Published: 2012-10-31 Time: 15:37:14 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 54 - Loving you is suicide

PREVIOUS: ''DU SKA INTE VARA EN HORA, DET VAR INTE DÄRFÖR GUD GAV DIG LIVET!'' skriker min pappa och jag ryggar bakåt, första gången pappa någonsin har kallat mig så. Pappas ord är som slag över käften. 
''Du kan inte hindra mig från att vara med Justin!'' skriker jag och reser mig upp och springer uppför trappan och in till mitt rum. Jag slänger mig på sängen med tårar som rinner hastigt ner för mina kinder. Pappa skulle aldrig kunna hindra mig från att vara med Justin. Han har också varit en tonåring en gång i tiden, han borde förstå mig!

3 DAGAR SENARE (MÅNDAG):

Väckarklockan börjar ringa och jag ger den en så pass hård smäll att den flyger tvärs över rummet och hamnar på golvet en bit bort. Jag har varken snackat med Justin eller mina föräldrar dessa 3 dagar. Justin åkte till Chicago i fredags när han egentligen skulle spendera helgen med mig i San Diego, jag avbokade biljetterna omedelbart, självklart. Jag slänger täcket åt sidan och slänger över båda benen över sängkanten och ett duns, jag sträcker mig lång och gäspar högt. Just då hör jag mamma ropa mitt namn, jag låtsas som om jag inte har hört något och tar min handduk som ligger på skrivbordsstolen och går in och tar en snabb dusch. 
 
Jag slänger snabbt på mig mina svarta tighta byxor och en vit stickad tröja till, jag slänger ut en blick genom fönstret och märker att november börjar rulla in. Innan jag går ut från rummet slänger jag en blick på mig själv i spegeln och tar min väska och går ner för trapporna. 
''Frukost Kelsey'' säger min mamma mjukt och ställer sig i dörröppningen.
''Vill inte ha!'' fräser jag och sliter på mig skorna, jag rycker åt mig min jacka och går ut i kylan. Jag går den långa vägen till skolan och går förbi Haley's hus. Jag ser henne utanför böjd över sin bil och skrapar väck frost. 
''Need some help?'' ropar jag och ökar farten, Haley vänder sig hastigt om och ett leende sprider sig på våra läppar. Hon springer fram till mig och slänger sig runt min hals.
''Jag har hört vad som har hänt'' viskar hon och smeker mitt hår, jag rynkar pannan.
''Hurdå?'' säger jag och möter hennes blick.
''Andrew'' mumlar hon och kollar ner på sina skor, Jag brister ut i skratt och lägger mina händer för mina kinder och huvudet på sned.
''Har min busiga lillebror berättat för dig?'' flinar jag glatt och börjar gå med henne mot bilen. Hon nickar sakta och väntar på min reaktion, 
''Är du inte sur?''
''Absolut inte, mer chockad!'' 
Hon slår mig löst på armen och vi båda hoppar in i hennes bil som har hunnit bli tillräckligt varm.
 
Vi är snabbt framme vid skolan tack vare Haley och hennes bil, jag hoppar snabbt ut ur bilen och hoppas på att få en skymt av Justin. Jag slänger en blick mot hans svarta Lamborghini och hittar honom inte där vid bilen. Jag rycker på axlarna och går till skolans byggnad.
''Kolla!'' viskar Haley och pekar lite diskret på bänken där alla de ''tuffa'' brukar vara. Jag ser en skymt av Justin som leker med Alyara's lockiga hårslinga och röker samtidigt. En suck lämnar min strupe och jag skakar på huvudet och fortsätter in i skolbyggnaden. 
 
Korridorerna som jag har gått igenom i snart 7 år gick jag även igenom idag, med Haley bredvid mig.
''Åh'' suckar hon och jag kollar på henne med en frågande blick.
''Matte med Mr. Fitch'' fyllder hon sen i och kollar ner på sitt schema, jag suckar återigen högt.
''Hur orkar man börja en måndag med matte?!'' utbrister jag och öppnar skåpet med hjälp av min hemliga kod. Jag slänger in min väska och jacka innan jag tar ut mina mattegrejer och börjar gå med Haley till hennes skåp. Första lektionen tillsammans, tack gode gud. 
 
Vi sätter oss längst bak i vänstra hörnet bredvid fönstret, detta klassrummet är nog det största på hela skolan. Jag kollar igenom klassrummet när alla har kommit in, Justin syns inte någonstans. Dörren slängs upp och alla riktar sina ögon mot dörren.
''Mr Bieber och Ms Jensen, ni är 10 minuter sena!'' säger Mr Fitch och jag höjer på ena ögonbrynet, vafan har Justin gjort med Alyara? Det är bara Haley som vet att jag och Justin är tillsammans. 
''Urgh, det äcklet!'' mumlar Haley och jag nickar instämande.
''Ms Graham och Ms Redbird!'' säger Mr Fitch argt och allas blickar vänds mot oss. Jag ser en skymt av Justin's uppspärrade ögon, han har antagligen inte lagt märke till mig förrens nu.
''Någoting ni vill dela med klassen?'' frågar han och jag skakar på huvudet.
''Ja!'' säger Haley och reser sig upp, jag tar ett hårt grepp om hennes arm och drar ner henne på stolen igen.
''Nej!'' väser jag lågt så bara hon hör det.
''Äh, det var inget, Kelsey låter mig inte säga det!'' flinar Haley och börjar trumma med sina naglar mot bordet, jag ger Mr Fitch ett leende innan han vänder sig om mot svarta tavlan igen. Jag slänger en blick mot Justin och ser hans blick vila mot mina, jag himlar med ögonen och vänder bort huvudet mot Eric som sitter framför mig.
''Kels!'' ropar André från andra sidan klassrummet, André, Justin's fiende som är med i Orminge Locos gänget.
''Ja?!'' ropar jag tillbaka och lutar mig tillbaka i stolen så jag möter hans blick.
''Hey snygging, vi har nästa lektion tillsammans!'' flinar han och jag brister ut i skratt.
''Du är galen D!'' ropar jag tillbaka och han blinkar med ena ögat, jag kollar ner i min mattebok och försöker klura ut de konstiga talet. Klockan börjar tjuta och vi alla slänger ihop våra saker och springer ut ur klassrummet.
''Ses på franskan!'' ropar Haley och vi båda går åt varsitt håll. Hennes skåp ligger på andra sidan skolan. Jag låser upp mitt skåp och slänger in mina saker. Jag känner ett par armar runt min midja, jag vänder på huvudet och möter André's blick.
''Det här går bra, fortsätt reta upp jäveln'' flinar André och plaserar en kyss på min hals. Justin's skåp som ligger bredvid mig öppnas och jag möter frustrerat hans blick. André har fortfarande sina armar runt min midja och jag tar ut min bilogibok. 
''Det här suger'' muttrar jag och smäller igen skåpet. 
''André! Kelsey!'' ropar en röst jag har hört förut, jag vänder mig om och möter Jesper's bruna ögon. Jag ler mot honom och vi båda sträcker ut armarna mot varandra. 
''Om blickar kunde döda!'' flinar Jepser i mitt öra och jag förstår omedelbart vad han menar. Jag släpper han och börjar gå mot bilogilektionen med André och Jesper på varsin sida om mig. 
''Kelsey!'' ropar Justin's bekanta röst bakom mig, jag vänder mig om och klistrar på ett kaxigt leende.
''Ja?'' 
Han nickar med huvudet mot utgången och jag skakar på huvudet och slänger en blick på klockan.
''Killar jag kommer snart, ni kan gå sålänge'' säger jag och vänder på huvudet mot dom.
''As you want babe'' flinar Jesper och blinkar med ena ögat, båda vänder sig om och börjar gå i riktning mot biologisalen. När det äntligen är utom synhåll vänder jag mig om mot Justin igen. Justin tar ett steg mot mig och drar ett hårt grepp om min arm så jag flyger upp på skåpet och tappar mina saker, papper flyger runt omkring och boken hamnar på golvet. Smärtan for som blixt genom min kropp och jag gör en grimas.
''Vadfan håller du på med?!'' väser Justin och hans ögon blixtrar av ilska.
''Inget'' säger jag hest när jag äntligen har fått tillbaka andan. Jag blundar och lägger handen för bröstkorgen där smärtan känns som mest. 
''Allt det där med André kallar du inget?!'' fräser Justin och smäller till skåpet bredvid mig med handflatan, jag rycker till och kollar ilsket på honom.
''Så när du kör ner din tunga i Jenna's och Alyara's hals så är det okej men jag kan inte ens umgås med André?'' fräser jag tillbaka och drar fingrarna genom mitt hår. Justin tar ett hårt grepp om min käke och drar mig till sig.
''Du har ingen idé om vad du snackar om!'' ryter han och släpper mig sen, jag masserar min ömma käke och puttar på hans bröstkorg så han tappar balansen. 
''Du kunde inte ens offra en helg för att åka till San Diego med mig, du har inte hört av dig på 3 dagar och nu blir du arg för att jag umgås med André och Jesper? Vadfan är det med dig egentligen?''
''Dom försöker utnytjja dig!'' fräser han och tar ett steg.
''Varför ska jag tro att dom försöker utnyttja mig när du är precis likadan?''
''Jag är din pojkvän Kelsey!'' 
''Yeah, as if that makes any sense''
''Det är väl självklart!'' 
''Du har inte hört av dig på 3 dagar Justin!''
''Du svarar ju inte på din mobil!''
''Har du redan glömt Justin? Wow, tjejen som fick dig att glömma de måste ha varit jävligt bra i sängen!'' 
''Ja det är hon verkligen, I fucked her brains out, I thrusted into her so hard she was moaning my name the whole hour I was in bed with her."
''You fucking asshole!'' skriker jag och slår honom gång på gång på hans bröstkorg och överallt där mina armar kunde nå. 
''Kelsey!'' ropar någon och tar tag i mina armar som flyger hejvilt. Jag kollar åt sidan och möter Damon's blick. Jag gömmer mitt ansikte i hans hals och låter tårarna rinna ner förfullt.
''Vad i helvete var det bra för Justin?'' fräser Quinn.
''Hon ville veta!''
''Mer än hälften är inte ens sant!'' väser Bruce och ställer sig bredvid Justin. 
''Varför försvarar alla henne?'' frågar Justin och kollar på killarna
''Har du öppnat dina ben för dom också Kelsey?'' fortsätter Justin och riktar frågan mot mig. Damon tar ett hårdare grepp om mig och viskar i mitt öra att jag inte ska lyssna på honom.
''Justin det räcker!'' skriker Quinn och smäller till Justin på bröstkorgen. Justin fnyser och hans blick vandrar mellan oss alla,
''JUSTIN!'' skriker en tjejröst som hejdar oss alla, en tjej som ungefär två-tre år yngre än mig springer fram till Justin och lägger armarna runt hans hals.
''Det är hans lillasyster Jazmyn'' viskar Damon i mitt öra och jag nickar mot hans bröstkorg. Min blick slits inte från Justin och den lilla flickan. Jazmyn släpper Justin och kollar på mig och Damon och går fram till oss.
''Hej!'' säger hon och ger mig ett leende som är likt Justin's på pricken. Jag släpper Damon och tar ett steg mot henne.
''Hej, Kelsey!'' säger jag och försöker le mellan alla tårar som rinner ner för mina kinder samtidigt som jag sträcker ut handen mot henne
''Jazmyn, Justin's lillasyster'' säger hon igen och skakar min hand och ler mot mig. Jag ler tillbaka och släpper henne. 
''Jag hörde allting Justin och det är verkligen otroligt dumt gjort av dig!'' fräser hon och vänder sig mot Justin igen. ''Jaz..-''
''Nej Justin, jag är besviken'' mumlar hon och börjar gå mot utgången. Jag höjer på ena ögonbrynet mot Quinn.
''Hon är den enda tjejen som kan få Justin att ångra något medans du fyller honom med kärlek och allt det däraa skitet inom förhållande'' säger Bruce. 
''Kör mig hem Damon'' säger jag och öppnar mitt skåp och tar mina saker. Damon tar bilnycklarna från Bruce och börjar gå med mig ut. 
''Det där Justin sa är inte ens sant, vi var med honom i Chicago..'' mumlar Damon.
''Jag vill inte prata om det'' säger jag och hoppar in i framsätet. Justin och Jazmyn står en bit bort och argumenterar. Jag torkar mina tårar med baksidan av min hand och drar sen mina fingrar genom mitt hår.
''Det här måste få ett slut!'' säger jag och kollar på Damon med en bestämd och säker blick.

DA DA DAAAAAM!
Jag har fått en suverän idé men ni kommer hata mig säkert när ni får reda på vad jag tänker på , detta kapitlet blev rättså långt xd
& jag läääääängtar tills jag får veta era reaktioner! :'D
 
13+ kommentarer för nästa! 

Kommentarer
Avsändare: Linnéa

Meer! jätte spännande och du skriver jätte bra :))

2012-10-31 @ 16:03:39 -



Avsändare: Liv

Awesome kapitel!!!!!!!!!!!!!!

2012-10-31 @ 16:08:18 -



Avsändare: Alice

MER:)

2012-10-31 @ 16:09:37 -



Avsändare: Sanna

Riktigt bra novell, trotts att jag inte alls gillar Justin (hans musik m.m).

Svar: haha ttack! får man fråga varför du inte gillas Justin? :)
None None

2012-10-31 @ 16:11:19 - URL: http://nattstad.se/whitemoon



Avsändare: Hanna

askalasbra! :D

2012-10-31 @ 16:22:02 - URL: http://iwnfy.blogg.se



Avsändare: emilia

MER! sjukt bra!

2012-10-31 @ 16:31:03 -



Avsändare: Elin

Meeer! :k)

2012-10-31 @ 16:31:40 - URL: http://phootobyelin.devote.se



Avsändare: jen..<3

det var grymt bra. jag tror det blir grymt bra vi brukar tycka om dina ider

2012-10-31 @ 16:59:33 -



Avsändare: Emma (:

sjukt bra! mera (:

2012-10-31 @ 17:30:54 -



Avsändare: Anonym

Du vet hur galen jag bliiiir!!!! Meeeer för gudsskull!;)<3

2012-10-31 @ 17:54:32 - URL: http://justindrewbiebeerr.blogg.se



Avsändare: tova

OOMMMGG!! bli författera för faaan !! hahah,, du är bääässttt

2012-10-31 @ 18:03:17 -



Avsändare: Jenny

Skit bra

2012-10-31 @ 18:28:49 -



Avsändare: Amanda

Skit bra!!!!!!! :D

2012-10-31 @ 19:42:05 -



Avsändare: Alicia

Åhh bästa kapitelt på länge!! ÄLSKAAA :D

2012-10-31 @ 19:53:30 -



Avsändare: matilda

MMMMMMMMMMMMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!

2012-10-31 @ 20:55:13 -



Avsändare: Emelie

As bra! <3

2012-10-31 @ 23:20:59 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se



Avsändare: Cindy

Så jävla braaaa!<3

2012-11-01 @ 00:04:29 -



Avsändare: Sanna

Inte varit inne på denna blogg på länge, men jag gillar inte Justins musik, han sjunger kasst och är inte speciellt snygg heller. Gillar inte hans musik helt enkelt sen säger jag inte att jag inte gillar honom som person för jag vet ju inte hur han är irl

Svar: okej men vi alla tycker olika & jag dömer dig inte, vi kan inte gilla alla & alla kan inte gilla oss, right? :)
None None

2012-12-18 @ 17:36:43 - URL: http://nattstad.se/whitemoon



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback