. Svartsjuka sköljde över mig då han tog på henne eller hade armen runt hennes midja. Jag verkade vara luft för honom, vi var inte tillsammans men ändå. Så alla dom gångerna han har kysst mig var ingeting? betydde det ingeting? Det var ju inte så att vi var bästavänner precis för allt som hände igår men han kunde väl ändå säga hej, kolla på mig eller vinka? Jag var påväg mot Haley's bil, hon skulle köra mig hemåt vilket var bra för jag orkade inte gå. Under hela bilfärden var jag tyst vilket var ovanligt, jag tänkte på det som har hänt dom senaste 3 veckorna, mitt liv har förändrats mycket sedan dess. Jag var inte den lugna, duktiga tjejen längre, nu var det mer 'säg ett till ord och du får en smäll över käften'. Men allt det där var Justin's fel, för han använder ett ovårdat språk vilket smittar av sig, jag är ett exempel.

Jag smällde igen ytterdörren bakom mig och gick snabbt upp på mitt rum, jag ville varken prata eller se någon. Jag slängde mig på sängen och la handen över ögonen, varför tänkte jag så mycket på Justin? han var bara en vanlig kille som tror att han äger Stratford. Min mobil plingade till, jag drog upp den från fickan och läste på displayen att det var från Justin, jag ignorerade det och la mig till rätta för att ta mig en lång powernap och den som väcker mig kan räkna med att ligga långt nere under jorden bredvid Tupac.

Jag vaknade av att min mobil ringde, really dude really? Kunde folk inte låta mig sova för en gångsskull? Justins namn lyste upp skärmen och i just det ögonblicket ville jag bara sänka ner honom så långt som möjligt, jag tryckte på knappen i sidan av iphonen och stängde av ljudet och medans jag hade iphonen i handen passade jag på att kolla på klockan 22:46, ringer den idioten nu? han fattar väl att folk sover vid denna tiden? jag la ner huvudet på kudden igen och försökte somna om, gick det? - absolut inte. Det var fredag idag,jag kunde åtminstone få sovmorgon på lördag? men Justin bestämde sig för att jävlas och ringa på kvällen när normalt folk ligger och sover, ja jag ska gnälla sålänge jag är vaken. Nu när jag ändå var vaken så kunde jag byta om till pyjamas och kanske ner till köket och äta något litet om jag orkade släpa ner mig dit.

Jag slet på mig den stora vita tröjan och bestämde mig för att försöka somna om igen, jag var för trött för att gå upp och ner för den långa trappan för en macka eller så. Jag vände på min mobil och lyste upp skärmen, under den timman jag hade varit vaken har justin hunnit ringa 23 samtal och skicka 5 sms, beroende eller?
Just när jag håller på att somna så bestämmer sig Justin för att vara en jävla tönt och ringa mig och vet ni vad? - självklart så vaknar jag igen!
''Du din lilla jävel, ska spränga dina kulor, fattar du inte att jag sover som normalt folk eller?!'' röt jag i telefonen och brydde mig inte ett skit om vem som hörde eller min attityd, den killen måste få reda på att han inte kan ringa mitt på kvällen sådär och tro att han är bigboss eller något. Jag var på dåligt humör så det räckte.
''Jag har ju saknat dig..'' mumlade Justin med en mjuk röst, jag suckade och la på. Det var inte nu Justin skulle leka sina lekar med mig, det kunde han ta på en dag då jag var pigg och hade lust att snacka med någon. Jag stängde av mobilen för jag visste att Justin skulle ringa igen.

Jag kände ett par armar runt mig, jag öppnade ögonen och mötte ett par bruna. Jag tänkte precis skrika då Justin lägger sin hand över min mun. Jag lägger handen över hjärtat och blundar.
''Du skrämde skiten ur mig!'' väste jag lågt när han hade tagit bort handen, till svar fick jag bara ett stort leende.
Justin böjde sig ner för att kyssa mig men jag vek undan med huvudet, han höjde frågandes på ögonbrynen. Jag la ner huvudet på kudden igen och la handen över ögonen.
''älskling?'' viskade han och smekte min kind.
''Hur fan kom du in?''
''Du sover med öppet fönster'' flinade han och nickade mot fönstret, jag suckade högt. Aldrig att jag gör det igen, mitt hjärta höll på att poppa ut. Jag vände mig om så jag hade ryggen mot Justin, han la sin arm runt min midja och la sig nära så jag kände hans andetag uppe i nacken på mig.
Helt plötsligt känner jag Justins mjuka läppar pressas mot min hals, han ställer sig i gränsle över mig utan att avbryta kyssen.
''följ med'' viskar han mot min hals.
''Vart?''
''hem till mig, så sover du där''
''Mina föräldrar är överdrivet kristna, dom skulle inte låta mig sova i ett hus fullt med killar'' muttrade jag och ger Justin mer utrymme så han kan kyssa min hals.
''Vem sa att vi ska berätta sanningen?''
Han pausade då och då för att kunna prata med mig. Jag känner något blött mot min hals och något som suger och inser snart att Justin har gjort ett sugmärke på mig.
''Jag sa precis jag har överdrivet kristna föräldrar och du gör ett sugmärke på mig?''
Han satte sig på mig mage men la inte ner all sin tyngd, Justin ryckte på axlarna och rättade till sin keps.
''babe snälla?''
''babe justin really?''
''Jag vet att du gillar det'' flinade han och blinkade med ena ögat, jag puttar ner honom bredvid mig och reser mig sen upp och gäspar stort. En smäll på rumpan fick mig att rycka till, jag vänder mig långsamt om och möter surt Justin's blick.
''lägg av med det där!''
Han skakar på huvudet och lägger ner huvudet på kudden jag precis hade mitt huvud på. Jag gick fram till min gaderob och kollade trött efter kläder att ha på mig.
''Hur mycket är klockan?'' frågar jag och sätter mig ner på golvet och stirrar ut i tomma intet.
''11 hurså''
Jag vände långsamt mitt huvud och la huvudet på sned.
''11 ditt jävla mongo och du väcker mig?!'' röt jag och smäller med handen på golvet.
''Vårda ditt ordspråk om du inte vill höra mina!''
''Du är så jävla dum på riktigt, jeez'' muttrade jag lågt för mig själv, men antagligen var det tillräckligt högt för honom att höra. Justin slänger upp mig mot väggen och pressar sina läppar mot mina, allting går så fort så jag hann inte reagera. Justin lyfter upp mig så jag har mina ben korsade runt hans höfter och trycker hårdare upp mi mot väggen, hans händer åker sakta från min rygg och ner till rumpan och klämmer hårt. Ett svagt stön lämnar min mun.
''Justin sluta'' sa jag medans jag avbryter kyssen för att återhämda andan. Justin skakar på huvudet och pressar en gång till sina läppar mot mina, denna gången hårdare. Fortfarande med hans händer på min rumpa går vi tvärs över rummet till sängen. Jag faller baklänges och någon minut senare känner jag att Justin ligger över mig mellan mina ben och kysser passionerat min hals. Hans händer har flyttats från min rumpa till mina lår och han smeker försiktigt med sin tumme.
''Vill du? jag skulle ge dig allt sånt här hela dagen'' flinade han, jag tog hans keps och la den på mitt huvud. Spendera en hel dag med Justin låter inte så fruktansvärt fel.
''Mina föräldrar skulle inte gå med på det''
''Men Haley, hon kan väl spela med om att du ska sova hos henne?''
''YOU'RE A GENIUS!''
jag puttade bort Justin och rycker åt mig min mobil och sätter på den.
''Komigen då'' muttrar jag otåligt och skakar på den, som om det kommer gå snabbare.
''Kom hit sålänge''
Justin drar försiktigt i min arm och jag går villigt till honom och lägger mig över honom. Han lyfter på huvudet och kysser mjukt mina läppar tills min mobil plingar till, jag drar mig undan och knappar in Haley's nummer.
''Haaaaaaaaaley!'' ropar jag glatt och ler in i spegeln mitt emot mig. Justin lägger sina armar runt min bakifrån och lägger sedan sin haka på min axel.
''Keeeeeeeeelsey!''
''Kan du göra mig en tjänst? jag lovar att verkligen berätta allt sen!'' sa jag och håller tummarna och hoppas på ett ja, Justin stelnar till bakom mig och jag himlar med ögonen åt honom. Hans grepp om mig hårdnade och jag skakade lite lätt på huvudet. Justin verkade förstå och slappnade av en aning.
''Visst kan jag göra det, bästavän!'' sa hon fortfarande lika glatt.
''Kan du låtsas som om jag sover hos dig tills imorgon?''
Det blir tyst på andra sidan luren och jag håller tummarna och biter mig hårt i läppen.
''Sure, men du lovade att du skulle berätta allting och jag vet att du ska till den tönten, YO GO GIRL!'' flinade hon och jag andades ut och log stort. Haley var egentligen den vilda av oss men ibland kunde vi byta roller.
''Använd kondon, jag vill inte att du ska bli en ung mami'' flinade hon och jag skakade på huvudet.
''Du är ju fan dum på riktigt!'' skämtade jag och la huvudet på sned, Justin kysste min hals och vilade sedan sitt huvud på min axel.
''Hejdå, jagälskardig'' sa hon snabbt utan någon mellanrum på det sista.
''Huh? Varför så snabbt?''
''För att den idioten bredvid dig inte ska komma mellan oss'' fnissade hon och jag brast ut i gapskratt.
''Haha okej det kommer han inte göra, jag älskar dig också hejdå!''
Jag la på och ställde mig upp i sängen.
''Yes!'' skrek jag och slänger upp mina armar i luften, Justin lägger sig ner på sängen och biter sig i läppen.
''Sexiga underkläder men det är inte det jag vill, kom hit nu'' flinade han och öppnade sina armarna, jag sätter mig på hans mage och hans hand smeker mitt lår.
''Det kittlas'' fnissar jag och böjer mig ner för att kyssa honom. Justin besvarar kyssen och tar sedan sin keps från mitt huvud, jag himlar med ögonen och reser mig upp och går mot min gaderob.


 


Published: 2012-08-19 Time: 07:51:25 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 8 - I look like the grudge

PREVIOUS: ''Lova?'' frågade hon och satte sig upp, jag slickade mina läppar och nickade.
''ja jag lovar'' sa jag och gick ut. Jag gick upp för ännu en trappa och in i ett rum där dom hade lagt upp maten.
''Justin!'' ropade Kelsey nerifrån och jag stack huvudet och kollade ner på henne
''Här uppe!'' ropade jag och hon började gå upp för den långa trappan och in till rummet där maten och jag fanns. Hon satte sig ner mittemot mig och började äta. Under hela måltiden slängde jag blickar på henne då och då.

(Såhär ser Kelsey ut, har ändrat henne till blond/brunett)

KELSEY'S PERSPEKTIV:

''Är du klar babe?'' frågade han och reste sig upp, jag torkade mig runt munnen och reste mig också upp.
''Jag kan tänka mig att du vill hem såfort som möjlig, med denna båten så tar det 2 timmar hem och med en motorbåt så tar det ca 1 timme om inte mindre, vad väljer du?'' frågade han och jag kunde inte slita bort blicken från hans hals där jag hade haft kniven.
''Kelsey!'' sa han irriterat och viftade med handen framför mina ögon.
''Oj förlåt, vi tar motorbåten..'' mumlade jag och började gå ner för trappan. Han gick tyst efter mig, jag ställde mig längst fram till båten och kollade ut, jag skulle inte ha någoting emot att spendera natten här. Jag kände ett par armar runt mig, jag kollade ner och såg att det var Justin, jag lutade mitt huvud mot Justins axel.
Vi stod sådär i cirka 20 minuter innan någon kille kom och sa att motorbåten var här. Jag gick snett bakom Justin.
''Klarar du att hoppa eller ska jag bära dig?'' frågade Justin när vi skulle hoppa till den lille båten.
''Nej det är okej, jag klarar mig'' sa jag och försökte mig på ett leende som bara blev till en grimas.
''Är du säker?'' frågade han och höjde på ena ögonbrynet, jag nickade och han backade lite så jag kunde hoppa.
Jag hoppar på tre.. okej, 1...2 jag tog sats och hoppade som aldrig förr, jag landade på fötter oskadd och jag drog upp mina händer i luften
''Yes!'' sa jag och började skratta, Justin skakade på huvudet och skrattade han också. Justin bytte nycklar med killen som hade kommit hit med motorbåten och började gå mot fören och ställde sig framför ratten. Jag satte mig snett bakom Justin på den lilla soffan som fanns där.
''Inte trodde jag att du kunde köra båt'' sa jag för att avbryta tystnaden, jag och Justin hade knappt bytt några få ord med varandra och jag tackade gud för att vi var påväg hem just nu. Vid det här tillfället har nog mamma och pappa upptäckt att jag är borta, min mobil plingade till och jag drog ut den ur bhn, ett nytt sms från Andrew.

Mamma & pappa har upptäckt att du är borta, snacka om att du är stendöd

Jag spärrade upp mina ögon, säg att han skämtar snälla gud, jag skrev snabbt ett sms tillbaka,

Snälla D, var seriös!

Jag skämtade bara dom har inte upptäckt det än men snart, dom har viljat gå upp till ditt rum några hundra gånger men jag har underhållt dom, du är sååååå skyldig mig en tjänst!

Du är bäst D, jag älskar dig!

Av en viss andledning kallades han för D och jag har inte en blekaste aning varför.
''Vad ler du åt?'' frågade Justin och kollade bak på mig, jag kollade upp från mobilen och skakade på huvudet.
''Nej ingeting'' sa jag och drog upp knäna till mig och försökte hålla kvar värmen. En suck lämnade Justins mun och han fortsatte att kolla framåt.

''Kelsey, vi är framme!'' viskade Justin i mitt öra och skakade liv i mig. Jag öppnade försiktigt ögonen och tittade in i Justins otroligt fina bruna hasselögon, jag reste mig upp och gick ut ur båten, vägen till bilen var inte alls lång men ändå kändes det som en evighet. Jag hoppade in i framsätet och kurade ihop mig till en boll.
''Är du säker på att du inte vill sova hos mig?'' frågade han och startade igång motorn och började köra. Kändes skönt att vara i land.
''Mhm..'' mumlade och Justin la sin hand på mitt liv och skakade försiktigt.
''Somna inte babe'' viskade Justin och stannade bilen, är vi redan framme? jag öppnade ögonen och kollade på mitt hus, allting var släckt så dom hade nog gått och lagt sig.

Är du vaken D?

Jag fick snart ett sms tillbaka, jag skrev till honom att han skulle komma ut. Orkade inte klättra upp för trädet och absolut inte med högklackade.
''Hejdå!'' viskade jag till justin och gick ut ur bilen, han vevade ner rutan.
''Vi ses Kelsey!'' sa han och jag sprang fram till ytterdörren med mina högklackade skor i ena handen och min mobil i den andra. Andrew låste försiktigt upp och jag tassade snabbt upp för trapporna och in till mitt rum, det enda som hördes var Andrew's fotsteg utanför min dörr. Jag krånglade snabbt av mig mina shorts och min blus sedan drog jag på mig en stor tröja och så fort jag la huvudet på kudden blev allting svart.

Jag vaknade över att mamma bankade på min dörr och stack senare in huvudet
''Vakna älskling, det är snart skola''
jag nickade om mumlade fram ett 'mhm' och reste mig sedan upp, jag var deffinitvit ingen morgon människa men jag hade inget annat val, jag kollade mig själv i spegeln och smällde handen för munnen. Jag var alldeles svart under ögonen och mitt hår var strepigt åt alla håll, jag såg helt enkelt ut som The Grudge. Min handduk låg på min sminkstol, jag ryckte åt mig den och bestämde mig för att ta en snabb dusch, tänkte deffinitivt inte se ut som the grudge i skolan, aldrig i livet. Jag tvålade snabbt in håret och kroppen sedan gick jag ut och drog på mig ett par svarta panties och en svart spetsbh, jag matchade alltid underkläder. Jag torkade snabbt håret och drog ilsket igenom borsten.
''Komigen jävla hår, jag har inte tid för att jävlas!'' muttrade jag surt och försökte kamma igenom en knuta vilket gick sådär men den lossnade äntligen. Jag drog på mig mina svarta byxor med slitningar ner för hela benet på framsidan och sedan en grå stickad tröja som jag kavlade upp armarna på. Ja jag älskar stickade tröjor, dom är så enormt sköna. Jag kollade igenom väskan så jag hade allt sedan slängde jag den över axeln och gick ner till hallen, pappa kollade på mig från topp till tå med uppspärrade ögon.
''Vad har du på dig?!'' röt han och pekade på mina byxor, Andrew kom ner för trappan och ställde sig bredvid mig.
''Snyggt syrran!'' sa han och gav mig en kyss på kinden, pappa skakade på huvudet och pekade upp på mitt rum. Aldrig att jag skulle byta kläder, varför kunde han inte förstå att jag var en tonåring? vi klädde oss såhär, varför kunde jag inte bara få leva ett normalt liv? Jag skakade på huvudet och drog på mig mina låga vita converse.
''Komigen pappa ge dig, hon är förtusan 17!'' sa Andrew och försökte att hålla sig ifrån svordommarna som jag eller han vilken sekund som helst kunde slänga ut ur oss, att pappa aldrig kunde sluta överdriva, urgh.
''Och vi lever i 2000-talet inte 1700-talet..'' muttrade jag och en hög och tydlig suck hördes från pappa. Ännu en gång slängde jag väskan över axeln och gick fram till mamma och gav henne en kram.
''Din stil är fantastisk snygg men det är ingeting jag skulle erkänna framför din far'' viskade mamma i mitt öra och kysste mig på kinden, jag log stort åt henne och gav henne en puss.
''Hejdå mamma'' sa jag och gick ut ur huset och vidare mot pappas bil, mina handleder var inte alls lika röda som igår och det var ett under att mamma och pappa inte la märke till det. Denna gången satte både jag och Andrew oss i baksätet.
''Tack'' viskade jag till honom då vi började köra.
''För igår eller det som hände nyss?'' viskade han tillbaka utan att slita väck blicken från vägen.
''Båda''
''Allt för dig syrran!'' sa han glatt och kramade min hand sedan släppte. Ibland tackade jag gud för en sån underbar bror. Skolan var bara 10 minuter från vårt hem med bil och snart var vi framme.
''Hejdå daddy!'' sa jag och sprang fram till Haley som stod och väntade på mig precis över vägen, jag slängde mina armar runt hennes hals och kramade henne hårt. Justin's bil stod parkerad och han steg snabbt ut ur den och slängde inte en enda blick på mig fast jag visste att han såg mig. Så vi ska köra Vi-umgås-bara-på-fritiden-känner-inte-varandra-i-skolan tricket? Skulle bli lätt för mig, det var ju ingen här som ville va med Justin precis. Jag gick in i den enorma byggnaden och Haley babblade om en resa till Hawaii hon ville göra med mig innan skolavslutningen som var om cirka 2 månader. Hawaii var inte precis mitt favoritställe med det var okej.
''Hej sexy'' sa Justin och smällde hårt min rumpa och gav mig ett flin innan han gick förbi mig och in till någon av alla hundra salar som fanns här. Haley spärrade upp sina ögon och tappade hakan till marken, jag la min hand under hennes haka och stängde hennes munnen.
''Det är inte attraktivt när en tjej har öppen mun'' sa jag och ryckte på axlarna, Haley's kinder hettade till och hon var tomatröd i ansiktet, jag himlade med ögonen. Typiskt Haley.

JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Jag väntade tills Kelsey var innanför dörrarna innan jag började köra hemåt mot grabbarna, jag var jättetrött och mina ögonlock kunde stänga när som helst, men som tur är så bodde Kels bara några 10 minuter från mig. Jag svängde runt det sista hörnet innan jag parkerade på uppfarten och sprang upp för dom 4 trappstegen som fanns innan jag öppnade dörren och gick in, grabbarna tystnade och kollade förvånat på mig.
''Skulle du inte stanna där över natten?'' frågade Bruce förvånat
''Jo men...-'' längre hann jag inte säga innan Damon öppnade sin käft.
''Vadfan har du gjort på halsen?!'' frågade han chockat och satte sig riktigt upp.
''Kels..'' muttrade jag.
''Jag sa inte till henne vart vi skulle, så jag tog henne till hamnen och slängde in henne i båten sedan låste jag in henne i ett rum och där inne hittade hon en kniv som hon senare riktade mot min hals för att få mig att berätta vart vi skulle, hon trodde nog att jag skulle våldta henne, inte en blekaste aning'' muttrade jag och lutade mig bak i soffan och blundade.
''Shit tuff brud, jag kan gärna ta henne!'' flinade Damon, jag drog honom i hans skjorta och tryckte hårt upp honom mot väggen, allt kom som en överraskning. Grabbarna var inte berädda på det, jag var själv inte det.
''Säg aldrig så om henne igen, tänk inte ens på henne för då jävlari petar jag ut varenda inälva du har i kroppen!'' väste jag surt och mitt ansikte var farligt nära hans. Bruce la sin hand på min och Quinn försökte putta bort mig
''Lugna er pojkar, ni har känt varandra sen ni var små, inte ska ni väl bråka om en tjej?'' sa Bruce och lyfte bort mig från Damon.
''Aldrig igen!'' väste jag och sparkade honom i magen, jag rättade till min tröja och gick upp på mitt rum. Jag behövde mer än så, jag behövde rensa tankarna och glömma Kelsey. Jayla's rum låg längst ner för korridoren och jag började med bestämda steg gå dit. Jag knackade försiktigt på och stack in huvudet.
''Vad vill du Bieber?'' sa hon och satte sig upp i sängen. Jag stängde snabbt dörren efter mig fortfarande med lampan släckt och krånglade av mig kläderna och kröp ner bredvid Jayla. Jag satte mig i gränsle över henne och kysste hennes axel sedan hennes hals och sist men inte minst, hennes läppar. Jayla flätade in sina fingrar i mitt hår och pressade mig mot henne. Kyssen gick snabbt över till passionerad hångel. Jag knäppte upp hennes bh och slet av henne trosorna innan jag tog av mig mina kalsonger och la mig snabbt över henne.
''In med den Bieber'' stönade hon i mitt öra och jag pressade min penis in i henne och började försiktigt gunga upp och ner innan jag började köra hårdare och snabbare. Stön lämnade Jayla's mun medans hon kysste min hals, det här var precis vad jag ville. Glömma Kelsey för en stund

''Bieber, du har skola'' viskade Jayla i mitt öra och smekte mina läppar med sitt pekfinger, jag suckade högt och slog upp mina ögon och möttes av hennes havsblåa.
''Bara lite till..'' muttrade jag och drog ner täcket så hennes bröst syndes. Jag plaserade en kyss mellan hennes bröst och ett stön lämnade hennes mun. Jayla flätade in sina fingrar i mitt hår och tryckte mitt huvud mot hennes kropp. Jag lyfte tungt upp huvudet och gav henne en hastig kyss på läpparna och reste mig sedan upp och började gå mot mitt rum.
''Ses sen!'' ropade jag och stängde dörren efter mig och gick sedan in i mitt rum och började leta efter några snygga kläder. Ett par vita supras, vita byxor, militärfärgad t-shirt, perfekt. Jag drog snabbt på mig kläderna och gick ner för trappan.

''Förlåt för igår Damon'' sa jag och lutade mig mot väggen i vardagsrummet, Damon höll upp en hand.
''Nej det är chill bror'' sa han och log, jag backade och började gå mot ytterdörren.
''Ses sen!'' ropade jag och gick ut till min svarta bil som stod parkerad på uppfarten, jag började direkt köra mot skolan och precis när jag hade parkerat och steg ut ur bilen så får jag syn på Kelsey som kramar Haley och börjar gå mot byggnaden med henne som i detta fallet kallades för skolan. Kelsey var verkligen riktigt het med dom svarta byxor med slitningar och den gråa tröjan. That's my girl.
''Hey sexy'' sa jag och smällde hårt till Kelsey på rumpan och gav henne ett flin och gick sedan förbi henne och försvann in till min mattesal där jag redan var försenad.
''Du är sen Bieber'' sa Mrs Jones surt, jag ryckte på axlarna och satte mig längst bak bredvid en söt tjej.
''Hej'' sa hon och log.
''Hej'' sa jag och besvarade hennes leende, damn.


Kommentera! :')


Published: 2012-08-19 Time: 07:48:40 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 7 - I don't wanna hurt you, but you're not giving me a choice

PREVIOUS: ''Lägg ner, ta det som ett skämt för fucking sake!''
''Vadå skämt?!, du fucking skrämde livet ur mig!''
Jag började skratta och vred om nyckeln, jag körde ut från uppfarten och var i full fart mot hamnen.
''Vart ska vi?''
''Jag verkligen hatar dom orden i djupet av mitt hjärta, kan du aldrig sluta fråga?'' sa jag och kastade en blick mot henne, hon skakade på huvudet och bet sig i läppen. Det gör hon bara när hon är nervös.


JUSTIN'S PERSPEKTIV:

''Framme!'' sa jag glatt till Kelsey och gick ut ur bilen, Hon kom strax ut efter mig och kollade sig runt.
''Vart är vi?'' frågade hon och drog handen genom håret, jag suckade högt och kollade på henne med en bestämd blick.
''Allvarligt Kelsey, ser du inte?'' muttrade jag och slog ut med armarna, hon bet sig i läppen och kollade ner på sina fötter, hon lyfte ena foten och tog av sig klackskon samma sak gjorde hon med den andra.
''Vill du lägga skorna i bilen?'' frågade jag och kom närmare henne, hon sa ingeting utan nickade bara. Jag öppnade bilen och hon slängde in sina skor i passagerarsätet framför fötterna sedan dök hon upp vid min sida.
''Får jag fråga vad vi gör här?''
Jag himlade med ögonen, den tjejen verkar aldrig vilja hålla käften eller sluta ställa några frågor. Utan att svara fortsatte jag gå och gick fram till en båt som jag hade beställt tidigare idag.
''Justin Bieber'' sa jag till mannen som ägde båten, han nickade som en hälsning till mig och Kelsey och gav mig sedan båtnycklarna. Han lämnade stället såfort han fick chansen och jag gjorde en gest till Kelsey att hon skulle gå in.
''Efter dig'' sa jag och pekade inåt som en gentleman, hon skakade på huvudet och stod kvar på bryggan, jag höjde på ena ögonbrynet och kollade konstigt på henne.
''Aldrig i livet att jag går på en båt med dig själv, vem vet vad du tänker göra med mig!'' utbrast hon och spärrade upp sina ögon, jag suckade högt och gick fram till henne, böjde mig ner och la min ena arm runt hennes knäveck och slängde sedan upp henne på axeln. Hon vägde ingeting och var så fruktansvärt liten vilket bara var gulligt. Hon skrek och sparkade hejvilt med benen, vilket inte skadade mig. Jag gick in på båten och in i det lilla rum som fanns där och slängde henne på sängen. Hon försökte resa sig upp och putta bort mig. Jag tog ett hårt grepp om hennes handleder och satte mig i gränsle över henne.
''Sluta kämpa emot, du kommer inte loss'' sa jag och böjde mig ner och kysste hennes hals.

Efter en stund när jag var säker på att hon har lugnat ner sig så släppte jag försiktigt hennes handleder och gick av henne. Hon gnuggade sina handleder och jag såg att jag hade lämnat röda märken efter mitt grepp som helt säkert skulle bli blåmärken, hade jag verkligen tryckt så hårt? Jag bet ihop käkarna och gick ut ur rummet och låste efter mig. Jag plockade upp mobilen och ringde killen som skulle köra båten medans jag och Kelsey spenderade lite tid tillsammans, vilket inte skulle hända så jag sa till honom att stanna hemma. Själv gick jag upp och knöt upp knutan som höll båten inne i land och sprang sedan till fören och började köra.

Efter att ha kommit ut på havs så sprang jag ner och låste upp till Kelsey.
''Vill du kolla på när solen går ner?'' frågade jag mjukt och slickade mina läppar, hon gick förbi mig och gav mig en knock i axeln.
''Ja men inte med dig'' muttrade hon och gick upp för den minimala trappan och satte sig längst fram på båten.
''Var försiktig Kelsey!'' ropade jag efter henne och började svänga runt ett hörn som skulle ta oss till en liten Ö som jag och grabbarna upptäckte för något år sedan. Kelsey är den första jag tar med mig dit och jag hoppas även på att hon blir den sista. Kelsey började gå mot mig och efter någon minut stod hon bredvid mig och kollade ut mot havet. Hon slickade sina läppar och tog ett djupt andetag och öppnade munnen för att börja prata

KELSEY'S PERSPEKTIV:

Medans jag var i det lilla rummet hittade jag en kniv som jag hade stoppat ner i ena fickan på shortsen och när Justin äntligen hade släppt ut mig var jag säker på vad jag skulle göra men änsålänge fick jag spela med att jag har lugnat ner mig när jag egentligen var uppjagad och kände mig hotad. Var det verkligen så svårt att berätta vart vi ska? Jag satte mig ner längst fram på båten och kollade ut över havet, solen höll på att gå ner vilket gjorde allting mycket vackrare, varför gick jag med på att följa med honom? hur dum var jag egentligen? tänk om jag aldrig skulle få se mamma, pappa eller Andrew igen? Eller Haley? Jag hade knappt känt honom i 2 veckor och han beter sig som min pojkvän, urgh. Jag hade bestämt mig för att genomföra planen jag hade gjort i mitt huvud medans jag var inlåst i det lilla rummet. Jag gick fram till Justin och ställde mig snett bakom honom och tog sedan fram kniven.
''Vart ska vi? Vad gör jag här? och vad ska du göra med mig?'' frågade jag med panik i rösten och la kniven mot hans hals, mitt hjärta bultade och när som helst kunde det ploppa ut ur bröstet på mig.
''Kelsey, lägg ner kniven'' sa han och försökte hålla sig lugn. Jag pressade kniven hårdare mot hans hals och lite blod började rinna.
''Nu är du inte lika tuff längre, huh?'' sa jag nervöst och försökte hålla kniven i ett stadigare grepp.
''Jag vill inte skada dig..-'' sa han och bet ihop käkarna, yeah right. Kan slå vad om att det var det första han skulle göra så fort vi kom dit vi skulle.
''...men jag är tvungen'' sa han och sparkade på mitt högra ben, jag tappade balansen och kniven flög ur händerna på mig, sedan sparkade han vid sidan av min midja, på mina revben och fick mig att tappa andan för en sekund. Jag låg på alla fyra på båten och försökte hämta andan. Justin plockade upp kniven och slängde den långt ut i havet sedan la han sin hand över sitt blödande sår på halsen.
''Din jävla bitch!'' väste han argt och drog i mitt hår och reste mig upp på mina ben. Han höll ett hårt grepp om mitt hår och jag la mina händer över hans och försökte borra in mina naglar i hans hand.
''Försök inte!'' sa han argt och slängde mig framåt och sedan in i rummet igen och ner på sängen. Han gick ut och ett klick från dörren hördes. Jag sprang fram till dörren och ryckte i handtaget och bankade som en galning.
Tårar rann nerför min kind samtidigt som jag lutade ryggen mot dörren och halkade ner så jag hade knäna upp till hakan, var det såhär det kändes när man var i slutet av sitt liv? Jag reste mig upp och la mig ner i sängen och somnade till ljudet av mina egna snyftningar.

JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Jag tog ett papper och blötte ner det sedan la jag den på halsen och tvättade bort blodet, vi hade kommit fram på ön och jag var inte riktigt säker på ifall jag ville släppa lös hon galningen igen men jag hade inget annat val. Klockan var 22:41 och jag gick ner för den minimala trappan och knackade försiktigt på, inget ljud av liv fanns därinne och jag började bli orolig, jag låste försiktigt upp dörren och gick in. Kelsey låg på sängen och sov djupt, hon var svart under ögonen och hennes handleder var blå efter att jag hade hållt ett hårt grepp om dom. Vad har jag gjort med henne? Det gjorde ont att se henne sådär, det borde det egentligen inte göra ont, varför kände jag något? Hade hon inte attackerat mig sådär då hade väl jag självklart inte skadat henne. Jag gick fram till sängen och satte mig ner och smekte hennes kind med baksidan av mina fingrar, så som jag gjorde allra första gången jag träffade henne. Kelsey öppnade försiktigt sina ögon och kollade djupt in i mina, jag kunde nästan känna hennes känslor som om dom vore mina egna, så tydligt såg jag dom i hennes ögon. Hat, rädsla, besviken. Jag smekte försiktigt hennes hår och hon stelnade till.
''Jag ska inte skada dig, jag lovar..'' mumlade jag och böjde mig ner och plaserade en mjuk kyss på hennes kind
Kelsey bet ihop käkarna och kollade sorgset på mig.
''Upp och tvätta ditt ansikte sen går vi och äter något..'' sa jag med min arm runt min midja, hon skakade på huvudet.
''Nej, jag är inte hungrig'' sa hon hest och harklade sig.
''Mördare'' sa hon och vände sig om så hon hande ansiktet mot väggen, orden högg till ordentligt och jag bet ihop käkarna för att inte spotta ut några av mina kommentarer. Jag drog ett djupt andetag och reste mig upp.
''Kom ut när du är hungrig'' sa jag och började gå mot dörren.
''När får jag åka hem?'' frågade hon och jag stannade till i dörröppningen och kollade över axeln på henne.
''När du har ätit'' sa jag och verkligen menade det, det var ingen idé att spendera tid med henne här när hon hatade mig.
''Lova?'' frågade hon och satte sig upp, jag slickade mina läppar och nickade.
''ja jag lovar'' sa jag och gick ut. Jag gick upp för ännu en trappa och in i ett rum där dom hade lagt upp maten.
''Justin!'' ropade Kelsey nerifrån och jag stack ut huvudet och kollade ner på henne
''Här uppe!'' ropade jag och hon började gå upp för den långa trappan och in till rummet där maten och jag fanns. Hon satte sig ner mittemot mig och började äta. Under hela måltiden slängde jag blickar på henne då och då.


OH EM GE
vad händer? :o


Published: 2012-08-19 Time: 07:44:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 6 - Curiosity will never let me go

PREVIOUS: ''Vadå lita på dig? du är en mördare!'' väste jag lågt och la benet över kanten så det hängde fritt. Sedan la jag över den andra så bara min överkropp höll fast sig. Justin la sina händer på sidan av mina rumpskinkor och bar ner mig. Den killen hade ingen hjärna men deffinitivt muskler. Han spände käkarna och började ilsket gå mot bilen med bestämda steg. Varför förändras helt plötsligt? Jag ryckte på axlarna och föjde efter honom och sprang allt vad jag orkade förbi mamma och pappas sovrumsfönster och in i Justins bil

(Quinn & Damon)


KELSEY'S PERSPEKTIV:

Jag var såå död ifall mamma och pappa fick reda på att jag har smygit ut ännu en gång. Justin hoppar in i framsätet och startar motorn och börjar köra iväg.
''Varför förändras helt plötsligt?''
''Jag har sagt till dig tusenmiljoner gånger att inte slänga vad jag gjorde i ansiktet på mig!'' fräser han argt och smäller till ratten, jag ryggar bakåt i sätet och spärrar upp mina ögon.
''Det var inte meningen, jag tänkte inte på vad jag sa'' piper jag och biter mig i läppen. Justins bröstkorg lyfts tungt upp och ner, hans händer är vita så hårt som han håller ratten.

''Vart ska vi?'' frågar jag efter en stunds tystnad, han suckar högt och vänder sin blick mot mig.
''Helvetet...'' muttrar han och jag höjer på ena ögonbrynet.
''åh just det, gud ger dig förstaklass till helvetet, där är du alltid välkommen..'' säger jag kaxigt och biter insidan på min kind. Justin fnyser och skakar på huvudet.
''babe..''
Mina ögonbryn for upp i pannan, babe? really dude really? Jag fnyser och sätter mig bekvämare.
''Avundsjuk?'' frågar han och kollar på mig med ett svagt leende
''För vad?'' frågar jag och rynkar ihop ögonbrynen
Han börjar skratta och skakar på huvudet, jag himlar med ögonen och kollar ut genom fönstret. Jag kännner igen området och snart slår det mig, det är ju här Justin bor. Så det första är att vi ska träffa hans 'boys' sen skulle han kidnappa mig någonstans och självklart ska jag behöva smyga in i huset igen i mitten av natten, urgh, jag och klättring är inte bästavänner precis.

Justin stannar utanför huset och stänger sen av motorn, han hoppar ut ur bilen och samma sak gör jag. Ska jag seriöst gå in till en kriminells hus utan att veta vad han har planerat? Sure, jag har varit där inne innan och jag vet vad han är kapabel till. Det är nu eller aldrig och plus så är jag nyfiken över vem hans grabbar är. Justin flätar sina fingrar med mina och drar mig framåt, jag kollar ner på våra sammanlänkade fingrar och drar sen bort min hand. En liten suck lämnar Justins mun samtidigt som han låser upp dörren och gör en gest om att jag ska stiga på. Med ett bultande hjärta går jag in, jag ska just lyfta upp min fot och ta av mig högklackade skorna när Justin säger åt mig att låta bli. Justin lägger sin hand på min korsrygg och för mig framåt och in till vardagsrummet där 3 killar satt.
''Vem är den vackra tjejen du har med dig?'' frågar en gammal man och lägger huvudet på sned.
''Grabbar det här är Kelsey..-'' när dom hör mitt namn stelnar dom till, Justin har nog berättat att det var jag som såg honom begå mord annars fanns det ingen anledning till att reagera sådär.
''Slappna av killar, hon vet att hon dör ifall hon berättar något för polisen''
Det gjorde ont att höra honom säga så, vi båda visste att han skulle göra det utan tvekan. Killarna slappnar av en aning men fortfarande hade dom alla sina muskler på helspänn. Justin sätter sig ner i soffan och drar ner mig i hans knä.
''Det där är Bruce'' säger han och pekar på en gammal flintskallig man.
''Det där är Quinn'' säger han och pekar på en svarthårig kille med blåa ögon och en kropp att dö för, han ser farlig ut och då menar jag verkligen farlig.
''Och den sista är Damon'' säger han och pekar på en brunett kille, både Damon och Quinn hade kroppar att dö för och ser farliga ut

Justin märker att jag stirrar på dom och skakar på mig lite lätt, jag rodnar och kollar ner på mina ben. Flin hörs från Quinn och Damon, de var antagligen vana vid att ha tjejer sirrandes på sig. Justin biter ihop käkarna och kollar sorgset på mig. Jag drar handen genom mitt hår och flätar ihop händerna och lutar ryggen mot Justins bröstkorg.
''Trevligt att träffa er!'' säger jag och försöker låta glad när jag precis är tvärtom, jag känner mig rädd och kan inte stoppa mitt bultande hjärta, är det verkligen vad dom två heta killarna slösade sin tid på? att begå mord och ha poliserna efter sig?
''Trevligt att träffa dig med tjejen!'' säger Quinn och avslöjar sina vita tänder detsamma gör Damon också. Justin hade sin vänstra arm runt min midja och sin högra över mina lår.
''Vad ska ni hitta på då?'' flinar Damon och blinkar med ena ögat. Jag höjer på ena ögonbrynet.
''Really dude really?'' frågar jag och inser vad han tänker på, är hela högen perversa? Damon, Quinn och Bruce kollar chockat på mig. Ifall Damon tror han kan sitta på fötöljen med ena benet över det andra och säga vad han vill så tror han fel, helt fel. Jag har en mun och är inte rädd för att använda den.
''Owned!'' flinar Justin och i nästa sekund så brister Bruce och Quinn ut i skratt. Damon rodnar och kollar ner på sina fötter, jag lägger min arm runt Justins hals och lutar min kind mot hans huvud.
''Tough girl!'' flinar Damon och ler stort, jag rycker på axlarna och ler stort jag med.
''Tror vi måste gå nu'' säger Justin och pussar mig på kinden, ett 'aw' hörs från killarna och jag himlar med ögonen och reser mig upp. Justin tar min hand och börjar gå mot dörren.
''Hejdå killar!'' ropar jag och vinkar och går ut.
''Vänta på mig i bilen'' säger Justin och ger mig bilnycklarna och böjer sig ner, han kysser mjukt mina läppar. Utan några frågor tar jag emot bilnycklarna och börjar gå mot bilen.

JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Jag säger till Kelsey att hon ska vänta på mig i bilen och kysser mjukt hennes läppar, hon blir förvånad men slänger inte några av hennes nasty kommentarer utan bara tar bilnycklarna och börjar gå mot bilen. Jag går in till grabbarna i vardagsrummet igen men stannar till i dörröppningen och lutar mig mot väggen.
''Hon är hetare än lava baby!'' säger Damon och Quinn och ger ifrån sig ett glädjeskrik, jag skrattar åt dom och skakarpå huvudet och vänder min blick mot Bruce.
''Vad tycker du om henne bror?'' säger jag och sätter mig ner bredvid honom, jag ska ut härifrån så fort som möjligt men först är jag tvungen att veta vad de tycker om henne.
''Fäst dörrtröskeln broder, du ska lätt behålla henne!'' säger Quinn bestämt och jag slänger en kudde på honom som han lätt fångar.
''Hon är vacker och trevlig, men tror du verkligen att hon kommer stå ut med vad du gör och med vem? Vet hon ens vad du gör?''
Det blir dödstyst i rummet och i den sekunden kunde jag lätt höra hur högt mina hjärtslag bultar. Hon vet vad jag gör men inte med vem. Men skulle hon verkligen stå ut? Och alla rykten som kommer komma och gå. Hon skulle kanske bli inblandad, vem vet? Dom skulle göra precis allt för att krossa mig, ändå om det innebär att skada Kelsey.
''Jag bryr mig om dig broder, jag vill inte att det ska sluta så som det gjorde med Loana'' säger Bruce och lägger sin hand på min axel, hennes namn ger mig rysningar.
''Oroa dig inte, det kommer inte att sluta så som det gjorde med Lol, det är skillnad mellan dom två, Kels är en helt annan sak''
''Jag sa ju att du gillade henne!'' flinar Quinn och slår ut med armarna, jag skakar på huvudet.
''Äh håll käften, du vet att tjejer bara är någon engångsgrej för mig'' säger jag och reser mig upp.
''Jaså? engångsgrej? det skulle jag minsann inte säga, annars hade du ju inte varit stuck-up in da ass på Kels'' flinar Damon och jag tar upp ännu en kudde och slänger den på honom, han är inte lika snabb som Quinn på att fånga så han får den i ansiktet.
Quinn och Damon brast ut i gapskratt, sure Kels är min men det betyder inte att jag gillar henne. Hon är precis som dom andra tjejerna.
''Måste ut till henne, ses grabbar!'' säger jag och joggar ut till Kels som sitter tålamodigt i bilen och gör något på sin mobil, jag smyger fram till fönstret och bankar allt vad jag kan. Hon skriker och hoppar tilll, hennes reaktion var priceless. Jag hoppar in i framsätet och dör av skratt, jag får knappt någon luft.
''Fan vad jag hatar dig!'' skriker hon argt och slår till mig på armen och träffar min nerv. Jag tar tag om hennes handleder hårt och tvingar henne att kolla mig i ögonen.
''Lägg ner, ta det som ett skämt för fucking sake!''
''Vadå skämt?!, du fucking skrämde livet ur mig!''
Jag börjar skratta och vrider om nyckeln, jag kör ut från uppfarten och är i full fart mot hamnen.
''Vart ska vi?''
''Jag verkligen hatar dom orden i djupet av mitt hjärta, kan du aldrig sluta fråga?'' säger jag och kastade en blick mot henne, hon skakar på huvudet och biter sig i läppen. Vilket hon gör när hon är nervös.


kommentera! :)


Published: 2012-08-19 Time: 07:41:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 5 - I'll carry you, you idiot

PREVIOUS: Du kommer ångra det där.

Ifall han försökte skrämma mig så gick det inte så jättebra, mina kristna föräldrar är värre, tro mig. Han pratar så mycket men för lite action. Den killen behövde seriöst hjälp och jag hade verkligen ingeting emot att slå i lite vett i männsikan.

Det finns ingeting mellan oss så du har ingen rätt till att säga eller göra så.


JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Jag smäller hårt igen dörren och slänger mig på sängen och skriker i kudden, hur fan vågar hon bara sticka sådär? Ett par knackningar avbryter mina skrik och jag sätter mig upp och ropar ett 'kom in' och in för dörren kommer Quinn, min allra bästavän i detta gänget. Han ställer sig framför mig och jag lägger mig raklång på sängen igen

''Du bryr dig om henne, right?''

''Ska jag bry mig om en hora?, yeah right'' säger jag med sarkasm i det sista, Quinn suckar och sätter sig på fotändan av sängen.
''Du vet vad jag menar Bieber''
Den här killen måste nog blivit tappad när han var liten, varför ska jag bry mig om en bitch? tjejer är bara en engångsgrej sen är det över, tack och hejdå. så enkelt.
''Vad har hänt broder?'' säger han och lägger sig också ner.
''Jag vet inte'' erkänner jag och suckar djupt. Kelsey är den sista på jorden jag skulle bry mig om.
''Kels är den sista tjejen på jorden jag skulle bry mig om, hon är pain in my ass!''
''Har du gett henne ett smeknamn? Det är inte ofta det händer, du bryr dig om henne'' ler Quinn och sätter sig upp.Jag kollar på honom med stora ögon, nu börjar jag verkligen misstänka att han har blivit tappad. Sen inser jag att jag verkligen har kallat henne Kels.
''Vi vill träffa henne, tjejen som äntligen får dig att känna något fast du inte vågar erkänna'' flinar Quinn och innan jag hinner säga något plingar min mobil till.

Det finns ingeting mellan oss så du har ingen rätt till att säga eller göra så.

Jag skrattar glädjelöst och slänger mobilen på sängen bredvid mig, den här tjejen går mig på nerverna och jag skulle inte ha något emot att döda henne. Jag ska trots allt lära henne en läxa.
Jag reser mig upp ur sängen och tar mina bilnycklar
''Var ska du broder?''
Jag svarar inte honom utan fortsätter att gå ut genom dörren och sedan till min bil som står på uppfarten. Jag hoppar snabbt in i den och startar motorn och någon sekund senare är jag i full fart mot Kelsey's hus. Jag är snabbt framme vid Kelsey's hus och kollar upp mot hennes fönster, trädet hänger precis utanför hennes fönster så jag bestämmer mig för att klättra upp till henne. När jag tillslut efter att ha kämpat hit och dit kommer jag äntligen upp. Mina knackningar fick henne att rycka till och när hon ser mig så spärrar hon upp ögonen och går snabbt fram till fönstret och öppnar.
''Är du helt jävla dum i huvudet, tappade din mamma dig som liten?!'' ryter hon och backar från fönstret så jag kommer in, jag står i kanten av hennes rum och kollar mig runt. Rött och svart och en enorm säng. Jag slänger mig på den enorma sängen och kollar ett långt tag på henne.
''Vad?'' frågar hon och sätter sig på sin skrivbordsstol och rullar fram till mig. Inte kunde jag väl bry mig om en lost tjej? Quinn har nog smällt i huvudet.


''Sluta kolla på mig sådär'' säger hon och lägger huvudet på sned. jag erkänner, hon är sjukt het. Hetare än lava. Hennes leende fick mig varje gång hon ler. Inte kunde jag väl bry mig om henne? Nej det gör jag inte, men samtidigt känner jag det lilla pirret i magen varje gång hon kollar på mig.
''Vad gör du här?!'' frågar hon, inte glatt alls.
Jag sätter mig upp och rycker på axlarna, vad gjorde jag här ens? själv visste jag inte, känner bara för friskluft och helt plötsligt är jag utanför hennes hus.
''Jag går in och tar en dusch'' muttrar hon och tar fram en handduk, under tiden som hon duschar så kollar jag mig runt i hennes rum, det är stort. Min blick fastnar på hennes walk-in closet och jag får snart en idé, jag reser mig upp och går in i den, kläder och smycken ligger överallt.

Min blick fastnade på ett par ljusblåa slitna shorts, jag tar dom och börjar leta efter en snygg tröja till. Jag rycker åt mig en rosaaktig tröja som är gjort av ett lent tyg Jag lägger kläderna på sängen och öppnar ett annat skåp där alla hennes skor var. Min blick söker efter ett par snygga högklackar och snart hittar jag ett par svarta pumps med spets och öppen tåsak. jag tar dom i handen och ställer ner dom framför sängen sen tar jag kläderna i handen igen och knackar på badrumsdörren. Kelsey öppnar med bara handduk runt sin enormt snygga kropp. Jag räcker fram kläderna
''Ta på dom och förengångsskull säg inte emot''
hon kollade på mig och höjer på ena ögonbrynet.
''Det är bra att man får dra på sig några underkläder!'' säger hon sarkastiskt och snart inser jag att jag glömt ta ut underkläder, jag höll upp pekfingret.
''En sekund bara!''
jag vänder mig om och joggar bort mot hennes gaderob och letar i små låder efter underkläder och snart hittar jag ett par sjukt snygga panties med spets, hon skulle lätt kunna få mig i sängen med dom. Jag rycker åt mig dom och en vit spets-bh och korsar min väg över till badrummet och bara går in utan att knacka.
''AAAHH!'' skriker Kelsey och lägger handduken snabbt om sig, jag flinar triumfimerat åt min lyckliga insats.
''Dessa'' säger jag glatt och håller upp underkläderna, hon kollar på mig med rynkad panna.
''Ska du inte ut och hämta ett par string också?''
''Hittade tyvär inga, men jag hade lätt dragit på dig ett par string om du hade..'' svarar jag och blinkar med ena ögat, hon himlar med ögonen åt mig och rycker sen åt sig underkläderna och försöker schasa ut mig.
''Jag har sett en tjej naken femhundramiljonergånger, kan redan er kropp ut- och innantill'' säger jag och fäller ner toalettlocket och sätter mig.
''Var snäll Justin, jag lovar du får komma in sen igen'' säger hon mjukt och lägger huvudet på sned. Jag lutar huvudet på sned och biter mig i läppen.
''Du fick mig, men du lovade!'' säger jag och lägger toppen av mitt pekfinger på hennes bröstkorg, det var bara kort avstånd mellan oss. Jag böjer mig ner och plaserar en mjuk kyss på hennes bara axel. Hennes puls slår snabbare och jag tar det som en chans att få henne släppa handduken. Jag lägger mina händer på hennes höfter och trycker upp henne mot väggen och kysser hennes axel och vidare till halsen gång på gång.

KELSEY'S PERSPEKTIV:

Jag kan knappt hålla handduken uppe längre, hans mjuka läppar fick mig att bli knäsvag. Justin's händer åker längre upp och snart var dom vid sidan av mina bröst. Hans läppar var 2 cm från mina, jag tar steget och pressar mina läppar mot hans. Justin börjar kyssa mig passionerat och försöker dra ner handduken lite lätt. ''Släpp handduken'' viskar han mot mina läppar och kysser mig sedan igen. Jag tvekar en sekund, vad skulle hända om jag släppte? han har redan sett nakna tjejer femhundramiljoner gånger, det ligger i hans natur. Men samtidigt skulle han veta att han inte kunde få mig så lätt, jag avslutade kyssen och puttar bort honom och pekar sen på dörren.
''Ut'' säger jag kort och spänner käkarna fortfarande med handduken tätt runt min kropp, han lägger ner händerna i fickorna och lutar huvudet på sned.
''Säg att du inte gillade det och att det inte betyder något så går jag ut'' säger han hest och harklar sig.
''Jag gillade inte det och det betydde ingeting'' ljuger jag, Justin fnyser och skakar på huvudet.
''Tror dig inte'' mumlar han och kommer närmare.
''Justin UT!''
Han skakar på huvudet och jag backar tills ännu en vägg pressas mot min rygg, Justin kommer allt närmare och jag har ingen väg ut. Ännu en gång lägger han händerna på mina höfter och kommer närmare med ansiktet. Han smeker försiktigt sina läppar mot mina.
''I knew it!'' flinar han och börjar gå mot dörren, jag höjer på ena ögonbrynet.
''Huh?''
''Kalla på mig när du har dragit på dig underkläderna'' skrattar han och stänger dörren bakom sig, jag skakar på huvudet och släpper äntligen den blöta handduken och drar på mig dom vita panties och bhn som Justin har valt ut, sen tar jag mina kläder i handen och går ut till sovrummet. Justin stirrar på mig från topp till tå.
''Hittade du verkligen inga bättre kläder?'' frågar jag och håller upp dom. Justin stirrar på mig och rör inte en smocka. Jag tar upp kudden som ligger på golvet och slänger den på honom och så grym som jag är så träffar jag honom i ansiktet.
''Du din lille!'' ropar han och puttar ner mig på sängen, han sätter sig på mig och började kittla mig. I denna sekunden glömmer vi båda om vem han verkligen är och vad han är kapabel till. I just denna sekunden är han den godhjärtade Justin som inte ens vågar skada en myra. Vi kommer snabbt tillbaka till verkligheten. Jag snurrar runt så jag sitter på honom.
Han lägger sina händer på mina höfter och puttade mig lite längre ner så jag sitter på hans ....
''Har jag sagt att du har en sexig rumpa?'' frågar han och smeker mitt lår med tummen, jag smäller väck hans hand och reser mig upp och tar på mig kläderna han har valt ut.

Jag tar fram plattången och sätter in den i vägguttagaren och väntar på att den ska bli varm. När plattången äntligen har blivit varm och mitt hår är torrt så jag börjar jag snabbt kamma igenom mitt hår och platta det. Justin reser sig upp och sätte sig på fotändan av sängen så han sitter någon meter bakom mig. Sängen är i mitten av hela rummet intill väggen och framför sängen så är det mitt sminkbord med en stor spegel och bredvid sminkbordet på den högra sidan så fanns det en dörr som leder in till badrummet och på andra sidan sminkbordet så är det min walk-in closet. På sängens högra sida så finns det ett stort fyrkantigt fönster och på den vänstra sidan så finns det en dörr som leder ut ur rummet. 


''Vad tycker du?'' frågar jag Justin och reser mig upp från sminkbordet och ställer mig framför honom och börjar vrida och vända på mig, jag ger klockan på väggen en titt och den visar 20:26.
''Du har sjukt snygga ben!'' säger han och kollar på mina ben och sen på mig.
''Men hela mig, hur ser jag ut?'' jag snurrar ett varv och stannar till så jag har ryggen mot honom, jag kollar över axeln och märker hur Justin stirrar på min rumpa. Han reser sig upp och lägger sina armar runt min midja bakifrån.
''Riktigt snygg!''
'snygg' är ju inte precis det rätta ordet jag vill höra men jag nöjer mig med svaret. Justin kysser min hals och jag drar mig snabbt undan.
''Varför klär jag på mig förresten?'' frågar jag och höjer på ena ögonbrynet, jag har fixat mig och glömmer ens berätta för honom att jag har utegångsförbud.
''Vi ska ut och så vill grabbarna träffa dig!''
''Vart ska vi? jag har utegångsförbud''
''Vem sa att vi ska lyssna på dina föräldrar? det är inte jag gjord till och absolut inte du, för vad jag har hört så är du riktigt kristen och isåfall borde du inte klä dig sådär'' säger han och pekar på mig från topp till tå, skämtar människan med mig eller? Han flätar sina fingrar med mina och börjar gå mot fönstret.
''Hur fan ska jag hoppa ner härifrån, jag är en tjej!''
''Jag bär dig din idiot!'' muttrar Justin och jag slår honom på bakhuvudet.
''Gör aldrig sådär igen!'' morrar Justin lågt och håller hårt i min handled.
Blodets cirkulation stoppas för en sekund.
''Lita på mig!'' säger han och sträcker ut sina armar.
''Vadå lita på dig? du är en mördare!'' väser jag lågt och lägger benet över kanten så det hänger fritt. Sedan lägger jag över den andra så bara min överkropp håller fast sig. Justin lägger sina händer på sidan av mina rumpskinkor och bär ner mig. Den killen har ingen hjärna men deffinitivt muskler. Han spänner käkarna och börjar ilsket gå mot bilen med bestämda steg. Varför förändras helt plötsligt? Jag rycker på axlarna och följer efter honom och springer allt vad jag orkar med högklackar förbi mamma och pappas sovrumsfönster och in i Justins bil.


Kommentera


Published: 2012-08-19 Time: 07:31:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 4 - You're gonna regret that

PREVIOUS: ''Inte så bråttom sötnos''
Jag drog handen genom håret och la sedan min hand över hans och borrade in mina naglar i hans hud.
''Aj din bitch!'' sa han och ryckte åt sig armen.
''jag kan vara en ängel men också den största bitchen du har sett, beror på hur du behandlar mig'' spottade jag och vände på klacken och började gå mot klassrummet som låg på andra sidan skolan.

(glöm hunden & kläderna hon har på sig, låtsas som om det där är Kelsey!)


Jag tar mig igenom dagen med Haley's hjälp, ifall hon inte hade varit här hade jag nog somnat på varje lektion. Jag är verkligen enormt trött och skulle göra verkligen vad som helst för att få åka hem och sova. Tanken på att jag ska med Justin senare gör inte saken mycket bättre. Jag ska bara hämta min mobil, inget annat. Klockan ringer och alla plockar ihop sina saker och springer snabbt ut, ingen vill vara sist. Jag släpar mig fram till mitt skåp och slänger in biologiboken och tar min väska.
''Får jag fråga dig en sak?'' frågar tjejen som har sitt skåp bredvid mig, jag rycker på axlarna.
''Visst!'' svarar jag och ler, men mina mungipor sjönk lika snabbt igen när hon ställer sin fråga.
''Är du tillsammans med Bieber?'' frågar hon försiktigt och jag skakar snabbt på huvudet som om det vore mellan liv och död.
''Hell to the no!'' utbrister jag och min haka faller till marken, men jag stänger den lika snabbt igen. Hon nickar, tackar och går därifrån. Hur kunde folk tro att jag är tillsammans med Justin av alla människorna på jorden? Jag skakar på huvudet och går ut ur skolbyggnaden och möter Justin's blick som står en bit bort lutad mot sin bil, jag börjar gå mot hans riktning och Haley dyker snabbt upp vid min sida.
''Fel riktning gumman'' säger hon pekar mot sin bil, jag kollar på henne och suckar.
''Nej, Justin har min mobil...'' mumlar jag tyst knappt hörbart och ångrar mig att jag sa det.
''Va? jag hörde inte?'' säger hon och sväljer djupt ju närmare vi kommer Justin.
''Glöm det'' säger jag och ställer mig framför Justin.
''Du åker hem och hämtar min mobil sedan kommer du hit och ger mig den, bra idé ellerhur?'' säger jag och fejkar ett leende.
''Vänta nu lite här, varför har han din mobil?'' frågar Haley och vänder sig mot mig, Justin's blick är fortfarande på mig samtidigt som han flinar retsamt.
''ja sötnos, varför har jag din mobil?''
''You wish Bieber, You wish'' säger jag och öppnar bildörren, och gör en gest att han ska hoppa in.
''Vill du ha din mobil?'' frågar han mig och sätter sig ner på sätet, jag nickar ivrigt på huvudet.
''Självklart!''
''Följ med'' säger han och nickar med huvudet på sätet som är bredvid honom.
''Aldrig i livet att jag tänker låta dig åka med honom!'' utbrister Haley och drar mig till sig. Justin rycker på axlarna och stänger bildörren och vevar ner fönstret.
''Jag har inget annat val Hal'' säger jag och börjar gå mot passagerarsätet.
''Så ska det se ut babe!'' flinar Justin och startar motorn.
Haley drar mig i håret så jag faller baklänges på henne
''Varför kan inte du åka dit du ska och hämta den? vem vet vad du tänker göra med Kels!''
Att Haley ska vara så överbeskyddande förstår inte jag.
''Det är hennes mobil, inte min. Jag kan gärna behålla den'' säger han och backar ut från parkeringen.
''Vänta ditt mongo!'' ropar jag efter honom och springer över till passagerarsätet och hoppar snabbt in innan Haley kan hindra mig. Han börjar köra iväg och bakom oss lämnar vi en skrikande Haley.

Bilfärden är nästan under tystnad, då och då säger Justin något men jag varken svarar eller lyssnar.
''Lyssnar du?!'' frågar han surt och jag rycker till och nickar.
''ja'' ljuger jag, han suckar högt och skakar på huvudet, han stannar strax utanför sitt hus, Justin stänger av motorn och öppnar bildörren
''Kommer du?'' frågar han och kollar på mig med ett höjt ögonbryn, jag skakar på huvudet.
''Du ska bara hämta min mobil, vi båda behöver inte gå in. Spring nu!'' säger jag och schasar bort honom, han skrattar sitt gulliga skratt och joggar in och kommer ut tio minuter senare.

''Tar det verkligen 10 minuter att hämta min mobil?'' frågar jag såfort han har kommit in i bilen.
''Kan du sluta vara en bitch?''
''Ursäkta?!''
''Var glad att jag sprang in och hämtade den, det kunde du själv gjort!''
''Varför bli ett monster helt plötsligt?''
''Käften din ....''
''fortsätt!'' säger jag och rycker min mobil ur hans händer och hittar några hundra obesvarade samtal och sms.
''Hora'' muttrar han och jag stelnar till, vad kalla han mig just precis?
''Ursäkta?'' frågar jag och lägger handen bakom örat.
''Du hörde mig'
Jag går ut ur bilen och just som jag vinkar in en taxi så hoppar Justin ut och springer efter mig.
''Du hoppar inte in i den bilen!'' ryter han
''Varför bryr du dig?'' frågar jag och gör tvärtemot det han säger, jag hoppar in i taxin.
''3200 West Higgins Road'' säger jag och han börjar snart köra iväg, jag pustar ut och slappnar av. Nu är allt med Justin över, aldrig att jag tänker umgås med honom när han beter sig sådär. Bitch är väl okej att kalla mig för det har jag hört massor med gånger men hora? är inte det väl lite över gränsen? Jag säljer ju inte sex precis, jag är faktiskt oskuld.
Ett pling hörs och jag öppnar min Iphone och ser Justin's namn på displayen, har den tönten skrivit in sitt nummer? eller kollat igenom hela min mobil? jag trycker på öppna och läser hans sms om och om igen, hotar han mig eller?

Du kommer ångra det där.

Ifall han försöker skrämma mig så går det inte så jättebra, mina överdrivet kristna föräldrar är värre, tro mig. Han pratar så mycket men för lite action. Den killen behöver seriöst hjälp och jag har verkligen ingeting emot att slå in lite vett i männsikan.


Det finns ingeting mellan oss så du har ingen rätt till att säga eller göra så.


Kommentera! :)


Published: 2012-08-19 Time: 07:29:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 3 - Depends on how you treat me

PREVIOUS: Jag gick ut och stängde dörren bakom mig och gick sedan in till mitt rum och såg Kelsey ligga på golvet. Jag gick fram till henne och satte mig ner på huk bredvid henne och smekte försiktigt hennes kind med baksidan av mina fingrar, och lyfte sedan upp henne i famnen och gick fram till sängen och la henne ner. Jag la täcket om henne och gick sedan ut ur rummet och gav henne en sista blick. Jag gick ner för den långa korridoren och utan att knacka gick jag in i Jayla's rum och rakt fram till henne, hon höjde på ena ögonbrynet. Jag behövde något annat att tänka på och slappna av ett tag, jag drog Jayla mot mig och kysste henne passionerat. Vi började gå mot sängen utan att avbryta kyssen. Snart slog hennes kväveck i på sängens kant och vi båda föll baklänges.

(3200 West Higgins Road)


KELSEY'S PERSPEKTIV:

''Vakna, jag ska köra hem dig'' säger Justin och skakar liv i mig, jag sätter mig upp och gäspar stort och kollar mig trött runt om i rummet och sen på Justin.
''Vad gör jag här?'' mumlar jag och gnuggar mina ögon, snart började alla tankar komma tillbaka och jag rycker till. Jag reser mig upp, fortfarande med gårdagens kläder på mig.
''Kan jag få tvätta ansiktet åtminstone?'' frågar jag och lägger min hand på pannan. Han pekar på badrummet över axeln, jag släpar in mig själv dit och tvättar sen ansiktet med kallt vatten och snart piggnar jag till och kollar mig själv i den enorma spegeln. Mitt hår är rufsigt och ögonen röda, jag ser ut som någon levande död. Jag lägger vardera hand på handfaten och tänker ett tag på vad jag ska göra med all denna soppan. Jag stänger av kranen och torkar mitt ansikte sen går jag ut igen och ser Justin liggandes på sängen med sin mobil.
''Jag är dödens, kan du köra mig hemåt nu?!'' frågar jag och sätter mig ner på sängen vid hans fötter.
''Sa jag att du fick sitta?'' frågar han och ignorerar min fråga.
''Jag sov på den då kan jag lika gärna få sitta'' svarar jag kaxigt och suckar högt.
''Kan du för en sekund sluta leka en gangster och köra mig hem?!'' skriker jag argt och slår ut med armarna.
''Ursäkta, en vadå? jag hörde inte''
Jag slänger en kudde på honom och reser mig upp
''Tänker fan ta mig inte vänta på dig när du beter dig som ett svin!''
Jag vänder på klacken och böjer mig ner för att ta mina klackar och går ut ur rummet och nerför trapporna och slänger en snabb blick på vardagsrummet där det var alldeles tyst och tomt. De har väl inte vaknat än.
Väl ute går jag till kanten av vägen och försöker vinka in körande bilar, men med den oturen jag har så stannar ingen. Jag känner någon ta ett hårt grepp i min arm och trycka upp mig mot bilen, Justin's ansikte är farligt nära mitt. Jag andas tungt, rädslan sprider sig. Jag drar handen genom mitt hår med den fria handen och tar bort det från ansiktet.
''Du går aldrig ifrån mig sådär igen och du åker aldrig med en främling!''
jag rycker till på hans tonfall, vem är han till att säga vad jag ska göra och inte göra? Jag försöker kämpa emot och rycka mig loss.
''Vem är du till att säga vad jag ska göra och inte göra?!'' väser jag och går närmare honom så det knappt var ett fingers avstånd mellan oss. Justin kollar ner på mina läppar och sen upp och rakt in i mina ögon.
''tough girl, me gusta'' säger han och ler, jag puttar honom hårt ifrån mig och hoppar in i bilen och drar handen genom håret en gång till, jag svär, klipper jag inte detta håret så heter jag inte Kelsey. Justin hoppar in bakom ratten och startar motorn och börjar snabbt köra ut på vägen.
''Adress?'' frågar han och ritar små ringar med pekfingret på min hand, jag rycker åt mig min hand och kollar argt på honom.
''3200 West Higgins Road'' muttrar jag och kollar ut genom fönstret som alla de andra gångerna jag har gjort då jag har suttit i samma bil som honom. Jag halkar lite längre ner i sätet och lägger upp mitt ben på den saken framför mig. 

''Ta ner benet'' säger han och halkar själv lite längre ner i sätet. Jag höjer på ena ögonbrynet.

''Ursäkta? jag hörde inte'' säger jag och gör precis som honom, han suckar högt och kollar ut genom fönstret innan han kollar på mig.
''Visste du att du är pain in my ass..?''
''Visste du att mördare är det värsta som finns?'' frågar jag och kastar det jag såg i ansiktet på honom. Han tar ett hårdare grepp om ratten med den vänstra handen så hans knogar blir vita. Han spänner ihop käkarna och kollar i backspegeln.
''Jag menar, lixom hur vågar man ta ett liv? lika mycket som du förtjänar att leva så gör dom andra också det'' fortsätter jag och retar upp honom. Jag kollar ut genom fönstret och ler stort, mitt hår döljer mitt ansikte.

Jag visste att jag hade lyckats.
''Öppnar du din äckliga käft om det där igen så dödar jag dig'' hotar han.
''Får du inte mardrömmar, jag menar, kommer inte deras skrik upp i dina mardrömmar?'' frågar jag och ignorerar hans obetydliga hot.
Han kör av vägen och stannar på en kant och drar ner mitt säte till liggandes läge och lägger sig i gränsle över mig.
''En gång till du slänger det du såg i ansiktet på mig då jävlari kommer jag döda dig så ska du få veta hur det känns fattar du?!'' väser han, våra läppar snuddar lite svagt vid varandra. Min puls slår hårt och mina ögon spärras upp, det här är inte vad jag har räknat med.
''Fattar du?!'' upprepar han, jag nickar svagt. Han drar sig bakåt och sätter sig bakom ratten och börjar köra igen. Jag drar upp sätet i sittandes läge igen, en tår rinner ner för min kind. Jag torkar snabbt väck den med baksidan av min hand så han inte skulle märka något.

''Stanna här'' mumlar jag och viftar ut med handen, han stannar lite längre upp än där mitt hus egentligen är. Jag öppnar bildörren och fick äntligen andas frisk luft. Jag smäller bildörren hårt bakom mig och börjar gå upp mot huset.
''Vi ses Kelsey!'' ropar han, jag skakar på huvudet och börjar gå snabbare.
''Aldrig!'' muttrar jag och kollar bak över axeln där han har parkerat. Tyst försöker jag smyga in i huset och möts av mamma i korridoren som är på väg mot vardagsrummet. Jag kollar ut genom det lilla fönstret som vi har i hallen och såg Justin köra iväg.
''Kelsey!'' säger mamma och drar in mig i en hård kram. Jag besvarar hennes kram och hon pussar mig på huvudet.
''Åh vi har varit så oroliga!''
Det kan jag tänka mig att ni har, jag har precis varit med en mördare och gud vet vad. Pappa kommer ut ur köket och kollar argt på mig och sen ner på mina kläder.
''Gå upp och byt om, du är sen till skolan'' säger han, jag tar chansen och springer snabbt uppför trapporna och in till mitt rum. Jag vänder upp och ner på mina kläder som jag har på mig och letar förbrilt efter min mobil.

Jag smäller handen för pannan, Justin har den!
vilket betyder att jag kommer få träffa och snacka med de svinet igen. Om jag nu är sen till skolan så skadade det inte om jag tog en snabb dusch. Jag hoppar in i duschen och tar en snabb dusch, tror nog att jag slog rekordet. Jag slänger ut ett par mörkblåa jeans och en stickad vit långarmad tröja som kommer till under rumpan. Jag kammar snabbt igenom mitt hår och bestämer mig för att ha det lockigt nerför axlarna. Jag springer ner för trappan och ser pappa och Andrew stå där nere och vänta på mig. Jag drar på mig mina låga converse skor med vita snöre och börjar gå efter pappa. jag hoppadr in i baksätet och startar för engångsskull inte en fight med Andrew om vem som ska sitta där framme. Pappa kollar förvånat på mig i backspegeln med ett höjt ögonbryn, jag skakar på huvudet och rycker på axlarna.

Väl framme vid skolan hoppar jag snabbt ut och säger ett hastigt 'hejdå' innan min blick börjar söka efter Justin eller Haley.
''Kels!'' ropar Hal från cykelstället, jag joggar snabbt bort dit med den tunga väskan över axeln. Jag ger henne en kram och sedan börjar vi båda gå in till skolan.
''Varför försvann du bara igår?'' frågar hon oroligt
''Jag letade efter dig i drygt 1 timme så tillslut när jag inte hittade dig så bestämde jag mig för att åka hem''
''gick det bra? för jag ringde hem till dig och Andrew sa att du inte hade kommit hem än''
''När ringde du?'' jag stannar upp för en sekund och börjar snart gå igen.
''Vid typ kvart i 2'' säger hon, jag kollar åt vänster och mötte Justin's blick.
''Ge mig en sekund'' säger jag och börjar gå mot Justin's håll, han möter mig halvvägs och drar in mig till honom genom armen han har runt min midja, jag tar ett steg bakåt och sträcker sen ut handen.
''Min mobil'' säger jag och knäpper fingrarna, han ler och böjer sig framåt.
''Har jag berättat att du är otroligt het?'' viskar han i mitt öra och plaserar en mjuk kyss på min kind. Jag puttar bort honom, alla står runt oss i en ring och kollar.
''Min mobil Justin!'' väser jag och rotar i hans jackfickor.
''Den är hemma, du får följa med hem efter skolan om du vill ha den sen så kör jag dig hem'' flinar han och börjar gå bredvid mig upp till ingången, han öppnar dörren åt mig som en gentleman och jag tackar med ett fejkat leende. Alla elever börjar gå åt sidan som fega kycklingar. Visst jag hade sett Justin begå mord, men han är inte så tuff som han tror. Jag låser upp mitt skåp och slänger in min väska och drar fram biologi boken, Justin står lutad mot skåpet som är bredvid mitt.
''Vad?!'' frågar jag irriterat efter ett tag då justin har stirrat på mig. Han rycker på axlarna och skakar på huvudet.
''Vet du hur mycket jag hatar dig just nu och hur mycket jag bara vill ge dig en smäll på käften?'' frågar jag honom och smäller hårt till skåpet, tjejen bredvid mig rycker till och Justin flinar tyst.
''Förlåt'' säger jag till henne och knockar axel med Justin. Han tar tag i min arm och drar mig till honom.
''Inte så bråttom sötnos''
Jag drar handen genom håret och lägger sen min hand över hans och borrar in mina naglar i hans hud.
''Aj din bitch!'' väser han och rycker åt sig handen.
''jag kan vara en ängel men också den största bitchen du någosin har träffat, allt beror på hur du behandlar mig'' spottar jag ut och vänder på klacken och börjar gå mot klassrummet som ligger på andra sidan skolan.


kommentera! :)


Published: 2012-08-18 Time: 06:25:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 2 - You're one confusing chick let me tell you

PREVIOUS: ''Kan du sluta göra det där?!'' frågade jag surt och pekade på hans tredje cigg som han precis hade tänt.
''Kan du hålla käften bitch?! jag försöker tänka!'' skrek han argt och slog ratten hårt. Jag ryckte till och raggade bakåt i stolen.
''På vad?'' frågade jag tyst knappt hörbart.
''På vad jag ska göra med dig'' svarade han

 

''Vart ska vi?'' frågade jag för den tredje gången
''Jag lovar din nyfikenhet kommer få dig mördad en vacker dag'' muttrade han och svängde runt hörnet.
''Jaha, kul för mig'' sa jag kaxigt och himlade med ögonen.
''Gör inte så!'' röt han och smällde till ratten, jag ryckte till ännu en gång.
''gör vad?!''
''himla med ögonen åt mig!''
jag himlade osynligt med ögonen och gnällde ännu en gång om att jag ville hem och hur farliga mina föräldrar var.
''Dude, jag behöver verkligen hem. Det är sent som det är, och när mina föräldrar får reda på att jag smög ut, kommer jag att dö. Bokstavligen.''
Allt jag fick av honom var ett skratt, mina ögonbryn åkte upp i förvirrning
''Vad är det som är så roligt?''
''Du'' Han höll en blick på sidspegeln och gav mig ett flin innan han vände på huvudet och fokuserade på vägen
''Mig?'' jag kliade mig på halsen ''Vad är det med mig?''
''Du är med någon som du såg begå mord och allt du kan tänka på är att hamna i trubbel....med dina föräldrar?''
''Uhm ja, du ser, mina föräldrar är mycket mer skrämmande än du kompis. Tro mig när jag säger, du har ingeting jämfört med dom när det gäller att skrämma någon. Förutom att du uppenbarligen har dina skäl till vad du gör och det är bra. Jag bryr mig inte sålänge jag överlever. Men det kommer inte hända när mina föräldrar får reda på att jag är borta''
''You're one confusing chick, let me tell you'' flinade han och hasade sig längre ner i sätet.
“Yeah well you aren’t one easy walk on the park either.”
''Du vet inte ens vem jag är!'' protesterade han
''Jag såg nog och visste nog till att veta att du stavas problem'' erkände jag och bet insidan av min kind
''Du har hört talas om mig, I guess?'' han rynkade pannan och jag vände på mitt ansikte för att möta honom.
''Yupp, mer än vad jag ville. Tro mig'' jag höll upp min fria hand och skakade på huvudet innan jag la ner den på mitt lår istället.
''Och du tror dem?'' han pressade ihop läpparna till en rak linje, hans ögon var på vägen nu när han vinglade till en annan gata. Han höll sin högra hand i botten av ratten, eftersom hans vänstra arm hängde upp i luften i ett försök att försöka gräva handen i fickan på hans skinnjacka.
''Nej...'' sa jag och tänkte på argumentet jag hade med Haley på partyt, men sedan igen, jag såg honom döda någon.
''Bra!'' sa han och tog fram ett paket cigaretter och tog ut en och la sedan den mellan läpparna och tände på och blåste ut en perfekt ring. ''För jag kan slå vad om att sanningen är dubbelt så värre'' han la tillbaka paketet i fickan och blåste ut ännu en perfekt rökring.

''Jo det var väl fint at höra...'' svarade jag sarkastiskt med oroliga ögon samtidigt som jag tittade ut. Ett lågt flin lämnade hans strupe samtidigt som ett leende spred sig över hans läppar.
''du har humor, jag gillar det'' sa han och vände sig mot sitt fönstret och blåste ut röken genom det nervevade fönstret och stängde den sedan igen.
"Ja, well jag skulle vilja leva också så om du inte har något emot att berätta för mig var jag ska för hittills är jag inte lugn." mumlade jag och vred mig i sätet.
"Ta ner ett hack shawty, jag ska inte döda dig." Han blåste ut en annan rök, denna gången utan att öppna fönstret. Den dimmiga substansen cirklade runt bilen en stund innan den sakta höll på att försvinna. När han var klar, kastade han ciggen i den lilla askkoppen han hade implanterat i bilen.
"Hur skulle jag veta det? jag sitter i en bil med en mördare " jag himlade med mina ögon och la sedan armarna i kors över bröstet
"Ska du kasta det i ansiktet på mig varje gång jag öppnar min mun om något?" morrade han lågt, hans röst var djup och ögonen mörka.
''Nej, förlåt...'' sa jag och tog ett djupt andetag och kollade ut genom fönstret där man knappt kunde se något.
''Bra, för jag är inte på humör att höra dig'' han vände blicken mot vägen igen.
"Åh geez, tack." sarkasm med varje ord jag talade. "Du är så trevlig att vara omkring, låt mig säga dig." Den obekväma tystnaden som föll mellan oss hade aldrig riktigt hjälpt den situation som jag var i.
"Tror du verkligen att jag bryr mig?" spottade han, gift i de ord han talade. Hans fingrar ringlade runt ratten, han höll ett hårdare grepp om ratten och hans knogar blev vita. Jag svarade inte. Istället suckade jag och kollade framåt och inte ens bry sig om att öppna munnen längre.
Men från det ser ut, ser det ut som Justin inte ville ha mig också
"Ska du svara mig eller bara ignorera mig som en idiot?" väste han. Jag drog efter andan och knöt hårt ihop knytnäven.
Vad var hans problem?
"Vad fan vill du jag ska säga?" spottade jag, den här killen gick mig på nerverna.
"Jag vet inte, vad som helst!" Han tog en sväng nerför en annan väg. "Inte bara ignorera mig."
"Jag trodde du inte vill att jag ska prata längre?"
"Nej" Han talade entonigt. "Jag ville inte att du använder det du såg mot mig. Jag har aldrig sagt något om att du inte ska prata. "
"Vad," mumlade jag. Om han ville att jag skulle prata det är detta bästa han skulle få.

Justin stannade utanför ett hus och stängde sedan av motorn och vi gick ut ur bilen. Han tog ett hårt grepp om min arm och slängde mig framåt så jag snubblade över en sten. Vi gick igenom ytterdörren och det blev alldeles knäpptyst, 4 killar kollade upp från vardagsrummet.
''Kommer ner sen'' sa Justin och släpade upp mig för trappan och antagligen in till hans rum.
Han puttade ner mig på golvet
''Du sover inte på min säng'' sa han och gick sedan ut ur rummet igen.
''Ska jag sova här?!'' utbrast jag och slog ut med armarna
''För tillfället, ja'' sa han och nickade

JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Jag gick nerför trappan och suckade högt. Sedan gick jag in till vardagsrummet och slängde ner mig på soffan. Killarnas blick fastnade på mig.
''Hon såg mig döda McCall'' sa jag och lutade armbågarna på knäna,
''Va?!'' skrek alla i kör
''Hur fan kunde hon göra det? jag sa ju förhelvete till dig att vara försiktig!'' skrek Bruce och ställde sig upp.
''Jag kollade mig runt innan jag dödade honom, hon måste nog ha kommit ut från festen då jag hotade honom!'' skrek jag och reste mig också upp.
''Du är förhelvete efterbliven, hon kommer sätta dit oss, du måste döda henne!'' skrek Bruce, jag drog honom i t-shirten och tryckte upp honom mot väggen.
''Säg inte till mig vad jag ska göra och inte göra, fattar du?!'' fräste jag och det var bara 5cm mellan våra ansikten.
''Ta det lugnt killar'' sa Damon och särade på mig och Bruce. Jag rättade till min tröja och satte mig ned i soffan igen. Jag gömde mitt ansikte i händerna och drog ett djupt andetag.

Jag reste mig upp ur soffan och gick uppför trappan och till slutet av korridoren. Jag knackade försiktigt på och gick sedan in.
''Vad vill du?'' frågade Jenna och reste sig upp från sitt skrivbord
''Ge mig ett par shorts och ett linne'' sa jag trött och kollade på henne.
''Ursäkta?''
''Ge mig ett par shorts och linne!'' röt jag
hon gick fram till sin gaderob och slängde kläderna till mig som jag lätt fångade.
''Tack''
Jag gick ut och stängde dörren bakom mig och gick sedan in till mitt rum och såg Kelsey ligga på golvet. Jag gick fram till henne och satte mig ner på huk bredvid henne och smekte försiktigt hennes kind med baksidan av mina fingrar, och lyfte sedan upp henne i famnen och gick fram till sängen och la henne ner. Jag la täcket om henne och gick sedan ut ur rummet och gav henne en sista blick. Jag gick ner för den långa korridoren och utan att knacka gick jag in i Jenna's rum och rakt fram till henne, hon höjde på ena ögonbrynet. Jag behövde något annat att tänka på och slappna av ett tag, jag drog Jenna mot mig och kysste henne passionerat. Vi började gå mot sängen utan att avbryta kyssen. Snart slog hennes kväveck i på sängens kant och vi båda föll baklänges.


Kapitel 2, Jenna är Bruce' dotter ;)


Published: 2012-08-17 Time: 06:14:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 1 - Sneak Out

Det var en fredag kväll och jag har ingeting att göra med mitt tråkiga liv förutom att titta på TV,
sitta vid datorn eller kolla min mobil ett x antal gånger för att se ifall någon har ringt eller smsat.
Jag ställde mig upp och gick till mitt tråkiga rum där jag ännu en gång inte hade något bätte att göra.
Jag slängde mig på sängen och skrek i kudden, Varför kunde jag inte vara som normala folk? huh?
är det så mycket att be om? bara kunna gå ut och släppa loss? Sedan igen det är inte i min natur,
jag var uppväxt som en kristen där jag ska respektera min kropp och mina moral och att gud vakar över allt jag gör.
Om mina föräldrar fick reda på att jag gjorde som de andra tonåringarna skulle jag blivit inlåst i mitt rum i någon vecka
(om inte mer) som innebär ingen TV,
dator eller mobil som i princip innehåller alla mitt livs önskningar om hur man ska leva.

Det var som om gudarna ovan hörde mina mentala rop för att hjälpa mig eftersom nästan direkt fick jag 3 meddelande,
alla säger samma sak: Party at Michael's, Everyone is invited
Känna spänningen stiga inom mig reste jag mig upp och gav klockan en blick 23:30.
Vilket menades att jag bara hade en halvtimme till att fixa mig och se snygg ut, så snygg jag kan bli.
Jag sprang in till toan med handduken i handen och strippade snabbt av mig kläderna och hoppade in i duschen.
jag skulle göra det otänkbara. Smita ut.Vattnet rann ner för min kropp och
jag tvålade snabbt in min kropp och mitt hår och gick sedan ut och försökte hitta något snyggt att ha på mig.
Jag hittade en svartvit klänning med hål i ryggen som jag inte har använt en enda gång. 
''Perfekt'' sa jag lågt för mig själv och slängde klänningen på sängen, nu var det bara skor kvar.
Jag slängde alla mina kläder in i gaderoben igen och sprang fram till mitt skåp där jag hade alla min skor.
Skorna låg uppför varandra och jag sökte med pekfingret efter ett par högklackade som passade mina kläder
och hittade till slut ett par svarta pumps med silvriga mönster och röd färg på undersidan.
Jag nickade imponerande till min snabba sökning och slet på mig klänningen och kollade in mig själv i spegeln. 

Jag vred och vände på mig ett tag för att försöka komma på någon frisyr till mitt hår
men bestämde mig sedan bara för att ha det hängandes blött lockigt ner för mina axlar.
Mitt hår var brunt och når mig till midjan, mina ögon var hasselbruna som jag har ärvt av pappa.
Jag tog mina högklackade skor i handen och smög ner för trappan,
när jag väl var ute tog jag på mig dom och började gå mot partyt.

From: Andrew
I wonder what father will say when he finds out that you have sneaked out


To: Andrew
Then I'll say that you've lost your virginity

Jag visste att jag hade vunnit då min mobil plingade till

From: Andrew
fine.

jag hinner inte ens lägga ner mobilen i fickan innan den börjar vibrera, displayen visar att jag har fått ett sms av Haley, min bästavän.

From: Haley
Have you heard? It's party tonight, are you going?

To: Haley
I just sneaked out, see you there :)

Volymen blev högre och snart stod jag framför dörren, jag öppnade försiktigt den och smög in, doften av alkohol slog emot mig och snart kände jag ett par armar runt min hals.
''Keeelsey!'' ropade Haley glatt, jag flinade åt henne och besvarade sedan hennes kram. Hon drog med mig till köket och gav mig ett glas med alkohol i. Vi gick ut i folkmassan igen och jag drack upp hela på engång. Det sved till i halsen men det gick snart över, jag hade tappat bort Haley och min blick for runt och letade efter henne.
''Imponerande'' sa en röst bakom mig, jag vände mig snabbt om och möttes av ett par bruna ögon som kollade in mig från topp till tå, Justin. Stratford's bad guy. Jag ryckte på axlarna och gick förbi honom, han tog ett hårt tag i min arm och vände mig om så jag mötte hans blick.
''Ska du inte berätta vad du heter sötnos?'' frågade han och smekte min kind med baksidan av hans händer.
''Kelsey'' sa jag och drog mig ur hans grepp. Haley trängde sig bland folkmassan och drog mig sedan till ett hörn
''wow, jag kan inte fatta att du snackade med stratford's mest kriminella kille'' sa hon, jag ryckte ännu en gång på axlarna. Haley fick syn på något som var någon bit bort och ursäktade sig.

Jag hade letat efter Haley i över säkert en timme men hittade henne inte någonstans, jag bestämde mig för att gå hemåt. Mina ben värkte och jag var trött. Klockan var 4 på natten, vilket var rättså sent. Den friska luften slog emot mig och jag tog ett djupt andetag och började gå igenom skogen vilket var närmst till mitt hem. Jag stannade upp när jag hörde ett par röster och gömde mig bakom trädet.
''Du skulle betalat för en vecka sedan!'' röt någon och hade en pistol riktad mot en ung killes huvud. Jag drog efter andan och kollade närmare. Justin och hans gäng plus Kevin McCall som var mellan liv och död. Alla kände till dom och visste att det var kriminella hela högen. Ett pang hördes och jag la handen över munnen, discovolymen var för hög för att det skulle höras någoting. Justin's blick for runt i skogen och mötte min, en tår rann ner för min kind. Han sa något till någon av sitt gäng och gav honom pistolen och började sedan gå mot mitt håll. Jag tog av mig klackarna och började springa med tårarna i ögonen vilket gjorde det svårare för mig att se något.
''Ett steg till och jag skjuter dig'' ropade Justin's bekanta röst bakom mig. jag stannade till och snyftade lågt.
''Vänd dig om'' uppmanade han, jag vände mig sakta om och mötte hans blick, han la ner pistolen i sina byxor och under jackan och började sedan gå med bestämda steg mot mig. Jag drog handen genom mitt hår som hängde nerför mitt ansikte. Utan tvekan tog Justin mig under knävecken och under armen och slängde upp mig på hans axel. Jag sparkade hejvilt och bad om att få gå hem och lovade att inte berätta för någon.
''Du såg mig döda Kevin och du tror på fullaste allvaret att jag ska släppa dig?'' fnös han och jag snyftade lågt, det här var slutet på mitt liv, ånger började fyllas inom mig. Han ställde mig ner framför hans bil och gav mig inga utrymmen för att kunna rymma.
''Tänk inte ens tanken, jag skulle inte tveka om att lyfta min pistol och avfyra ett skott mot dig'' sa han kaxigt och bet ihop käkarna, han viftade mot bilen och jag hoppade in i framsätet.
''Jag vill hem'' muttrade jag när han hade hoppat in i bilen. Han ryckte på axlarna och startade motorn och slängde en snabb blick på mig.
''Du ska hem men inte nu''
''Får mina föräldrar reda på att jag har smitit ut kommer det vara den sista minuten i mitt liv'' muttrade jag, han brast ut i gapskratt.
''Du sitter här med mig som precis dödade någon och du oroar dig om dina föräldrar?'' skrattade han, jag himlade med ögonen och suckade högt.
''Vart ska vi?'' frågade jag och korsade mina armar över bröstet, jag drog på mig mina högklackade skor som jag höll i händerna och la sedan ett ben över det andra. Han ignorerade min fråga och tog ut sitt cigarettpaket och letade förbrilt efter sin tändare. Justin tände på cin cigarett, han drog ut djupt bloss och blåste sedan ut röken och hade inga planer på att veva ner fönstret, jag viftade handen framför mitt ansikte och tog bort det mesta av röken. Jag tog ut min mobil ur bh:n och tänkte skicka iväg ett sms till Haley när Justin rycker min mobil ur händerna, han kollar på den och stänger sedan av den och stoppar ner den i sin ficka.
''Hallå?! jag får min mobil!''
''Vem vet vad du tänkte göra med den''
''Jag lovade ju dig!'' skrek jag och slog ut med armarna. Han gav mig en snabb blick innan han förde cigaretten mot munnen igen och tog ett till bloss.
''Kan du sluta göra det där?!'' frågade jag surt och pekade på hans tredje cigg som han precis hade tänt.
''Kan du hålla käften bitch?! jag försöker tänka!'' skrek han argt och slog ratten hårt. Jag ryckte till och raggade bakåt i stolen.
''På vad?'' frågade jag tyst knappt hörbart.
''På vad jag ska göra med dig'' svarade han.


HITTAT KAPITEL 1&2 :D

Tro mig, de blir bättre längre fram ;)


Published: 2012-08-04 Time: 09:05:53 Filed Under:

Kapitel 89 - Never have I ever (THE END)

PREVIOUS: ''Vad ska jag göra Joline?'' sa jag och satte mig ner på hennes säng, hon satte sig ner bredvid mig och la sin hand på min arm.
''Vad känns bäst?'' frågade hon och la huvudet på sned, hennes mjuka fina röst fick mig att lugna ner mig en aning. Jag ryckte på axlarna, ingeting kändes precis bra just nu men jag hade inget val.
 
Jag reste mig upp från Jolines säng, jag visste vad jag skulle göra. Jag smällde igen dörren bakom mig och började gå ner för trappan samtidigt som jag fiskade upp mobilen från min ljusa jeansficka och slog Justin's nummer.
''Hey babe'' svarade han efter 2 signaler, jag suckade och gick rakt på sak.
''Vi måste träffas och snacka'' muttrade jag och öppnade porten och gick ut i decembervädret, nyår skulle vara ikväll så jag skulle hem och fixa mig sedan ut med ett par vänner.
''Vart ska jag hämta dig?''
 
Jag och Justin satt tysta framför varandra i det lilla kafét, en servitris kom fram till oss och tog vår beställning. Jag harklade mig och tänkte just öppna min mun när han började på en mening och avbröt sig sedan.
''börja du'' log han, jag tog ett djupt andetag och började.
''Som du vet så är jag gravid och det var ett misstag för jag vill inte... hur ska jag säga det, bli tillsammans med dig igen, jag skulle inte kunna stå ut med dina lögner. Självklart ska du få se ditt barn när du kan och vill och ibland kan du tillochmed få sova hos mig. Men just nu känns det inte rätt att gå tillbaka till det gamla, jag vill ta en paus'' sa jag och höjde handen när han tänkte börja prata. En tår rann ner för hans kind.
''Och under min graviditet så åker jag till Chicago och bor där hos pappa, jag säger inte att vi inte kan bli tillsammans igen i framtiden, vem vet? vi kanske får starkar känslor för varandra.'' fortsatte jag och när jag tystnade såg han det som en chans att börja prata.
''Ariana, jag vet inte vilka tankar det är som har slagit in i dig, men under din graviditet så vill jag att du stannar här, jag vill kunna veta hur mitt barn och du mår och det där om oss'' pausade han och viftade sin hand mellan mig och honom.
''Jag har gjort mina misstag under vårt förhållande och det har du också, vilket jag inte bör nämna här. Och vårt barn var absolut inget misstag, det var meningen att du skulle bli gravid. Jag kommer se barnet som ett minne från dig och vårt förhållande. Visst jag håller med dig om att det inte känns rätt att gå tillbaka till varandra men det hindrar väl inte oss från att försöka, right? gör det för barnets skull'' mumlade han la sin hand på min arm och smekte mig med tummen och tår efter tår rann ner för våra kinder. Jag kollade ut genom det stora fönstret och tog ett djupt andetag. Jag kände mig krossad, sviken, fann inga ord till att beskriva min känslor, det känns som om någon har slitit ut mitt hjärta, att se Justin gråta var en av alla dom sakerna som fick mitt hjärta krossat. 
''Jag tror fyra månader utan varandra räcker, eller vad säger du?'' sa han och försökte möta min blick, fortfarande smekte han min arm med tummen.
''Vi har inte varit utan varandra precis, för då hade inte detta hänt'' 
jag kände någon dragningskraft till Justin, han var som en magnet. Jag kunde varken säga ja eller nej till honom utan det bara hände. Jag visste att jag inte skulle kunna vara 9 månader utan Justin, men stannar jag kvar här så kommer det göra ont och se honom gå ut och in med en ny tjej varje dag. Justin reste sig upp och gick fram till mig och satte sig på soffan bredvid mig längst mot väggen och drog in mig i en kram. Jag lutade mitt huvud mot hans axel och grät tyst.
''Jag kan inte leva utan dig Ariana'' han la sin hand på min mage och smekte försiktigt med tummen, jag kunde heller inte leva utan honom, kanske är vi menade för varandra? kanske var detta meningen att hända? 
''Jag längtar tills barnet kommer, för då förändras allting, både du och jag plus våra liv'' viskade han och flätade in sina fingrar i mitt hår. Jag visste att han hade rätt och jag visste även att det kommer sluta med att jag och Justin försöker igen.
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
 
Jag försökte göra precis allting för att inte förlora henne, hon är orsaken till att jag kliver upp varje morgon med ett leende på mina läppar, att jag bygger upp mitt liv när det har rasat. Hon är helt enkelt min drog och jag var villig att gå genom eld och vatten för att få tillbaka henne. 
''Vad ska du göra ikväll?'' frågade jag och hon kollade upp på mig.
''festa med kompisar det är trots allt nyår, hurså?'' frågade hon och mina mungipor sjönk, festa med vänner innehöll att hon även kommer dricka, jag hoppades på att hon inte skulle göra någoting men självklart hade hon något planerat, hur dum kunde jag va och tro att hon var ledig? 
''Kan du lova mig en sak?'' viskade jag mot hennes tinning och pussade henne på huvudet. Hon nickade och la huvudet på sned.
''Kan du hålla dig borta från alkoholen?'' hon suckade och reste sig upp.
''Jag tror vi ska gå nu Bieber'' sa hon och började gå mot utgången, jag suckade högt och lämnade pengar på bordet sedan gick jag ut. Jag öppnade min Range Rover från det långa avståndet tack vare min kontroll jag hade i handen, Ariana hoppade in i passagerarsätet och jag kom snart in efter henne och satte mig bakom ratten. 
''älskling?'' 
oavsett om vi var tillsammans eller inte så var det en vana att kalla henne för såna smeknamn och änsålänge har hon inte sagt till. 
''Aa?'' mumlade hon och kollade ut genom det tonade fönstret, jag la min hand på hennes lår och Ariana gav mig en hastig blick innan hon kollade ut genom fönstret igen.
''Kan du lova mig att du håller dig borta från alkoholen?'' frågade jag och slickade mina läppar, hon suckade högt ''Ett glas skadar inte Justin'' mumlade hon och vände sig mot mig. Jag nickade.
''Jo, det skadar mitt barn''
''Det är min kropp, jag får göra vad jag vill!'' muttrade hon och bet sig i läppen.
 
ARIANA'S PERSPEKTIV:
 
Det här kanske låter sjukt konstigt men jag vill att Justin ska ta tag i mig och slita av mig kläderna. 
''So what ifall det är din kropp? du har mitt barn i dig'' sa han surt och svängde runt hörnet och parkerade. Jag visste inte vart vi var. Jag kollade mig runt, det här var en bit av ATL som jag inte har sett innan. Justin kollade sig runt och började sedan köra igen, han hade nog blandat ihop adressen.
''Jag kan göra abort'' 
Justin tvärbromsade mitt på vägen och pip från andra bilar hördes, jag spärrade upp mina ögon
''JUSTIN KÖR!'' skrek jag
''Vad sa du att du skulle göra?'' väste han argt och kollade på mig
''JAG SKOJADE BARA, KÖR!'' skrek jag och borrade in mina naglar i hans arm, Justin började köra och jag pustade ut, det här var värre än Sherlock Holmes. 
Klockan var nu 21:03, Justin hade gått för en stund sedan, han skulle ut med Usher och company. Jag stängde av tvn och reste mig upp ur soffan och hoppade in i duschen. Jag tvättade snabbt håret och kroppen sedan tog jag en handduk och virade den runt min kropp, jag öppnade dörren och möttes av ett par hasselbruna ögon.
''Justin?'' frågade jag förvånat och tog ett stadigare tag om handduken. Han la sina händer på mina höfter och kysste mjukt min panna, jag höjde frågandes på ena ögonbrynet. Han hade på sig ett par svarta supras, svarta byxor, rosa skjorta och en svart väst. Justin ryckte på axlarna.
''Ingen anledning till att vara här, jag ville bara veta hur du mår'' jag log mot honom.
''Du åkte ju precis och plus så existerar mobiler'' flinade jag och gick in i min Walk-In closet och drog på mig ett bar svarta panties och en svart bh. Mina nyårskläder som bestod av svarta ''skinn'' byxor, silvrigt glittrigt linne, silvrig liten väska och, ett par silvriga högklackade skor låg på min säng. Mycket silvrigt där ja. 
''Jag kan köra dig till festen'' sa han och la sina händer på mina höfter bakifrån åter igen.
''Då får du hämta mig också?'' sa jag och fick det att låta som en fråga, han nickade och log lite svagt. Jag lät mitt blöta hår hänga ned för axlarna, behövde inte göra något särskilt med det, lockigt hår var snyggt.
''Kom nu går vi!'' sa jag glatt och tog Justin's hand och började gå mot hans bil som stod på uppfarten. Han flätade sina fingrar i mina och kysste mjukt mina knogar.
''Jag verkligen älskar när vi kommer överrens och är som tillexempel nu'' sa han och la sin arm runt mina axlar. Jag log mot honom och gav honom en hastig kyss på kinden. 
''Vart ska jag köra dig?'' log han och hoppade in i framsätet, jag hoppade strax in bredvid honom och knäppte bältet tvärs över brösten.
''Stranden, dom skulle förfesta där sedan skulle vi till någon klubb'' sa jag och kollade på när Justin bet ihop käkarna, jag drog ett djupt andetag och kollade ut genom fönstret, det hade börjat mörkna och var typiskt ''fest'' - aktigt väder.
''Kan du lova mig att du är försiktig med allt?'' 
Vi var inte tillsammans och han var såhär överbeskyddande, undra hur han är då när vi blir tillsammans.
''ja justin, jag lovar för femhundraelfte gången'' muttrade jag och la mitt ben över det andra. 
 
STRANDEN/FESTEN:
 
Under hela bilfärden fick jag höra hur försiktig jag skulle vara och att jag inte skulle dricka och helt enkelt ta hand om mitt barn, min mage hade börjat puta ut lite. Människornas ljudvolym hördes och musiken var hög, medans jag gick ut ur bilen så log jag åt hur dom vinglade runder och hade ingen balans alls. Sådär full skulle jag absolut inte bli.
''Var försiktig Ariana'' sa Justin för den hundrafemtioelfte gången och la sina armar runt mig. 
''Om du nu är så överbeskyddande, varför stannar du inte och tar hand om mig?''
''Hade jag fått så hade jag lätt gjort det'' sa han och pussade min panna.
''Vem har sagt att du inte får?'' 
''Du, du verkar inte vilja'' sa han och kollade ner på sina fötter.
''Gör som du vill'' sa jag och vände mig om och började gå mot elden som dom hade sattit igång.
''Ariana!'' skrek ett par killar och drog upp sin hand i en hälsning, jag vinkade tillbaka och snart kände jag ett par armar runt mig och en doft av alkohol.
''Hej på dig med Ty'' skrattade jag och besvarade hans kram. Ty la sin arm runt mina axlar och följde mig resten av vägen fram till elden där alla nära och kära satt och drack. Jag fick syn på Christopher som satt bredvid en rödhårig tjej i sanden med tungan nerkörd i hennes hals. 
''baaaabe!'' ropade en bekant röst, jag vände mig om och möttes av Adam's bruna ögon. Jag log stort och la mina armar runt hans midja.
''Folket lyssna!'' ropade någon jag inte kände igen, efter en stunds försök så tystnade alla och kollade på honom. 
''Alla ska vara med på Never Have I Ever!'' sa han, vi  alla satte oss i en ring, Adam på min ena sida och Christopher på den andra. Vi alla hade också partymugg framför oss som vi skulle dricka ur. Det går ut på att man tillexempel säger 'Never Have I Ever haft sex med en ginger' och dom som har gjort det ska dricka någon klunk från sin plastmugg. Jag har gjort det här så många gånger så tillsist var det bara en vana, jag gjorde det ofta med Joline, Jason, Dylan och Tyler. 
''Jag börjar!'' ropade Ty
''Never Have I Ever haft sex med en ginger'' halva gruppen drack, min bror Christopher höjde muggen till sin mun och tog en klunk.
''Har du haft sex med en rödhårig?'' frågade jag förvånat och han ryckte på axlarna.
''Never Have I Ever haft sex med någon jag ångrar'' sa en blond tjej, jag förde muggen mot min mun och drack, detsamma gjorde Christopher och Adam. Vodkan brände i halsen men det gick snart över, jag skulle inte visa mig svag.
''Ta det lugnt med drickandet, du är gravid'' viskade Adam i mitt öra och plaserade en mjuk kyss på min kind. 
''Never Have I Ever kysst någon annan medans jag har varit i ett förhållande, rättar sagt otrogen'' sa en brunett tjej, jag har varit otrogen så jag höjde glaset och tog en stor klunk. Adam och Christopher kollade på mig med höjda ögonbryn, vi var bara några få som hade druckit.
''Ariana har varit otrogen, intressant!'' flinade Ty. Jag räckte ut tungan mot honom och leken fortsatte, tillslut var det Adam's tur och säga något.
''Never Have I Ever ..'' började han och gav mig ett snett leende, spänningen började stiga och alla kollade nyfiket på honom, man märkte att han gjorde det för att retas. Vi alla visste att han var en such a bad boy.
''Slagit en tjej'' avslutade han, två okända killar höjde sitt glas och tog en klunk.
''Jag har ingen respekt för en kille som höjer sin hand mot sin tjej, då är han ingen man längre'' sa jag och alla runt om i ringen instämde.
''Det var inte meningen att göra det'' sa den ena killen som hade druckit.
''Spelar ingen roll, du gjorde det, det är de som är huvudsaken'' sa hon rödhåriga tjejen som min bror hade kört ner sin tunga i. 
''Vad heter hon?'' viskade jag och flyttade mig närmare Adam.
''Elissa McCall'' viskade han tillbaka och la sin arm runt min midja. Jag lutade mitt huvud mot hans axel.
''Vem har du varit otrogen mot och med vem?'' frågade Ty mig nyfiket och drog handen genom hans glänsande hår, jag ryckte på axlarna, det var inte hans sak att veta.
''Don't ask me I'll never tell'' sjöng jag och ryckte på axlarna, ett ''ooooh tuff brud'' lämnade varenda mun runt om i ringen. Christopher flinade och la en arm runt min axlar.
''guys hon är min syster, oroa er inte'' sa Christopher och blinkade med ena ögat mot Elissa.
 
''10, 9, 8, 7, 6!'' började alla skrika med händerna i luften, det var nu jag skulle kyssa min prins. Som en avslutning av 2011 och början av 2012. Jag kände ett par armar runt min midja, jag vände mig om och möttes av Justin's perfekta leende och hans underbart fina glittrande bruna ögon.
''5, 4, 3, 2, 1!'' skrek alla och en sekund senare känner jag Justin's läppar pressade mot mina. Jag la mina armar runt hans hals och besvarade kyssen. Det pirrade i hela kroppen och kittlades i magen, var det såhär det kändes att vara riktigt kär? Allt jag visste var att Justin var min första, största, riktiga kärlek och även den sista.
 
2 ÅR SENARE: 
 
''Var försiktig med henne Justin!'' ropade jag från köket, Justin vände sig mot mig och log stort. Justin sprang efter min lilla dotter som precis fyllt ett år. Deras skratt fick mina mungipor att åka upp i ett leende. Efter dom 8 månaderna som jag var i Chicago insåg jag att Justin verkligen är den jag inte kunde leva utan, livet var för kort för att slösas på något som inte var viktig, den nionde månaden flyttade jag in hos Justin och Pattie tills jag skulle föda. Pattie längtade till att bli mormor mer än vad jag och Justin gjorde. 
 
''JUSTIN, VATTNET HAR GÅTT!'' skrek jag från vardagsrummet, Justin kom springandes ut från sovrummet och hjälpte mig upp ur soffan.
''Ring ambulans'' sa jag mellan mina djupa andetag. Justin sprang bort till hemtelefonen och knappade in nummret och skrek i telefonen med panik i rösten. 
''finns det någoting jag kan göra babe?'' frågade Justin oroligt och smekte min kind medans jag vred och vände på mig för att smärtan skulle lägga sig lite. Sirenerna hördes utanför och Justin hjälpte mig att gå fram till dörren. Jag tog skorna och jackan i handen sedan fick jag lägga mig ner på en bår och snart var ambulansen ute på motorvägarna igen i full fart mot sjukhuset. 
 
''Grattis, du har fått en flicka'' sa sjuksköterskan glatt och la ner min lilla flicka i famnen på mig. Jag log stort och smekte henne över huvudet, Justin kom springandes in i rummet och ställde sig bredvid mig och kollade ner på oss. Ett stort leende var klistrat på våra ansikten. Han böjde sig ner och pussade mig på huvudet sedan sin dotter på pannan. 
''Hejsan Athina Loana Bieber'' viskade Justin och kysste mjukt hennes huvud. Jag log åt dom ovanliga namnen jag och Justin hade valt ut någon vecka innan födelsen.
 
''behöver du hjälp med maten?'' frågade Pattie som hade kommit in i köket och avbröt mina flashback. Jag ryckte på axlarna och skakade på huvudet.
''Nej, jag är ändå redan klar, ska bara skära tomaten'' sa jag och höll upp tomaten, hon tog den ifrån mig och vinkade ut genom fönstret med kniven åt Justin ch Athina's håll.
''Gå ut och lek med Justin och din dotter''
Jag gick ut till trädgården och möttes av min familj och Justin's sitta på gräset, snacka och ha roligt. Justin reste sig upp och mötte mig halva vägen och pressade sedan sina mjuka perfekt formade läppar mot mina.
''Tack'' sa han helt plötsligt, jag höjde på ena ögonbrynet.
''För att du inte gjorde abort och för att du gav mig en ny chans för att bevisa min oändliga kärlek för dig'' viskade han mot mina läppar och pressade sedan dom hårt mot mina. Busvissel och rop hördes från våra familjer men det störde inte vår lilla mysstund.

Efter 2 månader avslutar jag denna novellen.
kanske inte bästa avslutningen men jag såg hur många det var som ville att dom skulle bli tillsammans igen så jag fick ändra typ allt ett par gånger för att få dom att bli tillsammans.
egentligen skulle det avslutas med att dom går skilda vägar & hon behåller barnet och att Justin då och då hälsar på. 
Jag började skriva 'The truth hurts so much more' den 4/6 och avslutar den 2 månader senare, wow. tog längre tid med förra novellen att avsluta.
TUSEN TACK TILL ER TJEJER!
men för att börja på nästa som absolut inte kommer vara som dessa två novellerna jag har gjort så behöver jag veta hur gamla ni är, för är det någon under 13 så tror jag att jag måste vara barnvänlig och inte överdriva med 'sex' eller ''badboy Justin''.
& FÖRLÅT FÖR MINA STAVFEL HÄR & DÄR!
Kommentera!

Published: 2012-08-02 Time: 12:26:17 Filed Under:

Kapitel 88 - Do you have something to tell us?

PREVIOUS: Jag visste inte vad jag ville längre, ena dagen vill jag spendera resten av mitt liv med justin och nästa dag vill jag vara ifrån honom så långt som möjligt. Jag hörde min mobil plinga till, den var där ute med Justin och jag hade ingen kod så Justin kommer läsa det. Helt hundra En dörr smälldes hårt till, han har nog läst det och var på väg ut för att han var rasande.
Jag suckade högt och gick ut ur duschen med en handduk virad runt min kropp. Jag letade efter min mobil och såg den ligga på golvet i tusen bitar. Min haka föll till marken.
Han hade slängt MIN mobil i väggen
 
Jag ryckte till när jag hörde en dörr smällas, Justin kom flåsande in och ifall blickar kunde döda så hade jag varit död redan nu. Han kom sakta närmare mig och jag backade längre bak i sängen tills min rygg träffade väggen. Justin kröp på alla fyra fram till mig och drog mig tätt intill honom och började passionerat kyssa min hals. 
''Justin sluta!'' sa jag och försökte putta bort honom från mig, han drog i mina ben så jag hade dom låsta runt hans midja och drog sedan ner mig på ryggen i sängen och fortsatte kyss min hals. Visst jag gillade det men jag var inte på humör och deffinitivt inte efter han har slängt min mobil i väggen och förstört den i tusen bitar.
''Har du gjort sånt där gravid test?'' viskade Justin mot mina läppar och pausade en stund från min hals, jag skakade på huvudet, jag kände ingeting, jag var inte gravid och om jag var det så tänkte jag inte behålla barnet. ''tänker inte behålla barnet ifall jag blir gravid..'' mumlade jag och Justin höjde på ena ögonbrynet.
''Vad menar du?'' 
''Du vet vad jag menar..'' mumlade jag och tog täcket och virade det runt mig sedan gick jag ut på balkongen och satte mig på den kalla stolen. Solen höll på att gå ner och utsikten var vacker. 
''Nej det vet jag inte'' sa han och ställde sig framför mig. Han böjde sig fram och plaserade en mjuk kyss på mina läppar. 
 
1 VECKA SENARE: 
 
''Har du gjort testen?'' ropade Justin från köket, jag suckade högt och la handen över ögonen.
''Nej!'' skrek jag irriterat och reste mig upp och stampade iväg till köket. 
''Det skulle du gjort för en vecka sedan'' 
jag gav honom en arg blick och öppnade sedan kylskåpet för att se ifall jag kunde hitta något gott att äta. Justin gick iväg till sovrummet och kom tillbaka med en påse i handen.
''Här, du ska göra det framför mig'' sa han och utan att behöva öppna påsen såg jag vad det var i. Jag skakade på huvudet och vände mig sedan om och fortsatte att äta på min macka. Justin drog i min arm och puttade mig framåt och sedan in i toan och låste dörren bakom sig. 
''gör det'' sa han och slängde påsen till mig. Han la sina armar i kors över bröstet. 
''Varför beter du dig sådär?'' sa jag. Han viftade bort min fråga med handen och pekade på testet. 
 
Jag vankade av och an och väntade på att testet skulle pipa, Justin stod utanför och bankade på dörren och gav mig huvudvärk. Jag slängde upp dörren och stirrade på honom. 
''Har du fått svar?'' frågade han mjukt och oskyldigt, jag skakade på huvudet. Han gick in i badrummet och satte sig på toalettlocket, jag satte mig i hans knä och la mina armar runt hans hals. Tänk om jag blev gravid, vad skulle mamma säga? Vet inte ens vad jag ska ta mig till, jag har pratat med Joline om det och hon har försökt lugna ner mig. Jag var fortfarande sur på Justin för att han har slängt min mobil i väggen men just nu var jag tvungen och lägga allt åt sidan och hoppas på att jag inte var gravid. Jag lutade mitt huvud mot Justins och han gav mig en mjuk puss på kinden. 
''Oroa dig inte älskling..'' 
Testet pep till och jag och Justin kollade på varandra och sedan flög Justin upp från toalettlocket och ryckte åt sig testet, jag vågade inte kolla på honom eller på testet så jag gick ut och slängde mig på sängen istället. 
''JUSTIN!''
Han kom ut ur badrummet och la sig ner på sängen bredvid mig med testet i handen.
''Du måste se det älskling..'' 
En tår rann ner för min kind samtidigt som jag tog testet från honom och kollade på det. 
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Jag väntade på hennes reaktion men hon visade ingeting. Jag började bli orolig.
''babe?'' sa jag och la mina armar runt henne. En tår rann ner för hennes kind och jag torkade bort den med tummen. En suck slank ut ur min mun. Ariana vred och vände på sig i min famn, hon reste sig upp och tog på sig sina skor och jacka.
''Vart ska du?'' frågade jag och reste mig upp och gick ut efter henne.
''Till Joline'' ropade hon över axeln, jag pussade henne på huvudet och lät henne gå. 
 
''Aye man!'' ropade Alfredo och drog upp sin hand i en hälsning
''Hey bro!'' sa jag och gjorde vårt handslag med honom.
''Hur är det?'' frågade han och la sin arm runt mina axlar, jag log stort mot honom och ryckte på axlarna.
''Du ser lycklig ut bro!'' sa han och skrattade. Vi gick in i studion och möttes av Usher och Scooter som satt i fåtöljerna och väntade på oss antagligen för att det fanns ingen annan här. 
''Sååå broder?, något att berätta?'' frågade Usher såfort jag hade satt mig ner på soffan bredvid Scooter. Jag ryckte på axlarna
''Yaa..'' sa jag osäkert och böjde mig fram så mina armbågar lutade sig mot mina knä. 6 par ögon kollade på mig och väntade på att jag ska fortsätta prata. Jag ryckte på axlarna, visste inte vart jag skulle börja.
 
ARIANA'S PERSPEKTIV:
 
''Vad ska jag göra Joline?'' sa jag och satte mig ner på hennes säng, hon satte sig ner bredvid mig och la sin hand på min arm.
''Vad känns bäst?'' frågade hon och la huvudet på sned, hennes mjuka fina röst fick mig att lugna ner mig en aning. Jag ryckte på axlarna, ingeting kändes precis bra just nu men jag hade inget val.

Kapitel 89 är det sista kapitlet i ''The truth hurts so much more'' Sedan kör vi igång med en badboy Justin :D
Kommentera vad ni tycker! :D
Vad tycker ni om Justin's nya musikvideo, ALAYLM?

Published: 2012-08-01 Time: 14:37:27 Filed Under: Meddelande

förvirrade..

Tror att jag gjorde er lite förvirrade, jag spolade fram 4 månader för annars var det tråkigt att sitta & läsa deras bråk & att hon går i skolan dag in & dag ut, så jag tänkte att jag kunde spola fram lite & under dom 4 månaderna så:
Gick hon i skolan
Började snacka jättemycket med Joline igen
Åkte till Chicago och hälsade på christopher. 
men om ni vill så kan jag ta bort kapitel 87 & skriva vad hon gjorde under 4 månader sedan publicera den igen?
jag har planerat ett slut & det var inte meningen att förvirra er, men ställ frågor på det som ni inte förstår så svarar jag på dom & förklarar, alright?

Published: 2012-08-01 Time: 10:51:36 Filed Under:

Kapitel 87 - I know you want to

PREVIOUS: ''Du är det bästa som har hänt mig, jag kan inte tvinga dig att stanna kvar med mig. Jag har sprängt mina chanser och du lovade mig en sista, jag tänker låta dig gå'' sa han samtidigt som han grät och backade baklänges, han vände sig sedan om och gick upp på sitt rum men först knöt han knytnäven och slog allt vad han orkade på väggen. Jag gömde mitt ansikte i händerna och lutade mig mot kylskåpet och halkade ner så jag nu satt på golvet med knäna upp till hakan. Du är det bästa som har hänt mig hans ord ekade i mitt huvud. En del av mig skrek att jag ville ha honom, att jag ska gå upp till honom och slänga mig runt hans hals och be om ursäkt medans den andra delen sa åt mig att jag gjorde alldeles rätt, att jag var fri från det här fängelset, att jag kunde göra vad jag ville. Jag slängde på mig mina skor och sprang ut till bilen och körde mot Adams hus. Jag ryckte upp ytterdörren och sprang förbi Adam's och Christopher's oroliga blickar. Jag slängde mig på Adam's säng och grät mig till sömns, Var det här verkligen vad jag ville?

 
4 MÅNADER SENARE: 
 
Jag och Justin har inte blivit tillsammans igen, vi umgås då och då som bara kompisar men ibland kan det hända att han kallar mig babe. Justin har försökt kyssa mig ett par gånger och ibland går jag med på det men ibland inte. ''Vad tänker du på?'' viskar Justin i mitt öra och lägger sina armar runt mig bakifrån.
''Ingeting..'' mumlar jag och fortsätter att kolla ut för fönstret, jag saknar att ha hans armar runt mig, hålla hans hand, höra hans skratt och se han le och veta att jag är orsaken. Jag saknar våra romantiska kvällar då vi brukar gå ut och ta en kvällspromenad vid stranden. 
''Du tänker på något, berätta'' sa han och kysste mjukt min axel. Jag la all mitt hår på den andra axeln.
''Jag saknar dig'' mumlade han och kysste min hals.
''Jag är precis här..'' sa jag hest och harklade mig sedan.
''Nej men inte på det här sättet, på det andra.'' 
''Vilket andra?'' jag visste mycket väl vad han menar men jag saknar orden, han sätt att säga flickvän. 
''När du var min flickvän, alla dom gångerna vi har bråkat har allt har löst sig någon timma efter men denna gången var det på riktigt och jag kan inte riktigt fatta det, jag vill spendera resten av mitt liv med dig, jag må vara 19 men jag vet vad jag vill''
Jag vände mig om i hans famn och la mina armar runt hans axlar
''Kommer du ihåg då vi hade sex och mamma sov på undervåningen och vi försökte att inte väcka henne?'' flinade han, jag började skratta. Det där kunde man inte glömma, hela sex'et var fail. Jag kysste mjukt hans läppar och drog mig snabbt tillbaka så han inte kunde pressa mig mot sig.
''jag saknar dig Ariana..'' viskade han mot mina läppar och la en hårslinga bakom mitt öra. 
''Vill du se mig olycklig?'' frågade han sedan och jag skakade snabbt på huvudet, det var det sista jag ville. 
''Bli min då, för utan dig är jag olycklig, du är tjejen jag vill spendera resten av mitt liv med och du tror säkert att jag bara slänger med orden bara sådär men baby jag älskar dig och jag menar vartenda ord'' 
jag suckade och lutade huvudet mot väggen som var bakom mig. Under dom 4 månaderna vi har varit utan varandra har jag fått mer känslor för Justin, jag har insett att jag verkligen inte kan leva utan honom. Jag må vara 18 men jag vet vad jag vill. Jag la min hand bakom hans nacke och drog honom till mig och kysste honom passionerat, det var dags att återförenas. Utan att avbryta den passionerade kyssen började vi backa baklänges mot sängen. Justin's knäveck slog mot sängens kant och han föll baklänges med mig över sig. Justins händer gled sakta ner för min rygg och stannade på rumpan. Justin vände sig om så han låg över mig. Jag slet av honom hans tröja och drog händerna nerför hans magrutor. Justins händer tog tag i kanten av min tröja och drog den sedan över mitt huvud. Och sedan drog han av mig mina shorts. Vi båda låg i underkläder och han kollade på mig och bet sig i läppen. Jag nickade ivrigt. Mina ben var låsta runt Justin's midja och han kysste mig på halsen gång på gång medans han gungade upp och ner.
''Komigen då Ariana, skrik mitt namn, mamma är inte hemma'' Justin slet av mig trosorna och bh:n. 
''Skrik mitt namn babe, jag vet att du vill!'' viskade han upphetsat i mitt öra och började gunga ännu hårdare och snabbare. 
''JUSTEEEEN!'' 
''Oh Yeah, en gång till innan jag tränger in i dig'' sa han med sin sexiga mörka röst. 
''kondom'' sa jag upphetsat och kunde inte kontrollera mina andetag.
''nej'' mumlade han och gungade ännu snabbare, jag stönade högt och Justin bet på min bröstvårta medans han smekte min andra bröstvårta med pekfingret och tummen.
''Skrik mitt namn så får du vad du vill'' sa han hest och plaserade en kyss på mitt nyckelben.
''JUSTEEEEEN!'' skrek jag och en sekund senare kände jag hur hans penis pressades in i mig. Jag och Justin stönade oblygt högt och jag njöt av känslan han gav mig
''Vet du vad babe?'' jag höjde på ögonbrynet och skakade på huvudet.
''Du fick precis orgasm'' flinade han och pressade sin penis hårdare in i mig.
''Justin jag är 1-...''
Justin avbröt mig och la sitt pekfinger på mina läppar.
''Jag är 19 och du 18, det är din kropp du får göra vad du vill med den och jag vet att vi hör ihop så varför inte börja ha sex utan kondom? blir du gravid så tar jag hand om dig och mitt barn'' Jag pressade mina läppar mot hans och började kyssa honom passionerat. Justin fortsatte att gunga fram och tillbaka, han hade händerna bakom mina axlar. 
''snabbare justin snabbare!'' skrek jag upphetsat och började stöna högt och oblygt. Justin la en varsin handflata bredvid mitt huvud och tryckte sig snabbare in i mig.
''Det här är det snabbaste jag kan ge dig''
jag visste att det inte var det snabbaste, han ville att jag skulle skrika hans namn.
''JUSTEEEEEEEEN!''
han flinade och började köra sitt snabbaste.
''Såja, du vet precis vad jag vill'' stönade han. Justin saktade ner och jag skakade på huvudet.
''Vi ska inte sluta nu, kör!'' sa jag upphetsat och tryckte mig mot honom.
''Vill du inte rida?'' viskade han i mitt öra och nafsade på min hals 
''Snälla Justin gör inte såhär mot mig'' stönade jag och blundade, hans fingertoppar gled ner för mina bröst och stannade vid mina höfter. 
''Gör vad?'' frågade han oskyldigt och bet sig i läppen.
''Retas inte bara ge mig vad jag vill ha'' han skakade på huvudet och andades tungt.
''Hur ska jag ge dig vad du vill ha utan att retas, det blir inte lika roligt längre..'' Justin visste att han kunde göra vad han ville med mig, att jag inte kan motstå honom. 
''säg det'' mumlade han och sög på min bröstvårta.
''Säg det'' sa han igen efter ett tag.
''jag älskar dig'' sa jag och han pressade sig hårdare i mig och gav mig vad jag ville ha. 
 
''Jag tror min sperma har åkt in i dig'' flinade han och kysste mjukt mina läppar, jag började skratta och skakade på huvudet. Jag hade precis haft sex med Justin och vi var inte ens tillsammans.
''Vad skrattar du åt?'' 
''Vi är inte ens tillsammans och vi har haft sex och jag kanske är gravid'' Justins mungipor sjönk, han bet ihop käkarna och kollade sårat på mig.
''Vad?'' frågade jag oroligt och försökte möta hans blick.
''Vi blir väl tillsammans ifall du blir gravid? hur ska jag annars ta hand om mitt barn då?
''Du kan bo hos mig'' sa jag och log, han skakade på huvudet.
''Vi flyttar in tillsammans och så gifter vi oss'' sa han och la sina armar i kors.
''Det sista går jag inte med på'' sa jag och la mitt huvud på sned. 
''Det var ingen fråga..''
Jag suckade och reste mig upp och hämtade en handduk
''Jag går in och duschar'' mumlade jag, självklart skulle han vilja gifta sig när han fick ett barn, vem vill inte det? Jag hoppade in i duschen och det kalla vattnet rann ner för min svettiga kropp. Jag kände mig inte redo att bli gravid eller att flytta in med Justin. Jag behöver tid att tänka, ska nog ringa Christopher sen. Skulle jag göra abort så skulle Justin hata mig förevigt och aldrig vilja prata med mig längre och det kan jag inte riskera, han är det bästa som har hänt mig och ett liv utan honom dödade mig. Jag visste inte vad jag ville längre, ena dagen vill jag spendera resten av mitt liv med justin och nästa dag vill jag vara ifrån honom så långt som möjligt. Jag hörde min mobil plinga till, den var där ute med Justin och jag hade ingen kod så Justin kommer läsa det. Helt hundra En dörr smälldes hårt till, han har nog läst det och var på väg ut för att han var rasande.
Jag suckade högt och gick ut ur duschen med en handduk virad runt min kropp. Jag letade efter min mobil och såg den ligga på golvet i tusen bitar. Min haka föll till marken.
Han hade slängt MIN mobil i väggen

Hinner inte skriva mer sorry :/
Ett kort kapitel..
Det blir ett till idag tror jag