Published: 2013-07-10 Time: 00:50:00 Filed Under: Meddelande

Question & answers

Kommentar nr 1: - Ja, jag vill göra länkbyte. Är alltid intresserad av det haha!
& på tal om länkbyten, Celebnovell - jag har länkat dig.
 
Kommentar nr 2: - Det är inte så enkelt att uppdatera varannan dag när man har ett fet störigt internet som kommer & går hur den vill men jag ska förbättre mig, stå ut. En sak jag vill att ni ska veta är att jag gör mitt bästa, jag försöker verkligen få ut kapitlen i tid men det är inte enkelt. Sätt dig i min situation, försök skriva kapitel till över hundra läsare varje dag så ska du se att det inte är så enkelt. I can't please everybody, no matter how hard I try.. 
 
Kommentar nr 3: - HAHAHAHAHAHAHA, jag vet fan inte vad det heter så jag bara kom på något för att ni skulle förstå vad jag menade. JAG ÄLSAR DIG MED! <3
 
 
 - Låten heter Lady och Kenny Rogers sjunger den, som sagt. Låten är typ över tio år gammal, jag var tvungen att hitta någon romantisk.. haha :)
 
 
- Behöver du hjälp med någonting på din blogg är jag alltid redo att hjälpa dig/er, för jag vill att ni ska få en så bra start som möjligt. & jag ser fram emot att läsa din novell & förväntar mig en länk ;) 
Det är inte jag som gör designen utan det är Nella - Petronella som hon egentligen heter- & hennes blogg hittar du HÄR  & när ni väl är inne på bloggen så tycker jag att ni ska läsa hennes novell, den är jättebra! :)
Det känns verkligen superbra att du försöker sätta dig i min situation, för så känner jag verkligen. 
Jag lägger ner massor med timmar för att få ut kapitel, leta upp bilder & göra det så bra som möjligt. 
Jag uppskattar att du gillar min novell & jag är glad att ni läser dem, det är jag verkligen! 
That's right, era kommentarer är det enda skälet som får mig att fortsätta, förutom att jag själv tycker det är roligt förstås. Deal, jag går med på det där. För dina kommentarer gör mig verkligen jätteglad! 
Roligt att folk länkar min blogg, det får mig känna mig glad. Att det faktiskt finns några som lägger ner tid :)
Men ha det bra så länge, kom ihåg: Jag ser fram emot din novell! :)
 
 
Kommentar nr 1: - Jag förstår vad du menar, inte för att verka efterbliven men jag känner med att jag är bättre på att skriva bad boy historier. Tack så mycket & jag blir verkligen jätteglad att min novell finns på google, haha. Känner mig som en liten flicka på julafton, mhihi :'D
 
Kommentar nr 2: Tack så mycker guurl, jag tog bort dem för att jag är inte alls nöjd med dem.. när jag läste igenom dem så kändes det som om en liten tvååring skrev & jag ville börja om på nytt så därför tog jag bort dem. Jag kan försöka sätta tillbaka Jariana (Justin + Ariana) på menyn men det är inget jag lovar! 
Än en gång, tack så mycket!
 
 
En fråga till alla er, tycker ni att de är jobbigt när jag svarar på era frågor såhär?
Jag kan inte göra det på något annat sätt för ni länkar inte era mailadresser & då vet ni ju inte när jag har svarat, därför har jag börjat med detta viset. Men gillar ni inte det så slutar jag, säg bara till! :)
 
Kapitel 5 finns här under babes!
 

Kommentarer
Avsändare: Emelie

Skulle du vilja göra ett länkbyte? :)

Svar: Sure :)
None None

2013-07-10 @ 15:31:54 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se



Avsändare: Anonym'

Känner att jag får lite press på mig nu.. ;)
Nejmen, jag vill verkligen skriva en men jag vet inte om jag kommer få tid för det. Men tanke på att du måste lägga ner massa tid på dina kapitel som du säger, och jag vet inte om jag har den tiden..
Don't get me wrong, känner att jag börjar blir ge dig en dubbelmoral. Men ibland är jag helt pepp och ba nu jäklar ska jag fixa dehär och skriva en novell, skita i om jag inte har tid för jag kan göra tid åt det. Men ibland tycker jag det bara är jobbigt & känner att jag inte kommer orka & att det inte finns någon tid. Får lite smått panik & vet inte vad jag ska göra.

Brukar inte hålla koll på min mail så bra, så jag gillar att det är såhär!
Puss på dig sötnos <3

2013-07-15 @ 10:09:19 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback