Published: 2013-08-16 Time: 18:45:00 Filed Under: Slam my way to romance 2

16 - To infinity and beyond

PREVIOUS: ''Gör aldrig sådär igen, uppfattat?!'' fräser han och tar ett hårt grepp runt min handled. 
''Så länge du är med mig tänker jag inte stå och se dig flirta med någon annan. Uppfattat?'' 
Justin drar mig till sig och trycker hårt ihop våra läppar. 
''Jag bryr mig inte om att läkarna har sagt till dig att inte ha sex på några veckor. Jag behöver det'' säger han mjukt och puttar ner mig på sängen.
 
S T A Y | via Tumblr

Justin's perspektiv:

Jag vet inte vad som flög i mig igår men jag behövde ha sex med henne.
Det var det enda sättet jag kunde visa henne hur mycket hon betyder för mig.
Hur mycket jag älskar henne. Jag har insett att de som hände med Maxine och Aurora är totalt fel, jag ångrar det och har lärt mig från mitt misstag. Jag försöker bara hitta ett sätt att berätta det för henne innan någon annan gör det. London visste att jag skulle bli värsta monstret ifall jag fick reda på att Kelsey var gravid. 
Det var därför han berättade det för mig, han vill sära på oss två för att ha hela henne för sig själv.
Över min döda kropp.
Kelsey är min och bara min, jag vet att jag behandlar henne fel men jag vet inte hur jag ska uppföra mig i hennes närhet, hon håller kvar mina fötter på jorden. Hon gör mig nervös.
Aldrig kommer jag älska någon mer än Kelsey och jag vet att så länge vi båda kämpar så kommer det här förhållandet vara. Det gör ont att veta att Kelsey inte är välkommen hos sin familj på grund av mig, på grund av den personen jag är. Men vad som än händer skulle jag aldrig vilja spola tillbaka tiden och vänt mig om istället för att ta med mig henne hem. Eller döda henne. Det skulle vara det största misstaget jag någonsin gjort och jag vet om att jag skulle ångrat mig. Att lära känna Kelsey var en av det bästa sakerna som har hänt mig, att till och med kalla henne för min är tusen gånger bättre. Jag föll inte för Kelsey på grund av hennes sexiga utseende, det var hennes stora mun. Den hon använde när hon käftade emot mig, det bevisade bara att hon inte var rädd för att säga vad hon tyckte och tänkte. Det fick mig att inse att hon kunde leva med mig ifall hon skulle få reda på vem jag var. Det fick mig att bli fast i henne. Aldrig någonsin förut har jag haft ett förhållande. 
Det här är mitt första, kanske därför jag inte kan bete mig? Jag vet inte hur man ska vara den perfekta pojkvännen, jag försöker bara skydda det som är mitt. Det som tillhör mig. 
Det största misstaget jag någonsin har gjort med Kelsey, det var att lämna henne och åka till Chicago för att leta rätt på Thimothy där jag även blev tillsammans med Emma fastän jag inte hade några känslor alls för henne. Kelsey tar upp hela mitt hjärta och hon har fyllt mitt huvud med tankar om henne. 
 
''Justin, ey. Är du kvar man?'' frågar Jonathan från andra sidan luren.
''Ja, ja jag är kvar'' säger jag och skakar diskret på huvudet fast än jag är fullt medveten om att han inte kan se mig. Ett skratt lämnar hans strupe och jag tar en klunk av mitt whiskey som står på bordet. 
Killarna samt Haley har lämnat huset för att de ville bowla, jag och Kels valde att stanna hemma.
Jag visste om att Kelsey hade ont sedan igår, det var inte meningen att ta i så hårt men efter fyra månader så blir man galen. Steg hörs från trappan och en nyduschad Kelsey kommer in till vardagsrummet med badrocken hårt knuten runt midjan. Jag vinkar henne åt mig och hon sätter sig i gränsle över mig. 
Mjukt börjar jag kyssa hennes hals samt nyckelben.
''Justin släpp din jävla tjej och lyssna. Du har inte lyssnat sen jag ringde!'' utbrister Jonathan surt och i bakrunden hör man hur en kylskåpsdörr slås igen. 
''Jag har verkligen saknat min flickvän, kan jag ringa tillbaka ikväll? Det är klart jag kan, ses bro!'' flinar jag och lägger på innan han hinner säga någonting som övertalar mig. Kelsey ler stort och lutar slänger bak huvudet. Mina händer klättrar ner för hennes höfter och stannar på rumpan. Min favoritplats.
''Får jag markera att du är min?'' viskar jag mot hennes hals och börjar smått suga för att göra ett sugmärke.
''Justin nej, det är så fult'' säger hon och drar sig undan. Jag rycker på axlarna och skakar på huvudet.
''Ingenting är fult som kommer från dig'' säger jag kärleksfullt och kysser hennes läppar. 
En röd nyans sprider sig på Kelsey's kinder och ett litet skratt lämnar mina läppar. 
Hon är så gullig när hon rodnar. 
''Får jag göra ett på dig då?'' frågar hon och ler sockersött.
''Du behöver inte ens fråga babe'' svarar jag och lägger huvudet på sned. 
Får det här Kelsey att känna sig den enda så får hon mer än gärna göra det. 
Det som hände med stripporna är totalt fel och jag vet iallafall att det är ett misstag som jag inte kommer göra om. Jag tänker inte förlora en diamant för att ha massa småstenar som inte kommer vara en dag. 
Jag var arg och hade inte hjärnan på plats. Kelsey's tunga börjar försiktigt leka sig över min hals och mitt grepp på hennes rumpa hårdnar och ett stön lämnar hennes läppar vilket orsakar ett leende på mina.
Jag vill ha henna föralltid, jag vill att hon alltid ska vara vid min sida. 
 
''Vet du varför jag älskar dig?'' frågar jag henne plötsligt när vi bara ligger på soffan och tittar på tv där jag inte så mycket som fem öre lägger min uppmärksamhet på. Hon vrider sitt ansikte uppåt så hon tittar mig i ögonen och innan jag svarar henne så kysser jag mjukt hennes mjuka läppar jag inte kan slita mig ifrån.
''Det spelar ingen roll hur mycket fanskap jag ställer till med, du är fortfarande vid min sida. Det spelar heller ingen roll vad jag skriker åt dig när jag är arg eller vad jag gör mot dig för på slutet av dagen så vet jag att du kommer vara vid min sida. Jag vet att jag inte behandlar dig rätt men Kelsey, jag försöker verkligen. Jag vet inte hur man är en pojkvän för jag har aldrig haft ett förhållande förut. Du är den första och förhoppningsvis den sista. Jag har alltid bara haft sex med tjejerna och sen nästa dag glömt bort gårdagen men med dig så känns allting så rätt. Med dig känner jag mig så levande. Du älskar mig för den jag är, fast än jag är kriminell. Jag vet att det inte alltid känns som jag älskar dig men det gör jag, verkligen. Jag skulle hellre dö än att se dig med någon annan'' Jag märker hur vattniga Kelsey's ögon blir. Hon sätter sig snabbt upp och slänger sig över mig där hon pressar ihop våra läppar i en passionerad kyss. Spelar ingen roll hur många gånger jag kysser dessa fantastiska läpparna, jag kommer aldrig tröttna. 
 
''Justin?'' frågar hon nyfiket efter att ha tänkt ett tag. Hon sätter sig på min mage och lägger huvudet på sned.
Mitt namn i hennes mun låter så mjukt, så sexigt. Fjärilarna i min mage vaknar till liv och ett busigt leende leker sig på mina läppar. 
''Ja älskling?''
''Vart var du dagen jag..-' hon avbryter sig själv och börjar göra gester med händerna, mitt leende sjunker och jag biter mig löst i läppen. Är det här verkligen ett bra tillfälle att berätta för henne? Jag drar ett djupt andetag och väljer att berätta för henne, hon förtjänar att veta. 
''Hos Jonathan'' svarar jag och sväljer djupt.
''Och?''
''Han... han tog hem några strippor. Kels måste vi verkligen prata om det här?'' gnäller jag och slår ut med armen. 
''Vad gjorde du med stripporna Justin?'' frågar hon kallt och reser sig upp, hon sätter sig på fotöljen och en hög suck lämnar min mun. Jag känner hur ångern försiktigt kryper fram, jag skulle inte berättat. 
Det kommer bara göra allting så mycket värre, nu när vi äntligen kommer överrens vill jag inte förstöra det.
''Ingenting'' 
''Ingenting? Någonting har du gjort Justin, jag ser att du döljer det för mig''
''Jag var på sätt och vis otrogen, är du nöjd nu?! Är det vad du vill höra?!'' skriker jag och sätter mig raskt upp. 
Kelsey kollar ner på hennes sammanlänkade fingrar och jag slår händerna för ansiktet. 
Förhelvete Justin sluta va en fucking fegis.
En snyft hörs från Kelsey och jag reser mig hastigt upp för att gå fram till henne. 
Jag slår mina armar runt hennes lilla kropp och bär upp henne i famnen. 
Hon lägger sina armar runt min hals och borrar in sitt ansikte i min halsgrop. 
Jag tänker inte ljuga, det gör ont att de henne så här. Jag hatar mig själv för att ha skapat den smärtan hon känner.
 
 
Jag börjar långsamt gå mot vårt rum och jag slänger igen dörren med höften och lägger ner Kelsey på sängen. Hon har inte bytt om till något annat, Kelsey har fortfarande badrocken runt kroppen. 
''Ska jag hämta någon stor tröja och underkläder?'' frågar jag mjukt och kysser hennes panna.
Hon nickar och jag försvinner omedelbart i riktning mot gaderoben. 
Jag tar ut den blåa superman tröjan jag köpte till henne för någon vecka sen och rycker åt mig matchande svarta underkläder. 
''Kan du vända dig om?'' frågar hon och utan några protester vänder jag mig om, vi båda har brutit varandras tillit. Jag tänker inte förlora henne över en sån här dum sak, jag ska försöka göra allt i min makt för att få henne att lita på mig igen. Håller jag på så här kommer jag verkligen förlora henne, förr eller senare. 
''Klar'' 
Jag hoppar ut ur mina kläder och lägger mig bredvid henne under täcket. Jag lägger min arm runt hennes midja och drar henne tätare intill min bröstkorg. Kelsey stelnar till under min berörning och jag suckar lågt, jag vill inte ha det så här. Jag vill inte att hon ska känna så när jag rör henne
''Godnatt Justin''
''Godnatt baby'' viskar jag och pussar mjukt hennes hals.

NI MÅSTE LYSSNA PÅ MICHAEL JACKSON FT JUSTIN BIEBER - SLAVE 2 THE RHYTHM
OHMYGOD DEN ÄR SÅ JÄVLA BRA, JAG DÖR!!
Michael spelade in ''Slave 2 the rhythm'' innan han dog & Justin köpte låten från skivbolaget & sjöng några delar från låten & gjorde sen en mashup för att ge oss 'Michael Jackson ft Justin Bieber' - låt.
världensbästaidol

Kommentarer
Avsändare: Celebnovell

Älskar verkligen hur dina perfekta kapitel blir längre. Sjukt bra! ♥

2013-08-16 @ 20:13:04 - URL: http://celebnovell.blogg.se



Avsändare: Emelie

jättebra :)

2013-08-16 @ 20:36:14 -



Avsändare: Anonym

Meeeeeeeeeer

2013-08-16 @ 21:16:04 -



Avsändare: Anonym

Vart är Jazzy?

2013-08-16 @ 21:16:55 -



Avsändare: Agnes

Åh, Jag gillar hur Justin berättar det och bryr sig om henne nu :)

2013-08-16 @ 21:50:23 - URL: http://justinbdrew.blogg.se



Avsändare: Anonym

du skriver verkligen helt underbart, sluta aldrig

2013-08-16 @ 22:04:55 -



Avsändare: Thilda

Åhh! nu gjorde Justin äntligen rätt och berättade för henne hur mkt hon betydde och insåg själv att han gjort fel! dock synd om det med att han typ varit otrogen!!! hoppas dom löser det också :), längtar till nästa kapitel,, :D
btw låten äger har lyssnat på den flera gånger om ! :)

2013-08-17 @ 00:45:11 -



Avsändare: Jessica

jag har velat få ut mig detta så länge nu så nu skriver jag detta. Men jag har läst din blogg sen typ kapitel 30 på slam my way to romance 1. Jag har alltid älskat hur du skriver, och jag insprieras av dig och ditt skrivande. Jag gör verkligen det, så ta inte denna kommentaren fel. Jag älskar SMWTR först, men tyckte den gick lite över styr på slutet. Jag läste inte ens dom sista kapitlarna för det var inte novell i min smak. Det är ju okej, alla noveller som finns kommer inte vara i min smak. Men jag fortsatte ändå läsa och ha kvar den som favoriter för jag visste du skulle börja på en ny novell. Jag älskade den novellen när han var känd, och jag kommenterade typ varje kapitel säkert, för älskade den. Tyvärr så tyckte du det var mindre roligt och sprang bara igenom den novellen, för att fortsätta på en del två av slam my way to romance. Jag läste dom första kapitlarna, men slutade läsa för det var inte alls i min smak. Det är tråkitgt ju, men man kan ju inte göra alla nöjda. Men kommer du fortsätta på en ny novell efter SMWTR? en helt ny handling och allt?. Jag brukar gilla när Justin är badboy men jag venne riktigt vad det är jag inte gillar med din novell. men oavsett jag inspireras super mycket av dig, och funderar på att skapa en egen novell nu, pga av dig. Du är en grym skrivare! kram

2013-08-17 @ 01:09:52 -



Avsändare: Anonym

As Bra alltid

2013-08-17 @ 01:31:09 -



Avsändare: Michelle

Jag älskar kapitlet och du fick mig att gråta tycker synd om Kelsey :(

Och jag älskar Slave to the rhythm den är så bra!!!!

2013-08-17 @ 10:47:56 -



Avsändare: Alma

Åhhhh så bra snälla mer idag !!!
Blir sjukt inspirerad av dig och och det var din novell som fick mig att börja skriva också :D älskar dig och dig <333

2013-08-17 @ 11:22:20 -



Avsändare: Nella

Har mejlat dig :)

2013-08-18 @ 19:35:19 - URL: http://www.biebswag.blogg.se/



Avsändare: Fantsybieber

Vill du ha länkbyte?

Kramar din novell BTW är super bra!!!!!!

2013-08-20 @ 10:54:07 - URL: http://fantasybieber.blogg.se



Avsändare: Anonym

Asså snälla, kom igen. Det är ju förfan bråk i alla kapitel typ. Hela tiden Kelsey gör fel, Justin blir arg, hon gråter, Justin förlåter henne bara sådär. Asså snälla variera lite och gå inte för fort fram t.ex det där med att hon va gravid. Det är bråk i typ alla kapitel och alltid några rader varför dom älskar varan osv speciellt för Justin asså det blir skit tråkigt och långsökt att läsa bråk, sex, bråk, förlåtelse, bråk osv osv osv hela tiden och gå inte för fort fram, snälla

2013-08-21 @ 16:04:19 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback