Published: 2013-04-12 Time: 19:02:00 Filed Under: A dash of love

21 - sounds good [Del 1]

 
PREVIOUS: ''Justin följer med er och han är Cosette's dejt, förstått?''
''JA!'' 
Jag och Heather hoppar glatt upp och ner i soffan och kramar varandra hårt. 
''Du är bäst..'' viskar hon i mitt öra och jag ger henne ett stort leende.
 
Tumblr_mk5vrtbxec1rmslwmo1_500_large

COSETTE'S PERSPEKTIV:

''Cosette öppna'' säger Eponine's mjuka välbekanta röst, jag reser mig trögt upp för sängen och hasar mig själv mot dörren fast min kropp ger mig hundra anledningar till att bara lägga mig ner i sängen igen och glömma allt för en sekund. Jag slår upp dörren och möter både Heather's och Eponine's blick. Båda lika glad. Jag suckar högt och vänder mig om igen, denna gången sätter jag mig på en mjuk stol vid fönstret. 
''Cosette'' säger Heather försiktigt och lägger sin hand på min axel.
''Aa?'' svarar jag hest och harklar mig, hon sätter sig ner på stolen mitt emot mig och Eponine sätter sig i hennes knä. Jag kollar trött på dem och väntar på att någon av dems ka börja, jag har precis inte all tid i världen,
''Kan ni skynda er? Jag vill duscha'' muttrar jag och reser mig upp.
''Vi åker tillbaka till Canada imorgon, vi ska ju på bal men..-'' säger Heather snabbt och efter den meningen fick hon min fulla uppmärksamhet och jag vänder mig raskt om.
''...- Men Justin ska följa med och han är din dejt'' fortsätter Eponine och säger det sista lågt så man knappt uppfattar det. Jag tar ett djupt andetag och blundar i en nanosekund. Just där försvann min uppmärksamhet.
''Gå ut, jag vill duscha'' 
Utan att vänta på deras svar eller någonting vänder jag mig snabbt om och går mot det enorma badrummet som finns i det här rummet. Jag strippar av mig min klänning som jag inte har tagit av mig än och tar även av mig mina underkläder innan jag klampar in i duschen och låter vattnet skölja väck all svett och doft av alkohol från min kropp.
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
 
Scooter kommer flåsande in genom ytterdörren och jag blir mer än förvånad över att se honom. 
Jag har fått en månads ledigt innan jag fortsätter min turné och tar han tillbaka det nu så blir det inte roligt för honom eller för mig. 
''Vart är Cosette?'' flåsar han och riktar frågan mot mig, jag rycker på axlarna och viftar mot övervåningen med handen. Usher kommer ut från köket och höjer på ena ögonbrynet. 
''Jag måste prata med Cosette..- '' förklarar han och vänder sig om mot mig igen ''...- och Justin''. 
Usher nickar och går tillbaka mot köket igen, Drake kollar frågandes på mig och jag rycker på axlarna. 
En dörr på övervåningen öppnas och vår uppmärksamhet riktas mot trapporna. Cosette traskar ner för dem långa trapporna med blött svart lockigt hår, svarta mjukisbyxor långt ner på höfterna och ett tight vitt linne som sitter sexigt på hennes överkropp och avslöjar hennes fina kurvor. 
''Cosette och Justin, vi måste prata!'' säger Scooter bestämt och släpar både mig och Cosette till in i en av mina konferensrum. 
''Sätt er'' säger han och pekar på stolen, jag slår mig ner vid mitten av bordet och Cosette sätter sig framför mig och Scooter sätter sig vid sidan av bordet. 
''Ja?'' frågar jag lite smått irriterat. 
''Du och Cosette har inga bra rykten i media just nu och jag kom på en sak'' förklarar han och viftar med handen mellan mig och Cosette. Vi båda kollar konstigt på varandra och hon tar till orda.
''Vad det står i media har du ingenting med, för du är varken min manager eller någonting'' säger hon kallt och jag ryggar tillbaka och tittar chockat på henne. Jag sparkar henne mjukt på benet under bordet och hon ger mig en sträng blick. 
''Cosette, kan du inte lägga undan din attityd och lyssna på mig?'' frågar Scooter irriterat och jag instämmer.
''Fine''
''som sagt, jag har kommit på en sak''
''Fortsätt'' säger jag smått nyfiket och nickar mot honom. 
''Jag tänkte att ni ska skriva på en sån sorts PR-kontrakt, där ni låtsas att ni är tillsammans i media och försöker förbättra ert rykte'' förklarar han och ler stort. Cosette spärrar upp sina ögon och kollar chockat på oss. Ett busigt leende leker sig på mina läppar och jag rycker på axlarna.
''Visst, låter bra!'' säger jag och ett skratt lämnar min strupe, Cosette sparkar mig hårt på benet under bordet och ger mig sin bitchigaste blick. Jag flinar mot henne som svar och blinkar med ena ögat.
''Kom igen Cosette!'' säger jag och ler henne mitt sötaste leende. 
''Visst, bara för att jag nyss har skrivit på ett kontrakt med Usher och behöver förbättra mitt rykte'' mumlar hon och glädjen sprider sig inom mig. Hon skriver på ett kontrakt med mig vilket innebär att jag är den som bestämmer när hon har brytit mot en punkt eller inte.
''Skriv på här och här'' säger han och ger oss papper och penna, utan att läsa vad det står skriver jag mitt namn med prydlig stil. 
''Det är Justin som är den dominanta och ingen får veta det här mer än oss, förstått?'' säger Scooter och ger mig en kopia på kontraktet och jag ler stort. Vi nickar och jag blinkar med ena ögat mot Cosette. 
''Kom nu babe'' flinar jag och reser mig upp, Cosette himlar med ögonen och reser sig upp. Det här kommer bli roligt, riktigt roligt faktiskt. Jag flätar mina fingrar med hennes och går ut genom dörren, förvånade blickar kommer från var och en och alla kollar på våra sammanlänkade händer. Cosette försöker dra åt sig sin hand men jag håller den i ett fast grepp. Det här gillar jag, det här kommer vara en början på något. 
 
''Cosette upp och byt om'' beodrar jag och smeker försiktigt hennes hår. Jag vet inte hur länge jag har liggt här och hållt om henne. Men nu känner jag mig rastlös och måste göra någonting. Jag bestämmer mig för att ta ut henne på en överraskning, dels för att vi ska förbättra vårt rykte och dels för att jag vill spendera lite tid med henne, själv. Utan att ifrågasätta mig reser hon sig upp och plockar fram kläder och knölar ihop dem i famnen innan hon går in på badrummet för att byta om. 
''Vart ska vi?'' frågar hon när hon kommer ut igen, jag sätter mig upp i sängen och rycker på axlarna.
''Ut'' 
 
Så fort vi kommer ut genom dörren tar jag tag i hennes hand och flätar ihop våra fingrar, vem vet vart papparazzi kan gömma sig. Det gör allt i sin makt för att skvallra någonting och få världen emot oss.
Vi går i tystnad till min bil och jag öppnar bildörren till henne och ger henne ett varmt leende innan jag stänger och går över till min sida. Först åker vi och äter på någon resturang sen badar vi, vi måste spendera så mycket tid ute som möjligt för att kunna få ett bättre rykte, eller hur? Jag startar motorn och börjar köra mot den närmaste resturangen som råkar vara runt hörnet.  
''Hur känns det?'' frågar jag och kastar en snabb blick på henne, hon rycker på axlarna och fortsätter att kolla ut genom fönstret. Det här är inget bra start på vårt så kallade förhållande, vi måste kunna prata officiellt med varandra utan att bli sura och vi måste även få det att se så äkta ut som möjligt men hur ska vi få det att funka när hon knappt vill kolla åt mitt håll eller prata med mig? Ibland förstår jag mig faktiskt inte på henne, varför känns det att det här kommer vara svårare än vad det behövs? 
''Vi måste få detta att funka Cosette, det här måste se äkta ut'' mumlar jag och vägrar kolla på henne, jag känner hur hennes blickar bränner mig i kinden. 
''Vi har inte stigit ut ur bilen än..'' svarar hon lågt och flätar samman sina fingrar.

Kort kapitel och vad tycker ni om att dem har skrivit på ett kontrakt? 
kommentera för nästa kapitel
det kommer en del två för detta kapitlet..

Kommentarer
Avsändare: Victoria

Tycker faktiskt att de ska bli tsm :)

2013-04-12 @ 19:19:45 -



Avsändare: Celebnovell

Jättebra!
Ska bli roligt att läsa om PR-tricket! :)

2013-04-12 @ 19:41:27 - URL: http://celebnovell.blogg.se



Avsändare: Emelie

Jätte bra! <3

2013-04-12 @ 20:20:41 -



Avsändare: <3

Love it

2013-04-12 @ 23:37:32 -



Avsändare: Sandra

Vill att de ska ha sjukt kul tsm och att deras relation ska bli bättre av detta :) more

2013-04-13 @ 01:00:37 -



Avsändare: Liv

Awesome kapitel!

2013-04-13 @ 09:05:01 -



Avsändare: Anonym

Du härmar en annan blogg med ett kontrakt!

2013-04-13 @ 10:40:27 -



Avsändare: Anonym

Skit spännande med dedär kontraktet! I like it
MER, superbra verkligen!

2013-04-13 @ 15:22:48 -



Avsändare: Anonym

Har du någon instagram för bloggen/privat som man kan få följa ? :)

2013-04-14 @ 23:22:56 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback