Published: 2013-07-22 Time: 23:09:37 Filed Under: Meddelande

Question & answers

 
Kommentar nr 1: Justin frågade Kelsey konstant om vad hon tänkte på & när hon väl till sist gav och & berättade att hon tänkte på året Justin låg i koma så blev alla tysta för det var inte de svaret dem hade förväntat sig, förstår du? :) 
Alltid intresserad av länkbyten, hihi :)
 
Kommentar nr 2: Hej Tina, ja det skulle jag gärna! Fråga mig inte varför men jag har 'a thing' för länkbyten, hihi :)
 
Kommentar nr 3: Hej Hana, ja det har jag. Istället för Nina Dobrev som spelade Kelsey innan så ändrade jag det till Lily Collins för att man hittar knappt bilder med Nina & Justin så det var enklare & det gick snabbare :)
 
Kommentar nr 4: To be honest så har jag aldrig gjort bloglovinbyte & jag vet inte hur det går till men ifall du kan förklara så visst! :)
 
 
 
HAHAHA, är det nu jag ska citera Drake & skrika YOLO? :D
skämtar bara men to be honest så har jag inte en blekaste aning om hur man säger det utan jag bara gissade mig fram. Visste inte ens vad det hette överhuvudtaget, men äh. Lite misstag gör väl alla! ;)
 
 
Hej, ja jag har tänkt ändra designen men jag hittar tyvärr inte någon som kan :( 
Så vet du någon duktig som du kan tipsa mig om? :'D
 
 
Hej snäckan!
Haha, jag kan med känna så ibland men det är faktiskt kul att skriva när man väl har kommit igång! :)
Jag lägger ner en massa tid/jobb på detta för att få det så bra som möjligt och ibland hinner man inte med allt man ska ha med i kapitlet och det kan då hända att man skjuter upp skrivandet vilket är väldigt tråkigt för själva författaren och läsarna, det är därför det ibland kan gå flera dagar för mig att skriva.
För jag hittar inte någon tid eller sug på det, ibland sätter man sig ner och försöker skriva och då blir lixom allt som en blackout. Man blir helt tom i huvudet, haha men det är från person till person :)
Det är inte alltid man kan göra tid åt en novell, det kan ta flera timmar för att bara skriva ner själva kapitlet & sen när man ska fixa bilder så tar det minst en timme för att få det som man vill & perfekt, iallafall för mig :)
Vi alla har en period då vi tycker allting är jobbigt men skapa en novell när du verkligen känner dig redo & vet att det är det du vill, du kan alltid fråga mig. Det glädjer mig att hjälpa till lite, hihi :)
 
Ah okej, det är lugnt men säg ifrån när ni tröttnar. Haha, puss på dig med gumman! <3
 
 
Kapitel 8 här under

Kommentarer
Avsändare: Anonym'

Ja jag kan tänka mig det! Jag gillar att skriva & så. Grejen är att det aldrig blir någonting av det. Häromkvällen satte jag mig och försökte verkligen. Det slutade med att min kompis kom hem till mig och vi satt ute och fikade och pratade till 2 på natten. Inte okej.
Kan förstå det. Tänkte säga att det måste vara så speciellt nu på sommaren när man vill hinna göra massa annat. Men jag kom på att det blir ju samma sak när det är skola också. Fullt upp hela tiden, vilken del av året det än är.

Sådär blir det mig! Jämt!! Att man kommer på massor man ska skriva om, varenda mening radas upp i huvudet & man vet exakt hur man ska skriva. Men sen när man väl sitter där så kan man inte få ut ett enda ord av det man kommit på. Det finns där liksom. I huvudet. Men inget av det kommer ut i ord! Skit irriterande!
Kan förstå att det tar tid för dig! Inte lätt att hitta dem bilderna man vill ha heller? Att sätta ihop dem är väl inte så svårt om man har bra program att göra det på!
Iofs tar det inte så hemskt lång tid att skriva det här för mig. Om man jämför. Att skriva en novell, eller bara ett kapitel ens, måste man planera. Det går väl att bara skriva rätt av också, vilket jag gör nu. Bara skriver från hjärtat. Men oftast så antar jag att du tänker innan du skriver dina kapitel?

Vet inte riktigt vart jag är. Ibland är jag så jäkla taggad att skriva en novell & ibland känner jag att det är helt hopplöst!
VET INTE VAD JAG SKA GÖRA.

Hoppas du har det bra! Puss & kram skumbanan! <3

2013-07-25 @ 23:57:26 -



Avsändare: Tina

Hej, jag har nu länkat dig i inlägg och lagt till dig i menyn. Hoppas att du gör detsamma :)

2013-07-28 @ 20:14:07 - URL: http://famouslovestory.blogg.se



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback