Published: 2012-10-23 Time: 05:58:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 49 - I'm mad because I love you

PREVIOUS: ''Så varje gång vi har sex är okej? inget mer?'' utbrister jag och det blir alldeles tyst i rummet. Haley's haka for ner till golvet och Kelsey spärrar upp sina ögon och blir tomatröd i ansiktet. Hon reser sig upp och springer ut ur huset. Jag inser just precis vad jag har sagt och gömmer ansiktet i händerna.
''Fuck!'' säger jag och smäller knytnäven i bordet och reser mig upp och springer ut efter Kelsey.
 
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:

''Kelsey vänta!'' ropar jag och hinner ifatt henne. Hon stannar någon meter ifrån mig med ryggen mot. Jag suckar högt och svär lågt för mig själv.
''Vänd dig om älskling'' säger jag försiktigt, hon vänder sig sakta om och jag möter hennes sorgsna blick. Jag tar ett steg framåt och hejdas när jag lyfter det bakre benet.
''Stopp, stanna där du är!'' säger hon kallt och tar ett steg bakåt.
''Fan babe..'' säger jag och min tunga rullar ihop sig, jag börjar svettas och får inte ut ett ljud. Det var inte meningen att säga det, det bara hoppade ut ur min mun.
''Säg det du vill ha sagt, tänker inte slösa min dyrbara tid på dina ursäkter mer'' säger hon och jag kan knappt tro mina öron, är det verkligen min Kelsey som säger det till mig?
''Kels det var inte meningen att säga det, jag vet inte vad som flög i mig'' säger jag och slänger ut med armarna.
''Är det verkligen din ursäkt? jättemycket verkar flyga i dig nuförtiden, du kanske ska ta och se upp med vad du säger''
Jag spärrar upp mina ögon, vem fan tror tjejen att hon är? Ingen tjej, verkligen ingen tjej har någonsin använt den attityden mot mig, inte ens slamporna på klubbar. Jag är inte alls van vid att någon tjej ska slänga en spydig kommentar men egentligen förvånar det mig inte, vad tror jag egentligen? att det inte finns tjejer som säger ifrån? 
''Allting handlar inte bara om dig Justin''
''Varför gör du såhär Kels?'' frågar jag och sväljer den stora klumpen som har satt sig i halsen.
''Smärtan'' säger hon och en tår rinner ner för hennes kind, det gör ont att se henne gråta och veta att det är pågrund av mig och inte kunna torka dom och berätta att allting kommer bli bra igen. 
''babe?'' oroligheten börjar långsamt stiga, jag slänger en blick bak och ser hela högen stå i varsitt fönster och titta på. Jag suckar knappt hörbart och vänder mig sen om mot Kelsey igen.
''All den smärtan, det känns som om det försöker exlodera ut ur mig'' säger hon och nu börjar flera tårar trilla långsamt ner för hennes underbara bruna ögon. Kan inte förstå hur jag inte kunde se henne innan i skolan, att jag aldrig har lagt märke till henne. Haley står någon meter snett bakom Kelsey, jag ger henne en sorgsen blick och hon rycker på axlarna och mimar ''jag kan inte hjälpa dig'' tillbaka. Jag nickar osynligt och kollar ner på mina svarta strumpor. 
''Jag försöker Kelsey, jag försöker, förlåt'' säger jag och denna gången håller jag inte inne tårarna, en tår rinner långsamt ner för min kind och jag torkar snabbt bort den med baksidan av min hand. Kelsey kommer långsamt fram till mig och mitt hjärta hoppar ett glädjeskutt. Hon lägger sina armar runt min hals och jag drar henne intill mig och lägger mina armar runt hennes smala midja. Vi kramar varandra hårt och jag borrar in mitt ansikte i hennes halsgrop och kysser henne mjukt på halsen. Jag lutar mig tillbaka och böjer mig ner och låter våra läppar återförenas i en djup kyss. Hennes mjuka läppar masserar mina, jag flätar mina fingrar i henne hår och drar henne hårdare mot mig. 
 
''Gör aldrig sådär igen'' viskar jag mot hennes läppar och öppnar inte mina läppar. Jag lutar mina panna mot hennes och sväljer några gånger.
''Gör vad?'' frågar hon mjukt och smeker min kind med baksidan av sitt pekfinger.
''Skrämma mig sådär, trodde jag skulle förlora dig'' mumlar jag och öppnar mina ögon. Ett gulligt skratt lämnar Kelsey's strupe och jag tar hennes hand i min och vänder mig om för att börja gå in med henne igen.
''Nej'' säger hon och släpper min hand, jag kollar frågandes på henne och höjer på ena ögonbrynet.
''Ska bara göra en sak först och sen kommer jag'' säger hon och pekar på Haley.
''Vad ska du göra?'' frågar jag och ler busigt. 
''Det får du se sen'' flinar hon och blinkar med ena ögat. Jag lägger huvudet på sne och fastnar på hennes sockersöta leende, jag drar henne till mig och pressar hårt mina läppar mot hennes.
''Har jag sagt att jag älskar dig?'' frågar jag och hon skakar fnittrigt på huvudet.
''Jag älskar dig'' flinar jag och kysser hennes nästipp.
''Jag älskar dig också'' 
 
KELSEY'S PERSPEKTIV:
 
''HALEY!'' skriker jag från undervåningen och springer upp för trapporna och in till hennes rum där hon ligger och sover. Jag sliter väck täcket från hennes lilla kropp och börjar dra i hennes arm.
''Hal, HAL, HAALEY?!'' skriker jag och skakar på henne,
''Vad fan vill du en tidig onsdagsmorgon, vi är lediga från skolan gå och lägg dig!'' fräser hon och lägger ner huvudet på kudden igen, jag suckar högt och kollar mig runt i rummet efter något jag kan hota med att ta sönder. Min blick fastnar på hennes favoritparfym som hon har fått av sin crush i födelsedagspresent, ett busigt leende leker på mina läppar. Jag reser mig upp och rycker åt mig parfymen.
''Hal, jag tar sönder parfymen om du inte går upp'' flinar jag och håller ut parfymen framför mig. Hon lyfter på huvudet och spärrar upp sina ögon när hon ser den långa smala flaskan i mina händer.
''Äh, du skulle aldrig gjort det'' säger hon och lägger ner huvudet på kudden, jag kan se en glimt av orolighet speglas i hennes havsblåa ögon, jag och Haley är så olika men ändå lika.
''Watch me'' flinar jag och låtsas tappa flaskan och fångar den nån meter över hennes golv, ett högt skrik lämnar Haley's strupe och hon slänger sina händer för ansiktet. Jag sätter mig ner på golvet med flaskan i handen och brister sen ut i skratt. Haley kikar mellan sina fingrar och lägger handen på hjärtat och pustar ut.
''JAG HATAR DIG!'' skriker hon och slänger sig på mig, jag lägger mig skrattandes ner på golvet med Haley över mig. Hon sätter sig på min mage och lägger armarna i kors över bröstet.
''Jag hoppas du väckte mig från min skönhetssömn för en jävligt bra anledning!'' muttrar hon och sätter sig på golvet bredvid mig, jag ger henne parfymen och nickar ivrigt.
''Jag ska göra överraskning för Justin''
 
''Lets do it!'' säger jag och kör ut från Justin's uppfart, jag har bokat två biljetter till San Diego i en helg och nu ska vi bara ringa några samtal och fixa lite med vår hotellsvit så Justin får en rejäl chock, Bruce vet om detta och han har gått med på att ge Justin en fri helg där han bara kan slappa och spendera lite dyrbar tid med mig. De andra killarna vet inte om de men Bruce kommer berätta det så småningom men vad som gäller Justin får han vänta med tills Justin ser det själv med egna ögon. Jag klappar glatt med händerna innan jag lägger en varsin hand på ratten och börjar styra bilen hem mot mig. Jag parkerar bilen i gargaret och slänger en blick runtomkring  mig där varken mammas eller pappas bil syns. Jag stänger av motorn och vi stiger ut ur bilen och går in genom dörren som leder in i köket, jag tar telefonen i min hand och tar fram den skrynkliga lilla lappen Bruce har gett mig och sätter mig ner på köksstolen. Jag slår snabbt nummret och trycker på ring innan jag trycker telefonen tätt mot örat och väntar på att någon på andra sidan ska lyfta luren.
''The Hilton hotel'' svarar en kvinna från andra sidan.
''Jag vill boks en svit för mig och min pojkvän'' säger jag försiktigt och biter mig i läppen.
''Namn och personnummer?'' frågar hon och jag rabblar snabbt upp mitt namn och personnumner.
''En romantisk svit'' säger jag och slår handen för pannan, hur dum är jag egentligen? man kan inte säga så.
''En bröllopssvit blir det isåfall'' skrattar kvinnan från andra sidan, jag mumlar ett generat ''ja'' och efter det så bryts samtalet. Haley brister ut i skratt och jag lutar mig tillbaka i stolen.
''Aldrig att jag gör de igen!'' skrattar jag och lägger ner ansiktet på bordet. Jag slänger bak huvudet och ser Haley stå framför mitt kylskåp med en safari yoghurt i handen. Jag suckar och fiskar upp min mobil och knappar snabbt Bruce' nummer.
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
 
''Om han inte är i Chicago, vart ska han annars vara?'' fråga Chase och biter sig i läppen. Bruce' mobil börjar ringa och alla vänder blickarna mot honom, han rycker oskyldigt på axlarna och fiskar upp sin mobil och kollar på displayen. 
''Hej Kelsey'' säger han och jag ryggar bakåt, vill Kelsey något så brukar hon ringa till mig.
''Är allting fixat?'' frågar han och ler. Man hör klart och tydligt Kelsey's röst från andra sidan men orden går inte att uppfatta.
''Vilken helg?'' frågar han och lutar sig bakåt i fotöljen, min blick lämnar inte Bruce'. Han nickar och hummar tills han äntligen lägger på. Ilska bubblar inom mig och en stänk av avundsjuka sköljer över mig. 
''Vad ville hon?'' frågar jag hest och harklar mig. Jag försöker behålla lugnet, Damon lägger sin hand över min arm och tar ett hårt grepp. 
''Vad ville hon?'' upprepar jag en gång till men med mer bestämd röst denna gången.
''Justin, vi tar det sen'' mumlar han och böjer sig framåt så han lutar sina armbågar mot ett varsitt knä, jag slänger mig på Bruce och tar honom i kragen och slänger upp honom mot väggen. Mitt ansikte är farligt nära, djupa andetag lämnar Bruce' näsa. Damon och Quinn tar ett varsitt grepp om min arm och försöker dra bak mig, jag sliter väck min arm och ger Damon en knytnäve över hans vänstra käkben innan jag vänder mig om och ger Quinn en smäll på hans högra käkben. Flåsandes ställer jag mig framför Bruce och höjer handen ända tills en bekant röst hejdar mig.
''JUSTIN!'' skriker Kelsey och ställer sig mellan mig och Bruce, jag tar ner handen och kollar ilsket på henne och kommer närmare tills hon trycks upp mot Bruce. Bruce tar ett steg åt sidan och Kelsey backar ännu mer tills hennes rygg slår mot väggen. Våra ansikten är 2 cm från varandra och jag kollar henne i ögonen och biter ilsket ihop käkarna. Jag tar ett hårt grepp om hennes armar och trycker upp henne hårdare mot väggen.
''Varför ringde du Bruce?'' frågar jag argt och Kelsey lägger huvudet på sned och brister ut i skratt.
''Berättar jag varför så kommer det inte vara en överraskning längre'' säger hon lugnt och ett fnitter kommer ut ur hennes strupe, jag släpper hennes armar och lägger mina händer på hennes höfter.
''Överraskning?'' frågar jag mjukt och mina mungipor åker upp i ett leende. Kelsey nickar och plaserar en kyss på mina läppar.
''Överraskning till dig'' säger hon och ger mig ännu en kyss. 

ETT LÅÅÅNGT KAPITEL, mhihi :D
12+ kommentarer för nästa där ni berättar vad ni gillar med detta kapitlet, måste veta vad ni tycker. För själv blev jag ganska nöjd med det :')

Kommentarer
Avsändare: Anonym

Den var jättebra!:) älskar dina noveller! Läser några andra bloggar också men din är den bästa av dom!
Det är kul att Justin reagerar som han gör för överraskningen;)

2012-10-23 @ 07:00:17 -



Avsändare: Hanna

Hahah skit roligt längtar t nästa men snälla nästa ska vara extra extra lång snälla

2012-10-23 @ 11:19:04 -



Avsändare: Nathalie

Jättebra ! Jag gillar att hon vågar stå upp mot Justin. ! :D du skriver jättebra och lätt att förstå :)

2012-10-23 @ 13:51:45 - URL: http://nattasofsweden.myshowroom.se



Avsändare: becks

jätte bra:) mer!

2012-10-23 @ 15:48:43 -



Avsändare: Emelie

Jätte bra! <3
Och bra ide med den där resan! :)

2012-10-23 @ 16:51:24 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se



Avsändare: JEN..<3

det bev riktigt bra tycker om att dom kan göra något själva utan "jobbet" och kompisarna

2012-10-23 @ 18:07:18 -



Avsändare: emelie

Mera!! :D Bra! :D

2012-10-23 @ 18:08:23 -



Avsändare: Anonym

Meeeer

2012-10-23 @ 19:02:29 -



Avsändare: Anonym

Meeeer

2012-10-23 @ 19:03:45 -



Avsändare: Cindy

Skit bra! Kan nt Justin skämmas lite nu? De var ju grymt pinsamt att bli så upphetsad :3 meer iaf :)

2012-10-23 @ 19:55:29 -



Avsändare: Anonym

jättebra! mer :))

2012-10-23 @ 21:57:12 -



Avsändare: JustinDrewTime

SKIT BRA! :D jag hatade tanken av att läsa en badboy Justin story, but u got me ;) har läst sen början ! Skit bra :)

Svar: haha aw, ska inte göra dig besviken ;)
None None

2012-10-23 @ 22:16:52 - URL: http://justindrewtime.blogg.se



Avsändare: tova

kiiing!! vet du några andra bloggar där justin är "badboy"? älskar sånna noveller !! :)

Svar: nej, inte vad jag har stött på än :/
None None

2012-10-24 @ 17:59:44 -



Avsändare: anonym

jättebra!! :D

2012-10-24 @ 20:06:04 -



Avsändare: Liv

awesome kapitel!

2012-10-25 @ 07:52:37 -



Avsändare: Anonym

azom.

2012-10-25 @ 08:41:46 -



Avsändare: anne

meeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!

2012-10-25 @ 17:27:15 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback