Published: 2012-10-30 Time: 09:57:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 52 - Ain't I good enough?

PREVIOUS: ''Oroa dig inte, det kommer inte hända honom något'' säger Chase och jag rycker till, och vänder huvudet mot honom men mjuknar snart upp.
''Det är inte de'' suckar jag och lutar mitt huvud bak på nackstödet. 
''Vad är det då?'' frågar Chase och slänger en blick på mig.
''Han är så.... hem-, nej jag vet inte''
 582045_299446630136080_839014173_n_large
 
KELSEY'S PERSPEKTIV:
 
''Tack!'' säger jag och stiger ut ur bilen, innan jag smäller igen dörren så ger jag honom ett leende som han glatt besvarar. Jag vänder mig om och springer upp för Haley's tre trappor och öppnar hastigt dörren och stänger den snabbt efter mig. 
''Hej!'' ropar jag och går först in till köket och hälsar på Elizabeth, hon ger mig ett varmt leende och drar in mig i sin famn, jag kramar hårt tillbaka och byter ett par ord med henne och går sen upp för trappan och rakt in i Haley's rum
''Heeeeeeeey!'' säger jag och förlänger e:t. Haley slår upp sina ögon och gäspar högt. 
''Upp med dig!'' säger jag och smäller till henne med en kudde som jag plockade upp från hennes golv. 
''Klockan är 19:00, man sover vid denna tiden!'' fräser hon och jag skakar ivrigt på huvudet.
''De är just det man inte gör!'' säger jag och brister ut i skratt. Haley lyfter på huvudet och kollar på mig med en frågandes blick, jag rycker på axlarna och vänder ryggen mot henne och ställer mig framför hennes bodyspegel.
''Gå upp och klä dig sexigt så får du veta!'' säger jag hemlighetsfull och vänder mig mot spegeln igen och spanar in mig själv. Jag ser rätt okej ut med kläder som inte tillhör mig. 
''Vart ska vi?'' frågar Haley och reser sig upp, jag rycker på axlarna och kladdar på lite mascara på mina korta ögonfransar, 
''Vad säger Justin om de då?'' flinar Haley och ställer sig framför mig och kletar på lite mascara hon med. Jag rycker på axlarna återigen och lägger tillbaka mascaran i neccesären. 
 
''Justin kommer döda mig när han får reda på detta'' muttrar Haley och öppnar dörren in till Matt's hus, musik dunkas på högsta volym och ett leende sprider sig över mina läppar. Vi kommer hit för att göra något galet, inte bry oss om vad justin kommer säga.
''Komigen Hal släpp loss, imorgon är de ju skola vi kommer ju dränka oss själva med plugg'' säger jag envist och går omdelbart fram till bålen och häller upp dricka i varsitt rött plastmugg. Jag räcker Haley den ena plastmuggen och börjar gunga fram och tillbaka i takt med musiken. 
''You've got to be kidding me!'' utbrister jag och tappar hakan, Haley slår till mig löst på armen och jag pekar på Jenna som står en bit bort med tungan nerkörd i någon bekant's hals. 
Vi smyger närmare och jag sätter drickan i halsen, musiken stängs av och allt som hörs är mig och mitt våldsamma hostande. 
''What the fuck?!'' fräser Haley argt och ger Jenna en smäll över käften. Justin kommer fram till mig och lägger sina händer på mina höfter.
''Rör mig inte!'' säger jag och smäller väck hans händer, Haley ställer sig mellan mig och Justin och lägger sina händer på hans bröstkorg. När jag äntligen har slutat att hosta ställer jag mig bakom Haley, killarna springer in genom Matt's dörr och ställer sig bredvid mig.
''Vad händer?'' frågar Damon som står på min vänstra sida.
''Han körde ner sin tunga i hennes hals!'' skriker jag och pekar på Jenna, Bruce suckar och kollar besviket på sin dotter.
''Sorry Bruce but are you a fucking slut?'' frågar Quinn argt och ställer sig farligt nära Jenna. Jenna fnyser och smeker Quinn med pekfingret över hans käkben, jag sliter inte bort min blick från Justin och skakar sen på huvudet. Jag drar handen genom mitt hår, varför har jag alltid oturen att hitta min kille på samma fest och dessutom tungan nerkörd i den största horan av dom alla? 
''Hur kan du Justin?'' frågar jag och en hård klump bildas i min strupe, han tar ett steg fram och lägger sin hand på min kind och lutar sin panna mot min.
''Jag kämpade emot Kels, jag gjorde verkligen det''
''Inte för att förstöra stämningen men Justin kämpade faktiskt emot men du hann inte se det Kels för du började hosta som fan'' mumlar Haley, jag blundar och tar ett djupt andetag. 
''Vi tar det där ute Justin'' säger jag och flätar mina fingrar med hans och drar ut honom ur huset. Vi börjar gå en promenad under tystnad.
''Det var inte meningen Kels'' mumlar han och lägger sin arm runt min midja. Jag rycker på axlarna och väntar på att han ska börja förklara innan jag drar min slutsats.
''Vad hände?'' frågar jag och ger honom en blick innan jag går djupare in i skogen.
''Jag kom dit, har knappt varit där i en halvtimme innan Jenna kommer fram till mig och kör ner sin tunga i min hals. Som Haley sa, du hann inte se att jag försökte putta bort henne för att du började hosta som fan'' mumlar Justin och går efter mig med händerna nerkörda i fickorna. 
''Är inte jag tillräckligt bra? räcker det inte med en tjej Justin?'' frågar jag och vänder mig om mot honom. Justin kollar ner på sina skor och börjar sparka på en sten. 
''Du är för bra för mig Kelsey, du förtjänar någon som ger dig det du vill, det jag inte kan ge dig''
''Vad menar du?''
''Jag kan inte vara den personen du vill att jag ska vara, jag kan inte ge dig den kärleken. Du är för bra för mig helt enkelt, du förtjänar någon bättre, någon som behandlar dig rätt'' säger han och en tår rinner snabbt ner för hans kind, han torkar snabbt bort den och kollar mot vattenfallet vi har stannat vid.
''Varför låter du inte människorna se det goda i dig?'' frågar hjag och slår ut med armarna.
''När folk ser det goda så förväntar dom sig att man ska vara en sån hela tiden''
''Och jag vill inte behöva leva upp till någons förväntningar'' fortsätter han och tar ett djupt andetag.
''Älskling'' mumlar jag och lägger mina händer på hans kinder, jag pressar mina läppar mot hans och lägger mina armar runt hans hals. Justin bär upp mig och trycker upp mig mot ett träd och fördjupar kyssen. Jag avbryter kyssen och smeker han på kinden med baksidan av mina fingrar.
''Jag älskar dig, bara dig Kelsey Elleen Graham'' flinar han mot mina läppar och kysser dom mjukt. 
''Jag älskar dig med Justin Drew Bieber''
 
''Och så hittar man turturduvorna här, not surprised'' flinar Damon och ställer sig under lyktstolpen så ljuset reflekteras på honom. Jag räcker ut tungan mot honom som en barnslig 3-årig och hoppar ner från Justin's famn.
Jag flätar mina fingrar med Justin's och börjar gå tillbaka till dom andra, jag ger Damon en smäll på axeln när vi går förbi honom. Damon ger mig mördarblicken och jag gömmer mig skrattandes bakom Justin. 

Allting fixade sig & i nästa kapitel funderar jag på att ställa till med en ordentlig scen ;)
EDIT: jag har ändrat Jayla's namn, härochmed så heter hon Jenna ;)

Kommentarer
Avsändare: Janet Belieber

meeeer :)

2012-10-30 @ 11:52:42 -



Avsändare: emeliebieber

Mera!! Älskar din novell!! <3 <3

2012-10-30 @ 11:58:42 -



Avsändare: Emelie

Jätte bra!!! <33

2012-10-30 @ 14:03:27 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se



Avsändare: JEN..<3

det här var grymt bra gör gärna det du har tänkt och det kan gärna ta något kapitel innan det löser sig

2012-10-30 @ 14:16:01 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback