Published: 2012-10-21 Time: 17:23:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 48 - We're gonna find her, relax bro

PREVIOUS: ''Varför reagerade Justin sådär? Vem är killen? hans lillasyster?'' frågar han och en tår rinner ner för min kind, det är alldeles för tidigt för Andrew till att veta saker och ting. Jag har inte tänkt mig att det ska gå så långt, att jag var så dum och inte lyssnade på Loana från första början, jag har dragit in mig själv i detta och snart skulle min lillebror få veta och själv bli indragen.
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
 
Det skulle inte gå så långt, jag har lagt min familj i ett tryggt förvar men antagligen var det egentligen inte så tryggt som jag trodde, den sista människan på jorden fick tag på min lillasyster som betyder hela världen för mig. Han kommer göra allt i sin makt för att krossa mig och det kommer han att lyckas med, vi är tvungna att komma på en plan så fort som möjligt. Det här är inte planerat, det är inte meningen att de skulle hitta henne. Jag har lagt henne på en öde ö tillochmed. Där bara jag och mina killar visste vägen, den ön jag skulle ta med Kelsey på i början av vårt förhållande då hon hade riktat en kniv mot min hals, men vad trodde jag egentligen? det är väl klart som fan att dom har spioner, i den här världen gör man inte något utan att dom andra gängen runtom i världen fick veta det. Gängen som efter flera år har försökt få ner mig och grabbarna, men ingeting kan stoppa oss. Jag ska få tillbaka min lillasyster, hel. Om jag nu ska behöva spilla kött och blod så gör jag de, Jazmyn är inte vem som helst. Hon är en del av mig, Justin Bieber.

Jag reser mig upp från golvet med hjälp av Damon och Quinn som har sträckt ut sina händer. Jag går in till vardagsrummet och tätt efter så kommer grabbarna, det var dags att göra upp en plan. Jag sätter mig i soffan som är längst in mot väggen och lägger upp benen på bordet och lutar bak huvudet mot nackstödet. 
''Är det killen jag tänker på?'' frågar Bruce.
''Timothy Davids, isåfall ja!'' muttrar jag, hinner inte mörda den ena innan den andra poppar upp och gör någon jag älskar illa. 
''Vi måste ta reda på vart han befinner sig just nu'' säger Damon och tar fram en karta. Jag kliar mig på naken och pekar omedelbart på Chicago, killarna höjer på ena ögonbrynet och jag rycker på axlarna.
''En känsla'' säger jag och svarar på deras blickar
''Ska vi följa våra känslor så kommer vi ingenstans ju'' muttrar Quinn och jag suckar högt.
''Förresten, lillebror vill hälsa på'' säger Damon och kliar sig på huvudet. Mina mungipor åker upp till ett leende. Damon's lillebror är min homie, vi kommer jättebra överrens. Han är som oss fast med i ett annat gäng som vi ibland brukar samarbeta med. Vi kan ha med honom i vårt gäng men Damon vill inte det, han är för rädd om hans bror. Damon's mobil börjar ringa, han slänger en blick på displayen och suckar.
''Ja vad är det Chase?'' frågar Damon, Chase är namnet på Damon's lillebror som är lika gammal som mig men man kan tro att han är äldre pågrund av hans biffiga kropp.
''Kom över'' säger Damon och biter ihop käken.
''Chase och hans gäng kommer över, de ska hjälpa oss med att hitta din lillasyster, jag nickar och ger honom ett leende som han fejkat besvarar. Dörren slängs upp och Chase kommer in med sina grabbar tätt efter sig. 
''Aye bro!'' säger jag glatt och reser mig upp. Jag ger honom en broderlig kram som han med glädje besvarar. Chase är ledaren i gänget och han var farligare än Damon, kollar man på Damon och Chase så kan man se att på vissa ställen så liknar Chase Damon. Jag hälsade på resten av killarna som bestod av Arwin, Seth, Carlos och Ian. Det var sånt typiskt tonårsgäng men farliga är dom, Jag och mina grabbar tar hand om lilla Stratford medans Chase och hans killar har andra städer runt omkring i Kanada.
''Hört att du har en flickvän B, vart är hon?'' flinar Carlos och smäller mig skämtsamt på axeln, 
''Hon är hemma'' svarar jag nonchalant och rycker på axlarna.
''Jag vill se henne'' säger Chase och sätter sig upp som innan låg ner i sin brors famn.
''Glöm det Chase, she's my girl'' 
''Komigen, vi ska bara se på henne'' flinar Arwin och blinkar med ena ögat.
''Är hon snygg bror?'' frågar Chase Damon och knockar honom på axeln.
''Får jag svara Justin?'' frågar Damon coh kollar på mig med ett brett flin på läpparna, jag nickar och ler stort.
''Hon är jävligt sexig!'' svarar Damon och brister sen ut i skratt.
 
''Justin!'' hörs två pipiga tjejröster från hallen, killarna blir tysta och ett leende leker på mina läppar.
''Hey babe'' säger jag och ler stort mot Kelsey, Haley ställer sig bredvid henne och lägger armarna i kors.
''Vem är din babe?'' frågar Chase och hans blick vandrar mellan Kelsey och Haley.
''Kelsey'' svarar jag och ger henne ett varmt leende, hennes blick slits inte från Chase och hans killar.
''Vem är de?'' 
Haley pekar omedelbart på Kelsey och tar ett steg åt sidan, Kelsey börjar röra på sig och slänger sig ner i mitt knä, jag ger Chase en hotande blick.
''Chill bro!'' flinar Chase och lägger upp händerna i försvar. Kelsey höjer ena ögonbrynet och jag lägger armen runt hennes midja, hon drar fingrarna genom hennes långa bruna hår och jag böjer mig ner och plaserar en mjuk kyss på hennes läppar. Haley sätter sig ner på tvåsitts-soffan bredvid Damon och lägger det ena benet över andra som är sååå typiskt tjejer. 
Kelsey drar sig undan och reser sig upp, hon går fram till Haley och sätter sig i hennes knä. Jag böjer mig fram och låter mina armbågar vila på varsitt knä. 
''Skulle du göra de?'' viskar Haley tillräckligt hörbart för mig som sitter någon meter bort. Kelsey nickar och böjer på huvudet så hennes hår faller åt sidan och täcker hennes och Haleys ansikten.
''Göra vad babe?'' frågar jag nyfiket och slickar mig runt läpparna. Kelsey rycker på axlarna och skakar på huvudet.
''Inget särskilt''
Var det något jag föraktade mer än folk som himlar med ögonen åt mig eller höjer rösten när dom pratar med mig är när Kelsey undanhåller saker och ting för mig. Grabbarnas blick vandrar mellan mig och Kelsey.
''Hatar du mig fortfarande?'' frågar Damon och vrider på huvudet så han kan möta Kelsey's blick.
''Nej'' mumlar hon och sätter sig ner på golvet mellan Haley's ben. Damon klappar henne på huvudet som om hon vore en liten barnunge. Kelsey reser sig upp och borstar av smutsen som kanske har fastnat på hennes sexiga rumpa. Kelsey tar Haley's hand och drar henne upp ur soffan. De flätar sina fingrar med varandra och ställer sig i dörröppningen. 
''Kom hit baby'' säger jag och sträcker ut armen mot henne, hon tar tag i min hand och sätter sig i mitt knä.
''Så, hur är det att vara tillsammans med Justin?'' frågar Ian och flinar, Kelsey kollar ner på mig och möter sen hans blick.
''Det är väl.. okej'' säger hon och rycker på axlarna, jag spärrar upp mina ögon.
''Så varje gång vi har sex är okej? inget mer?'' utbrister jag och det blir alldeles tyst i rummet. Haley's haka for ner till golvet och Kelsey spärrar upp sina ögon och blir tomatröd i ansiktet. Hon reser sig upp och springer ut ur huset. Jag inser just precis vad jag har sagt och gömmer ansiktet i händerna.
''Fuck!'' säger jag och smäller knytnäven i bordet och reser mig upp och springer ut efter Kelsey.

Hur hade ni reagerat ifall er pojkvän hade sagt så offentligt?
 
8+ kommentarer för nästa, & skriv vad ni tycker om kapitlet vill jättegärna veta vad som är bra/dåligt så jag kan göra bättre ifrån mig på nästa kapitel.

Kommentarer
Avsändare: Alice

Mer
Allt:D

2012-10-21 @ 17:42:24 -



Avsändare: JEN..<3

jag tycker det är jätte bra det är värkligen höjdpunkten på dagen

2012-10-21 @ 18:22:21 -



Avsändare: Hanna

Skit bra men lite romantisk och gör inte så att de bråkar eller tjafsar så mycket det blir tråkigt

2012-10-21 @ 18:25:40 -



Avsändare: emeliebieber

Allt var bra! Mera! :D

2012-10-21 @ 18:45:43 -



Avsändare: Emelie

Det får inte hända något med Kelsey nu!!!
Jätte bra!! <3

2012-10-21 @ 19:20:31 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se



Avsändare: Linn

Mer !

2012-10-21 @ 19:21:05 -



Avsändare: hana

Omg fet bra kapitel har nig läst den 8 gånger nu

2012-10-21 @ 21:02:01 -



Avsändare: Anonym

jättebra! mer :)

2012-10-21 @ 21:50:03 -



Avsändare: Anonym

Jääääättebra! Meeeeeeer!

2012-10-21 @ 22:44:49 -



Avsändare: bieber<3

så jävligt bra! snälla meeer!<3
jag skulle få damp om Jag var kelsey

2012-10-22 @ 16:05:45 -



Avsändare: Michelle

Inte för att jag har någon kille eller att en kille har sakt så till mig men jag hade gjort samma sak. Justin fick det att låta som hon typ vore en ho.... (skriver ej klart eftersom jag inte vet hur åldern är här.) Jag vet inte vad det är som är dåligt men det kanske kan vara att dom bråkar så ofta och det är inte roligt. Anars är allt bra. Hoppas på nästa kapitel snart.

2012-10-22 @ 17:16:57 - URL: http://twitter.com/michan_94



Avsändare: Clarabaajs

Skitbra! Meeeer :D

2012-10-22 @ 19:17:22 - URL: http://awesomeclara.blogg.se



Avsändare: Alicia

MEeeer

2012-10-22 @ 19:32:36 -



Avsändare: Linnéa

meer så bra :D

2012-10-22 @ 21:40:27 - URL: http://justbelive.bloggplatsen.se



Avsändare: Cindy

Fy fan vad skämigt :$ meer!

2012-10-22 @ 22:55:35 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback