Published: 2012-08-19 Time: 07:56:54 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 9 - You're a genius babe

PREVIOUS: ''Hey sexy'' sa jag och smällde hårt till Kelsey på rumpan och gav henne ett flin och gick sedan förbi henne och försvann in till min mattesal där jag redan var försenad.
''Du är sen Bieber'' sa Mrs Jones surt, jag ryckte på axlarna och satte mig längst bak bredvid en söt tjej.
''Hej'' sa hon och log.
''Hej'' sa jag och besvarade hennes leende, damn.

''Vad heter du då?'' frågade jag och kollade på hennes felfria ansikte, hon var verkligen sjukt snygg. Hon la huvudet på sned och blottade sin hals.
''Amina'' sa hon, jag nickade imponerande på huvudet. Ovanligt och fint namn.
''Najs!'' sa jag och log stort, Mrs Jones tittade surt på oss men jag ryckte återigen bara på axlarna.

Under hela lektionen satt jag och Amnia och snackade, gjorde typ bara två tal. Hon hade hört mycket om mig och trodde knappt på ryktena för att det lät så överdrivet vilket gav ett leende på mina läppar. Amnia ska bara veta, sanningen är mycket värre än vad hon egentligen visste. Klockan plingade och vi började plocka ihop våra saker, våra händer snuddade varandra då och då. Under dom 60 minuterna jag var här inne så lärde jag känna en annan hot chick, matte lektionerna var trots allt inte förgäves.
''Vart har du ditt skåp?'' frågade jag och började gå i riktning mot mitt skåp
''256'' sa hon och log stort, det var ju bredvid mitt. Jag hade 255.
''Vi är grannar'' flinade jag och blinkade med ena ögat mot henne. Jag kollade mig runt och såg Kelsey stå med Haley och några killar och gjorde gud vet vad.

Jag slängde in mina oanvända böcker i skåpet och kollade på mitt schema, historia. Döda mig någon riktigt långsamt. Amnia smällde igen sitt skåp och avfyrade ett leende innan hon gick bort till sina vänner.

KELSEY'S PERSPEKTIV:

Den här skoldagen flöt på precis som dom alla tusen andra har gjort, jag såg Justin då och då vara med hon tjejen, inte en aning vad hon heter. Svartsjuka sköljde över mig då han tog på henne eller hade armen runt hennes midja. Jag verkade vara luft för honom, vi var inte tillsammans men ändå. Så alla dom gångerna han har kysst mig var ingeting? betydde det ingeting? Det var ju inte så att vi var bästavänner precis för allt som hände igår men han kunde väl ändå säga hej, kolla på mig eller vinka? Jag var påväg mot Haley's bil, hon skulle köra mig hemåt vilket var bra för jag orkade inte gå. Under hela bilfärden var jag tyst vilket var ovanligt, jag tänkte på det som har hänt dom senaste 3 veckorna, mitt liv har förändrats mycket sedan dess. Jag var inte den lugna, duktiga tjejen längre, nu var det mer 'säg ett till ord och du får en smäll över käften'. Men allt det där var Justin's fel, för han använder ett ovårdat språk vilket smittar av sig, jag är ett exempel.

Jag smällde igen ytterdörren bakom mig och gick snabbt upp på mitt rum, jag ville varken prata eller se någon. Jag slängde mig på sängen och la handen över ögonen, varför tänkte jag så mycket på Justin? han var bara en vanlig kille som tror att han äger Stratford. Min mobil plingade till, jag drog upp den från fickan och läste på displayen att det var från Justin, jag ignorerade det och la mig till rätta för att ta mig en lång powernap och den som väcker mig kan räkna med att ligga långt nere under jorden bredvid Tupac.

Jag vaknade av att min mobil ringde, really dude really? Kunde folk inte låta mig sova för en gångsskull? Justins namn lyste upp skärmen och i just det ögonblicket ville jag bara sänka ner honom så långt som möjligt, jag tryckte på knappen i sidan av iphonen och stängde av ljudet och medans jag hade iphonen i handen passade jag på att kolla på klockan 22:46, ringer den idioten nu? han fattar väl att folk sover vid denna tiden? jag la ner huvudet på kudden igen och försökte somna om, gick det? - absolut inte. Det var fredag idag,jag kunde åtminstone få sovmorgon på lördag? men Justin bestämde sig för att jävlas och ringa på kvällen när normalt folk ligger och sover, ja jag ska gnälla sålänge jag är vaken. Nu när jag ändå var vaken så kunde jag byta om till pyjamas och kanske ner till köket och äta något litet om jag orkade släpa ner mig dit.

Jag slet på mig den stora vita tröjan och bestämde mig för att försöka somna om igen, jag var för trött för att gå upp och ner för den långa trappan för en macka eller så. Jag vände på min mobil och lyste upp skärmen, under den timman jag hade varit vaken har justin hunnit ringa 23 samtal och skicka 5 sms, beroende eller?
Just när jag håller på att somna så bestämmer sig Justin för att vara en jävla tönt och ringa mig och vet ni vad? - självklart så vaknar jag igen!
''Du din lilla jävel, ska spränga dina kulor, fattar du inte att jag sover som normalt folk eller?!'' röt jag i telefonen och brydde mig inte ett skit om vem som hörde eller min attityd, den killen måste få reda på att han inte kan ringa mitt på kvällen sådär och tro att han är bigboss eller något. Jag var på dåligt humör så det räckte.
''Jag har ju saknat dig..'' mumlade Justin med en mjuk röst, jag suckade och la på. Det var inte nu Justin skulle leka sina lekar med mig, det kunde han ta på en dag då jag var pigg och hade lust att snacka med någon. Jag stängde av mobilen för jag visste att Justin skulle ringa igen.

Jag kände ett par armar runt mig, jag öppnade ögonen och mötte ett par bruna. Jag tänkte precis skrika då Justin lägger sin hand över min mun. Jag lägger handen över hjärtat och blundar.
''Du skrämde skiten ur mig!'' väste jag lågt när han hade tagit bort handen, till svar fick jag bara ett stort leende.
Justin böjde sig ner för att kyssa mig men jag vek undan med huvudet, han höjde frågandes på ögonbrynen. Jag la ner huvudet på kudden igen och la handen över ögonen.
''älskling?'' viskade han och smekte min kind.
''Hur fan kom du in?''
''Du sover med öppet fönster'' flinade han och nickade mot fönstret, jag suckade högt. Aldrig att jag gör det igen, mitt hjärta höll på att poppa ut. Jag vände mig om så jag hade ryggen mot Justin, han la sin arm runt min midja och la sig nära så jag kände hans andetag uppe i nacken på mig.
Helt plötsligt känner jag Justins mjuka läppar pressas mot min hals, han ställer sig i gränsle över mig utan att avbryta kyssen.
''följ med'' viskar han mot min hals.
''Vart?''
''hem till mig, så sover du där''
''Mina föräldrar är överdrivet kristna, dom skulle inte låta mig sova i ett hus fullt med killar'' muttrade jag och ger Justin mer utrymme så han kan kyssa min hals.
''Vem sa att vi ska berätta sanningen?''
Han pausade då och då för att kunna prata med mig. Jag känner något blött mot min hals och något som suger och inser snart att Justin har gjort ett sugmärke på mig.
''Jag sa precis jag har överdrivet kristna föräldrar och du gör ett sugmärke på mig?''
Han satte sig på mig mage men la inte ner all sin tyngd, Justin ryckte på axlarna och rättade till sin keps.
''babe snälla?''
''babe justin really?''
''Jag vet att du gillar det'' flinade han och blinkade med ena ögat, jag puttar ner honom bredvid mig och reser mig sen upp och gäspar stort. En smäll på rumpan fick mig att rycka till, jag vänder mig långsamt om och möter surt Justin's blick.
''lägg av med det där!''
Han skakar på huvudet och lägger ner huvudet på kudden jag precis hade mitt huvud på. Jag gick fram till min gaderob och kollade trött efter kläder att ha på mig.
''Hur mycket är klockan?'' frågar jag och sätter mig ner på golvet och stirrar ut i tomma intet.
''11 hurså''
Jag vände långsamt mitt huvud och la huvudet på sned.
''11 ditt jävla mongo och du väcker mig?!'' röt jag och smäller med handen på golvet.
''Vårda ditt ordspråk om du inte vill höra mina!''
''Du är så jävla dum på riktigt, jeez'' muttrade jag lågt för mig själv, men antagligen var det tillräckligt högt för honom att höra. Justin slänger upp mig mot väggen och pressar sina läppar mot mina, allting går så fort så jag hann inte reagera. Justin lyfter upp mig så jag har mina ben korsade runt hans höfter och trycker hårdare upp mi mot väggen, hans händer åker sakta från min rygg och ner till rumpan och klämmer hårt. Ett svagt stön lämnar min mun.
''Justin sluta'' sa jag medans jag avbryter kyssen för att återhämda andan. Justin skakar på huvudet och pressar en gång till sina läppar mot mina, denna gången hårdare. Fortfarande med hans händer på min rumpa går vi tvärs över rummet till sängen. Jag faller baklänges och någon minut senare känner jag att Justin ligger över mig mellan mina ben och kysser passionerat min hals. Hans händer har flyttats från min rumpa till mina lår och han smeker försiktigt med sin tumme.
''Vill du? jag skulle ge dig allt sånt här hela dagen'' flinade han, jag tog hans keps och la den på mitt huvud. Spendera en hel dag med Justin låter inte så fruktansvärt fel.
''Mina föräldrar skulle inte gå med på det''
''Men Haley, hon kan väl spela med om att du ska sova hos henne?''
''YOU'RE A GENIUS!''
jag puttade bort Justin och rycker åt mig min mobil och sätter på den.
''Komigen då'' muttrar jag otåligt och skakar på den, som om det kommer gå snabbare.
''Kom hit sålänge''
Justin drar försiktigt i min arm och jag går villigt till honom och lägger mig över honom. Han lyfter på huvudet och kysser mjukt mina läppar tills min mobil plingar till, jag drar mig undan och knappar in Haley's nummer.
''Haaaaaaaaaley!'' ropar jag glatt och ler in i spegeln mitt emot mig. Justin lägger sina armar runt min bakifrån och lägger sedan sin haka på min axel.
''Keeeeeeeeelsey!''
''Kan du göra mig en tjänst? jag lovar att verkligen berätta allt sen!'' sa jag och håller tummarna och hoppas på ett ja, Justin stelnar till bakom mig och jag himlar med ögonen åt honom. Hans grepp om mig hårdnade och jag skakade lite lätt på huvudet. Justin verkade förstå och slappnade av en aning.
''Visst kan jag göra det, bästavän!'' sa hon fortfarande lika glatt.
''Kan du låtsas som om jag sover hos dig tills imorgon?''
Det blir tyst på andra sidan luren och jag håller tummarna och biter mig hårt i läppen.
''Sure, men du lovade att du skulle berätta allting och jag vet att du ska till den tönten, YO GO GIRL!'' flinade hon och jag andades ut och log stort. Haley var egentligen den vilda av oss men ibland kunde vi byta roller.
''Använd kondon, jag vill inte att du ska bli en ung mami'' flinade hon och jag skakade på huvudet.
''Du är ju fan dum på riktigt!'' skämtade jag och la huvudet på sned, Justin kysste min hals och vilade sedan sitt huvud på min axel.
''Hejdå, jagälskardig'' sa hon snabbt utan någon mellanrum på det sista.
''Huh? Varför så snabbt?''
''För att den idioten bredvid dig inte ska komma mellan oss'' fnissade hon och jag brast ut i gapskratt.
''Haha okej det kommer han inte göra, jag älskar dig också hejdå!''
Jag la på och ställde mig upp i sängen.
''Yes!'' skrek jag och slänger upp mina armar i luften, Justin lägger sig ner på sängen och biter sig i läppen.
''Sexiga underkläder men det är inte det jag vill, kom hit nu'' flinade han och öppnade sina armarna, jag sätter mig på hans mage och hans hand smeker mitt lår.
''Det kittlas'' fnissar jag och böjer mig ner för att kyssa honom. Justin besvarar kyssen och tar sedan sin keps från mitt huvud, jag himlar med ögonen och reser mig upp och går mot min gaderob.


 


Kommentarer
Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback