Published: 2012-09-30 Time: 20:02:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 38 - So many ways wanna touch you tonight

PREVIOUS: Jag slänger örngottet åt sidan och låter mig själv falla ner på knä bland fjädrarna.
Jag tar mig en titt runt i rummet och biter ihop käkarna den sista tanken jag har innan jag lägger mig ner och blundar för kvällen är: 
Kelsey hatar mig.
 
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
 
Jag vaknar av att mitt huvud dunkar häftigt, jag sätter mig upp på golvet och lägger händerna på huvudet. Jag kastar en blick på den digitala klockan som visar 06:27.
''Fuck, varför vaknar jag så tidigt?'' mumlar jag och ställer mig upp och tappar balansen för en sekund. Jag tar tag i soffan bredvid mig och återhämtar balansen. Jag lägger mig försiktigt ner på sängen och blundar och försöker somna om. 
 
SENARE DEN DAGEN:

''Kelsey, snälla lyssna på mig!'' ber jag och trycker telefonen hårdare mot örat.
''Säg vad du vill ha sagt'' säger hon och suckar.
''Kan du komma hit, snälla?'' frågar jag och ställer mig framför spegeln och spanar in mig själv. 
''Jag kommer'' suckar hon och lägger på, jag skriker ett glädjetjut innan jag springer ner för trappan och in till vardagsrummet där killarna sitter och skämtar med varandra.
''Ni får inte vara hemma ikväll'' säger jag och ler stort.
''Varför inte?'' frågar dom och höjer ena ögonbrynet
''jag har planerat en kväll för mig och Kelsey och hon kommer vilken sekund som helst!'' flinar jag och börjar dra ut dom ut ur huset. Ett pling på dörren avbryter mitt fösande för en sekund.
''Ta bakvägen!'' föreslår jag och tvingar dom att ta sina skor i händerna och puttar ut dom genom dörren. 
Jag springer till andra sidan och öppnar dörren med ett leende där Kelsey står otåligt och väntar på mig.
''Hey babe, kom in'' säger jag och ler mot henne. Kelsey ger mig en konstig blick innan hon stiger in och tar av sig skorna och börjar gå mot vardagsrummet, perfekt. Jag smyger upp bakom henne och lägger mina armar runt hennes midja och kysser hennes hals.
''Vart är killarna?'' frågar hon och drar sig ur mitt grepp.
''Dom är ute hurså? Vill du inte va själv med mig?'' frågar jag och leendet jag precis hade på läpparna sjunker till en ledsen min.
''Det var inte så jag menade, är van vid att ha dom hemma varje gång jag är här'' säger hon och kollar ner på sina fötter. Jag tar hennes hand och leder henne mot köket. 
''Vad ska vi göra?'' frågar hon och höjer på ena ögonbrynet.
''Det finns ett par shorts uppe på mitt rum som tillhör dig om du vill ta på dig något mer bekvämt'' säger jag och ger henne ett litet leende.
''be right back'' säger hon och snart försvinner hon in på mitt rum och byter om. Kelsey kommer strax ner för trappan med ett par svarta korta mjukis shorts och ett vitt linne. 
''Hey sexy lady!'' flinar jag och smäller henne på rumpan. Kelsey gör en grimasoch brister sedan ut i skratt.
''Vad ska vi göra?'' frågar hon och ställer sig framför mig och lägger sina händer på min bröstkorg, jag lägger mina händer på hennes höfter och drar henne närmare mig.
''Baka'' viskar jag i hennes öra och kysser hennes hals, Kelsey viker undan och jag kollar konstigt på henne.
''Jag har inte glömt vad som hände igår'' säger hon försiktigt och lutar sig mot kylskåpet med armarna i kors över bröstet. Jag suckar högt och tar fram degen jag har gjort innan hon kom och innan jag ringde henne. Hon följer efter mig till bordet och jag lägger ner degen och ställer mig framför diskbänken. 
''Sen när bakar du?'' frågar hon och ställer sig bredvid mig och tar en bit av degen och gör den till en platt boll.
''Sen jag föll för dig'' ler jag och ger henne en mjuk puss på kinden, jag ser på Kelsey's ögon att hon inte är bekväm med situationen men försöker vifta bort det. Jag tar degen och sätter mig ner på köksstolen. Kelsey kommer efter mig och sätter sig ner på stolen bredvid mig och inspekterar varenda rörelse jag gör. 
''Du gör fel Justin!'' säger hon och reser sig upp och sätter sig i mitt knä. Jag kollar över hennes axel och på hennes händer som glider över bordet och försöker forma degen till en platt boll. Jag ler stort för mig själv fast hon inte kan se det. Jag lägger mina händer på hennes lår och smeker henne försiktigt. Jag märker att Kelsey distraheras men säger ingeting. Mina händer glider längre upp och stannar vid hennes troskant. Jag stoppar ner min ena tumme i hennes trosor och smeker försiktigt. 
''Så..'' säger Kelsey och reser sig upp och sätter sig ner på sin stol och möter min hungriga blick. Det stod ganska uppenbart över hela mitt ansikte hur badly jag ville ha henne.
''Tvätta dina händer innan du tar i degen'' säger hon och jag reser mig upp och tvätter mina händer, dörren slängs upp och jag vrider snabbt på huvudet och möter Kayla's blick. 
''Vad gör du här?'' frågar hon och tittar äcklat på Kelsey. Kelsey reser sig upp och går förbi henne och upp mot mitt rum. Jag kollar chockat på Kayla och spärrar upp mina ögon.
''När fan kom du?'' frågar jag irriterat och torkar mina händer med handduken och lägger sedan dom i kors över bröstet. 
''Naw, störde jag er turturduvor?'' frågar hon och putar med underläppen.
''Bitch please, knip igen den munnen du har innan jag sliter väck den från ditt ansikte'' muttrar jag surt och går förbi henne och ger henne en axel knock. Kayla tar tag i min arm och slänger upp mig mot väggen.
''Saknat mig?'' frågar hon och kysser min hals.
''Verkligen inte..'' säger jag och flätar mina fingrar i hennes hår och drar bak hennes huvud så hon tvingas att möta min blick.

Ett litet kapitel men bättre än ingeting, right?
Kommer ni ihåg Kayla, bruce' dotter som hade sex med justin i dom två första kapitlen?
I nästa kapitel så kommer det mer Justin & Kelsey time ;)

Kommentarer
Avsändare: Cindy

Meeeeeer!!

2012-09-30 @ 20:44:37 -



Avsändare: Emelie

Jätte bra! <3

2012-09-30 @ 21:06:51 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se



Avsändare: saga

Hoppas Justin slänger ut Kayla med öronen före! >.< haha ;D

Jag längar till nästa kapitel! :*

Svar: Dog när jag läste denna kommentaren, gjorde fan min kväll! :*
None None

2012-09-30 @ 21:14:00 -



Avsändare: Alicia

Meeer

2012-09-30 @ 22:59:49 -



Avsändare: Da Biebs

Sjukt bra novell! Men jag har bara en fråga, förra kapitlet sa Justin att han hatade kelsey, men i detta kapitlet så älskar han henne. ?? Iaf LÄNGTAR TILL NÄSTA :D <3

2012-10-01 @ 00:40:08 -



Avsändare: Hug

Skit bra kan inte vänta tills nästa

2012-10-01 @ 16:18:07 -



Avsändare: Anonym

asbraaa! mer :)

2012-10-02 @ 06:29:21 -



Avsändare: Michelle

Jag gillar detta. När kommer nästa kapitel? Hoppas det kommer snart.

2012-10-03 @ 13:33:37 - URL: http://twitter.com/michan_94



Avsändare: steffi

när kommer nästa?

2012-10-03 @ 14:59:29 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback