Published: 2013-04-10 Time: 21:05:00 Filed Under: A dash of love

20 - I beg you Usher

 
PREVIOUS: ''Ta av dig bh:n'' beordrar han och går av mig, jag lägger över hela mitt hår på min axel och knäpper upp min bh. Shaggy sliter åt sig bhn och slänger den sen på golvet bland alla våra andra kläder. 
''Har du gjort det här förr?'' frågar han och tar min bröstvårta mellan sina läppar.
''Ahh, ja'' stönar jag och flätar mina fingrar i hans hår. Shaggy tar av sig sina byxor och i följd så åker hans kalsonger också av, han tar av mig mina string och kysser mjukt min ljumske.
''Då vet du hur detta går till'' flinar han och tränger sig in i mig.
 
 
COSETTE'S PERSPEKTIV:

Jag vaknar av att jag är alldeles varm och svettig, mitt huvud dunkar i 180km/h och jag sätter mig halvvägs upp och trycks ner igen av en tyngd som ligger halvt över mig. Den okända killen har ett blont ruffsigt hår och jag puttar snabbt väck honom från mig och reser mig hastigt upp med täcket runt min kropp. Han vaknar med ett ryck och kollar med stora ögon på mig men slappnar snart av och hans mungipor åker upp i ett flin.
''Vem är du och hur gick detta till?'' fräser jag och slänger ut med handen på våra utspridda kläder. 
Jag lägger handen för pannan och stönar lågt av smärta, jag kan inte minnas någonting av det som hände igår. 
Allting blir bara svart när jag försöker tänka tillbaka eller så får jag en extrem huvudvärk. 
''Shaggy och det gick till som det brukar gå till när man har sex'' 
Ska jag vara helt ärlig så är den här unga mannen så jävla sexig, hans bruna hy och bruna ögon är to die for. 
Min blick går ner för hans bröstkorg och till hans magmuskler, han är helt avslappnad men ändå så ser man dem riktigt mycket. 
''Kom hit'' säger han och sträcker ut sin hand, jag suckar högt och lägger mig ner på sängen igen med avstånd mellan oss.
''Jag ska ställa ett par frågor nu och svarar du inte ärligt så klipper jag av din kompis!'' hotar jag och kan inte låta bli att ge ett blygt leende, ett gulligt skratt lämnar hans läppar och han nickar åt mig att jag ska börja mitt lilla förhör.
''Jag var antagligen full igår, men var du?'' frågar jag alldeles seriöst och slutar le direkt, hans fina leende förvsinner inte från hans läppar och han skakar på huvudet. Jag tar ett djupt andetag och fortsätter på nästa fråga. Efter det här lilla förhöret så är jag redo att leta upp Eponine och Heather, sen åka hem till Justin's hus som liknar hotel och få min enorma utskällning av Usher. 
''Vad heter du nu igen?'' 
''Luan men jag kallas Shaggy''
Luan, jag menar, Shaggy ger mig ett busigt leende och jag höjer på ena ögonbrynet.
''Hur träffades vi igår?'' frågar jag misstänksamt, klängde jag på honom hela tiden så är det verkligen jättepinsamt just nu. Mina kinder får en röd nyans och ännu ett skratt lämnar hans läppar.
''Jag fick en lapdance av dig'' flinar han och blinkar med ena ögat. Jag spärrar upp ögonen och blir - om det ens går - ännu rödare än innan. Jag borrar ner mitt ansikte i den mjuka kudden som bara luktar killparfym, antagligen Shaggy's. Smärtsamma stön lämnar mina läppar och Shaggy flätar sina fingarar i mitt hår och drar upp mitt hår så jag möter hans blick. Han böjer sig fram och utan förvarning så pressar han hans läppar mot mina. 
Jag besvarar kyssen och avslutar den sen med en gång. 
''Vi har redan haft sex så vad spelar det för roll ifall jag kysser dig?''
Shaggy trycker mjukt ner mig på sängen och lägger sig över mig igen och börjar kyssa mig hårt. 
Hans läppar promenerar mjukt och försiktigt men samtidigt ivrigt och busigt över mina läppar, mina käkben, hals och mellan mina bröst. Små lätta stön lämnar min läppar och jag flätar mina fingrar i hans sex-ruffsiga hår.
''Redo för rond 2?'' flinar han, jag har gjort detta med honom en gång, jag kan göra det igen.
''Hell yeah!'' 
Innan jag hinner blinka ordet av har han trängt in i mig, högt stön lämnar mina läppar och jag kan avgöra ett flin på hans läppar. 
 
''Du har en sexig ass!'' säger Shaggy och smäller till mig på rumpan, jag suckar och himlar med ögonen innan jag böjer mig ner och drar snabbt på mig mina skor. Jag tar min mobil i handen och är beredd på att gå när Shaggy drar mig tillbaka i sin famn igen.
''Ingen puss?'' frågar han och putar med underläppen, jag rynkar pannan och kysser honom hastigt och vänder mig om mot dörren igen.
''Jag har lagt in mitt nummer i din telefon, call me!'' ropar han efter mig och jag viftar med ena handen över axeln i en gest att jag har förstått. Så fort jag går ut från byggnaden ringer jag Heather.
''Vart är du? Usher är fly förbannad!'' väser hon lågt i telefonen, jag kommer till halt och stirrar med stora ögon framför mig.
''ehmn, kvar på festen typ men kan du hämta mig? Jag kan inte vägen tillbaka..'' mumlar jag och kollar ner på mina skor. Jag hör hur Heather lägger ifrån sig mobilen och hoppar in i en hetsig konversation med någon i bakrunden. 
''Stanna där du är, jag och Justin kommer om fem!'' säger hon snabbt och slänger luren i ansiktet på mig. 
Jag orkar inte tänka mer på saken och sätter mig ner på en bänk. Jag kollar bak på huset vi var igår och ett leende pryder sig på mina läppar. Det här är min och bara min hemlighet. 
 
En svart bil kör upp framför mig och jag reser mig hastigt upp, Heather hoppar ut från framsätet och slänger sina armar runt min hals.
''Åh, vi har varit så oroliga!'' säger hon och pussar mjukt min kind, jag kramar henne löst tillbaka och släpper henne lika snabbt igen. Hon kollar konstigt på mig och jag ger henne ett stelt leende.
''Vad är det?'' frågar hon och jag skakar på huvudet.
''Ingenting, har bara extremt ont i huvudet och är jättetrött'' 
''Jo, jag förstår det!'' flinar hon och blinkar med ena ögat, hon måste nog ha sett mig försvinna upp för trapporna med Shaggy igårkväll. Jag himlar med ögonen och kollar på Justin som står lutad på bilen med huvudet nere och spända käkar. Jag blir omedelbart nervös och går försiktigt fram till baksätet.
''Det här är inte över Cosette..'' mumlar han och kollar sårat på mig och försvinner sen över till sin sida av bilen.
''Äh, ignorera honom'' säger Heather och rycker på axlarna. Det här är inte över Cosette hans ord upprepar sig i mitt huvud, vad är inte över? Utan att tänka mer på det så hoppar jag in i baksätet och lutar så fort jag har stängt dörren huvudet på fönstret. Jag är beredd på Usher's rejäla utskällning, Heather väljer att sitta i baksätet med mig. Hon tar ett mjukt grepp om min hand och ger mig ett sympatiskt leende, jag rycker på axlarna och vänder blicken ut mot vägen igen, jag behöver inte någons sympati jag vet själv hur jag ska agera mot det som väntar mig. 

Vägent tillbaka känns som flera tusen år och vi är äntligen framme, Justin parkerar bilen på uppfarten och stänger snabbt av motorn. Jag öppnar surt bildörren och stänger den hårt framför mig, jag hatar när han säger saker som jag inte förstår något av, inte ens för fem öre. En obehaglig tystnad uppstår och vi går snabbt in genom dörren alla tre. Jag ser Usher vanka av och an i hallen och när han får syn på mig kommer ahn omedelbart till en halt. 
''Du...-'' fräser han argt och pekar på mig ''..- går omedelbart upp på ditt rum!'' 
Även om jag knappt vet vart ''mitt'' såkallade rum är så börjar jag segt gå upp för trapporna, jag möter Jaden som är på väg ner och han ger mig en hastig kram samt ett stelt leende. Jag är sjutton och fyller arton alldeles strax, jag behöver ingen barnvakt som vakar över mig tjugofyra timmar om dygnet. Mitt namn står stort på en av dem bruna dörrarna och jag går snabbt in och smäller dörren hårt efter mig för att visa att jag är extra sur. 
 
EPONINE'S PERSPEKTIV:

En lättnad sköljer av mig så fort jag ser Cosette, Justin och Heather komma in genom dörren. 
Jag har varit så orolig men även nyfiken på vart hon är och vad hon gjorde. Ett pling hörs från min mobil och drar mig ur mina tankar, jag kollar ner på den vita telefonen som jag håller hårt i handen och kollar på smset från Christoper, Cosette's designer.
 
''Era klänningar är färdiga och balen är om 2 dagar, Excited!''

Oh fuck. Jag har totalt glömt bort allting som har med klänningarna och balen att göra. Jag suckar högt och lutar huvudet bak på nackstödet. Inte en chans att jag frågar Usher om vi får åka tillbaka för att gå på balen, vi går sista året och det är verkligen jätteviktigt att vara där.
''Eh..Usher..'' börjar jag försiktigt och leker med mina fingrar, Justin ger mig en chockad blick och skakar på huvudet. Jag ignorerar honom och bestämmer mig för att gå rakt på, det här är viktigt, speciellt för oss tjejer. 
Bal är någonting en tjej vill uppleva åtminstone en gång i vårt liv.
''Det är...eh...bal om två dagar, får jag och Cosette gå?'' frågar jag och ger honom en bedjande blick. 
Det finns hopp att han låter oss, tror jag.
''Nej'' säger han utan att titta på mig, jag drar ett djupt andetag av chock och säger det första och bästa saken som poppar upp i mitt huvud.
''Justin följer med oss, han kan va någon sorts vakt men ändå Cosette's dejt!'' säger jag snabbt och spärrar upp ögonen av mina egna val av ord. Cosette kommer döda mig men ändå vara glad för att Usher lät henne, om det åtminstone händer. Usher vänder sig om så han möter min blick och kollar misstänksamt på mig.
''Ge mig en anledning att låta er gå på balen efter gårdagens händelse'' säger han, well jag är en tjej och att be en tjej ge en kille anledning till varför hon ska gå på bal är faktiskt en av dem dummaste sakerna. 
''Jag är en tjej och du vet hur tjejer är, vi vill gå på bal något som faktiskt är typiskt tjejer. Det är liksom en gång i sitt liv man får uppleva det. Låter du inte Cosette få gå på balen så får du ju konsekvenser, sätt dig i vår situation Usher, föreställ dig att du är en tjej och tycker det är så spännande att gå på en bal men får i slutet av dagen ett nej, hur hade du då känt dig? Får du inte dåligt samvete av att säga nej till din syster? Ifall du får det, på vilket sätt tror du att du kan återgärda det? Pengar kan inte köpa lycka och du kan inte köpa hennes lycka, kvittar vad du gör. Du vill väl se henne glad, eller hur Usher? Det här är vad som skulle göra Cosette glad, det kan tillochmed kanske förbättra er relation för då känner hon att du kan lita på henne trots det som har hänt'' säger jag snabbt och tar ett djupt andetag. Heather och killarna ryggar tillbaka för mitt plötsliga tal och jag sneglar snabbt på Heather som gör tummen upp till mig. Usher kollar ner på sina fötter och lägger händerna i fickorna.
''Hon har rätt Usher'' säger Drake som för första gången sen han kom hit öppnat sin mun. 
''Fine men på ett villkor!'' säger han och pekar på mig.
''Vad som helst!'' säger jag och klappar exalterad händerna. 
''Justin följer med er och han är Cosette's dejt, förstått?''
''JA!'' 
Jag och Heather hoppar glatt upp och ner i soffan och kramar varandra hårt. 
''Du är bäst..'' viskar hon i mitt öra och jag ger henne ett stort leende.

Är det som ni har förväntat er? 
Förlåt för dessa sena kapitlen men internet cpar som fan och när jag väl har internet så har jag hjärnsläpp :(
Vad tror ni händer på balen? :D
Tror ni Cosette kommer berätta för Usher vad som hände på festen trots allt? 
kommentera! :)

Kommentarer
Avsändare: Emelie

Jätte bra! <3

2013-04-10 @ 22:21:11 -



Avsändare: Liv

Awesome kapitel!!!

2013-04-11 @ 08:00:13 -



Avsändare: Michelle

Jag älskar det :)

2013-04-11 @ 09:33:41 -



Avsändare: Victoria

Tyckte kapitlet var jättebra!!

jag tror inte Cosette kommer berätta fast hon måste...

2013-04-11 @ 16:30:24 -



Avsändare: Sandra

Gillar inte det där som hände på festen. Det är så jävla, asså svårt att förklara men hatar sånna människor som beter sig så, alltså hon kände inte ens killen. Så jag vill helst baa glömma det som hände på festen.

Mer i alla fall

Svar: Förlåt ifall det berörde dig på något sätt, jag menade absolut inte något taskigt utan ville bara att Cosette skulle släppa loss för engångsskull. De kommer lära känna varandra längre fram, stay tuned! :)
None None

2013-04-13 @ 00:53:17 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback