Published: 2012-10-25 Time: 18:19:24 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 50 - Your lips taste like heaven

PREVIOUS: ''Varför ringde du Bruce?'' frågar jag argt och Kelsey lägger huvudet på sned och brister ut i skratt.
''Berättar jag varför så kommer det inte vara en överraskning längre'' säger hon lugnt och ett fnitter kommer ut ur hennes strupe, jag släpper hennes armar och lägger mina händer på hennes höfter.
''Överraskning?'' frågar jag mjukt och mina mungipor åker upp i ett leende. Kelsey nickar och plaserar en kyss på mina läppar.
''Överraskning till dig'' säger hon och ger mig ännu en kyss. 
 Tumblr_mcat7or0th1rqnpm8o1_500_large
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
 
Jag lägger mina armar runt hennes midja och lyfter upp henne i min famn, Kelsey lägger sina ben runt mina höfter och kysser mig passionerat. Mina händer glider långsamt ner för hennes rygg och stannar vid rumpan och klämmer hårt. Ett lågt stön lämnar Kelsey's mun och jag ler stort och drar in min tunga i hennes mun.
''Okej guys det räcker!'' säger Damon och Kelsey flinar tyst mot mina läppar, jag börjar gå bort mot den svarta skinnsoffan som är ledig och lägger ner Kelsey på rygg med mig över och mellan hennes ben. Medans jag hånglar passionerat med henne så gnider jag min penis mot hennes fitta. Det här är inte första gången jag och Kelsey har börjat göra såhär för att jävlas med killarna. Min hand glider innanför Kelsey's tröja och stannar på bhn. Killarna busvisslade och ooade. Ett leende uppstår på mina och Kelsey's läppar. Jag känner att jag börjar bli kåt och avslutar kyssen och andas djupt i Kelsey's öra.
''babe jag kan inte mer, har blivit kåt'' viskar jag så bara hon hör det. Jag kysser henne ett antal gånger på halsen innan jag tar bort min hand från hennes bröst och vilar mitt huvud på hennes axel. 
''Vi fortsätter uppe på rummet'' viskar hon och kysser min hals. Jag lyfter ännu en gång upp henne i min famn och börjar gå mot rummet med henne. 
 
Jag slänger ner Kelsey på sängen och lägger mig snabbt över henne. Jag gnider återigen min penis mot henne fast denna gången mycket hårdare och snabbare. Stön lämnar Kelsey's strupe och jag ler stort. Jag drar av hennes gråa v-ringad tröja och kysser henne mellan brösten. Hon rullar runt så att hon ligger överst och lägger en varsin handflata på varsin sida över mitt huvud. Jag lyfter på huvudet och kysser henne. Kelsey slänger håret åt sidan och knäpper upp mina jeans och sliter av dom. Jag lutar mig bakåt och njuter av utsikten medans Kelsey tar av sig sin bh. Jag lägger omedelbart mina händer över hennes stora bröst och börjar smeka. Jag rullar runt så jag ligger överst och sliter av mina kalsonger och hennes trosor. Jag böjer mig ner och börjar suga på hennes vänstra bröstvårta. Kelsey flätar in sina fingrar i mitt hår och stönar högt. 
"Komigen Justin, kör in den i mig!" 
Jag flinar och särar på hennes ben och innan hon har hunnit tänka ordet av har jag kört in min penis i henne. Kelsey stönar högt och oblyg och trycker mig hårdare mot sig. Jag ler mot hennes hals och fortsätter smeka hennes bröst. Jag lyfter på huvudet och möter hennes blick, jag ger Kelsey ett svagt leende innan jag flätar mina fingrar i hennes och lägger våra sammanlänkande fingrar över hennes huvudet och börjar stöta hårt i henne. Jag stannar upp ett ögonblick för att reta Kelsey.
''Snälla Justin, retas inte nu'' flämtar hon och jag lägger mig över henne. Kelsey's naglar borrar sig in i min rygg, det svider men det kommer jävlari vara värt det senare. Jag ger henne ett flin innan jag börjar gunga upp och ner i en rytmisk takt. Kelsey trycker mig hårdare mot henne om det ens går. 
''Hårdare justin aah!'' skriker hon. 
Kelsey rullar runt så hon ligger över mig, hon slänger sitt hår åt sidan så det hänger ner för hennes vänstra axel och sätter sig på min penis innan hon börjar rida på mig. Jag lägger mina händer på hennes höfter och trycker henne hårdare fram och tillbaka. Små stön lämnar min mun, Kelsey börjar rida snabbare och hårdare.
''Stöna baby'' säger jag upphetsat och ger henne en hård kyss som hon passionerat besvarar. Kelsey drar sig undan från kyssen och går av mig innan hon kryper ner till min penis. Jag inser snabbt vad hon tänker göra och skakar på huvudet.
''Varför inte?'' frågar hon och tar min kuk mellan hennes fingrar. Jag drar mina fingrar genom mitt hår och lägger sen min hand på hennes bakhuvud. Hon ger mig ett leende innan hon böjer sig ner och tar min kuk mellan hennes läppar. Jag stönar högt och flätar mina fingrar i hennes hår. Varken jag och Kelsey bryr oss ett dugg om att killarna är därnere och hör oss, vid det här laget så har dom nog redan lämnat huset. 
 
KELSEY'S PERSPEKTIV:

''Babe dra väck huvudet, jag kommer!'' flämtar Justin och försöker få bort mig, men jag smäller bestämt bort hans händer och någon sekund senare får jag all Justin's sperma nerför halsen, jag försöker så gott jag kan svälja allting. Efter att ha svalt det mesta så fortsätter jag och nafsar retsamt honom på vissa ställen trots att han försöker få bort mig. Jag gör som han vill och lyfter på huvudet och möter hans blick. 
''Nu är det min tur'' säger han med sin mörka sexiga röst som lätt kan få mig i säng. Justin rullar runt så han ligger överst och kryper ner så han är i jämnhöjd med mitt underliv. Justin lägger sina händer på mitt innerlår och stretar mina ben fast jag försöker kämpa emot. Han böjer sig ner och börjar slicka på min slida. Jag stönar högt och okontrollerat.
''Snälla, justin väck därifrån!'' stönar jag och Justin lyfter på huvudet och pressar sina läppar mot mina.
''Bara för denna gången'' viskar han mjukt mot mina läppar och kysser dom en gång till.
Jag vänder mig om i hans famn så jag har min rygg mot hans bröstkorg och hans armar runt min midja.
''jag älskar dig'' säger jag och somnar.
 
''Vakna'' viskar Justin i mitt öra och smeker mitt bröst. Jag slår upp mina ögon och stänger dom lika snabbt igen, solen skiner starkt in genom dom blåa gardinerna. Jag blinkar ett par gånger och vänjer mig vid solen.
Jag lyfter på huvudet och pressar mina läppar mot Justins. Hans haka är vilad på min axel, jag lägger min hand på hans kind och smeker med tummen. 
''Torsdag likamed skola'' muttrar jag och slår händerna för ansiktet. Justin tar bort dom och kollar på mig och börjar flina.
''Vad? har jag något i ansiktet?'' frågar jag och lägger mina händer på kinderna. Han skakar på huvudet och lägger sin hand på mitt bröst.
''Vem sa att vi behöver gå till skolan?''
 Jag suckar och reser mig upp, jag drar åt mig täcket och virar det runt min smala kropp.
''Du borde bli av med den vanan'' säger Justin och blinkar med ena ögat, jag himlar med ögonen.
''Ska in och duscha'' säger jag och slickar mig sexigt runt läpparna.
''Jag kommer!'' säger Justin och springer in efter mig till toan.

Hatar verkligen av hela mitt hjärta att skriva en sex scen men jag märkte hur mycket ni längtade efter de ;)
JOKE! xd

Kommentera duktigt för nästa! ;)

Kommentarer
Avsändare: Liv

Awesome kapitel!!!

2012-10-25 @ 18:31:04 -



Avsändare: Elin

Meeer! <3

2012-10-25 @ 19:19:59 - URL: http://phootobyelin.devote.se



Avsändare: JEN..<3

meer älskar det värkligen har bara en litan önskad det är att han typ ska vissa att dom är tilsamans i skolan

2012-10-25 @ 19:26:05 -



Avsändare: Anonym

Omb asbra, meeeeeed!

2012-10-25 @ 19:32:50 -



Avsändare: Anonym

Meeeeeeer****

2012-10-25 @ 19:33:14 -



Avsändare: Anna

Skit bra men längtar till nästa

2012-10-25 @ 19:46:20 -



Avsändare: Emelie

Jätte bra! <3

2012-10-25 @ 19:51:57 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se



Avsändare: Cindy

De var för mkt :/

2012-10-25 @ 21:39:19 -



Avsändare: Anonym

mer!! :)

2012-10-25 @ 23:44:09 -



Avsändare: Michelle

Jag tycker den var bra och jag håller med det var på tiden hahaha.

2012-10-26 @ 14:28:35 -



Avsändare: Loolz

Kan inte hennes föräldrar komma på de snart!? Typ när de hånglar hemma hos henne, haha.. :s PLEASE!?! <3

2012-10-26 @ 17:08:20 -



Avsändare: Anonym

Skit bra )
Fortsätt med att dom typ går in i duschen.....så blir det en till sex scen fast i te hela kapitlet utan typ halva :)

2012-10-26 @ 21:16:53 -



Avsändare: Anonym

mera!!!!:D

2012-10-26 @ 21:25:37 -



Avsändare: klara

meeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

2012-10-27 @ 13:43:09 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback