Published: 2012-10-31 Time: 19:59:47 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 55 - Life is a gamble

 PREVIOUS: ''Det där Justin sa är inte ens sant, vi var med honom i Chicago'' mumlar Damon.
''Vill inte prata om det'' säger jag och hoppar in i framsätet. Justin och Jazmyn står en bit bort och argumenterar. Jag torkar mina tårar med baksidan av min hand och drar sen mina fingrar genom mitt hår.
''Det här måste få ett slut!'' säger jag och kollar på Damon med en bestämd och säker blick.
KELSEY'S PERSPEKTIV, 1 ÅR SENARE:

Jag har varken snackat med mina föräldrar eller Justin på 1 år, då vi har pratat så har vi bara börjat bråka. Enligt ryktena så har Justin flyttat till New York och skaffat en ny flickvän och blivit värre än förr. Han har tagit över New York med killarna och brukar hälsa på lilla stratty då och då. Jag har hållt kontakten med killarna och ibland har jag hälsat på Jazmyn lite då och då som bor här i Stratford i Justin's gamla hus. Nu undrar ni säkert vad som har hänt med mig? Jo, pappa behöll min mobil tills nyår som han sa, när jag fyllde 18 flyttade jag omedelbart ut från mina föräldrars hus, efter ett tag flyttade Andrew till mig. Haley ska snart flytta in här hon med och huset är ganska så stort, vi alla får plats. Jag tog examen och bestämde mig för att jobba i något år innan jag fortsatte i skolan. Jag har förändrats ganska så mycket, både utseendemässigt och personligheten. Jag kan väl säga att jag inte är så kristen av mig längre, detvillsäga, jag besöker inte kyrkan varje söndag som jag brukade göra. Killarna har lovat att dom snart ska komma och hälsa på mig. Orminge Locos har splittrats och gått i skilda vägar, André och Jesper hänger fortfarande med varandra och mig. Justin är ett vackert misstag och det jag lärde mig från vårt förhållande är att man måste riskera för att vinna.

''Seriously Kels, är du ute och cyklar eller?'' flinar min bror Andrew och slänger kudden i ansiktet på mig. Jag suckar högt och lägger den under huvudet. Min mobil börjar ringa, jag sträcker mig över soffbordet och når den precis med fingrarna innan jag tar åt mig den och slidar på grön lur. 
''Kelsey!'' säger jag glatt och Damon's bekanta skratt hörs från andra sidan.
''Hey Kels!'' säger han glatt och jag höjer på båda mina ögobryn.
''Ehm, hej?'' säger jag osäkert och lägger upp benen på soffbordet.
''Vi är i Stratford och tänker komma över till dig vare sig du gillar det eller inte!'' ropar Quinn i bakrunden, jag brister ut i skratt och gömmer ansiktet i en kudde bland alla hundra jag har runtomkring mig. 
''Ni är välkomna!'' flinar jag och lägger på . Jag vänder mig om mot Andrew och svarar på hans frågande blick.
''Bad boys är i Stratford och tänker komma över hit vare sig jag gillar det eller inte!'' flinar jag och lutar mitt huvud mot hans axel.
''Justin då?'' frågar Andrew försiktigt och jag stelnar till av hans namn, jag kollar försiktigt upp mot min bror och möter hans blick.
''Jag tror inte det'' säger jag och skakar på huvudet och lägger ner mitt huvud på hans axel igen.
Jag hinner inte ens gäspa innan min ytterdörr flyger upp och Damon och Quinn kommer in genom dörren med kinamat, jag flyger upp ur soffan och slänger mig runt Quinn's hals.
''Jag har saknar dig idiot!'' säger jag och kramar honom hårt.
''Saknat dig med prinsessa!'' flinar han och kysser min hjässa. Jag släpper Quinn och lägger mina armar runt Damon. Quinn gör något konstigt handslag med min lillebror som är sååå typiskt killar. Damon tar upp en varsin kinaburk med mat och räcker den till oss alla. Jag tar fram mina kinapinnar från påsen och börjar omedelbart äta. En behaglig tystnad faller över oss och min blick vandrar på killarna och ett leende sprider sig på mina läppar. 
 
''Vi alla har ätiti klart, ska vi sätta på en skräckfilm?'' flinar Quinn och tar fram en skräckfilm ur den andra påsen som jag inte har lagt märke till. Jag skakar hysteriskt på huvudet och spärrar upp mina ögon.
''Va inte så feg Kelsey!'' flinar min bror och armbågar mig i sidan. Jag suckar högt och kryper upp i Andrew's famn. Damon's mobil börjar ringa och han slänger en blick på displayen innan han ursäktar sig och försvinner ut till köket. Jag förstår direkt vem det är och suckar. Jag tar chansen och frågar ut Quinn 
''Är ryktena sant?'' frågar jag och drar knäna till min bröstkorg.
''Att vi har tagit över New York? Isåfall ja!'' flinar Quinn och jag himlar med ögonen.
''Nej det andra, att han har en flickvän?'' frågar jag och Andrew stelnar till bredvid mig. Quinn kollar ner på sina sammanlänkade fingrar.
''Ja..'' mumlar han och vägrar möta min blick.
''Det är okej Quinn, kommer inte få ett utbrott eller någoting'' flinar jag och slår honom löst på armen. 
Damon kommer in till vardagsrummet igen med mobilen tryckt intill örat.
''Justin?'' mimar jag och han nickar. Jag pressar ihop mina läppar till ett rakt streck. 
''Jag tror inte att det är någon bra idé Justin'' säger Damon och rynkar pannan.
''Vaddå? jag vill med veta!'' ropar jag och biter mig i underläppen.
''Vill du följa med på middag ikväll med hela högen?'' frågar Damon och en idé klickar sig snabbt i huvudet på mig.
''Ja min pojkvän ska med då!'' säger jag och Quinn och Damon spärrar upp sina ögon, jag flinar och gör ''Yes!'' - tecknet. Damon slår handen för pannan och lägger på med Justin innan han vänder sig om mot mig. 
''Du kan inte ta med dig André Kels!'' muttrar Damon och sätter sig ner mellan mig och Quinn. 
''Jo, annars vill jag inte följa med!'' säger jag bestämt och lägger armarna i kors över bröstet. Damon coh Quinn byter några blickar innan Damon nickar.
''Fine''
Jag slänger mig över min mobil och ringer omedelbart André.
''Jag och du ska på middag med Crips!'' säger jag i luren och ett skratt hörs från andra sidan.
''Låter bra babe, kommer över nu!'' säger André och klickar. Jag reser mig upp och går in på mitt rum och slänger ut kläder jag kan ha på mig. 
 
Efter att ha slitit på mig ett par slitna jeans med hål överallt på benen och dragit på mig ett vitt linne som detaljerar varenda sak på min kropp och en slapp len kofta går jag ut ur mitt rum och ställer mig framför spegeln som finns i hallen. Jag slänger håret över min vänstra axel och fluffar till det lite, jag har slutat platta mitt hår helt och hållet. Jag drar mina fingrar genom det otroligt lockiga håret innan jag öppnar dörren för André.
''Hey babe'' säger sexigt och böjer sig ner och plaserar en mjuk kyss på mina läppar som jag glatt besvarar.
''Lets go!'' säger Damon irriterat och går ut genom dörren utan att slänga en blick bakåt på mig. Jag slänger snabbt på mig mina skor och vänder mig om mot min bror som sitter i soffan.
''Ska du följa med eller stanna hemma?'' frågar jag och han pekar på soffan vilket betyder att han vill stanna hemma. Jag nickar och säger åt honom att ringa mig om det är någoting. Jag stänger och låser dörren bakom mig innan jag går ut hand i hand med André till Damon's röda bugatti. 
 
Vi stannar utanför det bekanta huset som jag många gånger har gått in och ut från. André öppnar bildörren och sträcker ut sin hand mot mig, jag flätar mina fingrar med han och går ut i den kylan och huttrar till. André lägger en beskyddande arm över mig öch föser mig framåt. Dörren slängs upp och Jazmyn står där med ett brett leende över ansiktet. Jag lägger mina armar om hennes hals och kramar henne hårt. Jag stiger åt sidan så de andra kan hälsa, jag sparkar av mig skorna innan jag går igenom den alltför kända hallen och in till vardagsrummet med André's armar runt min midja. Min blick hamnar på den blonda tjejen som sitter brevid Justin. Jag rynkar pannan innan jag går fram till Bruce och lägger mina armar runt honom. Justin's blick vandrar mellan mig och André. När jag möter hans blick märker jag hur ilska och avundsjuka blixtrar från hans ögon. Han biter ihop käkarna och vänder sin blick från mig. Jag sätter mig ner i den svarta soffan och ett duns hörs bredvid mig. Jag plaserar en kyss på  André's läppar innan jag lutar mig bakåt och flätar mina fingrar med hans. 
''Well, well, well, där ser man på!'' flinar en röst och jag vänder mig om mot Jenna och ler. 
''Hey du!'' säger jag och reser mig upp och ger henne en kram. Efter att Justin har åkt och allting förstördes mellan oss så började Jenna ta kontakten med mig och så småningom började vi bli vänner. Jag får en skymt av Justin's chockade blick. Bruce leende blir allt bredare när han får syn på oss. 
''Vem kunde gissa att du och André skulle bli tillsammans?'' flinar Jenna och skakar hand med André, jag himlar med ögonen och sätter mig bredvid honom igen. Jag kollar mig runt i rummet, allting är precis som det var när jag lämnade det här huset och alla minnen. 
''Ska du inte presentera din brud Justin?'' frågar André och rynkar pannan, jag lägger min hand på hans lår och min blick vilar på Justin och hans flickvän.
''Jo jo, självklart!'' säger han och harklar sig.
''Det här är Emma'' säger Justin och smeker hennes hår. Ska jag vara helt ärlig så är tjejen faktiskt sockersöt.

whoopwhoop, hata mig inte ;)
2:a kapitlet idag, erkänn att jag är bäst! ;)
10+ kommentarer för nästa! 

Published: 2012-10-31 Time: 15:37:14 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 54 - Loving you is suicide

PREVIOUS: ''DU SKA INTE VARA EN HORA, DET VAR INTE DÄRFÖR GUD GAV DIG LIVET!'' skriker min pappa och jag ryggar bakåt, första gången pappa någonsin har kallat mig så. Pappas ord är som slag över käften. 
''Du kan inte hindra mig från att vara med Justin!'' skriker jag och reser mig upp och springer uppför trappan och in till mitt rum. Jag slänger mig på sängen med tårar som rinner hastigt ner för mina kinder. Pappa skulle aldrig kunna hindra mig från att vara med Justin. Han har också varit en tonåring en gång i tiden, han borde förstå mig!

3 DAGAR SENARE (MÅNDAG):

Väckarklockan börjar ringa och jag ger den en så pass hård smäll att den flyger tvärs över rummet och hamnar på golvet en bit bort. Jag har varken snackat med Justin eller mina föräldrar dessa 3 dagar. Justin åkte till Chicago i fredags när han egentligen skulle spendera helgen med mig i San Diego, jag avbokade biljetterna omedelbart, självklart. Jag slänger täcket åt sidan och slänger över båda benen över sängkanten och ett duns, jag sträcker mig lång och gäspar högt. Just då hör jag mamma ropa mitt namn, jag låtsas som om jag inte har hört något och tar min handduk som ligger på skrivbordsstolen och går in och tar en snabb dusch. 
 
Jag slänger snabbt på mig mina svarta tighta byxor och en vit stickad tröja till, jag slänger ut en blick genom fönstret och märker att november börjar rulla in. Innan jag går ut från rummet slänger jag en blick på mig själv i spegeln och tar min väska och går ner för trapporna. 
''Frukost Kelsey'' säger min mamma mjukt och ställer sig i dörröppningen.
''Vill inte ha!'' fräser jag och sliter på mig skorna, jag rycker åt mig min jacka och går ut i kylan. Jag går den långa vägen till skolan och går förbi Haley's hus. Jag ser henne utanför böjd över sin bil och skrapar väck frost. 
''Need some help?'' ropar jag och ökar farten, Haley vänder sig hastigt om och ett leende sprider sig på våra läppar. Hon springer fram till mig och slänger sig runt min hals.
''Jag har hört vad som har hänt'' viskar hon och smeker mitt hår, jag rynkar pannan.
''Hurdå?'' säger jag och möter hennes blick.
''Andrew'' mumlar hon och kollar ner på sina skor, Jag brister ut i skratt och lägger mina händer för mina kinder och huvudet på sned.
''Har min busiga lillebror berättat för dig?'' flinar jag glatt och börjar gå med henne mot bilen. Hon nickar sakta och väntar på min reaktion, 
''Är du inte sur?''
''Absolut inte, mer chockad!'' 
Hon slår mig löst på armen och vi båda hoppar in i hennes bil som har hunnit bli tillräckligt varm.
 
Vi är snabbt framme vid skolan tack vare Haley och hennes bil, jag hoppar snabbt ut ur bilen och hoppas på att få en skymt av Justin. Jag slänger en blick mot hans svarta Lamborghini och hittar honom inte där vid bilen. Jag rycker på axlarna och går till skolans byggnad.
''Kolla!'' viskar Haley och pekar lite diskret på bänken där alla de ''tuffa'' brukar vara. Jag ser en skymt av Justin som leker med Alyara's lockiga hårslinga och röker samtidigt. En suck lämnar min strupe och jag skakar på huvudet och fortsätter in i skolbyggnaden. 
 
Korridorerna som jag har gått igenom i snart 7 år gick jag även igenom idag, med Haley bredvid mig.
''Åh'' suckar hon och jag kollar på henne med en frågande blick.
''Matte med Mr. Fitch'' fyllder hon sen i och kollar ner på sitt schema, jag suckar återigen högt.
''Hur orkar man börja en måndag med matte?!'' utbrister jag och öppnar skåpet med hjälp av min hemliga kod. Jag slänger in min väska och jacka innan jag tar ut mina mattegrejer och börjar gå med Haley till hennes skåp. Första lektionen tillsammans, tack gode gud. 
 
Vi sätter oss längst bak i vänstra hörnet bredvid fönstret, detta klassrummet är nog det största på hela skolan. Jag kollar igenom klassrummet när alla har kommit in, Justin syns inte någonstans. Dörren slängs upp och alla riktar sina ögon mot dörren.
''Mr Bieber och Ms Jensen, ni är 10 minuter sena!'' säger Mr Fitch och jag höjer på ena ögonbrynet, vafan har Justin gjort med Alyara? Det är bara Haley som vet att jag och Justin är tillsammans. 
''Urgh, det äcklet!'' mumlar Haley och jag nickar instämande.
''Ms Graham och Ms Redbird!'' säger Mr Fitch argt och allas blickar vänds mot oss. Jag ser en skymt av Justin's uppspärrade ögon, han har antagligen inte lagt märke till mig förrens nu.
''Någoting ni vill dela med klassen?'' frågar han och jag skakar på huvudet.
''Ja!'' säger Haley och reser sig upp, jag tar ett hårt grepp om hennes arm och drar ner henne på stolen igen.
''Nej!'' väser jag lågt så bara hon hör det.
''Äh, det var inget, Kelsey låter mig inte säga det!'' flinar Haley och börjar trumma med sina naglar mot bordet, jag ger Mr Fitch ett leende innan han vänder sig om mot svarta tavlan igen. Jag slänger en blick mot Justin och ser hans blick vila mot mina, jag himlar med ögonen och vänder bort huvudet mot Eric som sitter framför mig.
''Kels!'' ropar André från andra sidan klassrummet, André, Justin's fiende som är med i Orminge Locos gänget.
''Ja?!'' ropar jag tillbaka och lutar mig tillbaka i stolen så jag möter hans blick.
''Hey snygging, vi har nästa lektion tillsammans!'' flinar han och jag brister ut i skratt.
''Du är galen D!'' ropar jag tillbaka och han blinkar med ena ögat, jag kollar ner i min mattebok och försöker klura ut de konstiga talet. Klockan börjar tjuta och vi alla slänger ihop våra saker och springer ut ur klassrummet.
''Ses på franskan!'' ropar Haley och vi båda går åt varsitt håll. Hennes skåp ligger på andra sidan skolan. Jag låser upp mitt skåp och slänger in mina saker. Jag känner ett par armar runt min midja, jag vänder på huvudet och möter André's blick.
''Det här går bra, fortsätt reta upp jäveln'' flinar André och plaserar en kyss på min hals. Justin's skåp som ligger bredvid mig öppnas och jag möter frustrerat hans blick. André har fortfarande sina armar runt min midja och jag tar ut min bilogibok. 
''Det här suger'' muttrar jag och smäller igen skåpet. 
''André! Kelsey!'' ropar en röst jag har hört förut, jag vänder mig om och möter Jesper's bruna ögon. Jag ler mot honom och vi båda sträcker ut armarna mot varandra. 
''Om blickar kunde döda!'' flinar Jepser i mitt öra och jag förstår omedelbart vad han menar. Jag släpper han och börjar gå mot bilogilektionen med André och Jesper på varsin sida om mig. 
''Kelsey!'' ropar Justin's bekanta röst bakom mig, jag vänder mig om och klistrar på ett kaxigt leende.
''Ja?'' 
Han nickar med huvudet mot utgången och jag skakar på huvudet och slänger en blick på klockan.
''Killar jag kommer snart, ni kan gå sålänge'' säger jag och vänder på huvudet mot dom.
''As you want babe'' flinar Jesper och blinkar med ena ögat, båda vänder sig om och börjar gå i riktning mot biologisalen. När det äntligen är utom synhåll vänder jag mig om mot Justin igen. Justin tar ett steg mot mig och drar ett hårt grepp om min arm så jag flyger upp på skåpet och tappar mina saker, papper flyger runt omkring och boken hamnar på golvet. Smärtan for som blixt genom min kropp och jag gör en grimas.
''Vadfan håller du på med?!'' väser Justin och hans ögon blixtrar av ilska.
''Inget'' säger jag hest när jag äntligen har fått tillbaka andan. Jag blundar och lägger handen för bröstkorgen där smärtan känns som mest. 
''Allt det där med André kallar du inget?!'' fräser Justin och smäller till skåpet bredvid mig med handflatan, jag rycker till och kollar ilsket på honom.
''Så när du kör ner din tunga i Jenna's och Alyara's hals så är det okej men jag kan inte ens umgås med André?'' fräser jag tillbaka och drar fingrarna genom mitt hår. Justin tar ett hårt grepp om min käke och drar mig till sig.
''Du har ingen idé om vad du snackar om!'' ryter han och släpper mig sen, jag masserar min ömma käke och puttar på hans bröstkorg så han tappar balansen. 
''Du kunde inte ens offra en helg för att åka till San Diego med mig, du har inte hört av dig på 3 dagar och nu blir du arg för att jag umgås med André och Jesper? Vadfan är det med dig egentligen?''
''Dom försöker utnytjja dig!'' fräser han och tar ett steg.
''Varför ska jag tro att dom försöker utnyttja mig när du är precis likadan?''
''Jag är din pojkvän Kelsey!'' 
''Yeah, as if that makes any sense''
''Det är väl självklart!'' 
''Du har inte hört av dig på 3 dagar Justin!''
''Du svarar ju inte på din mobil!''
''Har du redan glömt Justin? Wow, tjejen som fick dig att glömma de måste ha varit jävligt bra i sängen!'' 
''Ja det är hon verkligen, I fucked her brains out, I thrusted into her so hard she was moaning my name the whole hour I was in bed with her."
''You fucking asshole!'' skriker jag och slår honom gång på gång på hans bröstkorg och överallt där mina armar kunde nå. 
''Kelsey!'' ropar någon och tar tag i mina armar som flyger hejvilt. Jag kollar åt sidan och möter Damon's blick. Jag gömmer mitt ansikte i hans hals och låter tårarna rinna ner förfullt.
''Vad i helvete var det bra för Justin?'' fräser Quinn.
''Hon ville veta!''
''Mer än hälften är inte ens sant!'' väser Bruce och ställer sig bredvid Justin. 
''Varför försvarar alla henne?'' frågar Justin och kollar på killarna
''Har du öppnat dina ben för dom också Kelsey?'' fortsätter Justin och riktar frågan mot mig. Damon tar ett hårdare grepp om mig och viskar i mitt öra att jag inte ska lyssna på honom.
''Justin det räcker!'' skriker Quinn och smäller till Justin på bröstkorgen. Justin fnyser och hans blick vandrar mellan oss alla,
''JUSTIN!'' skriker en tjejröst som hejdar oss alla, en tjej som ungefär två-tre år yngre än mig springer fram till Justin och lägger armarna runt hans hals.
''Det är hans lillasyster Jazmyn'' viskar Damon i mitt öra och jag nickar mot hans bröstkorg. Min blick slits inte från Justin och den lilla flickan. Jazmyn släpper Justin och kollar på mig och Damon och går fram till oss.
''Hej!'' säger hon och ger mig ett leende som är likt Justin's på pricken. Jag släpper Damon och tar ett steg mot henne.
''Hej, Kelsey!'' säger jag och försöker le mellan alla tårar som rinner ner för mina kinder samtidigt som jag sträcker ut handen mot henne
''Jazmyn, Justin's lillasyster'' säger hon igen och skakar min hand och ler mot mig. Jag ler tillbaka och släpper henne. 
''Jag hörde allting Justin och det är verkligen otroligt dumt gjort av dig!'' fräser hon och vänder sig mot Justin igen. ''Jaz..-''
''Nej Justin, jag är besviken'' mumlar hon och börjar gå mot utgången. Jag höjer på ena ögonbrynet mot Quinn.
''Hon är den enda tjejen som kan få Justin att ångra något medans du fyller honom med kärlek och allt det däraa skitet inom förhållande'' säger Bruce. 
''Kör mig hem Damon'' säger jag och öppnar mitt skåp och tar mina saker. Damon tar bilnycklarna från Bruce och börjar gå med mig ut. 
''Det där Justin sa är inte ens sant, vi var med honom i Chicago..'' mumlar Damon.
''Jag vill inte prata om det'' säger jag och hoppar in i framsätet. Justin och Jazmyn står en bit bort och argumenterar. Jag torkar mina tårar med baksidan av min hand och drar sen mina fingrar genom mitt hår.
''Det här måste få ett slut!'' säger jag och kollar på Damon med en bestämd och säker blick.

DA DA DAAAAAM!
Jag har fått en suverän idé men ni kommer hata mig säkert när ni får reda på vad jag tänker på , detta kapitlet blev rättså långt xd
& jag läääääängtar tills jag får veta era reaktioner! :'D
 
13+ kommentarer för nästa! 

Published: 2012-10-30 Time: 19:17:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 53 - Have you seen Kelsey?

PREVIOUS: ''Och så hittar man turturduvorna här, not surprised'' flinar Damon och ställer sig under lyktstolpen så ljuset reflekteras på honom. Jag räcker ut tungan mot honom som en barnslig 3-årig och hoppar ner från Justin's famn.
Jag flätar mina fingrar med Justin's och börjar gå tillbaka till dom andra, jag ger Damon en smäll på axeln när vi går förbi honom. Damon ger mig mördarblicken och jag gömmer mig skrattandes bakom Justin.
 
KELSEY'S PERSPEKTIV: 

''Damon?'' viskar jag och smyger in i hans rum, mina ögon vänjer sig snabbt vid mörkret och jag ser hur Damon lyfter på huvudet. Jag sätter mig bredvid honom på sängen och lägger huvudet på sned.
''Är du helt jävla galen eller?'' viskar Damon och slänger en blick mot dörren. 
''Huh?'' 
''Justin kommer misstänka något!'' väser han lågt och sätter sig upp, jag suckar högt och himlar med ögonen.
''Jag måste prata med dig, det är jätteviktigt!'' tjatar jag och Damon drar täcket över huvudet.
''Imorgon Kels, gå nu innan Justin upptäck..-''
''KELSEY!'' ropar Justin's bekanta röst, jag spärrar upp mina ögon och stirrar på Damon.
''Under sängen!'' väser han och jag slänger mig ner under sängen och just då öppnas dörren och Justin sticker in huvudet.
''Har du sett Kelsey?'' frågar han och Damon mumlar ett ''nej''. Justin stänger dörren bakom sig och går in i rummet.
''Hurså?'' frågar Damon, en suck lämnar Justin's strupe. Jag håller andan och hoppas på att Justin går ut snart.
''Jag har hittat Thimothy och jag åker till Chicago imorgon''
Jag spärrar upp mina ögon, snälla Justin inte imorgon! Det är då vi ska till San Diego!
''Ehm Justin, inte imorgon!'' säger Damon och kliar sig på huvudet.
''Varför inte?'' frågar Justin förvånat.
''Kelsey..'' mumlar han och ett duns hörs ovanför mig, någon har lagt sig ner med en hastig fart.
''Huh?'' nu är det Justin's tur och inte förstå någoting, en suck lämnar Damon's mun.
''Din överraskning!'' utbrister Damon och det blir knäpptyst i rummet.
''Jag måste säga till Kelsey att skjuta upp de, måste hämta Jazmyn först!'' säger Justin och reser sig upp.
''Nej!'' ropar Damon och reser sig upp, Justin rynkar pannan och vänder sig om mot Damon.
''Ursäkta?'' frågar Justin och tar ett ett steg mot Damon.
''Jag menar.. Åk med Kelsey, vi ordnar det!''
''Hon är MIN syster, Kelsey kan vänta!'' 
Utan att säga någoting mer så slänger han upp dörren och går ut. Jag pustar ut och kryper ut ur mitt gömställe. ''Det där var nära, vi snackar imorgon!'' säger jag och springer ut ur rummet utan att vända mig om och ge Damon någon blick. Jag går försiktigt med Justin's rum.
''Kelsey?'' frågar en allt väl bekant röst, jag tar ett djupt andetag, klistrar på ett leende och vänder mig om mot Justin. Jag går fram till honom och lägger mina armar runt hans hals.
''Var har du varit baby? jag har letat efter dig'' säger han och pressar sina läppar mot mina, jag besvarar kyssen och drar mig undan.
''Jag har varit på toa'' ljuger jag och pekar ner mot toan som finns längre ner i korridoren vid Quinn's rum. Jag hoppas verkligen att Justin inte såg mig inne på Damon's rum, Justin skådar mig en stund innan han nickar tveksamt och flätar sina fingrar med mina och börjar gå mot hans rum. Jag släpper hans hand och går före in på rummet och slänger mig på sängen. Jag tar min mobil från nattduksbordet och ringer mamma, Justin slänger en kyss mot mig och går in på toa, signal efter signal går och på den tredje lyfter hon äntligen upp luren.
''Maya Graham'' säger min mamma's bekanta röst.
''Hey mami'' säger jag och sätter mig i skräddarställningen.
''Vart är du?!'' väser hon argt och jag tar ett djupt andetag och försöker lugna ner mig så att jag inte spottar ut något elakt. 
''Hemma hos en kompis!'' muttrar jag och lägger huvudet på sned.
''Babe!'' ropar Justin och kommer ut ur badrummet, jag spärrar upp mina ögon och Justin slår handen för pannan. ''Är du hos en kille?!'' skriker min mamma från andra sidan luren,
''Mamma nej!'' försvarar jag mig 
''Kom hem nu Kelsey Elleen Graham!'' säger min mamma argt och klickar mig. 
''Fan ta dig Justin!'' säger jag och slänger mobilen åt sidan och byter snabbt om till mina vanliga kläder. Jag rycker åt mig min mobil och springer nerför trappan.
''Kelsey!'' ropar Justin och springer ner efter mig. Jag sliter snabbt på mig skorna och springer ut. Jag ställer mig i kanten av vägen och vinkar in en taxi. Jag vänder mig om och ger Justin en sista blick innan jag hoppar in i taxin.
''3200 West Higgins Road'' säger jag och lutar mig nervöst bak i sätet.
 
Taxin parkerar utanför mitt hus och jag ger han en liten slant jag hittar i mina fickor. Jag går ut och smäller dörren efter mig och springer in genom ytterdörren. 
''In hit Kelsey!'' ropar min pappa, jag ber en liten bön till Gud och hoppas på att han kan rädda mig ur denna soppan som jag har ställt till med. Jag sätter mig på soffan mittemot mina föräldrar och kollar ner på mina sammanlänkade händer. 
''Vem var du hos och våga inte ljuga för mig Kelsey!'' säger min far och smäller handen på bordet, jag rycker till och vägrar möta hans blick.
''Justin'' piper jag och mest av allt just nu vill jag bara krypa upp i min mammas famn. Jag ger mamma en sorgsen blick och kollar sen på pappa.
''Hur kan du? Gud har alltid varit där med dig, vi har sagt till dig att du inte får ha en pojkvän!'' skriker pappa argt och smäller återigen med handen på bordet. 
''SLUTA BEVARA DET KONSERVATIVA, VI LEVER PÅ 2000-TALET FÖRHELVETET!'' skriker jag och ställer mig upp, min mobil börjar ringa och jag slänger en blick på displayen och läser Justin's namn. Min pappa sträcker sig över bordet och rycker åt sig min mobil. 
''Du lämnar min dotter ifred annars må Gud hjälpa dig!'' skriker min pappa och lägger sen på, han stoppar ner min mobil i hans rock och jag spärrar upp mina ögon.
''Utegångsförbud fram till nyår och tills dess så ska jag behålla din mobil!'' säger pappa ilsket och pekar sen mot mitt rum, en tår rinner ner från min kind.
''Pappa?''
''DU SKA INTE VARA EN HORA, DET VAR INTE DÄRFÖR GUD GAV DIG LIVET!'' skriker min pappa och jag ryggar bakåt, första gången pappa någonsin har kallat mig så. Pappas ord är som slag över käften. 
''Du kan inte hindra mig från att vara med Justin!'' skriker jag och reser mig upp och springer uppför trappan och in till mitt rum. Jag slänger mig på sängen med tårar som rinner hastigt ner för mina kinder. Pappa skulle aldrig kunna hindra mig från att vara med Justin. Han har också varit en tonåring en gång i tiden, han borde förstå mig!

Har glömt vad Kelsey's mamma heter, piiiinsamt :$
2:a kapitlet idag, börjar känna mig duktig
eller vad säger ni? ;)
 
10+ kommentarer för nästa!

Published: 2012-10-30 Time: 09:57:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 52 - Ain't I good enough?

PREVIOUS: ''Oroa dig inte, det kommer inte hända honom något'' säger Chase och jag rycker till, och vänder huvudet mot honom men mjuknar snart upp.
''Det är inte de'' suckar jag och lutar mitt huvud bak på nackstödet. 
''Vad är det då?'' frågar Chase och slänger en blick på mig.
''Han är så.... hem-, nej jag vet inte''
 582045_299446630136080_839014173_n_large
 
KELSEY'S PERSPEKTIV:
 
''Tack!'' säger jag och stiger ut ur bilen, innan jag smäller igen dörren så ger jag honom ett leende som han glatt besvarar. Jag vänder mig om och springer upp för Haley's tre trappor och öppnar hastigt dörren och stänger den snabbt efter mig. 
''Hej!'' ropar jag och går först in till köket och hälsar på Elizabeth, hon ger mig ett varmt leende och drar in mig i sin famn, jag kramar hårt tillbaka och byter ett par ord med henne och går sen upp för trappan och rakt in i Haley's rum
''Heeeeeeeey!'' säger jag och förlänger e:t. Haley slår upp sina ögon och gäspar högt. 
''Upp med dig!'' säger jag och smäller till henne med en kudde som jag plockade upp från hennes golv. 
''Klockan är 19:00, man sover vid denna tiden!'' fräser hon och jag skakar ivrigt på huvudet.
''De är just det man inte gör!'' säger jag och brister ut i skratt. Haley lyfter på huvudet och kollar på mig med en frågandes blick, jag rycker på axlarna och vänder ryggen mot henne och ställer mig framför hennes bodyspegel.
''Gå upp och klä dig sexigt så får du veta!'' säger jag hemlighetsfull och vänder mig mot spegeln igen och spanar in mig själv. Jag ser rätt okej ut med kläder som inte tillhör mig. 
''Vart ska vi?'' frågar Haley och reser sig upp, jag rycker på axlarna och kladdar på lite mascara på mina korta ögonfransar, 
''Vad säger Justin om de då?'' flinar Haley och ställer sig framför mig och kletar på lite mascara hon med. Jag rycker på axlarna återigen och lägger tillbaka mascaran i neccesären. 
 
''Justin kommer döda mig när han får reda på detta'' muttrar Haley och öppnar dörren in till Matt's hus, musik dunkas på högsta volym och ett leende sprider sig över mina läppar. Vi kommer hit för att göra något galet, inte bry oss om vad justin kommer säga.
''Komigen Hal släpp loss, imorgon är de ju skola vi kommer ju dränka oss själva med plugg'' säger jag envist och går omdelbart fram till bålen och häller upp dricka i varsitt rött plastmugg. Jag räcker Haley den ena plastmuggen och börjar gunga fram och tillbaka i takt med musiken. 
''You've got to be kidding me!'' utbrister jag och tappar hakan, Haley slår till mig löst på armen och jag pekar på Jenna som står en bit bort med tungan nerkörd i någon bekant's hals. 
Vi smyger närmare och jag sätter drickan i halsen, musiken stängs av och allt som hörs är mig och mitt våldsamma hostande. 
''What the fuck?!'' fräser Haley argt och ger Jenna en smäll över käften. Justin kommer fram till mig och lägger sina händer på mina höfter.
''Rör mig inte!'' säger jag och smäller väck hans händer, Haley ställer sig mellan mig och Justin och lägger sina händer på hans bröstkorg. När jag äntligen har slutat att hosta ställer jag mig bakom Haley, killarna springer in genom Matt's dörr och ställer sig bredvid mig.
''Vad händer?'' frågar Damon som står på min vänstra sida.
''Han körde ner sin tunga i hennes hals!'' skriker jag och pekar på Jenna, Bruce suckar och kollar besviket på sin dotter.
''Sorry Bruce but are you a fucking slut?'' frågar Quinn argt och ställer sig farligt nära Jenna. Jenna fnyser och smeker Quinn med pekfingret över hans käkben, jag sliter inte bort min blick från Justin och skakar sen på huvudet. Jag drar handen genom mitt hår, varför har jag alltid oturen att hitta min kille på samma fest och dessutom tungan nerkörd i den största horan av dom alla? 
''Hur kan du Justin?'' frågar jag och en hård klump bildas i min strupe, han tar ett steg fram och lägger sin hand på min kind och lutar sin panna mot min.
''Jag kämpade emot Kels, jag gjorde verkligen det''
''Inte för att förstöra stämningen men Justin kämpade faktiskt emot men du hann inte se det Kels för du började hosta som fan'' mumlar Haley, jag blundar och tar ett djupt andetag. 
''Vi tar det där ute Justin'' säger jag och flätar mina fingrar med hans och drar ut honom ur huset. Vi börjar gå en promenad under tystnad.
''Det var inte meningen Kels'' mumlar han och lägger sin arm runt min midja. Jag rycker på axlarna och väntar på att han ska börja förklara innan jag drar min slutsats.
''Vad hände?'' frågar jag och ger honom en blick innan jag går djupare in i skogen.
''Jag kom dit, har knappt varit där i en halvtimme innan Jenna kommer fram till mig och kör ner sin tunga i min hals. Som Haley sa, du hann inte se att jag försökte putta bort henne för att du började hosta som fan'' mumlar Justin och går efter mig med händerna nerkörda i fickorna. 
''Är inte jag tillräckligt bra? räcker det inte med en tjej Justin?'' frågar jag och vänder mig om mot honom. Justin kollar ner på sina skor och börjar sparka på en sten. 
''Du är för bra för mig Kelsey, du förtjänar någon som ger dig det du vill, det jag inte kan ge dig''
''Vad menar du?''
''Jag kan inte vara den personen du vill att jag ska vara, jag kan inte ge dig den kärleken. Du är för bra för mig helt enkelt, du förtjänar någon bättre, någon som behandlar dig rätt'' säger han och en tår rinner snabbt ner för hans kind, han torkar snabbt bort den och kollar mot vattenfallet vi har stannat vid.
''Varför låter du inte människorna se det goda i dig?'' frågar hjag och slår ut med armarna.
''När folk ser det goda så förväntar dom sig att man ska vara en sån hela tiden''
''Och jag vill inte behöva leva upp till någons förväntningar'' fortsätter han och tar ett djupt andetag.
''Älskling'' mumlar jag och lägger mina händer på hans kinder, jag pressar mina läppar mot hans och lägger mina armar runt hans hals. Justin bär upp mig och trycker upp mig mot ett träd och fördjupar kyssen. Jag avbryter kyssen och smeker han på kinden med baksidan av mina fingrar.
''Jag älskar dig, bara dig Kelsey Elleen Graham'' flinar han mot mina läppar och kysser dom mjukt. 
''Jag älskar dig med Justin Drew Bieber''
 
''Och så hittar man turturduvorna här, not surprised'' flinar Damon och ställer sig under lyktstolpen så ljuset reflekteras på honom. Jag räcker ut tungan mot honom som en barnslig 3-årig och hoppar ner från Justin's famn.
Jag flätar mina fingrar med Justin's och börjar gå tillbaka till dom andra, jag ger Damon en smäll på axeln när vi går förbi honom. Damon ger mig mördarblicken och jag gömmer mig skrattandes bakom Justin. 

Allting fixade sig & i nästa kapitel funderar jag på att ställa till med en ordentlig scen ;)
EDIT: jag har ändrat Jayla's namn, härochmed så heter hon Jenna ;)

Published: 2012-10-27 Time: 13:59:50 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 51 - Oh snap that bitch

PREVIOUS: ''Vem sa att vi behöver gå till skolan?''
 Jag suckar och reser mig upp, jag drar åt mig täcket och virar det runt min smala kropp.
''Du borde bli av med den vanan'' säger Justin och blinkar med ena ögat, jag himlar med ögonen.
''Ska in och duscha'' säger jag och slickar mig sexigt runt läpparna.
''Jag kommer!'' säger Justin och springer in efter mig till toan.
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Jag hoppar ner för dom tre sista trappstegen som en barnunge och hittar killarna som vanligt i vardagsrummet. Jag klistrar på ett leende och lutar mig mot dörröppningen.
''Du verkar ha de gött däruppe'' flinar Ian och mitt leende blir bredare. Jag nickar sakta med huvudet och sätter mig ner på soffan bredvid Bruce.
''Vart är dom andra killarna?'' frågar jag och kollar efter Arwin, Seth och Carlos. 
''De gick till affären för att handla in mat'' svarar Damon och jag brister ut i skratt, det är inte alls ofta de går till affären och köper in mat, då de gör de så kan man nästan tro att dom har hittat någon snygg guzz därute. 
''Har ni hittat min syster?'' frågar jag och byter samtalsämne, killarna blir tysta och börjar skruva osäkert på sig. 
Min blick vandrar mellan dom och jag känner hur mitt tålamod börjar rinna ut som sand.
''Njaaa'' säger Chase och sätter sig ner på den tomma platsen på min vänstra sidan, jag lutar huvudet på sned och höjer på ena ögonbrynet. 
''Du hade rätt!'' säger Chase till sist, en liten bit av med skuttade upp och ner av glädje medans resten av mig satt på helspänn och lyssnade intensivt. 
''Han är i Chicago'' säger Arwin och kommer in med två påsar full med mat i varsin hand. Tätt intill honom står Seth och Carlos med några få saker i händerna.
''Hej'' säger Kelsey och ställer sig mitt i hela rummet. Jag sträcker ut min hand mot henne och drar in henne i min famn. Jag plaserar en kyss på hennes hals och kollar sen på Arwin.
''Hur fick ni den informationen?'' frågar jag och Arwin nickar mot Kelsey och rynkar pannan. Jag nickar sakta och tar ett djupt andetag. Det kliar i fingrarna. Jag vill bara upp, ta min pistol och åka till Chicago och skjuta skallen av Thimothy. Kelsey lägger sin arm runt min nacke och jag vägrar möta hennes blick. Ibland hatar jag att Kelsey kan förändra mig genom att bara ge mig en blick. 
 
''Loana!'' ropar jag och vänder huset upp och ner. Jag suckar högt av frustration och springer upp för trapporna som är gjorda av glas. Det här huset var enormt och ägdes av Loana, hon fick det i födelsedagspresent av sin pappa. Själv tycker jag att det är överdrivet mycket, att ge ett helt hus till sin dotter som inte kan ta ansvar och själva huset är värt flera miljoner men det roliga med hela det här är att Loana inte bor här, hon bor hemma hos mig och killarna. Så egentligen är det slöseri med pengar. 
''Seriously Loana, jag vill inte leka kurragömma'' ropar jag och öppnar en sovrumsdörr av alla hundra som finns här uppe på övervåningen, jag suckar högt och fortsätter gå längre ner i korridoren.
''Lol, det är jätteviktigt!'' ropar jag irriterat och kollar i nästa rum som var helt tomt där också, 
''Men vafan!'' muttrar jag för mig själv och går ännu längre ner i korridoren och stannar framför mitt och hennes sovrum. Hennes klingande skratt hörs därinnefrån och jag pressar mitt öra mot dörren. 
''Bästa sexet jag någonsin har haft!'' hör man Loana stöna därinnefrån, jag spärrar upp mina ögon och känner på handtaget, öppet. Jag sparkar ilsket upp dörren och ser det värsta, det man aldrig någonsin vill se.
Sin älskade med sin bästavän. Loanas ögon vidgas och jag känner hur Thimothy's hånfulla skratt kryper mig upp längs ryggraden. Jag hoppar på Thimothy och sparkar honom på magen ett antal gånger, jag hör Loana's skrik bakom mig men det är ingeting jag bryr mig om för tillfället. Jag låter ilskan ta över mig och slår killen som skulle föreställa min bästavän, min broder gul och blå. Jag knyter knytnäven och måttar ett par slag mot hans ansikte. Efter att ha slått honom till blods så går jag av honom och tar fram min pistol och avfyrar ett skott mot hans lår.
''Det där är för att du tog min tjej och det här är för mitt hat till dig'' säger jag och avfyrar ett andra skott mot hans axel. Jag lägger pistolen mot min hud innanför tröjan igen och vänder mig om mot Loana som står med täcket runt sin välformade kropp. Jag går med sakta steg mot henne och hon skakar på huvudet samtidigt som hennes tårar trillar ner för hennes kinder. 
''Justin, snälla låt mig förklara'' snyftar hon och backar in i väggen, jag går tillräckligt nära henne och stannar några centimeter bort, inte långt ifrån och inte för nära. Jag skakar på huvudet och flätar in mina fingrar i hennes hår coh drar henne mot mig, jag bryr mig inte om att hon får ont. Jag kollar på henne med hat, äckel och besvikelse i blicken. Jag höjer min vänstra hand och slår henne tvärs över ansiktet, det är allra första gången jag någonsin höjer min hand mot en tjej och även den sista. Jag låter henne ligga där på golvet med smärtan och vänder ryggen och går iväg. Det är då jag lovar mig själv att aldrig någonsin falla för någon.
Och det är även då jag blir en av Stratford's farligaste gängmedlemmar.

''Älskling?'' frågar Kelsey oroligt och skakar på min axel, jag skakar på huvudet och fokuserar min blick på henne. Min arm tar ett hårdare grepp runt hennes midja, jag biter hårt ihop käkarna och kollar på våra sammanlänkade fingrar och tar ett djupt andetag. Jag puttar ner Kelsey på soffan bredvid mig och reser mig upp, jag tar mina skor i handen och smäller igen ytterdörren hårt efter mig. Den kalla vinden slår mot mig, jag sätter mig ner på trappan och slänger på skorna och börjar gå mot min röda bil. Jag ska hitta Thimothy och jag ska även döda honom denna gången utan någon tveka. Jag låser upp bilen med hjälp av nyckeln jag har lagt ner i mina byxor utan jag har märkt det. Jag sätter mig bakom ratten och kollar på den digitala klockan som snart visar 19:00. Jag lutar huvudet bak mot nackstöder och plockar upp min mobil från fickan.
''Marion, vi har ett uppdrag'' säger jag och sväljer hårt.
 
KELSEY'S PERSPEKTIV:
 
''Dafuq?!'' säger jag och kollar ut genom fönstret på Justin's ryggtavla. Jag vänder mig om mot killarna och slår ut med armarna.
''Gjorde jag något fel?''
De skakar på huvudet och en suck lämnar Damons mun.
''Åk till Haley Kels'' säger Bruce och reser sig upp, denna gången lämnar en suck min mun. Jag gör som Bruce säger och går upp till rummet för att byta om och ta mina saker. Jag vänder Justin's gaderob upp och ner och hittar till slut ett par svarta pumps, slitna jeans och en grå pösig tröja med ett svart tjockt bälte runt midjan. 
''Perfekt!'' viskar jag till mig själv och sliter på mig kläderna utan att bry mig om vem som är ägaren. Jag vrider och vänder på mig framför spegeln och förengångsskull känner jag mig vacker. Jag släpper ut mitt bruna långa spikraka hår som når mig till midjan och puffar till det vid sidorna så det får lite volym. Jag ler mot mig själv i spegeln och går sen ner för trapporna.
''Kan någon köra mig eller ska jag ta en taxi?'' frågar jag försiktigt och lutar mig mot dörröppningen.
''Jag kör dig'' säger Damon's lillebror som antagligen heter Chase. Jag ger honom ett leende och går före honom ut till hallen. 
 
''Du kommer väl tillbaka hit?'' frågar han när han har stängt dörren och startat motorn, jag skakar på huvudet.
''Nej'' säger jag och kollar ut genom fönstret, Justin's röda bil syns inte någonstans på parkingsplatsen och en suck lämnar min mun.
''Oroa dig inte, det kommer inte hända honom något'' säger Chase och jag rycker till, och vänder huvudet mot honom men mjuknar snart upp.
''Det är inte de'' suckar jag och lutar mitt huvud bak på nackstödet. 
''Vad är det då?'' frågar Chase och slänger en blick på mig.
''Han är så.... hem-, nej jag vet inte''

 Kommentera.

Published: 2012-10-25 Time: 18:19:24 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 50 - Your lips taste like heaven

PREVIOUS: ''Varför ringde du Bruce?'' frågar jag argt och Kelsey lägger huvudet på sned och brister ut i skratt.
''Berättar jag varför så kommer det inte vara en överraskning längre'' säger hon lugnt och ett fnitter kommer ut ur hennes strupe, jag släpper hennes armar och lägger mina händer på hennes höfter.
''Överraskning?'' frågar jag mjukt och mina mungipor åker upp i ett leende. Kelsey nickar och plaserar en kyss på mina läppar.
''Överraskning till dig'' säger hon och ger mig ännu en kyss. 
 Tumblr_mcat7or0th1rqnpm8o1_500_large
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
 
Jag lägger mina armar runt hennes midja och lyfter upp henne i min famn, Kelsey lägger sina ben runt mina höfter och kysser mig passionerat. Mina händer glider långsamt ner för hennes rygg och stannar vid rumpan och klämmer hårt. Ett lågt stön lämnar Kelsey's mun och jag ler stort och drar in min tunga i hennes mun.
''Okej guys det räcker!'' säger Damon och Kelsey flinar tyst mot mina läppar, jag börjar gå bort mot den svarta skinnsoffan som är ledig och lägger ner Kelsey på rygg med mig över och mellan hennes ben. Medans jag hånglar passionerat med henne så gnider jag min penis mot hennes fitta. Det här är inte första gången jag och Kelsey har börjat göra såhär för att jävlas med killarna. Min hand glider innanför Kelsey's tröja och stannar på bhn. Killarna busvisslade och ooade. Ett leende uppstår på mina och Kelsey's läppar. Jag känner att jag börjar bli kåt och avslutar kyssen och andas djupt i Kelsey's öra.
''babe jag kan inte mer, har blivit kåt'' viskar jag så bara hon hör det. Jag kysser henne ett antal gånger på halsen innan jag tar bort min hand från hennes bröst och vilar mitt huvud på hennes axel. 
''Vi fortsätter uppe på rummet'' viskar hon och kysser min hals. Jag lyfter ännu en gång upp henne i min famn och börjar gå mot rummet med henne. 
 
Jag slänger ner Kelsey på sängen och lägger mig snabbt över henne. Jag gnider återigen min penis mot henne fast denna gången mycket hårdare och snabbare. Stön lämnar Kelsey's strupe och jag ler stort. Jag drar av hennes gråa v-ringad tröja och kysser henne mellan brösten. Hon rullar runt så att hon ligger överst och lägger en varsin handflata på varsin sida över mitt huvud. Jag lyfter på huvudet och kysser henne. Kelsey slänger håret åt sidan och knäpper upp mina jeans och sliter av dom. Jag lutar mig bakåt och njuter av utsikten medans Kelsey tar av sig sin bh. Jag lägger omedelbart mina händer över hennes stora bröst och börjar smeka. Jag rullar runt så jag ligger överst och sliter av mina kalsonger och hennes trosor. Jag böjer mig ner och börjar suga på hennes vänstra bröstvårta. Kelsey flätar in sina fingrar i mitt hår och stönar högt. 
"Komigen Justin, kör in den i mig!" 
Jag flinar och särar på hennes ben och innan hon har hunnit tänka ordet av har jag kört in min penis i henne. Kelsey stönar högt och oblyg och trycker mig hårdare mot sig. Jag ler mot hennes hals och fortsätter smeka hennes bröst. Jag lyfter på huvudet och möter hennes blick, jag ger Kelsey ett svagt leende innan jag flätar mina fingrar i hennes och lägger våra sammanlänkande fingrar över hennes huvudet och börjar stöta hårt i henne. Jag stannar upp ett ögonblick för att reta Kelsey.
''Snälla Justin, retas inte nu'' flämtar hon och jag lägger mig över henne. Kelsey's naglar borrar sig in i min rygg, det svider men det kommer jävlari vara värt det senare. Jag ger henne ett flin innan jag börjar gunga upp och ner i en rytmisk takt. Kelsey trycker mig hårdare mot henne om det ens går. 
''Hårdare justin aah!'' skriker hon. 
Kelsey rullar runt så hon ligger över mig, hon slänger sitt hår åt sidan så det hänger ner för hennes vänstra axel och sätter sig på min penis innan hon börjar rida på mig. Jag lägger mina händer på hennes höfter och trycker henne hårdare fram och tillbaka. Små stön lämnar min mun, Kelsey börjar rida snabbare och hårdare.
''Stöna baby'' säger jag upphetsat och ger henne en hård kyss som hon passionerat besvarar. Kelsey drar sig undan från kyssen och går av mig innan hon kryper ner till min penis. Jag inser snabbt vad hon tänker göra och skakar på huvudet.
''Varför inte?'' frågar hon och tar min kuk mellan hennes fingrar. Jag drar mina fingrar genom mitt hår och lägger sen min hand på hennes bakhuvud. Hon ger mig ett leende innan hon böjer sig ner och tar min kuk mellan hennes läppar. Jag stönar högt och flätar mina fingrar i hennes hår. Varken jag och Kelsey bryr oss ett dugg om att killarna är därnere och hör oss, vid det här laget så har dom nog redan lämnat huset. 
 
KELSEY'S PERSPEKTIV:

''Babe dra väck huvudet, jag kommer!'' flämtar Justin och försöker få bort mig, men jag smäller bestämt bort hans händer och någon sekund senare får jag all Justin's sperma nerför halsen, jag försöker så gott jag kan svälja allting. Efter att ha svalt det mesta så fortsätter jag och nafsar retsamt honom på vissa ställen trots att han försöker få bort mig. Jag gör som han vill och lyfter på huvudet och möter hans blick. 
''Nu är det min tur'' säger han med sin mörka sexiga röst som lätt kan få mig i säng. Justin rullar runt så han ligger överst och kryper ner så han är i jämnhöjd med mitt underliv. Justin lägger sina händer på mitt innerlår och stretar mina ben fast jag försöker kämpa emot. Han böjer sig ner och börjar slicka på min slida. Jag stönar högt och okontrollerat.
''Snälla, justin väck därifrån!'' stönar jag och Justin lyfter på huvudet och pressar sina läppar mot mina.
''Bara för denna gången'' viskar han mjukt mot mina läppar och kysser dom en gång till.
Jag vänder mig om i hans famn så jag har min rygg mot hans bröstkorg och hans armar runt min midja.
''jag älskar dig'' säger jag och somnar.
 
''Vakna'' viskar Justin i mitt öra och smeker mitt bröst. Jag slår upp mina ögon och stänger dom lika snabbt igen, solen skiner starkt in genom dom blåa gardinerna. Jag blinkar ett par gånger och vänjer mig vid solen.
Jag lyfter på huvudet och pressar mina läppar mot Justins. Hans haka är vilad på min axel, jag lägger min hand på hans kind och smeker med tummen. 
''Torsdag likamed skola'' muttrar jag och slår händerna för ansiktet. Justin tar bort dom och kollar på mig och börjar flina.
''Vad? har jag något i ansiktet?'' frågar jag och lägger mina händer på kinderna. Han skakar på huvudet och lägger sin hand på mitt bröst.
''Vem sa att vi behöver gå till skolan?''
 Jag suckar och reser mig upp, jag drar åt mig täcket och virar det runt min smala kropp.
''Du borde bli av med den vanan'' säger Justin och blinkar med ena ögat, jag himlar med ögonen.
''Ska in och duscha'' säger jag och slickar mig sexigt runt läpparna.
''Jag kommer!'' säger Justin och springer in efter mig till toan.

Hatar verkligen av hela mitt hjärta att skriva en sex scen men jag märkte hur mycket ni längtade efter de ;)
JOKE! xd

Kommentera duktigt för nästa! ;)

Published: 2012-10-23 Time: 05:58:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 49 - I'm mad because I love you

PREVIOUS: ''Så varje gång vi har sex är okej? inget mer?'' utbrister jag och det blir alldeles tyst i rummet. Haley's haka for ner till golvet och Kelsey spärrar upp sina ögon och blir tomatröd i ansiktet. Hon reser sig upp och springer ut ur huset. Jag inser just precis vad jag har sagt och gömmer ansiktet i händerna.
''Fuck!'' säger jag och smäller knytnäven i bordet och reser mig upp och springer ut efter Kelsey.
 
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:

''Kelsey vänta!'' ropar jag och hinner ifatt henne. Hon stannar någon meter ifrån mig med ryggen mot. Jag suckar högt och svär lågt för mig själv.
''Vänd dig om älskling'' säger jag försiktigt, hon vänder sig sakta om och jag möter hennes sorgsna blick. Jag tar ett steg framåt och hejdas när jag lyfter det bakre benet.
''Stopp, stanna där du är!'' säger hon kallt och tar ett steg bakåt.
''Fan babe..'' säger jag och min tunga rullar ihop sig, jag börjar svettas och får inte ut ett ljud. Det var inte meningen att säga det, det bara hoppade ut ur min mun.
''Säg det du vill ha sagt, tänker inte slösa min dyrbara tid på dina ursäkter mer'' säger hon och jag kan knappt tro mina öron, är det verkligen min Kelsey som säger det till mig?
''Kels det var inte meningen att säga det, jag vet inte vad som flög i mig'' säger jag och slänger ut med armarna.
''Är det verkligen din ursäkt? jättemycket verkar flyga i dig nuförtiden, du kanske ska ta och se upp med vad du säger''
Jag spärrar upp mina ögon, vem fan tror tjejen att hon är? Ingen tjej, verkligen ingen tjej har någonsin använt den attityden mot mig, inte ens slamporna på klubbar. Jag är inte alls van vid att någon tjej ska slänga en spydig kommentar men egentligen förvånar det mig inte, vad tror jag egentligen? att det inte finns tjejer som säger ifrån? 
''Allting handlar inte bara om dig Justin''
''Varför gör du såhär Kels?'' frågar jag och sväljer den stora klumpen som har satt sig i halsen.
''Smärtan'' säger hon och en tår rinner ner för hennes kind, det gör ont att se henne gråta och veta att det är pågrund av mig och inte kunna torka dom och berätta att allting kommer bli bra igen. 
''babe?'' oroligheten börjar långsamt stiga, jag slänger en blick bak och ser hela högen stå i varsitt fönster och titta på. Jag suckar knappt hörbart och vänder mig sen om mot Kelsey igen.
''All den smärtan, det känns som om det försöker exlodera ut ur mig'' säger hon och nu börjar flera tårar trilla långsamt ner för hennes underbara bruna ögon. Kan inte förstå hur jag inte kunde se henne innan i skolan, att jag aldrig har lagt märke till henne. Haley står någon meter snett bakom Kelsey, jag ger henne en sorgsen blick och hon rycker på axlarna och mimar ''jag kan inte hjälpa dig'' tillbaka. Jag nickar osynligt och kollar ner på mina svarta strumpor. 
''Jag försöker Kelsey, jag försöker, förlåt'' säger jag och denna gången håller jag inte inne tårarna, en tår rinner långsamt ner för min kind och jag torkar snabbt bort den med baksidan av min hand. Kelsey kommer långsamt fram till mig och mitt hjärta hoppar ett glädjeskutt. Hon lägger sina armar runt min hals och jag drar henne intill mig och lägger mina armar runt hennes smala midja. Vi kramar varandra hårt och jag borrar in mitt ansikte i hennes halsgrop och kysser henne mjukt på halsen. Jag lutar mig tillbaka och böjer mig ner och låter våra läppar återförenas i en djup kyss. Hennes mjuka läppar masserar mina, jag flätar mina fingrar i henne hår och drar henne hårdare mot mig. 
 
''Gör aldrig sådär igen'' viskar jag mot hennes läppar och öppnar inte mina läppar. Jag lutar mina panna mot hennes och sväljer några gånger.
''Gör vad?'' frågar hon mjukt och smeker min kind med baksidan av sitt pekfinger.
''Skrämma mig sådär, trodde jag skulle förlora dig'' mumlar jag och öppnar mina ögon. Ett gulligt skratt lämnar Kelsey's strupe och jag tar hennes hand i min och vänder mig om för att börja gå in med henne igen.
''Nej'' säger hon och släpper min hand, jag kollar frågandes på henne och höjer på ena ögonbrynet.
''Ska bara göra en sak först och sen kommer jag'' säger hon och pekar på Haley.
''Vad ska du göra?'' frågar jag och ler busigt. 
''Det får du se sen'' flinar hon och blinkar med ena ögat. Jag lägger huvudet på sne och fastnar på hennes sockersöta leende, jag drar henne till mig och pressar hårt mina läppar mot hennes.
''Har jag sagt att jag älskar dig?'' frågar jag och hon skakar fnittrigt på huvudet.
''Jag älskar dig'' flinar jag och kysser hennes nästipp.
''Jag älskar dig också'' 
 
KELSEY'S PERSPEKTIV:
 
''HALEY!'' skriker jag från undervåningen och springer upp för trapporna och in till hennes rum där hon ligger och sover. Jag sliter väck täcket från hennes lilla kropp och börjar dra i hennes arm.
''Hal, HAL, HAALEY?!'' skriker jag och skakar på henne,
''Vad fan vill du en tidig onsdagsmorgon, vi är lediga från skolan gå och lägg dig!'' fräser hon och lägger ner huvudet på kudden igen, jag suckar högt och kollar mig runt i rummet efter något jag kan hota med att ta sönder. Min blick fastnar på hennes favoritparfym som hon har fått av sin crush i födelsedagspresent, ett busigt leende leker på mina läppar. Jag reser mig upp och rycker åt mig parfymen.
''Hal, jag tar sönder parfymen om du inte går upp'' flinar jag och håller ut parfymen framför mig. Hon lyfter på huvudet och spärrar upp sina ögon när hon ser den långa smala flaskan i mina händer.
''Äh, du skulle aldrig gjort det'' säger hon och lägger ner huvudet på kudden, jag kan se en glimt av orolighet speglas i hennes havsblåa ögon, jag och Haley är så olika men ändå lika.
''Watch me'' flinar jag och låtsas tappa flaskan och fångar den nån meter över hennes golv, ett högt skrik lämnar Haley's strupe och hon slänger sina händer för ansiktet. Jag sätter mig ner på golvet med flaskan i handen och brister sen ut i skratt. Haley kikar mellan sina fingrar och lägger handen på hjärtat och pustar ut.
''JAG HATAR DIG!'' skriker hon och slänger sig på mig, jag lägger mig skrattandes ner på golvet med Haley över mig. Hon sätter sig på min mage och lägger armarna i kors över bröstet.
''Jag hoppas du väckte mig från min skönhetssömn för en jävligt bra anledning!'' muttrar hon och sätter sig på golvet bredvid mig, jag ger henne parfymen och nickar ivrigt.
''Jag ska göra överraskning för Justin''
 
''Lets do it!'' säger jag och kör ut från Justin's uppfart, jag har bokat två biljetter till San Diego i en helg och nu ska vi bara ringa några samtal och fixa lite med vår hotellsvit så Justin får en rejäl chock, Bruce vet om detta och han har gått med på att ge Justin en fri helg där han bara kan slappa och spendera lite dyrbar tid med mig. De andra killarna vet inte om de men Bruce kommer berätta det så småningom men vad som gäller Justin får han vänta med tills Justin ser det själv med egna ögon. Jag klappar glatt med händerna innan jag lägger en varsin hand på ratten och börjar styra bilen hem mot mig. Jag parkerar bilen i gargaret och slänger en blick runtomkring  mig där varken mammas eller pappas bil syns. Jag stänger av motorn och vi stiger ut ur bilen och går in genom dörren som leder in i köket, jag tar telefonen i min hand och tar fram den skrynkliga lilla lappen Bruce har gett mig och sätter mig ner på köksstolen. Jag slår snabbt nummret och trycker på ring innan jag trycker telefonen tätt mot örat och väntar på att någon på andra sidan ska lyfta luren.
''The Hilton hotel'' svarar en kvinna från andra sidan.
''Jag vill boks en svit för mig och min pojkvän'' säger jag försiktigt och biter mig i läppen.
''Namn och personnummer?'' frågar hon och jag rabblar snabbt upp mitt namn och personnumner.
''En romantisk svit'' säger jag och slår handen för pannan, hur dum är jag egentligen? man kan inte säga så.
''En bröllopssvit blir det isåfall'' skrattar kvinnan från andra sidan, jag mumlar ett generat ''ja'' och efter det så bryts samtalet. Haley brister ut i skratt och jag lutar mig tillbaka i stolen.
''Aldrig att jag gör de igen!'' skrattar jag och lägger ner ansiktet på bordet. Jag slänger bak huvudet och ser Haley stå framför mitt kylskåp med en safari yoghurt i handen. Jag suckar och fiskar upp min mobil och knappar snabbt Bruce' nummer.
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
 
''Om han inte är i Chicago, vart ska han annars vara?'' fråga Chase och biter sig i läppen. Bruce' mobil börjar ringa och alla vänder blickarna mot honom, han rycker oskyldigt på axlarna och fiskar upp sin mobil och kollar på displayen. 
''Hej Kelsey'' säger han och jag ryggar bakåt, vill Kelsey något så brukar hon ringa till mig.
''Är allting fixat?'' frågar han och ler. Man hör klart och tydligt Kelsey's röst från andra sidan men orden går inte att uppfatta.
''Vilken helg?'' frågar han och lutar sig bakåt i fotöljen, min blick lämnar inte Bruce'. Han nickar och hummar tills han äntligen lägger på. Ilska bubblar inom mig och en stänk av avundsjuka sköljer över mig. 
''Vad ville hon?'' frågar jag hest och harklar mig. Jag försöker behålla lugnet, Damon lägger sin hand över min arm och tar ett hårt grepp. 
''Vad ville hon?'' upprepar jag en gång till men med mer bestämd röst denna gången.
''Justin, vi tar det sen'' mumlar han och böjer sig framåt så han lutar sina armbågar mot ett varsitt knä, jag slänger mig på Bruce och tar honom i kragen och slänger upp honom mot väggen. Mitt ansikte är farligt nära, djupa andetag lämnar Bruce' näsa. Damon och Quinn tar ett varsitt grepp om min arm och försöker dra bak mig, jag sliter väck min arm och ger Damon en knytnäve över hans vänstra käkben innan jag vänder mig om och ger Quinn en smäll på hans högra käkben. Flåsandes ställer jag mig framför Bruce och höjer handen ända tills en bekant röst hejdar mig.
''JUSTIN!'' skriker Kelsey och ställer sig mellan mig och Bruce, jag tar ner handen och kollar ilsket på henne och kommer närmare tills hon trycks upp mot Bruce. Bruce tar ett steg åt sidan och Kelsey backar ännu mer tills hennes rygg slår mot väggen. Våra ansikten är 2 cm från varandra och jag kollar henne i ögonen och biter ilsket ihop käkarna. Jag tar ett hårt grepp om hennes armar och trycker upp henne hårdare mot väggen.
''Varför ringde du Bruce?'' frågar jag argt och Kelsey lägger huvudet på sned och brister ut i skratt.
''Berättar jag varför så kommer det inte vara en överraskning längre'' säger hon lugnt och ett fnitter kommer ut ur hennes strupe, jag släpper hennes armar och lägger mina händer på hennes höfter.
''Överraskning?'' frågar jag mjukt och mina mungipor åker upp i ett leende. Kelsey nickar och plaserar en kyss på mina läppar.
''Överraskning till dig'' säger hon och ger mig ännu en kyss. 

ETT LÅÅÅNGT KAPITEL, mhihi :D
12+ kommentarer för nästa där ni berättar vad ni gillar med detta kapitlet, måste veta vad ni tycker. För själv blev jag ganska nöjd med det :')

Published: 2012-10-21 Time: 17:23:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 48 - We're gonna find her, relax bro

PREVIOUS: ''Varför reagerade Justin sådär? Vem är killen? hans lillasyster?'' frågar han och en tår rinner ner för min kind, det är alldeles för tidigt för Andrew till att veta saker och ting. Jag har inte tänkt mig att det ska gå så långt, att jag var så dum och inte lyssnade på Loana från första början, jag har dragit in mig själv i detta och snart skulle min lillebror få veta och själv bli indragen.
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
 
Det skulle inte gå så långt, jag har lagt min familj i ett tryggt förvar men antagligen var det egentligen inte så tryggt som jag trodde, den sista människan på jorden fick tag på min lillasyster som betyder hela världen för mig. Han kommer göra allt i sin makt för att krossa mig och det kommer han att lyckas med, vi är tvungna att komma på en plan så fort som möjligt. Det här är inte planerat, det är inte meningen att de skulle hitta henne. Jag har lagt henne på en öde ö tillochmed. Där bara jag och mina killar visste vägen, den ön jag skulle ta med Kelsey på i början av vårt förhållande då hon hade riktat en kniv mot min hals, men vad trodde jag egentligen? det är väl klart som fan att dom har spioner, i den här världen gör man inte något utan att dom andra gängen runtom i världen fick veta det. Gängen som efter flera år har försökt få ner mig och grabbarna, men ingeting kan stoppa oss. Jag ska få tillbaka min lillasyster, hel. Om jag nu ska behöva spilla kött och blod så gör jag de, Jazmyn är inte vem som helst. Hon är en del av mig, Justin Bieber.

Jag reser mig upp från golvet med hjälp av Damon och Quinn som har sträckt ut sina händer. Jag går in till vardagsrummet och tätt efter så kommer grabbarna, det var dags att göra upp en plan. Jag sätter mig i soffan som är längst in mot väggen och lägger upp benen på bordet och lutar bak huvudet mot nackstödet. 
''Är det killen jag tänker på?'' frågar Bruce.
''Timothy Davids, isåfall ja!'' muttrar jag, hinner inte mörda den ena innan den andra poppar upp och gör någon jag älskar illa. 
''Vi måste ta reda på vart han befinner sig just nu'' säger Damon och tar fram en karta. Jag kliar mig på naken och pekar omedelbart på Chicago, killarna höjer på ena ögonbrynet och jag rycker på axlarna.
''En känsla'' säger jag och svarar på deras blickar
''Ska vi följa våra känslor så kommer vi ingenstans ju'' muttrar Quinn och jag suckar högt.
''Förresten, lillebror vill hälsa på'' säger Damon och kliar sig på huvudet. Mina mungipor åker upp till ett leende. Damon's lillebror är min homie, vi kommer jättebra överrens. Han är som oss fast med i ett annat gäng som vi ibland brukar samarbeta med. Vi kan ha med honom i vårt gäng men Damon vill inte det, han är för rädd om hans bror. Damon's mobil börjar ringa, han slänger en blick på displayen och suckar.
''Ja vad är det Chase?'' frågar Damon, Chase är namnet på Damon's lillebror som är lika gammal som mig men man kan tro att han är äldre pågrund av hans biffiga kropp.
''Kom över'' säger Damon och biter ihop käken.
''Chase och hans gäng kommer över, de ska hjälpa oss med att hitta din lillasyster, jag nickar och ger honom ett leende som han fejkat besvarar. Dörren slängs upp och Chase kommer in med sina grabbar tätt efter sig. 
''Aye bro!'' säger jag glatt och reser mig upp. Jag ger honom en broderlig kram som han med glädje besvarar. Chase är ledaren i gänget och han var farligare än Damon, kollar man på Damon och Chase så kan man se att på vissa ställen så liknar Chase Damon. Jag hälsade på resten av killarna som bestod av Arwin, Seth, Carlos och Ian. Det var sånt typiskt tonårsgäng men farliga är dom, Jag och mina grabbar tar hand om lilla Stratford medans Chase och hans killar har andra städer runt omkring i Kanada.
''Hört att du har en flickvän B, vart är hon?'' flinar Carlos och smäller mig skämtsamt på axeln, 
''Hon är hemma'' svarar jag nonchalant och rycker på axlarna.
''Jag vill se henne'' säger Chase och sätter sig upp som innan låg ner i sin brors famn.
''Glöm det Chase, she's my girl'' 
''Komigen, vi ska bara se på henne'' flinar Arwin och blinkar med ena ögat.
''Är hon snygg bror?'' frågar Chase Damon och knockar honom på axeln.
''Får jag svara Justin?'' frågar Damon coh kollar på mig med ett brett flin på läpparna, jag nickar och ler stort.
''Hon är jävligt sexig!'' svarar Damon och brister sen ut i skratt.
 
''Justin!'' hörs två pipiga tjejröster från hallen, killarna blir tysta och ett leende leker på mina läppar.
''Hey babe'' säger jag och ler stort mot Kelsey, Haley ställer sig bredvid henne och lägger armarna i kors.
''Vem är din babe?'' frågar Chase och hans blick vandrar mellan Kelsey och Haley.
''Kelsey'' svarar jag och ger henne ett varmt leende, hennes blick slits inte från Chase och hans killar.
''Vem är de?'' 
Haley pekar omedelbart på Kelsey och tar ett steg åt sidan, Kelsey börjar röra på sig och slänger sig ner i mitt knä, jag ger Chase en hotande blick.
''Chill bro!'' flinar Chase och lägger upp händerna i försvar. Kelsey höjer ena ögonbrynet och jag lägger armen runt hennes midja, hon drar fingrarna genom hennes långa bruna hår och jag böjer mig ner och plaserar en mjuk kyss på hennes läppar. Haley sätter sig ner på tvåsitts-soffan bredvid Damon och lägger det ena benet över andra som är sååå typiskt tjejer. 
Kelsey drar sig undan och reser sig upp, hon går fram till Haley och sätter sig i hennes knä. Jag böjer mig fram och låter mina armbågar vila på varsitt knä. 
''Skulle du göra de?'' viskar Haley tillräckligt hörbart för mig som sitter någon meter bort. Kelsey nickar och böjer på huvudet så hennes hår faller åt sidan och täcker hennes och Haleys ansikten.
''Göra vad babe?'' frågar jag nyfiket och slickar mig runt läpparna. Kelsey rycker på axlarna och skakar på huvudet.
''Inget särskilt''
Var det något jag föraktade mer än folk som himlar med ögonen åt mig eller höjer rösten när dom pratar med mig är när Kelsey undanhåller saker och ting för mig. Grabbarnas blick vandrar mellan mig och Kelsey.
''Hatar du mig fortfarande?'' frågar Damon och vrider på huvudet så han kan möta Kelsey's blick.
''Nej'' mumlar hon och sätter sig ner på golvet mellan Haley's ben. Damon klappar henne på huvudet som om hon vore en liten barnunge. Kelsey reser sig upp och borstar av smutsen som kanske har fastnat på hennes sexiga rumpa. Kelsey tar Haley's hand och drar henne upp ur soffan. De flätar sina fingrar med varandra och ställer sig i dörröppningen. 
''Kom hit baby'' säger jag och sträcker ut armen mot henne, hon tar tag i min hand och sätter sig i mitt knä.
''Så, hur är det att vara tillsammans med Justin?'' frågar Ian och flinar, Kelsey kollar ner på mig och möter sen hans blick.
''Det är väl.. okej'' säger hon och rycker på axlarna, jag spärrar upp mina ögon.
''Så varje gång vi har sex är okej? inget mer?'' utbrister jag och det blir alldeles tyst i rummet. Haley's haka for ner till golvet och Kelsey spärrar upp sina ögon och blir tomatröd i ansiktet. Hon reser sig upp och springer ut ur huset. Jag inser just precis vad jag har sagt och gömmer ansiktet i händerna.
''Fuck!'' säger jag och smäller knytnäven i bordet och reser mig upp och springer ut efter Kelsey.

Hur hade ni reagerat ifall er pojkvän hade sagt så offentligt?
 
8+ kommentarer för nästa, & skriv vad ni tycker om kapitlet vill jättegärna veta vad som är bra/dåligt så jag kan göra bättre ifrån mig på nästa kapitel.

Published: 2012-10-21 Time: 10:34:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 47 - Overprotective

PREVIOUS: ''Att hota min bror hade du inte behövt göra'' säger jag irriterat och vänder mig om så jag står ansikte mot ansikte med honom.
''Han ska inte prata med dig sådär och tro att han bestämmer'' säger Justin och slår ut med armarna.
''Det är min bror Justin!'' utbrister jag och rynkar pannan, Justin rycker på axlarna.
''Spelar ingen roll''
 
KELSEY'S PERSPEKTIV:
 
''Han är min bror?!'' upprepar jag ilsket, Justin suckar och plockar upp sin tröja från golvet och slänger snabbt på sig sin tröja. Han börjar gå mot fönstret och jag höjer på ena ögonbrynet.
''Vart ska du?'' frågar jag och tar tag i hans armbåge.
''Hem'' mumlar han och öppnar fönstret, innan jag hinner smälta allt som har hänt så har Justin försvunnit ut genom fönstret och ensam stod jag kvar mitt i rummet, jag suckar högt och slänger mig på sängen. Dörren öppnas och jag lyfter på huvudet för att se vem det är. Andrew stiger in genom dörren och slänger sig på sängen bredvid mig.
''Har Justin gått?'' frågar han försiktigt och kollar sig runt i rummet, jag nickar och Andrew andas ut av lättnad.
''Seriously, är du rädd för honom?'' flinar jag och börjar skratta lite smått. 
''Nej inte alls, han hotar bara inte mig i mitt eget hus'' spottar han sarkastiskt och jag brister ut i skratt. 
''Han kommer inte göra det igen'' säger jag och lägger min hand på hans kind
''Han skulle bara våga!'' flinar Andrew och jag gömmer mitt ansikte i kudden och börjar skratta.
''Det är inte alls kul'' säger han och reser sig upp. 
''Vart ska du?'' frågar jag och lyfter på huvudet för att kolla på honom, han ger mig ett varm leende och rycker på axlarna.
''Ut och äta glass, följa med?'' frågar han och jag nickar ivrigt
''Ska bara klä på mig'' säger jag och ställer mig framför gaderoben, Andrew pressar ihop sina läppar till ett leende och nickar och går sen ut genom dörren. Jag slänger upp gaderoben's dörrar och går in och letar efter något jag kan dra på mig, snabbt och enkelt. 
 
Efter att ha dragit på mig ett par slitna jeans och en grå v-ringad tröja så låter jag mitt hår hänga slappt ner för axlarna, jag tar mina klackskor i händerna och går ner för trappan och ser Andrew stå och vänta på mig i hallen.
''Har du väntat länge?'' frågar jag och ställer ner mina skor på golvet och går sen in till köket.
''Nej, kom själv ner precis'' säger han och följer efter mig in. 
''Hinner jag göra en macka?'' frågar jag och biter mig i underläppen.
''Ja, om du gör en till mig med!'' flinar han och sätter sig på köksstolen, jag skakar på huvudet och börjar flina innan jag tar ut smör och ost. Jag lägger det på bordet och hämtar sen mackorna från skafferiet. 
''Hämta smörkniv och osthyvel'' säger jag och sätter mig ner på stolen mittemot honom. Andrew slänger ner osthyveln och smörkniven på bordet och jag tackar knappt hörbart. Jag slänger snabbt på smör på dom två mackorna och skickar sen mackorna till Andrew så han kan lägga på osten. Jag slänger smörkniven tvärs över köket och ner i diskhon.
''LIKE A BOSS!'' skriker jag och börjar skratta, Andrew skakar på huvudet och reser sig upp och lägger ner osthyveln  i diskhon. Jag reser mig upp och tar på mig mina klackskor med en smal klack på så går vi äntligen ut till min Range Rover som jag fick när jag fyllde 17. Jag sätter mig i framsätet bakom ratten och Andrew bredvid mig i passagerarsätet. Jag kör snabbt ut ur vår uppfart och börjar köra mot gatustället där jag och Andrew alltid äter glass, det ligger ungefär tio minuter härifrån.
''Hur är det att vara tillsammans med en kriminell?'' frågar min bror helt plötsligt och jag rynkar pannan och kollar snabbt på honom innan jag fokuserar på vägen igen.
''Hur menar du?'' frågar jag och biter ihop käkarna.
''Kels..'' suckar han och jag stannar vid ett rött ljus och masserar min tinning. 
''Överbeskyddande, läskigt, tryggt och ibland kan det vara kärleksfullt, beror på hur han är'' rabblar jag snabbt upp och vägrar möta min lillebrors blick. 
 
Efter att jag har berättat hur det är att vara tillsammans med en kriminell så parkerar jag på en tom parkeringsplats precis vid gatuköket, vi både stiger ut ur bilen och jag krokar min arm med Andrew's och går fram till de rättså långa ledet. Jag lutar mitt huvud mot Andrew's axel och sluter mina ögon en lång stund.
Min mobil börjar ringa och jag fiskar snabbt upp den från mina slitna jeans och trycker på grön lur utan att kolla vem det egentligen var.
''Kelsey Graham'' säger jag trött och tar ett djupt andetag.
''Vad gör du vid gatuköket med din lillebror?'' säger en röst från andra sidan som jag inte alls känner igen, jag spärrar upp mina ögon och kollar mig runt. Jag släpper Andrew's arm och går sakta mot bilen medans jag kollar mig runt.
''Du behöver inte kolla dig runt sötnos, du kommer inte hitta mig!'' säger han och skrattar högt och mörkt, precis som skådespelare gör på skräckfilmer. Jag blundar och tar djupa andetag.
''Vem är du?'' får jag tillslut fram och sväljer hårt.
''Hälsa din älskade pojkvän att han ger tillbaka det som är mitt så får han sin lillasyster'' säger rösten och ett tjejskrik hörs i bakrunden, jag lägger handen över munnen och kniper igen mina ögon och snyftar tyst.
Ett pip hörs efter det. Andrew kommer fram till mig med glassarna i handen.
''Varför stack du bara sådär?'' frågar han och räcker mig en glass,
''Vi har inte tid nu Andrew, vi måste till Justin'' säger jag upphetsat och puttar fram honom. Andrew säger ingeting och hoppar in i bilen och efter honom så kommer jag. Jag vrider snabbt om nyckeln och gasar, snart var vi ute på vägen och jag svänger åt höger och börjar köra mot Justin's hus.
''Vad händer?'' frågar Andrew oroligt, jag rycker på axlarna och skakar på huvudet. 
''Inte en aning'' säger jag skrämt och gasar på lite extra. Andrew tar ett hårt grepp om min arm
''Sakta ner syrran, jag vill inte dö'' säger han skrämt och ryggar bakåt.
''Framme'' säger jag och parkerar hursomhelst framför Justin's hus innan jag stänger av motorn och springer ut. Andrew följer efter mig, jag slänger upp ytterdörren.
''JUSTIN!'' ropar jag och kollar först i vardagsrummet, Justin kommer flygandes ner för trappan och möter mig. Damon, Quinn och Bruce kommer in från köket och kollar oroligt på mig. Deras blick vandrar mellan mig och Andrew.
''Det är min lillebror, han vet ingeting'' försäkrar jag och pekar på Andrew.
''Vet vad?'' frågar han försiktigt och höjer på ena ögonbrynet.
''Quinn'' presenterar Quinn sig och räcker fram handen mot Andrew, Andrew sväljer snabbt och skakar hand med Quinn.
''Andrew'' 
''Det här är Damon och Bruce'' säger Quinn och pekar på dom, Andrew's blick möter min och jag ger honom en blick om att det inte är någon fara. Andrew pressar ihop sina läppar till ett rakt streck.
''Justin'' säger jag och vänder mig om mot Justin, jag plockar upp min mobil och går in på senaste samtal och trycker upp numret. 
''Vems nummer är det här?'' säger jag skrämt och är nära på att brista ut i gråt.
''Babe, vad har hänt?'' frågar Justin oroligt och lägger handen på min kind.
''Han sa att du ska ge tillbaka det som är hans så får du din lillasyster och ett tjejskrik hördes i bakrunden, vem är han Justin?!'' 
Justin spärrar upp sina ögon och vänder snabbt på huvudet mot killarna, han tar min mobil och ringer upp det numret igen.
''Lämna min syster ifred'' säger Justin och knyter knytknäven. Ett tjejskrik hörs högt och tydligt, killarna tar ett steg fram och Justin backar intill väggen, han lägger på och räcker mig telefon.
''HELVETE!'' skriker han och smäller till väggen så hårt han kan med knytnäven, Andrew ryggar bakåt och jag går fram till honom och lägger mina armar runt hans midja.
''Det är okej Drew, det är okej'' säger jag mjukt och smeker hans kind, Andrew sliter inte blicken från Justin som ligger nere på knä med en blodig knytnäve. Jag lägger min hand på hans bröstkorg och viskar gång på gång att det inte är någon fara. Att allting är okej. 
''Kelsey, ta din bror och åk hem'' säger Damon och går fram till oss, jag nickar ivrigt med huvudet och leder Andrew ut genom dörren och mot bilen, han var fortfarande i chocktillstånd.
Det hade jag med varit om jag inte redan hade vänjt mig vid detta.
Andrew sätter sig i passagerarsätet och säger inte ett ord.
''Det är okej Andrew''
''Vad händer?'' säger han hest och sliter inte blicken från vägen. Jag suckar högt och skakar på huvudet.
''Ingeting'' ljuger jag och Andrew fnyser.
''Varför reagerade Justin sådär? Vem är killen? hans lillasyster?'' frågar han och en tår rinner ner för min kind, det är alldeles för tidigt för Andrew till att veta saker och ting. Jag har inte tänkt mig att det ska gå så långt, att jag var så dum och inte lyssnade på Loana från första början, jag har dragit in mig själv i detta och snart skulle min lillebror få veta och själv bli indragen.

Inte ett dugg nöjd med kapitlet men ville inte få er att vänta längre än vad ni redan har gjort..

Published: 2012-10-17 Time: 20:45:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 46 - Karma is a bitch bro

PREVIOUS: ''Mhm?'' mumlar jag och nafsar skinnet på hans hals och suger.
''Vi kan inte göra det, inte här, dina föräldrar är hemma'' viskar han i mitt öra och biter min öronsnibb. Jag suckar högt och går av honom, jag lägger mitt huvud på hans bara bröst och gäspar stort.
''Sov babe, jag är här när du vaknar'' är Justin's sista ord innan jag faller in i en djup sömn.
 
672366048_large
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
 
Jag vänder mig om och lägger handen över örat och lägger tyngden på armbågen och kollar på Kelsey medans hon ligger där och sover lugnt och fridfullt. Jag stryker henne över kinden och ler lite smått för mig själv. Jag lägger ner mitt huvud på kudden och blundar och somnar efter ett tag vridande.
 
NÄSTA MORGON:

jag känner hur Kelsey lyfter sitt huvud från min bröstkorg och reser sig upp. 
''Jag är vaken babe'' mumlar jag och slår försiktigt upp ögonen, Kelsey vänder sig om och lägger huvudet på sned.
''Väckte jag dig?'' frågar hon och biter sig i läppen på ett sexigt sett, jag skakar på huvudet och klappar på sängen bredvid mig. Hon kommer fram till sängen och ställer sig på alla fyra över mig. Jag lyfter mitt huvud och kysser mjukt hennes läppar. Kelsey lägger ner sitt huvud på min axel och jag stryker henne lätt över håret. 
''Vart skulle du egentligen?'' frågar jag och kysser hennes läppar igen.
''Göra frukost till dig'' säger hon och kollar generat ner på sina sammanflätade fingrar, jag flinar och rullar runt så jag ligger över henne. Halva min kropp ligger på sängen och den andra halvan är över henne, jag lägger min arm i kors över hennes bröst och stryker henne på kinden med tummen. Hon ger mig ett leende som jag glatt besvarar.
''Did I mention that I love you?'' frågar jag och höjer på ena ögonbrynet.
''Nej'' flinar hon och lägger sin hand på min kind, jag tar tag i hennes hand och kysser hennes handflata. Hon vänder oss om så hon ligger över mig.
''Kan du nu sluta rulla runt?'' flinar hon ger mig en hastig kyss.
''Jag gillar vara överst, jag gillar ha kontrollen'' flinar jag och blinkar med ena ögat.
''HA HA, jättekul!'' mumlar hon och brister sedan ut i skratt, jag skakar på huvudet och rullar runt och reser mig upp istället och ställer mig bredvid sängen.
''Vart ska du?'' frågar hon och lägger sin tyngd på armbågarna som är nertryckta i sängen. Kelsey rullar runt i sängen en stund innan hon reser mig upp. Innan Kelsey hinner få ut ett ord så har jag slitit av henne tröjan och tryckt upp henne mot väggen och pressat mina läppar mot hennes.
 
KELSEY'S PERSPEKTIV:
 
Jag la mina armar runt hans hals och la även mina ben i kors bakom hans rygg. Jag drar mig bakåt och tar djupa andetag innan jag sliter av Justin hans tröja och låter våra läppar återförenas igen. 
''I want you so badly baby'' viskar han mjukt mot mina läppar. Hans läppar åker över min kropp och nafsar på skinnet på min hals. Jag känner hur Justins stånd växer hårdar mot min innerlår.
''Låt. oss. göra. det. här. och. nu.'' säger jag mellan varje kyss. 
''Med nöje'' säger han och trycker upp mig hårdare mot väggen, jag drar av honom mina mjukisbyxor som han har på sig och lägger min hand på hans penis utanför kalsongerna. Justin gömmer sitt ansikte i min hals och stönar lågt. Jag släpper hans penis och min hand glider upp för hans magmuskler och stannar vid hans nyckelben. Jag slänger bak med huvudet och låter Justin knäppa upp min bh. Jag lutar mig bak lite och knäpper upp mina svarta jeans. Justin's blick slits inte bort från mina bröst, jag ler lite smått och tar tag i hans nacke och pressar hans ansikte mellan mina bröst. Justin's tunga var snabbt ute och fann min högra bröstvårta. 
''KELSEY!'' ropar mamma från undervåningen, jag sliter snabbt väck mitt ansikte från justins och stirrar på honom. Jag hoppar ner och puttar rättarsagt slänger in honom på toan och sliter snabbt på mig min bh och en stort tröja jag hittar på golvet. Dörren slängs upp och Andrew står och stirrar på mig.
''Du får lixom jättegärna knacka, tänk om jag hade stått här naken?'' muttrar jag och vänder mig om och börjar gå mot gaderoben. 
''Mamma vill fortfarande träffa Justin'' säger Andrew och går in och stänger dörren efter sig. Han slänger sig på min säng och trycker ner sitt ansikte i kudden.
''Varför luktar denna killparfym?'' frågar Andrew nyfiket och kollar på mig.
''Uhmn, jag har på mig Justin's tröja'' ljuger jag och ler fejkat. Andrew kollar ner på min tröja och brister sedan ut i skratt. Han skakar på huvudet och sätter sig upp.
''Kolla på den en gång till så ska du se att de inte är bieber's tröja'' flinar han och slänger bak med huvudet vilket inte är någon bra idé, Andrew smäller till huvudet i väggen och jag brister ut i skratt.
''Karma is a bitch bro!'' skrattar jag och öppnar min gaderob. Han suckar högt och masserar bakhuvudet.
''Nej men seriöst, är Bieber här?'' frågar han och hans blick söker runt i mitt rum och letar efter Justin.
''Vadådå, vill du lära känna honom?'' säger jag och ler, han skakar snabbt på huvudet.
''Nej så jag kan säga till mamma så du får utegångsförbud'' 
Jag vänder mig snabbt om och klistrar blicken på honom.
''Du skulle bara våga!'' hotar jag och tar ett steg närmare.
''Så han är här?'' säger han hoppfullt. Dörren till badrummet öppnas och Justin stiger ut.
''So what ifall jag är här? Du ska inte säga ett ord för då blir det nog de sista du någonsin kommer säga'' hotar Justin och ställer sig bredvid mig, han lägger sin arm runt min midja och trycker mig tätt intill honom. Andrew ryggar bakåt av rädsla och nickar snabbt. 
''Gå ut härifrån NU!'' säger Justin och nickar mot dörren, Andrew slänger sig mot dörren och går snabbt ut.
''Att hota min bror hade du inte behövt göra'' säger jag irriterat och vänder mig om så jag står ansikte mot ansikte med honom.
''Han ska inte prata med dig sådär och tro att han bestämmer'' säger Justin och slår ut med armarna.
''Det är min bror Justin!'' utbrister jag och rynkar pannan, Justin rycker på axlarna.
''Spelar ingen roll''

Jag vet, ni hatar mig men ni kan väl ändå kommentera?

Published: 2012-10-14 Time: 18:48:08 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 45 - Sweet dreams baby

PREVIOUS: ''See you man'' säger jag och ger honom en klapp på axeln, han nickar och jag stänger dörren efter honom. Jag drar tröjan över huvudet och strippar av mig byxorna innan jag smyger ner bredvid Kelsey i sängen och släcker taklampan med hjälp av väggknappen som satt precis intill sängen. Jag böjer mig ner och ger Kelsey en hastig puss på pannan innan jag vänder mig om och sluter ögonen för natten.
(Stefan är han killen till vänster & Quinn är han till höger)
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
 
Jag vänder mig om i sängen och lägger armen på en tom plats bredvid mig, jag slänger upp ögonen och märker att Kelsey inte är där. Oroligheten sprider sig i kroppen och jag går snabbt upp ur sängen och sliter på mig joggingbyxor innan jag går ner för trappan. Huset äralldeles tyst, killarna sover fortfarande. Jag kollar i vardagsrummet och hittar ingen Kelsey, jag vänder mig om och går med snabba steg mot köket, ingen Kelsey där heller.
''DAMON, BRUCE, QUINN!'' skriker jag från nedervåningen, Damon som redan är vaken sticker ut sitt huvud.
''Ja?'' frågar han nyvaket och höjer på ena ögonbrynet.
''Var i helvete är Kelsey?''
''Varfan är Haley?!'' ropar Quinn och går till början av trappan, Bruce kommer nyvaken ut ur sitt rum.
''Håll käften förhelvete, vad skriker ni om?'' frågar han irriterat och höjer rösten. 
''Dom har nog stuckit'' säger jag och sätter mig ner i soffan med mobilen tryckt intill örat. Signal efter signal gick och varken Haley eller Kelsey svarar på sina telefoner. Jag suckar högt och slänger mobilen åt sidan bredvid mig i soffan. Jag slänger en blick på klockan som hänger på väggen som visar 10:23. Jag gäspar stort och lägger mig ner på skinnsoffan.
''Du kan ju inte sova där, din hud kommer klibba fast sig'' flinar Quinn och tar en klunk från sitt kaffe som han håller i händerna.
''jag går upp och lägger mig'' säger jag och reser mig upp och börjar sakta gå upp för trapporna.
''Hej!'' hör man två ljusa röster säga på nedervåningen, jag kollar snabbt ner och möter Kelsey's blick. Jag vänder mig om och går ni för trapporna igen och lägger armarna i kors över bröstet.
''Varfan har du varit?'' frågar jag oroligt, Jayla kommer ut från köket och kollar på Kelsey från topp till tå.
''Letar du efter henne?'' frågar hon bitchigt och höjer på ena ögonbrynet, Kelsey suckar högt, tar på sig sina skor igen och går ut genom dörren.
''Fuck dig Jayla, fuck dig!'' väser jag ilsket och rycker upp dörren.
''Kelsey vänta!'' ropar jag men hon vänder sig inte om. Jag stänger dörren och möter ilsket Jayla's blick.
''En vacker dag kommer jag mörda dig Jayla, jag längtar'' muttrar jag och går förbi henne och upp till mitt rum. Jag smäller igen dörren bakom mig och slänger mig på sängen och efter en stunds vridande fram och tillbaka så lyckas jag somna till slut, äntligen. 
 
KELSEY'S PERSPEKTIV:
 
''Just woke up and thought I'd try, try to step across the line. You know that I've been thinking about it for a while. Starting to think it's time I leave, does me good to know I finally feel, feel this pain, it's real, it's possible'' sjöng jag och drog med plektrumet över strängarna på min gitarr som var 3 år gammal.
''Du sjunger fortfarande lika fint!'' säger pappa och stiger in genom min dörr. Jag ler mot honom och han sätter sig ner på kanten av min säng. Jag lutar min gitarr mot väggen och sätter mig ner på sängen bredvid pappa. Pappa tar mina händer i sina och klämmer dom lite försiktigt och börjar skruva oroligt på sig.
''Pappa?'' frågar jag nyfiket och höjer på ena ögonbrynet.
''Jag vet inte vart jag ska börja'' säger han osäkert och kollar ner på våra sammanlänkande händer.
''Vart som helst!'' säger jag glatt och ger han ett varmt leende som han osäkert besvarar.
''Äh, det var inget'' mumlar han och reser sig upp, han vänder sig om och går ut genom dörren utan att säga något mer eller titta bak. Jag rycker på axlarna och tar min gittar i handen igen och fortsätter att sjunga.
 
''Vakna baby'' viskar en mjuk röst i mitt öra och kysser mig på halsen, jag öppnar försiktigt mina ögon men stänger dom lika snabbt igen.
''Släck lampan'' säger jag hest och kniper mina ögon ännu hårdare, personen bredvid mig som jag ännu inte har sett reser sig upp och ett klick hörs. Jag öppnar ögonen och kollar ut i mörkret. En kropp slänger sig bredvid mig och lägger armen runt min midja.
''Justin?'' frågar jag lågt och försiktigt.
''Mm?'' mumlar han och gömmer sitt ansikte i min hals. 
''Hur mycket är klockan?'' frågar jag lite smått irriterat över att han har väckt mig, han fiskar upp sin iphone från fickan och trycker på hemknappen.
''19:04'' säger han och lägger ner sin mobil i fickan igen.
''Du fucking skojar med mig?!'' frågar jag och höjer rösten lite, jag sätter mig upp och vänder mig om mot honom. Justin höjer på ena ögonbrynet och skakar på huvudet. Jag suckar högt och lägger mig ner igen. 
''Vad är det babe?'' viskar Justin sexigt i mitt öra och smeker min höft med tummen. Jag kurrar ihop mig till en boll och flyttar mig närmare honom. Justin böjer sig ner och plaserar en mjuk kyss på mina läppar, jag trycker honom mot mig och flätar mina fingrar i hans hår. Justin's tunga glider in i min mun och börjar leka med min tunga. Justin sätter sig i gränsle över mig och drar mitt linne över huvudet på mig. Jag sliter av honom hans jacka och tröja och börjar sen kyssa honom nerifrån hans mage och upp och möter hans mjuka läppar. Mina händer fumlar efter hans knapp på byxorna och möts istället av ett jäkla bälte. Efter ett tags slitande får jag äntligen av hans bälte.
''babe'' viskar han mot mina läppar och pressar sina läppar mot mina igen.
''Mhm?'' mumlar jag och nafsar skinnet på hans hals och suger.
''Vi kan inte göra det, inte här, dina föräldrar är hemma'' viskar han i mitt öra och biter min öronsnibb. Jag suckar högt och går av honom, jag lägger mitt huvud på hans bara bröst och gäspar stort.
''Sov babe, jag är här när du vaknar'' är Justin's sista ord innan jag faller in i en djup sömn.

ännu ett sent kapitel, måste verkligen börja skärpa mig..!
11+ kommentarer för nästa

Published: 2012-10-09 Time: 19:47:53 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 44 - Friday, friday, gotta get down on friday

PREVIOUS: André ger Tyler en blick jag inte kan tyda. Tyler nickar och går iväg med svansen mellan benen. Jag höjer på ena ögonbrynet och André skakar bara på huvudet. Jag känner någons fingrar runt min handled och sliter iväg mig från dansgolvet, jag snubblar till och tar tag i personens arm och reser mig upp. Jag kollar åt sidan och möter Haley's blick. Det var hon som slet iväg mig.
''Är inte det där Justin?'' frågar hon chockat och pekar en bit bort.
 Tumblr_maje4y8vlz1r0dn8lo1_500_large

KELSEY'S PERSPEKTIV:
 
''Vem då?'' frågar jag och leker lite dum. Hon pekar ännu tydligare och jag sväljer en stor klump. Det kan inte vara Justin, det får inte vara Justin som står och smeker en tjejs kind och ger henne ett kärleksfullt leende. Jag går ilsket fram till dom och rycker i killens arm så han vänder sig om mot mig, jag tappar hakan till marken.
''Oj förlåt, jag blandade ihop dig med någon annan'' säger jag och backar ett steg tillbaka.
''Det är okej'' säger han och ger mig en kyss på kinden helt oväntat. Jag ler svagt mot honom och vänder mig om och går mot Haley.
''Det var inte han, pinsamt!'' säger jag och blir röd om kinderna, glädjen sprider sig genom hela min kropp och jag skrattar åt mig själv för hur jag är så dum och tror att det var Justin. Han är ju hemma och planerar någoting med killarna som har med Orminge Locos att göra.
''Vad i helvete gör du här?!'' väste en röst i örat på mig, jag vänder mig snabbt om och möter Justin's arga blick. Jag höjer på ena ögonbrynet och kollar bakom honom där Bruce, Quinn och Damon står. Justin kollar på mig från topp till tå och ger mig ett snett leende innan han tar tag i min arm och sliter väck mig från dansgolvet. Jag rycker väck min arm från hans grepp och kollar surt på honom.
''Vad i helvete tror du att du håller på med?'' muttrar jag surt och slår ut med armarna.
''Klockan är 23:04?'' säger han och håller uppe sin mobil
''So what?'' säger jag och rycker på axlarna, han slickar sig runt läpparna och ger killarna en blick. Damon går fram till mig och räcker ut handen.
''Du är den sista människan på jorden jag skulle kunna följa med!'' säger jag kallt och smäller väck hans hand, inte en chans att jag skulle lyssna på honom nu och framöver. Inte efter det han gjorde och sa till mig. Damon höjer på ena ögonbrynet och jag skakar på huvudet som svar. 
''Gör inte det här värre än vad det redan är!'' väser Justin ilsket och nu är det min tur att höja på ena ögonbrynet. Vad är det nu jag har gjort som är så fel? Haley ställer sig på min sida och kollar frågande på Justin och killarna.  ''Du borde med gå hem Hal!'' säger Bruce och ställer sig bredvid Justin, jag ger Haley en blick och himlar sen med ögonen mot Justin, han biter hårt ihop käken och väntar på att jag ska röra på mig. Hans blick åker ner till min hand där jag håller ölburken, Justin rycker den ur min hand och slänger den åt sidan och tar sen ett hårt grepp om min arm och slänger ut mig genom dörren. Bruce öppnar bildörren åt mig och jag tvekar en sekund innan jag självständigt stiger på. Jag lägger armarna i kors och kollar ut genom fönstret. Justin står utanför och byter några ord med killarna innan han ger mig en blick och hoppar in i framsätet bakom ratten. Haley sätter sig i Damon's bil som står parkerad bakom Justin's. Jag suckar högt och halkar djupare ner i sätet. 
''Jag vill hem!'' gnäller jag och sätter mig riktigt upp och lägger det högra benet över den vänstra. Justin svarar inte, han vrider om nyckeln och startar motorn och börjar köra åt en riktning jag inte känner igen. 
''Jag vill hem!'' upprepar jag, denna gången mycket högre. Justin ger mig en konstig blick och brister sen ut i skratt. Jag suckar högt och lutar bak huvudet och sluter ögonen. 
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
 
Jag kollar på Kelsey lite snabbt innan jag riktar min blick mot vägen igen, hon verkar ha fallit i en djup sömn. Jag parkerar utanför vårt hus och stänger sen av bilen, jag slänger en snabb blick på Kelsey innan jag stiger ut ur bilen och vinkar till mig Damon som precis också hade stigit ut ur sin bil, han kommer joggandes fram till mig och jag pekar på passagerarsätet.
''Bär in Kelsey, hon sover'' mumlar jag och ger honom en klapp på axeln, han nickar och går över till Kelsey's sida och öppnar hennes bildörr. Damon smäller igen dörren med höften och kommer in med Kelsey i sina armar. ''Lägg Kelsey på mitt rum tillsammans med Haley'' säger jag och han börjar gå upp för trappan med Quinn bakom honom som bar på Haley, båda har somnat på vägen hem hit. Anledningen till varför vi inte kör hem dom direkt är för att deras föräldrar  inte kommer tycka att det är roligt att deras döttrar kommer hem helt fulla klockan 12 på natten. Jag slänger mig på soffan med magen mot och lutar huvudet mot armstödet.
''Har vi planerat klart, för jag är dödstrött?'' frågar jag och kollar upp mot Bruce med trötta ögon. 
''Ja det har vi, var och en vet vad ni ska göra!'' säger han och jag reser mig upp, Jag vinkar till mig Quinn och tillsammans börjar vi gå mot mitt rum.
''Haley får sova med dig, har inte plats för tre'' säger jag och slänger upp dörren utan att bry mig om att dom sover. Jag tänder lampan och går fram till sängen och drar väck täcket från Haley. Quinn böjer sig ner och lyfter upp Haley i sin famn.
''See you man'' säger jag och ger honom en klapp på axeln, han nickar och jag stänger dörren efter honom. Jag drar tröjan över huvudet och strippar av mig byxorna innan jag smyger ner bredvid Kelsey i sängen och släcker taklampan med hjälp av väggknappen som satt precis intill sängen. Jag böjer mig ner och ger Kelsey en hastig puss på pannan innan jag vänder mig om och sluter ögonen för natten.

tråkigt kapitel I know :/
men snart tror jag att det kommer hända något, vi får se vad jag hittar på ;)
Kommentera ;)

Published: 2012-10-08 Time: 18:27:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 43 - We're gonna party like it's 3012 tonight

PREVIOUS: ''Dessa undekläderna var sexiga!'' säger Haley och håller upp ett par panties med leopard mönster på.
''Köp dom då?'' flinar jag och kollar på en leopardaktig bh, jag lägger den över mina bröst och kollar efter ifall den passar eller inte. Efter ett tag lägger jag tillbaks den och vänder mig mot Haley och får just syn på en ursnygg bh. Jag springer fram till den och rycker åt mig min storlek.
''Den ska jag ha!''
 

KELSEY'S PERSPEKTIV:
 
''Är du klar?'' frågar jag och väntar på att Haley ska bestämma sig. Hon rycker på axlarna och drar med sig dom ursnygga hotpantsen. Vi går fram till kassan och ställer oss i led.
''Hej!'' säger jag glatt och lägger fram bhn.
''199kr'' säger kassörskan och lägger ner bhn i en påse, jag tar fram mitt kreditkort från plånboken och väntar på att hon ska knappa i något på sin dator. Jag sätter i kortet och trycker snabbt och enkelt min kod. 
''Tack så mycket och välkomen åter!'' säger kassörskan glatt och jag ler bara mot henne, jag går en bit bort och ställer mig och väntar på Haley.
 
''Äntligen!'' stönar jag och tillsammans går vi ut ur Victoria's Secret. Jag kollar mig runt och letar efter en lockande affär. Jag pekar en bit bort mot en affär.
''Vi kan gå in på forever 21?'' frågar jag och utan att vänta på hennes svar så släpar jag med mig Haley bort till affären. 
''Jag ska ha Jeffrey Campell skor med nitar!'' utbrister jag och vänder tvärs och går en på en sko-affär istället.
''Bestäm dig kvinna!'' muttrar Haley och skiner snart upp när hon ser sina favoritskor. Jag går snabbt bort till Jeffrey Campell skorna och väljer ut dom med nitar på.
''Damn, me gusta!'' utbrister Haley och tar ett par i sin storlek och provar dom. 
 
Vi både gick ut ur affären med ett par varsin Jeffrey Campell skor med nitar. 
''Vi kan använda dom ikväll när vi ska på fest?'' frågar jag och Haley nickar ivrigt.
''Vad ska du ha på dig?'' frågar hon och jag rycker på axlarna, inte en blekaste aning.
''Jag vet inte'' säger jag och kollar klockan på min mobil som visar16:21.
''Ska vi hem, eller ska du kolla i fler affärer?'' frågar Haley och stannar upp.
''Vi kan ta en fika och sen åka hem?'' svarar jag med att ställa en annan fråga. Haley nickar och vi börjar gå mot McDonalds, ja vi är såååå normala så vi fikar på McDonalds. Det var en liten bit att gå så det var inte lönt att köra iväg dit. Vi kommer in genom McDonalds enorma dörrar och ställer oss omedelbart i kön, vi skulle ha det vanliga. En jordgubbspaj och läsk, efter det så skulle vi ha en McFlurry, det är så sätt och vis en tradition för oss varje gång vi fikar på McDonalds. 
''Två jordgubbspaj, en fanta och en cola!'' säger jag glatt när det är min tur att beställa. 
''Något mer?'' frågar hon och jag skakar på huvudet.
 
''Orkar vi en glass?'' flinar jag när vi har ätit upp pajen och sen druckit upp hela läsken.
''Självklart!'' skrattar hon och reser sig upp.
''Jag köper dom!'' säger hon och går skrattandes iväg mot kassan. Jag tar upp min mobil och bläddrar mellan apparna och klickar in på något spel jag kan underhålla mig med sålänge Haley var borta.
''Hej!'' säger en bekant röst, jag kollar upp och möter Jespers bruna ögon. Jag stelnar till men ler ändå lite svagt och försöker att inte spotta ur mig någoting.
''Hej!'' säger jag och ler fejkat, just när jag inte behöver se någon av Justin eller Jesper så ska Gud självklart straffa mig och skicka hit någon av dom.
''Får jag slå mig ner?'' frågar han och lägger handen på Haley's stol. Jag skakar på huvudet.
''Inte den stolen, Haley sitter där..'' mumlar jag och kollar ner på mobilen igen.
''Justin har säkert berättat allt?'' frågar han försiktigt och sätter sig ner.
''Tvärtom, han har faktiskt inte berättat någoting'' muttrar jag surt och halkar lite längre ner i stolen.
''Då glädjer det mig att jag blir den första som berättar!'' säger han glatt och ler stort. 
 
Jag spärrar upp mina ögon när Jesper har berättat klart allting. För bra för att vara sant, inte ens detta läste jag i mina hemska sagor som bara handlar om hur Cinderella tappar sin ena sko och hittar sin prins och blablabla. Det är sånt som pappa skulle säga ''Bara tillåtet för vuxna och du är minderårig''. 
''Det kan inte vara sant!'' viskar jag och kollar på Jesper med ögon stora som tefat.
''Tro det eller ej, ditt val'' säger han och rycker på axlarna.
''Äntlig..-!'' hör jag Haley ropa, jag vänder mig om och möter hennes chockade men samtidigt ilskna blick.
''Vad i helvete gör du här?'' frågar hon Jesper surt när hon har kommit fram till vårt bord. Hon slår sig ner på sin plats och vänder sig återigen mot Jesper. Han rycker på axlarna och slickar sig runt läpparna.
''Dags för mig att gå'' flinar han och reser sig upp.
''Bara mellan mig och dig!'' säger han senare och riktar blicken mot mig och blinkar även med ena ögat. Jag nickar snabbt på huvudet och snart var han utom synhåll.
''Vad handlar det där om?'' frågar hon nyfiket och skjuter ifrån sig min glass, jag slickar skeden och rycker på axlarna.
''Inget särskilt'' muttrar jag och äter lite av min glass innan jag lägger ner den på bordet.
''Är inte på humör för att äta glass just nu, ska vi gå?'' frågar jag och ställer mig upp, Haley nickar och följer med mig duktigt efter till bilen. Vi sätter oss ner och för första gången så sprids en obehaglig tystnad.
''Vad sa han?'' frågar Haley och jag skakakar på huvudet.
''Inget särskilt''
''Säkert?''
Jag nickar och vrider om nyckeln så motorn kommer till liv innan jag kör ut från parkeringen och börjar köra hemåt.
''Skulle vi festa ikväll?'' frågar hon och jag nickar ivrigt.
''Självklart, orkar inte vara hemma ikväll'' muttrar jag och gasar på och kör med full fart mot Haley's hus. 
 
''Mamma vi är hemma!'' skriker Haley och går in för dom stora dörrarna och in till det enorma huset. Haley var rik så det bara sprutade om det. Hennes mamma Elizabeth kommer studsande ner för trappan och ger mig ett kärleksfullt leende som jag glatt besvarar. Elizabeth lägger sina armar runt mig och drar in mig i en hård kram.
''Trevligt att se dig igen!'' säger hon och ger mig en kyss på kinden. Jag ler mot henne och mumlar ''Detsamma'' tillbaka. Haley tar min hand och tillsammans flyger vi upp för trappan och in till hennes rum.
''Jag lånar en klänning av dig!'' säger jag glatt och öppnar hennes enorma Walk-In closet som är värsta drömkläderna. Allt nytt som var modet hade hon i gaderoben. Jag plockar ut en rosa kort enkel klänning utan armar med spets på och lägger den över min kropp och snurrar runt framför spegeln som finns därinne. 
''Det blir bra'' säger jag och går ut från gaderoben igen. Haley går ut från hennes badrum med bara underkläder och jag höjer på ena ögonbrynet, ska vi byta om nu?
''Klockan är 8!'' flinar hon och drar på sig en gul enkel klänning.
4ax5nv129ccw_large
 
Man hör musiken från meters avstånd, medans vi går över vägen med våra Jeffrey Campell skor så gör vi någa sexiga moves på vägen. Jag skakar på huvudet åt vår löjliga dans innan jag går innanför dörrarna och möts av den starka doften av alkohol och vinglandes människor. 
''Heeeeey sexy ladies!'' flinar Tyler och sjunger med i låten när han ser oss, jag ger honom ett varmt leende innan jag sträcker ut mina armar och omfamnar honom. Detsamma gör Haley. Jag vänder mig om mot dem och lägger ena benet i kors över den andra. 
''Kom in!'' säger Tyler glatt och lägger sin arm runt min midja, lite påverkad var han om man skulle jämföra med verkligheten. Jag drar med mig Tyler och Haley ut till dansgolvet och börjar dansa galet och hoppa upp och ner. Jaden kommer fram till oss och räcker en varsin ölburk till mig och Haley, vi tar tacksamt emot dom och jag tar en klunk innan jag vänder mig mot Tyler och dansar med honom. Haley går iväg och jag bara slänger en blick efter henne innan jag ger Tyler ett leende och går närmare honom och börjar dansa sexigt men samtidigt försiktigt och på avstånd. Helt ärligt så är Tyler bland dom snyggaste jag har sett. Jag tar ännu en klunk från drickan jag har i handen, det börjar svida lite men det går snabbt över. Jag känner ett par armar runt min midja, jag vänder mig om och möter André's blick, suprising? not really. Jag ger honom ett svagt leende och börjar dansa med honom istället, André ger Tyler en blick jag inte kan tyda. Tyler nickar och går iväg med svansen mellan benen. Jag höjer på ena ögonbrynet och André skakar bara på huvudet. Jag känner någons fingrar runt min handled och sliter iväg mig från dansgolvet, jag snubblar till och tar tag i personens arm och reser mig upp. Jag kollar åt sidan och möter Haley's blick. Det var hon som slet iväg mig.
''Är inte det där Justin?'' frågar hon chockat och pekar en bit bort.

Ett långt kapitel, eller vad säger ni? :)
Kommer försöka skriva 2 kapitel per dag, 
inte för att jag kommer hålla det särskilt länge men man kan alltid testa, right? :)
Kommentera babes! :)
 
btw, glöm inte att följa på bloglovin' !!
 

Published: 2012-10-07 Time: 13:37:23 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 42 - All those fairytales are full of shit

PREVIOUS: ''Jag hatar dig Justin, jag hatar dig..'' säger jag med gråten i rösten, vänder mig om och springer ut ur huset med Haley tätt efter mig. Vi stoppar en taxi och hoppar in i baksätet och Haley säger till honom vart han ska köra. 
''Det här kommer Justin få ångra djupt mycket'' säger jag och lutar mitt huvud mot Haleys axel.
 
KELSEY'S PERSPEKTIV:
 
''Ligg inte där och tyck synd om dig själv, kom vi shoppar!'' säger Haley och drar mig upp från sängen.
''Jag orkar inte'' mumlar jag och lägger mig ner igen. 
''Kels!'' skriker Haley och slår ut med armarna, jag suckar och reser mig upp.
''Efter vi har shoppat ska vi festa, fredag menas med fest!'' säger jag och öppnar min gaderob.
''Du kan kolla i den sen!'' säger Haley och stänger gaderoben och tar min hand och sliter ut mig från rummet. 
 
''Sväng in här!'' utbrister Haley och jag svänger in så snabbt som möjligt, bilen bakom mig börjar tuta men jag bara vinkar genom fönstret och fortsätter köra.
''Såg du hans reaktion?'' frågar Haley och skrattar, jag nickar och skruvar upp volymen och börjar sjunga med. Min mobil börjar ringa, jag slänger en snabb blicka på den innan jag trycker på upptaget och fortsätter att köra och låtsas som ingeting.
''Vem var det?'' frågar Haley och jag skakar på huvudet.
''Ingen viktig'' svarar jag och rycker på axlarna och fortsätter sjunga med på payphone som spelas på radion.
''Jag vill ändå veta vem'' mumlar Haley
''Justin'' suckar jag och svänger just in på parkeringsplatsen.
''Framme!'' säger jag glatt och vrider om nyckeln så motorn stängs av. Vi stiger ut ur bilen och börjar gå in mot köpcentret.
''Vad ska du göra ikväll?'' frågar Haley och kastar en blick på mig innan hon blickar ni mot sin mobil igen.
''Inget särskilt, hurså?'' säger jag och tar hennes mobil från henne så hon ger mig sin uppmärksamhet.
''Ehm, ut och festa?'' frågar hon och jag nickar ivrigt.
''Hell yeah!'' flinar jag och puttar in henne på Louis Vuitton affären.
''Så rik är inte jag..'' säger Haley sarkastiskt och jag brister ut i skratt.
''finns inga snygga väskor längre'' mumlar jag och lyfter och vrider på en väska jag har i händerna.
''Jo men jag behöver nya underkläder'' flinar Haley och tar väskan ur mina händer och lägger tillbaka den och drar mig sen ut ur affären. Vi går en liten bit innan jag slänger en blick på några personer som står en bit bort som jag mycket väl känner igen.
''Hal?'' säger jag nervöst och drar henne i armen till mig.
''Mhm?'' svarar hon och jag pekar en bit bort mot några personer.
''Är inte..-?'' mer hinner jag inte säga innan den ena personen vänder sig om och får syn på oss.
''Kelsey! Haley!'' ropar Nathalie och vinkar ivrigt. Vi vinkar tillbaka och skyndar oss fram till dom.
''Hej!'' säger jag glatt och kramar om henne. Hon besvarar kramen. Jag hälsar på hennes Daniel och på deras kompisar. Vi ställer oss i en ring och kollar på varandra.
''Såå?'' säger Daniel, Nathalies pojkvän och avbryter tystnaden, jag höjer på ena ögonbrynet och ler mot honom. ''Hur går det med Justin?'' frågar han helt oväntat, jag ger Haley en blick innan jag vänder mig mot honom och rycker på axlarna.
''Det går bra'' ljuger jag och ler vänligt. Egentligen vet jag inte hur det går överhuvudtaget, ena dagen älskar vi varandra och andra dagan är vi fiender. Jag gillar inte ett dugg vad han gör men det säger jag inte, jag vänder mig om mot Haley och ger henne en blick om att hon ska hålla med mig.
''Vi borde nog gå nu'' säger jag och ler mot Nathalie och Daniel och deras vänner. 
''Ja, det borde vi nog!'' håller hon med och ler, jag tar tag i hennes hand och sliter henne därifrån.
''Det där var oväntat'' pustar jag ut och hon nickar instämande.
 
''Dessa undekläderna var sexiga!'' säger Haley och håller upp ett par panties med leopard mönster på.
''Köp dom då?'' flinar jag och kollar på en leopardaktig bh, jag lägger den över mina bröst och kollar efter ifall den passar eller inte. Efter ett tag lägger jag tillbaks den och vänder mig mot Haley och får just syn på en ursnygg bh. Jag springer fram till den och rycker åt mig min storlek.
''Den ska jag ha!''

Förlåt för försenad men kunde inte igår, kommer kanske ett kapitel när jag kommer hem.
Är i malmö, men vi får se
 
Kommentera.

Published: 2012-10-05 Time: 14:24:36 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 41 - Orminge Locos

PREVIOUS: ''Ta till tjejerna också'' säger han åt sin kompis som går iväg och beställer något.
''Du hade inte behövt'' säger Hayley svagt och blir rosröd om kinderna.
''Men jag ville'' svarar han glatt och blinkar med ena ögat mot henne.
 
KELSEY'S PERSPEKTIV:

Killen som tydligen heter André kommer tillbaka med brickan full av kakor och läsk. Jesper räcker en varsin kaka till mig och Haley, vi tar tacksamt emot den och ger honom ett svagt leende som han glatt besvarar. 
''Vi skulle väl shoppa sen efter detta?'' frågar Haley och höjer på ena ögonbrynet, jag nickar och tar en tugga av min kaka. Jag tar min fanta i handen och höjer den försiktigt mot min mun och tar en klunk.
''Ni har väl inget emot att jag och André hänger på?'' frågar Jesper och jag skakar snabbt på huvudet.
''Abosolut inte!'' säger Haley snabbt och ler mot honom, André och Jesper besvarar hennes leende.
''Ska vi gå?'' frågar jag och dom nickar, vi reser oss upp och föser in stolarna och börjar gå mot utgången.
''Oh snap!'' säger Haley och tar tag i min arm.
''Vad är det?'' frågar jag oroligt och hon pekar en bit bort mot en kille som kommer gåendes.
''Fuck fuck fuck fuck!'' säger jag och springer en bit bort från Jesper och André till igången där jag kommer möta Justin. 
Justin kommer in genom ingången och hans blick söker efter mig. 
''Hey'' säger jag och lägger mina armar runt hans midja bakifrån. Justin lägger sina händer över mina och lossar mitt grepp runt honom och han vänder sig sakta om med brinnande ögon och kommer närmare mig. Jag höjer på ena ögonbrynet och kollar frågande på honom.
''Har du ens en aning om vilka dom två killarna är? Eller vem hela högen som du satt med är?'' väser han lågt så bara jag hör det. Jag ryggar bakåt och kollar på honom med uppspärrade ögon. 
''babe, de är bara ett par klasskompisar'' svarar jag och rynkar pannan.
''Nej, Kels!'' protesterar han och jag tar ett steg bakåt.
''Gå härifrån Justin!'' säger jag tillräckligt högt och lägger armarna i kors.
Jesper kommer fram till oss och lägger sin hand på min korsrygg.
''Är allting lugnt?'' frågar han och slänger en blick på mig och Justin. Hans blick dröjer kvar på Justin och ger honom ett snett leende, uttrycket på Justins ansikte känner jag igen. Han gör bara det när någoting är i fara 
''Väck från henne!'' väser Justin och ignorerar hans fråga. Han knyter knytnävarna och tar ett steg framåt mot Jesper, jag ställer mig mellan dom och sliter inte väck blicken från Justin. Justin lägger sin arm runt min midja och slänger mig åt sidan så jag snubblar men hinner resa mig upp innan jag trillar. Justin höjer knytnäven och smäller till Jesper som tappar balansen och trillar på marken, Jespers gäng springer fram och ställer sig i skyddarposition. jag springer fram till Jesper och sätter mig på huk.
''Är du helt jävla dum i huvudet, gå härifrån Justin!'' skriker jag argt och tar Jesper runt midjan och hjälper honom upp, Damon och Quinn kommer springandes in genom dörren och ställer sig på varsin sida om Justin.
''Damon, Quinn förhelvete!'' säger jag och reser mig upp och går fram till Damon. Han tar tag i mina handleder och puttar mig till Justin. 
''Säg till Orminge Locos att hålla sig tillbaka och försök inte komma i närheten av oss!'' säger Bruce och dyker upp bakom Jesper. 
''Vad i helvete händer?'' frågar Haley irriterat och höjer rösten. Det blir knäpptyst i kafeterian och allt som hörs är deras djupa andetag, Jesper tar ett stag fram och torkar bort blodet som rinner ur hans mun.
''Trevligt att träffa dig och ditt gäng igen Justin!'' flinar André och ställer sig bredvid Jesper. 
''Vänta nu lite här..'' säger jag och ställer mig mellan både gängen.
''Vem är ni?'' frågar Haley och ställer sig bredvid mig och riktar sin blick mot Jesper och hans gäng som tydligen kallar sig Orminge Locos. Justin ställer sig framför mig och jag håller i hans arm och försöker hindra honom från att måtta ännu ett slag mot Jesper. Har Justin och Jesper träffats? när, var, hur?
 
''Jag har varnat dig McCartney, håll dig borta från mitt gäng och min flickvän!'' morrar Justin och tar ett steg fram, Quinn lägger sin hand på Justins bröstkorg och får honom att ta tillbaka steget. 
''Annars? Vad händer?'' flinar Jesper och lägger armarna i kors, hade jag varit honom så hade jag dock inte sagt emot Justin. 
''Jag bryter varenda ben i din kropp som när vi var i Italien, remember?'' frågar Damon och ler ett snett leende som gör honom mer sexigare än vad han redan är. Quinn brister ut i skratt.
''Jag kommer ihåg din reaktion McCartney, priceless!'' flinar Quinn och lägger armarna i kors.
''Kan ni förklara något för mig?'' frågar jag och lägger min hand på Justins rygg. 
''Kom hit Kels, ta med dig Hal'' säger Bruce, jag tar tag i Haleys arm och går försiktigt fram till Bruce.
''Det kommer inte hända igen, ni är omringade Crips!'' säger Jesper och uttalar Justin's gängnamn med hat.
 
''Killar det räcker nu!'' säger rektorn och kommer emellan Justin och Jesper, stackars lilla rektor som inte har en aning om vad som händer. Halva skolan har omringat Justin och deras gäng och kollat på som små dårar, ingen har vågat säga ett ljud, Vi alla vet att Justin styr hela Stratford och att den som försöker ta hans plats får en långsam tortyr. Justin och hans gäng backar, vänder sig om och går ut genom dörren. Jag, Bruce och Haley följer snabbt efter. Jag kastar en blick på Justin's lamborghini innan jag vänder mig om och hoppar in i Damon's bugatti som Bruce kör vid detta tillfället. 
 
''Vad i helvete är det som händer?!'' säger jag ilsket så fort jag kommer innanför dörren till Justins hus. Killarna slänger sig på sofforna och jag står ensam kvar med Haley bredvid mig i mitten av hela rummet. 
''Få tyst på din tjej Justin!'' ryter Damon och lägger handen på pannan och blundar.
''Justin?!'' ryter jag ilsket och stampar med fötterna.
''Kom vi går Kels!'' säger Haley och tar tag i min arm.
''Duktig flicka Hal, följ med henne Kels!'' säger Damon och sjunker längre ner i fotöljen.
''Vem är Orminge Locos? och hur känner du Jesper, Justin?'' frågade jag lågt och sjönk ner på knä bredvid Justins soffa.
''babe, vi tar det sen, gå hem nu'' mumlar Justin och lägger sin hand på min kind. Jag smäller väck hans hand och reser mig ilsket upp.
''Jag hatar dig Justin, jag hatar dig..'' säger jag med gråten i rösten, vänder mig om och springer ut ur huset med Haley tätt efter mig. Vi stoppar en taxi och hoppar in i baksätet och Haley säger till honom vart han ska köra. 
''Det här kommer Justin få ångra djupt mycket'' säger jag och lutar mitt huvud mot Haleys axel.

mhihi, mer ''information'' om Orminge Locos kommer ni få veta nästa kapitel !
har studiedag idag men jag har inte skrivit något förrens nu är för att jag inte har haft några idéer men nu har jag fullt av dom så jag ska sätta igång med nästa kapitel så fort som möjlig

Published: 2012-10-03 Time: 21:14:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 40 - Jesper McCartney

PREVIOUS: ''Jag följer med'' flinar Justin och reser sig upp, jag vänder mig om.
''Du är inte välkommen'' säger jag retsamt och puttar ner honom på sängen igen. Justin suckar och reser sig återigen upp för att dra på sig rena kläder.
''Jag kör dig till skolan!'' ropar han efter mig och jag nickar osynligt med huvudet.
 
 
KELSEY'S PERSPEKTIV:

Justin parkerar framför skolan och jag böjer mig ner mot honom och ger honom en snabb kyss innan jag vänder mig om och öppnar bildörren och stiger ut. Jag vänder mig om och vinkar till Justin och joggar in genom skolans stora portrar, jag vänder mig om och ser Justin starta igång motorn och köra iväg.
''Äntligen, trodde nästan att du dog eller något'' flinar Hayley och jag hoppar skrämt till och ger ifrån mig ett skrik. Hayley brister ut i skratt och snart instämmer jag. Jag krokar min arm med Haley's och börjar gå mot skåpen.
''Vad har du som första lektion?'' frågar jag och kollar på mitt schema.
''No med Mr Harper'' suckar hon och jag börjar småskratta
''Själv ska man ha franska med snyggingen'' flinar jag och smäller igen skåpet, Haley tappar hakan och jag lägger min hand under hennes haka och stänger hennes mun.
''Inte attraktivt'' flinar jag och börjar gå i riktning mot klassrummet.
''Det där är fusk, snälla kan vi byta lektion?'' frågar hon och putar med underläppen.
''Aldrig, vad ska jag annars roa mig med under lektionen?'' 
''DELA MED DIG DIN PAJAS!'' skriker hon och alla runt omkring oss vänder sina blickar mot oss. Jag blir röd i ansiktet och ökar farten. När vi har rundat hörnet så brister vi båda ut i gapskratt och jag trillar ner på knä. 
''Res dig upp du skämmer ut mig'' skrattar Hayley och lägger sina ben i kors eftersom hon är kissnödig.
''Jag pissar snart på mig'' skrattar jag och lägger mig ner.
''Vad i helvete gör ni?'' säger en bekant röst och vi tystnar och kollar uppåt. Jag reser mig fort upp och kollar med uppspärrade ögon på Justin.
''Ehum, vad gör du här?'' säger jag försiktigt och rättar till min tröja.
''Du glömde din mapp i bilen'' säger han och kollar konstigt på mig, jag räcker ut handen och tar tacksamt emot den. Jag ger han ett svagt leende och kollar på Haley och sen vänder vi på klackan och går därifrån.
''Ses efter lektionen!'' ropar jag efter henne och går in på min lektion och sätter mig längst bak i vänstra hörnet närmast fönstret.
''Jag snor denna platsen här'' 
jag kollar upp mot killen och smälter av hans blick. Jag nickar och ler lite svagt. Det här är något jag måste berätta för Haley, snyggingen sitter bredvid mig.
''Jeseper McCartney'' presenterar han sig och räcker fram handen, som om jag inte visste de.
Jag tar hans hand och skakar den försiktigt.
''Kelsey Graham'' ler jag och rättar till min ställning på stolen. Han ler tillbaka och flashar sina blankvita raka tänder som jag nästan faller för. Mr Lopez harklar sig och drar åt sig vår uppmärksamhet. Jag riktar blicken mot honom och försöker så gott jag kan hänga med på hans genomgång.
 
''Äntligen!'' utbrister jag när klockorna äntligen ringer, Jesper flinar och vi börjar snabbt plocka undan våra saker. ingen vill vara sist ut. 
''Vi ska ha en till lektion tillsammans'' flinar han och blinkar med ena ögat, jag kollar ner i min mapp och ökar takten.
''Ses sen Kels!'' ropar han och går en annan riktning mot sitt gäng som står en bit bort,
''OH MY GOD!'' piper Hayley och hoppar ivrigt upp och ner, jag himlar med ögonen och går före henne till kafeterian som ligger på andra sidan av skolan. 
''Ofta han snackade med dig?'' frågar hon avundsjukt och kollar efter honom, jag ger henne ett snett leende.
''Aoup, han satt bredvid mig'' flinar jag och njuter av Hayley's reaktion, helt priceless.
''Och efter detta ska jag ha ännu en lektion med honom'' säger jag och börjar småflina,
''Jag hatar dig'' skämtar Hayley och slår mig skämtsamt på armen, jag skakar på huvudet och ler mot henne. Vi hittar lediga platser i kafeterian längst ner i hörnet. Vi skyndar oss snabbt bort dit så ingen tar våra platser.
''Kan vi gå och shoppa efter skolan?'' frågar Hayley.
''Ja, jag behöver en ny gaderob'' flinar jag och går just förbi någon som råkar armbåga mig i sidan, jag kipar efter andan och börjar sedan andas normalt igen. Jag masserar mina ömma revben som kommer lämna efter sig ett blåmärke.
''Vad ska du ha?'' frågar Hayley när vi har satt oss ner.
''Ta bara vad som helst!'' säger jag och viftar otåligt med handen, hon skyndar sig iväg till den lilla minimala kiosken vi har. Jag tar upp min mobil från fickan och bläddrar runt med apparna och försöker hitta något som kommer underhålla mig tills Hayley kommer tillbaka. 
 
efter ett tag komemr hon tillbaka med två brownies, en fanta och en cola.
''Jädrans vad det tog för tid!'' klagar jag och tar ett bett från min brownie, 
''Ser du inte den jävla kön eller?'' muttrar hon och slår sig ner.
''Hello ladies, får vi sätta oss här?'' frågar Jesper och ler sitt leende som man dör för. Vi nickar och han och hans kompisar sätter sig ner bredvid oss. 
''Vill ni ha något tjejer?'' frågar han och höjer på ena ögonbrynet.
''Nej tack!'' säger jag tacksamt och håller upp min kaka. Jesper rycker på axlarna och flinar.
''Ta till tjejerna också'' säger han åt sin kompis som går iväg och beställer något.
''Du hade inte behövt'' säger Hayley svagt och blir rosröd om kinderna.
''Men jag ville'' svarar han glatt och blinkar med ena ögat mot henne.

WIHOO, två kapitel på en dag!
Ni älskar mig nu, ellerhur? :D
12 kommentarer för nästa!

Published: 2012-10-03 Time: 19:02:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 39 - You wanna feel my lips all over your body

PREVIOUS: ''Bitch please, knip igen den munnen du har innan jag sliter väck den från ditt ansikte'' muttrar jag surt och går förbi henne och ger henne en axel knock. Kayla tar tag i min arm och slänger upp mig mot väggen.
''Saknat mig?'' frågar hon och kysser min hals.
''Verkligen inte..'' säger jag och flätar mina fingrar i hennes hår och drar bak hennes huvud så hon tvingas att möta min blick.
Tumblr_lumcwzqlh31qjj6z9o1_500_large
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Jag släpper greppet om Kayla och börjar gå upp mot mitt rum och efter Kelsey. Jag öppnar dörren och ser Kelsey liggandes på sängen, jag smyger fram till henne och lägger mig över henne men håller kvar en del av min tyngd på armbågen. 
''Vad är det babe?'' viskar jag och smeker hennes kind,
''Det är inget'' svarar hon och vägrar möta min blick, jag lägger mitt pekfinger under hennes haka och tvingar henne möta min blick. Jag höjer på ena ögonbrynet och väntar på att hon ska svara. 
''Jag är bara besviken på att Kayla kommer tillbaka och förstör allting..'' mumlar hon och jag börjar småflina.
''Tror du verkligen att jag kommer låta henne förstöra, över min döda kropp!'' säger jag och lägger mig i gränsle över henne, jag böjer mig ner och kysser mjukt henne på halsen. Ett litet stön lämnar Kelsey's mun, jag drar mig undan och kollar retsamt på henne. 
''Du kan aldrig göra en sak utan att retas..'' muttrar hon och sätter sig upp och lutar sig tillbaka mot kudden och delar på benen. Jag sätter mig mellan hennes ben och har mina ben över hennes på vardera sida om hennes höfter. Hon lutar sina armbågar mot mina knä och lutar sig framåt så våra ansikten bara är några centimeter ifrån varandra. Jag smeker försiktigt mina läppar mot hennes.
''lönt, bara kyss mig'' mumlar hon och böjer sig fram.
''Nej'' flinar jag och drar mig undan, Kelsey öppnar sina ögon och kollar besviket på mig. Kelsey's ansiktsuttryck förändras och jag kollar frågandes på henne.
''Skola imorgon..'' säger hon och suckar.
''Det är väl inte så farligt'' säger jag sarkastiskt, det är egentligen värre än så. I skolan känns det som om man är i ett fängelse. 
''Det är fredag, sista dagen så veckan'' säger jag och försöker pigga upp henne.
''Kan jag sova hos dig?'' frågar hon och gör valpminen.
''Att du ens behövde fråga'' flinar jag och kysser mjukt hennes läppar.
''Då jävlari ska jag slänga ut Kayla från detta huset!'' muttrar hon och brister sen ut i skratt, jag börjar med skratta och skakar samtidigt på huvudet.
Kelsey reser sig upp och sätter sig i gränsle över mig.
''Det var längesen'' viskar hon och kysser passionerat min hals, ett litet stön lämnar min mun och jag flätar in mina fingrar i hennes hår och trycker hennes kropp närmare mot min. Jag flinar och vänder på oss så jag ligger överst.
''Det var ett tag sen men är du redo?'' frågar jag och kollar henne djupt in i ögonen. Hon nickar och tar i kanten på min tröja och drar den sen över mitt huvud. Jag tar i kanten av hennes linne och drar den över hennes huvud. Jag stirrar på hennes bröst ett tag och inser hur mycker jag verkligen vill ha henne. Jag böjer mig ner och lämnar en kyss mellan hennes bröst. Jag fumlar med knäppet på hennes jeans och efter en kamp med knappen så får jag av dom, Kelsey sätter sig på mig och jag lämnar kyssar på hennes kropp. 
''Ta av dig bh:n'' viskar jag mot hennes bröst och lutar min sen tillbaka, Kelsey slänger bak huvudet och knäpper upp bh:n och slänger den sen åt sidan på golvet. Jag ler ett svagt leende innan jag tar i kanten på hennes panties och drar av dom, kelsey sliter snabbt väck mina kalsonger. Inga klädesplagg som kan hindra oss finns mellan.
 
KELSEY'S PERSPEKTIV/NÄSTA DAG:

Jag vaknar av att jag känner Justin flåsa på mig som en hund över mitt huvud, jag suckar och vänder mig om mot honom. 
''Dags att gå upp till skolan sweetheart..'' flinar han och jag kurrar bara ihop mig till en boll och drar hans kropp till mig.
''Nej, upp nu!'' säger han och puttar ner mig på golvet.
''Hallå jag är naken?!'' ryter jag och drar till mig det ena täcket och virar den runt min kropp.
''Men snälla hjärtat, jag såg dig naken för någon minut sen?'' säger justin och höjer på ena ögonbrynet.
''Ska duscha'' mumlar jag och drar ut håret från bollen jag gjorde igårkväll. 
''Jag följer med'' flinar Justin och reser sig upp, jag vänder mig om.
''Du är inte välkommen'' säger jag retsamt och puttar ner honom på sängen igen. Justin suckar och reser sig återigen upp för att dra på sig rena kläder.
''Jag kör dig till skolan!'' ropar han efter mig och jag nickar osynligt med huvudet.

mjau, hade verkligen ingen ork eller idéer till att skriva en sex - scen men i nästa kan jag lova att det kommer bli bättre!