Published: 2012-09-01 Time: 08:41:55 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 24 - Don't be mad at me

PREVIOUS: ''Var försiktig din jävla kyckling hon har två brutna revben!!'' ropar Damon och slänger en kudde på Quinn.
''Wait what?!'' röt Justin som fick alla oss att bli tysta.
''Vet inte han?'' viskar Bruce och jag skakar på huvudet. 
''Varför får alltid jag veta allting sist?!'' skriker Justin argt och vänder sig mot mig, jag suckar högt och blundarett tag innan jag öppnar ögonen och möter hans blick. 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
 
Kelsey reser sig upp och gör en gest åt mig att följa efter henne, vi börjar gå upp för trappan och in till mitt rum. Kelsey lägger sig försiktigt ner på min säng och gör en grimas då hennes smärta for igenom kroppen. Jag kryper försiktigt ner bredvid henne och lägger mig någon meter ifrån så jag inte skadar henne. Jag lägger min ena arm runt hennes midja och den andra har jag själv invikt under huvudet som en sorts kudde.
''Är man med i en bilolycka är det väl självklart att man bryter något?'' börjar Kelsey och lägger huvudet på min bröstkorg, jag lyfter min hand från hennes midja och börjar leka med hennes hår. 
''Men varför är jag den sista som får veta allting då?''
''Var glad att du får veta överhuvudtaget''
Jag suckade högt och reste mig upp, mörkret har börjat att lägga sig och solen höll på att gå ner. Mina fötter trippade över det kalla trägolvet och gick ut till balkongen. Jag kände ett par armar som omfamnade mig bakifrån, jag kollade bak och mötte Kelsey's blick och avfyrade ett leende mot henne. Kelsey besvarade leendet och ställde sig framför mig. 
''Va inte sur på mig'' mumlade hon och smekte min kind med fingertopparna, jag skakade snabbt på huvudet.
''Det är jag inte''
''Säkert?'' viskade hon mot mina läppar och kysste mig mjukt, jag besvarade kyssen och nickade sedan. Kelsey ställde sig framför mig med ryggen mot min bröstkorg, jag lutade min haka mot hennes axel och kollade ut för den fina utsikten. Minnen från hur illa jag hade behandlat Kelsey innan kom flygandes förbi och jag skakade snabbt på huvudet. Det förflutna var inget jag ville tänka och inte på vad som skulle hända när jag berättade för Kelsey om mitt liv, förr eller senare är jag tvungen till att göra det. 
''babe, vad tänker du på?'' frågade hon och la sin hand på min kind, 
''Nej ingeting'' sa jag och skakade på huvudet, hon suckade högt och jag förstod att hon tyckte det var jobbigt när jag gömde allt för henne. Men är det inte så man brukar göra när man bryr sig och älskar personen?
''JUSTEN!'' ropade Quinn från nedervåningen, jag flätade mina fingrar med Kelsey's och så började vi bege oss ner till vardagsrummet. 
''Ja?'' sa jag såfort jag hade kommit in till vardagsrummet, jag satte mig ner på fotöljen och Kelsey satte sig ner på golvet med ryggen lutad mot mina ben. Jag la mina händer på hennes axlar och började försiktigt göra massage till henne, jag tryckte lite hårdare när hon hade slappnat av och masserade ut alla knutor. 
''Hon får vara med, förr eller senare kommer hon ändå få veta'' mumlade jag och vägrade möta Kelsey's förvirrade blick.
''Vaddå?''
''Vi tänkte att Jake och hans kycklingar kommer komma efter oss sen sist det där hände, för att inte väcka uppmärksamhet så kommer dom ta den vägen'' sa Damon och pekade ut en väg på sig urusla teckning som skulle föreställa en karta.
''sexig karta..'' mumlade Kelsey och försökte hålla sig för skratt.
''Håller med dig baby'' flinade jag och fortsatte massera henne. 
''Rita bättre själv!'' fräste Damon åt Kelsey och jag stirrade argt på honom.
''Inte den tonen mot min flickvän unga man!'' sa jag skämtsamt och Kelsey brast ut i garv.
''Är du arg eller ska du föreställa arg?'' frågade Damon tveksamt och höjde på ena ögonbrynet.
''Han är inte arg'' flinade Kelsey och satte sig i mitt knä, jag la min arm runt hennes smala midja och hon flätade in sina fingrar i varandra runt min hals. Jag kysste henne mjukt på kinden innan jag tillslut riktade min uppmärksamhet på Damon.
''Sånt gulligull kan ni göra uppe på ert rum, inte här ingen vill se'' muttrade Quinn och himlade med ögonen. 
''Sen efter dom har tagit den vägen så kommer dom gå bakom huset och göra något trams och det kommer hända inom kort och Bieber du känner Jake bäst av alla, du vet hur han tänker så var smart!'' sa Damon och lutade sig stolt tillbaka i soffan, Kelsey höjde på ena ögonbrynet.
''Vänta nu här, är det inte han Jake som har typ blont hår, blåa ögon och typ inte runt ansikte men han har käkben att dör för och en muskelös kropp?'' frågade hon och jag kollade chockat på henne.
''Babe, hur vet du vem han är?'' frågade jag oroligt och spärrade upp mina ögon. 
''Vet ni när jag låg inne i sjukhuset och Andrew hade bett er att gå?'' började hon och jag nickade ivrigt detsamma gjorde killarna.
''Då när jag vaknade så såg jag han stå lutad över mig, jag ville skrika men han la sin hand över min mun och hotade med att döda mig om jag inte var tyst och så började han ställa massa konstiga frågor'' sa hon och jag tog ett hårt grepp om hennes arm.
''Vad frågade han?'' röt jag och tvingade henne att möta min blick.
''Ta det lugnt bro!'' sa Bruce och jag lossade lite på mitt grepp om Kelsey's arm.
''Han frågade ifall jag var tillsammans med Justin så sa jag nej och så frågade han massa saker om dig'' sa hon och vände sig mot mig.
''Vad frågade han?''
''Vart du bor, vad du gör, ifall du har hamnat i trubbel den sista tiden, vem du träffar, ifall du har flickvän och massa såna frågor'' sa hon skrämt och spärrade upp ögonen.
''Svarade du på någon av dom?''
Kelsey skakade snabbt på huvudet.
''Jag ljög och sa att jag inte vet någoting om dig och att jag bara hade träffat dig några gånger och det var bara då jag gick förbi dig på stan''
''Du är fan helt jävla awesome, vill du gifta dig med mig?'' skämtade Quinn, Kelsey slängde en kyss mot honom och avfyrade ett leende.
''Gå och dö Quinn hon är min, Vad sa han då?'' 
''Snälla sluta Justin, du börjar bli som mig'' muttrade hon och rättade till sin ställning, Kelsey lutade sitt huvud mot min axel men det varade inte länge innan jag tvingade henne att kolla upp på mig.
''Kolla på mig Kelsey..'' viskade jag och hon kollade upp och mötte min blick. 
''Det är bra att du känner dig själv och vet även att du är pain in my ass när du ställer sådana frågor men jag måste göra det, jag har an anledning..''
''Varför svarade du inte sanningen?'' frågade Bruce, Kelsey ryckte på axlarna
''Jag tänkte på vad Loana sa ifall jag ville dras in i denna soppan eller hålla mig utanför, min bästa utväg vara att ljuga för jag visste att ifall jag berättade sanningen så skulle han komma efter Justin och det ville jag inte''
''Har jag sagt att jag älskar dig babe?'' frågade Justin och log stort, jag besvarade hans leende och för allra första gången så svarade jag tillbaka med dom tre orden.
''Jag älskar dig också'' viskade jag och pressade mina läppar mot hans. 

Ett gulligt slut, men det är nu all drama börjar, MOHAHA! :D
känner mig taskig.. 
Jag tror att ett till kapitel åker upp idag, får se vad jag hinnner..
Vi har marknad här & så ska jag ut med ett par kompisar och efter det ska jag se ifall jag hinner skriva ett till.
Puuuuuuss

Kommentarer
Avsändare: Anonym

Så hääär bra!!!

2012-09-01 @ 09:42:39 -



Avsändare: Tilda

Jätte bra! Meeeeer :D

2012-09-01 @ 10:34:12 -



Avsändare: Cindy

Skiit braa! Meraaa! Nunununu :D

2012-09-01 @ 10:51:34 -



Avsändare: Anonym

mer ♥

2012-09-01 @ 11:00:41 -



Avsändare: Liinn

kan du länka dom första två kapitlerna jag kan inte få fram dom ?

2012-09-01 @ 11:37:48 -



Avsändare: Emelie

Sjukt bra! <3

2012-09-01 @ 11:43:52 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se



Avsändare: saga

Jag bara älskar när dom inte bråkar :'D
Med drama hoppas jag du menar Justin & Jake, inte Justin och Kelsey o.O Då kommer jag seriös börja gråta! x)
Puuuuuuss på dig också! :D

2012-09-01 @ 15:32:36 -



Avsändare: matilda

mer!

2012-09-01 @ 21:49:20 -



Avsändare: claraaa

så jävla braaaa. meeer! :D

2012-09-01 @ 23:24:42 - URL: http://awesomeclara.blogg.se



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback