Published: 2013-04-15 Time: 20:24:52 Filed Under: A dash of love

22 - Fondue

PREVIOUS: Ibland förstår jag mig faktiskt inte på henne, varför känns det att det här kommer vara svårare än vad det behövs? 
''Vi måste få detta att funka Cosette, det här måste se äkta ut'' mumlar jag och vägrar kolla på henne, jag känner hur hennes blickar bränner mig i kinden. 
''Vi har inte stigit ut ur bilen än..'' svarar hon lågt och flätar samman sina fingrar.
 
 
COSETTE'S PERSPEKTIV:

Hur ska jag få något att se äkta ut med en person jag knappt står ut med? Med en person jag länge har försökt undvika? Med en person som gång på gång har förstört min värld och mig själv? Jag suckar högt och en pinsam tystnad uppstår. Det här är fel, folk kan inte tvinga mig och Justin bli vänner igen. Inte på det här sättet. 
Justin svänger upp på Subway's parkering och stänger snabbt av motorn innan han stiger ut. 
Jag öppnar bildörren och stiger ut från bilen, jag klistrar på ett leende och möter Justin halvvägs framför bilen. 
Jag ger honom det sötaste leendet jag kan och flätar sen samman våra fingrar och börjar gå mot ingången.
Medans Justin står i ledet och tittar sig omkring på dem lyckliga människorna runt omkring oss så letar jag efter någoting gott att äta i menyn. Jag försöker undvika Justin så gott jag kan utan att någon varelse lägger märke till det. Jag ställer mig framför honom och Justin lägger omedelbart sina armar runt min midja och lutar sin haka på min axel. En seg kund står framför oss och jag börjar otåligt skruva på mig. Justin har inte gjort något för att dölja sin identitet och det oroar mig lite. Jag orkar inte ha några tjejer springandes efter oss vart vi än går för då kommer vårt trick bli dåligt och Justin har inte mage att säga till sina fans. 
''Babe, vad ska du ha?'' frågar han och pussar mig mjukt under örat. Ett fniss lämnar mina läppar och jag lägger upp mina händer på disken och börjar trumma med naglarna. Kvinnan bakom disken ler stort åt oss och vi besvarar hennes leende. 
''typ salladsmacka och en fanta'' 
''Samma här fast Cola'' 
''Äter ni här eller tar ni med?'' 
Vi ställer oss i sidan och jag lutar mitt huvud mot Justin's axel och han börjar omedelbart leka med topparna av mitt hår och slingra dem runt sitt pekfinger.
''Är du trött?'' frågar han och pussar mig på pannan, jag nickar och gäspar stort. Ett gulligt skratt lämnar hans läppar och jag slår honom skämtsamt på bröstet. Personalen bakom kassan ropar åt oss att vår beställning är klar, jag släpper Justin och går mot disken och tar påsen. 
''Vart ska vi?'' frågar jag när vi är på väg ut från resturangen eller vad man nu vill kalla det. 
''Surprise!'' säger han glatt och jag suckar högt. Det är likt Justin att göra en överraskning vart 3 sekund. 
 
''Framme!'' säger han glatt och jag kollar mig runt, jag stiger ut ur bilen och får en bättre syn av utsikten. 
Det ser inte alls dumt ut tvärtom, det är helt underbart. Lite romantiskt tycker jag. Vi börjar går ner för en brant backe och jag flätar skrämt mina fingrar med Justin. Någonting jag avskyr mer än spindlar är branta backar. 
Justin tar matpåsen ifrån mig och lägger sin arm runt mig i en skyddande gest. Det känns tryggt i Justin's famn, speciellt en sån här dag där jag varken orkar med mig själv eller någon annan. Vi trampar ner det höga gräset och några blommor på väg till en klippa som nu är synlig. Utsikten över det glittrande vattnet och byggnaderna på avstånd är helt breathtaking.
''Vad är det?'' frågar Justin lite smått oroligt och sätter sig på en klippa, jag tar ett djupt andetag och sätter mig bredvid honom och lutar min rygg mot hans bröstkorg. Jag rycker på axlarna och Justin börjar försiktigt smeka mitt hår samtidigt som jag försiktigt tar ut maten från påsen.
''Här'' säger jag och räcker honom en macka och hans dricka. Justin pussar mig på huvudet och tackar. 
Jag öppnar min macka och börjar omedelbart äta i lugn och ro.
''Kan jag luta mig såhär eller ska jag sätta mig upp?'' frågar jag och Justin skakar på huvudet.
''Ligg kvar.'' 
Jag gör som han säger och ligger kvar på hans bröst. 
 
Efter att ha samtalat i ungefär två timmar om kontraktet med Justin reser vi oss äntligen upp och beger oss hem. På väg upp till bilen igen så slänger jag vårt skräp i en soptunna som vi passerar, hade inte Justin varit med mig och det hade varit säkert att leva på det sättet jag gjorde innan så skulle jag slängt skräpet i skogen, jag menar, vi alla har varit badass och gjort det någongång right? 
''Ser ut som det ska börja regna'' säger Justin och ökar sina steg så jag får småjogga bakom honom, han öppnar bilen från avstånd och jag hoppar snabbt in bredvid Justin. Så fort vi båda stänger dörrarna så börjar regnet droppa ner som om det är änden av världen. Jag pustar ut och lutar mig bak i sätet och sätter mig bekvämt. 
Justin böjer sig oförväntat fram och kysser mig mjukt under örat.
''Tack''
''För vadå?'' frågar jag förvirrat och rynkar pannan. Justin slår ut med handen mot klipporna och jag förstår omedelbart vad han menar.
''Tack själv!'' ler jag och mitt humör blir lite smått gladare. 
 
''Seriöst, jag ser verkligen ingenting!'' säger Justin och hans fönsterputsare är i full speed. Jag böjer mig ner och försöker se något av all regn. Jag trodde det alltid var sol här i Brasilien men ack så fel jag hade. 
''Sväng till vänster här sen höger'' förklarar jag och känner igen vägen vi kör på. Justin gör som jag säger och vi är snabbt uppe på uppfarten.
''Är du redo babe?''
''As I ever can be'' flinar jag och vi båda öppnar dörrarna samtidigt och springer ut. Justin springer efter mig och plötsligt tar han ett hårt grepp om min arm och drar mig till sig. Jag trycks hårt mot hans bröstkorg medans regnet för fullt droppar ner för oss. 
''Jag har alltid velat göra det här men jag visste inte hur, förrens nu'' viskar han och pressar hårt sina kalla fuktiga läppar mot mina. Jag lägger mina armar runt hans hals och trycker honom hårdare mot mig, Justin's fingertoppar lämnar inte min kind förrens han drar sig tillbaka. 
''Förl...-''
Jag lägger mitt pekfinger på hans perfekt formade läppar och ler stort. Det här verkar vara delen som fattades för att göra min dag perfekt. Ingenting kan förstöra mitt humör just nu, inte ens det tråkiga vädret. Jag flätar mina fingrar med Justin's och börjar gå mot husets ingång. Vi har inte bråttom in, vi blir inte mindre blöta för att vi springer nu när vi har stått här ute i tio minuter. 
 
''Verkar som om vi är ensamma hemma'' flinar Justin stort och går fram till brasan, han lägger i mer ved så elden snabbt eldas i gång igen innan han krånglar sig ur sin t-shirt och byxor. Han blinkar med ena ögat åt mig när han märker att jag stirrar på hans sexiga kropp. Jag skakar snabbt på huvudet och går upp på mitt rum. 
Jag slänger av mig mina blöta kläder och slänger dem i tvätten innan jag tar ut ett par mörkblåa höga jeanstights och en svart står tröja med paljetter på. Det här får duga, jag släpar mig trött ner till Justin som står i köket och ler mjukt åt honom. Det är så gulligt när han står där och försöker fixa någonting.
''Vet du vad?'' frågar jag och avbryter hans tankar, han skakar på huvudet och ler stort.
''Vill du veta vad som skulle suttit perfekt just nu?'' skrattar jag och lutar huvudet åt ena sidan.
''Mig i sängen?'' skämtar han och blinkar ännu en gång med ena ögat. Jag skakar på huvudet och kollar med röda kinder ner på mina vita strumpor.
''Jag skämtade, ja vadå?'' skrattar han och böjer sig över bänken och kysser mig mjukt. 
''Jordgubb doppade i choklad sen myser vi ner oss i soffan och tittar på nån film!'' utbrister jag och klappar exalterat händerna som en liten barnunge. Justin rycker på axlarna och tar ut jordgubbarna och jag börjar omedelbart göra choklad på spisen. Lite vatten, socker, smör och kakao sen blandar man bara ihop det tills det blir stelt. 
''Klart!'' säger jag och häller upp det i en kristallskål. Justin har lagt jordgubbarna fint på en vit tallrik och jag lägger kristallskålen på fatet innan jag bär in det till tv rummet. Justin lägger sig på soffan och vinkar åt mig att jag ska lägga mig på hans bröstkorg. Jag ler för mig själv och lägger mig snabbt ner på hans hårda men ändå mjuka kropp. 

Jag vet att jag har sagt att det kommer bli en bättre uppdatering på denna novellen men hur ska jag kunna uppdatera denna ofta när jag knappt vet vad ni tycker?
 
 
Jag verkligen avskyr sånt här anklagande, vart någonstans i alla mina kapitel har du sett att jag härmar någon? Och det där med kontraktet, gumman det är väldigt inne just nu så jag härmar absolut ingen. Det här är MIN fantasi. Såna här anklagelser får mig seriöst bara att vilja lägga ner allting, jag är så trött på det. Vart i kontraktet har du sett att jag härmar någon? Nämn en blogg jag har härmat?
 
Tack för mig.

Kommentarer
Avsändare: Emelie

Jätte bra! <3

2013-04-15 @ 21:22:15 -



Avsändare: Agi

Jag tycker verkligen om det du skriver just nu! Och jag håller med dig när du får anklagelser om att du härmar andra för att du inte gör det. Vist bieb.blogg.se har oxå kontrakt med åt något helt annat och det är inte det ända novellen jag har sett folk ha kontrakt i. Jag tycker att du bara ska fortsätta med det du gör. Kanske kan kärleken börja komma fram, eller att dom åtminstonde börjar mysa och ha mer kul med varandra :D Puss

2013-04-15 @ 21:39:31 -



Avsändare: Karolina

Jag tycker att denna novellen är SJUKT BRA!!! vill bara ha mer och mer! ÄLSKAR den, lägg inte ner den<3

2013-04-15 @ 22:05:30 -



Avsändare: Anonym

Myybieberstoory

Svar: Men snälla, har du ingenting bättre för dig än att klaga på mig?
None None

2013-04-15 @ 22:12:56 -



Avsändare: Sanna

Läser själv 2 noveller där det handlar om kontrakt, dock gillade jag det bättre när Cosette inte gillade Justin alls :( Men novellen är ändå bra :)

2013-04-15 @ 23:23:42 - URL: http://nattstad.se/BusHeztar



Avsändare: alia

Håller med dig, det där om kontraktet är ganska så inne nu, dessutom så är det bara omoget med en sådana kommentarer. Om hon nu härmar någon, så tror jag att hon skulle själv veta det, btw, ÄLSKAR din blogg

2013-04-15 @ 23:27:09 - URL: http://swaggiebiebz.blogg.se



Avsändare: Cindy

Meraaa

2013-04-15 @ 23:31:03 -



Avsändare: Victoria

Riktigt bra kapitel!

Det är nästan omöjligt att inte skriva samma sak som en annan blogg har skrivit någon gång, så jag tror inte du har härmat någon annan blogg...

2013-04-16 @ 07:00:55 -



Avsändare: Anonym

Lyssna inte!! Du är as bra älskar novellen. Och sen så om vi tänker efter så tror jag att vi inte är ensamma om något;)

2013-04-16 @ 07:29:52 -



Avsändare: emilia

jätte bra!

2013-04-16 @ 07:49:46 -



Avsändare: Emmy<33

Kapitlet var jättebra men är inte Cosette sur på Justin längre för det verkar som att de har börjat gilla varandra på riktigt? <3 men som sagt så var det jättebra ändå!<3

2013-04-16 @ 15:14:43 -



Avsändare: Celebnovell

Bry dig inte om den där kommentaren! Personen har väl inget liv än att hata på andra.

Din novell är en av mina favoriter just nu och jag älskar varje kapitel till 100% - även om det inte händer något eller om nån blir mördad - det kvittar, dom blir lika bra varje gång! :)

2013-04-16 @ 15:36:07 - URL: http://celebnovell.blogg.se



Avsändare: :)

Grymt grymt bäst bäst underbart abslout bäst! Keep going! Fu är grym, menar det verkligen! Kan inte sluta läsa! <3

2013-04-16 @ 16:39:12 -



Avsändare: Liv

Hur kunde dem bara börja kyssabvarandra frivilligt så tidigt? när ingen såg dem?!?!

2013-04-16 @ 17:01:40 -



Avsändare: Fanny

Meeeeeeeeeer :D

2013-04-16 @ 21:24:46 -



Avsändare: Emmy<33

Kapitlet var jättebra men är inte Cosette sur på Justin längre för det verkar som att de har börjat gilla varandra på riktigt? <3 men som sagt så var det jättebra ändå!<3

2013-04-17 @ 15:16:38 -



Avsändare: Michelle

Jag gillar det :)

2013-04-17 @ 15:54:50 -



Avsändare: Anonym :)

Har följt den här bloggen i flera månader och tycker att den är grym!
Längtar till nästa kapittel...!

2013-04-17 @ 17:14:08 -



Avsändare: Anonym

Du får inte lägga ner allting, nejnejnej. Är du tokig eller?! ALDRIG att du får göra det. DU är svinbra, & novellen också. Haters gonna hate. Tänk på oss som verkligen älskar din novell, DU FÅR INTE SLUTA, FÖRSTÅTT?

Jag tycker det är jäkligt bra just nu, fortsätt så, skriv mer!
Det är din novell & du har rätten till att skriva vad du vill.
Gillar starkt dehär med kontraktet ja & att justin försöker SO BAD att få tillbaka cosette även fast hon inte vill!
Så skriv meeeeer! fortsätt som du gör! (:

2013-04-17 @ 18:40:54 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback