Published: 2013-04-27 Time: 19:42:00 Filed Under: A dash of love

26 - Breathe your love

PREVIOUS: Jag skäms över det, jag vill tänka på nutid och framtiden. Mitt förflutna är redan förbi och att prata om det är som att säga till Justin att han ska knivhugga mig. Jag hatar när Justin stänger mig ute sådär, jag menar inte att han direkt ska börja prata om sitt privatliv men åtminstone släppa in mig lite. Vi ska spendera mer än 6 månader tillsammans och vi kan deffinitivt inte vara så här.
 
Tumblr_mdmkaniebj1ru09g7o1_500_large
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV: 

Vad ska jag säga till Cosette? Att min exflickvän som har krossat mig totalt har börjat ringa och smsa igen?
Att hon vill ha tillbaka mig men jag försöker hålla mig så långt borta från henne som möjligt för att jag är rädd för att älska igen? Att det va därför jag inte tvekade för kontraktet utan accepterade det direkt? Att Cosette är den som får mig på andra tankar och det är därför jag spenderar så mycket tid med henne? Vad ska jag säga egentligen? Jag vet inte om jag är glad, ledsen, arg, besviken eller förvirrad. Kanske är jag alla av dem sakerna? Jag har rätt till att vara det. Jag vill inte ta ut mina problem över Cosette nu när vi kommer så bra överrens.
Jag vill att hon ska börja lita på mig igen vilket kommer vara jättesvårt men jag måste kämpa för hennes tillit.
För hur skulle vårt förhållande vara om vi inte litade på varandra? ingenting Anledningen till att jag vill snacka om det förflutna är för att jag vill förklara för henne varför jag betedde mig som jag gjorde. Att Selena va så svartsjuk att jag puttade ifrån mig Cosette, den enda tjejen som verkligen fick mig känna mig värd någonting. Under långa perioder var jag på sätt och vis Selena's slav. Hon sa åt mig vad jag skulle göra och inte göra, jag gjorde precis som hon sa för jag älskade henne men nu vet jag absolut ingenting. Det enda jag vet är att jag vill så långt bort ifrån henne som möjligt. Börjar jag prata med henne igen så vet jag att jag kommer falla för henne lika lätt som en pannkaka. För det brukar man oftast göra när man är riktigt kär. Jag är inte kär i Selena, det kan jag inte vara. Är kärlek gjort för att man ska hata varandra efter förhållandet? För just nu verkar det vara det enda som jag känner, hat. Min mobil börjar ringa och drar mig ur mina tankar, jag kollar på displayen och ser Selena's nummer som jag mycket väl känner igen..
''Svara..'' mumlar jag osäkert och ger Cosette mobilen. Hon kollar förvånat på mig och jag gör inga gester om att jag ska rycka åt mig mobilen som innan. Cosette trycker mjukt på den gröna knappen på skärmen med tummen och trycker sen mobilen tätt intill örat.
''Cosette'' säger hon högt och självsäkert. Jag kollar snabbt på henne och flashar ett leende som hon osäkert besvarar.
''Justin's flickvän'' säger hon en aning smått irriterad. Cosette himlar med ögonen och avslutar snabbt samtalet. Jag rynkar pannan och kollar undrandes på henne.
''Du kunde sagt att det va Selena..'' mumlar hon och sväljer hårt. Inte en chans, hade jag sagt att det var hon hade Cosette inte svarat överhuvudtaget. 
''Varför har du tagit bort hennes nummer?'' frågar Cosette nyfiket och jag rycker på axlarna, ganska uppenbart. Jag vill inte ha någonting med henne att göra. Jag har ändrat mitt nummer minst fem gånger dessa senaste tre månaderna men ändå har Selena fått tag på dem. Att få Cosette svara på min mobil var den enda lösningen att få Selena backa. Att få henne förstå att jag håller på komma över henne. Jag gillade faktiskt när Cosette sa att hon va min flickvän. 
''Vill inte ha någonting med henne att göra. Vad sa hon?'' frågade jag och bytte ämne. Att snacka om Selena var verkligen inte vad jag ville just nu. Inte med Cosette.
''Hon blev antagligen sur för att jag sa att jag va din flickvän..'' mumlar hon och ett flin sprider sig på mina läppar. Precis vad jag ville. Nu kanske hon låter mig vara ifred med min flickvän. Dessa dagarna framöver förväntar jag mig inga samtal av Selena. Nu handlar det bara om att få Cosette att lita på mig igen, det är det ena jag vill. 
 
''Framme i studion babe!'' säger jag glatt och stänger av bilen. Cosetter drar samman sina läppar till ett rakt streck och stiger ut ur bilen. Jag rycker på axlarna och låser innan jag flätar mina fingrar med hennes och går in. Cosette är tystare än vanligt vilket är jättekonstigt. Om jag bara visste vad som pågick i hennes hjärna just nu, jag vill veta vad hon tänker på. Är det bara för att jag sa till henne att svara på min mobil och nämnde inte Selena? Om Cosette bara kunde förstå mig, vilket hon kanske kan om jag berättar hela sanningen för henne. 
I studion är det bara vi, vilket är ganska skönt. Jag vill prata ostört med henne och det kan jag inte om det finns folk här runt omkring som ska skrika efter mig vart tredje sekund. 
''Är det bra vi?'' frågar hon tyst och jag nickar. Utan några ord till går jag in i det lilla rummet och sätter på två mickar. Att sjunga med Cosette kan faktiskt få mig på andra tankar, vi kanske kan skriva en låt samtidigt? 
Jag vinkar till mig Cosette genom det enorma fönstret och hon reser sig upp från skinnsoffan och gör sin väg över till mig. 
''Sjung med mig..'' beodrar jag och slickar mig runt läpparna. Hon kollar förvånat på mig och jag rycker på axlarna. Det skadar inte att sjunga några få låtar eller skriva någon text. Vi ska ändå spendera nästan hela vår eftermiddag här. 
''Vi åker inte hem, jag kör dig direkt till flygplatsen..'' mumlar jag och tar fram några texter jag har skrivit under halva min turné.
''Justin?'' frågar hon helt plötsligt och kollar upp från någon text jag har skrivit.
''Ja?''
''Kan du inte sjunga That should be me?'' frågar hon och ler lite osäkert. Jag spricker upp i ett stort leende, 'that should be me' har alltid varit min favoritlåt att sjunga. Den beskriver så många känslor man känner men inte kan få ut med ord. Jag rycker på axlarna och vänder mig om mot micken.
''Visst!'' 
Hon går genast ut till alla knapparna på andra sidan rutan och letar ett tag tills hon hittar låten. Introt till that should be me börjar och jag tänker omedelbart på dem senaste dagarna. Allt som har hänt mig, rykten, Selena, Cosette, bråken med mamma, Scooter, allt. 
''Everybody's laughing in my mind, rumors spreading 'bout this other guy, 
Do you do what you did when you did with me? Does he love you the way I can?
Did you forget all the plans that you made with me? 'cause baby I didn't
That should be me holdin' your hand, that should be me makin' you laugh.
That should be me this is so sad, that should be me, that should be me
that should be me feelin' your kiss, that should be me buyin' you gifts
this is so wrong, I can't go on 'til you believe that, that should be me.'' 

COSETTE'S PERSPEKTIV:

That should be me har alltid varit en av dem bästa låtarna Justin någonsin har skrivit och det är det fortfarande. För det känns som denna låten är den enda som han verkligen har lagt ner känslor och tid på. 
Jag vet att Justin jobbar jättehårt och vi uppskattar det verkligen. Jag fortsätter att lyssna på Justin's änglalika röst som sjunger igenom låten. Jag drar min hand över min gåshud på armen och en rysning springer genom min kropp. Det här låter säkert jättedumt men hans röst gör mig på sätt och vis glad och lugn. 
''You said you needed a little time for my mistakes, It's funny how you used that time to have me replaced, did you think that I wouldn't see you out at the movies whatcha doin' to me, you're takin' him where we used to go now if you're tryin' to break my heart, It's working 'cause you know that that should be me''
Jag känner mig verkligen träffad av den här versen. För fem år sen sa jag till Justin att jag behövde tid för hans misstag. Jag behövde tid för att smälta allt han hade kallat mig och allt han hade gjort mig. 
Det gick knappt tre månader innan jag hade honom ersatt, Eponine kom mig närmare och vi blev jättebra kompisar. Jag öppnade mig upp för henne ganska så sent, i början kändes det konstigt att öppna upp sig för Justin's kusin men med tiden blev det allt lättare. Men på andra sidan visste jag inte att det var Justin kusin förrens jag hade berättat allt för henne om Justin och varför jag var hos dem överhuvudtaget. 
När Justin sjöng den sista meningen av låten börjar jag omedelbart klappa händerna och le stort. 
Justin bugar och börjar göra fula grimaser, jag viker mig dubbelt av skratt och håller mig för magen. 
Justin går ut ur rummet och fram till mig.
''Sjung något jag inte har hört!'' säger jag glatt och lägger min handflata under hakan. Justin tvekar någon sekund och harklar sig sedan.
''Let me tell you a story, about a girl and a boy. He fell inlove with his bestfriend when she's around he feels nothing but joy. But she was already broken and it made her blind but she could never believe that love would ever treat her right. But did you know that I love you?
or were you not aware? You're the smile on my face and I ain't going nowhere. 
I'm here to make you happy, i'm here to see you smile. I've been wanting to tell you this for a long while. 
What's gonna make you fall in love,I know you got your wall wrapped all the way around your heart. Don't have to be scared at all, oh my love. But you can't fly unless you let ya, You can't fly unless you let yourself fall'' sjunger Justin och en tår rinner ner för min kind. Jag tar tillbaka det där med That should be me, den här låten toppar nog alla. Det är precis vad som brukar hända när man faller för sin bästavän. Alla Justin's låtar har en mening och jag vill verkligen veta meningen bakom den här låten. Justin skriver låtar efter hans egna upplevelser, vad han känner och tänker. 
Justin ler stort och lägger huvudet på sned.
''Gillade du det?'' 
Jag nickar genom alla tårar som rinner ner för mina kinder. Justin går fram till mig och torkar mina tårar med tummen. Jag kollar ner på mina sammanlänkande händer och snyftar.
''Hush baby..'' mumlar han och kramar mig hårt. Jag gömmer mig i Justin's halsgrop och drar in min favoritdoft, killparfym. Justin pussar mig på pannan och flashar ett gulligt leende innan han flätar sina fingrar med mina och drar mig ännu en gång in i det lilla rummet. 
''Sjung en av dina låtar du har skrivit!'' säger Justin glatt och sätter mig på pallen som finns här inne. 
''Tryck på E6 och skruva upp volymen'' beodrar jag och Justin gör som jag säger. Han trycker på E6 och introt till 'Breathe your love' börjar.
''The pain has been stretched out lately, I feel a change in the way you say you love me. 
And so now, I’m tryin’ to find a way to save the sound. I don’t wanna turn it down, I know we can make it now. 
I know you feel it when I touch you, feel you, have you. Every thought about the times when I hold you, call you, love you.
 
Cause I love it when we hugging, touching, loving, kissing, rubbing, holding on to you.
Crying, laughing, making love as if the world was just us two, I know right now you don’t understand how much I do need you, moving on, I just ain’t ready, boy I breathe your love.''

I det här kapitlet sjunger dem rätt så mycket men det är även ett sätt att komma varandra närmare. 
För man brukar ju säga att musik berättar saker ord inte kan göra, right? 
Hoppas ni gillar kapitlet ändå! :)
Kommentera mycket nu! :)

Published: 2013-04-26 Time: 21:37:12 Filed Under: A dash of love

25 - confused

PREVIOUS: ''Pamela Lajoie'' säger hon och skakar glatt min hand. Hur kan denna kvinnan vara glad klockan sex på morgonen. Hon leder mig till ett rum fullt med bara kläder. 
''Vi ska göra två olika photoshoot, du ska ha på dig det där'' frågar hon och pekar mot en vitröd klänning. 
Jag tar klänningen i handen och går in på toan och byter snabbt om. 
''du ska ha dessa pumpsen till'' säger hon och räcker mig ett par silvriga pumps.
 
 
 
COSETTE'S PERSPEKTIV:
 
''Sätt dig på träpallen'' säger fotografen och pekar på en träpall. Jag går försiktigt fram till den och sätter mig.
''Luta dig lite åt höger, ta fram ena benet och den andra ska du ha vikt. Hälen ska nudda pallen'' förklarar han och jag gör som han säger.
''Lägg din hand på det lilla utrymmet du har på pallen. Den andra handen lägger du på ditt knä'' 
Justin sitter bredvid fotografen på en egen stol och småler. Vi har hållt på med denna photoshoot i snart 3 timmar. De har mer än tusen bilder på mig, räcker det inte?
''Sam!'' ropar Pamela och en ursnygg kille utan tröja kommer ut från omklädningsrummet jag nyss var i. 
Han avslöjar sin bruna kropp och han behöver inte ens spänna sig för att absen ska synas. 
Jag stirrar på honom och min haka faller till marken. Ett flin lämnar Sam's läppar och jag kollar generat ner på mina händer. 
''Du ska ta några bilder med Sam, ifall det är okej för dig?'' frågar Pamela och ler.
''självklart!'' 
Sam tar på sig en vit t-shirt och besvikelsen sköljer över mig. Jag kollar snabbt på Justin och märker att han spänner sina käkben. Sam ställer sig bakom mig och lägger sina händer på mina axlar. Värmen från hans händer sprider sig genom min kropp. Fotografen knäpper snabbt av några bilder.
''Sam sätt dig på pallen, Cosette ställ dig på hans högra sida och lägg ditt högra ben mellan hans ben. Så ja, låt din vänstra hand vila på hans högra axel, perfekt!'' ropar han och knäpper av några bilder. 
Några män drar in en två-sits svart soffa, jag höjer på ena ögonbrynet mot Justin och han rycker på axlarna. 
''Sam ta av dig tröjan och lägg dig raklång på soffan, Cosette lägg dig över honom och låt ditt huvud vila på hans axel. Sam låt din hand vila på hennes svank den andra armen viker du under huvudet som en kudde, Cosette lägg din hand på hans abs, grymt!'' 
Ännu en gång biter Justin hårt ihop käkarna och kollar surt på mig. Det är inte jag som bestämmer hur jag ska stå eller vad jag ska göra men ska jag vara helt ärlig så njuter jag av se Justin så frustrerad och inte kunna göra någonting. 
''Nu är vi klara för idag, tack så mycket!'' ropar fotografen, jag reser mig försiktigt upp och räcker ut handen för att hjälpa Sam upp. 
''Tack!'' säger han och avslöjar sina raka vita tänder. 
''Cosette!'' ropar Justin och jag rycker till, jag säger hejdå till Sam och går fram till Justin som lägger sin arm runt min midja och kysser mjukt mina läppar. 
''Klockan är tio, ska vi äta sen åka hem?'' frågar han mjukt och flätar sina fingrar med mina.
Va inte Justin nyss sur? Spände käkarna och hela paketet. Jag rycker på axlarna och följer med honom ut till bilen. Min mage kurrar och ett skratt lämnar båda våra läppar.
''Jag vet en suverän kina resturang, går det bra?'' flinar Justin och jag nickar hysteriskt. Kina mat är nog det godaste jag någonsin har ätit och toppar lätt min lista. Justin kör ut från uppfarten och börjar köra i riktning mot den så kallade kina resturangen. Jag hoppas verkligen att den är så god som han säger.
Annars får han äta upp min mat och köpa något annat gott till mig. Hans mobil börjar ringa och hans hand dyker snabbt ner i hans skinnjacka och snappar åt sig mobiltelefonen. Justin kollar på displayen och suckar högt. 
Han ignorerar samtalet och lägger mobilen i det lilla facket mellan båda våra säten. 
''Vem var det?'' frågar jag och låter nyfikenheten ta över. Han rycker på axlarna och jag tar hans mobil.
''Cosette, ge hit den!'' ryter han och rycker mobilen ur mina händer.
''Varför får jag inte kolla vem det va?'' 
''Du bryr dig inte, du bryr dig inte överhuvudtaget utan låter bara din nyfikenhet få det bästa av dig..'' mumlar han och jag höjer oförstått på ena ögonbrynet. Jag bryr mig visst då, annars hade jag väl inte frågat? 
Jag himlar med ögonen och halkar längre ner i sätet. Jag lägger armarna i kors över bröstet och slutar argumentera mot Justin. Justin kollar snabbt på mig och sen på vägen igen. En suck lämnar hans läppar och jag blänger surt på honom. Ja jag tänker bete mig som en tre-åring så länge Justin surar. 
''Vi måste prata om det som hände för 5 år sen..'' muttrar Justin och jag skakar på huvudet.
''Nej det har med mitt förflutna att göra och jag vill inte tillbaka dit''
''Cos..-''
''Nej Justin det räcker! Jag vill inte göra som du säger hela tiden och våga nämna kontraktet, jag slår dig'' fräser jag och han kollar chockat på mig. Justin öppnar och stänger sin mun ett par gånger och tillsist förblir den stängd, han spänner käkarna och hans grepp om ratten hårdnar så knogarna blir vita. 
''Framme'' mumlar han tyst och stänger av motorn, jag stiger ut och stänger dörren hårt efter mig för att bevisa att jag faktiskt också kan vara sur.
''Smäll aldrig till bildörren så igen, förstått?!'' väser han surt med sammanbitna tänder och går före mig in till resturangen. Jag himlar med ögonen och följer efter honom till ett bord för två.
''Ska snart till studion, du stannar inne idag..'' säger han bestämt och jag spärrar upp mina ögon.
''Är inte du ledig innan du ska ut på turné?'' frågar jag och han rycker på axlarna.
''Jo men jag vill till studion och spela in den sista låten'' 
''Okej'' 
Justin räcker mig menyn och jag kollar snabbt igenom den fast jag redan vet vad jag vill ha. Jag lägger menyn åt sidan och kollar på Justin som gång på gång spänner käkarna. Han slickar sig runt läpparna och lägger undan menyn. Kyparen kommer fram till oss med block och papper.
''friterad kyckling med ris och vanlig fanta till''
''Samma här fast med spaghetti också, cola'' 
Jag sparkar Justin under bordet och blänger på honom, han kan åtminstone spela glad. Kyparen har ingenting med hans dåliga humör och bara för det behöver Justin inte ha sin fula attityd. 
''Vad?'' fräser Justin när kyparen går iväg.
''Inte den attityden Justin! Varför är du så sur egentligen?'' 
''Cosette skit i det, släpp det..'' mumlar han och klistrar på ett fejkat leende när kyparen kommer tillbaka.
''Tack!'' säger både jag och Justin i kör. Ibland hänger jag inte med alls i Justin's humörssvängningar, ena stunden är han glad och ivrig nästa så är han alldeles kall och dominant. Vi börjar äta vår mat under tystnad, då och då slänger jag några hastiga blickar på Justin. 
''Justin, jag åker ikväll tillbaka till Vancouver'' 
''Jag vet, jag åker efter dig fast inatt vid typ 3'' 
Jag nickar och kollar ner på min mat igen, vårt samtal dör snabbt ut och en obekväm tystnad faller över oss.
Vem var det som ringde Justin? Min nyfikenhet får ännu en gång det bästa ur mig och under resten av måltiden får jag inte frågan ur huvudet. Så många frågor men några få svar. Jag gillar inte alls den här Justin som är kall och dominant. Jag föredrar honom mysig och gullig, så som Justin bara kan. 
 
Vi båda lutar oss båda belåtet tillbaka och jag njuter av min sista tugga. Det här va verkligen så utsökt som Justin sa, dessa tre och en halv vecka som är kvar kommer vara helt amazing. Jag kommer dra med mig tjejerna hit och äta här tills vi tröttnar. Jag trycker på hemknappen på min mobil och klockan visar med stora siffror 11:12, vad segt tiden går. Jag vill bara hem så jag kan ringa Shaggy, jag måste berätta för honom. Jag kan inte bara lämna honom utan någon förklaring, det är bara fel. 
''Vad tänker du på?'' frågar Justin och jag rycker på axlarna.
''Du tänker på han ellerhur?'' frågar Justin med en hård röst, det finns någonting i hans röst som jag inte har hört tidigare, som jag inte kan sätta fingret på vad. Sympati? Empati? Sårad? 
Jag rycker på axlarna och skakar sen på huvudet, jag vill inte förstöra Justin's glada humör som egentligen redan är förstört. Idag har han inte alls varit på bra humör och jag förstår inte varför. Är det för min photoshoot med Sam? Eller är det för att jag stirrade sönder killen? Justin kallar till sig kyparen och ger honom sitt kreditkort. Knappt några minuter senare kommer kyparen tillbaka med båda kreditkortet och kvittot. Vi båda tackar för maten och reser oss upp, 
Justin flätar sina fingrar med mina och går ut genom den lilla dörren. 
''Ska du följa med mig till studion eller stanna hemma?'' frågar han och - som den gentlemannen han är - öppnar min bildörr. Justin böjer sig över mig och knäpper fast mitt bälte över bröstet. Jag kollar förvånat på honom och han plaserar en mjuk men ändå hård kyss på mina läppar.
''Varsågod baby'' viskar han sexigt mot mina läppar och kysser dem igen.
''Jag följer med dig till studion..'' mumlar jag när han har hoppat in bakom ratten. Han flashar mig ett leende och börjar köra i riktning mot studion. Mina tankar flyger ännu en gång iväg till samtalet på Justin's mobil, vem var det egentligen? Vad vill den personen Justin egentligen? Det måste nog ha varit en person Justin inte gillar för annars hade han svarat. Justin lägger sin hand på insidan av mitt lår, jag lägger min hand över hans och flätar ihop våra fingrar. Så mina fingrar ligger överst men ihopflätade med hans.
Justin's mobil börjar ringa och jag kan skilja Scooter's namn på displayen. Justin lägger på högtalaren.
''Ja?'' mumlar han lite smått irriterat.
''Du och Cosette gör inga framgångar tvärtom, det står att hon har varit otrogen och så är det en bild på ''henne'' och någon random kille på gatorna men jag kan inte se om det är hon eller inte. Är det sant Justin?'' 
Justin spänner sina käken och kollar snabbt på mig. Jag stelnar till. Scooter's röst är inte så mjuk som den brukar va utan den är hård och har inga känslor inblandade.
''Nej'' svarar Justin stelt. Jag kollar chockat på honom, varför valde han att ljuga för min skull? Han kunde sagt som det var men och andra sidan, hade han sagt det så hade Scooter förvandlats till tjej och fått PMS på mig. Justin vägrar kolla på mig och jag suckar lågt och kollar ut genom fönstret. Varför är det så stelt mellan oss?
Är det för att jag inte vill prata om mitt förflutna? Jag vill inte tillbaka dit, jag vill inte minnas allt fult jag har gjort. Jag skäms över det, jag vill tänka på nutid och framtiden. Mitt förflutna är redan förbi och att prata om det är som att säga till Justin att han ska knivhugga mig. Jag hatar när Justin stänger mig ute sådär, jag menar inte att han direkt ska börja prata om sitt privatliv men åtminstone släppa in mig lite. Vi ska spendera mer än 6 månader tillsammans och vi kan deffinitivt inte vara så här.

Kommentera babes

Published: 2013-04-23 Time: 19:15:00 Filed Under: A dash of love

24 - Ain't no more drama

PREVIOUS: Jag kunde inte bara låta bli att röra vid dig, du va så vacker där du låg i min säng. Jag var fast vid dig redan vid första ögonkastet..'' förklarar han och jag ryggar tillbaka av hans val av ord. Ett fnitter lämnar min strupe och jag kysser honom hårt och länge. Det här är nog det gulligaste en kille någonsin har sagt till mig. 
Men vad menar han egentligen, att vi är tillsammans? Att vi dejtar? 
''Kom jag är hungrig!'' säger jag och skjuter bort mina tankar. Vi reser oss upp och beger oss mot köket.
 
 
Jag och Shaggy har kollat på två filmer i rad, båda två har varit skräck och nu rullar eftertexterna på den andra filmen. Jag sitter som en boll i Shaggy's knä med hans armar slingrade hårt runt min lilla kropp. 
''ALDRIG ATT JAG KOLLAR PÅ SKRÄCK MER!'' utbrister jag och reser mig snabbt upp och tänder lampan. 
Det är jättekonstigt att man känner sig så mycket tryggare med lampan tänd. Jag sätter mig på andra sidan soffan och lägger upp mina fötter i Shaggy's knä. Jag gäspar stort och tar en hastig titt på klockan över tvn, 23:04. 
''Jag måste hem och du får följa mig!'' säger jag bestämt och reser mig upp. Ett gulligt skratt lämnar hans strupe och han följer mitt exempel och reser sig också upp. Mina mungipor rycker upp i ett leende och vi båda beger oss mot hallen. Jag böjer mig trött ner och slänger på mig mina skor. Shaggy slänger upp dörren och den kalla luften slår mot mig, jag ryser och drar jackan tätare runt min kropp.
''På kvällarna är det jättekallt här i Rio..'' mumlar Shaggy och flätar sina fingrar med mina.
Vi börjar promenera i tystnad. Då och då huttrar jag till och griper Shaggy's hand hårdare.  
 
''Framme'' mumlar han och stannar utanför huset. Dörren slängs upp och jag släpper snabbt Shaggy's hand. 
Justin står i dörröppningen rasande och ger mig en ilsken blick. Jag himlar med ögonen och vänder mig mot Shaggy.
''Well, vi ses!'' flinar jag och lägger mina armar runt hans hals. 
''Får jag kyssa dig för att jävlas med Justin?'' viskar Shaggy i mitt öra och jag nickar. Han avslutar kramen och ett leende målas på båda våra läppar. Han böjer sig försiktigt fram och stänger sina ögon.
''Cosette!'' ropar Justin och vi båda drar oss tillbaka, jag stirrar surt på Justin och ställer mig på tå framför Shaggy. Jag tar hans ansikte mellan mina händer och kysser honom mjukt. Shaggy's händer vilar på mina höfter. Jag avslutar kyssen och flinar mot honom, nu väntar ett helt tal om vad jag får göra och inte göra av Justin. Har nog aldrig träffat på någon mer dominant än Usher och Justin. Jag börjar gå mot Justin som öppnar dörren större och släpper in mig. Han smäller mig hårt på rumpan och jag rycker till. 
''Vad i...-'' 
Jag hinner inte ta av mig mina skor innan Justin slänger in mig på ett av sina många rum. 
''Vad i helvete håller du på med?!'' fräser han argt och tar ett hårt grepp om min arm. 
Jag rycker åt mig min arm och kollar ilsket på honom, vad jag håller på med? Jag umgås med båda min pojkvän, det var väl inte så svårt att förstå det?
''Jag är med min pojkvän!''
''Cosette jag står precis här, du är min så länge det här håller på, förstått?!'' 
Jag blänger surt på honom och skakar på huvudet. Justin tar ett steg mot mig och jag backar, han tar ännu ett steg till och jag backar. Vi håller på så tills min rygg slår mot den hårda väggen bakom mig. 
Justin är farligt nära mig, hans näsa nuddar min. Hans kropp är upptryckt mot min. Justin's vardera handflata är pressad mot väggen vid varsin sida om mitt huvud. Mitt hjärta börjar omedelbart dunka snabbare och för någon minut tror jag nästan att den kommer hoppa ut från sin plats. 
''Cosette, du är helt otrolig!''
''Tack!'' säger jag glatt och spricker upp i ett leende.
''Jag menar inte det som en kopplimang eller något positivt överhuvudtaget!'' 
Mitt leende bleknar bort och jag kollar förvånat på Justin. Well, hur kunde jag tro att jag var ''helt otrolig'' på ett positivt sätt när jag precis - på sätt och vis - var otrogen mot honom mitt framför hans ögon? 
Justin lutar sin panna mot min axel och stönar lågt. 
''Att prata med dig Cosette är som att prata med ett litet barn, du förstår ingenting!''
''Det gör jag visst men du är så jävla komplicerad!''
''Vad i hela vårt jävla samtal var komplicerat?'' fräser han, Justin använder bara svordomar när han är riktigt sur. Det här är ett tillfälle.
''Varför är du så sur? Det är inte ens på riktigt!''
''Vi måste få vårt förhållande att se riktigt ut i media och hur ska vi få det att se äkta ut när du trycker ner din tunga i någon annans hals mitt ute på gatan. Framför hela världen?'' 
''Justin lugna dig! Det hände bara en gång!''
''Cry me a fucking river Cosette, du låg med honom på festen!'' 
Justin spärrar upp sina ögon och jag kollar chockat på honom. Hur vet han det? Vem har sagt det? Heather, Eponine? De kan inte vara någon av dem för de vet inte om det.
''Hur länge har du vetat det?'' frågar jag och kollar obekvämt ner på mina snören som är uppknäppta och ligger huller om buller på golvet.
''Hela tiden..'' andas Justin och drar fingarna genom sitt hår.
''När har du tänkt berätta det för mig Cosette?''
Ska jag vara helt ärlig har jag aldrig tänkt berätta det för Justin eller någon annan. Det skulle vara en hemlighet med mig själv. Hade Usher fått veta det hade nog världens undergång börjat. Justin är rasande och Heather och Eponine hade tyckt jag var dum i huvudet. Men jag var full, jag vet det är ingen ursäkt men ändå. 
''Aldrig..'' mumlar jag och kollar upp på en frustrerad Justin. Han suckar högt och böjer sig ner och pressar sina läppar mot mina. Hans läppar är mjuka och rör sig i takt med mina. 
''Kysste han dig såhär?'' frågar Justin efter kyssen och jag tänker efter en stund. Shaggy's kyss var inte alls som Justin's, hans var mjuk och bestämd medans Justin's kyss också hade varit mjuk men den innehåller mer passion och jag kände mer begär efter hans mjuka läppar. Kanske för att Justin vet hur han ska hantera dem? Jag skakar på huvudet och kollar återigen ner på mina skor. Justin lägger sitt pekfinger under min haka och lyfter upp mitt ansikte så jag möter hans blick.
''Såhär?'' frågar han igen och kysser mig igen. Jag skakar ännu en gång på huvudet.
''Så länge detta håller på så är du min Cosette, jag vill inte bli intervjuad om att du har var otrogen och blah blah blah. Jag vill inte att du ska ha ett dåligt rykte eller att du inte gör succé här i världen.
Tvärtom, jag vill att du ska leva din dröm med ett rent rykte. Du får göra vad du vill Cosette men inom gränser, förstått?'' förklarar han och jag nickar. Justin fick mig precis inse att jag och Shaggy inte fungerar. 
Jag kan inte gå från den ena killen till den andra varje dag. Jag vill inte bli stämplad som en slyna eller något. 
Jag vill göra som Justin sa, leva min dröm och göra succé här i världen men jag kan inte göra det när jag ska oroa mig över båda mina pojkvänner, om de kommer överrens eller inte.
''Jag förstår'' mumlar jag och Justin drar in mig i en hård kram som jag besvarar. Jag kanske trots allt behöver Justin's hjälp. Knackningar hörs från dörren och drar åt sig både min och Justin's uppmärksamhet. 
Eponine sticker in huvudet och kollar frågandes på oss.
''Är allting okej? Vi hörde er skrika så Usher bad mig kolla läget''
''Allting är helt okej Pennie..'' ler Justin och kysser mjukt min panna. Hon bländar oss med sitt vackra leende och går iväg. 
''Baby..'' mumlar han och drar in mig i sin famn igen. Jag drar in ett djupt andetag av Justin's doft och kysser mjukt hans hals. Jag avslutar kramen och börjar gå mot dörren med Justin efter mig. 
Jag lägger min hand på handtaget och tänker just trycka ner den när Justin tar ett mjukt grepp om min arm. 
Jag kollar först ner på hans hand och möter sen hans blick.
''Är allting okej mellan oss?'' frågar han och höjer en av sina perfekta ögonbryn. Varför skulle det inte vara okej? 
Jag nickar och ger honom ett stelt leende. Väl ute klistrar vi båda på fejka leenden och jag slänger äntligen av mig mina skor och går förbi tv-rummet där alla sitter och kollar på något program och snackar lite då och då.
''Godnatt baby!'' ropar Justin efter mig och svänger in till dem andra. Just nu känner jag för att vara för mig själv, jag vill sortera ut mina känslor. Jag vill veta vad jag ska säga till Shaggy utan att såra honom. 
 
Baby du har photoshoot imorgon klockan sex, glöm inte det

Jag ler åt Justin's meddelande och strippar av mig mina kläder och drar på mig en stort tröja som för tillfället tillhör Justin. Jag sätter upp mitt hår i en hästsvans och går in på badrummet. I spegeln reflekterar jag en sliten tjej med påsar under ögonen. Jag kollar på mig själv ett tag, vad är det med mig som folk kallar vackert? 
Det snacket om ''beauty-sleep'' är bullshit, jag sover tjugofyra timmar om dygnet och ser fortfarande lika hemsk ut varje morgon med påsar under ögonen. Jag tvättar av mig det lilla sminket jag har på ansiktet och borstar sen tänderna. Jag släcker badrumslampan efter mig och kryper ner under mitt kalla och sköna täcke. 
 
Godnatt Justin, sov gott!

Jag släcker den lilla lampan som står på mitt nattduksbord och drar täcket upp till hakan. Som de andra förgående nätter faller jag i en djup sömn snabbt.
 
''Baby..'' viskar Justin och skakar mjukt min axel. Mina ögon fladdrar innan jag äntligen slår upp dem. 
''Vakna, du har en photoshoot om en halvtimme'' viskar han och pussar mjukt min kind. 
Jag kollar åt sidan och ser honom ligga bredvid mig med bara kalsonger på. Min blick vandrar ner för han bröstkorg och ner till hans magrutor. 
''Like the view?'' retas han och jag himlar med ögonen innan jag slänger täcket och sidan. Jag slänger mina ben över sängkanten och damp ner på golvet. 
''Sov du bredvid mig inatt?'' frågar jag och gäspar stort. Han nickar och ett stort leende målar sig på hans läppar. 
''Det var mysigt'' 
''Du är efterbliven..'' muttrar jag och han spärrar upp sina hasselbruna ögon.
''Jag ligger här och försöker vara gullig så kallar du mig efterbliven, tack!'' mumlar han och putar med underläppen. Jag lägger huvudet på sned och går fram till honom. 
''Blev Justin ledsen?'' frågar jag med bebisröst och putar också med underläppen. Han nickar och böjer sig fram.
''Men jag blir glad ifall du kysser mig'' viskar han mot mina läppar.
''Nix!'' flinar jag och reser mig upp. Ett högt stön lämnar hans läppar och Justin drar täcket upp till armhålorna.
''Ska inte du upp Justin?''
Han skakar på huvudet och fortsätter knappa på sin mobil.
''Jag börjar 12 idag'' mumlar han knappt ohörbart och vrider sin mobil åt sidan som en liten barnunge.
''Vad spelar du?'' frågar jag nyfiket och kikar över hans axel.
''Något bilspel, klä på dig Cosette!'' säger han bestämt och jag klampar bort till min gaderob. 
Jag drar på mig ett par slitna tighta jeans och ett vitt linne över.
''Ska du inte ha en kofta eller någonting över?'' frågar Justin som har studerat mig medans jag har slängt på mig kläder och höjer på ena ögonbrynet.
''Jo min vita skinnjacka..'' mumlar jag och Justin pekar under sängen. Jag följer hans finger och böjer mig ner. Mycket riktigt sagt ligger den där och smutsar. Jag rycker åt mig den och viftar den som en idiot runt i rummet. 
''Förhelvete Cosette!'' fräser Justin och viftar med handen framför näsan och hostar till. 
 
Efter en stunds spelande reser sig Justin också upp. Han tar på sig ett par svarta skinnyjeans, någon t-shirt med en random kille på. Över har han en grå kofta och sin svarta skinnjacka. Justin sätter på sig sin svartgråa NETS keps och drar upp luvan på sin gråa kofta. Vi båda studsar ner för trapporna och går in i köket. 
Justin sätter sig på köksön och börjar gunga med sina ben. 
''Kan du göra en macka till mig?'' frågar han så snällt som han förmår och putar med underläppen. 
''Hmm''
''Är det ett ja?'' frågar han glatt och spricker upp i ett leende.
''Hmm'' 
Justin flinar och himlar med ögonen. Jag går fram till kylskåpet och tar ut ost och smör. 
''Teamwork!'' säger Justin och hoppar ner. Han sätter sig på en stol och drar ner mig i sitt knä.
''Jag skär ost och du lägger smör, okej?''
Jag nickar och börjar omedelbart bre smör på dem fyra mackorna som ligger på bordet. 
 
''Cosette, vi måste åka nu!'' säger Justin med munnen full av macka. Jag reser mig upp med mackan i handen och beger mig mot hallen. Justin drar på sig sina svarta supra och jag drar på mig mina vita. 
Jag orkar inte gå med klackar nu på morgonkvisten.
''Du är snygg i supras!'' flinar Justin och kysser mig på bakhuvudet.
''Du vet vart vi ska, right?'' frågar jag oroligt efter jag har stängt bildörren. Justin nickar och kör ut från uppfarten.
''Klart baby!''
Jag älskar tanken av att Justin går upp klockan sex på morgonen för att följa med mig till min photoshoot. 
Inte för att Justin inte tänker släppa mig ur sitt sikte sen vi rymde från resturangen utan för att han faktiskt är så gullig. Han parkerar fort utanför en byggnad och jag kollar frågandes på honom. Är det verkligen så nära hans hus? Jag klättrar ut från bilen och kollar upp på den megastora byggnaden. Justin slingrar sin arm runt min midja och papparazzi börjar omedelbart klicka på deras kameror. 
 
''Hey är det du som är Cosette Roos?'' frågar en kvinna med en amerikans brytning som ser ut att vara mellan 20-25. Jag nickar och hon sträcker ut sin hand.
''Pamela Lajoie'' säger hon och skakar glatt min hand. Hur kan denna kvinnan vara glad klockan sex på morgonen. Hon leder mig till ett rum fullt med bara kläder. 
''Vi ska göra två olika photoshoot, du ska ha på dig det där'' frågar hon och pekar mot en vitröd klänning. 
Jag tar klänningen i handen och går in på toan och byter snabbt om. 
''du ska ha dessa pumpsen till'' säger hon och räcker mig ett par silvriga pumps

Kommentera.

Published: 2013-04-17 Time: 20:55:00 Filed Under: A dash of love

23 - It's not your buisness

 
PREVIOUS: ''Klart!'' säger jag och häller upp det i en kristallskål. Justin har lagt jordgubbarna fint på en vit tallrik och jag lägger kristallskålen på fatet innan jag bär in det till tv rummet. Justin lägger sig på soffan och vinkar åt mig att jag ska lägga mig på hans bröstkorg. Jag ler för mig själv och lägger mig snabbt ner på hans hårda men ändå mjuka kropp. 
 
Tumblr_mi4rnlynzf1ruey08o1_500_large

COSETTE'S PERSPEKTIV: 
 
Vi åker imorgon bitti och du har inte ens packat! 
 
Jag läser Eponine's sms om och om igen, vi åker tillbaka till Canada imorgon och jag har inte ens packat för balen eller någonting överhuvudtaget. Jag reser mig hastigt upp och Justin kollar på mig med en frågandes blick.
''Jag åker imorgon bitti tillbaka till Canada och jag har inte ens packat!'' förklarar jag frustrerat och drar fingrarna genom mitt ruffsiga hår. Eponine och Heather kom hem kort efter att jag och Justin kom hem och det var ungefär för en timme sen. Mina steg börjar röra sig mot trapporna och Justin gör ingenting för att hindra mig, jag går snabbt in på mitt rum och tar fram samma resväska som jag tog hit och börjar snabbt packa ner kläder. 
Min bal klänning är hemma i Canada så jag behöver inte stressa över den. Jag har inte alls packat så mycket, det mesta av mina kläder är ju hemma i Canada så egentligen behöver jag inte packa överhuvudtaget men väljer ändå att ha med mig några enstaka plagg. Min bruna trädörr slängs upp och Eponine och Heather står utanför med nyfikenhet i blicken. Jag himlar med ögonen och ger dem ett litet leende, båda går in och stänger dörren efter sig. De sätter sig på min säng och jag sätter mig på golvet framför dem i skräddarställningen. 
''Hur blev du och Justin tillsammans?'' ''Jag trodde du hatade honom!'' säger dom i mun på varandra och jag håller upp mina händer för att tystna dem. I denna sekunden förbannar jag Scooter för att jag inte får säga sanningen, det är självklart att jag fortfarande ogillar Justin, jag vet inte ens varför jag lät honom kyssa mig. 
''Jag vet inte, det bara hände för plötsligt'' förklarar jag och försöker att inte ge dem ett alltför detaljerat svar. 
Eponine skakar på huvudet och jag suckar högt och lutar huvudet på sned. Eponine är en sån som snokar i andras privatliv och måste veta vartenda liten detalj, märker hon att du ljuger så försöker hon manipulera ut sanningen från dig. Hon är den romantiska typen som vill ha en happy ending. 
''COSETTE!'' ropar Usher från undervåningen och jag stelnar till, nu när han har lugnat ner sig kommer han fråga ut mig och berättar jag inte sanningen så kommer han straffa mig och det blir säkert att ta all elektronik från mig så jag inte har någon kontakt med ute världen. Jag reser mig trött upp och tjejerna är tätt i häl efter mig, båda två på hel spänn.
''Lugna ner er..'' mumlar jag och öppnar min dörr, jag börjar sakta bege mig ner för trapporna och möter Usher som vankar av och an framför trapporna. 
''Ja?'' mumlar jag irriterat och lägger handen på höften. 
''Vi måste prata..'' 
Jag rycker på axlarna och kollar konstigt på honom, Justin som står bakom Usher ger mig va-vänlig-blicken och jag skakar osynligt på huvudet. Usher behöver inte veta vad som hände eller varför vi ens tänkte tanken att göra något liknande. Det här är mitt liv, jag måste göra mina EGNA misstag för att lära mig någonting här i livet.
Jag är sjutton, snart arton, och har aldrig tagit ansvar för någonting. Mina föräldrar har alltid skämt bort mig med saker och ting när dem inte kunde vara där för mig. De har alltid tagit ansvaret för mig och nu är det dags att jag går min egen väg. Jag har blivit en stor flicka nu, jag kan skilja mellan rätt och fel.
''Cosette, du måste berätta för mig vad som har hänt!'' utbrister Usher och jag skakar på huvudet, han har sen jag kommit tillbaka den dagen försökt få ur mig vad som hände på festen och hur jag kunde gå med på det. 
''Det är mitt liv Usher, du måste låta mig göra mina egna misstag så jag lär mig. Man måste först nå botten för att nå toppen..'' muttrar jag och sätter mig på det nästsista trappsteget.
''Cosette, din bror har rätt att veta vad du gör så länge du är minderårig..'' mumlar Justin och jag kollar snett på honom. Vem är han till att lägga sig i?
''Justin lägg dig inte i!'' fräser jag och han rynkar pannan.
''Cosette du är min flickvän, det är väl självklart jag ska lägga mig i!''
''Nej för det här är mellan mig och Usher!''
''Sluta va så naïve Cosette!''
''Det är jag inte alls!'' skriker jag. Både jag och Justin är röda i ansiktet av allt skrik vi har slängt i varandras ansikte. Justin drar sina fingrar genom håret och min mobil plingar till. Jag kollar snabbt ner och ser att det är ett sms från Shaggy. Ett leende sprider sig på mina läppar och jag öppnar snabbt meddelandet och läser det ett antal gånger för mig själv.
 
Hey babe, träffas? ;)
 
Jag trycker omedelbart på 'svara' och leendet är fortfarande på mina läppar fast större.
 
Hell yeah, vart och när? :)
 
Kom hem till mig så fort du kan

''Vem var det?'' frågar Justin nyfiket och jag kollar strängt på honom. Först kallar han mig naïve sen vill han veta vem jag skriver med? Fan heller. Det står på svart och vit att han är min pojkvän. Hade jag själv fått välja så hade Justin varit den sista personen på planeten jag skulle varit tillsammans med.
''Du var riktigt mysig för knappt en timme sen, vafan har hänt under den korta stunden?'' fräser Justin och kollar ilsket på mig. Jag rycker på axlarna. Han behöver inte bli värsta Usama Bin Ladin för att jag inte berättar vem jag smsar med. Det stod inte i kontraktet att Justin skulle få veta vartenda centimeter av mitt privatliv, inte för att jag läste den så noga men ändå. 
''Du vet varför..''
''Cosette, lägg av!'' 
Jag stänger ner smset och reser mig upp och beger mig mot mitt rum fast Usher och Justin ropar åt mig för full hals att jag ska komma ner igen. Jag smäller igen min dörr bakom mig och springer snabbt fram till gaderoben. 
Jag måste träffa Shaggy innan jag åker tillbaka till Canada, fast än jag kommer vara där i två dagar så känns det som en evighet tills jag får träffa Shaggy igen. Jag drar snabbt på mig ett par tighta svarta jeans, vit lite genomskinlig blus och en skinnjacka över. Jag böjer mig snabbt ner och tar mina högklackade skor på mig, jämfört med Shaggy är jag kort och inte lite heller. Jag låter mitt hår vara blött och lockigt ner för mina axlar. 
Innan jag går ut så tar jag min mobil och nyckar, vem vet? Jag kanske kommer sent ikväll.
 
 
''Jag går ut!'' ropar jag och stänger omedelbart dörren efter mig så ingen kan säga åt mig att komma tillbaka eller dra in mig igen. Jag går snabbt över vägen och börjar småspringa till Shaggy, det ligger en bra bit härifrån men jag hittar snabbt vägen och är framme. Jag sliter upp hans dörr och tar av mig skorna, det skadar väl inte att göra en överraskning, eller?
''Hey babe'' flinar jag och slänger mig på sängen bredvid honom, han rycker till och när han märker att det är jag så  sprider det sig ett stort leende på hans läppar och han böjer sig ner och kysser mig mjukt.
Jag lägger mitt huvud på hans bröstkorg och han börjar försiktigt smeka mitt hår, jag stönar bekvämt till och ett gulligt skratt lämnar hans läppar.
''Är du hungrig babe?'' frågar han med en mjuk röst och jag kollar upp på honom och nickar. 
Jag har inte ätit någonting förutom jordgubbarna med Justin. Tanken slår mig snabbt, vad ska jag säga till Shaggy om han ser bilder på mig och Justin överallt på internet? Det är bäst att jag berättar det för honom nu så han förstår när det händer. Förrr eller senare så kommer det hända.
''Shaggy..'' mumlar jag och sätter mig upp i sängen och kollar seriöst på honom. Hans leende bleknar bort.
''Vad är det?'' frågar han oroligt och jag kollar ner på mina flätade fingrar.
''Lova att hålla det här hemligt och inte bli arg?'' frågar jag försiktigt och han stelnar till för en millisekund och nickar sen.
''Jag och Justin har ett sånt PR-kontrakt vilket innebär att jag är hans 'flickvän' framför papparazi och i media'' förklarar jag och kollar blygt ner på mina fingrar. Shaggy drar ett djupt andetag och ryggar bakåt.
''Kom hit'' säger han och öppnar sin famn, jag studsar snabbt upp från min plats och slänger mig i hans famn.
''Det är okej, så länge ni inte går över gränsen. Fast jag hatar att dela dig med någon annan..'' mumlar han och pussar min hjässa. Jag borrar mitt ansikte i hans bröstkorg och ler stort, jag visste att han skulle förstå mig.
''Cosette, titta på mig'' beodrar han och jag kollar upp på honom. Han tar min haka mellan sitt pek- och långfinger och kysser mjukt mina läppar. 
''Då jag först såg dig - då jag fick lapdance av dig - visste jag att det var någonting speciellt med dig.
Jag kunde inte hålla mig borta från dig under hela kvällen och det var inte meningen att ha sex med dig.
Jag kunde inte bara låta bli att röra vid dig, du va så vacker där du låg i min säng. Jag var fast vid dig redan vid första ögonkastet..'' förklarar han och jag ryggar tillbaka av hans val av ord. Ett fnitter lämnar min strupe och jag kysser honom hårt och länge. Det här är nog det gulligaste en kille någonsin har sagt till mig. 
Men vad menar han egentligen, att vi är tillsammans? Att vi dejtar? 
''Kom jag är hungrig!'' säger jag och skjuter bort mina tankar. Vi reser oss upp och beger oss mot köket.

Tack för alla era kommentarer, det betyder verkligen jättemycket! 
& till tjejen som tycker att jag härmar en annan blogg, jag tvingar dig inte att läsa...
Förlåt för jämförelsen med Usama bin ladin, hoppas ni inte tar illa upp! :)
Ni är verkligen guldvärd! :'D
Kommentera

Published: 2013-04-15 Time: 20:24:52 Filed Under: A dash of love

22 - Fondue

PREVIOUS: Ibland förstår jag mig faktiskt inte på henne, varför känns det att det här kommer vara svårare än vad det behövs? 
''Vi måste få detta att funka Cosette, det här måste se äkta ut'' mumlar jag och vägrar kolla på henne, jag känner hur hennes blickar bränner mig i kinden. 
''Vi har inte stigit ut ur bilen än..'' svarar hon lågt och flätar samman sina fingrar.
 
 
COSETTE'S PERSPEKTIV:

Hur ska jag få något att se äkta ut med en person jag knappt står ut med? Med en person jag länge har försökt undvika? Med en person som gång på gång har förstört min värld och mig själv? Jag suckar högt och en pinsam tystnad uppstår. Det här är fel, folk kan inte tvinga mig och Justin bli vänner igen. Inte på det här sättet. 
Justin svänger upp på Subway's parkering och stänger snabbt av motorn innan han stiger ut. 
Jag öppnar bildörren och stiger ut från bilen, jag klistrar på ett leende och möter Justin halvvägs framför bilen. 
Jag ger honom det sötaste leendet jag kan och flätar sen samman våra fingrar och börjar gå mot ingången.
Medans Justin står i ledet och tittar sig omkring på dem lyckliga människorna runt omkring oss så letar jag efter någoting gott att äta i menyn. Jag försöker undvika Justin så gott jag kan utan att någon varelse lägger märke till det. Jag ställer mig framför honom och Justin lägger omedelbart sina armar runt min midja och lutar sin haka på min axel. En seg kund står framför oss och jag börjar otåligt skruva på mig. Justin har inte gjort något för att dölja sin identitet och det oroar mig lite. Jag orkar inte ha några tjejer springandes efter oss vart vi än går för då kommer vårt trick bli dåligt och Justin har inte mage att säga till sina fans. 
''Babe, vad ska du ha?'' frågar han och pussar mig mjukt under örat. Ett fniss lämnar mina läppar och jag lägger upp mina händer på disken och börjar trumma med naglarna. Kvinnan bakom disken ler stort åt oss och vi besvarar hennes leende. 
''typ salladsmacka och en fanta'' 
''Samma här fast Cola'' 
''Äter ni här eller tar ni med?'' 
Vi ställer oss i sidan och jag lutar mitt huvud mot Justin's axel och han börjar omedelbart leka med topparna av mitt hår och slingra dem runt sitt pekfinger.
''Är du trött?'' frågar han och pussar mig på pannan, jag nickar och gäspar stort. Ett gulligt skratt lämnar hans läppar och jag slår honom skämtsamt på bröstet. Personalen bakom kassan ropar åt oss att vår beställning är klar, jag släpper Justin och går mot disken och tar påsen. 
''Vart ska vi?'' frågar jag när vi är på väg ut från resturangen eller vad man nu vill kalla det. 
''Surprise!'' säger han glatt och jag suckar högt. Det är likt Justin att göra en överraskning vart 3 sekund. 
 
''Framme!'' säger han glatt och jag kollar mig runt, jag stiger ut ur bilen och får en bättre syn av utsikten. 
Det ser inte alls dumt ut tvärtom, det är helt underbart. Lite romantiskt tycker jag. Vi börjar går ner för en brant backe och jag flätar skrämt mina fingrar med Justin. Någonting jag avskyr mer än spindlar är branta backar. 
Justin tar matpåsen ifrån mig och lägger sin arm runt mig i en skyddande gest. Det känns tryggt i Justin's famn, speciellt en sån här dag där jag varken orkar med mig själv eller någon annan. Vi trampar ner det höga gräset och några blommor på väg till en klippa som nu är synlig. Utsikten över det glittrande vattnet och byggnaderna på avstånd är helt breathtaking.
''Vad är det?'' frågar Justin lite smått oroligt och sätter sig på en klippa, jag tar ett djupt andetag och sätter mig bredvid honom och lutar min rygg mot hans bröstkorg. Jag rycker på axlarna och Justin börjar försiktigt smeka mitt hår samtidigt som jag försiktigt tar ut maten från påsen.
''Här'' säger jag och räcker honom en macka och hans dricka. Justin pussar mig på huvudet och tackar. 
Jag öppnar min macka och börjar omedelbart äta i lugn och ro.
''Kan jag luta mig såhär eller ska jag sätta mig upp?'' frågar jag och Justin skakar på huvudet.
''Ligg kvar.'' 
Jag gör som han säger och ligger kvar på hans bröst. 
 
Efter att ha samtalat i ungefär två timmar om kontraktet med Justin reser vi oss äntligen upp och beger oss hem. På väg upp till bilen igen så slänger jag vårt skräp i en soptunna som vi passerar, hade inte Justin varit med mig och det hade varit säkert att leva på det sättet jag gjorde innan så skulle jag slängt skräpet i skogen, jag menar, vi alla har varit badass och gjort det någongång right? 
''Ser ut som det ska börja regna'' säger Justin och ökar sina steg så jag får småjogga bakom honom, han öppnar bilen från avstånd och jag hoppar snabbt in bredvid Justin. Så fort vi båda stänger dörrarna så börjar regnet droppa ner som om det är änden av världen. Jag pustar ut och lutar mig bak i sätet och sätter mig bekvämt. 
Justin böjer sig oförväntat fram och kysser mig mjukt under örat.
''Tack''
''För vadå?'' frågar jag förvirrat och rynkar pannan. Justin slår ut med handen mot klipporna och jag förstår omedelbart vad han menar.
''Tack själv!'' ler jag och mitt humör blir lite smått gladare. 
 
''Seriöst, jag ser verkligen ingenting!'' säger Justin och hans fönsterputsare är i full speed. Jag böjer mig ner och försöker se något av all regn. Jag trodde det alltid var sol här i Brasilien men ack så fel jag hade. 
''Sväng till vänster här sen höger'' förklarar jag och känner igen vägen vi kör på. Justin gör som jag säger och vi är snabbt uppe på uppfarten.
''Är du redo babe?''
''As I ever can be'' flinar jag och vi båda öppnar dörrarna samtidigt och springer ut. Justin springer efter mig och plötsligt tar han ett hårt grepp om min arm och drar mig till sig. Jag trycks hårt mot hans bröstkorg medans regnet för fullt droppar ner för oss. 
''Jag har alltid velat göra det här men jag visste inte hur, förrens nu'' viskar han och pressar hårt sina kalla fuktiga läppar mot mina. Jag lägger mina armar runt hans hals och trycker honom hårdare mot mig, Justin's fingertoppar lämnar inte min kind förrens han drar sig tillbaka. 
''Förl...-''
Jag lägger mitt pekfinger på hans perfekt formade läppar och ler stort. Det här verkar vara delen som fattades för att göra min dag perfekt. Ingenting kan förstöra mitt humör just nu, inte ens det tråkiga vädret. Jag flätar mina fingrar med Justin's och börjar gå mot husets ingång. Vi har inte bråttom in, vi blir inte mindre blöta för att vi springer nu när vi har stått här ute i tio minuter. 
 
''Verkar som om vi är ensamma hemma'' flinar Justin stort och går fram till brasan, han lägger i mer ved så elden snabbt eldas i gång igen innan han krånglar sig ur sin t-shirt och byxor. Han blinkar med ena ögat åt mig när han märker att jag stirrar på hans sexiga kropp. Jag skakar snabbt på huvudet och går upp på mitt rum. 
Jag slänger av mig mina blöta kläder och slänger dem i tvätten innan jag tar ut ett par mörkblåa höga jeanstights och en svart står tröja med paljetter på. Det här får duga, jag släpar mig trött ner till Justin som står i köket och ler mjukt åt honom. Det är så gulligt när han står där och försöker fixa någonting.
''Vet du vad?'' frågar jag och avbryter hans tankar, han skakar på huvudet och ler stort.
''Vill du veta vad som skulle suttit perfekt just nu?'' skrattar jag och lutar huvudet åt ena sidan.
''Mig i sängen?'' skämtar han och blinkar ännu en gång med ena ögat. Jag skakar på huvudet och kollar med röda kinder ner på mina vita strumpor.
''Jag skämtade, ja vadå?'' skrattar han och böjer sig över bänken och kysser mig mjukt. 
''Jordgubb doppade i choklad sen myser vi ner oss i soffan och tittar på nån film!'' utbrister jag och klappar exalterat händerna som en liten barnunge. Justin rycker på axlarna och tar ut jordgubbarna och jag börjar omedelbart göra choklad på spisen. Lite vatten, socker, smör och kakao sen blandar man bara ihop det tills det blir stelt. 
''Klart!'' säger jag och häller upp det i en kristallskål. Justin har lagt jordgubbarna fint på en vit tallrik och jag lägger kristallskålen på fatet innan jag bär in det till tv rummet. Justin lägger sig på soffan och vinkar åt mig att jag ska lägga mig på hans bröstkorg. Jag ler för mig själv och lägger mig snabbt ner på hans hårda men ändå mjuka kropp. 

Jag vet att jag har sagt att det kommer bli en bättre uppdatering på denna novellen men hur ska jag kunna uppdatera denna ofta när jag knappt vet vad ni tycker?
 
 
Jag verkligen avskyr sånt här anklagande, vart någonstans i alla mina kapitel har du sett att jag härmar någon? Och det där med kontraktet, gumman det är väldigt inne just nu så jag härmar absolut ingen. Det här är MIN fantasi. Såna här anklagelser får mig seriöst bara att vilja lägga ner allting, jag är så trött på det. Vart i kontraktet har du sett att jag härmar någon? Nämn en blogg jag har härmat?
 
Tack för mig.

Published: 2013-04-12 Time: 19:02:00 Filed Under: A dash of love

21 - sounds good [Del 1]

 
PREVIOUS: ''Justin följer med er och han är Cosette's dejt, förstått?''
''JA!'' 
Jag och Heather hoppar glatt upp och ner i soffan och kramar varandra hårt. 
''Du är bäst..'' viskar hon i mitt öra och jag ger henne ett stort leende.
 
Tumblr_mk5vrtbxec1rmslwmo1_500_large

COSETTE'S PERSPEKTIV:

''Cosette öppna'' säger Eponine's mjuka välbekanta röst, jag reser mig trögt upp för sängen och hasar mig själv mot dörren fast min kropp ger mig hundra anledningar till att bara lägga mig ner i sängen igen och glömma allt för en sekund. Jag slår upp dörren och möter både Heather's och Eponine's blick. Båda lika glad. Jag suckar högt och vänder mig om igen, denna gången sätter jag mig på en mjuk stol vid fönstret. 
''Cosette'' säger Heather försiktigt och lägger sin hand på min axel.
''Aa?'' svarar jag hest och harklar mig, hon sätter sig ner på stolen mitt emot mig och Eponine sätter sig i hennes knä. Jag kollar trött på dem och väntar på att någon av dems ka börja, jag har precis inte all tid i världen,
''Kan ni skynda er? Jag vill duscha'' muttrar jag och reser mig upp.
''Vi åker tillbaka till Canada imorgon, vi ska ju på bal men..-'' säger Heather snabbt och efter den meningen fick hon min fulla uppmärksamhet och jag vänder mig raskt om.
''...- Men Justin ska följa med och han är din dejt'' fortsätter Eponine och säger det sista lågt så man knappt uppfattar det. Jag tar ett djupt andetag och blundar i en nanosekund. Just där försvann min uppmärksamhet.
''Gå ut, jag vill duscha'' 
Utan att vänta på deras svar eller någonting vänder jag mig snabbt om och går mot det enorma badrummet som finns i det här rummet. Jag strippar av mig min klänning som jag inte har tagit av mig än och tar även av mig mina underkläder innan jag klampar in i duschen och låter vattnet skölja väck all svett och doft av alkohol från min kropp.
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
 
Scooter kommer flåsande in genom ytterdörren och jag blir mer än förvånad över att se honom. 
Jag har fått en månads ledigt innan jag fortsätter min turné och tar han tillbaka det nu så blir det inte roligt för honom eller för mig. 
''Vart är Cosette?'' flåsar han och riktar frågan mot mig, jag rycker på axlarna och viftar mot övervåningen med handen. Usher kommer ut från köket och höjer på ena ögonbrynet. 
''Jag måste prata med Cosette..- '' förklarar han och vänder sig om mot mig igen ''...- och Justin''. 
Usher nickar och går tillbaka mot köket igen, Drake kollar frågandes på mig och jag rycker på axlarna. 
En dörr på övervåningen öppnas och vår uppmärksamhet riktas mot trapporna. Cosette traskar ner för dem långa trapporna med blött svart lockigt hår, svarta mjukisbyxor långt ner på höfterna och ett tight vitt linne som sitter sexigt på hennes överkropp och avslöjar hennes fina kurvor. 
''Cosette och Justin, vi måste prata!'' säger Scooter bestämt och släpar både mig och Cosette till in i en av mina konferensrum. 
''Sätt er'' säger han och pekar på stolen, jag slår mig ner vid mitten av bordet och Cosette sätter sig framför mig och Scooter sätter sig vid sidan av bordet. 
''Ja?'' frågar jag lite smått irriterat. 
''Du och Cosette har inga bra rykten i media just nu och jag kom på en sak'' förklarar han och viftar med handen mellan mig och Cosette. Vi båda kollar konstigt på varandra och hon tar till orda.
''Vad det står i media har du ingenting med, för du är varken min manager eller någonting'' säger hon kallt och jag ryggar tillbaka och tittar chockat på henne. Jag sparkar henne mjukt på benet under bordet och hon ger mig en sträng blick. 
''Cosette, kan du inte lägga undan din attityd och lyssna på mig?'' frågar Scooter irriterat och jag instämmer.
''Fine''
''som sagt, jag har kommit på en sak''
''Fortsätt'' säger jag smått nyfiket och nickar mot honom. 
''Jag tänkte att ni ska skriva på en sån sorts PR-kontrakt, där ni låtsas att ni är tillsammans i media och försöker förbättra ert rykte'' förklarar han och ler stort. Cosette spärrar upp sina ögon och kollar chockat på oss. Ett busigt leende leker sig på mina läppar och jag rycker på axlarna.
''Visst, låter bra!'' säger jag och ett skratt lämnar min strupe, Cosette sparkar mig hårt på benet under bordet och ger mig sin bitchigaste blick. Jag flinar mot henne som svar och blinkar med ena ögat.
''Kom igen Cosette!'' säger jag och ler henne mitt sötaste leende. 
''Visst, bara för att jag nyss har skrivit på ett kontrakt med Usher och behöver förbättra mitt rykte'' mumlar hon och glädjen sprider sig inom mig. Hon skriver på ett kontrakt med mig vilket innebär att jag är den som bestämmer när hon har brytit mot en punkt eller inte.
''Skriv på här och här'' säger han och ger oss papper och penna, utan att läsa vad det står skriver jag mitt namn med prydlig stil. 
''Det är Justin som är den dominanta och ingen får veta det här mer än oss, förstått?'' säger Scooter och ger mig en kopia på kontraktet och jag ler stort. Vi nickar och jag blinkar med ena ögat mot Cosette. 
''Kom nu babe'' flinar jag och reser mig upp, Cosette himlar med ögonen och reser sig upp. Det här kommer bli roligt, riktigt roligt faktiskt. Jag flätar mina fingrar med hennes och går ut genom dörren, förvånade blickar kommer från var och en och alla kollar på våra sammanlänkade händer. Cosette försöker dra åt sig sin hand men jag håller den i ett fast grepp. Det här gillar jag, det här kommer vara en början på något. 
 
''Cosette upp och byt om'' beodrar jag och smeker försiktigt hennes hår. Jag vet inte hur länge jag har liggt här och hållt om henne. Men nu känner jag mig rastlös och måste göra någonting. Jag bestämmer mig för att ta ut henne på en överraskning, dels för att vi ska förbättra vårt rykte och dels för att jag vill spendera lite tid med henne, själv. Utan att ifrågasätta mig reser hon sig upp och plockar fram kläder och knölar ihop dem i famnen innan hon går in på badrummet för att byta om. 
''Vart ska vi?'' frågar hon när hon kommer ut igen, jag sätter mig upp i sängen och rycker på axlarna.
''Ut'' 
 
Så fort vi kommer ut genom dörren tar jag tag i hennes hand och flätar ihop våra fingrar, vem vet vart papparazzi kan gömma sig. Det gör allt i sin makt för att skvallra någonting och få världen emot oss.
Vi går i tystnad till min bil och jag öppnar bildörren till henne och ger henne ett varmt leende innan jag stänger och går över till min sida. Först åker vi och äter på någon resturang sen badar vi, vi måste spendera så mycket tid ute som möjligt för att kunna få ett bättre rykte, eller hur? Jag startar motorn och börjar köra mot den närmaste resturangen som råkar vara runt hörnet.  
''Hur känns det?'' frågar jag och kastar en snabb blick på henne, hon rycker på axlarna och fortsätter att kolla ut genom fönstret. Det här är inget bra start på vårt så kallade förhållande, vi måste kunna prata officiellt med varandra utan att bli sura och vi måste även få det att se så äkta ut som möjligt men hur ska vi få det att funka när hon knappt vill kolla åt mitt håll eller prata med mig? Ibland förstår jag mig faktiskt inte på henne, varför känns det att det här kommer vara svårare än vad det behövs? 
''Vi måste få detta att funka Cosette, det här måste se äkta ut'' mumlar jag och vägrar kolla på henne, jag känner hur hennes blickar bränner mig i kinden. 
''Vi har inte stigit ut ur bilen än..'' svarar hon lågt och flätar samman sina fingrar.

Kort kapitel och vad tycker ni om att dem har skrivit på ett kontrakt? 
kommentera för nästa kapitel
det kommer en del två för detta kapitlet..

Published: 2013-04-10 Time: 21:05:00 Filed Under: A dash of love

20 - I beg you Usher

 
PREVIOUS: ''Ta av dig bh:n'' beordrar han och går av mig, jag lägger över hela mitt hår på min axel och knäpper upp min bh. Shaggy sliter åt sig bhn och slänger den sen på golvet bland alla våra andra kläder. 
''Har du gjort det här förr?'' frågar han och tar min bröstvårta mellan sina läppar.
''Ahh, ja'' stönar jag och flätar mina fingrar i hans hår. Shaggy tar av sig sina byxor och i följd så åker hans kalsonger också av, han tar av mig mina string och kysser mjukt min ljumske.
''Då vet du hur detta går till'' flinar han och tränger sig in i mig.
 
 
COSETTE'S PERSPEKTIV:

Jag vaknar av att jag är alldeles varm och svettig, mitt huvud dunkar i 180km/h och jag sätter mig halvvägs upp och trycks ner igen av en tyngd som ligger halvt över mig. Den okända killen har ett blont ruffsigt hår och jag puttar snabbt väck honom från mig och reser mig hastigt upp med täcket runt min kropp. Han vaknar med ett ryck och kollar med stora ögon på mig men slappnar snart av och hans mungipor åker upp i ett flin.
''Vem är du och hur gick detta till?'' fräser jag och slänger ut med handen på våra utspridda kläder. 
Jag lägger handen för pannan och stönar lågt av smärta, jag kan inte minnas någonting av det som hände igår. 
Allting blir bara svart när jag försöker tänka tillbaka eller så får jag en extrem huvudvärk. 
''Shaggy och det gick till som det brukar gå till när man har sex'' 
Ska jag vara helt ärlig så är den här unga mannen så jävla sexig, hans bruna hy och bruna ögon är to die for. 
Min blick går ner för hans bröstkorg och till hans magmuskler, han är helt avslappnad men ändå så ser man dem riktigt mycket. 
''Kom hit'' säger han och sträcker ut sin hand, jag suckar högt och lägger mig ner på sängen igen med avstånd mellan oss.
''Jag ska ställa ett par frågor nu och svarar du inte ärligt så klipper jag av din kompis!'' hotar jag och kan inte låta bli att ge ett blygt leende, ett gulligt skratt lämnar hans läppar och han nickar åt mig att jag ska börja mitt lilla förhör.
''Jag var antagligen full igår, men var du?'' frågar jag alldeles seriöst och slutar le direkt, hans fina leende förvsinner inte från hans läppar och han skakar på huvudet. Jag tar ett djupt andetag och fortsätter på nästa fråga. Efter det här lilla förhöret så är jag redo att leta upp Eponine och Heather, sen åka hem till Justin's hus som liknar hotel och få min enorma utskällning av Usher. 
''Vad heter du nu igen?'' 
''Luan men jag kallas Shaggy''
Luan, jag menar, Shaggy ger mig ett busigt leende och jag höjer på ena ögonbrynet.
''Hur träffades vi igår?'' frågar jag misstänksamt, klängde jag på honom hela tiden så är det verkligen jättepinsamt just nu. Mina kinder får en röd nyans och ännu ett skratt lämnar hans läppar.
''Jag fick en lapdance av dig'' flinar han och blinkar med ena ögat. Jag spärrar upp ögonen och blir - om det ens går - ännu rödare än innan. Jag borrar ner mitt ansikte i den mjuka kudden som bara luktar killparfym, antagligen Shaggy's. Smärtsamma stön lämnar mina läppar och Shaggy flätar sina fingarar i mitt hår och drar upp mitt hår så jag möter hans blick. Han böjer sig fram och utan förvarning så pressar han hans läppar mot mina. 
Jag besvarar kyssen och avslutar den sen med en gång. 
''Vi har redan haft sex så vad spelar det för roll ifall jag kysser dig?''
Shaggy trycker mjukt ner mig på sängen och lägger sig över mig igen och börjar kyssa mig hårt. 
Hans läppar promenerar mjukt och försiktigt men samtidigt ivrigt och busigt över mina läppar, mina käkben, hals och mellan mina bröst. Små lätta stön lämnar min läppar och jag flätar mina fingrar i hans sex-ruffsiga hår.
''Redo för rond 2?'' flinar han, jag har gjort detta med honom en gång, jag kan göra det igen.
''Hell yeah!'' 
Innan jag hinner blinka ordet av har han trängt in i mig, högt stön lämnar mina läppar och jag kan avgöra ett flin på hans läppar. 
 
''Du har en sexig ass!'' säger Shaggy och smäller till mig på rumpan, jag suckar och himlar med ögonen innan jag böjer mig ner och drar snabbt på mig mina skor. Jag tar min mobil i handen och är beredd på att gå när Shaggy drar mig tillbaka i sin famn igen.
''Ingen puss?'' frågar han och putar med underläppen, jag rynkar pannan och kysser honom hastigt och vänder mig om mot dörren igen.
''Jag har lagt in mitt nummer i din telefon, call me!'' ropar han efter mig och jag viftar med ena handen över axeln i en gest att jag har förstått. Så fort jag går ut från byggnaden ringer jag Heather.
''Vart är du? Usher är fly förbannad!'' väser hon lågt i telefonen, jag kommer till halt och stirrar med stora ögon framför mig.
''ehmn, kvar på festen typ men kan du hämta mig? Jag kan inte vägen tillbaka..'' mumlar jag och kollar ner på mina skor. Jag hör hur Heather lägger ifrån sig mobilen och hoppar in i en hetsig konversation med någon i bakrunden. 
''Stanna där du är, jag och Justin kommer om fem!'' säger hon snabbt och slänger luren i ansiktet på mig. 
Jag orkar inte tänka mer på saken och sätter mig ner på en bänk. Jag kollar bak på huset vi var igår och ett leende pryder sig på mina läppar. Det här är min och bara min hemlighet. 
 
En svart bil kör upp framför mig och jag reser mig hastigt upp, Heather hoppar ut från framsätet och slänger sina armar runt min hals.
''Åh, vi har varit så oroliga!'' säger hon och pussar mjukt min kind, jag kramar henne löst tillbaka och släpper henne lika snabbt igen. Hon kollar konstigt på mig och jag ger henne ett stelt leende.
''Vad är det?'' frågar hon och jag skakar på huvudet.
''Ingenting, har bara extremt ont i huvudet och är jättetrött'' 
''Jo, jag förstår det!'' flinar hon och blinkar med ena ögat, hon måste nog ha sett mig försvinna upp för trapporna med Shaggy igårkväll. Jag himlar med ögonen och kollar på Justin som står lutad på bilen med huvudet nere och spända käkar. Jag blir omedelbart nervös och går försiktigt fram till baksätet.
''Det här är inte över Cosette..'' mumlar han och kollar sårat på mig och försvinner sen över till sin sida av bilen.
''Äh, ignorera honom'' säger Heather och rycker på axlarna. Det här är inte över Cosette hans ord upprepar sig i mitt huvud, vad är inte över? Utan att tänka mer på det så hoppar jag in i baksätet och lutar så fort jag har stängt dörren huvudet på fönstret. Jag är beredd på Usher's rejäla utskällning, Heather väljer att sitta i baksätet med mig. Hon tar ett mjukt grepp om min hand och ger mig ett sympatiskt leende, jag rycker på axlarna och vänder blicken ut mot vägen igen, jag behöver inte någons sympati jag vet själv hur jag ska agera mot det som väntar mig. 

Vägent tillbaka känns som flera tusen år och vi är äntligen framme, Justin parkerar bilen på uppfarten och stänger snabbt av motorn. Jag öppnar surt bildörren och stänger den hårt framför mig, jag hatar när han säger saker som jag inte förstår något av, inte ens för fem öre. En obehaglig tystnad uppstår och vi går snabbt in genom dörren alla tre. Jag ser Usher vanka av och an i hallen och när han får syn på mig kommer ahn omedelbart till en halt. 
''Du...-'' fräser han argt och pekar på mig ''..- går omedelbart upp på ditt rum!'' 
Även om jag knappt vet vart ''mitt'' såkallade rum är så börjar jag segt gå upp för trapporna, jag möter Jaden som är på väg ner och han ger mig en hastig kram samt ett stelt leende. Jag är sjutton och fyller arton alldeles strax, jag behöver ingen barnvakt som vakar över mig tjugofyra timmar om dygnet. Mitt namn står stort på en av dem bruna dörrarna och jag går snabbt in och smäller dörren hårt efter mig för att visa att jag är extra sur. 
 
EPONINE'S PERSPEKTIV:

En lättnad sköljer av mig så fort jag ser Cosette, Justin och Heather komma in genom dörren. 
Jag har varit så orolig men även nyfiken på vart hon är och vad hon gjorde. Ett pling hörs från min mobil och drar mig ur mina tankar, jag kollar ner på den vita telefonen som jag håller hårt i handen och kollar på smset från Christoper, Cosette's designer.
 
''Era klänningar är färdiga och balen är om 2 dagar, Excited!''

Oh fuck. Jag har totalt glömt bort allting som har med klänningarna och balen att göra. Jag suckar högt och lutar huvudet bak på nackstödet. Inte en chans att jag frågar Usher om vi får åka tillbaka för att gå på balen, vi går sista året och det är verkligen jätteviktigt att vara där.
''Eh..Usher..'' börjar jag försiktigt och leker med mina fingrar, Justin ger mig en chockad blick och skakar på huvudet. Jag ignorerar honom och bestämmer mig för att gå rakt på, det här är viktigt, speciellt för oss tjejer. 
Bal är någonting en tjej vill uppleva åtminstone en gång i vårt liv.
''Det är...eh...bal om två dagar, får jag och Cosette gå?'' frågar jag och ger honom en bedjande blick. 
Det finns hopp att han låter oss, tror jag.
''Nej'' säger han utan att titta på mig, jag drar ett djupt andetag av chock och säger det första och bästa saken som poppar upp i mitt huvud.
''Justin följer med oss, han kan va någon sorts vakt men ändå Cosette's dejt!'' säger jag snabbt och spärrar upp ögonen av mina egna val av ord. Cosette kommer döda mig men ändå vara glad för att Usher lät henne, om det åtminstone händer. Usher vänder sig om så han möter min blick och kollar misstänksamt på mig.
''Ge mig en anledning att låta er gå på balen efter gårdagens händelse'' säger han, well jag är en tjej och att be en tjej ge en kille anledning till varför hon ska gå på bal är faktiskt en av dem dummaste sakerna. 
''Jag är en tjej och du vet hur tjejer är, vi vill gå på bal något som faktiskt är typiskt tjejer. Det är liksom en gång i sitt liv man får uppleva det. Låter du inte Cosette få gå på balen så får du ju konsekvenser, sätt dig i vår situation Usher, föreställ dig att du är en tjej och tycker det är så spännande att gå på en bal men får i slutet av dagen ett nej, hur hade du då känt dig? Får du inte dåligt samvete av att säga nej till din syster? Ifall du får det, på vilket sätt tror du att du kan återgärda det? Pengar kan inte köpa lycka och du kan inte köpa hennes lycka, kvittar vad du gör. Du vill väl se henne glad, eller hur Usher? Det här är vad som skulle göra Cosette glad, det kan tillochmed kanske förbättra er relation för då känner hon att du kan lita på henne trots det som har hänt'' säger jag snabbt och tar ett djupt andetag. Heather och killarna ryggar tillbaka för mitt plötsliga tal och jag sneglar snabbt på Heather som gör tummen upp till mig. Usher kollar ner på sina fötter och lägger händerna i fickorna.
''Hon har rätt Usher'' säger Drake som för första gången sen han kom hit öppnat sin mun. 
''Fine men på ett villkor!'' säger han och pekar på mig.
''Vad som helst!'' säger jag och klappar exalterad händerna. 
''Justin följer med er och han är Cosette's dejt, förstått?''
''JA!'' 
Jag och Heather hoppar glatt upp och ner i soffan och kramar varandra hårt. 
''Du är bäst..'' viskar hon i mitt öra och jag ger henne ett stort leende.

Är det som ni har förväntat er? 
Förlåt för dessa sena kapitlen men internet cpar som fan och när jag väl har internet så har jag hjärnsläpp :(
Vad tror ni händer på balen? :D
Tror ni Cosette kommer berätta för Usher vad som hände på festen trots allt? 
kommentera! :)

Published: 2013-04-04 Time: 10:26:56 Filed Under: A dash of love

19 - Forever young

 
PREVIOUS: ''Spring!'' viskar jag och vi alla flyger ut genom resturangens dörrar, tur att vi inte har beställt någonting.
''Men Heather klockan är 3, finns ingen fest nu?'' säger Eponine och jag rynkar pannan, sant.
Alla fester börjar ungefär vid 6, inte väl finns det en fest nu? 
''Jo, mina vänner har slängt igång en fest redan nu!'' skrattar hon och börjar småspringa mot en okänd riktning. Jag och Eponine rycker på axlarna och joggar efter henne.  
 
 
COSETTE'S PERSPEKTIV:

''Hej guys, jag tog med mig mina bitches!'' skrattar Heather och går in genom dem stora dörrarna, hela vägen hit har hon pratat om hur kul vi kommer ha det och att vi ska leva vårt liv medans vi kan. Well, hade hon haft min pappa som förälder hade hon nog inte yttrat sig så där .
''It will be worth it!'' skrattar Eponine och armbågar mig i sidan, klockan är över tre och ungefär 30 stycken är redan här och festar för fullt. Mer än hälften här inne är äldre än oss.
''Nästan alla här i Rio festar så här tidigt och håller på till nästa dag!'' förklarar Heather och börjar hoppa i takt med musiken. Eponine tar min hand och leder mig ut på dansgolvet. Vi alla tre börjar hoppa och vifta med armarna i luften. Ju tidigare man börjar desto längre och roligare blir det. 
''Vi hämtar dricka!'' skriker Heather och leder oss mot den lilla baren dem har här.
Vi är inte på en klubb utan vi är hemma hos en av Heathers kompisar men hur dem har förvandlat en av deras rum till en ''festklubb'' är helt otroligt. Det ser verkligen ut som vi är på en klubb, deras bar, deras utrymme på golvet, allt runt omkring. 
''3 tequila!'' säger hon åt bartendern och samtidigt som han blandar våra dryck så fortsätter vi hoppa i takt med musiken. Han ställer våra dryck på bordet och vi flashar våra leenden och går ut på dansgolvet igen. 
Jag tar en klunk av min dricka och grimaserar. Det är inte gott men bättre än ingenting. 
''Komigen Cosette, slappna av!'' skriker Eponine och Heather i kör och börjar dansa vilt på varandra. 
Musiken stoppas och alla kollar förvånat på dj:n
''Töm dansgolvet, nu kör vi lite lapdance!'' skriker Dj:n i mikrofonen och alla som är inne börjar jubla. 
Är lapdance så känt och uppskattat här? Människorna här inne bildar en stor ring och en kille som ungefär är 2 år äldre än mig sätter sig på en stol.
''Jävlar vad snygg!'' utbrister Eponine och jag håller med henne. Hans blonda hår glittrar i discoljusen, hans muskulösa kropp slappnar av en aning och ett leende målar sig över hans ansikte och flashar dem vita raka tänderna. Han möter min blick och blinkar med ena ögat samtidigt som han kallar mig till sig. 
''Någon som erbjuder sig?'' frågar Dj:n och jag känner både Eponine's och Heather's blickar på mig.
''Hon är jätteduktig!'' skriker Heather och pekar på mig, killen kollar på dj:n och nickar.
''Well, ut på dansgolvet hottie!'' säger dj:n med amerikansk accent.
''Man hör att han bryter på brasilska eller vad det nu heter!'' ropar Eponine i mitt öra. Heather knuffar ut mig på dansgolvet och alla killar börjar jubla. Movie med Chris Brown börjar spelas och jag går försiktigt men samtidigt sexigt fram till killen och gränslar honom. Killen kollar förvånat på mig och lägger sina händer på utsidan av mina lår. Jag börjar röra mina höfter i en rytmisk takt samtidigt som jag försöker mig lite på magdans.
Hans händer glider upp till min rumpa och jag börjar gnida mig mot honom.
''Damn..'' mumlar han och kysser min hals. Jag ser i ögonvrån hur Heather och Eponine står och jublar. 
Jag går runt killen och gränslar honom igen och börjar röra mina höfter snabbare. 
Jag vänder mig om så jag har ryggen mot hans bröstkorg och börjar dansa sexigt på honom igen.
''Damn, you're good'' stönar han och smeker min rygg med ena handen och min rumpa med den andra.
''WOOOORK IT!'' skriker dj:n i micken och ett fniss lämnar mina läppar.
''Hon kan verkligen shakea ass!'' ropar killen som sitter på stolen och jag börjar gnida min rumpa mot hans kompis hårdare. Jag känner hur han blir lite hård under mig men fortsätter.
''Ah, du vet verkligen vad du gör!'' viskar han sexigt i mitt öra och biter mig mjukt. 
Jag vänder mig om mot honom igen så vi är ansikte mot ansikte och gör en body-roll mot hans överkropp. 
''Vad heter du shawty?'' frågar han och klämmer min rumpa.
''Cosette'' flinar jag och går av honom. Publiken jublar och han lutar huvudet bak i njutning.
''Några kommentarer Shaggy?'' frågar dj:n
''Heter han shaggy?'' frågar jag Heather, hon skakar på huvudet och börjar smått flina.
''Nej, han heter Luan men kallas Shaggy'' förklarar hon och jag nickar förstående.
''Hon va helgrym!'' ropar Shaggy i micken och för tredje gången så börjar publiken jubla.
Han möter min blick och flashar ett leende som jag glatt besvarar. 
''Du borde chansa på honom!'' säger Eponine och hoppar ivrigt upp och ned.
''Nej, nu ska jag ha en drink!'' säger jag och går mot baren.
''På vad kan jag bjuda den här sexiga tjejen?'' frågar en röst bakom mig. Jag vänder mig om och ser Shaggy stå där med ett leende på läpparna, jag rycker på axlarna och viftar mot baren.
''Bara välj något, har typ ingen favorit'' skrattar jag och Shaggy kallar till sig bartendern.
''Hey Shaggy, what can I do fo' you?''
''2 glas redbull blandat med vodka!'' skrattar Shaggy och gör ett allt för komplicerat handslag med bartendern. 

JUSTIN'S PERSPEKTIV:
 
''Det har dröjt allt för länge, vart är tjejerna?'' frågar jag oroligt och Usher rycker på axlarna och kollar sig runt.
''Jag går och kollar i toaletterna'' säger jag och reser mig upp och börjar gå mot toaletterna. 
''Ursäkta'' säger jag och tar ett grepp runt en tjej med vinrött hår. Hon kollar först ner på mitt grepp runt hennes arm sen upp på mitt ansikte och ler stort.
''Justin!'' utbrister hon glatt och jag spärrar upp mina ögon.
''JJ!'' ropar jag lika glatt och kramar henne hårt. Jessica Jarrell, hon som gjorde låten 'Overboard' med mig. 
''Hur är det? Vad gör du här?'' frågar hon och jag rycker på axlarna.
''Det är lika bra som vanligt och jag är här med ett par kompisar'' svarar jag och lägger huvudet på sned.
''Dudå?''
''På semester med Ariana'' säger hon och pekar mot en tjej som sitter ensam vid ett bord.
''Härligt, men kan du göra mig en tjänst?'' frågar jag och slänger sött ut med armarna. 
Ett fnitter lämnar hennes struppe och hon nickar glatt.
''Kan du kolla om Cosette och Eponine är där inne?'' frågar jag och hon skakar på huvudet.
''Dem är inte där inne, jag va på toaletterna nyss men jag såg dem lämna resturangen för ungefär en halvtimme sen med en svarthårig tjej'' Jag rynkar chockat näsan och kollar mot utgången.
''Ehmn, tack så mycket!'' säger jag och ger henne en hastig kram och lämnar henne förvirrad vid toaletterna.
 
''Dem är inte vid toaletterna Usher, JJ sa att hon såg dem lämna resturangen'' muttrar jag och sätter mig surt ner. 
''Är JJ här?'' frågar Usher förvånat och jag himlar med ögonen.
''Usher, det är inte den delen du ska fokusera på. Din syster har smygit ut!'' 
''Vart?'' frågar han och spänner käkarna, jag rycker på axlarna och viftar mot utgången. 
Han suckar högt och tar upp sin mobil från fickan.
''Hon lär inte svara om ni ringer, för då avslöjar hon sig själv ju!'' säger Jaden och slår ut mot armarna, som om det är den mest uppenbara saken i världen. Usher viftar med handen och pressar mobilen på örat. 
En mobil runt vårt bord börjar ringa och jag följer ljudet, Jaden kollar ner under bordet och tar upp Cosette's svarta väska. Jag suckar irriterat och lutar mig bak i stolen, nu är hela vår middag förstörd på grund av dem.
''Great, så lämnade hon mobilen också!'' muttrar Usher och slår händerna för ansiktet.
''Drake säg något!'' säger både jag och Jaden i kör. 
''Låt oss pyssla ihop detta först. Heather reste sig upp från bordet med båda tjejerna'' börjar Drake och vi instämmer förvirrat, vad har toalett med detta och göra?
''Dem låtsades även gå på toaletten..'' fortsätter Drake och vi nickar ännu en gång.
''När vi minst anade det så smög dem ut'' fortsätter han och jag gömmer ansiktet i händerna, ifall jag hade huvudvärk innan så vet jag absolut inte vad jag har nu.
''Dem är på fest!'' skriker Drake och reser sig upp, människor som sitter vid borden nära oss kollar på oss med en sur blick och vi alla andra reser oss upp.
''Hur vet du det?'' frågar Usher och börjar gå mot utgången ''..- klockan är bara typ 3 liksom'' 
''De är tonåringar Usher, dem smyger ut, dem festar och gör gud vet vad. Det spelar ingen roll hur mycket klockan är, det hindrar dem inte'' 
''Jag tror Drake har rätt'' säger Jaden och Usher förblir tyst. Vi sätter oss i varsin bil och börjar köra hemåt. 
Nu återstår det bara att vänta och se vad som händer. 
 
COSETTE'S PERSPEKTIV:
 
Världen runt omkring mig blir suddig och jag snubblar till och trillar i någons famn. Jag har inte sett Eponine och Heather sen jag lapdansade på Shaggy.
''Oj, blivit full eller?'' flinar en bekant röst och jag kollar upp och möter hans bruna ögon, Shaggy.
''Ja ungefär, vet du vart mina kompisar är?'' frågar jag och kollar mig runt i ''klubben''. Han skakar på huvudet och lägger sin arm runt min midja och drar mig till sig. Han börjar mjukt kyssa min hals och jag lägger huvudet på sned och ger honom mer utrymme. 
''Följ med mig upp'' viskar han sexigt i mitt öra och lyfter upp mig i sin famn. Jag lägger mitt huvud på hans axel och Shaggy börjar snabbt gå upp för trappan och in till ett rum. Han slänger igen dörren efter sig och lägger mig ner på sängen och lägger sig snabbt över mig. Shaggy böjer sig ner och nafsar mjukt min hals.
''Det kittlas!'' skrattar jag och lägger mina armar runt hans nacke. Shaggy drar av mig min tröja och börjar kyssa mig ner för halsen och mellan mina bröst.  
''Du är så sexig'' viskar han mot mina bröst och drar ner mina shorts över knäna. Jag tar i kanten av hans tröja och drar den över hans huvud. Jag sneglar mot hans magmuskler och ler stort. Mina händer klättrar ner för hans axlar och ner till hans mage. Jag kysser hans nyckelben och jag känner hans tunga mot mitt högra bröst. 
''Ta av dig bh:n'' beordrar han och går av mig, jag lägger över hela mitt hår på min axel och knäpper upp min bh. Shaggy sliter åt sig bhn och slänger den sen på golvet bland alla våra andra kläder. 
''Har du gjort det här förr?'' frågar han och tar min bröstvårta mellan sina läppar.
''Ahh, ja'' stönar jag och flätar mina fingrar i hans hår. Shaggy tar av sig sina byxor och i följd så åker hans kalsonger också av, han tar av mig mina string och kysser mjukt min ljumske.
''Då vet du hur detta går till'' flinar han och tränger sig in i mig.

Weeeell ni hade väl inte förväntat er detta, eller?
jag känner mig hemsk, haha..
 
nu vill jag faktisk höra vad ni tycker, kommentera! :)

Published: 2013-04-03 Time: 17:34:00 Filed Under: A dash of love

18 - Heather Roos

PREVIOUS: ''Vi måste skynda oss'' mumlar Usher och föser fram mig och Justin genom dem enorma gate'n. 
''Men vart är min kusin Heather och Eponine?'' frågar jag nyfiket och kollar mig runt i den enorma flygplatsen,
''Dem är redan i Rio, iochmed att vi hade en gala att gå på så åkte dem före'' svarar Justin och rättar till sin keps.
 
 
COSETTE'S PERSPEKTIV/RIO DE JANEIRO
 
''Heather!'' ropar jag glatt och slänger mig runt hennes hals, ett gulligt fnitter lämnar hennes strupe och hon lägger glatt sina armar runt min midja och kramar mig hårt tillbaka. Jag drar in hennes goda doft som kryper upp i näsan på mig och pustar ut. Efter 2 år känns det verkligen bra att ha henne i famnen, hon bor fortfarande kvar i Canada och jag flyttade med mamma och pappa till New York sen flyttade jag bara med pappa till Atlanta. 
''Jag har saknat dig Cosette'' fnissar hon och jag släpper henne för att ta en titt på hur mycket hon har växt. 
Hon har fortfarande sin gamla sexiga kropp, bara hennes hår har blivit längre. 
''Så fint!'' säger jag mjukt och leker med en av hennes lockar runt mitt pekfinger. 
''Kom, Pennie väntar!'' säger hon glatt och krokar sin arm med min och leder mig in till det vi skulle kalla vardagsrum. Väggarna är helt vita, ena väggen är prydd med jing-jang mönstret som nästan tar upp halva väggen, under mönstret står det ''If you can't handle my worse, you ain't getting my best'' med kursiv i skrivstil. Den svarta skinnsoffan går som ett U och ligger i hörnet av rummet samt ligger det små runda vita mysiga mattor på det kalla trägolvet. I andra hörnet av rummet så står det en svart stor vas med falska blommor i som passar in i rummet och små sköna pallar som tillhör soffan. Hela rummet är ungefär svartvitt. 
''Vem äger det här huset?'' frågar jag och kollar mig runt i det enorma rummet.
Jag går försiktigt fram till Eponine och kramar henne hårt fast det var 12 timmar sen jag såg henne. 
''Justin!'' säger båda glatt och jag himlar med ögonen, inte ett dugg förvånad faktiskt. För att vara Heather så kommer hon faktiskt bra överrens med Justin, hon är verkligen en tjej som inte är rädd för någonting och ibland är jag faktiskt tacksam över att jag har henne som kusin. För då slipper jag göra dem flesta pinsamma sakerna. 
''Vad tycker ni?'' frågar Justin och lägger armarna i kors. Heather och Eponine kollar på mig och jag rycker på axlarna.
''Well, det är precis vad man har förväntat sig när det gäller er kändisar'' mumlar jag och lägger mig raklång i soffan med mina ben i Heather's knä och huvudet på Eponine's ben. Justin rycker på axlarna och vänder sin blick till Heather.
''Jättefint, verkligen!'' säger hon glatt, Justin's mungipor åker upp i ett leende och Eponine instämmer. 
''Gör er redo tjejer, vi ska snart ut och äta'' säger Justin och jag suckar högt.
''Vi har flygit i 12 timmar och klockan är snart 3 på eftermiddagen, kan vi inte bara vila sen ut och äta ikväll?'' frågar jag så snällt jag kan, jag har verkligen ingen energi i min kropp längre. Allt gick åt när jag skulle springa efter Usher och Justin tidigare idag. 
''Komigen C, det kommer bli roligt!'' utbrister Heather och jag lägger handen för pannan. Roligt? säger tjejen som har bott här i 1 dag och är alltid full av liv och energi. 
''Okejdå'' muttrar jag och reser mig upp, jag släpar mina trötta ben till badrummet och tvättar först ansiktet med kallt vatten så jag piggnar till. Jag kollar på mitt trötta ansikte i spegeln och väljer att lägga på lite smink så jag inte ser så utmattad ut. 
 
''Är du klar snart?'' ropar Eponine och bankar på dörren, manliga mörka röster hörs utanför, Jaden och Drake. 
Jag lägger tillbaka mitt smink i neccessären och kollar mig en sista gång i spegeln på min outfit som består av ett par enklar jeansshorts och en vit magtröja och stegar sen ut ur badrummet. Mycket riktigt sagt så står både Drake och Jaden med sina ryggtavlor mot mig. Jag klistrar på ett leende och går förbi dem och in till köket. 
''Inte lönt att du tar fram något, vi åker så fort Eponine har gått ut från toaletten'' säger Justin och jag nickar förstående. Kan inte bara dessa veckorna gå snabbt? Jag förstår inte, vad mutade Usher med för att få pappa gå med på detta? 
''Ska vi gå?'' frågar Eponine glatt som har kommit ut från badrummet. Alla mumlar ett litet ''ja'' och börjar gå ut mot bilarna. En del av mig hoppas och ber att papparazzi inte är här medans den andra delen skriker åt mig att jag är dum, hur kan jag tro att det inte kommer finnas några papparazzi's här när jag har med mig fyra stora stjärnor till en stor känd stad i Brasilien? Usher kollar bak på mig och ger mig ett leende som tyder på medkänsla. När vi alla kommer ut genom dörren får jag en omedelbar chock som smäller till mig i ansiktet hårdare än Justin's ord för fem år sedan. Vart är alla dem jobbiga papparazzi? 
''Vi vet vad du tycker om papparazzin så vi försökte så gott vi kan skaka av oss dem!'' säger Jaden glatt som svar till mina tankar och jag rycker osynligt till, jag kramar honom hårt på sidan fast jag knappt känner honom. Han besvarar glatt min kram och jag ger Drake ett stort tacksamt leende och kramar honom också.
''Well, hur mycket jag än hatar att avbryta det gulliga som pågår här så måste jag nog säga att vi måste fortsätta'' skrattar Heather och en rosa nyans sprider sig på mina kinder. Jag kollar ner på mina vita låga converse och mitt hår ramlar ner för ansiktet och täcker mitt röda ansikte.
''Varför så pinsam?'' flinar jag och armbågar nätt Heather i sidan.
''Jag har en plan!'' säger hon helt plötsligt från ingenstans och ger mig ett leende samt blinkar med ena ögat. 
Jag höjer frågandes på ögonbrynet och hon rycker på axlarna i en retsam gest.
''Vi har ju alltid gjort bus tillsammans, så varför inte denna gången?'' gnäller jag och lägger huvudet på sned och försöker se så söt ut som möjligt.
''Du ser verkligen jättesocker söt ut Cosette men nej'' skrattar hon och jag himlar med ögonen.
Att himla med ögonen har blivit en vana för mig så fort jag inte får som jag vill. 
 
''Ladies ni åker med Justin, gentlemen ni åker med mig!'' flinar Usher och jag kollar irriterat på honom. 
Jag vet inte varför men bara i Justin's närhet skiftar mitt humör från det positiva till det negativa. 
''Kan vi lägga det åt sidan ikväll och bara njuta av varandras sällskap?'' viskar Justin i mitt öra och jag rycker till, gick han inte precis framför mig? Heather och Eponine sätter sig i baksätet, bara jag och Justin står kvar ute på trottoaren, jag vänder mig sakta om och möter hans blickar. 
''Visst, bara för denna gången'' mumlar jag och fortsätter gå.
''Smile, happy looks good on you'' ler Justin och blinkar med ena ögat innan han sätter sig bakom ratten. 
Mina mungipor rycker till men jag behåller mitt pokerface för att visa att jag inte blev påverkad, vilket jag faktiskt blev men ändå. 
 
''Ursäkta oss!'' säger Heather och bländar killarna med ett leende och drar snabbt upp mig och Eponine från våra stolar. Vi börjar gå mot dem kvinnliga toalettbåsen, vi låser snabbt in oss i ett och både jag och Eponine kollar på Heather med nyfikna blickar. 
''Vi ska på fest fast först så måste vi smyga ut härifrån!'' säger hon och klappar ivrigt med händerna, jag spärrar upp mina ögon och slappnar sen av när jag har förstått hur allting ska gå till.
''Men hur ska vi göra det?'' viska Eponine och Heather sticker ut sitt huvud från båsen och kollar sig runt innan hon ger oss sin uppmärksamhet igen.
''vi smyger ut nu, när killarna minst anar det!'' skrattar hon. Vi är tonåringar, vi smyger ut, vi festar natten lång, och vi är komplicerade. Men killarna borde åtminstone förstå oss för typ 2 av dem är tonåringar och resten vuxna. Sure, vi kommer få skit för det men det är liksom once in a life time.
''Spring!'' viskar jag och vi alla flyger ut genom resturangens dörrar, tur att vi inte har beställt någonting.
''Men Heather klockan är 3, finns ingen fest nu?'' säger Eponine och jag rynkar pannan, sant.
Alla fester börjar ungefär vid 6, inte väl finns det en fest nu? 
''Jo, mina vänner har slängt igång en fest redan nu!'' skrattar hon och börjar småspringa mot en okänd riktning. Jag och Eponine rycker på axlarna och joggar efter henne.  

Vad händer på festen tror ni?
Hur reagerar killarna? 
Grattis Jessica som vann tävlingen & ska spela Heather! :)

Published: 2013-04-01 Time: 20:41:05 Filed Under: Meddelande

hatar detta

har inte skrivit på ett tag & det är för att vi inte har internet här hemma & det är för att bolaget eller vad det nu heter har damp.. & jag har bara internet genom min mobil & skulle jag skriva ett kapitel härifrån så skulle det ta en hel evighet.. & ännu en gång förstör internetet för mig, tänkte dra ett aprilskämt idag & så fuckar allting upp sig, men ifall internetet kommer tillbaka imon så ska jag försöka få ut ett kapitel, tack för att ni står ut med mig! Älskar er!! ❤