Published: 2012-10-08 Time: 18:27:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 43 - We're gonna party like it's 3012 tonight

PREVIOUS: ''Dessa undekläderna var sexiga!'' säger Haley och håller upp ett par panties med leopard mönster på.
''Köp dom då?'' flinar jag och kollar på en leopardaktig bh, jag lägger den över mina bröst och kollar efter ifall den passar eller inte. Efter ett tag lägger jag tillbaks den och vänder mig mot Haley och får just syn på en ursnygg bh. Jag springer fram till den och rycker åt mig min storlek.
''Den ska jag ha!''
 

KELSEY'S PERSPEKTIV:
 
''Är du klar?'' frågar jag och väntar på att Haley ska bestämma sig. Hon rycker på axlarna och drar med sig dom ursnygga hotpantsen. Vi går fram till kassan och ställer oss i led.
''Hej!'' säger jag glatt och lägger fram bhn.
''199kr'' säger kassörskan och lägger ner bhn i en påse, jag tar fram mitt kreditkort från plånboken och väntar på att hon ska knappa i något på sin dator. Jag sätter i kortet och trycker snabbt och enkelt min kod. 
''Tack så mycket och välkomen åter!'' säger kassörskan glatt och jag ler bara mot henne, jag går en bit bort och ställer mig och väntar på Haley.
 
''Äntligen!'' stönar jag och tillsammans går vi ut ur Victoria's Secret. Jag kollar mig runt och letar efter en lockande affär. Jag pekar en bit bort mot en affär.
''Vi kan gå in på forever 21?'' frågar jag och utan att vänta på hennes svar så släpar jag med mig Haley bort till affären. 
''Jag ska ha Jeffrey Campell skor med nitar!'' utbrister jag och vänder tvärs och går en på en sko-affär istället.
''Bestäm dig kvinna!'' muttrar Haley och skiner snart upp när hon ser sina favoritskor. Jag går snabbt bort till Jeffrey Campell skorna och väljer ut dom med nitar på.
''Damn, me gusta!'' utbrister Haley och tar ett par i sin storlek och provar dom. 
 
Vi både gick ut ur affären med ett par varsin Jeffrey Campell skor med nitar. 
''Vi kan använda dom ikväll när vi ska på fest?'' frågar jag och Haley nickar ivrigt.
''Vad ska du ha på dig?'' frågar hon och jag rycker på axlarna, inte en blekaste aning.
''Jag vet inte'' säger jag och kollar klockan på min mobil som visar16:21.
''Ska vi hem, eller ska du kolla i fler affärer?'' frågar Haley och stannar upp.
''Vi kan ta en fika och sen åka hem?'' svarar jag med att ställa en annan fråga. Haley nickar och vi börjar gå mot McDonalds, ja vi är såååå normala så vi fikar på McDonalds. Det var en liten bit att gå så det var inte lönt att köra iväg dit. Vi kommer in genom McDonalds enorma dörrar och ställer oss omedelbart i kön, vi skulle ha det vanliga. En jordgubbspaj och läsk, efter det så skulle vi ha en McFlurry, det är så sätt och vis en tradition för oss varje gång vi fikar på McDonalds. 
''Två jordgubbspaj, en fanta och en cola!'' säger jag glatt när det är min tur att beställa. 
''Något mer?'' frågar hon och jag skakar på huvudet.
 
''Orkar vi en glass?'' flinar jag när vi har ätit upp pajen och sen druckit upp hela läsken.
''Självklart!'' skrattar hon och reser sig upp.
''Jag köper dom!'' säger hon och går skrattandes iväg mot kassan. Jag tar upp min mobil och bläddrar mellan apparna och klickar in på något spel jag kan underhålla mig med sålänge Haley var borta.
''Hej!'' säger en bekant röst, jag kollar upp och möter Jespers bruna ögon. Jag stelnar till men ler ändå lite svagt och försöker att inte spotta ur mig någoting.
''Hej!'' säger jag och ler fejkat, just när jag inte behöver se någon av Justin eller Jesper så ska Gud självklart straffa mig och skicka hit någon av dom.
''Får jag slå mig ner?'' frågar han och lägger handen på Haley's stol. Jag skakar på huvudet.
''Inte den stolen, Haley sitter där..'' mumlar jag och kollar ner på mobilen igen.
''Justin har säkert berättat allt?'' frågar han försiktigt och sätter sig ner.
''Tvärtom, han har faktiskt inte berättat någoting'' muttrar jag surt och halkar lite längre ner i stolen.
''Då glädjer det mig att jag blir den första som berättar!'' säger han glatt och ler stort. 
 
Jag spärrar upp mina ögon när Jesper har berättat klart allting. För bra för att vara sant, inte ens detta läste jag i mina hemska sagor som bara handlar om hur Cinderella tappar sin ena sko och hittar sin prins och blablabla. Det är sånt som pappa skulle säga ''Bara tillåtet för vuxna och du är minderårig''. 
''Det kan inte vara sant!'' viskar jag och kollar på Jesper med ögon stora som tefat.
''Tro det eller ej, ditt val'' säger han och rycker på axlarna.
''Äntlig..-!'' hör jag Haley ropa, jag vänder mig om och möter hennes chockade men samtidigt ilskna blick.
''Vad i helvete gör du här?'' frågar hon Jesper surt när hon har kommit fram till vårt bord. Hon slår sig ner på sin plats och vänder sig återigen mot Jesper. Han rycker på axlarna och slickar sig runt läpparna.
''Dags för mig att gå'' flinar han och reser sig upp.
''Bara mellan mig och dig!'' säger han senare och riktar blicken mot mig och blinkar även med ena ögat. Jag nickar snabbt på huvudet och snart var han utom synhåll.
''Vad handlar det där om?'' frågar hon nyfiket och skjuter ifrån sig min glass, jag slickar skeden och rycker på axlarna.
''Inget särskilt'' muttrar jag och äter lite av min glass innan jag lägger ner den på bordet.
''Är inte på humör för att äta glass just nu, ska vi gå?'' frågar jag och ställer mig upp, Haley nickar och följer med mig duktigt efter till bilen. Vi sätter oss ner och för första gången så sprids en obehaglig tystnad.
''Vad sa han?'' frågar Haley och jag skakakar på huvudet.
''Inget särskilt''
''Säkert?''
Jag nickar och vrider om nyckeln så motorn kommer till liv innan jag kör ut från parkeringen och börjar köra hemåt.
''Skulle vi festa ikväll?'' frågar hon och jag nickar ivrigt.
''Självklart, orkar inte vara hemma ikväll'' muttrar jag och gasar på och kör med full fart mot Haley's hus. 
 
''Mamma vi är hemma!'' skriker Haley och går in för dom stora dörrarna och in till det enorma huset. Haley var rik så det bara sprutade om det. Hennes mamma Elizabeth kommer studsande ner för trappan och ger mig ett kärleksfullt leende som jag glatt besvarar. Elizabeth lägger sina armar runt mig och drar in mig i en hård kram.
''Trevligt att se dig igen!'' säger hon och ger mig en kyss på kinden. Jag ler mot henne och mumlar ''Detsamma'' tillbaka. Haley tar min hand och tillsammans flyger vi upp för trappan och in till hennes rum.
''Jag lånar en klänning av dig!'' säger jag glatt och öppnar hennes enorma Walk-In closet som är värsta drömkläderna. Allt nytt som var modet hade hon i gaderoben. Jag plockar ut en rosa kort enkel klänning utan armar med spets på och lägger den över min kropp och snurrar runt framför spegeln som finns därinne. 
''Det blir bra'' säger jag och går ut från gaderoben igen. Haley går ut från hennes badrum med bara underkläder och jag höjer på ena ögonbrynet, ska vi byta om nu?
''Klockan är 8!'' flinar hon och drar på sig en gul enkel klänning.
4ax5nv129ccw_large
 
Man hör musiken från meters avstånd, medans vi går över vägen med våra Jeffrey Campell skor så gör vi någa sexiga moves på vägen. Jag skakar på huvudet åt vår löjliga dans innan jag går innanför dörrarna och möts av den starka doften av alkohol och vinglandes människor. 
''Heeeeey sexy ladies!'' flinar Tyler och sjunger med i låten när han ser oss, jag ger honom ett varmt leende innan jag sträcker ut mina armar och omfamnar honom. Detsamma gör Haley. Jag vänder mig om mot dem och lägger ena benet i kors över den andra. 
''Kom in!'' säger Tyler glatt och lägger sin arm runt min midja, lite påverkad var han om man skulle jämföra med verkligheten. Jag drar med mig Tyler och Haley ut till dansgolvet och börjar dansa galet och hoppa upp och ner. Jaden kommer fram till oss och räcker en varsin ölburk till mig och Haley, vi tar tacksamt emot dom och jag tar en klunk innan jag vänder mig mot Tyler och dansar med honom. Haley går iväg och jag bara slänger en blick efter henne innan jag ger Tyler ett leende och går närmare honom och börjar dansa sexigt men samtidigt försiktigt och på avstånd. Helt ärligt så är Tyler bland dom snyggaste jag har sett. Jag tar ännu en klunk från drickan jag har i handen, det börjar svida lite men det går snabbt över. Jag känner ett par armar runt min midja, jag vänder mig om och möter André's blick, suprising? not really. Jag ger honom ett svagt leende och börjar dansa med honom istället, André ger Tyler en blick jag inte kan tyda. Tyler nickar och går iväg med svansen mellan benen. Jag höjer på ena ögonbrynet och André skakar bara på huvudet. Jag känner någons fingrar runt min handled och sliter iväg mig från dansgolvet, jag snubblar till och tar tag i personens arm och reser mig upp. Jag kollar åt sidan och möter Haley's blick. Det var hon som slet iväg mig.
''Är inte det där Justin?'' frågar hon chockat och pekar en bit bort.

Ett långt kapitel, eller vad säger ni? :)
Kommer försöka skriva 2 kapitel per dag, 
inte för att jag kommer hålla det särskilt länge men man kan alltid testa, right? :)
Kommentera babes! :)
 
btw, glöm inte att följa på bloglovin' !!
 

Kommentarer
Avsändare: Emelie

MMMMEEEEEERRRRRRAAAA! :D

2012-10-08 @ 18:45:11 -



Avsändare: Linnéa

MEEEEEER MEEEEEEEER MEEEEEEER!!
Måste få veta meer :oooo
älskar din novell <3

2012-10-08 @ 18:57:25 - URL: http://justbelive.bloggplatsen.se



Avsändare: Hmm

Omg så fkn nyfiken snälla snabbt nästa kapitel bra jobbat du e grym

2012-10-08 @ 19:17:40 -



Avsändare: JEN..<3

mer mer mer mer mer älskar den hära du måste fortsäta efter den hära

2012-10-08 @ 19:36:02 -



Avsändare: anne

Hej!! Jag ville bars säga att din blogg är den bästa i hela världen!!! :D<33

2012-10-08 @ 19:36:50 - URL: http://swaggs.bloggplatsen.se



Avsändare: Emelie

Jätte bra! <3

2012-10-08 @ 20:00:40 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se



Avsändare: matilda

mer ikväll! snälla!!!!! måste verkligen få veta!
btw, min cruch heter Andrés så skriv gärna mer om honom! :D

2012-10-08 @ 20:05:30 -



Avsändare: Cindy

Goodi!! Moreeee

2012-10-08 @ 20:06:25 -



Avsändare: saga

Nej, nej, nej! Inget dåligt nu snääällla??! Jag tror seriöst jag kommer börja gråta annars x'D
<3

2012-10-08 @ 20:18:16 -



Avsändare: Anonym

mer!!

2012-10-09 @ 06:38:59 -



Avsändare: Caroline

Snälla mer idag!? Och har du tänkt att fortsätta på denna novell eller göra ny!? Jag vill att du fortsätter, tacksam för svar (:

2012-10-09 @ 14:54:08 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback