Published: 2012-10-27 Time: 13:59:50 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 51 - Oh snap that bitch

PREVIOUS: ''Vem sa att vi behöver gå till skolan?''
 Jag suckar och reser mig upp, jag drar åt mig täcket och virar det runt min smala kropp.
''Du borde bli av med den vanan'' säger Justin och blinkar med ena ögat, jag himlar med ögonen.
''Ska in och duscha'' säger jag och slickar mig sexigt runt läpparna.
''Jag kommer!'' säger Justin och springer in efter mig till toan.
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Jag hoppar ner för dom tre sista trappstegen som en barnunge och hittar killarna som vanligt i vardagsrummet. Jag klistrar på ett leende och lutar mig mot dörröppningen.
''Du verkar ha de gött däruppe'' flinar Ian och mitt leende blir bredare. Jag nickar sakta med huvudet och sätter mig ner på soffan bredvid Bruce.
''Vart är dom andra killarna?'' frågar jag och kollar efter Arwin, Seth och Carlos. 
''De gick till affären för att handla in mat'' svarar Damon och jag brister ut i skratt, det är inte alls ofta de går till affären och köper in mat, då de gör de så kan man nästan tro att dom har hittat någon snygg guzz därute. 
''Har ni hittat min syster?'' frågar jag och byter samtalsämne, killarna blir tysta och börjar skruva osäkert på sig. 
Min blick vandrar mellan dom och jag känner hur mitt tålamod börjar rinna ut som sand.
''Njaaa'' säger Chase och sätter sig ner på den tomma platsen på min vänstra sidan, jag lutar huvudet på sned och höjer på ena ögonbrynet. 
''Du hade rätt!'' säger Chase till sist, en liten bit av med skuttade upp och ner av glädje medans resten av mig satt på helspänn och lyssnade intensivt. 
''Han är i Chicago'' säger Arwin och kommer in med två påsar full med mat i varsin hand. Tätt intill honom står Seth och Carlos med några få saker i händerna.
''Hej'' säger Kelsey och ställer sig mitt i hela rummet. Jag sträcker ut min hand mot henne och drar in henne i min famn. Jag plaserar en kyss på hennes hals och kollar sen på Arwin.
''Hur fick ni den informationen?'' frågar jag och Arwin nickar mot Kelsey och rynkar pannan. Jag nickar sakta och tar ett djupt andetag. Det kliar i fingrarna. Jag vill bara upp, ta min pistol och åka till Chicago och skjuta skallen av Thimothy. Kelsey lägger sin arm runt min nacke och jag vägrar möta hennes blick. Ibland hatar jag att Kelsey kan förändra mig genom att bara ge mig en blick. 
 
''Loana!'' ropar jag och vänder huset upp och ner. Jag suckar högt av frustration och springer upp för trapporna som är gjorda av glas. Det här huset var enormt och ägdes av Loana, hon fick det i födelsedagspresent av sin pappa. Själv tycker jag att det är överdrivet mycket, att ge ett helt hus till sin dotter som inte kan ta ansvar och själva huset är värt flera miljoner men det roliga med hela det här är att Loana inte bor här, hon bor hemma hos mig och killarna. Så egentligen är det slöseri med pengar. 
''Seriously Loana, jag vill inte leka kurragömma'' ropar jag och öppnar en sovrumsdörr av alla hundra som finns här uppe på övervåningen, jag suckar högt och fortsätter gå längre ner i korridoren.
''Lol, det är jätteviktigt!'' ropar jag irriterat och kollar i nästa rum som var helt tomt där också, 
''Men vafan!'' muttrar jag för mig själv och går ännu längre ner i korridoren och stannar framför mitt och hennes sovrum. Hennes klingande skratt hörs därinnefrån och jag pressar mitt öra mot dörren. 
''Bästa sexet jag någonsin har haft!'' hör man Loana stöna därinnefrån, jag spärrar upp mina ögon och känner på handtaget, öppet. Jag sparkar ilsket upp dörren och ser det värsta, det man aldrig någonsin vill se.
Sin älskade med sin bästavän. Loanas ögon vidgas och jag känner hur Thimothy's hånfulla skratt kryper mig upp längs ryggraden. Jag hoppar på Thimothy och sparkar honom på magen ett antal gånger, jag hör Loana's skrik bakom mig men det är ingeting jag bryr mig om för tillfället. Jag låter ilskan ta över mig och slår killen som skulle föreställa min bästavän, min broder gul och blå. Jag knyter knytnäven och måttar ett par slag mot hans ansikte. Efter att ha slått honom till blods så går jag av honom och tar fram min pistol och avfyrar ett skott mot hans lår.
''Det där är för att du tog min tjej och det här är för mitt hat till dig'' säger jag och avfyrar ett andra skott mot hans axel. Jag lägger pistolen mot min hud innanför tröjan igen och vänder mig om mot Loana som står med täcket runt sin välformade kropp. Jag går med sakta steg mot henne och hon skakar på huvudet samtidigt som hennes tårar trillar ner för hennes kinder. 
''Justin, snälla låt mig förklara'' snyftar hon och backar in i väggen, jag går tillräckligt nära henne och stannar några centimeter bort, inte långt ifrån och inte för nära. Jag skakar på huvudet och flätar in mina fingrar i hennes hår coh drar henne mot mig, jag bryr mig inte om att hon får ont. Jag kollar på henne med hat, äckel och besvikelse i blicken. Jag höjer min vänstra hand och slår henne tvärs över ansiktet, det är allra första gången jag någonsin höjer min hand mot en tjej och även den sista. Jag låter henne ligga där på golvet med smärtan och vänder ryggen och går iväg. Det är då jag lovar mig själv att aldrig någonsin falla för någon.
Och det är även då jag blir en av Stratford's farligaste gängmedlemmar.

''Älskling?'' frågar Kelsey oroligt och skakar på min axel, jag skakar på huvudet och fokuserar min blick på henne. Min arm tar ett hårdare grepp runt hennes midja, jag biter hårt ihop käkarna och kollar på våra sammanlänkade fingrar och tar ett djupt andetag. Jag puttar ner Kelsey på soffan bredvid mig och reser mig upp, jag tar mina skor i handen och smäller igen ytterdörren hårt efter mig. Den kalla vinden slår mot mig, jag sätter mig ner på trappan och slänger på skorna och börjar gå mot min röda bil. Jag ska hitta Thimothy och jag ska även döda honom denna gången utan någon tveka. Jag låser upp bilen med hjälp av nyckeln jag har lagt ner i mina byxor utan jag har märkt det. Jag sätter mig bakom ratten och kollar på den digitala klockan som snart visar 19:00. Jag lutar huvudet bak mot nackstöder och plockar upp min mobil från fickan.
''Marion, vi har ett uppdrag'' säger jag och sväljer hårt.
 
KELSEY'S PERSPEKTIV:
 
''Dafuq?!'' säger jag och kollar ut genom fönstret på Justin's ryggtavla. Jag vänder mig om mot killarna och slår ut med armarna.
''Gjorde jag något fel?''
De skakar på huvudet och en suck lämnar Damons mun.
''Åk till Haley Kels'' säger Bruce och reser sig upp, denna gången lämnar en suck min mun. Jag gör som Bruce säger och går upp till rummet för att byta om och ta mina saker. Jag vänder Justin's gaderob upp och ner och hittar till slut ett par svarta pumps, slitna jeans och en grå pösig tröja med ett svart tjockt bälte runt midjan. 
''Perfekt!'' viskar jag till mig själv och sliter på mig kläderna utan att bry mig om vem som är ägaren. Jag vrider och vänder på mig framför spegeln och förengångsskull känner jag mig vacker. Jag släpper ut mitt bruna långa spikraka hår som når mig till midjan och puffar till det vid sidorna så det får lite volym. Jag ler mot mig själv i spegeln och går sen ner för trapporna.
''Kan någon köra mig eller ska jag ta en taxi?'' frågar jag försiktigt och lutar mig mot dörröppningen.
''Jag kör dig'' säger Damon's lillebror som antagligen heter Chase. Jag ger honom ett leende och går före honom ut till hallen. 
 
''Du kommer väl tillbaka hit?'' frågar han när han har stängt dörren och startat motorn, jag skakar på huvudet.
''Nej'' säger jag och kollar ut genom fönstret, Justin's röda bil syns inte någonstans på parkingsplatsen och en suck lämnar min mun.
''Oroa dig inte, det kommer inte hända honom något'' säger Chase och jag rycker till, och vänder huvudet mot honom men mjuknar snart upp.
''Det är inte de'' suckar jag och lutar mitt huvud bak på nackstödet. 
''Vad är det då?'' frågar Chase och slänger en blick på mig.
''Han är så.... hem-, nej jag vet inte''

 Kommentera.

Kommentarer
Avsändare: emeliebieber

Jaa bra kapitel mera det är så spännande!! :D <3 ♥

2012-10-27 @ 15:09:56 -



Avsändare: JEN..<3

meer

2012-10-27 @ 15:23:23 -



Avsändare: Hanne

Lite tråkigt men ändå bra o nöjd

2012-10-27 @ 16:24:22 -



Avsändare: Emelie

Jätte bra! <3

2012-10-27 @ 16:47:45 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se



Avsändare: Steffi

Bra kapitel :) <33

2012-10-27 @ 18:13:43 -



Avsändare: Anonym

Skiiiiitbra! Du är asduktig! Meeeeeeer!

2012-10-27 @ 18:21:47 -



Avsändare: Mathilda

Jag tänkte börja läsa den novellen som du håller på med nu, men hittar inte kapitel 1 och 2.. Skulle du kunna ge mig länkarna till dem? :)

Svar: http://swaggielicious.blogg.se/category/slam-my-way-to-romance-1.html längst ner hittar du dom ;)
None None

2012-10-27 @ 18:54:42 -



Avsändare: Cindy

So good! Give me moooooore!

2012-10-27 @ 21:16:42 -



Avsändare: Anonym

Awesome kapitel!

2012-10-27 @ 21:51:30 -



Avsändare: tova

superdupermegaskit BRA !!

2012-10-27 @ 22:15:36 -



Avsändare: liza

MEEER!!!!

2012-10-27 @ 22:50:10 - URL: http://justinbiebnovell.blogg.se/



Avsändare: Michelle

Jag gillar det jätte mycket

2012-10-28 @ 09:46:58 -



Avsändare: bieber<3

Meeeeeer! Lol jag spärrde upp ögonen när loana sa 'bästa sexet jag någonsin haft typ'

2012-10-28 @ 12:25:13 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback