Published: 2013-04-23 Time: 19:15:00 Filed Under: A dash of love

24 - Ain't no more drama

PREVIOUS: Jag kunde inte bara låta bli att röra vid dig, du va så vacker där du låg i min säng. Jag var fast vid dig redan vid första ögonkastet..'' förklarar han och jag ryggar tillbaka av hans val av ord. Ett fnitter lämnar min strupe och jag kysser honom hårt och länge. Det här är nog det gulligaste en kille någonsin har sagt till mig. 
Men vad menar han egentligen, att vi är tillsammans? Att vi dejtar? 
''Kom jag är hungrig!'' säger jag och skjuter bort mina tankar. Vi reser oss upp och beger oss mot köket.
 
 
Jag och Shaggy har kollat på två filmer i rad, båda två har varit skräck och nu rullar eftertexterna på den andra filmen. Jag sitter som en boll i Shaggy's knä med hans armar slingrade hårt runt min lilla kropp. 
''ALDRIG ATT JAG KOLLAR PÅ SKRÄCK MER!'' utbrister jag och reser mig snabbt upp och tänder lampan. 
Det är jättekonstigt att man känner sig så mycket tryggare med lampan tänd. Jag sätter mig på andra sidan soffan och lägger upp mina fötter i Shaggy's knä. Jag gäspar stort och tar en hastig titt på klockan över tvn, 23:04. 
''Jag måste hem och du får följa mig!'' säger jag bestämt och reser mig upp. Ett gulligt skratt lämnar hans strupe och han följer mitt exempel och reser sig också upp. Mina mungipor rycker upp i ett leende och vi båda beger oss mot hallen. Jag böjer mig trött ner och slänger på mig mina skor. Shaggy slänger upp dörren och den kalla luften slår mot mig, jag ryser och drar jackan tätare runt min kropp.
''På kvällarna är det jättekallt här i Rio..'' mumlar Shaggy och flätar sina fingrar med mina.
Vi börjar promenera i tystnad. Då och då huttrar jag till och griper Shaggy's hand hårdare.  
 
''Framme'' mumlar han och stannar utanför huset. Dörren slängs upp och jag släpper snabbt Shaggy's hand. 
Justin står i dörröppningen rasande och ger mig en ilsken blick. Jag himlar med ögonen och vänder mig mot Shaggy.
''Well, vi ses!'' flinar jag och lägger mina armar runt hans hals. 
''Får jag kyssa dig för att jävlas med Justin?'' viskar Shaggy i mitt öra och jag nickar. Han avslutar kramen och ett leende målas på båda våra läppar. Han böjer sig försiktigt fram och stänger sina ögon.
''Cosette!'' ropar Justin och vi båda drar oss tillbaka, jag stirrar surt på Justin och ställer mig på tå framför Shaggy. Jag tar hans ansikte mellan mina händer och kysser honom mjukt. Shaggy's händer vilar på mina höfter. Jag avslutar kyssen och flinar mot honom, nu väntar ett helt tal om vad jag får göra och inte göra av Justin. Har nog aldrig träffat på någon mer dominant än Usher och Justin. Jag börjar gå mot Justin som öppnar dörren större och släpper in mig. Han smäller mig hårt på rumpan och jag rycker till. 
''Vad i...-'' 
Jag hinner inte ta av mig mina skor innan Justin slänger in mig på ett av sina många rum. 
''Vad i helvete håller du på med?!'' fräser han argt och tar ett hårt grepp om min arm. 
Jag rycker åt mig min arm och kollar ilsket på honom, vad jag håller på med? Jag umgås med båda min pojkvän, det var väl inte så svårt att förstå det?
''Jag är med min pojkvän!''
''Cosette jag står precis här, du är min så länge det här håller på, förstått?!'' 
Jag blänger surt på honom och skakar på huvudet. Justin tar ett steg mot mig och jag backar, han tar ännu ett steg till och jag backar. Vi håller på så tills min rygg slår mot den hårda väggen bakom mig. 
Justin är farligt nära mig, hans näsa nuddar min. Hans kropp är upptryckt mot min. Justin's vardera handflata är pressad mot väggen vid varsin sida om mitt huvud. Mitt hjärta börjar omedelbart dunka snabbare och för någon minut tror jag nästan att den kommer hoppa ut från sin plats. 
''Cosette, du är helt otrolig!''
''Tack!'' säger jag glatt och spricker upp i ett leende.
''Jag menar inte det som en kopplimang eller något positivt överhuvudtaget!'' 
Mitt leende bleknar bort och jag kollar förvånat på Justin. Well, hur kunde jag tro att jag var ''helt otrolig'' på ett positivt sätt när jag precis - på sätt och vis - var otrogen mot honom mitt framför hans ögon? 
Justin lutar sin panna mot min axel och stönar lågt. 
''Att prata med dig Cosette är som att prata med ett litet barn, du förstår ingenting!''
''Det gör jag visst men du är så jävla komplicerad!''
''Vad i hela vårt jävla samtal var komplicerat?'' fräser han, Justin använder bara svordomar när han är riktigt sur. Det här är ett tillfälle.
''Varför är du så sur? Det är inte ens på riktigt!''
''Vi måste få vårt förhållande att se riktigt ut i media och hur ska vi få det att se äkta ut när du trycker ner din tunga i någon annans hals mitt ute på gatan. Framför hela världen?'' 
''Justin lugna dig! Det hände bara en gång!''
''Cry me a fucking river Cosette, du låg med honom på festen!'' 
Justin spärrar upp sina ögon och jag kollar chockat på honom. Hur vet han det? Vem har sagt det? Heather, Eponine? De kan inte vara någon av dem för de vet inte om det.
''Hur länge har du vetat det?'' frågar jag och kollar obekvämt ner på mina snören som är uppknäppta och ligger huller om buller på golvet.
''Hela tiden..'' andas Justin och drar fingarna genom sitt hår.
''När har du tänkt berätta det för mig Cosette?''
Ska jag vara helt ärlig har jag aldrig tänkt berätta det för Justin eller någon annan. Det skulle vara en hemlighet med mig själv. Hade Usher fått veta det hade nog världens undergång börjat. Justin är rasande och Heather och Eponine hade tyckt jag var dum i huvudet. Men jag var full, jag vet det är ingen ursäkt men ändå. 
''Aldrig..'' mumlar jag och kollar upp på en frustrerad Justin. Han suckar högt och böjer sig ner och pressar sina läppar mot mina. Hans läppar är mjuka och rör sig i takt med mina. 
''Kysste han dig såhär?'' frågar Justin efter kyssen och jag tänker efter en stund. Shaggy's kyss var inte alls som Justin's, hans var mjuk och bestämd medans Justin's kyss också hade varit mjuk men den innehåller mer passion och jag kände mer begär efter hans mjuka läppar. Kanske för att Justin vet hur han ska hantera dem? Jag skakar på huvudet och kollar återigen ner på mina skor. Justin lägger sitt pekfinger under min haka och lyfter upp mitt ansikte så jag möter hans blick.
''Såhär?'' frågar han igen och kysser mig igen. Jag skakar ännu en gång på huvudet.
''Så länge detta håller på så är du min Cosette, jag vill inte bli intervjuad om att du har var otrogen och blah blah blah. Jag vill inte att du ska ha ett dåligt rykte eller att du inte gör succé här i världen.
Tvärtom, jag vill att du ska leva din dröm med ett rent rykte. Du får göra vad du vill Cosette men inom gränser, förstått?'' förklarar han och jag nickar. Justin fick mig precis inse att jag och Shaggy inte fungerar. 
Jag kan inte gå från den ena killen till den andra varje dag. Jag vill inte bli stämplad som en slyna eller något. 
Jag vill göra som Justin sa, leva min dröm och göra succé här i världen men jag kan inte göra det när jag ska oroa mig över båda mina pojkvänner, om de kommer överrens eller inte.
''Jag förstår'' mumlar jag och Justin drar in mig i en hård kram som jag besvarar. Jag kanske trots allt behöver Justin's hjälp. Knackningar hörs från dörren och drar åt sig både min och Justin's uppmärksamhet. 
Eponine sticker in huvudet och kollar frågandes på oss.
''Är allting okej? Vi hörde er skrika så Usher bad mig kolla läget''
''Allting är helt okej Pennie..'' ler Justin och kysser mjukt min panna. Hon bländar oss med sitt vackra leende och går iväg. 
''Baby..'' mumlar han och drar in mig i sin famn igen. Jag drar in ett djupt andetag av Justin's doft och kysser mjukt hans hals. Jag avslutar kramen och börjar gå mot dörren med Justin efter mig. 
Jag lägger min hand på handtaget och tänker just trycka ner den när Justin tar ett mjukt grepp om min arm. 
Jag kollar först ner på hans hand och möter sen hans blick.
''Är allting okej mellan oss?'' frågar han och höjer en av sina perfekta ögonbryn. Varför skulle det inte vara okej? 
Jag nickar och ger honom ett stelt leende. Väl ute klistrar vi båda på fejka leenden och jag slänger äntligen av mig mina skor och går förbi tv-rummet där alla sitter och kollar på något program och snackar lite då och då.
''Godnatt baby!'' ropar Justin efter mig och svänger in till dem andra. Just nu känner jag för att vara för mig själv, jag vill sortera ut mina känslor. Jag vill veta vad jag ska säga till Shaggy utan att såra honom. 
 
Baby du har photoshoot imorgon klockan sex, glöm inte det

Jag ler åt Justin's meddelande och strippar av mig mina kläder och drar på mig en stort tröja som för tillfället tillhör Justin. Jag sätter upp mitt hår i en hästsvans och går in på badrummet. I spegeln reflekterar jag en sliten tjej med påsar under ögonen. Jag kollar på mig själv ett tag, vad är det med mig som folk kallar vackert? 
Det snacket om ''beauty-sleep'' är bullshit, jag sover tjugofyra timmar om dygnet och ser fortfarande lika hemsk ut varje morgon med påsar under ögonen. Jag tvättar av mig det lilla sminket jag har på ansiktet och borstar sen tänderna. Jag släcker badrumslampan efter mig och kryper ner under mitt kalla och sköna täcke. 
 
Godnatt Justin, sov gott!

Jag släcker den lilla lampan som står på mitt nattduksbord och drar täcket upp till hakan. Som de andra förgående nätter faller jag i en djup sömn snabbt.
 
''Baby..'' viskar Justin och skakar mjukt min axel. Mina ögon fladdrar innan jag äntligen slår upp dem. 
''Vakna, du har en photoshoot om en halvtimme'' viskar han och pussar mjukt min kind. 
Jag kollar åt sidan och ser honom ligga bredvid mig med bara kalsonger på. Min blick vandrar ner för han bröstkorg och ner till hans magrutor. 
''Like the view?'' retas han och jag himlar med ögonen innan jag slänger täcket och sidan. Jag slänger mina ben över sängkanten och damp ner på golvet. 
''Sov du bredvid mig inatt?'' frågar jag och gäspar stort. Han nickar och ett stort leende målar sig på hans läppar. 
''Det var mysigt'' 
''Du är efterbliven..'' muttrar jag och han spärrar upp sina hasselbruna ögon.
''Jag ligger här och försöker vara gullig så kallar du mig efterbliven, tack!'' mumlar han och putar med underläppen. Jag lägger huvudet på sned och går fram till honom. 
''Blev Justin ledsen?'' frågar jag med bebisröst och putar också med underläppen. Han nickar och böjer sig fram.
''Men jag blir glad ifall du kysser mig'' viskar han mot mina läppar.
''Nix!'' flinar jag och reser mig upp. Ett högt stön lämnar hans läppar och Justin drar täcket upp till armhålorna.
''Ska inte du upp Justin?''
Han skakar på huvudet och fortsätter knappa på sin mobil.
''Jag börjar 12 idag'' mumlar han knappt ohörbart och vrider sin mobil åt sidan som en liten barnunge.
''Vad spelar du?'' frågar jag nyfiket och kikar över hans axel.
''Något bilspel, klä på dig Cosette!'' säger han bestämt och jag klampar bort till min gaderob. 
Jag drar på mig ett par slitna tighta jeans och ett vitt linne över.
''Ska du inte ha en kofta eller någonting över?'' frågar Justin som har studerat mig medans jag har slängt på mig kläder och höjer på ena ögonbrynet.
''Jo min vita skinnjacka..'' mumlar jag och Justin pekar under sängen. Jag följer hans finger och böjer mig ner. Mycket riktigt sagt ligger den där och smutsar. Jag rycker åt mig den och viftar den som en idiot runt i rummet. 
''Förhelvete Cosette!'' fräser Justin och viftar med handen framför näsan och hostar till. 
 
Efter en stunds spelande reser sig Justin också upp. Han tar på sig ett par svarta skinnyjeans, någon t-shirt med en random kille på. Över har han en grå kofta och sin svarta skinnjacka. Justin sätter på sig sin svartgråa NETS keps och drar upp luvan på sin gråa kofta. Vi båda studsar ner för trapporna och går in i köket. 
Justin sätter sig på köksön och börjar gunga med sina ben. 
''Kan du göra en macka till mig?'' frågar han så snällt som han förmår och putar med underläppen. 
''Hmm''
''Är det ett ja?'' frågar han glatt och spricker upp i ett leende.
''Hmm'' 
Justin flinar och himlar med ögonen. Jag går fram till kylskåpet och tar ut ost och smör. 
''Teamwork!'' säger Justin och hoppar ner. Han sätter sig på en stol och drar ner mig i sitt knä.
''Jag skär ost och du lägger smör, okej?''
Jag nickar och börjar omedelbart bre smör på dem fyra mackorna som ligger på bordet. 
 
''Cosette, vi måste åka nu!'' säger Justin med munnen full av macka. Jag reser mig upp med mackan i handen och beger mig mot hallen. Justin drar på sig sina svarta supra och jag drar på mig mina vita. 
Jag orkar inte gå med klackar nu på morgonkvisten.
''Du är snygg i supras!'' flinar Justin och kysser mig på bakhuvudet.
''Du vet vart vi ska, right?'' frågar jag oroligt efter jag har stängt bildörren. Justin nickar och kör ut från uppfarten.
''Klart baby!''
Jag älskar tanken av att Justin går upp klockan sex på morgonen för att följa med mig till min photoshoot. 
Inte för att Justin inte tänker släppa mig ur sitt sikte sen vi rymde från resturangen utan för att han faktiskt är så gullig. Han parkerar fort utanför en byggnad och jag kollar frågandes på honom. Är det verkligen så nära hans hus? Jag klättrar ut från bilen och kollar upp på den megastora byggnaden. Justin slingrar sin arm runt min midja och papparazzi börjar omedelbart klicka på deras kameror. 
 
''Hey är det du som är Cosette Roos?'' frågar en kvinna med en amerikans brytning som ser ut att vara mellan 20-25. Jag nickar och hon sträcker ut sin hand.
''Pamela Lajoie'' säger hon och skakar glatt min hand. Hur kan denna kvinnan vara glad klockan sex på morgonen. Hon leder mig till ett rum fullt med bara kläder. 
''Vi ska göra två olika photoshoot, du ska ha på dig det där'' frågar hon och pekar mot en vitröd klänning. 
Jag tar klänningen i handen och går in på toan och byter snabbt om. 
''du ska ha dessa pumpsen till'' säger hon och räcker mig ett par silvriga pumps

Kommentera.

Kommentarer
Avsändare: Celebnovell

Jättebra! Längtar efter Shaggys reaktion när Cosette ska berätta - om hon ska berätta. :P

2013-04-23 @ 20:14:32 - URL: http://celebnovell.blogg.se



Avsändare: Emelie

Jätte bra!! <3

2013-04-23 @ 20:34:05 -



Avsändare: Anonym

Bästa någonsin!!!! Älskar den<3

2013-04-24 @ 12:25:26 -



Avsändare: Michelle

Jag älskar det :D

2013-04-24 @ 12:25:31 -



Avsändare: Anonym

Bäst!!!!

2013-04-24 @ 13:45:38 -



Avsändare: Anonym

Jätte bra!!

2013-04-24 @ 13:46:11 -



Avsändare: Anonym

Jätte bra!!

2013-04-24 @ 13:46:13 -



Avsändare: Liv

Awesome kapitel!!

2013-04-24 @ 19:59:31 -



Avsändare: Victoria

Meer! Tur att hon ska göra slut med Shaggy :)

2013-04-25 @ 06:38:48 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback