Published: 2014-01-10 Time: 17:46:00 Filed Under: Slam my way to romance 2

22 - housewives

PREVIOUS: ''Jazzy, du ser hemsk ut'' skrattar jag och pekar på hennes ansikte. Hon tar sin mobil och använder den som en spegel. 
''Kels!'' utbrister hon och tar handduken och försöker få bort mjölet. Justin slår sina armar runt min midja och kysser mjukt min hals. 
 
 

Kelsey's perspektiv: 
 
Jag och Jazzy slänger oss på soffan framför tv:n i väntan på att pizzan som ligger i ungnen ska bli färdig. 
Jazzy kollar på mig och ger mig ett brett leende.
''Vad?'' frågar jag och börjar leka med en hårslinga som har trillat framför hennes ansikte.
''Trodde aldrig att jag skulle få göra något sånt med Justin's flickvän'' svarar hon och tittar ner på hennes sammanlänkade fingrar. Mitt leende från läpparna försvinner och jag tittar på Jazmyn med en förvånad samt nyfiken blick. Vad menar hon? Trodde hon aldrig att jag skulle baka med henne eller behandla henne rätt?
''Menar inget illa'' säger hon fort. ''Men jag trodde aldrig att Justin's flickvän skulle vilja hitta på något med mig, jag trodde hon skulle va med Justin hela tiden men du har inget emot att baka med mig eller leka. Hans andra flickvänner har varit så taskiga, framför Justin så leker de snälla mot mig för jag är hans lillasyster men bakom hans rygg så fräser de åt mig. Du är den första som inte är så, du gillar mig'' 
Jag sträcker ut min arm och drar in henne i min famn. Jag kramar henne hårt och länge samtidigt som jag stryker henne över håret. 
''Jag kommer aldrig vara taskig mot dig Jaz, inte bara för att du är hans lillasyster utan du förtjänar det inte'' 
Hon svarar med ett brett leende och lägger sitt huvud i mitt knä. Jag tar kontrollen och zippar till nästa kanal som lyckligtvis är MTV. 
''Mean girls!'' utbrister Jazzy och lägger sig mer bekvämt och börjar kolla på filmen jag så många gånger har sett förut. 
 
''Kelsey, Jazzy pizzan är färdig!'' ropar Justin från köket. Jag och Jazmyn reser oss hastigt upp och småspringer till köket. Den godaste pizzan är den med mycket ost så därför lade jag och Jazmyn mycket ost på pizzan. Vi delar upp pizzan i åtta delar och tar en varsin. De andra killarna springer in till köket på grund av lukten som har spridit sig i luften och tar med en varsin bit. 
''Är pizzan god så är det jag som har bakat den, är den inte god så är det Kelsey!'' ropar Jazmyn och tar ett bett. Vi brister ut i skratt och jag ger henne ett varmt leende. Justin pussar Jaz på huvudet och slår sig ner på den tomma stolen bredvid mig. 
''Vad tycker ni killar?'' frågar jag och njuter av tuggan jag har i munnen. Pizzan är verkligen saftig och god. 
''Riktigt god'' mumlar alla i kör med munnen full av mat. Jag flinar åt dem och lutar mig belåtet bak i stolen. Jag och Jazzy fick verkligen till pizzan. Vi trodde att den inte skulle vara god eftersom det va vi som gjorde den och ingen av oss är någon sorts hemmafru men efter detta så kommer vi nog stå i köket oftare och utveckla våra kunskaper. 
 
 
''Kels baby, ska vi kolla på film?'' frågar Justin och lutar sig mot dörröppningen i tv-rummet. Jag pekar på Jazzy som ligger i min famn och kollar på mean girls som fortfarande går på tvn. Justin fuktar sexigt sina läppar och lägger huvudet på sned. Han kommer fram till mig och Jazzy och lyfter upp henne i famnen. 
''Går det bra ifall jag och Kels går upp till vårt sovrum?'' frågar han och pussar henne på huvudet. Jazmyn nickar och jag reser mig försiktigt upp och lägger hennes färgglada filt åt sidan som hon snabbt rycker åt sig igen när hon lägger sig i soffan. Justin flätar sina fingrar med mina och beger sig upp för trappan. Innan jag hinner ta det sista trappsteget trycker Justin ihop våra läppar i en passionerad kyss. Jag lägger mina händer på hans bröstkorg och kollar på honom med en seriös blick.
''Vi måste snacka'' säger jag och tar ett steg in i rummet, Justin går förvånat bakom mig och stänger igen dörren med foten. Jag sätter mig ner på sängens fotkant och Justin sätter sig på huk framför mig. 
''Vad är det babe?'''
''Menade det du sa?'' 
''Vilket?'' frågar han och lägger huvudet på sned. 
''Det med att du skulle döda Carter och Tyler ifall du såg mig hänga med dem?'' 
Så fort orden lämnar min mun så vägrar Justin möta min blick, jag känner hur vattniga mina ögon blir. Mina fingrar letar sig upp till min kind och stryker snabbt tåren från min kind. Jag tar hans tystnad som ett ja och reser mig hastigt upp från sängen.
''Vart ska du Kelsey?''
''Varna dem''

Jag sa till er att det inte kommer vara en bra uppdatering i början för jag försöker fortfarande komma in i novellen, men så småningom så, kommentera vad ni tycker!