Published: 2012-09-30 Time: 20:02:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 38 - So many ways wanna touch you tonight

PREVIOUS: Jag slänger örngottet åt sidan och låter mig själv falla ner på knä bland fjädrarna.
Jag tar mig en titt runt i rummet och biter ihop käkarna den sista tanken jag har innan jag lägger mig ner och blundar för kvällen är: 
Kelsey hatar mig.
 
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
 
Jag vaknar av att mitt huvud dunkar häftigt, jag sätter mig upp på golvet och lägger händerna på huvudet. Jag kastar en blick på den digitala klockan som visar 06:27.
''Fuck, varför vaknar jag så tidigt?'' mumlar jag och ställer mig upp och tappar balansen för en sekund. Jag tar tag i soffan bredvid mig och återhämtar balansen. Jag lägger mig försiktigt ner på sängen och blundar och försöker somna om. 
 
SENARE DEN DAGEN:

''Kelsey, snälla lyssna på mig!'' ber jag och trycker telefonen hårdare mot örat.
''Säg vad du vill ha sagt'' säger hon och suckar.
''Kan du komma hit, snälla?'' frågar jag och ställer mig framför spegeln och spanar in mig själv. 
''Jag kommer'' suckar hon och lägger på, jag skriker ett glädjetjut innan jag springer ner för trappan och in till vardagsrummet där killarna sitter och skämtar med varandra.
''Ni får inte vara hemma ikväll'' säger jag och ler stort.
''Varför inte?'' frågar dom och höjer ena ögonbrynet
''jag har planerat en kväll för mig och Kelsey och hon kommer vilken sekund som helst!'' flinar jag och börjar dra ut dom ut ur huset. Ett pling på dörren avbryter mitt fösande för en sekund.
''Ta bakvägen!'' föreslår jag och tvingar dom att ta sina skor i händerna och puttar ut dom genom dörren. 
Jag springer till andra sidan och öppnar dörren med ett leende där Kelsey står otåligt och väntar på mig.
''Hey babe, kom in'' säger jag och ler mot henne. Kelsey ger mig en konstig blick innan hon stiger in och tar av sig skorna och börjar gå mot vardagsrummet, perfekt. Jag smyger upp bakom henne och lägger mina armar runt hennes midja och kysser hennes hals.
''Vart är killarna?'' frågar hon och drar sig ur mitt grepp.
''Dom är ute hurså? Vill du inte va själv med mig?'' frågar jag och leendet jag precis hade på läpparna sjunker till en ledsen min.
''Det var inte så jag menade, är van vid att ha dom hemma varje gång jag är här'' säger hon och kollar ner på sina fötter. Jag tar hennes hand och leder henne mot köket. 
''Vad ska vi göra?'' frågar hon och höjer på ena ögonbrynet.
''Det finns ett par shorts uppe på mitt rum som tillhör dig om du vill ta på dig något mer bekvämt'' säger jag och ger henne ett litet leende.
''be right back'' säger hon och snart försvinner hon in på mitt rum och byter om. Kelsey kommer strax ner för trappan med ett par svarta korta mjukis shorts och ett vitt linne. 
''Hey sexy lady!'' flinar jag och smäller henne på rumpan. Kelsey gör en grimasoch brister sedan ut i skratt.
''Vad ska vi göra?'' frågar hon och ställer sig framför mig och lägger sina händer på min bröstkorg, jag lägger mina händer på hennes höfter och drar henne närmare mig.
''Baka'' viskar jag i hennes öra och kysser hennes hals, Kelsey viker undan och jag kollar konstigt på henne.
''Jag har inte glömt vad som hände igår'' säger hon försiktigt och lutar sig mot kylskåpet med armarna i kors över bröstet. Jag suckar högt och tar fram degen jag har gjort innan hon kom och innan jag ringde henne. Hon följer efter mig till bordet och jag lägger ner degen och ställer mig framför diskbänken. 
''Sen när bakar du?'' frågar hon och ställer sig bredvid mig och tar en bit av degen och gör den till en platt boll.
''Sen jag föll för dig'' ler jag och ger henne en mjuk puss på kinden, jag ser på Kelsey's ögon att hon inte är bekväm med situationen men försöker vifta bort det. Jag tar degen och sätter mig ner på köksstolen. Kelsey kommer efter mig och sätter sig ner på stolen bredvid mig och inspekterar varenda rörelse jag gör. 
''Du gör fel Justin!'' säger hon och reser sig upp och sätter sig i mitt knä. Jag kollar över hennes axel och på hennes händer som glider över bordet och försöker forma degen till en platt boll. Jag ler stort för mig själv fast hon inte kan se det. Jag lägger mina händer på hennes lår och smeker henne försiktigt. Jag märker att Kelsey distraheras men säger ingeting. Mina händer glider längre upp och stannar vid hennes troskant. Jag stoppar ner min ena tumme i hennes trosor och smeker försiktigt. 
''Så..'' säger Kelsey och reser sig upp och sätter sig ner på sin stol och möter min hungriga blick. Det stod ganska uppenbart över hela mitt ansikte hur badly jag ville ha henne.
''Tvätta dina händer innan du tar i degen'' säger hon och jag reser mig upp och tvätter mina händer, dörren slängs upp och jag vrider snabbt på huvudet och möter Kayla's blick. 
''Vad gör du här?'' frågar hon och tittar äcklat på Kelsey. Kelsey reser sig upp och går förbi henne och upp mot mitt rum. Jag kollar chockat på Kayla och spärrar upp mina ögon.
''När fan kom du?'' frågar jag irriterat och torkar mina händer med handduken och lägger sedan dom i kors över bröstet. 
''Naw, störde jag er turturduvor?'' frågar hon och putar med underläppen.
''Bitch please, knip igen den munnen du har innan jag sliter väck den från ditt ansikte'' muttrar jag surt och går förbi henne och ger henne en axel knock. Kayla tar tag i min arm och slänger upp mig mot väggen.
''Saknat mig?'' frågar hon och kysser min hals.
''Verkligen inte..'' säger jag och flätar mina fingrar i hennes hår och drar bak hennes huvud så hon tvingas att möta min blick.

Ett litet kapitel men bättre än ingeting, right?
Kommer ni ihåg Kayla, bruce' dotter som hade sex med justin i dom två första kapitlen?
I nästa kapitel så kommer det mer Justin & Kelsey time ;)

Published: 2012-09-30 Time: 08:43:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 37 - hate the thought of her being with someone else | Del 2

PREVIOUS: ''Marion'' säger hon från andra sidan och man hör klart och tydligt att hon har munnen full av mat.
''tänkte precis fråga om du ville ut och äta men det gör du ju redan'' flinar jag och ett skratt hörs från andra sidan.
''Jag har en stor mage, det räcker för din bjudning också''
''Möt mig utanför subway om cirka 2 minuter'' säger jag och lägger på

JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Jag slänger på mig jackan och smäller igen ytterdörren bakom mig, jag öppnar bildörren och hoppar in i framsätet och vrider om nyckeln så motorn fräser till. Min fot trycker ner pedalen och snart var jag utanför subway. Kelsey's bil jag mycket väl känner igen stod parkerad, det finns en tom parkeringsficka bredvid hennes bil och jag bestämmer mig för att parkera där. Jag stänger av motorn och kastar en blick på Kelsey's bil innan jag stiger ut och smäller igen bildörren efter mig och med hjälp av fjärrkontrollen så låser jag bilen. Marion står en bit bort och jag sträcker ut min hand i en hälsning och ler stort. Marion börjar gå mot mig och jag sträcker ut armarna och omfamnar henne i en kram. Vi släpper taget om varandra och börjar gå mot ingången, Marion kastar en blick in och stannar till och tar tag i min arm.
''Är inte det där Kelsey och Haley?'' frågar hon och jag vänder min blick mot Marion och sen mot Kelsey och Haley som sitter och skrattar med ett par killar. Jag biter ihop käkarna och ilskan bubblar inom mig. Jag vänder mig om och börjar med ilskna steg gå mot ingången, Marion tar ett hårt grepp om min arm och jag vänder min blick mot henne. 
''Lugna ner dig Justin, gör inget du kommer ångra senare'' säger hon och jag rycker åt mig min arm och går in på subway och mot deras bord. 
 
Jag tar ett hårt grepp om Kelsey's arm och stället henne upp på fötter. Hon spärrar upp sina ögon och kollar chockat på mig och sen ner på hennes arm. Kelsey lägger ner sin macka på brickan och möter sen min blick. 
''Släpp min arm Justin!'' väser hon och kollar argt på mig,
jag skakar på huvudet och puttar henne framåt.
''Ey, låt henne va!'' säger den ena killen och reser sig upp,
jag puttar Kelsey bakom mig och vänder mig sen om och möter killens blick och börjar gå närmare honom. 
''Vem är du?'' väser jag och biter ihop käkarna.
''Justin det räcker'' säger Kelsey och kommer mellan oss och lägger sina händer på min bröstkorg och puttar bak mig. Jag tar ett mjukt grepp runt hennes handleder och kollar sårat ner på henne. 
''Vi går hem'' muttrar hon och vägrar möta min blick.
''Kolla på mig Kelsey'' viskar jag och lägger mitt pekfinger under hennes haka och vänder hennes huvud mot mig så vi möter varandras blick. Hon drar bort sitt huvud och tar ett grepp om min arm.
''Vi går hem Justin!'' upprepar hon men med mer ilska i rösten denna gången.
Jag låter henne ta tag i min arm och Kelsey leder mig ut.
''Hur fan kan du göra så?!'' skriker hon såfort vi är ute. 
''Vi går hem Kelsey!'' säger jag och mitt tålamod börjar rinna ut som sand.
''FUCK OFF JUSTIN, FUCK OFF!'' skriker hon och börjar springa mot sin bil.
Jag stelnar till och kollar efter henne, sa Kelsey verkligen så till mig nyss?
''I told yah..'' flinar Marion och börjar gå mot min bil, jag suckar högt och följer efter henne.
Jag tappar matlusten helt och hållet. Jag hoppar in i framsätet och börjar köra hemåt,
allt jag hade i tankarna var Kelsey Kelsey och ännu mer Kelsey. 
''Följer du med hem eller?'' frågar jag och slänger en blick på Marion.
''Nää, kör hem mig'' säger hon och ler svagt.
 
''Har Kelsey varit här?'' frågar jag såfort jag har kommit in genom ytterdörren och in till köket där killarna sitter.
Killarna sitter tysta och tittar på mig och sen nickar Bruce svagt.
''Hon grät när hon kom hit och när vi frågade vad det var så svarade inte hon utan tog sina saker och gick'' säger Bruce och kollar besviket på mig,
jag suckar högt och skakar på huvudet.
''Sa hon något mer?'' frågar jag och slickar mina läppar,
killarna skakar på huvudet.
''Jag är uppe på mitt rum om ni vill mig något'' säger jag och ger dom en sista blick innan jag går upp på mitt rum och smäller argt igen dörren bakom mig.
Jag tar tag i en kudde och smäller till allting som kommer i min väg.
Glas smattrar mot golvet och går i tusen bitar, tavlor trillar ner, ramar hamnar på golvet, hela rummet blir till ett bombnedslag. Jag sliter i kudden så fjädrarna flyger ut, jag tar nästa kudde och sliter upp den också.
Jag slänger örngottet åt sidan och låter mig själv falla ner på knä bland fjädrarna.
Jag tar mig en titt runt i rummet och biter ihop käkarna den sista tanken jag har innan jag lägger mig ner och blundar för kvällen är: 
Kelsey hatar mig.

Gjorde Justin rätt?
Vad vill ni att kelsey ska göra?
Ska hon ta tillbaka honom? 
Den bilden längst upp till höger är då Kelsey drar i Justin,
Vad det är med Justin & varför han beter sig sådär kommer komma längre fram i novellen :D
15 kommentarer för nästa

Published: 2012-09-29 Time: 08:02:01 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 36 - Hate the thought of her being with someone else

PREVIOUS: Jag plockar upp min mobil ur fickan och skickar ett sms till Haley att hon ska komma ut. Deras dörr öppnas och Haley kommer springandes ut till mig och hoppar in i framsätet.
''Varför är du ledsen?'' frågar hon och böjer sig fram och ger mig en kram.
''Justin fick ett utbrott och bad mig att dra åt helvete'' mumlar jag och möter hennes chockade blick.
 

''Wait.. what? varför de?!'' frågar hon och jag suckar högt
''Har ingen ork till att prata Hal'' 
Hon tystnar och kollar rakt fram, jag vrider om nycklen och motorn fräser till.
''Ehm Kelsey?'' säger hon försiktigt och jag kollar snabbt på henne och sedan på vägen igen.
''Jag tog inte med mig några skor ut...'' mumlar hon försiktigt, jag brister ut i skratt och Haley kollar på mig och brister sedan själv ut i skratt. 
''Då får du gå i strumpor på stan!'' säger jag mellan mina skrattanfall. Haley nickar och sedan blir det alldeles tyst i bilen, inte en pinsam tystnad utan en sån behaglig tystnad man önskade uppstod oftare. Vår favoritlåt kom på radion och vi skruvar upp volymen och vevar ner fönstren och börjar sjunga med låten, våra röster hörs och blickar kommer från här och var. Mitt hår piskar mig i ansiktet och jag lägger hårslingan bakom örat och drar ner  solglasögonen över min ögon.
 
Jag parkerar utanför subway och dödar motorn, jag kollar på Haley och ler. Haley besvarar leendet och snart är vi utanför bilen och påväg in till subway.
''Jag är hungrig'' säger jag och flinar, det är ingen överraskning att det alltid är jag som är hungrig.
''din tjockis'' flinar Haley och smäller till mig på armen, jag skakar på huvudet och går fram till disken där en het kille står. 
''Hejsan tjejer, vad vill ni äta?'' ler han, jag kollar bak på Haley och vi kollar på varandra en stund.
'' 2 Kyclingsandwich'' säger jag och börjar slå naglarna i disken, det gör jag alltid när jag sjunker in i mina tankar.
''Vi ska ha en Cola och en fanta'' hör jag Haley säga. Min mobil börjar ringa och jag plockar snabbt fram den från min väska och drar på pekskärmen på grön lur.
''Kelsey'' säger jag glatt och sätter mig ner på ett tomt bord.
''Aye Kels, lust och hänga?'' hör man Jaden säga från andra sidan luren, Jaden är verkligen en kille man vill hänga med. Han är rolig och riktigt schysst.
''Absolut!'' säger jag glatt.
''Jag och Haley är på subway, kom över'' säger jag och skrattar lite smått.
''2 minuter, pusshej'' säger han och lägger på. Jag ler mot telefonen innan jag stoppar ner den i väskan och vänder mig om och ser Haley komma gåendes med vår mat. 
''Lite hjälp hade inte suttit fel..'' muttrar hon.
''Påminn mig nästa gång'' ler jag och tar min kycklingsandwich.
''Gissa vilka vi ska träffa om ca 2 minuter?'' flinar jag, jag vet mycket väl att Haley har en liten crush på Jaden. 
''Jaden?'' piper hon och jag nickar ivrigt.
''IIIIHH, hur ser jag ut?!'' säger hon och lägger ner mackan på brickan och börjar fixa sitt hår.
''Du ser sjukt snygg ut tjejen!'' skrattar jag och in genom dörren kommer Jaden och Tyler. Jag vinkar mot dom och deras riktning ändras och börjar gå mot vårt bord.
''Hejsan tjejer!'' säger Jaden glatt och böjer sig ner och pussar Haley på kinden och ger henne en kram. Tyler ler mot mig och böjer sig ner och plaserar en mjuk puss på min kind och ger mig en varm kram. Den här hälsningen är typiskt Jaden och Tyler. Dom tar en varsin stol och slår sig ner mellan mig och Haley. 
''Ät'' säger jag och räcker min macka mot Tylers mun. Han gapar och tar ett bett från min macka. Samma sak gör Haley fast med Jaden. 
''Vill ni inte äta något?'' frågar jag och pekar bak mot disken som ligger bakom mig.
''Nejtack'' säger båda i kör och skakar på huvudet. Jag rycker på axlarna och tar en tugga av min macka.
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:

''Vad har hänt mellan dig och Kelsey?'' frågar Quinn såfort jag hade kommit in i vardagsrummet, ytterdörren smälls igen och Kelsey är påväg hem.
''nej ingeting'' ljuger jag och rycker på axlarna.
''Varför knockade du hennes axel då och inte ens sa ett hejdå eller gav henne en kyss?'' frågar Damon och höjer på ena ögonbrynet.
''It's out of your bussiness'' säger jag argt och reser mig upp, jag knyter knytnävarna och tittar på både Damon och Quinn med ilska i blicken.
''Ey, calm down bro, vi frågade bara''
Jag suckar och börjar gå mot mitt rum för att byta kläder och sedan gå ut. Jag fiskar upp min mobil ur fickan och slår Marion's nummer. 
''Marion'' säge hon från andra sidan och man hör klart och tydligt att hon har munnen full av mat.
''tänkte precis fråga om du ville ut och äta men det gör du ju redan'' flinar jag och ett skratt hörs från andra sidan.
''Jag har en stor mage, det räcker för din bjudning också''
''Möt mig utanför subway om cirka 2 minuter'' säger jag och lägger på

Det kommer komma en del 2 på kapitel 36,
annars skulle den bli för lång så jag betämde mig för att dela upp den i 2 delar :D
Jag vet att ni nu hatar mig men stå ut, andra delen kommer väl idag tror jag.
kommentera

Published: 2012-09-26 Time: 19:05:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 35 - Seriously Kelsey?

PREVIOUS: ''Tänk inte på det Justin, du har en flickvän. Build a bridge and get the fuck over it'' muttrar hon och reser sig upp. Jag reser mig också upp och snart står vi mittemot varandra. Jag med all min sorg ch Marion med sin styrka. 
''Gå till Kelsey Justin, hon behöver dig'' viskar Marion i mitt öra och pussar mig på kinden innan hon vänder sin rygg mot mig och börjar gå samma håll hon kom.
 

JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Jag vänder mig om och börjar långsamt gå mot bilen igen, tankarna var samlade och mina muskler avslappnade. Jag dricker dom sista vodkaklunkarna innan jag slänger flaskan snett framför mig och in till en liten buske som skrämmer iväg en fågel. Jag flinar och fortsätter gå mot bilen som kommer inom synhåll, jag ökar stegen och snart står jag framför min svarta lamborghini och fumlar i fickorna efter nycklarna. Jag fiskar upp dom ur jeansfickan och tappar balansen, jag låser upp bilen och hoppar in i den och börjar köra hemåt. Min blick åker till klockan som sitter bredvid hastighetsmätaren, 03:41. En suck slinker ut ur min mun och jag trycker hårdare ner foten på gaspedalen.
 
Ytterdörren slängs upp och Damon står där med orolig blick.
''Var i hela friden har du varit?'' ryter han och jag rycker till.
''Inte den tonen mot mig..'' morrar jag hotfullt. Damon går ut till mig och stänger ytterdörren efter sig.
''Har du kört medans du är full?'' utbrister Damon och kollar på mig med ögon stora som tefat. 
''Dra åt helvete Damon!'' ropar jag och smäller väck hans hand som vilar på min axel, han tar ett hårt grepp om min käke och tvingar mig att kolla i hans ögon. Jag virar mina fingrar runt hans handled och borrar in naglarna.
''Släpp mig!'' fräser jag.
''Lyssna Justin!'' skriker han och försöker hålla mig kvar, jag höjer knytnäven och smäller till honom på käkbenen. Hans grepp om min käke lossnar och Damon ligger på gräset med blod i munnen.
''Damon!'' skriker någon och jag tittar upp från Damon och ser Bruce och Quinn springa ut från huset och mot oss. Bruce kommer med ilskna steg mot mig och tar ett hårt grepp om min arm.
''Du följer med mig Bieber!'' ryter han och slänger mig framåt så jag snubblar över min egen fot. 
''Bruce släpp mig!'' varnar jag och försöker rycka loss min arm från hans hårda grepp.
''Du är full Justin, du vet inte vad du håller på med'' mumlar Bruce knappt hörbart.
''Nej, jag är inte alls full'' säger jag och just då snubblar jag och tar tag i Bruce' arm så jag inte trillar.
''Nejnej, inte alls'' säger Bruce med munnen full av sarkasm.
 
NÄSTA MORGON:
 
Jag vaknar av ljuset som skiner in genom gardinerna, huvudvärken attackerar snabbt och jag lägger min hand på pannan och försöker minnas vad som hände igår men allting är bara svart. En knackning får mig tillbaka till verkligheten och jag lyfter mitt huvud som känns som tio elefanter och ropar ett kom in, Kelsey kommer in genom dörren och kollar på mig med en ledsen blick. Jag höjer ena ögonbrynet och förstår inte vad hon menar. 
''Varför?'' säger hon och stänger dörren efter sig. Kelsey tar av sig jackan och slänger den på soffan, själv slår hon sig ner på min skrivbordsstol som är tvärs över rummet. 
''Vad snackar du om?!''
''Du körde full igår..'' mumlar hon och kollar ner på sina flätade fingrar.
''Seriouly Kelsey, du skäller ut mig för att jag körde full?!'' 
''Ja, vet du vad som kunde ha hänt?!'' skriker hon upp och reser sig hastigt upp.
''Sluta tänka på vad som kunde ha hänt!'' skriker jag och sätter mig upp.
''Dra åt helvete Kelsey'' säger jag och reser mig upp, jag sliter åt mig en handduk från skåpet och går in i badrummet och strippar av mig kläderna. Jag ställer mig i badkaret och skruvar igång vattnet, det varma vattnet rinner ner för min svettiga kropp och ett stön lämnar min mun. Jag drar fingrarna genom håret och gnuggar mig sedan i ansiktet. 
 
KELSEY'S PERSPEKTIV:
 
Jag blir chockad över Justin's plötsliga ord, jag reser mig upp från stolen och tar min jacka och smäller igen hans dörr hårt efter mig, ett duns hördes innefrån Justin's rum. 
''En tavla har nog trillat'' mumlar jag för mig själv och går ner för trappan och till vardagsrummet där alla sitter, jag slår mig ner på soffan och lägger fötterna på bordet och börjar peta på dragkedjan på min jacka.
''Vad är det Kelsey?'' frågar Quinn och slår sig ner bredvid mig, oroligheten syns skrivet över hela hans ansikte.
''Ingeting, ska bara hälsa på Haley'' ljuger jag och pressar fram ett svagt leende och börjar resa mig upp. Justin kommer nerför trappan och ger mig en ilsken blick innan han går förbi mig och ger mig en knock i axeln och går vidare mot killarna utan att slänga en blick bakåt. Jag masserar min ömma axel och sliter på mig mina skor medan tårarna rinner ner förfullt. Jag smäller igen dörren bakom mig och springer mot min jeep som står på uppfarten, jag vrider om nyckeln och motorn fräser till. Jag trampar på gasen och börjar köra med full fart mot Haley's hus. 
 
Jag plockar upp min mobil ur fickan och skickar ett sms till Haley att hon ska komma ut. Deras dörr öppnas och Haley kommer springandes ut till mig och hoppar in i framsätet.
''Varför är du ledsen?'' frågar hon och böjer sig fram och ger mig en kram.
''Justin fick ett utbrott och bad mig att dra åt helvete'' mumlar jag och möter hennes chockade blick.

FÖRLÅT SÅ OTROLIGT MYCKET FÖR ATT JAG HAR VARIT SÅ SLARVIG PÅ ATT SKRIVA!!
ska sätta igång med att skriva nästa kapitel men först ska jag läsa andra noveller & se ifall några idéer poppar upp, bara så ni vet så kommer Justin vara mer badboy. 
& så har jag en uberviktig fråga till er:
- Vart går gränsen på hur bad Justin får vara? 

Published: 2012-09-24 Time: 06:46:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 34 - She'll never be just my friend

PREVIOUS: Det är så det ska vara, jag och Justin mot världen. Det var han som skulle skydda mig i slutet på dagen, det var han jag skulle vakna upp bredvid, det var även han som skulle ta emot mina utbrott och hjälpa mig mot det värsta. Det är även han som skulle lära mig vad som var rätt eller fel även om Justin är som han är. I mina är han mer än perfekt. I mina ögon är han min drömprins.
 
KELSEY'S PERSPEKTIV:
 
Justin stannar framför mitt hus och vrider om nyckeln som sitter i motorn och vänder sig sedan mot mig.
''Vad är det?'' frågar jag och höjer på ena ögonbrynet, han skakar på huvudet och ler Bieber-leendet mot mig. Jag besvarar hans leende och vänder mig sedan om och öppnar bildörren.
''Ingen kyss?'' frågar han och putar med underläppen, jag himlar med ögonen och böjer mig fram och plaserar en mjuk kyss på hans läppar. Justin flätar in sina fingrar i mitt hår och pressar mig hårdare, om det gick. Jag avslutar kyssen och ler mot honom innan jag ger honom en snabb kyss och stiger ut ur bilen. 
''Jag älskar dig!'' ropar han
''Jag älskar dig med!'' ropar jag över axeln och ler. Jag trycker försiktigt ner handtaget och doften av nybakat slår mot mig, jag drar ett djupt andetag och stiger in genom dörren.
''Jag är hemma!'' ropar jag och sparkar av mig skorna. Jag kollar åt högervänsterhöger men ingen verkar vara hemma. Jag rycker på axlarna och går upp genom trappan och svänger till vänster och stampar sedan in på mitt rum.
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
 
Jag kan inte få ut det som har hänt Kelsey ut ur mitt huvud, jag sätter mig ner på mattan i vardagsrummet framför den brinnande elden och börjar tänka på hur jag ska gottgöra henne, inget i hela världen kommer få henne glömma men jag vill lätta hennes börda, hon förtjänar inte det detta, Kelsey förtjänar så mycket bättre. 
 
''Det ända medlet som får en att glömma'' mumlar Quinn och slår sig ner bredvid mig och räcker mig ett glas vodka. Jag tar tacksamt emot den och tar en klunk innan jag sätter ner glaset bredvid mig och drar till mig knäna och lägger armarna runt dom. 
''Shit happens bro, build a bridge and get over it''
''Jag kan inte'' säger jag och suckar högt, Varje gång jag kommer titta in i Kelsey's ljusblåa ögon kommer jag minnas denna dagen, vartenda detalj. Tillochmed att jag hittade henne i underkläder med Jake böjd över henne. Jag tar glaset som var brevid mig och tar en stor klunk. Jag vrider glaset i min hand och kollar in i den brinnande elden. Mitt grepp om glaset hårdnar och tillsist exploderar jag och slänger glaset in i den brinnande elden och reser mig ilsket upp. På vägen ut sliter jag åt mig en flaska vodka och smäller igen ytterdörren efter mig. Jag vill inte känna någoting, Kelsey's fel att det hände. Jag ska inte bli så känslig för det. Jag hoppar in i bilen och vrider om nyckeln, motorn fräser till och snart var jag ute på motorvägen. 
 
Jag parkerar bilen hursomhelst och går sedan ut ur den och börjar gå mot stället pappa hade visat mig när jag var liten. Det var nära central park, jag sätter mig på den lilla bryggan och tittar ut mot vattnet. Minnen från förr spelas upp i mitt huvud och en tår rinner sakta ner för min kind. Jag öppnar flaskan och tar en stor klunk, vodkan bränner ner i halsen men det är ingeting jämfört med vad jag känner nu. Vodkan är mitt medel för att slippa världen för en stund. Jag drog upp knäna till mig och tog ännu en klunk från vodkan.
''Behöver du lite sällskap?'' frågar en bekant röst och jag vrider på huvudet och hittar Marion stå lutad mot en figur. 
''Du är välkomen..'' mumlar jag och Marion sätter sig ner bredvid mig.
''Vodka?'' frågar jag och räcker henne flaskan, hon tar tacksamt emot den och tar några klunkar. 
''Whats up bro?'' frågar hon och smeker min kind med baksidan av sitt pekfinger.
''Har alkoholen redan börjat påverka dig?'' skämtar jag och skrattar lite.
''ha ha, jättekul..'' muttrar Marion och drar till sig handen.
''Jag skämtar bara..'' ler jag och böjer mig ner och plaserar en mjuk kyss på hennes kind. Jag drar mig tillbaka och kollar ännu en gång utför det rinnande vattnet, jag räcker Marion flaskan och lägger mig sedan ner på stenbryggan och kollar på dom lysande stjärnorna över mig. Jag lägger min hand under mitt huvud så jag har den som en kudde. Marion lägger sig ner bredvid mig och lägger huvudet på min arm. 
''Säg till om jag är närgången'' flinar hon och jag brister ut i skratt.
''Du är aldrig för närgången tjejen, jag kommer alltid hitta ett sätt att putta bort dig som förr..'' mumlar jag och en suck hörs från Marion.
''Glöm det Justin, få mig inte att ångra mig för att jag kom hit!'' 
Jag suckar och lägger en arm runt hennes midja, Marion kommer aldrig att bara vara en vän till mig. Hon kommer vara så mycket mer. Det var alltid Marion som fick ta emot mina utbrott innan Kelsey dök upp i mitt liv. Det var henne jag skadade, skulle du fråga mig så skulle jag helst ta tillbaka tiden och ställa allting till rätta. 
''Tänk inte på det Justin, du har en flickvän. Build a bridge and get the fuck over it'' muttrar hon och reser sig upp. Jag reser mig också upp och snart står vi mittemot varandra. Jag med all min sorg ch Marion med sin styrka. 
''Gå till Kelsey Justin, hon behöver dig'' viskar Marion i mitt öra och pussar mig på kinden innan hon vänder sin rygg mot mig och börjar gå samma håll hon kom. 

Hittar ni stavfel här & där så skyller jag på att det är morgon,
06:46, jag börjar halv 9 & skolan ligger 3 minuter från mig..  
nu kom den goda Justin fram, don't worry, det kommer inte hålla länge till ;)
20 kommentarer för nästa

Published: 2012-09-19 Time: 19:57:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 33 - It's him, it's always gonna be him

PREVIOUS: Jag slänger upp täcket och kryper under och Justin kryper försiktigt ner bredvid mig. Jag slår mina armar runt mina ben och lägger mitt huvud på hans bröstkorg och lyssnar på hans hjärtslag som dunkar i jämn takt. 
''Godnatt, jag älskar dig'' viskar han och pussar min panna. 
''jag älskar dig med'' viskar jag innan jag försvinner in i drömarnas värld.
Där inget ont kan hända och allt har ett lyckligt slut.
 

KELSEY'S PERSPEKTIV:
 
jag sätter mig upp raklång i sängen och börjar skrika, Justin rycker till och lägger armarna om mig. Jag borrar in mitt ansikte i hans hals och börja andas djupa och snabba andetag. 
''Det är okej baby, det är okej'' viskar Justin samtidigt som han stryker mig över håret. Justin lutar sig bakåt så vi båda ligger ner. Jag lägger armen runt hans midja och klamrar fast vid honom.
''Försök somna om älskling, det var bara en mardröm'' mumlar han och lägger sin arm runt mina axlar. 
Jag blundar men allt som händer är ett bildspel som spelas upp från tidigare idag. Jag sätter mig upp och kollar ut rakt i mörkret. Justin sätter sig upp bredvid mig och lägger sin arm runt min midja.
''Baby..?'' viskar han och drar mig närmare honom, jag skakar på huvudet och drar mig ur hans grepp innan jag reser mig upp och går ut på den lilla balkongen och sätter mig ner på stolen. Jag gör tecken åt Justin att han inte ska följa efter mig. Jag suckar högt och kollar upp mot dom lysande stjärnorna. Jag kan fortfarande känna Jake's händer över hela min kropp och även hans läppar på mina bröst. En tår rinner ner för min kind, varför var det tvunget att hända mig? varför just nu? Jag lägger mina armar i kors över bröstet och låter tårarna rinner förfullt ner för mina kinder, jag halkar lite längre ner i stolen och lägger upp fötterna på balkonräcket och sluter sakta ögonen.
 
''babe du måste komma in nu, det börjar bli sent'' säger Justin och tar tag i min hand, jag smäller väck hans hand och skakar snabbt på huvudet. Jag vill inte gå och sova, jag vill inte att allting ska gång på gång spelas upp igen. Allt jag ville var att komma iväg från detta och det är precis vad jag tänkte göra just nu.
''Jag går hem..'' mumlar jag och går förbi Justin. Justin tar tag i min armbåge och hindrar mig från att gå längre.
''Vad menar du?''
''Jag ska hem till mamma'' säger jag och försöker dra till mig armen.
''Kelsey, vet du verkligen hur mycket klockan är?'' frågar han försiktigt och jag slänger en blick på klockan. 12:12 snart 1 på morgonen.
''Mamma skulle ta emot mig, spelar ingen roll hur mycket klockan är'' säger jag och gör ett nytt försök att dra till mig armen, Justin's grepp blir hårdare och han drar mig till sig och pressar mig mot hans kropp. Han biter ihop käkarna, den killen har käkben att dö för vilket jag märkte nyss. 
''Var inte dum Kelsey, du kan inte gå hem nu. Det är alldeles för sent'' viskar han och pussar mig mjukt på kinden. Jag rycker till och puttar iväg honom så hårt så han för en sekund tappar balansen. Justin spärrar upp ögonen och kollar chockat på mig. Jag skakar osynligt på huvudet och inser vad jag precis har gjort.
''Förlåt..'' viskar jag och tittar ner på min fötter, Justin kommer fram till mig och lägger sina armar runt mig. Hans famn är där jag tillhör, där jag känner trygghet. Justin pussar mig på huvudet och tillsammans börjar i gå mot sängen. 
''Jag kör dig hem imorgon, jag lovar'' var det sista jag hörde innan jag föll i en djup sömn där allting var perfekt.
 
NÄSTA MORGON:
 
''Ska jag köra dig hem nu?'' frågar Justin när vi båda börjar resa oss upp från köksbordet.
''Ska bara upp och ta på mig ett par mer normalare kläder'' säger jag och avfyrar ett svagt leende innan jag vänder ryggen till och börjar gå upp mot trappan mot Justin's rum. Jag sliter upp dörren och slänger snabbt på mig mina kläder som låg i en hög på soffan. Jag springer ner för trappan och drar på mig mina skor, ivrig för att få komma hem efter en hel vecka.
''BIEBER!'' ropar jag och ett skratt lämnade Bruce' mun.
''Längesen man hörde dig skrika så efter honom'' flinar Quinn och jag räcker ut tungan mot honom, Damon smäller honom på bakhuvudet och Justin kommer ner för trappan och ställer sig framför spegeln som finns i halen.
''Justin, det sägs att under hela sitt liv så står man framför spegeln i ett år men jag tror du har överstridit den gränsen!''  säger jag och killarna brister ut i skratt. Justin vänder sig långsamt om och höjer ena ögonbrynet. 
''Vad sa du?'' frågar han och kommer långsamt gåendes mot mig, ett busigt leende leker på Justins läppar. Jag flinar mot honom och vänder mig om för att öppna dörren.
Justin vänder mig om och slänger upp mig mot väggen så jag har mina ben korsade bakom hans rygg och pressar sina läppar mot mig. Killarna börjar busvissla och jag ler försiktigt och fördjupar kyssen, det här känns rätt. Det är så det ska vara, jag och Justin mot världen. Det var han som skulle skydda mig i slutet på dagen, det var han jag skulle vakna upp bredvid, det var även han som skulle ta emot mina utbrott och hjälpa mig mot det värsta. Det är även han som skulle lära mig vad som var rätt eller fel även om Justin är som han är. I mina ögon är han mer än perfekt. I mina ögon är han min drömprins.
Ett litet kapitel men måste verkligen plugga till hemkunskaps-provet jag har imorgon, önska mig lycka till!

Published: 2012-09-17 Time: 06:42:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 32 - I was just a victim

PREVIOUS: Jag satte mig i baksätet med Kelsey's huvud lutande mot min axel. Jag smekte hennes kind och pussade henne på huvudet samtidigt som jag försökte viska lugnande saker till henne. Damon gav mig en klapp på axeln och ett snett leende. Jag höll Kelsey tätt intill mig, inte en chans att efter idag skulle jag låta henne vara ensam, aldrig.
 

KELSEY'S PERSPEKTIV:

''Kelsey, vi är framme'' viskar Justin och skakar mig försiktigt, jag slår upp ögonen och blinkar ett par gånger innan jag vänjer mig vid ljuset. Jag hoppar ut ur bilen och drar jackan tätare om mig och börjar trött gå mot huset. Mina ben ville knappt hålla mig uppe längre. Justin böjer sig ner och lägger en arm runt mina knäveck och den andra armen runt min midja sen lyfter han upp mig i sin famn, jag lutar mitt huvud mot hans axel och när jag blundar får jag flashback på allting som hände tidigare idag. Jag kan fortfarande känna Jake's händer över hela min kropp. 
''Vi går upp till mitt rum!'' ropar Justin till killarna och börjar gå upp för trappan och in till hans rum. Justin lägger ner mig på sängen och jag sätter mig upp, han sätter sig mittemot mig på ett avstånd.
''förlåt..'' säger han och kollar ner på sina händer, jag skakar på huvudet och tar hans händer i mina.
''Det är inte ditt fel'' säger jag hest och harklar mig, en tår rinner ner för min kind. Justin böjer sig fram och torkar bort tåren med sin tummer, jag ryggar snabbt bakåt och spärrar upp ögonen.
''Kelsey, jag tänkte inte skada dig..'' säger Justin förskräckt och spärrar upp ögonen. Jag reser mig hastigt upp.
''Jag går in och duschar'' mumlar jag och går in på toa och låser efter mig. Jag slänger av mig Marion's jacka och underkläderna innan jag hoppar in i duschen och försöker göra mig fräsch. Tårarna rinner förfullt ner för mina kinder. Är de det här livet med Justin jag valde? Jag ville inte vara deras offer för varje gång de skulle krossa Justin. Jag tänkte tillbaka på allra första gången jag träffade Justin.
 

Volymen blev högre och snart stod jag framför dörren, jag öppnade försiktigt den och smög in, doften av alkohol slog emot mig och snart kände jag ett par armar runt min hals.
''Keeelsey!'' ropade Haley glatt, jag flinade åt henne och besvarade sedan hennes kram. Hon drog med mig till köket och gav mig ett glas med alkohol i. Vi gick ut i folkmassan igen och jag drack upp hela på engång. Det sved till i halsen men det gick snart över, jag hade tappat bort Haley och min blick for runt och letade efter henne.
''Imponerande'' sa en röst bakom mig, jag vände mig snabbt om och möttes av ett par bruna ögon som kollade in mig från topp till tå, Justin. Stratford's bad guy. Jag ryckte på axlarna och gick förbi honom, han tog ett hårt tag i min arm och vände mig om så jag mötte hans blick.
''Ska du inte berätta vad du heter sötnos?'' frågade han och smekte min kind med baksidan av hans hand.
''Kelsey'' sa jag och drog mig ur hans grepp. Haley trängde sig bland folkmassan och drog mig sedan till ett hörn
''wow, jag kan inte fatta att du snackade med stratford's mest kriminella kille'' sa hon, jag ryckte ännu en gång på axlarna. Haley fick syn på något som var någon bit bort och ursäktade sig.

Jag hade letat efter Haley i över säkert en timme men hittade henne inte någonstans, jag bestämde mig för att gå hemåt. Mina ben värkte och jag var trött. Klockan var 4 på natten, vilket var rättså sent. Den friska luften slog emot mig och jag tog ett djupt andetag och började gå igenom skogen vilket var närmst till mitt hem. Jag stannade upp när jag hörde ett par röster och gömde mig bakom trädet.
''Du skulle betalat för en vecka sedan!'' röt någon och hade en pistol riktad mot en ung killes huvud. Jag drog efter andan och kollade närmare. Justin och hans gäng plus Kevin McCall som var mellan liv och död. Alla kände till dom och visste att det var kriminella hela högen. Ett pang hördes och jag la handen över munnen, discovolymen var för hög för att det skulle höras någoting. Justin's blick for runt i skogen och mötte min, en tår rann ner för min kind. Han sa något till någon av sitt gäng och gav honom pistolen och började sedan gå mot mitt håll. Jag tog av mig klackarna och började springa med tårarna i ögonen vilket gjorde det svårare för mig att se något.
''Ett steg till och jag skjuter dig'' ropade Justin's bekanta röst bakom mig. jag stannade till och snyftade lågt.
''Vänd dig om'' uppmanade han, jag vände mig sakta om och mötte hans blick, han la ner pistolen i sina byxor och under jackan och började sedan gå med bestämda steg mot mig. Jag drog handen genom mitt hår som hängde nerför mitt ansikte. Utan tvekan tog Justin mig under knävecken och under armen och slängde upp mig på hans axel. Jag sparkade hejvilt och bad om att få gå hem och lovade att inte berätta för någon.
''Du såg mig döda Kevin och du tror på fullaste allvaret att jag ska släppa dig?'' fnös han och jag snyftade lågt, det här var slutet på mitt liv, ånger började fyllas inom mig. Han ställde mig ner framför hans bil och gav mig inga utrymmen för att kunna rymma.
''Tänk inte ens tanken, jag skulle inte tveka om att lyfta min pistol och avfyra ett skott mot dig'' sa han kaxigt och bet ihop käkarna, han viftade mot bilen och jag hoppade tyst in i framsätet.

 

Jag skriker rakt ut, hur kan jag vara så dum? Varför är jag så nyfiken så jag behöver titta på? Kolla nu vart det tog mig, är allt detta värt det? Jag kan inte skylla på Justin, allt var inte hans fel. Det var inte hans fel att jag föll för honom, kärlek har ingen gräns som vissa säger. Är det verkligen sant? Men det är precis som att säga att fängelset bara är ett rum och det är det väl inte? Jag känner mig förvirrad, helt konstig. Aldrig blivit så rädd som idag. Jag kollar mig i spegeln som låg på andra sidan badrummet och såg märket Jake hade gjort. Jag drog fingertopparna över det och grimaserade. Jag smäller till den vita marmorväggen med handflatan, inte för jag hade förväntat mig att det skulle rasa utan för att jag själv skulle må bättre. Jag stänger av vattnet och drar handduken tätt runt min kropp. Jag låser upp dörren och går ut, kylan slår mot mig och jag huttrar till. Dörren öppnas och Justin kommer tassande in och stannar till när han ser mig.
''Jag trodde du sov..'' mumlar han och lägger ner glas vatten på nattduksbordet. Jag skakar på huvudet och går fram till hans gaderob och drar ut en stor tröja och underkläder. Jag drar på mig den stora tröjan och ställer mig framför spegeln och kammar försiktigt mitt hår. Vartenda rörelse jag gör, gör ont. 

Jag slänger upp täcket och kryper under och Justin kryper försiktigt ner bredvid mig. Jag slår mina armar runt mina ben och lägger mitt huvud på hans bröstkorg och lyssnar på hans hjärtslag som dunkar i jämn takt. 
''Godnatt, jag älskar dig'' viskar han och pussar min panna. 
''jag älskar dig med'' viskar jag innan jag försvinner in i drömarnas värld.
Där inget ont kan hända och allt har ett lyckligt slut
Ett kapitel med flashback från allra första gången då hon träffade Justin.
Hittar ju inte kapitel 1 & 2 så mina läsare som inte har läst kapitel 1&2, 
detta hände tror jag:p
 
Svar till Emma: Nej jag kan inte skriva tiden sorry, för jag vet själv inte när dom riktigt kommer upp. Det tar ju flera timmar och skriva ett kapitel som dom flesta vet. Men jag kanske kan göra det någon dag och prova :)
 
Jag har en enorm viktig fråga till er:
- Efter Slam my way to romance ska jag börja på en novell där han är känd och har fans osv? Som innan jag gjorde ett undantag och skrev denna kriminella novellen? ;)

Published: 2012-09-15 Time: 09:27:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 31 - Pay the price for my girl

PREVIOUS: Jake har bundit fast mig på en stol med hårda rep runt omkring med och tejp över min mun så jag inte kan skrika.  Jag spärrar upp mina ögon och ryggar förskräckt bakåt. Jag är tvungen att komma på ett sätt att uppehålla honom, Om det behövs skulle jag ligga med honom eller nej det skulle jag inte alls det, vad säger du Kelsey? Det här handlar inte om Justin längre. Denna gången var det jag, jag var i fara mellan liv och död.
 
KELSEY'S PERSPEKTIV:
 
Jake sliter väck tejpet som är runt min mun och jag kvider av smärta.
''Tala nu sanning så kommer jag inte skada dig så mycket'' säger han och drar kniven över min kind, jag skriker av smärta och hans hand for genom luften och smäller till mig så jag trillar åt sidan med stolen. 
''Snälla sluta'' gråter jag och vrider och vänder på mig, Jake flinar och reser upp stolen igen.
''Du och jag ska ha lite roligt'' flinar han och sätter sig på en stol mittemot mig så vi är i jämn höjd.
''Har du inte hört att det är fegt att slå en tjej om hon inte kan göra motstånd?'' frågar jag hest och harklar mig, blod rinner ner för min kind och jag försöker stoppa tårarna som vill rinna ner. Det är ingen chans att jag kommer få Jake att sluta, han ser detta som underhållande, frestande. Han gör allt som får Justin krossad tillochmed ifall han behöver döda någon han står nära så gör Jake det. Som svar på min fråga får jag ännu en smäll över käften där han just precis hade dragit kniven över min kind. Jag hoppades starkt på att märket inte skulle lämna efter sig ett ärr, men hur dum kan jag vara? Det är väl självklart att man får ett ärr efter ett sånt här märke, vad tänkte jag med egentligen? Jag kved till av smärta och Jake såg det som underhållande, att se mig lida för allt Justin har gjort. Jag tänkte tillbaka på vad Loana sa, är Justin värd det här? 

Jag började tappa hoppet om livet, min kropp var helt öm och det var sår överallt. Jake hade slitit väck mina kläder så jag satt fast på den stolen i underkläder. Varje gång han kom in i detta rummet fick jag alltid kopplimang för min kropp. Jag kände mig äcklad, smutsig och spyfärdig helt enkelt. Var det såhär det skulle hända med mig varje gång någon bestämde sig för att krossa Justin? 

JUSTIN'S PERSPEKTIV:
Bruce stannade bilen utanför lagret där dom antagligen hade Kelsey, han drog ut nyckeln och vände sig mot oss andra som satt i bilen.
''Var och en vet vad ni ska göra, right?'' 
Vi alla nickade, vi gick ut ur bilen och smällde dörrarna bakom oss innan vi delade upp oss som vi hade bestämt. Jag gjorde tecken åt Marion att följa tyst efter mig och vi började gå mot dörren där en i deras gäng stod och höll vakt.
''Kan jag ta det?'' pep Marion och jag nickade, utan att killen ens hunnit blinka hade Marion slått honom medvetslös. Damn, den tjejen börjar bli duktig på att slåss. Hon tog upp något ur fickan och stoppade in det i munnen på killen som låg ner.
''Vadfan är det?'' viskade jag och fortsatte gå efter henne.
''Någon jävla sorts piller så dom inte vaknar upp på några timmar'' flinade Marion och jag log stort. Inte visste jag att Marion kunde använde den lilla hjärnan hon hade. Marion vände sig om och tryckte upp mig mot en vägg och la sin hand över min mun. Jake's killar passerade förbi och jag och Marion hoppade snabbt på dom. Jag slog hårt till den ena killen med baksidan av min pistol och sparkade sedan honom i magen. Just nu brydde jag mig inte ett dugg om vad Marion höll på med. Kidnappade man min tjej fick man betala dyrt för det. Jag knockade ännu ett slag med min pistol mot hans huvud och fick honom medvetslös. 
''Lägg dethär i hans mun'' sa Marion andfådd och räckte mig något sorts piller, jag tog emot den och slängde ner den i killen's mun som antagligen hette Jason som han hade tatuerat i på armen. Jag och Marion fortsatte allt längre in i lagret.
''Se upp Marion!'' ropade jag och innan jag ens hunnit tänka ordet av hade hon vänt sig om och börjat slåss med Mantas som jag mycket väl kände igen. Jag hade ingen tid att slösa så jag fortsatte utan Marion. Jag stannade utanför en dörr där man klart och tydligt hörde hur Kelsey kämpade emot. 
''Inte ett steg till Bieber'' varnade en bekant röst och jag vände mig långsamt om och mötte ilsket Hannah's blick. Hannah som var Jake's flickvän och även med i vartenda brott han gjorde.
''Jodå, ta hur många steg du vill Bieber, I can handle this bitch!'' sa Marion och knockade ner Hannah, jag log tacksamt mot henne innan jag slängde upp dörren och drog till mig Kelsey's och Jake's uppmärksamhet.
''Well, well, well, the son of a bitch is here'' skrattade Jake glädjelöst och reste sig upp från Kelsey som log ner fastbunden på en säng. Jag spände käkarna och tog ett steg in, Marion dök snabbt upp vid min vänstra sida och Jake's reaktion var helt priceless, något jag hade velat se tusen gånger om. Kelsey spärrade upp sina ögon och snart kom Bruce, Damon och Quinn in genom dörren och ställde sig i sina positioner bredvid mig. Det var såhär det alltid skulle vara, Marion och killarna vid min sida och min vackra flickvän som älskade mig hur jag än var. Jag stängde ute mina känslor och fokuserade på det enda, döda Jake. Jag tog ett steg längre fram mot Jake och spände fast min blick i honom. Det krossade mig att se Kelsey halvnaken och sår överallt på hennes kropp, men det krossade mig även mer när jag visste att jag var orsaken till allt det här, jag skulle inte visa mig svag. Vill Jake leka så ska han få leka men inte med min flickvän, man mot man som gamla dar. 
''Marion, gå och släpp fri Kels'' sa jag ilsket och knöt mina knytnävar. Marion sprang fram till Kelsey och började dra bort alla repen som var runt henne och gav henne även hennes militär jacka hon hade på sig. Kelsey tog tacksamt emot den och drog den tätare om sig. Jag ville inte tänka på vad Jake hade gjort med henne, han skulle få betala det priset. dyrt. Min hand kom flygandes genom luften och smällde till Jake på käkbenen, han staplade bakåt och fann åter balansen. Jag sparkade honom på knät så han tappade balansen, jag såg det som en möjlighet och sparkade honom hårt i magen innan jag tog fram min pistol och avfyrade ett skott mot hans ben. Hans skrik fick säkert dom döda att vakna, Kelsey ställde sig vid min sida och jag la en skyddande arm runt henne. Hon la sin hand över min hand som höll i pistolen riktad mot Jake.
''Låt bli'' mumlade hon och jag skakade osynligt på huvudet.
''Du må säga till Justin att låta bli men jag tänker inte låta honom gå'' sa Marion och avfyrade ett skott från sin pistol mot Jake's bröstkorg. Kelsey skrek till och gömde sitt ansikte i min bröstkorg. Jag la min pistol i baksidan på mina byxor och började gå ut därifrån med Kelsey bredvid mig. Jag gav Jake en sista blick innan jag vände mig om och gick ut därifrån med fortfarande all skyldighet som hänt Kelsey över mig. Kelsey's snyftningar hördes men hur mycket jag än ville så kunde jag inte få henne att glömma. Jag satte mig i baksätet med Kelsey's huvud lutande mot min axel. Jag smekte hennes kind och pussade henne på huvudet samtidigt som jag försökte viska lugnande saker till henne. Damon gav mig en klapp på axeln och ett snett leende. Jag höll Kelsey tätt intill mig, inte en chans att efter idag skulle jag låta henne vara ensam, aldrig.
Fin fight, right? 
ifall ni vill få reda på när nästa kapitel kommer så finns det en ruta på vänster sida där det stor ''Update''
& där kommer jag skriva när nästa kapitel kommer ut så behöver ni inte fråga :)
Vet inte vad jag ska säga förutom att kommentera :p

Published: 2012-09-13 Time: 05:18:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 30 - In danger

PREVIOUS: ''Ligg inte där och skämta medans jag försöker ta reda på varför du är ett jävla svin!'' skriker hon och hennes ord hugger till som en kniv rakt igenom hjärtat. Jag kollar ner på mina sammanflätade fingrar.
''Jag tänker inte prata med dig förrens du har kommit med en jävligt bra anledning!'' muttrar hon och smäller igen dörren efter sig, jag suckar högt och lägger handen över ögonen och somnar till ljudet av mina egna hjärtslag. 

KELSEY'S PERSPEKTIV:
 
Jag gick långsamt ner längs trottoaren och kollade mig runt och drog in den djupa doften av frihet. Jag var inte van vid att gå hem men jag behövde frisk luft, jag behövde tänka. Tanken på att Justin hade skadat sig själv för att han hade sårat mig fick mig att börja gråta. Jag var inte van vid att få så mycket uppmärksamhet av killar och inte heller att vara så älskad. Fråga mig inte vad jag känner för det har jag inte en aning om, allt är så komplicerat och jag vet knappt vad jag ska göra med mig själv. Jag drog ett djupt andetag och blundade och njöt av augusti-vädret, utan att se mig för går jag in i någon och jag slår chockat upp ögonen och möter ett par gröna ögon.
''förlåt..'' mumlar jag och skulle just precis gå förbi honom innan han tar tag i min arm och tvingar mig att möta hans blick. På sätt och vis så känner jag igen honom som om jag har sett honom förr, sedan slår tanken mig. Killen som står framför mig är inte vem som helst, killen är Jake.
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
 
''Hon svarar inte på sin mobil..'' säger jag och går in till vardagsrummet där Marion sitter och tittar på tv. Jag slår mig ner bredvid henne och lutar mitt huvud mot hennes axel, jag suckar högt, lyfter mobilen och knappar in hennes nummer innan jag för mobilen mot örat och signalerna börjar gå. Signalerna slutar höras och ett prasslande och skrik hörs sedan blir allting tyst, jag reser mig hastigt upp och Marion rycker till.
''Jake har fått tag på henne!'' ropar jag och det var då allting började. Killarna springer in till vardagsrummet och vi börjar tillsammans inklusive Marion planera på vart och hur dom kunde ta Kelsey. 
''Kan vi inte ta den vägen då?'' frågar jag och pekar ut en väg på en karta, denna gången mycket finare ritad än Damon's kladd. Marion skakar på huvudet.
''Vid detta tillfället vet dom nog om att vi vet att dom har tagit Kelsey så dom förväntar sig att vi ska springa rakt in i deras fälla men det kommer inte hända..''
''Är det onsdag idag?'' frågar Quinn och byter samtals ämne helt och hållet.
''Nej fredag..'' svarar Marion med sarcasm ritat över hela ansiktet. Jag flinar och skakar på huvudet.
''Det är inte vem som helst som är kidnappad av Jake, det är min dotter!'' röt Bruce och det fick alla oss att bli tysta, jag kollar stolt på Bruce och avfyrar ett kärleksfullt leende som han glatt besvarar. 
 
Jag börjar gå upp mot mitt rum efter en lång dag av planering, Jag drar av mig jackan och slänger den på skrivbordsstolen. Jag hoppar på sängen och efter ett tag strippar jag av mig kläderna och somnar till ljudet av mina andetag utan Kelsey bredvid mig.
 
KELSEY'S PERSPEKTIV:

''Du ljög för mig..'' säger Jake och börja vanka av och an i det lilla rummet, jag kollar mig runt, allt var i en hemsk grå/silver färg och man ser knappt dörren. Jag ignorerar Jake's påstående och blundar medans mina salta tårar rinner ner för mina bruna kinder, en röst skriker djupt inom mig att jag inte ska vara rädd att Justin kommer rädda mig alldeles strax. Hur mycket ska jag tro på den rösten? Justin har säkert inte märkt vid denna tiden att jag har försvunnit, vem skulle märka det? Jake ställer sig framför mig och lägger sin hand under min haka och vänder upp mitt huvud så jag tvingas att möta hans blick.
''Du är Justin's flickvän, right?'' frågar han och jag skakar snabbt på huvudet och säger ett 'nej' men allt som hörs är ljud från min mun som inte går att förstå, men Jake nickar på huvudet och höjer kniven han har i handen. Jake har bundit fast mig på en stol med hårda rep runt omkring med och tejp över min mun så jag inte kan skrika.  Jag spärrar upp mina ögon och ryggar förskräckt bakåt. Jag är tvungen att komma på ett sätt att uppehålla honom, Om det behövs skulle jag ligga med honom eller nej det skulle jag inte alls det, vad säger du Kelsey? Det här handlar inte om Justin längre. Denna gången var det jag, jag var i fara mellan liv och död.
Kapitel 30 här då ja!
Som ni ser så har jag fått en ny design, vad tycker ni? :D
 

Published: 2012-09-11 Time: 19:09:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 29 - What the fuck were you thinking?!

PREVIOUS: ''Jag snackade med honom precis innan du kom, så-''
Vi avbröts av ett skrik från Justins rum och jag spärrade upp mina ögon, jag backade några steg och sprang sedan mot dörren och hoppade på den och precis som på filmer så öppnades dörren och jag flög in i rummet. Damon kollade chockat på mig men jag sket i det och började leta förbrilt efter Justin.


JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Det var inte meningen att det skulle bli så djupt, jag lägger mig ner på badrumsgolvet och försöker somna till mina egna snyftningar. Dörren slängs upp och Kelsey står där alldeles chockad med tårar i ögonen. Jag lyfter försiktigt på huvudet och möter hennes blick innan jag trött lägger ner huvudet på golvet igen, Kelsey slänger sig ner på knä framför mig och lägger upp mitt huvud i hennes knä och skriker efter Damon. Quinn och Damon kommer springandes in och Kelsey börjar dela ut order, utan ett ord börjar dom göra som hon säger. Kelsey vänder mig på rygg och drar försiktigt upp min tröja över huvudet samtidigt som tårarna rinner ner förfullt ner för hennes bruna kinderna.
''Kelsey..'' viskar jag svagt och försöker ta hennes hand i min.
''Nej, ligg stilla tills Damon kommer tillbaka'' mumlar hon och smeker mitt hår, Damon kommer springandes tillbaka och slänger första-hjälp lådan till Kelsey. Hon rycker åt sig ett bandage och börjar vira den runt min midja med hjälp av Damon. 
''Du är helt jävla efterbliven..'' mumlarhon och snyftar lågt.
''Förlåt älskling..'' försöker jag säga men allting blev bara fel, Kelsey skakar snabbt på huvudet och torkar bort tårarna som rinner ner för hennes kinder.
''Helt sjukt..'' mumlar Damon och jag vänder mitt huvud mot honom.
''Vad tänkte du på egentligen?'' frågar han och ger mig en ledsen blick.
''Jag vet inte..'' ljuger jag och harklar mig, jag mår en aning bättre men har fortfarande ont där kniven har lämnat ett märke efter sig. Jag reser mig upp med hjälp av Bruce' arm som är runt min midja.
''Du måste veta varför du skadade dig själv?'' envisas Marion som hade stått i dörröppningen ett tag och kollat på. Jag suckar högt och börjar gå mot mitt rum med både Bruce och Kelsey bredvid mig, utan att slänga en endaste blick åt mitt håll så går Kelsey före och öppnar dörren.
''Jag kan ta över Bruce, gå du ner till killarna..'' säger Kelsey kort och lägger sin arm runt min midja, jag lägger min högra arm runt hennes hals och lägger lite av min tyngd över henne.
''Är du säker?'' frågar Bruce och Kelsey nickar, han släpper mig och går ner till killarna och även Marion som väntar på honom i början av den långa trappan. Vi kommer in till rummet och Kelsey sparkar dörren så den låser sig och slänger mig med all kraft hon har kvar på sängen. Jag grimaserar av smärta och lägger ner mitt huvud på kudden och vänder mig om så jag ligger på rygg fast tvärs över sängen.
''Ge mig en jävligt bra anledning till att inte bara lämna dig där och låtsas som om ingeting har hänt!'' röt hon argt.
''Men det har hänt'' protesterar jag och lutar mig på ena armbågen och putar med läpparna.
''JUSTIN!'' skriker hon och slår ut med armarna.
''Det där ska du skrika i sängen..'' skämtar jag och ler stort, Kelsey himlar med ögonen och började bege sig mot dörren som låg på andra sidan rummet. 
''Jag skämtade bara..'' säger jag och stoppar henne, Kelsey smäller igen dörren hårt och vänder sig om mot mig med ilska tecknat över hela ansiktet.
''Ligg inte där och skämta medans jag försöker ta reda på varför du är ett jävla svin!'' skriker hon och hennes ord hugger till som en kniv rakt igenom hjärtat. Jag kollar ner på mina sammanflätade fingrar.
''Jag tänker inte prata med dig förrens du har kommit med en jävligt bra anledning!'' muttrar hon och smäller igen dörren efter sig, jag suckar högt och lägger handen över ögonen och somnar till ljudet av mina egna hjärtslag. 

Jag sa 10 kommentarer och VIPS 32 kommentarer droppar in! :D
Ett litet kapitel men just nu har jag inga idéer på lagret..
Vi provar igen, denna gången högre krav.
15 kommentarer för nästa! :)

Published: 2012-09-10 Time: 06:28:40 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 28 - You don't need it

PREVIOUS: ''Vad ska jag vara rädd för? dig? pfft aldrig'' fnös jag och vände mig om och öppnade dörren.
''Stop being such a bitch!'' röt Justin och smällde till väggen med knytnäven, jag spärrade upp ögonen, inte för han slog knytnäven i väggen utan för de han precis kallade mig.


KELSEY'S PERSPEKTIV:
 
Jag spärrade upp ögonen och kollade surt på Justin innan jag sprang ut och vinkade in en taxi, Justin sprang efter men längre än kanten hann han inte innan jag skrek på chauffören att han ska köra snabbt och samtidigt skrek jag adressen. När vi hade kommit ut på vägen så vänder chauffören snabbt på huvudet mot mig.
''Vem är han?'' frågade han nyfiket och jag suckar högt.
''Justin''
''Bieber?'' frågar han chockat och spärrar upp sina ögon, jag nickade och lutade huvudet bak mot nackstödet.
''Tänkte han skada dig?''
''Nej'' muttrade jag och just som jag hade svarat honom så stannar vi utanför mitt hus.
''Kan du vänta här, jag ska bara in och hämta pengar''
''Okej'' sa han och jag hoppade snabbt ut och sprang in till huset och in till mitt rum och ryckte åt min plånboken och gick ut till taxin som inte var där, jag höjde på ena ögonbrynet.
''Taxin var nyss här ju?'' mumlade jag för mig själv och kollade runder. Jag kände ett par armar runt min midja och jag stelnade till och vågade inte kolla bak.
''Lägg undan plånboken, den behöver du inte'' viskade en bekant röst i örat och pussade mig mjukt på kinden.
''Justin'' mumlade jag och försökte dra mig ut ur hans grepp.
Han släppte mig och jag började gå in mot den lilla skogen som fanns snett framför vårt hus. Justin gick tyst efter. 
''Vad gjorde du med taxin?'' frågade jag och lutade mig mot ett träd för att vila, 
''Mördade honom..'' skämtade Justin och jag suckade högt. Justin la sin arm runt min midja och jag vägrade att möta hans blick.
''Snälla Kelsey..'' mumlade han och jag skakade snabbt på huvudet.
''Bara gå härifrån. NU!'' jag smällde väck hans arm och började småspringa tillbaka till huset. 
 
Min mobil plingade till och Damon's namn lyste upp på diplayen, jag suckade högt och svarade med ett enkelt hej.
''Du måste komma hit nu och jag tar inte emot ett nej om du inte vill att Justin ska ta död på sig själv!'' sa han fort och argt från andra sidan luren.
''Wait, what?''
''KOM HIT NU!!'' röt Damon och jag ryckte till, jag la på och sprang förvirrat ner till hallen och drog på mig skorna.
''Mamma jag kommer snart!'' skrek jag och smällde igen ytterdörren efter mig. Medans jag var påväg mot min bil som jag fick i 17-årpresent försökte jag få på mig mina skor, vilket gick åt helvete. Jag hoppade in i bilen och slängde mina skor på sätet bredvid mig och började köra i full fart mot killarnas hus.
''Snälla säg att det här är ett skämt!'' viskade jag för mig själv gång på gång.
 
Jag bara parkerade bilen hur som helst och sprang med strumpor ut från bilen och över stenarna, jag brydde mig inte om smärtan i fötterna utan jag hade Justin i mitt huvud hela tiden. Jag slängde upp ytterdörren och möttes av Quinn's förvirrade blick.
''Vad händer?'' frågade jag och han skakade på huvudet.
''Ska jag vara ärlig så vet jag inte, hänger inte med..'' mumlade han och just då kommer Damon flygandes ner för trappan och puttar upp mig för den långa trappan och vi båda ställer oss framför Justin's låsta dörr.
''Justin öppna, Kelsey är här!'' ropade Damon och bankade på dörren.
''Justin!'' ropade jag och ryckte i handtaget.
''Hur länge har han varit där inne?'' frågade jag oroligt och ryckte i handtaget ännu en gång.
''Sedan han kom tillbaka, I ungefär 20 minuter.''
''Jag snackade med honom precis innan du kom, så-''
Vi avbröts av ett skrik från Justins rum och jag spärrade upp mina ögon, jag backade några steg och sprang sedan mot dörren och hoppade på den och precis som på filmer så öppnades dörren och jag flög in i rummet. Damon kollade chockat på mig men jag sket i det och började leta förbrilt efter Justin.

Brukar inte lägga krav på hur mycket ni ska kommentera men denna gången så gör jag det..
10 kommentarer för nästa kapitel.
Är det inte så man brukar göra för den man älskar? 
Jag var tvungen att avsluta kapitlet just där, för att ni ska ha något att längta efter och själv fantasera om vad som händer.. :D

Published: 2012-09-07 Time: 19:18:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 27 - She's my ex girlfriend

PREVIOUS: ''KELSEY!!'' röt Justins bekanta röst från nedervåningen, jag slängde tidningen åt sidan och reste mig snabbt upp och började gå ner för trappan och mötte Justins ilskna blick. 
''Vad har hänt?''
(Marion & Justin)

''För det första så har Marion försvunnit när jag behövde henne som mest, den tjejen måste seriöst sluta försvinna!'' sa Justin och drog sina fingrar genom håret.
''Och för det andra, Vadfan har du en mobil till?'' röt han argt och mötte surt min blick.
''Jag visste inte att det var du..'' mumlade jag och kollade ner på mina fötter.
''Du kan väl förfan slänga en blick på mobilen?!'' 
Det här var inte alls kul, stå och höra på Justin när han skällde ut en. Jag vände mig om och började långsamt gå upp för trapporna.
''Vart ska du unga dam, kom hit!'' ropade han argt och jag stannade till i mitten av hela trappan och vände mig om och spände käkarna.
''Vill du mig något så får du förfan komma själv!'' skrek jag och sprang upp dom sista trapporna och slängde upp Justins dörr och smällde igen den bakom mig. Snart öppnades den och en flåsande Justin kom in genom dörren.
''Gå aldrig ifrån mig sådär!'' röt han argt och tog ett hårt grepp om min arm.
''Förhelvete Justin släpp!'' skrek jag och slog honom hårt på bröstkorgen, Justin höll mig hårt runt handlederna och böjde sig ner och kysste mig hårt. Han släppte sitt grepp om mina handleder och jag la mina armar runt hans hals. Hans händer vilade på mina höfter.
''Vem är Marion?'' frågade jag efter jag hade dragit tillbaka mitt huvud och kollade in i hans hasselbruna ögon.
''Min ex flickvän som även håller på med dom sakerna jag gör, hon är riktigt grym!'' flinade han och kysste mjukt mina läppar.
''Grym i sängen eller grym på jobbet?'' frågade jag och vek undan huvudet då han böjde sig ner och kysste mig.
''Båda, men vi ska inte snacka om det nu'' mumlade han och släppte mig.
''När har ni ert nästa uppdrag?'' frågade jag och svalde den hårda klumpen som jag hade fått i halsen.
''När jag får tag på Marion'' sa han glatt och ställde sig framför spegeln och egotrippade sig.
''Varför är hon så viktigt då? Vad får dig tro att hon är på din sida och kanske inte Jake's?''
 
MARION'S PERSPEKTIV:
 
''Mari, du måste skynda dig!'' ropade min lillasyster Alison från nerdervåningen.
''Jag kommer!'' ropade jag och drog det sista dragit med mascaran över mina korta ögonfransar. Justin hade ringt mig ett par gånger men jag kunde inte svara för att jag stod i duschen.
Jag ryckte åt mig min mobil och samtidigt som jag gick ner för trappan så knappade jag in Justin's nummer och följde efter Alison in till köket.
''Du ringde?'' frågade jag direkt när han hade svarat.
''Ja, du och jag ska göra lite jobb..''
''Okej, vem ska jag slå?''
''Jake..'' muttrade han och jag suckade högt, det var inte alls så länge sen jag hade stött på Jake och hotat med att döda honom ifall han inte flyttade sig ut ur mina områden. 
''Jag kommer döda honom nästa gång jag springer på honom, gud vad jag hatar honom!''
''GOO MARION!'' flinade Justin och jag brast ut i skratt.
''Nej men seriöst, tror du verkligen att jag Marion bara tänker låta Jake gå? fuck no!''
''Dessa är en av alla orsakerna till varför jag älskade dig..'' mumlade Justin och jag började tänka tillbaka på dom dagarna när vi var i Hawaii, allting var perfekt tills Justin drog in mig i den soppan och jag blev precis som honom, kriminell. 
 
Jag var påväg mot Justin's hus nu och för första gången så skulle jag träffa hans flickvän, jag har stött på henne några gånger men nu är det mycket mer än bara ett 'hej'.
Jag knackade försiktigt på dörren och väntade på helspänn, dörren flög upp och en blond/brunett tjej stod framför mig, hon var lika lång som mig, smal, helt ärligt så var hon sjukt snygg. Justin dök upp bakom henne och ett leende sprack upp på hans läppar.
''Marion!'' ropade han och kramade mig hårt, jag log och la mina armar runt hans midja. 
''Hej på dig med!'' skrattade jag och släppte honom, han tog ett steg åt sidan och gjorde en gest att jag skulle in. Jag tog ett steg in och tog av mig skorna. Justin stängde dörren efter mig och ställde sig mellan mig och tjejen. 
''Marion det här är Kelsey, Kelsey det här är Marion'' presenterade Justin oss för varandra med ett leende lekandes på läpparna. Kelsey log ett svagt leende och mumlade ett kort 'hej'. 
''Justin mamma ringde precis, måste gå..'' mumlade hon och började ta på sig sina vita skor.
Justin gjorde en gest åt mig att jag skulle in till grabbarna, jag log mot dom innan jag började bege mig mot vardagsrummet där killarna jag inte har sett på flera månader satt.
''Heeey!'' ropade jag och skrattade, de vände på huvudet och log stort. Bruce reste sig upp och omfamnade mig i en hård kram, detsamma gjorde Quinn och Damon.
 
KELSEY'S PERSPEKTIV:
 
''Din mamma ringde inte ellerhur? Det är bara en ursäkt du använder för att komma bort härifrån'' mumlade Justin och tog tag i min hand och drog mig upp.
''Justin nej, låt mig ta på mig skorna'' muttrade jag och böjde mig ner och knöt skorna och ställde mig sedan upp och drog till mig min jacka som hängde på kroken precis vid dörren.
Jag ville ut härifrån så fort som möjligt, kunde inte stå ut med tanken att Justin snart visar sin monster sida och gör något hemskt som han just nu planerar till. 
''Du är rädd...'' mumlade han och försökte möta min blick. 
Det var faktiskt sant jag var lite rädd, vet inte varför. Justin har jag varit med hela tiden så det är inte honom. Det är tanken på vad han egentligen är som skrämde mig. Helt plötsligt kunde han bara få utbrott och kalla mig massa saker och det skrämde mig rejält. 
''Vad ska jag vara rädd för? dig? pfft aldrig'' fnös jag och vände mig om och öppnade dörren.
''Stop being such a bitch!'' röt Justin och smällde till väggen med knytnäven, jag spärrade upp ögonen, inte för han slog knytnäven i väggen utan för de han precis kallade mig.

Som ni kanske märkte så är Marion vinnaren!
grattis tjejen!
Oroa er inte, flera såna här tävlingar kommer komma! :')
Kommentera.

Published: 2012-09-05 Time: 19:11:45 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 26 - It reminds me about how much I love you

PREVIOUS: Jag trängde ut ur henne och började kyssa henne passionerat, jag la mig ner bredvid Kelsey och mina fingertoppar travade ner för hennes kropp och ner mot slidan, jag tog den och klämde försiktigt mellan pekfingret och tummen. Kelsey stönade högt och det fick mig bara till att fortsätta, jag la in två fingrar i henne och började dra dom fram och tillbaka samtidigt som jag mjukt gång på gång bet vårtan på hennes bröst. Jag la mig i gränsle över henne och kysste mjukt hennes läppar.

KELSEY'S PERSPEKTIV:
 
Jag vände mig åt sidan så jag hade ansiktet vänt mot Justin, jag log stort mot honom och smekte hans kind med mina fingertoppar.
''Did you liked it?'' frågade han och kysste min hals, jag rös till och stönade lågt av njutning. Justin drog tillbaka huvudet och kollade på mig med en nyfiken blick.
''Yeah, but I've had better''
Justin's ögon blev stora som tefat och jag brast ut i skratt.
''Du skämtar babe, ellerhur?'' frågade han osäkert och jag nickade ivrigt.
''jaa, jag är.. eller var oskuld'' skrattade jag och log stort.
''Du skrämde mig babe'' sa han med sin mörka sexiga röst och kysste min hals. Jag la mina armar runt hans hals och tryckte honom hårdare mot mig.
''Vad sägs om att fortsätta inne i duschen?'' flinade han och blinkade med ena ögat, jag himlade med ögonen och la täcket runt min nakna kropp innan jag reste mig upp. Justin reste sig fort upp utan att täcka någoting av hans kropp och ställde sig framför mig.
''älskling, du kan inte dra med dig täcket in till duschen'' suckade han och försökte dra väck täcket som var runt min kropp, jag skakade på huvudet och stampade med fötterna som en liten barnunge.
''Jag älskar när du beter dig som en bebis men du ska inte få ta med dig täcket in, jag har redan sett dig naken. Till och med dragit mina händer över din kropp, remember sexy?'' 
Jag blev röd om ansiktet och Justin började skratta. Han la två fingrar under min haka och tvingade mig att möta hans blick.
''Kolla aldrig ner när du blir generad jag älskar att se dig generad, det påminner mig om varför jag älskar dig''
Jag kollade ännu en gång ner och blev rödare än förut.
''babe, vad sa jag nyss?'' suckade Justin och tvingade mig att möta hans blick, jag satte upp håret i en hästvans med tofsen jag hade runt handleden.
 
Jag hann fånga täcket som Justin hade knäppt upp och virade den snabbt runt min kropp igen.
''babe sluta'' mumlade han och drog av mig täcket, täcket föll till marken och Justin's blick hamnade på mina bröst. Justin la sina händer på mina höfter och kysste mig mjukt på axeln.
''Kom så duschar vi'' sa jag och tog hans hand och började gå mot toaletten. Justin låste dörren efter oss och tryckte upp mig mot väggen och kysste min hals medans han satte på vattnet. 
 
Jag virade handduken runt min blöta kropp, Justin var tvungen och gå mitt uppe i hela duschen för att grabbarna behövde honom. Skulle han frågat mig ifall han hade fått gå så hade jag sagt nej utan tvekan. Visst jag förlorade nyss min oskuld jag borde vara glad men det är jag inte. Att folk avbröt vår lilla romans för att han skulle jobba var oacceptabelt. Jag slängde argt ut ett par mjukisbyxor och en stor tröja som tillhörde Justin och drog snabbt på mig dom och ställde mig framför spegeln. Ilsket drog jag borsten genom håret och röt till då den fastnade. Min mobil plingade till och jag ignorerade det och fortsatte kamma igenom håret samtidigt som jag försökte lugna ner mig själv. Ännu en gång plingade min mobil till och jag ignorerade det också. 
 
''KELSEY!!'' röt Justins bekanta röst från nedervåningen, jag slängde tidningen åt sidan och reste mig snabbt upp och började gå ner för trappan och mötte Justins ilskna blick. 
''Vad har hänt?''

Ett litet kapitel men det är bättre än ingeting, right?
I nästa kapitel får ni veta vem vinnaren är! :')

Published: 2012-09-02 Time: 18:09:41 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 25 - Whisper in my ear how bad you really wanna do me

PREVIOUS: ''Jag tänkte på vad Loana sa ifall jag ville dras in i denna soppan eller hålla mig utanför, min bästa utväg vara att ljuga för jag visste att ifall jag berättade sanningen så skulle han komma efter Justin och det ville jag inte''
''Har jag sagt att jag älskar dig babe?'' frågade Justin och log stort, jag besvarade hans leende och för allra första gången så svarade jag tillbaka med dom tre orden.
''Jag älskar dig också'' viskade jag och pressade mina läppar mot hans. 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
 
Jag bärde upp henne i min famn innan jag började gå upp för den långa trappan, jag sparkade upp dörren med benet och stängde den igen bakom mig och låste. Utan att avbryta kyssen började jag gå mot sängen, jag la försiktigt ner Kelsey och la mig sedan över henne och mellan hennes ben. Samtidigt som jag kysste hennes hals så började jag gunga upp och ner i en rytmisk takt. Vi låg nu och kollade rakt in i varandras ögon. Jag blev alltid lika hypnotiserad varje gång jag tittade in i dom. Jag märkte hur hon kollade på mina läppar och slickade sedan sina egna. Det var ett mirakel att jag inte låg död av hennes sexighet...

Hon närmade sig försiktigt och våra läppar var nu någon centimeter ifrån varandra. Jag kände hennes varma andedräkt mot mina läppar och blundade sakta , sedan kysste jag henne. Kelsey's tunga mötte min och känslan jag fick i hela kroppen var obeskrivlig. Hon hade aldrig kysst mig sådär förut utan det handlade alltid om småpussar. Nu var det mer än så , mycket mer.
Hon reste på sig lite försiktigt och la sig sedan över mig. Hon kysste mina läppar ännu en gång sedan kysste hon mig på halsen. Jag kände hur hela jag höll på att smälta. Hennes fantastiska mjuka läppar och hennes varma andetag gav mig rysningar varje gång jag kände dom mot min hals. Det var min svagaste punkt när det gällde kyssar... 
Jag rullade över så att jag nu låg på henne och kollade in i hennes ögon. Hon andades ganska tungt och jag såg i hennes blick att hon ville ha mig. Hon lät sina händer glida nerför min rygg mot min rumpa.
Jag kände att hon började bli lite smått upphetsad och även jag var det. Jag satte mig upp och drog av mig tröjan, mina händer gled ner för Kelsey's tröja, jag tog nere i kanten och drog den över hennes huvud. Kelsey la sina händer på mina kinder och kysste mig passionerat. Jag försökte knäppa upp hennes byxor samtidigt som jag kysste henne men det gick inte så jättebra, jag avbröt kyssen och kollade ner på jeansknappen och försökte knäppa upp den igen.
''Behöver du hjälp baby?'' frågade Kelsey och låtsades stöna. Jag skakade snabbt på huvudet och slet av henne byxorna. Vi båda låg i underkläder, jag drog väck täcket och la mig under och strax kom Kelsey och la sig över mig. Jag la täcket runt hennes midja samtidigt som hon försiktigt började rida fram och tillbaka. Mina händer gled ner för hennes kropp och stannade vid kanten av hennes vita spetstrosor. Kelsey slängde bak huvudet och knäppte upp sin vita bh som matchade hennes panties, jag kollade hyptoniserat på samtidigt som henns händer gled över hennes bröst, hon slängde bh:n åt sidan och la varsin handflata vid sidan av mitt huvud och började försiktigt rida igen. Jag borrade in mina naglar i hennes skinn och tog ett hårdare grepp om hennes höfter och gungade henne fram och tillbaka hårdare. Hon la sina händer över mina och slängde bak huvudet av njutning och stönade lågt. Kelsey reste sig upp lite och drog ner mina kalsonger, jag tog hennes händer och mötte hennes blick.
''Är du redo baby?'' viskade jag upphetsat och la min hand på hennes bröst, hon nickade ivrigt och jag lät henne dra ner mina kalsonger hela vägen. Jag tog tag i hennes troskant och slet av henne dom och la sedan mina händer på hennes rygg och rullade runt så hon nu låg under mig. Kelsey la sina händer på mina höfter och viskade i mitt öra hur mycket hon verkligen ville ha mig, 
''Jag vill ha dig lika mycket om inte mer baby'' stönade jag, Kelsey räckte mig en kondom och jag satte mig upp och drog snabbt på den innan jag la mig över henne igen och trängde in min penis i henne. 
''You're so tight baby, so so tight'' viskade jag i hennes öra samtidigt som mina händer inspekterade varenda detalj av hennes kropp. Jag började stöta in i henne hårdare och Kelsey's stön blev bara högre, ju högre dom blev desto hårdare blev mina stöt. Jag stannade upp en sekund för att reta Kelsey och hon kollade på mig som om hon var redo att döda.
''fortsätt Justin!'' röt hon och tog ett hårdare grepp om mina höfter, jag skakade på huvudet och började kyssa hennes hals. Hon flätade in sina fingrar i mitt hår och smekte min rygg, små stön lämnade min mun. Jag sög och nafsade Kelsey's hals.
''Snälla Justin!'' bad hon och tryckte ner mitt ansikte mellan sina bröst. Jag slickade och bet försiktigt.
''Skrik mitt namn så får du vad du vill'' viskade jag i hennes öra och stönade lågt. Jag började gunga upp och ner långsamt och väntade på att hon skulle skrika mitt namn.
''JUSTIN!'' skrek hon upphetsat och började andas tungt, jag log stort och började gunga hårdare och snabbare.
''En gång till'' viskade jag i hennes öra och sög hennes hals och fortsatte på sugmärket jag hade börjat på.
''JUSTIN!''
Jag log stolt och började senare stöta hårdare i henne och vi båda stönade oblygt och högt. 
 
Jag trängde ut ur henne och började kyssa henne passionerat, jag la mig ner bredvid Kelsey och mina fingertoppar travade ner för hennes kropp och ner mot slidan, jag tog den och klämde försiktigt mellan pekfingret och tummen. Kelsey stönade högt och det fick mig bara till att fortsätta, jag la in två fingrar i henne och började dra dom fram och tillbaka samtidigt som jag mjukt gång på gång bet vårtan på hennes bröst. Jag la mig i gränsle över henne och kysste mjukt hennes läppar.

förlåt för ett sent kapitel :/
Det kommer inte ett till kapitel idag pga min kompis bror dog idag
så jag ska stötta honom, förlåt :'(

Published: 2012-09-01 Time: 08:41:55 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 24 - Don't be mad at me

PREVIOUS: ''Var försiktig din jävla kyckling hon har två brutna revben!!'' ropar Damon och slänger en kudde på Quinn.
''Wait what?!'' röt Justin som fick alla oss att bli tysta.
''Vet inte han?'' viskar Bruce och jag skakar på huvudet. 
''Varför får alltid jag veta allting sist?!'' skriker Justin argt och vänder sig mot mig, jag suckar högt och blundarett tag innan jag öppnar ögonen och möter hans blick. 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
 
Kelsey reser sig upp och gör en gest åt mig att följa efter henne, vi börjar gå upp för trappan och in till mitt rum. Kelsey lägger sig försiktigt ner på min säng och gör en grimas då hennes smärta for igenom kroppen. Jag kryper försiktigt ner bredvid henne och lägger mig någon meter ifrån så jag inte skadar henne. Jag lägger min ena arm runt hennes midja och den andra har jag själv invikt under huvudet som en sorts kudde.
''Är man med i en bilolycka är det väl självklart att man bryter något?'' börjar Kelsey och lägger huvudet på min bröstkorg, jag lyfter min hand från hennes midja och börjar leka med hennes hår. 
''Men varför är jag den sista som får veta allting då?''
''Var glad att du får veta överhuvudtaget''
Jag suckade högt och reste mig upp, mörkret har börjat att lägga sig och solen höll på att gå ner. Mina fötter trippade över det kalla trägolvet och gick ut till balkongen. Jag kände ett par armar som omfamnade mig bakifrån, jag kollade bak och mötte Kelsey's blick och avfyrade ett leende mot henne. Kelsey besvarade leendet och ställde sig framför mig. 
''Va inte sur på mig'' mumlade hon och smekte min kind med fingertopparna, jag skakade snabbt på huvudet.
''Det är jag inte''
''Säkert?'' viskade hon mot mina läppar och kysste mig mjukt, jag besvarade kyssen och nickade sedan. Kelsey ställde sig framför mig med ryggen mot min bröstkorg, jag lutade min haka mot hennes axel och kollade ut för den fina utsikten. Minnen från hur illa jag hade behandlat Kelsey innan kom flygandes förbi och jag skakade snabbt på huvudet. Det förflutna var inget jag ville tänka och inte på vad som skulle hända när jag berättade för Kelsey om mitt liv, förr eller senare är jag tvungen till att göra det. 
''babe, vad tänker du på?'' frågade hon och la sin hand på min kind, 
''Nej ingeting'' sa jag och skakade på huvudet, hon suckade högt och jag förstod att hon tyckte det var jobbigt när jag gömde allt för henne. Men är det inte så man brukar göra när man bryr sig och älskar personen?
''JUSTEN!'' ropade Quinn från nedervåningen, jag flätade mina fingrar med Kelsey's och så började vi bege oss ner till vardagsrummet. 
''Ja?'' sa jag såfort jag hade kommit in till vardagsrummet, jag satte mig ner på fotöljen och Kelsey satte sig ner på golvet med ryggen lutad mot mina ben. Jag la mina händer på hennes axlar och började försiktigt göra massage till henne, jag tryckte lite hårdare när hon hade slappnat av och masserade ut alla knutor. 
''Hon får vara med, förr eller senare kommer hon ändå få veta'' mumlade jag och vägrade möta Kelsey's förvirrade blick.
''Vaddå?''
''Vi tänkte att Jake och hans kycklingar kommer komma efter oss sen sist det där hände, för att inte väcka uppmärksamhet så kommer dom ta den vägen'' sa Damon och pekade ut en väg på sig urusla teckning som skulle föreställa en karta.
''sexig karta..'' mumlade Kelsey och försökte hålla sig för skratt.
''Håller med dig baby'' flinade jag och fortsatte massera henne. 
''Rita bättre själv!'' fräste Damon åt Kelsey och jag stirrade argt på honom.
''Inte den tonen mot min flickvän unga man!'' sa jag skämtsamt och Kelsey brast ut i garv.
''Är du arg eller ska du föreställa arg?'' frågade Damon tveksamt och höjde på ena ögonbrynet.
''Han är inte arg'' flinade Kelsey och satte sig i mitt knä, jag la min arm runt hennes smala midja och hon flätade in sina fingrar i varandra runt min hals. Jag kysste henne mjukt på kinden innan jag tillslut riktade min uppmärksamhet på Damon.
''Sånt gulligull kan ni göra uppe på ert rum, inte här ingen vill se'' muttrade Quinn och himlade med ögonen. 
''Sen efter dom har tagit den vägen så kommer dom gå bakom huset och göra något trams och det kommer hända inom kort och Bieber du känner Jake bäst av alla, du vet hur han tänker så var smart!'' sa Damon och lutade sig stolt tillbaka i soffan, Kelsey höjde på ena ögonbrynet.
''Vänta nu här, är det inte han Jake som har typ blont hår, blåa ögon och typ inte runt ansikte men han har käkben att dör för och en muskelös kropp?'' frågade hon och jag kollade chockat på henne.
''Babe, hur vet du vem han är?'' frågade jag oroligt och spärrade upp mina ögon. 
''Vet ni när jag låg inne i sjukhuset och Andrew hade bett er att gå?'' började hon och jag nickade ivrigt detsamma gjorde killarna.
''Då när jag vaknade så såg jag han stå lutad över mig, jag ville skrika men han la sin hand över min mun och hotade med att döda mig om jag inte var tyst och så började han ställa massa konstiga frågor'' sa hon och jag tog ett hårt grepp om hennes arm.
''Vad frågade han?'' röt jag och tvingade henne att möta min blick.
''Ta det lugnt bro!'' sa Bruce och jag lossade lite på mitt grepp om Kelsey's arm.
''Han frågade ifall jag var tillsammans med Justin så sa jag nej och så frågade han massa saker om dig'' sa hon och vände sig mot mig.
''Vad frågade han?''
''Vart du bor, vad du gör, ifall du har hamnat i trubbel den sista tiden, vem du träffar, ifall du har flickvän och massa såna frågor'' sa hon skrämt och spärrade upp ögonen.
''Svarade du på någon av dom?''
Kelsey skakade snabbt på huvudet.
''Jag ljög och sa att jag inte vet någoting om dig och att jag bara hade träffat dig några gånger och det var bara då jag gick förbi dig på stan''
''Du är fan helt jävla awesome, vill du gifta dig med mig?'' skämtade Quinn, Kelsey slängde en kyss mot honom och avfyrade ett leende.
''Gå och dö Quinn hon är min, Vad sa han då?'' 
''Snälla sluta Justin, du börjar bli som mig'' muttrade hon och rättade till sin ställning, Kelsey lutade sitt huvud mot min axel men det varade inte länge innan jag tvingade henne att kolla upp på mig.
''Kolla på mig Kelsey..'' viskade jag och hon kollade upp och mötte min blick. 
''Det är bra att du känner dig själv och vet även att du är pain in my ass när du ställer sådana frågor men jag måste göra det, jag har an anledning..''
''Varför svarade du inte sanningen?'' frågade Bruce, Kelsey ryckte på axlarna
''Jag tänkte på vad Loana sa ifall jag ville dras in i denna soppan eller hålla mig utanför, min bästa utväg vara att ljuga för jag visste att ifall jag berättade sanningen så skulle han komma efter Justin och det ville jag inte''
''Har jag sagt att jag älskar dig babe?'' frågade Justin och log stort, jag besvarade hans leende och för allra första gången så svarade jag tillbaka med dom tre orden.
''Jag älskar dig också'' viskade jag och pressade mina läppar mot hans. 

Ett gulligt slut, men det är nu all drama börjar, MOHAHA! :D
känner mig taskig.. 
Jag tror att ett till kapitel åker upp idag, får se vad jag hinnner..
Vi har marknad här & så ska jag ut med ett par kompisar och efter det ska jag se ifall jag hinner skriva ett till.
Puuuuuuss