Published: 2013-07-29 Time: 20:56:00 Filed Under: Slam my way to romance 2

10 - Jazmyn

PREVIOUS: ''Vi vet hon är din bro men vi kan väl ändå få ge henne kopplimanger'' käftar Quinn emot och lägger upp sina ben på bordet. 
''Nej'' morrar jag och Kelsey lägger sin hand på mitt bröstkorg.
''Lugna dig babe'' viskar hon och lägger sina armar runt min hals. 
Hon är min och bara min, jag äger henne. Jag är den enda som har varit inne i henne och så ska det förbli för hon är bara min.
 
 

Kelsey's perspektiv:

''Justin?'' säger jag försiktigt och kollar ner på honom. Han höjer på ena ögonbrynet och väntar på att jag ska fortsätta. Jag börjar försiktigt smeka hans kindben och försöker komma på ett sätt att formulera mig själv.
''Det var längesen vi träffade Jazzy så jag undrar om hon kan komma förbi om någon dag?'' frågar jag snabbt och drar in andan. Alldeles för rädd för att höra hans svar men ändå sa något mig att Justin saknar henne precis lika mycket som jag gör, om inte mer. Justin stelnar till under mig och spärrar upp sina ögon. 
Han slickar sig fort runt läpparna och kollar på mig med en sorgsen blick och skakar på huvudet.
''Hon får inte va här av pappa, eftersom allt som har hänt'' 
Jag öppnar och stänger min mun ett flertal gånger och får inte fram mina ord. Justin har rätt att träffa hans lillasyster. Ilskan inom mig stiger och jag reser mig hastigt upp för att hämta mobilen från fickan. 
Får hon inte komma till Justin så kan hon komma till mig. Jag knappar in hennes nummer på mobilen och knappt några sekunder senare trycker jag telefonen mot örat.
''Jazmyn'' hörs hennes välbekanta röst en aning ledsamt. 
''Jaz, har något hänt?'' frågar jag oroligt och börjar bege mig upp för trapporna och in till mitt och Justin's rum. 
''åh Kelsey!'' utbrister hon glatt och det glädjer mig att hon fortfarande kommer ihåg mig.
Fast än det var sex månader sen sist vi träffades.
''Jag saknar dig, kan du inte komma hit?'' undrar jag och sätter mig på fotändan av sängen. 
Hon suckar högt och i bakrunden hos henne hör man hur en dörr stängs och hur någon några minuter senare slänger sig på sängen.
''Får inte av pappa, efter allt som har hänt'' svarar hon sårat. Det bildas en klump i halsen på mig och mina ord blir alltför svåra att få fram. 
''Men du kan komma hem till mig, inte Justin. Men du får förstås träffa honom'' förklarar jag och korsar fingrarna. 
''Han vet att du är Justin's flickvän Kels''
''Ja men han vet inte att vi bor tillsammans. Vi kan ljuga och säga att Justin är i Las Vegas och ska vara där i tre veckor. Vad som helst, bara du kommer!'' utbrister jag och reser mig upp. 
Jag blir omedelbart rastlös och börjar vanka av och an i rummet.
''Ja! Det funkar nog, pappa gillar dig'' säger hon glatt och ett stort leende pryder sig på mina läppar. 
''Justin har ju vaknat ur koman'' säger jag en aning nere.
''Åh jag vet! Jag saknar honom så mycket, men är det inte bra att han har vaknat då?'' frågar hon förvirrat.
''Jo men...-'' säger jag och tar ett djupt andetag ''..- jo men allting känns så konstigt. Att liksom ha honom här hemma och låta honom ta över kontrollen efter ett år, förstår du vad jag menar?'' förklarar jag och rynkar pannan fast än hon inte kan se mig. 
''Mhm jo ja, jag förstår vad du menar!'' säger hon glatt och ett fniss lämnar mina läppar.
''Men jag måste gå Kels, jag ringer när jag har pratat med pappa. Pusshej''
''Do it, jag älskar dig pusshej''
''Jag älskar dig med Kelsey''
 
Jag slänger mobilen på sängen och öppnar balkongdörren och går ut. Den friska kalla luften slår mot mig och mina tankar är överallt. Jag vill så mycket men vet inte hur jag ska göra allting. 
Samtidigt som jag vill ut festa och bara ha allmänt kul så måste jag vara hemma och ta hand om Justin som inte ens vill bli omhändertagen, jag kan heller inte bete mig som en normal tonåring för att världen vet vem jag är. De ser mig som ett offer, som ett lockbete för att kunna ta bort Justin's existens från denna jord. 
Dörren bakom mig öppnas och jag behöver inte vända mig om för att veta att det är Justin. 
Steg hörs bakom mig och Justin's starka armar slingrar sig runt min kropp. 
Han lutar sin haka mot min axel och tar ett djupt andetag. Jag är rädd. Rädd för att de ska hända Justin något när jag inte är i närheten, rädd för att Justin ska ramla ihop när som. 
''Vad tänker du på älskling?'' 
Jag dras omedelbart ut ur mina tankar och kollar mig runt. Himlen har fallit till en svart mörker och luften är nu mycket kallar än innan. Jag skakar på huvudet och går förbi Justin in till det varma rummet igen. 
Hur länge har jag stått där ute egentligen? Har jag varit så inne i mina tankar att jag har glömt vart jag är?
 
Jag slänger mig raklång på sängen och pustar ut. Min blick fastnar på det vita taket som verkligen behövs målas om. Justin lägger sig ner bredvid mig med hans ena arm hårt runt min midja. 
Mitt huvud vilar tung tätt intill hans och en bekväm tystnas uppstår. Det känns bra att inte hela tiden behöva prata. Att Justin förstår mig ändå om jag inte säger massa saker hela tiden. 
Vår tystnad avbryts av min välbekanta ringsignal som tjuter från min mobil. 
Jag slänger mig snabbt över telefonen och pressar den mot örat.
''Hallå?'' säger jag andfått och väntar tålamodigt på att personen från den andra sidan ska börja prata.
''Jag fick Kelsey, jag fick!'' skriker Jazmyn glatt och jag hoppar omedelbart upp på mina fötter och skrattar.
Justin kollar nyfiket på mig och höjer på ena ögonbrynet. Jag börjar ivrigt hoppa runt i rummet samtidigt som jag och Jazmyn skrattar för fullt. Det var verkligen längesen, längesen jag skrattade för en anledning. 
Men det är omöjligt att vara ledsen runt hans lillasyster. 
''Jag flyger till er imorgon, hejdå!'' skriker hon glatt och slänger på luren i ansiktet på mig.
''Jazmyn ska komma hit!'' skriker jag glatt och hoppar på Justin. Han kollar chockat på mig och innan han har hunnit yttra några ord så pressar jag ihop våra läppar till en passionerad kyss. 
Jag trycker ner Justin i madrassen och han lägger sina armar runt min midja och trycker mig hårt mot honom. 
''Vänta *kyss* lite *kyss* Kelsey *kyss*'
Jag sätter mig på hans mage och kollar frågandes ner på Justin.
''Vad menar du med att hon kommer?'' frågar han dumt och jag slår mig själv hårt i pannan.
''Ja Justin hon ska komma hit. Med ett flygplan zoooom'' säger jag och viftar med handen och låtsas att det är ett flygplan. Ett stort leende jag inte har sätt på länge pryder sig på hans läppar och Justin pressar hårt ihop våra läppar. Han rullar runt så han istället ligger mellan mina ben och placerar flera kyssar på min hals och nyckelben. Jag flätar ihop mina fingrar i hans hår och ett fnitter lämnar min strupe.
''Gud vad jag älskar dig Kels!'' morrar Justin och sliter av mig tröjan.
''Justin det räcker'' säger jag och kysser honom hårt. Jag vill så jättegärna slita av honom mjukisbyxorna som sitter sexigt lågt runt hans höfter men jag kan inte. Jag är inte på humör. 

Woops lite sent men ah, nästa kommer förhoppningsvis imorgon! :)

Published: 2013-07-23 Time: 19:52:00 Filed Under: Slam my way to romance 2

9 - Happiness

PREVIOUS: Jag drar hans välbekanta typiska Justin-doft genom näsan och kan inte beskriva fjärilarna i magen den orsakar mig. Efter vad som känns en evighet av lycka sätter Justin ner mina fötter i sanden igen. 
Han lägger en hårslinga som har fallit i ansiktet på mig bakom örat och jag ger honom ett kärleksfullt leende. 
Den här killen som står framför mig, som är ungefär ett halvt huvud längre samt med ögon gjorda av diamanter betyder hela världen för mig. 
''Jag älskar dig'' viskar han mot mina läppar och i nästa sekund är våra läppar hårt tryckta mot varandra och runt oss hörs ljudet av klappande händer. Vad Justin's än orsaker är så vet jag att jag kommer älska honom, no matter what.
 
 
 
Justin's perspektiv:

Höra hennes skratt och i nästa sekund känna hennes armar runt min hals fick hela zoo:et i min mage vakna till liv. Vad än Kelsey gör med mig så vill jag inte att hon ska sluta, hon får mig känna lycka och glädje. 
Jag flätar mina fingrar i hennes hår och trycker henne tätare intill min kropp om det ens är möjligt. 
Hennes bruna långa hår faller ner för hennes axlar och doftar hennes typiska vaniljdoft som jag älskar. 
''Kom'' säger jag hest och flätar ihop våra fingrar, människorna som samlades runt oss börjar försvinna och knappt några minuter senare står jag och Kelsey själv på den tomma stranden. 
Jag börjar leda henne mot kanten av vattnet. Vi sätter oss ner på den lilla filten jag har lagt ut och Kelsey sätter sig mellan mina ben. Jag slingrar mina armar runt hennes midja och hon lutar bekvämt huvudet bak på min axel.
''Jag älskar dig'' säger jag och pussar henne på huvudet. Ett gulligt leende sprider sig fånigt på hennes läppar och ett skratt lämnar min strupe. Jag älskar dagar som dessa, då vi båda kommer överrens och vi kan bete oss som normala tonåringar som har fallit i en djup trans och fått känna den där viben av sann romans.
''Jag älskar dig med'' säger hon och kollar upp på mig, jag böjer mig försiktigt ner och möter hennes läppar halvvägs i en mjuk kyss. Jag skulle aldrig tröttna på att höra dem tre orden, speciellt när dem kommer från henne. Jag lutar mitt huvud mot hennes och vi båda kollar ut mot vattnet, dem små vågorna slår mor kusten och lukten av havsvatten borrar sig genom våra näsor. 
''Jag önskar att vi kunde sitta så här förevigt, att tiden bara kan frya till is nu'' 
Jag vet att jag önskar detsamma, jag tänker aldrig någonsin lämna henne igen. Inte denna gången.
Vad som än händer, vilka hinder som än kommer i vår väg så vet jag att vi kommer klara det. 
 
follow me on instagram @carolinaabarbosa_ | via Tumblr

Jag sträcker mig efter picnik korgen och tar upp jordgubbar som Haley doppade i choklad innan hon packade ner dem. Överraskningen var min idé och med hjälp av Haley så kunde jag få det gjort, från början av mitt och Kelsey's förhållande kunde jag inte stå ut med Haley men nu känns det... okej. Bättre än innan. 
''Öppna munnen'' säger jag och stryker med jordgubbens spets på hennes mjuka läppar. 
Hon öppnar munnen och hugger snabbt efter jordgubben. Jag skrattar och äter upp den andra halvan av jordgubben som är kvar. Jag tar upp en annan jordgubb och håller den framför Kelsey's mun. 
Hon sträcker sig efter jordgubben och innan hon hinner hugga till igen så pressar jag ihop våra läppar till en hård kyss. Jag lägger mig ner på filten och Kelsey följer efter, hon avbryter kyssen och vilar huvudet på min bröstkorg. Min hand åker ner för hennes midja och stannar på hennes vältränade rumpa jag så många gånger har känt på. Kelsey sträcker sig efter jordgubben jag håller i handen och biter ännu en gång av halva.
''Mhmm'' mumlar hon och sträcker sig själv efter en jordgubb.
''Jag vet något som är ännu godare'' flinar jag och blinkar med ena ögat mot henne. 
Hon himlar med ögonen och slår mig skämtsamt på axeln.
''Pervo''
 
Vi har suttit tysta i någon timme just nu och bara njutit av varandras tysta sällskap. 
Att ha henne liggandes i min famn är något jag aldrig kommer tröttna på, det är en sak av hundra som jag älskar. Jag stryker försiktigt fingrarna över Kelsey's hår och min ena hand åker upp och ner för hennes lår och riktar olika mönster.
''Det börjar bli kallt Kels, ska vi gå?'' frågar jag, Kelsey nickar mot min axel och reser sig upp. 
Hon sträcker ut handen till mig och med hjälp av henne reser mig jag upp. 
Jag lägger omedelbart min arm runt hennes midja och börjar gå mot limosinen som står på samma plats som den stod på för några timmar sen. Natten har lagt sig som ett täcke över horisonten och vinden blåser kallare än innan. 
''Ska vi inte städa efter oss?'' frågar Kelsey och jag skakar omedelbart på huvudet.
''Grabbarna fixar det'' svarar jag och öppnar bildörren till henne, hon sätter sig omedelbart i bilen och jag hoppar in efter henne. Kelsey lutar sitt huvud mot min axel och jag lägger min arm runt hennes midja.
''Somna inte än baby, vi är snart framme'' säger jag och pussar hennes panna. 

''Tack så mycket!'' säger Kelsey och hoppar ut från bilen, hon flashar chauffören ett av sina gulliga leende och går före mig in till huset. Jag ger chauffören ett stort leende och klappar honom på axeln innan jag vänder mig om och följer efter henne in. 
''Hej grabbar!'' säger jag och sätter mig ner i soffan bredvid Bruce. De alla kollar nyfiket på mig och jag rycker på axlarna. Jag vet att de vill höra vad som har hänt men inget speciellt har hänt.
''Inget sex?'' frågar Damon rakt på sak och ett flin sprider sig på mina läppar.
''Nope'' svarar jag och skakar på huvudet, ikväll handlade om allting förutom sex. 
''Vad är meningen med att åka till stranden med en kvinna om man inte ska strippa av henne bikinin?'' muttrar Quinn och rynkar pannan. Jag rycker på axlarna och Haley ger Quinn en mördarblick. 
''Allting handlar inte om sex fellas'' säger Kelsey som har hört vår konversation och valt att delta.
Busvissel hörs från killarna och de ögar Kelsey nerifrån upp. hon har fortfarande på sig sin klänning och snurrar ett varv så de kan se hela henne. 
''Snacka om att va snygg för att besöka stranden i någon timma'' säger Damon och spärrar upp ögonen.
''Ey, fuck off. Hon är min!'' fräser jag surt och drar ner Kelsey i mitt knä. 
Ett flin sprider sig på hennes läppar och jag lägger min hand på hennes lår och ger Damon och Quinn mördar blicken. 
''Vi vet hon är din bro men vi kan väl ändå få ge henne kopplimanger'' käftar Quinn emot och lägger upp sina ben på bordet. 
''Nej'' morrar jag och Kelsey lägger sin hand på mitt bröstkorg.
''Lugna dig babe'' viskar hon och lägger sina armar runt min hals. 
Hon är min och bara min, jag äger henne. Jag är den enda som har varit inne i henne och så ska det förbli för hon är bara min.

ni börjar bli dåliga på att kommentera guys :(

Published: 2013-07-22 Time: 23:09:37 Filed Under: Meddelande

Question & answers

 
Kommentar nr 1: Justin frågade Kelsey konstant om vad hon tänkte på & när hon väl till sist gav och & berättade att hon tänkte på året Justin låg i koma så blev alla tysta för det var inte de svaret dem hade förväntat sig, förstår du? :) 
Alltid intresserad av länkbyten, hihi :)
 
Kommentar nr 2: Hej Tina, ja det skulle jag gärna! Fråga mig inte varför men jag har 'a thing' för länkbyten, hihi :)
 
Kommentar nr 3: Hej Hana, ja det har jag. Istället för Nina Dobrev som spelade Kelsey innan så ändrade jag det till Lily Collins för att man hittar knappt bilder med Nina & Justin så det var enklare & det gick snabbare :)
 
Kommentar nr 4: To be honest så har jag aldrig gjort bloglovinbyte & jag vet inte hur det går till men ifall du kan förklara så visst! :)
 
 
 
HAHAHA, är det nu jag ska citera Drake & skrika YOLO? :D
skämtar bara men to be honest så har jag inte en blekaste aning om hur man säger det utan jag bara gissade mig fram. Visste inte ens vad det hette överhuvudtaget, men äh. Lite misstag gör väl alla! ;)
 
 
Hej, ja jag har tänkt ändra designen men jag hittar tyvärr inte någon som kan :( 
Så vet du någon duktig som du kan tipsa mig om? :'D
 
 
Hej snäckan!
Haha, jag kan med känna så ibland men det är faktiskt kul att skriva när man väl har kommit igång! :)
Jag lägger ner en massa tid/jobb på detta för att få det så bra som möjligt och ibland hinner man inte med allt man ska ha med i kapitlet och det kan då hända att man skjuter upp skrivandet vilket är väldigt tråkigt för själva författaren och läsarna, det är därför det ibland kan gå flera dagar för mig att skriva.
För jag hittar inte någon tid eller sug på det, ibland sätter man sig ner och försöker skriva och då blir lixom allt som en blackout. Man blir helt tom i huvudet, haha men det är från person till person :)
Det är inte alltid man kan göra tid åt en novell, det kan ta flera timmar för att bara skriva ner själva kapitlet & sen när man ska fixa bilder så tar det minst en timme för att få det som man vill & perfekt, iallafall för mig :)
Vi alla har en period då vi tycker allting är jobbigt men skapa en novell när du verkligen känner dig redo & vet att det är det du vill, du kan alltid fråga mig. Det glädjer mig att hjälpa till lite, hihi :)
 
Ah okej, det är lugnt men säg ifrån när ni tröttnar. Haha, puss på dig med gumman! <3
 
 
Kapitel 8 här under

Published: 2013-07-22 Time: 22:45:00 Filed Under: Slam my way to romance 2

8 - In love

PREVIOUS: ''So you admit that you're hiding something?''
''Justin''
''Kelsey, berätta. Vad snurrar runt i det lilla huvud du har?'' 
''Året du lämnade mig'' säger jag tillslut för att få tyst på honom. Jag fick inte bara tyst på honom utan alla andra i detta rummet också. Vilket aldrig var planerat.
 
 
 
Kelsey's perspektiv:

Justin's ögon avslöjar sorg. Det var verkligen inget menat illa men Justin var så envis och ville veta vad jag tänkte på. Nu när jag väl har sagt det ångrar han nog att han ens frågade.
Jag kan inte hindra mig själv från att få dem tankarna, det är inte jag som flyttar fram dem i minnet.
Det är snarare tvärtom, jag försöker borra dem så långt bak i huvudet som det bara går. Ibland låtsas jag att det aldrig hände. Jag tar ett djupt andetag och reser mig upp, jag kan inte stanna i det här rummet en enda sekund till. En obehaglig tystnad har lagt sig som ett tjockt täcke över oss och jag kan inte göra annat än att gå upp på Justin's rum. Jag vänder ryggen till och börjar försiktigt och långsamt gå upp för dem långa trapporna. 
En tår rinner ner för min kind och hade jag kunnat ta tillbaka allting jag sa för några minuter sedan så skulle jag gjort det, utan tvekan. Jag vill inte se Justin mer sårad än vad han egentligen är.
Hans familj gav upp hoppet om honom och jag vill inte att han ska känna att jag gör detsamma. 
Justin har sina orsaker till varför han gör som han gör och så småningom, när han börjar känna sig trygg med mig igen så vet jag att hemlighet efter hemlighet kommer spillas ut ur Justin's mun. Ord för ord, mening för mening. Vi har varit borta från varandra i trehundrasextiofem dagar, han har inte en aning om vad jag gjorde då.
Jag vill att Justin ska lita på mig och för att få honom att göra det så måste jag jobba hårt, jag måste ge honom minst en orsak om varför han ska göra det. Jag stänger tyst dörren bakom mig och skruvar på låset så ett litet lågt klick hörs. Min rygg trycks mot dörren och jag låter mig själv falla ner på golvet. 
Jag drar mina knä upp till bröstkorgen och tar ett säkert och hårt grepp runt dem. 
Min haka låter jag vila på knäskålen. Tänk Kelseyhur skulle du gjort för att få någons tillit? 
Börjat från början? Berätta från botten och upp till toppen? Från händelsen och sen vidare till vad som hände mig och Haley? Flera tårar börjar rinna ner för mina kinder och efter dem lämnas det en spår av svart rand som tillhör min mascara. Steg hörs ute från korridoren och jag låser snabbt upp dörren samt torkar mig under ögonen med baksidan av min hand. Innan dörren hunnit öppnas har jag försvunnit bakom badrumsdörren.
''Kelsey?'' ropar Justin coh knackar på dörren, jag sätter omedelbart på kranen och börjar strippa av mig kläderna. När jag väl ändå är här inne så skulle jag mer än gärna behöva en dusch.
''Jag duschar!'' ropar jag tillbaka och ställer mig under dem hårda strålarna som ger ifrån sig ett lagomt varmt vatten. 
 
Jag knyster ut dem sista vattendropparna från håret innan jag tar en mellandhandduk och virvlar det runt huvudet som en turban. Jag rycker åt mig en annan stor handduk och virar den runt min kropp. 
Innan jag har hunnit tänka ordet vad så har badrumsdörren slängts upp och framför mig står en flåsande Justin.
''Vet du hur jävla länge du har stått där inne?'' fräser han och kollar irriterat på mig.
''Jag vill gärna vara ren..'' mumlar jag och går förbi honom.
Jag är inte på humör för att starta ett argument, det är något vi konstant har börjat med. 
Handlar om helt onödiga saker men ändå så säger Justin någonting som får mig att käfta tillbaka. 
Jag lutar huvudet trött tillbaka och kollar upp på det vita taket, Justin smyger upp bakom mig och lägger sina händer på mina axlar.
''Slappna av babe, andas'' beodrar han och börjar försiktigt massera mina axlar. 
Ett litet stön lämnar mina läppar och jag lutar belåtet mitt huvud framåt. 
Efter vad som känns tjugo minuter lämnar Justin's händer min kropp och jag vänder mitt ansikte bak mot honom. Han kysser snabbt mina läppar och lutar sin panna mot min. 
''Har du ont Justin?'' frågar jag lågt och lägger min hand på hans käkben. 
Han rycker på axlarna och tittar mig djupt i ögonen. 
''Ta på dig kläder och möt mig vid stranden kl 11 ikväll, see you there!'' säger han snabbt och ger mig ännu en hård kyss på läpparna och lämnar rummet. Jag suckar högt och bestämmer mig för att ta på mig en lång svartvit klänning med djup urringning i ryggen som jag ännu inte har använt. 
 
Untitled
 
Mitt hår låter jag det naturligt falla ner för mina axlar och mina handleder är täckta av massa armband som har olika betydelse för mig. På fötterna placerar jag ett par mörkbruna låga sandaler och jag slänger en sista blick på mig själv i spegeln innan jag traskar ut genom dörren. Mina fötter trippar glatt ner för trapporna och inom loppet av tre sekunder ser jag mig själv stå mitt i hallen. 
''Jag drar till Justin, ses senare ikväll!'' ropar jag till killarna och Haley innan jag går ut genom dörren.
En limosin får mig chockat att stanna upp och chauffören som verkar har stått här ett tag stiger ut från sin plats och springer över till min sida.
''Ms Bieber'' hälsar han och öppnar dörren åt mig.
''Graham'' rättar jag honom och flashar ett varmt leende. Jag har alltid tyckt att det är obehagligt att kallas för ett namn som inte tillhör mig. Så länge jag inte är gift med personen det vill säga. 
Jag sätter mig i den stora bilen och jag kan fortfarande inte förstå varför Justin gör allt detta.
Vad firar vi egentligen? Varför? När har han ens hunnit tänka ut allt detta? Hur kom han ens på idéen?
''Kan jag fråga varför Justin gör allt det här?'' frågar jag så fort chauffören har stigit in i bilen. 
Han kollar oförstående på mig och höjer på ena ögonbrynet. 
''Ja, varför gör Justin det här?'' frågar jag igen och slänger ut med armarna.
Denna gången väljer jag noggrant mina ord för att få chauffören att förstå.
''Jag har i order från Mr Bieber att inte säga någonting eller svara på dina frågor'' svarar han och höjer upp volymen på musiken ett snäpp för att göra det klart för mig att han inte tänker berätta någonting.
Jag suckar irriterat och lutar mig bekvämt bak i skinnsofforna. Den här kvällen verkar vara extra speciell och jag vill veta varför. Vad har jag gjort för att förtjäna allt detta? Är det här något sätt för Justin att förklara vad han vill ha sagt men inte kan använda ord? Jag kollar ut genom dem tonade fönstren och träden som pryder Stratfords gator svischar snabbt förbi och några minuter senare har limosinen stannat på strandens parkering.
Blickar vänds omedelbart mot bilen och knappt några sekunder senare har en folkmängd samlat sig runt. 
Jag skjuter försiktigt upp dörren och stiger in, gör mig redo till att möta vad som helst Justin har gjort. 
Små röda ljus som ligger här och var lyser upp stranden och jag drar häpet efter andan. 
Röda rosenblad ligger även överallt på sanden bland ljusen och ett leende sprider sig fånigt över mina läppar. 
Jag börjar följa ljusen precis som chauffören har sagt åt mig och börjar gå längre in mot den folktomma stranden. En svart gestalt som är omringad av ljus uppenbar sig framför mig och jag ökar omedelbart mina steg och till sist ser jag mig själv springa fram.
''Justin!'' skrattar jag och slänger mina armar runt hans hals. Han bär mig försiktigt upp i sin famn och borrar sitt ansikte i min halsgrop. Jag drar hans välbekanta typiska Justin-doft genom näsan och kan inte beskriva fjärilarna i magen den orsakar mig. Efter vad som känns en evighet av lycka sätter Justin ner mina fötter i sanden igen. 
Han lägger en hårslinga som har fallit i ansiktet på mig bakom örat och jag ger honom ett kärleksfullt leende. 
Den här killen som står framför mig, som är ungefär ett halvt huvud längre samt med ögon gjorda av diamant betyder hela världen för mig. 
''Jag älskar dig'' viskar han mot mina läppar och i nästa sekund är våra läppar hårt tryckta mot varandra och runt oss hörs ljudet av klappande händer. Vad Justin's än orsaker är så vet jag att jag kommer älska honom, no matter what.

Kände för att skriva om en romantisk Justin, hihi :')
 

Published: 2013-07-16 Time: 22:12:00 Filed Under: Slam my way to romance 2

7 - Screwed

PREVIOUS: ''Kels baby'' mumlar han och lägger sina armar runt mig. Jag vilar mitt huvud mot Justin's bröstkorg och tillåter mig själv att gråta. Jag kan inte alltid vara stark och hålla huvudet uppe. 
Det som gjorde mest ont är att jag aldrig förväntade mig ett sånt snack av någon i min familj, speciellt inte av pappa. Justin pussar mig på huvudet och leder mig mot bilen. Vägen hem tillåter jag honom köra, jag har ingen ork i kroppen längre. Mina ögon känns tunga som sten. Jag lutar huvudet mot det kalla fönstret och sluter ögonen. Jag låter hellre mörkret omfamna mig än att befinna mig i den här hemska verkligheten.
 
 
Justin's perspektiv:
 

''Kelsey, vad ska du ha för kaffe?'' frågar Justin mjukt och skakar om mig, jag öppnar försiktigt mina ögon och gäspar stort. Jag kollar mig runt och märker att vi står parkerade utanför Starbucks. 
''Frappe'' mumlar jag och lutar återigen huvudet mot fönstret. Justin höjer dumt på ena ögonbrynet och kollar nyfiket på mig. Jag suckar högt och möter hans blick med mina trötta ögon.
''Frappucino'' säger jag smått irriterat för att han från början inte förstod min förkortning.
''Men säg det från början'' fräser han och slår upp bildörren. Han stiger ut ur bilen och smäller igen dörren efter sig. Hårt. Onödvändigt hårt för att vara Justin. Hade jag gjort det så skulle jag fått höra på en tretimmars tjat om hur oförsiktig jag är. Medan sekunderna tickar förbi drar jag upp mobilen för att spela Candy Crush tills Justin kom tillbaka. Om jag drar denna femman med den här så klarar jag nog banan. 
Jag drog tummen över skärmen och la fyra lila kubiker i rad, när jag har fått fram den vitlila godiset försökte jag para ihop den med chokladbollen och hoppades på att klara denna banan som jag snart har varit fem dagar fast på. Jag drar mobilen närmare ögonen och försöker se hur många géle jag har kvar.
''Två,hmm. Men om jag gör så här och såhär'' mumlar jag och sätter återigen ihop fyra godisar. 
Hur mycket jag än vred och vände på telefonen kunde jag inte hitta den dumma färgen jag ville ha på plats istället för den blåa. Ett drag kvar, komigen Kels!
''Fuck, jag vann ändå inte!'' skriker jag och smäller till mig själv på låret.
''Vem pratar du med?'' frågar Justin som plötsligt öppnade bildörren och steg in. 
''Jag spelar'' svarar jag och håller upp mobilen. Han böjer sig över min axel och rycker min mobil från mig.
''Låt mig försöka'' 
 
Inom loppet av 3 minuter har Justin klarat banan jag länge har suttit och försökt förstå mig på.
''Men hur kan det vara möjligt? Jag har hållt på med detta i evigheter!'' morrar jag och går vidare till nästa bana.
''Kels sluta spela, här är ditt kaffe förresten''
För att inte jaga upp mig mer på det dumma spelet trycker jag bort det och lägger min mobil i det facket mellan mitt och Justin's säte. Jag smuttar lite på mitt kaffe och blåser i det lilla hålet för att kaffet ska svalna så jag kan dricka upp det. Justin's mobil börjar ringa och jag kollar nyfiket på honom och väntar på att han ska plocka upp sin telefon. Sekunderna går och Justin låtsas som om han inte hör något.
''Justin, din mobil?''
''Det är inget viktigt'' säger han fort och spänner käkarna. Jag sträcker mig mig över Justin och försöker få tag på hans mobil. Han tar ett hårt grepp runt min handled och kollar på mig med sina bruna ögon som nästan under denna sekunden blir svarta. Jag ryggar bakåt och rycket åt mig min hand. 
 
 Resan hem kändes längre än nödvändigt och flera gånger under bilresan ringde Justin's telefon. 
Jag försökte hålla mitt temperament och direkt när vi kom hem gick jag genom dörren utan att så mycket som att slänga en blick bak på honom. 
''Hey boys!'' säger jag och slänger mig ner på soffan bredvid Quinn. Han lägger sin arm runt mina axlar och drar in mig i en mjuk kram som jag mer än gärna besvarar.
''Vart är Haley?'' 
''Här'' svarar hennes bekanta röst och mitt huvud vrids snabbt mot dörröppningen där hon halvt gömmer sig bakom Justin. Haley går förbi Justin och sätter sig i mitt knä.
Hon börjar omedelbart snacka om den senaste väskan Louis Voitton har släppt och jag himlar med ögonen.
Jag har absolut aldrig stött på någon som kan så mycket om mode förutom Haley.
Nämn ett märke och hon drar upp historian som ligger bakom. 
''Jag måste bara ha den nya väskan!'' säger hon och drömmer sig bort för några minuter.
''Stackars dig Quinn, att du behövde stå ut med det där i ett år'' viskar jag så bara han hör.
Som svar får jag ett flin tillbaka och det gör så att mina mungipor försiktigt åker upp i ett leende. 
Det glädjer mig att Haley har funnit tillbaka till sig själv. Första halvåret vägrade hon prata, eller äta.
Hon låste in sig själv på rummet och Gud ovanför oss kan bekräfta att hon ljög för mig och kom upp med massa ursäkter för att inte lämna sängen. Hon hade helt och hållet stängt ute världen.
Isolerat sig själv mellan fyra väggar. Det kom till den gränsen att jag var nära på att dra in henne till rehabilitering. Jag var verkligen så orolig för henne.
Inte för att hon och Justin var så nära vänner men det förvånade mig att hon mådde så dåligt över händelsen. Men återigen, hon har aldrig varit med om något liknande.
Jag reagerade ungefär samma sak efter att ha skjutit ihjäl Thimothy. 
Många människor förväntade sig att det skulle vara jag som gjorde alla dem sakerna.
När det visade sig tvärtom fick vi alla en enorm shock. Ingen hade förväntat sig att Justin's halvt fiende kunde känna sorg över honom. Ibland fick hon mig känna att Justin var borta, för gott.
När dagen hon kom, när Haley verkligen reste sig upp ur sängen och började prata med oss kändes det som en börda hade lyfts från mina axlar. Att jag var fri fast jag inte var inlåst någonstans. 
Det andra halvåret hjälpte hon mig igenom. Jag började allt falla längre in i mörkret och isolerade nästan mig själv och en sovande Justin. Jag är verkligen extremt glad att Justin inte vet allt detta. 
Många gånger har han frågat mig om året när han var borta och jag kom alltid upp med historier som är delvis  sanna. Jag hoppas verkligen nu att han inte får reda på detta för då är jag verkligen körd.
 
''Älskling, vad tänker du på?'' frågar han och lägger sin hand på min axel. Jag rycker ut ur mina tankar och kollar upp på honom. Jag ger Justin ett stelt leende och skakar på huvudet.
''Inget särskilt''
Han gör en gest åt Haley att hon ska flytta på sig och utan ett ord emot Justin sätter hon sig på den tomma platsen mellan mig och Quinn. Justin sätter sig i mitt knä men försöker att inte lägga ner all sin tyngd på mig. 
''Du ljuger, jag känner dig förjävla bra Kelsey och jag kan just nu i denna sekunden berätta att du ljuger''
Det stör mig att jag inte längre kan ljuga utan att Justin märker det. 
För varje sekund jag spenderar i detta huset nära honom desto svårare för mig blir det att gömma. 
Han - för varje millisekund som går - lär känna mig bättre och snart kan han mig så bra att man kan tro min själ finns i honom. Ibland måste man hålla hemligheter för sig själv, så man inte sårar andra. 
Secrets is what's keeping us close. Mammas ord efter att jag hade smygit ut en kväll för att gå på festen. 
Samma dag som jag träffade på Justin. 
''When I hide somethings it stays hid until I want it found''
''So you admit that you're hiding something?''
''Justin''
''Kelsey, berätta. Vad snurrar runt i det lilla huvud du har?'' 
''Året du lämnade mig'' säger jag tillslut för att få tyst på honom. Jag fick inte bara tyst på honom utan alla andra i detta rummet också. Vilket aldrig var planerat.

Hey babes, watcha think? :)
kommentera
Svarar på era kommentarer imon :)

Published: 2013-07-14 Time: 18:55:00 Filed Under: Slam my way to romance 2

6 - This ain't right

PREVIOUS: ''Ja? Mamma Elizabeth, pappa Joseph och Andrew?'' 
Han släppte omedelbart min arm och körde ner händerna i fickorna.
''Jag vill att du ska stanna här'' mumlar han och lägger sin hand på min kind.
Jag ryggar bakåt och smäller väck hans hand. Jag vill hem till min familj, jag har bestämt mig och ingenting kan hindra mig. 
 
 
 
 
Kelsey's perspektiv:

''Too bad, för jag tänker inte stanna i det här huset en sekund till'' käftar jag tillbaka och rycker på axlarna. 
Jag går förbi Justin och rycker åt mig nycklar som tillhör hans bil och vidare ut mot parkeringen.
''Kommer du tillbaka?'' ropar han efter mig och jag rycker på axlarna.
''Jag vet inte!'' 
Just nu ville jag inget mer än att känna mammas armar runt mig och höra hennes tjejiga röst. 
''Vänta, jag följer med!'' ropar han tillbaka och joggar. Hans skor slår högt och tydligt mot gruset och jag suckar lågt för mig själv. Varför ska han helt plötsligt följa med? Jag slänger en blick på honom över axeln och ser att han har en cigarett mellan läpparna. Glöd i den ena ändan och en idiot på den andra. 
''Ge mig nycklarna'' säger han och sträcker ut sin hand. Jag skakar på huvudet och går över till förarsidan.
''Nej, jag vill köra. Du får sitta bredvid'' säger jag och hoppar in bakom ratten.
I backspegeln ser jag hur ett busigt flin breder ut sig på Justin's läppar och utan några vidare ord sätter han sig bredvid mig i passagerarsätet. 
Att Justin inte protesterar är något väldigt konstigt. För att visa honom att jag med kan köra utan att bry mig om livet så stoppar jag in nyckeln i tändningen och vrider om. Motorn ger ifrån sig ett spinnande ljud och med all enkelhet är vi ute på gatorna. Wow. Det känns som om man flyger fram med denna bilen, ett stort leende sprider sig fånigt på mina läppar och utan att jag märker det så har ett litet skratt lämnat min strupe. 
Justin's rök sprider sig över hela bilen men det är inget jag tänker bry mig om just nu, det är inte alls ofta man får köra Justin's bil och nu när man väl får det så tänker jag inte låta chansen glida ur mina händer. 
''Kels?'' frågar Justin mjukt och jag hummar som svar och sliter inte blicken från vägen. 
''Vem var det som smsade dig tidigare idag?'' undrar han nyfiket och jag kollar snabbt på honom innan jag återgår till trafiken. En suck lämnar mina läppar.
''Jag lovar Justin, om jag bara visste vem skulle du vara den första som fick veta..''
Fimpen som är kvar av Justin's cigarett slänger han ut genom fönstret. Jag ökar hastigheten och ligger på 190km/h.
''That's mah babe'' flinar Justin och lägger sin hand på mitt lår.
En varm känsla sprider sig genom min kropp och jag hinner inte tänka ordet av innan vi är utanför mitt hus.
Jag parkerar på uppfarten bakom pappas vita Audi R8 och kliver ut ur bilen.
Jag smäller igen dörren efter mig och slänger nycklarna till Justin, han låser snabbt bilen och flätar sina fingrar med mina. Jag tar ett djupt andetag och slänger upp ytterdörren till vårt hus.
''Jag är hemma!'' ropar jag och ner för trapporna studsar Andrew.
Jag springer mot honom och slänger mina armar runt hans hals.
Andrew's armar som förr var spinkiga är nu biffiga och håller mig hårt runt midjan. 
''Åh hej Justin!'' säger mamma glatt och ger Justin en kram, pappa som fortfarande inte har accepterat att jag har valt att vara med Justin kommer ut från sitt rum och biter hårt ihop käkarna när han lägger märke till Justin's närvaro. Pappa lägger sina starka armar runt mig och kramar mig hårt, jag drar in doften av hans välbekanta parfym.
Jag har alltid känt mig trygg i pappas närvaro, i hans starka armar för det är där jag känner mig säkrast.
Han släpper mig och med handen på min svank leder han mig in till vardagsrummet.
Justin sätter sig bredvid mig och lägger sin hand på min lår.
Redan nu vet jag att det kommer bli en hemsk kväll med massa spänningar.
''Justin! Du har precis vaknat ur koman, hur känner du dig?'' frågar mamma och ger oss ett varmt leende som vi båda glatt besvarar. Det här ämnet har jag försökt undervika så mycket jag bara kan, att prata om månaderna Justin spenderade i sjukhuset får mig på sätt och vis deprimerad.
Minnena jag länge har försökt skjuta undan kommer snabbt som blixten fram.
Hur Justin blev skjuten, varför och när. Dessa tankarna jagar mig, därför jag inte gillar vara ensam.
Jag tar ett djupt andetag och kollar på Justin's felfria ansikte. Hur kan man vara såhär omänskligt vacker? 
''Det har varit jättestressigt men Kelsey hjälper mig konstant'' ler han och flätar ihop sina fingrar med mina. 
''Vad bra! Vi har varit jätteoroliga för dig, eller hur Joseph?'' frågar mamma och kollar på pappa. 
Pappa harklar sig och möter först min blick innan han kollar på Justin.
''Verkligen'' betonar pappa och jag höjer på ena ögonbrynet. Kan pappa inte åtminstone försöka vara trevlig för min skull? Jag blänger surt på pappa och som svar lägger han huvudet på sned och biter ihop käkarna. 
''Så, hur har det varit med er?'' frågar jag snabbt för att byta ämne, vi kan inte fortsätta prata om det här. 
För det första vill pappa inte att Justin ska vara här överhuvudtaget, för det andra tror jag inte Justin vill vara här heller utan att han bara följde med för att vara säker på att jag kommer hem igen. Hem.
Justin's hus har alltid varit mitt hem och jag känner mig mer hemma där än här. 
''Det har varit bra men tomt utan dig här hemma'' säger mamma en aning ledsamt, jag ger henne ett snett leende och kollar på pappa som fortfarande inte har slitit bort sin blick från Justin. 
''När kommer du hem igen?'' frågar pappa kallt, jag harklar mig och kollar ner på mina och Justin's sammanlänkade fingrar.
''Pappa, jag... jag kommer inte tillbaka. Jag bor där'' säger jag snabbt och slänger en hastig blick på Justin. 
Han ger mig ett svagt leender och avbryter blicken för att kolla på pappa. 
Jag vågar inte göra detsamma så jag behåller min blick fokuserad på mamma och Andrew istället.
''Kelsey, kolla på mig'' ber pappa och jag vänder försiktigt mitt huvud mot honom.
''Jag accepterar inte det, vi lever ett kristet liv där du ska ägna din tid åt Gud istället för att gå runt och göra Gud vet vad med pojken'' 
''Pappa!''
''Kolla vad som har hänt med dig, du har förlorat all respekt du hade. Är det verkligen så vi har uppfostrat dig? Har vi inte sagt till dig flera gånger att den enda gången du får lämna detta huset för gott är när du har gift dig?''
''Joseph!''
''Nej Elizabeth, visa tacksamhet mot Gud istället. Din kille är kriminell, han dödar Guds skapelse!''
''PAPPA!'' skriker jag och reser mig hastigt upp, jag behöver inte kolla bak på Justin för att veta att han är arg. 
En tår rinner ner för min kind och jag torkar snabbt bort den med ryggen av min hand. 
''Han du kallar kriminell har funnits där för mig när inte du var där, för du va för upptagen med att ägna all din tid till Gud att du faktiskt glömde att du har en familj. Jag accepterar inte att du talar med min pojkvän på det viset, han har inte gjort dig något ont. Justin har visat mig världen, han har gett min värld en betydelse. Jag har funnit min mening med livet. Du vet att jag tror på Herren ovan men pappa, du måste låta mig leva mitt liv!''
''Inte på det viset, det är inte att leva livet Kelsey.
Det är mer att man har kommit direkt importerad från ett horhus!''
Hans ord slår mig som ett ton stenar i ansiktet.
Jag spärrar upp mina ögon och Justin bakom är redo att gå till attack.
''It ain't worth it Justin, vi går'' säger jag och låter mina tårar komma fram.
Jag tar ett grepp om hans hand och sliter ut han ur huset utan att slänga som mycket som en blick. 
''Kels baby'' mumlar han och lägger sina armar runt mig. Jag vilar mitt huvud mot Justin's bröstkorg och tillåter mig själv att gråta. Jag kan inte alltid vara stark och hålla huvudet uppe. 
Det som gjorde mest ont är att jag aldrig förväntade mig ett sånt snack av någon i min familj, speciellt inte av pappa. Justin pussar mig på huvudet och leder mig mot bilen. Vägen hem tillåter jag honom köra, jag har ingen ork i kroppen längre. Mina ögon känns tunga som sten. Jag lutar huvudet mot det kalla fönstret och sluter ögonen. Jag låter hellre mörkret omfamna mig än att befinna mig i den här hemska verkligheten.

Har inget att säga precis, haha..
Kommentera! :)

Published: 2013-07-10 Time: 00:50:00 Filed Under: Meddelande

Question & answers

Kommentar nr 1: - Ja, jag vill göra länkbyte. Är alltid intresserad av det haha!
& på tal om länkbyten, Celebnovell - jag har länkat dig.
 
Kommentar nr 2: - Det är inte så enkelt att uppdatera varannan dag när man har ett fet störigt internet som kommer & går hur den vill men jag ska förbättre mig, stå ut. En sak jag vill att ni ska veta är att jag gör mitt bästa, jag försöker verkligen få ut kapitlen i tid men det är inte enkelt. Sätt dig i min situation, försök skriva kapitel till över hundra läsare varje dag så ska du se att det inte är så enkelt. I can't please everybody, no matter how hard I try.. 
 
Kommentar nr 3: - HAHAHAHAHAHAHA, jag vet fan inte vad det heter så jag bara kom på något för att ni skulle förstå vad jag menade. JAG ÄLSAR DIG MED! <3
 
 
 - Låten heter Lady och Kenny Rogers sjunger den, som sagt. Låten är typ över tio år gammal, jag var tvungen att hitta någon romantisk.. haha :)
 
 
- Behöver du hjälp med någonting på din blogg är jag alltid redo att hjälpa dig/er, för jag vill att ni ska få en så bra start som möjligt. & jag ser fram emot att läsa din novell & förväntar mig en länk ;) 
Det är inte jag som gör designen utan det är Nella - Petronella som hon egentligen heter- & hennes blogg hittar du HÄR  & när ni väl är inne på bloggen så tycker jag att ni ska läsa hennes novell, den är jättebra! :)
Det känns verkligen superbra att du försöker sätta dig i min situation, för så känner jag verkligen. 
Jag lägger ner massor med timmar för att få ut kapitel, leta upp bilder & göra det så bra som möjligt. 
Jag uppskattar att du gillar min novell & jag är glad att ni läser dem, det är jag verkligen! 
That's right, era kommentarer är det enda skälet som får mig att fortsätta, förutom att jag själv tycker det är roligt förstås. Deal, jag går med på det där. För dina kommentarer gör mig verkligen jätteglad! 
Roligt att folk länkar min blogg, det får mig känna mig glad. Att det faktiskt finns några som lägger ner tid :)
Men ha det bra så länge, kom ihåg: Jag ser fram emot din novell! :)
 
 
Kommentar nr 1: - Jag förstår vad du menar, inte för att verka efterbliven men jag känner med att jag är bättre på att skriva bad boy historier. Tack så mycket & jag blir verkligen jätteglad att min novell finns på google, haha. Känner mig som en liten flicka på julafton, mhihi :'D
 
Kommentar nr 2: Tack så mycker guurl, jag tog bort dem för att jag är inte alls nöjd med dem.. när jag läste igenom dem så kändes det som om en liten tvååring skrev & jag ville börja om på nytt så därför tog jag bort dem. Jag kan försöka sätta tillbaka Jariana (Justin + Ariana) på menyn men det är inget jag lovar! 
Än en gång, tack så mycket!
 
 
En fråga till alla er, tycker ni att de är jobbigt när jag svarar på era frågor såhär?
Jag kan inte göra det på något annat sätt för ni länkar inte era mailadresser & då vet ni ju inte när jag har svarat, därför har jag börjat med detta viset. Men gillar ni inte det så slutar jag, säg bara till! :)
 
Kapitel 5 finns här under babes!
 

Published: 2013-07-10 Time: 00:25:00 Filed Under: Slam my way to romance 2

5 - Broken

PREVIOUS: ''Med det här Kels vill jag bara berätta för dig att jag är inte som alla andra, jag vill inte vara det heller. Det du har upplevt med mig är min vardag. Min vardag är att döda, råna, förstöra och allt det skitet Kels. Jag vet att du inte gillar det men det är vem jag är. Jag vill inte att du ska se mig som en annan person. Jag är Justin Bieber, killen som är eftersökt i tio andra stater i USA och som har Startford rullande under sina händer'' 
 
 

Kelsey's perspektiv: 

Vägen hem körde Justin under tystnad. Jag försöker smälta allt han har berättat för mig. 
Det är inte så jag ville att folk skulle se på Justin, det är inte så han heller vill att folk ska se honom. 
Men för att hålla förklädet uppe är Justin tvungen att leka tuff.
Jag vet att han djupt inom sig är förstörd, jag vet att han vill ha tillbaka sin mamma som betyder mer än livet. Justin har alltid älskat att vara en storebror, att han ibland tar upp sin telefon för att ringa ett samtal bort till sin familj var det ingen talan om. Jag sneglar bort mot Justin som är helt inne i trafiken och lägger märke till hans glansiga ögon. Han har aldrig pratat med mig om sin familj men jag vet att han vill.
Jag och Bruce har många gånger pratat om att boka biljetter och tvinga honom över till Atlanta men vi visste även konsekvenserna som skulle inträffa. Ingen av oss vågade ta chanserna vi hade, jag vill inte förlora Justin och Bruce vill heller inte förlora en grym gängmedlem. Jag har även funderat själv på att åka till Atlanta och hälsa på hans mamma. Det lilla Justin har berättat om henne är att hon har ett hjärta av guld, precis som Justin har innanför bröstkorgen. Min mobil plingar till och väcker mig från mina tankar. Jag kollar ner på displayen och ser att ett okänt nummer har skickat till mig. 

Det var trevligt att träffa dig Kelsey, jag hoppas vi ses snart igen

Jag rynkar pannan och läser om smset igen, igen och igen. Vem är den här okända personen? 
''Vem var det?'' frågar Justin och höjer på ena ögonbrynet. Jag rycker på axlarna och skakar på huvudet.
''Ingen särskild'' muttrar jag och låser min telefon igen. Han ger mig en konstig blick och rycker åt sig min mobil. 
Justin spänner ihop käkarna och kollar med en blick jag inte förstår.
''Vem är det här Kelsey?'' frågar han och på tonen av han röst förstår man att han försöker hålla tillbaka sin ilska.
''Jag vet inte..'' säger jag försiktigt, vilket är sant. Jag vet inte vem det är. 
''Du vet inte?'' upprepar han och skrattar humorlöst. Jag suckade högt, hur ska jag veta vem det är som smsar mig om jag inte har det sparat? 
''Kelsey sista gången jag frågar, vem är det?'' 
''Jag vet ju förhelvete inte!'' fräser jag surt tillbaka, det lilla tålamodet jag hade har nu runnit ut som sand. 
Jag har ingen jävla aning vem den främlingen är. 
''Om du ska gå runt och hora dig kan du väl göra det på ett bättre sätt!''
Det kändes som om någon slog mig hårt i magen och drog ut mina lungor. 
Jag kollar chockat på honom och mina ögon blir stora som tefat.
Jag öppnar och stänger min mun flera gånger och tillsist förblir den stängd.
Tårarna brinner under mitt ögonlock och jag försöker göra allt jag kan för att inte börja gråta.
Jag vill inte visa mig svag, jag vill inte att han ska njuta av att se mig förkrossad. 
Jag ignorerar hans blick och kollar ut genom fönstret. Av allt han har sagt till mig så förväntade jag mig inte att detta skulle komma fram, inte såhär tidigt efter att han har vaknat upp ur koman. 
Han älskar dig Kels, ta inte åt dig. Ta inte åt dig, han har precis vaknat ur koman, ta inte åt dig intalade jag mig själv om och om igen.Hur länge ska jag fortsätta ljuga för mig själv?
Hade Justin verkligen älskat mig så hade han behandlat mig på ett bättre sätt men i och för sig så har han skyddat mig och visat hans kärlek till mig på många konstiga sätt som nu börjar krypa sig fram i mitt minne.
Ett läskigt leender intar Justin's läppar och jag känner hur gåshuden lägger sig över mina armar.
Jag har en sån stark lust att smälla väck det äckliga flinet från hans ansikte.Huset kommer inom synhåll och jag pustar ut, för jag hade verkligen inte klarat av att vara någon minut till i hans närhet.
Jag stiger ut ur bilen så fort han har parkerat den och smäller hårt igen bildörren efter mig.
Innan han hinner berätta för mig om hur mycket han hatar när jag gör så så stängde jag raskt ytterdörren efter mig. Jag hälsar kort och snabbt på killarna och springer sen upp på rummet jag så många gånger har befunnit mig i. Jag faceplantar sängen och skriker rakt ut på kudden som alltid har funnits där för mig och fångat mina tårar. Nu tillåter jag mig själv att gråta, det är okej att gråta Kelsey hör jag mammas röst i huvudet. 
Mamma, min älskade mamma som jag saknar så mycket.
Dags att ta tag i mitt liv och försöka få tillbaka min familj.
Min mobil börjar ringa och min brors namn lyser upp min display.
En glädje jag inte kan beskriva sprutar genom mig och inom loppet av tre sekunder har jag mobilen tryckt tätt intill örat.
''Andrew!'' skriker jag glatt och sätter mig raskt upp i sängen.
''Hey sis, det var längesen! Kom över, jag vill träffa diiiiiig!''
''Jag kommer nu lil' bro!'' 
''Kalla mig inte det, du får mig känna mig tolv igen''
Jag brast ut i skratt innan jag sa 'hejdå' och la på, jag slänger kudden åt sidan och reser mig upp.
Andrew fick mig omedelbart att känna mig bättre till mods.
Jag torkar mig under ögonen med baksidan av min hand innan jag rättar till mina kläder och beger mig ner för trapporna. Jag möter Justin halvvägs ner och jag kollar på honom kallt. Känslolöst. 
''Vart ska du?'' frågar han och kollar på mig ner och upp.
''Hem''
''Hem?''
''Hem till min familj'' muttrar jag och går förbi honom. Han tar ett hårt grepp om min armbåge och tvingar mig att kolla på honom. 
''Familj?''
''Ja? Mamma Elizabeth, pappa Joseph och Andrew?'' 
Han släppte omedelbart min arm och körde ner händerna i fickorna.
''Jag vill att du ska stanna här'' mumlar han och lägger sin hand på min kind.
Jag ryggar bakåt och smäller väck hans hand. Jag vill hem till min familj, jag har bestämt mig och ingenting kan hindra mig. 

Kort kapitel & anledningen till att jag inte har skrivit varannan dag är för att jag inte har haft något internet & för att jag har varit iväg men aja, bättre sent än aldrig. Plus så är det sommarlov, jag har inte tänkt låsa mig hemma hela dagarna ;) Men ni kommer få bättre uppdatering snart, stå ut :)

Published: 2013-07-02 Time: 22:39:00 Filed Under: Slam my way to romance 2

4 - Confessions

PREVIOUS: Jag börjar försiktigt skaka med rumpan samtidigt som jag går ut i ställningen grodor sitter i. Jag hör hur stolen välter bakom mig och när jag kollar bak har Justin pressat sin kompis mot min rumpa. Jag känner hur hans bula innanför kalsongerna trycks hårt mot min rumpa och det orsakar flera stön från min mun. 
''Jag tror vi börjar med doggystyle'' stönar han och sliter sönder mina trosor. Innan jag hinner tänka ordet av har han trängt sig in i mig. 
 
 
Justin's perspektiv:

''Det där var helt perfekt älskling'' säger jag och lägger mig ner bredvid henne.
Kelsey tar djupa andetag och lägger sitt huvud på den oskadade delen av min bröstkorg.
Jag börjar försiktigt och mjukt leka med hennes hår, vira en slinga runt mitt pekfinger. 
''Vad tänker du på?'' frågar hon och kollar upp på mig. Hon drar täcket över sin nakna kropp, jag kysser mjukt hennes läppar och rycker på axlarna.
''Inget särskilt''
Hon rättar till sin ställning och börjar rita mönster på min mage med toppen av sitt pekfinger. 
En rysning for genom min kropp som en våg och ett litet leende sprider sig på mina läppar.
Gud vad jag har saknat det här, att bara ligga bredvid varandra och hålla om henne. 

Nästa dag:
 
Lyckligtvis sov vi från igår tills idag, ska jag erkänna så gick vi och la oss jättetidigt.
För att vara mig alltså så är det tidigt. Jag drar en sovande Kelsey närmare min kropp och pussar henne mjukt på pannan. Jag trodde aldrig att jag skulle hitta någon som kunde stå ut med mitt skit eller vara med mig överhuvudtaget. Jag är ingen lätt människa att vara med, jag har dåliga sidor precis som alla andra.
En sak jag absolut inte gillar är när någon försöker bossa runt över mig. Det är ett stort nej. 
Ett stön lämnar Kelsey's läppar och efter några sekunder slår hon upp sina bruna ögon jag för tre år sen föll för.
Allt vi har varit igenom tillsammans har tagit oss till det stället vi nu står på. 
''Godmorgon'' viskar hon och kysser min axel. 
''Godmorgon'' ler jag och pussar mjukt hennes panna. 
Kelsey drar ena täcket runt sig och reser sig upp. Jag himlar med ögonen, det är ingenting jag inte har sett förut. 
''Jag drog mina händer genom din kropp för tio timmar sen Kels, du har ingenting att gömma för mig'' 
Det är en dum vana hon har fått, att alltid gömma sin sexiga kropp under kläder eller täcke. 
Hon rycker åt sig ett par rena nya underkläder och innan hon försvinner in till badrummet kysser hon snabbt mina läppar. Min tanke var att rycka av henne täcket och låta henne gå till badrummet naken men när hennes läppar hårt slog mot mina glömde jag världen för några sekunder. Jag suckar lågt och reser mig upp. 
Jag låter täcket falla till golvet, jag hör hur duschen slogs på och ett busigt leende leker sig på mina läppar. 
En annan dum vana Kelsey har är att alltid lämna dörren öppen när hon är ensam hemma eller med mig. 
Jag öppnar tyst dörren och smyger in. Hennes nakna rygg är vänd mot mig och två steg senare står jag under vattnet med henne.
''Sexy'' viskar jag i hennes öra och kysser hennes nakna hals. Hon hoppar till och vänder sig raskt om. 
Ett leende är klistrat på hennes läppar och hon låter sina händer vila på min bröstkorg. 
''Rond två?'' frågar jag som mer låter som ett påstående. Ett flin breder ut sig på hennes läppar och hon nickar. 
Jag trycker hennes rygg mot min bröstkorg och mina händer känner mjukt på varje del av hennes kropp.
''Dem brösten alltså'' mumlar jag och börjar leka med hennes bröstvårtor.
Ett högt stön lämnar hennes läppar och jag märker på hennes ben att knäna är nära på att vika sig.
''Ska jag låta dig komma på detta viset baby?'' viskar jag i hennes öra. Som svar får jag bara ett stön tillbaka. 
 
''Okej, nu får vi duscha. På riktigt'' flinar hon och sköljer vatten över kroppen.
Jag ställer mig tätt intill henne och låter vattnet skölja väck allt det äckliga från rond två. 
''Kom'' säger jag och häller en klick schampoo i min handflata, jag gnuggar händerna mot varandra innan jag smörjer in det i Kelsey's hår. Jag tar duschslangen och i ett enda svep sköljer jag av schampoot. 
''Din tur'' säger hon och tar en klick schampoo på handflatan, hon gnuggar in schampoot i mitt hår och masserar min hårbott. Jag lutar mitt hår belåtet bakåt och sluter ögonen. 
''Jag sköljer av det nu'' varnar hon och häller vatten över huvudet på mig.
 
Jag slänger en torr handduk runt min blöta kropp och låter mitt hår falla blött och lockigt ner för axlarna. 
''Du är så fin i lockigt'' mumlar Justin och pussar min tinning. Jag ger honom ett litet leende och slänger på mig ett par röda matchande trosor. 
''Röda trosor till brun hy, sexigt'' flinar han och smäller mig på rumpan, jag himlar med ögonen och sätter hårfönen i kontaktutdraget. Mitt hår faller på min högra axel och med hårfönen i vänstra handen torkar jag håret för fullt.
När mitt hår äntligen är torrt och står åt alla möjliga håll lägger jag ifrån mig hårfönen och går in i min gaderob.
Jag tar fram en kort vit blommig klänning som sitter åt på min kropp. 
Håret väljer jag att ha naturligt ner för mina axlar.
''Kom nu, jag är hungrig'' muttrar han och går före mig ner till killarna som redan sitter i köket och snackar om allt mellan himmel och jord. Så fort vi kommer in tystnas alla och ett brett leende breder ut sig på Justin's läppar.
Jag försöker så gott jag kan gömma mig bakom honom men för att retas med mig flyttar han sig fort åt sidan.
Killarna sitter runt bordet med ett brett flin och för engångsskull ser jag Haley ha ett brett leende på sina läppar.
Ett leende som är värt diamanter som jag inte har sett på länge,
''Alright, man hörde mig inte så mycket. Överdriv'' muttrar jag och vet precis vad dem vill prata om.
''Åhh Justin hårdare, ahh!'' härmar Haley mig med en ljus stämma. Alla killar inklusive Justin brister ut i skratt och själv står jag mitt i köket med ett tomat rött ansikte. 
''Inte alls högt, nejnej'' retas Damon och lägger till ett litet flin i slutet på sin mening. 
''Okej, det räcker. Att ha sex är naturligt'' säger jag som om det vore den mest uppenbara saken.
''Äntligen har jag fått in det i ditt huvud baby'' ler Justin och klappar på sitt knä.
Jag himlar med ögonen mot honom och sätter mig ner i hans knä. Jag tar ett bett av hans macka som han redan har börjat äta på och Justin ger mig värsta mördarblicken. Om blickar bara kunde döda hade jag fallit pladdaskt på marken. Något Justin avskyr mer än folk som har en attityd är när någon äter hans mat, oavsett vem.
För att inte hamna på Justin's dåliga sida tar jag en toastmacka som ligger helt övergiven på bordet och börjar bre med smör och ost. Tugga efter tugga åker ner för min hals och till sist finns det ingenting kvar.
''Justin, kan jag snälla få en av dina mackor?'' frågar jag och putar med underläppen samtidigt som jag försöker göra hundvalpsminen. Justin morrar åt mig som om han vore en hund och ger mig sen mackan han håller i, jag spricker upp i ett stort leende och placerar en mjuk kyss på hans läppar som ett tack. 
 
''Vi drar ut någonstans'' säger Justin och drar upp mig ur soffan där vi alla ligger och degar. 
Jag suckar lågt och reser mig upp. Jag hatar när någon drar upp mig då jag ligger så bekvämt och skönt. 
Smärtan i Justin's ögon går inte och missa. Omedelbart börjar oron inom mig stiga och inom lopper av tre sekunder slänger jag mig försiktigt över honom. Han kollar på mig som om jag vore dum i huvudet och höjer sedan på ena ögonbrynet.
''Har du ont? Har du tagit dina mediciner?'' överrumplar jag honom med frågar.
Han suckar högt och det är det enda svaret jag behöver för att veta att han inte har tagit sina mediciner.
Typiskt Justin att aldrig följa vad doktorn säger eller vad som är bäst för honom överhuvudtaget. 
''Kommer döda den jäveln'' viskar Justin för sig själv och drar snabbt på sig sina svarta supra skor. 
Han överväger för en sekund ifall han ska ta med sig sin svarta keps eller inte och bestämmer sig sedan för att inte ta med sig den. Utan ett ord till mig går han ut och lämnar dörren öppen i en gest som visar att jag ska följa efter honom. Justin sätter sig i en silvrig Audi R8 och jag rynkar på ena pannan, sist jag var här ute och det var igårkväll så fanns absolut inte denna bilen på uppfarten.
''Jus..-''
''Fråga inte'' morrar han och startar bilen som ger ifrån sig ett brummande ljud. 
Han kör snabbt ut från uppfarten och börjar köra i en riktning jag aldrig har befunnit mig vid förut. 
''Vart ska vi?''
''Fråga inte sa jag!'' halv skriker han aggresivt och jag ryggar bakåt. Varför den hastiga humörssvängningen? 

 
Vi har säkert kört i fyrtio minuter nu och ännu inte kommit fram till destinationen. 
Runt oss finns skog, skog och ännu mera träd och skog. Justin vägrar fortfarande att berätta för mig vart vi ska. 
Bilen svänger upp till höger på en grusväg och stannar precis i kanten av klippan. 
Jag kollar mig förvånat runt och min blick vilar till slut på Justin. Utan att kasta så mycket som en blick på mig stiger han ut ur bilen och slår ut med armana. Vi är säkert hundra meter över hav, på en klippa. 
Mitt ute i ingenstans. Jag går runt på klippan och stannar vid ett träd som är markerat med nummer '2' 
''Här..-'' börjar Justin och slår ut med armarna och snurrar runt. 
''-..var den första gången jag blev skjuten, någonsin'' fortsätter han och jag spärrar chockat upp ögonen. Aldrig har Justin berättat för mig om sitt liv, att prata med mig om hans kriminella liv har aldrig varit en höjdare för oss två. För jag blir sur när jag hör vad han har gjort och Justin är så hemlighetsfull av sig att han knappt berättar för mig vart han ska gå. 
''Det var inte så illa, blev bara skjuten i benet'' förklarar han när han ser min chockade min. 
Justin drar upp ena benbyxan en bit och avslöjar sitt ärr som man tydligt lägger märke tilll men som jag har varit dum och inte lagt märke till. För han är det inte illa men för mig är det hela världen, vi är två helt olika personer. 
''Vad hände sen?'' undrar jag hest och lutar huvudet på sned. 
''Jag åkte in till sjukhuset, gjorde en operation. Kom ut igen. Dödade jäveln som sköt mig och ja'' säger han och rycker på axlarna. Jag ryggar mig förskräckt bakåt och kollar på han med mixade känslor. 
Mina känslor är blandade, jag känner allt på en och samma gång. 
''Du behöver in..-''
''Jag vill Kels, kanske inte allt men någonting'' säger han och lägger sin ena arm runt min midja. 
''Åkte du in?''
''Va?''
''Åkte du in för att du...-?'' undrar jag och avbryter mig själv, jag kan inte säga det. Det vill bara inte komma ut.
Jag gör olika gester med händerna åt Justin för att få honom att förstå. 
''Dödade honom? Nej, jag har mina tricks'' 
''Med det här Kels vill jag bara berätta för dig att jag är inte som alla andra, jag vill inte vara det heller. Det du har upplevt med mig är min vardag. Min vardag är att döda, råna, förstöra och allt det skitet Kels. Jag vet att du inte gillar det men det är vem jag är. Jag vill inte att du ska se mig som en annan person. Jag är Justin Bieber, killen som är eftersökt i tio andra stater i USA och som har Startford rullande under sina händer'' 

Bättre bilder kommer upp, jag har inte internet för min bror tog med sig det till helsingborg.. 
Så jag delade mitt eget internet (från mobilen) och jag vet inte hur länge det håller så jag slutar skriva här, haha. 
Kommentera :)