Published: 2012-09-24 Time: 06:46:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 34 - She'll never be just my friend

PREVIOUS: Det är så det ska vara, jag och Justin mot världen. Det var han som skulle skydda mig i slutet på dagen, det var han jag skulle vakna upp bredvid, det var även han som skulle ta emot mina utbrott och hjälpa mig mot det värsta. Det är även han som skulle lära mig vad som var rätt eller fel även om Justin är som han är. I mina är han mer än perfekt. I mina ögon är han min drömprins.
 
KELSEY'S PERSPEKTIV:
 
Justin stannar framför mitt hus och vrider om nyckeln som sitter i motorn och vänder sig sedan mot mig.
''Vad är det?'' frågar jag och höjer på ena ögonbrynet, han skakar på huvudet och ler Bieber-leendet mot mig. Jag besvarar hans leende och vänder mig sedan om och öppnar bildörren.
''Ingen kyss?'' frågar han och putar med underläppen, jag himlar med ögonen och böjer mig fram och plaserar en mjuk kyss på hans läppar. Justin flätar in sina fingrar i mitt hår och pressar mig hårdare, om det gick. Jag avslutar kyssen och ler mot honom innan jag ger honom en snabb kyss och stiger ut ur bilen. 
''Jag älskar dig!'' ropar han
''Jag älskar dig med!'' ropar jag över axeln och ler. Jag trycker försiktigt ner handtaget och doften av nybakat slår mot mig, jag drar ett djupt andetag och stiger in genom dörren.
''Jag är hemma!'' ropar jag och sparkar av mig skorna. Jag kollar åt högervänsterhöger men ingen verkar vara hemma. Jag rycker på axlarna och går upp genom trappan och svänger till vänster och stampar sedan in på mitt rum.
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
 
Jag kan inte få ut det som har hänt Kelsey ut ur mitt huvud, jag sätter mig ner på mattan i vardagsrummet framför den brinnande elden och börjar tänka på hur jag ska gottgöra henne, inget i hela världen kommer få henne glömma men jag vill lätta hennes börda, hon förtjänar inte det detta, Kelsey förtjänar så mycket bättre. 
 
''Det ända medlet som får en att glömma'' mumlar Quinn och slår sig ner bredvid mig och räcker mig ett glas vodka. Jag tar tacksamt emot den och tar en klunk innan jag sätter ner glaset bredvid mig och drar till mig knäna och lägger armarna runt dom. 
''Shit happens bro, build a bridge and get over it''
''Jag kan inte'' säger jag och suckar högt, Varje gång jag kommer titta in i Kelsey's ljusblåa ögon kommer jag minnas denna dagen, vartenda detalj. Tillochmed att jag hittade henne i underkläder med Jake böjd över henne. Jag tar glaset som var brevid mig och tar en stor klunk. Jag vrider glaset i min hand och kollar in i den brinnande elden. Mitt grepp om glaset hårdnar och tillsist exploderar jag och slänger glaset in i den brinnande elden och reser mig ilsket upp. På vägen ut sliter jag åt mig en flaska vodka och smäller igen ytterdörren efter mig. Jag vill inte känna någoting, Kelsey's fel att det hände. Jag ska inte bli så känslig för det. Jag hoppar in i bilen och vrider om nyckeln, motorn fräser till och snart var jag ute på motorvägen. 
 
Jag parkerar bilen hursomhelst och går sedan ut ur den och börjar gå mot stället pappa hade visat mig när jag var liten. Det var nära central park, jag sätter mig på den lilla bryggan och tittar ut mot vattnet. Minnen från förr spelas upp i mitt huvud och en tår rinner sakta ner för min kind. Jag öppnar flaskan och tar en stor klunk, vodkan bränner ner i halsen men det är ingeting jämfört med vad jag känner nu. Vodkan är mitt medel för att slippa världen för en stund. Jag drog upp knäna till mig och tog ännu en klunk från vodkan.
''Behöver du lite sällskap?'' frågar en bekant röst och jag vrider på huvudet och hittar Marion stå lutad mot en figur. 
''Du är välkomen..'' mumlar jag och Marion sätter sig ner bredvid mig.
''Vodka?'' frågar jag och räcker henne flaskan, hon tar tacksamt emot den och tar några klunkar. 
''Whats up bro?'' frågar hon och smeker min kind med baksidan av sitt pekfinger.
''Har alkoholen redan börjat påverka dig?'' skämtar jag och skrattar lite.
''ha ha, jättekul..'' muttrar Marion och drar till sig handen.
''Jag skämtar bara..'' ler jag och böjer mig ner och plaserar en mjuk kyss på hennes kind. Jag drar mig tillbaka och kollar ännu en gång utför det rinnande vattnet, jag räcker Marion flaskan och lägger mig sedan ner på stenbryggan och kollar på dom lysande stjärnorna över mig. Jag lägger min hand under mitt huvud så jag har den som en kudde. Marion lägger sig ner bredvid mig och lägger huvudet på min arm. 
''Säg till om jag är närgången'' flinar hon och jag brister ut i skratt.
''Du är aldrig för närgången tjejen, jag kommer alltid hitta ett sätt att putta bort dig som förr..'' mumlar jag och en suck hörs från Marion.
''Glöm det Justin, få mig inte att ångra mig för att jag kom hit!'' 
Jag suckar och lägger en arm runt hennes midja, Marion kommer aldrig att bara vara en vän till mig. Hon kommer vara så mycket mer. Det var alltid Marion som fick ta emot mina utbrott innan Kelsey dök upp i mitt liv. Det var henne jag skadade, skulle du fråga mig så skulle jag helst ta tillbaka tiden och ställa allting till rätta. 
''Tänk inte på det Justin, du har en flickvän. Build a bridge and get the fuck over it'' muttrar hon och reser sig upp. Jag reser mig också upp och snart står vi mittemot varandra. Jag med all min sorg ch Marion med sin styrka. 
''Gå till Kelsey Justin, hon behöver dig'' viskar Marion i mitt öra och pussar mig på kinden innan hon vänder sin rygg mot mig och börjar gå samma håll hon kom. 

Hittar ni stavfel här & där så skyller jag på att det är morgon,
06:46, jag börjar halv 9 & skolan ligger 3 minuter från mig..  
nu kom den goda Justin fram, don't worry, det kommer inte hålla länge till ;)
20 kommentarer för nästa

Kommentarer
Avsändare: beckabelieber

meeeer! :D

2012-09-24 @ 07:19:40 - URL: http://www.whyisthishappening.devote.se



Avsändare: saga

Nice! :p
Längtar redan efter badboy Justin ;) Haha, men också till nästa kapitel! :D

2012-09-24 @ 08:15:34 -



Avsändare: Anonym

mer!

2012-09-24 @ 08:30:54 -



Avsändare: Maja

Mycket bra kapitel!

2012-09-24 @ 10:38:18 -



Avsändare: Linnéa

Meeer så spännande :3
älskar din novell!

2012-09-24 @ 10:52:19 - URL: http://justbelive.bloggplatsen.se



Avsändare: jen<3

Meeeeet

2012-09-24 @ 13:13:50 -



Avsändare: Cindy

Meer

2012-09-24 @ 13:18:22 -



Avsändare: Hann

Skit bra fortsätt så

2012-09-24 @ 13:47:45 -



Avsändare: anne

Omg meer meeer!

2012-09-24 @ 15:23:50 -



Avsändare: stina

nicee

2012-09-24 @ 16:20:42 - URL: http://stinajohnsson.blogg.se



Avsändare: Emelie

Jätte bra! <3

2012-09-24 @ 17:45:56 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se



Avsändare: steffi

super blogg!

2012-09-24 @ 17:50:21 -



Avsändare: Anonym

Det är ju gulligt när han är snäll också :) det måste han vara ibland ju! haha :)

2012-09-24 @ 21:20:16 -



Avsändare: lisa

<3333

2012-09-25 @ 18:32:09 -



Avsändare: anonym

åh bääst!

2012-09-25 @ 18:32:25 -



Avsändare: steffi

<3 bästa bloggen!

2012-09-25 @ 18:32:50 -



Avsändare: JEN..<3

meeer

2012-09-25 @ 22:17:05 -



Avsändare: Anonym

Meeeeeeeer!

2012-09-26 @ 18:02:19 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback