Published: 2012-10-31 Time: 19:59:47 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 55 - Life is a gamble

 PREVIOUS: ''Det där Justin sa är inte ens sant, vi var med honom i Chicago'' mumlar Damon.
''Vill inte prata om det'' säger jag och hoppar in i framsätet. Justin och Jazmyn står en bit bort och argumenterar. Jag torkar mina tårar med baksidan av min hand och drar sen mina fingrar genom mitt hår.
''Det här måste få ett slut!'' säger jag och kollar på Damon med en bestämd och säker blick.
KELSEY'S PERSPEKTIV, 1 ÅR SENARE:

Jag har varken snackat med mina föräldrar eller Justin på 1 år, då vi har pratat så har vi bara börjat bråka. Enligt ryktena så har Justin flyttat till New York och skaffat en ny flickvän och blivit värre än förr. Han har tagit över New York med killarna och brukar hälsa på lilla stratty då och då. Jag har hållt kontakten med killarna och ibland har jag hälsat på Jazmyn lite då och då som bor här i Stratford i Justin's gamla hus. Nu undrar ni säkert vad som har hänt med mig? Jo, pappa behöll min mobil tills nyår som han sa, när jag fyllde 18 flyttade jag omedelbart ut från mina föräldrars hus, efter ett tag flyttade Andrew till mig. Haley ska snart flytta in här hon med och huset är ganska så stort, vi alla får plats. Jag tog examen och bestämde mig för att jobba i något år innan jag fortsatte i skolan. Jag har förändrats ganska så mycket, både utseendemässigt och personligheten. Jag kan väl säga att jag inte är så kristen av mig längre, detvillsäga, jag besöker inte kyrkan varje söndag som jag brukade göra. Killarna har lovat att dom snart ska komma och hälsa på mig. Orminge Locos har splittrats och gått i skilda vägar, André och Jesper hänger fortfarande med varandra och mig. Justin är ett vackert misstag och det jag lärde mig från vårt förhållande är att man måste riskera för att vinna.

''Seriously Kels, är du ute och cyklar eller?'' flinar min bror Andrew och slänger kudden i ansiktet på mig. Jag suckar högt och lägger den under huvudet. Min mobil börjar ringa, jag sträcker mig över soffbordet och når den precis med fingrarna innan jag tar åt mig den och slidar på grön lur. 
''Kelsey!'' säger jag glatt och Damon's bekanta skratt hörs från andra sidan.
''Hey Kels!'' säger han glatt och jag höjer på båda mina ögobryn.
''Ehm, hej?'' säger jag osäkert och lägger upp benen på soffbordet.
''Vi är i Stratford och tänker komma över till dig vare sig du gillar det eller inte!'' ropar Quinn i bakrunden, jag brister ut i skratt och gömmer ansiktet i en kudde bland alla hundra jag har runtomkring mig. 
''Ni är välkomna!'' flinar jag och lägger på . Jag vänder mig om mot Andrew och svarar på hans frågande blick.
''Bad boys är i Stratford och tänker komma över hit vare sig jag gillar det eller inte!'' flinar jag och lutar mitt huvud mot hans axel.
''Justin då?'' frågar Andrew försiktigt och jag stelnar till av hans namn, jag kollar försiktigt upp mot min bror och möter hans blick.
''Jag tror inte det'' säger jag och skakar på huvudet och lägger ner mitt huvud på hans axel igen.
Jag hinner inte ens gäspa innan min ytterdörr flyger upp och Damon och Quinn kommer in genom dörren med kinamat, jag flyger upp ur soffan och slänger mig runt Quinn's hals.
''Jag har saknar dig idiot!'' säger jag och kramar honom hårt.
''Saknat dig med prinsessa!'' flinar han och kysser min hjässa. Jag släpper Quinn och lägger mina armar runt Damon. Quinn gör något konstigt handslag med min lillebror som är sååå typiskt killar. Damon tar upp en varsin kinaburk med mat och räcker den till oss alla. Jag tar fram mina kinapinnar från påsen och börjar omedelbart äta. En behaglig tystnad faller över oss och min blick vandrar på killarna och ett leende sprider sig på mina läppar. 
 
''Vi alla har ätiti klart, ska vi sätta på en skräckfilm?'' flinar Quinn och tar fram en skräckfilm ur den andra påsen som jag inte har lagt märke till. Jag skakar hysteriskt på huvudet och spärrar upp mina ögon.
''Va inte så feg Kelsey!'' flinar min bror och armbågar mig i sidan. Jag suckar högt och kryper upp i Andrew's famn. Damon's mobil börjar ringa och han slänger en blick på displayen innan han ursäktar sig och försvinner ut till köket. Jag förstår direkt vem det är och suckar. Jag tar chansen och frågar ut Quinn 
''Är ryktena sant?'' frågar jag och drar knäna till min bröstkorg.
''Att vi har tagit över New York? Isåfall ja!'' flinar Quinn och jag himlar med ögonen.
''Nej det andra, att han har en flickvän?'' frågar jag och Andrew stelnar till bredvid mig. Quinn kollar ner på sina sammanlänkade fingrar.
''Ja..'' mumlar han och vägrar möta min blick.
''Det är okej Quinn, kommer inte få ett utbrott eller någoting'' flinar jag och slår honom löst på armen. 
Damon kommer in till vardagsrummet igen med mobilen tryckt intill örat.
''Justin?'' mimar jag och han nickar. Jag pressar ihop mina läppar till ett rakt streck. 
''Jag tror inte att det är någon bra idé Justin'' säger Damon och rynkar pannan.
''Vaddå? jag vill med veta!'' ropar jag och biter mig i underläppen.
''Vill du följa med på middag ikväll med hela högen?'' frågar Damon och en idé klickar sig snabbt i huvudet på mig.
''Ja min pojkvän ska med då!'' säger jag och Quinn och Damon spärrar upp sina ögon, jag flinar och gör ''Yes!'' - tecknet. Damon slår handen för pannan och lägger på med Justin innan han vänder sig om mot mig. 
''Du kan inte ta med dig André Kels!'' muttrar Damon och sätter sig ner mellan mig och Quinn. 
''Jo, annars vill jag inte följa med!'' säger jag bestämt och lägger armarna i kors över bröstet. Damon coh Quinn byter några blickar innan Damon nickar.
''Fine''
Jag slänger mig över min mobil och ringer omedelbart André.
''Jag och du ska på middag med Crips!'' säger jag i luren och ett skratt hörs från andra sidan.
''Låter bra babe, kommer över nu!'' säger André och klickar. Jag reser mig upp och går in på mitt rum och slänger ut kläder jag kan ha på mig. 
 
Efter att ha slitit på mig ett par slitna jeans med hål överallt på benen och dragit på mig ett vitt linne som detaljerar varenda sak på min kropp och en slapp len kofta går jag ut ur mitt rum och ställer mig framför spegeln som finns i hallen. Jag slänger håret över min vänstra axel och fluffar till det lite, jag har slutat platta mitt hår helt och hållet. Jag drar mina fingrar genom det otroligt lockiga håret innan jag öppnar dörren för André.
''Hey babe'' säger sexigt och böjer sig ner och plaserar en mjuk kyss på mina läppar som jag glatt besvarar.
''Lets go!'' säger Damon irriterat och går ut genom dörren utan att slänga en blick bakåt på mig. Jag slänger snabbt på mig mina skor och vänder mig om mot min bror som sitter i soffan.
''Ska du följa med eller stanna hemma?'' frågar jag och han pekar på soffan vilket betyder att han vill stanna hemma. Jag nickar och säger åt honom att ringa mig om det är någoting. Jag stänger och låser dörren bakom mig innan jag går ut hand i hand med André till Damon's röda bugatti. 
 
Vi stannar utanför det bekanta huset som jag många gånger har gått in och ut från. André öppnar bildörren och sträcker ut sin hand mot mig, jag flätar mina fingrar med han och går ut i den kylan och huttrar till. André lägger en beskyddande arm över mig öch föser mig framåt. Dörren slängs upp och Jazmyn står där med ett brett leende över ansiktet. Jag lägger mina armar om hennes hals och kramar henne hårt. Jag stiger åt sidan så de andra kan hälsa, jag sparkar av mig skorna innan jag går igenom den alltför kända hallen och in till vardagsrummet med André's armar runt min midja. Min blick hamnar på den blonda tjejen som sitter brevid Justin. Jag rynkar pannan innan jag går fram till Bruce och lägger mina armar runt honom. Justin's blick vandrar mellan mig och André. När jag möter hans blick märker jag hur ilska och avundsjuka blixtrar från hans ögon. Han biter ihop käkarna och vänder sin blick från mig. Jag sätter mig ner i den svarta soffan och ett duns hörs bredvid mig. Jag plaserar en kyss på  André's läppar innan jag lutar mig bakåt och flätar mina fingrar med hans. 
''Well, well, well, där ser man på!'' flinar en röst och jag vänder mig om mot Jenna och ler. 
''Hey du!'' säger jag och reser mig upp och ger henne en kram. Efter att Justin har åkt och allting förstördes mellan oss så började Jenna ta kontakten med mig och så småningom började vi bli vänner. Jag får en skymt av Justin's chockade blick. Bruce leende blir allt bredare när han får syn på oss. 
''Vem kunde gissa att du och André skulle bli tillsammans?'' flinar Jenna och skakar hand med André, jag himlar med ögonen och sätter mig bredvid honom igen. Jag kollar mig runt i rummet, allting är precis som det var när jag lämnade det här huset och alla minnen. 
''Ska du inte presentera din brud Justin?'' frågar André och rynkar pannan, jag lägger min hand på hans lår och min blick vilar på Justin och hans flickvän.
''Jo jo, självklart!'' säger han och harklar sig.
''Det här är Emma'' säger Justin och smeker hennes hår. Ska jag vara helt ärlig så är tjejen faktiskt sockersöt.

whoopwhoop, hata mig inte ;)
2:a kapitlet idag, erkänn att jag är bäst! ;)
10+ kommentarer för nästa! 

Kommentarer
Avsändare: johannni

omg , shit bra!<3

2012-10-31 @ 20:15:35 -



Avsändare: bieber<3

så bra! meeeer! nej fan dom måste bli tsm igen:((((((<3

2012-10-31 @ 20:16:28 -



Avsändare: Anonym

åååh:ooo MEEER!!!<3

2012-10-31 @ 20:19:32 - URL: http://justindrewbiebeerr.blogg.se



Avsändare: Emma (:

GAAAAAAH!
serri det är så sjukt bra! :)

2012-10-31 @ 20:38:58 -



Avsändare: Janne

Skit bra längtar

2012-10-31 @ 20:51:39 -



Avsändare: hana

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej de måste blii tillsamans igen jag ber diiiiiig !!!!!!!!!!!!!!

Svar: kanske, kanske inte ;)
None None

2012-10-31 @ 20:56:23 -



Avsändare: Sara

Snälla en till :((

2012-10-31 @ 20:59:31 -



Avsändare: Fk.

Baajs! :(( vadå framtid!?!

Svar: aw, felåt :(
None None

2012-10-31 @ 20:59:54 -



Avsändare: Anonym

So fucking Good men bara om dom kommer blir tillsammans igen någon gång

2012-10-31 @ 21:01:58 -



Avsändare: Anonym

Bra fortsätt att skriva 2 st om dagen

2012-10-31 @ 21:02:32 -



Avsändare: Anonym

Love tour blog

2012-10-31 @ 21:02:58 -



Avsändare: Hanna

kände på mig att nåt sånt här skulle hända! Men tycker det kan behövas det här nu för att inte novellen ska bli så tråkig och kunna "liva upp" den lite med nya saker, om du fattar :)

Svar: Det var precis så jag tänkte! ;D
None None

2012-10-31 @ 21:17:18 - URL: http://iwnfy.blogg.se



Avsändare: emilia

MER NU! :)

2012-10-31 @ 21:20:07 -



Avsändare: JEN..<3

ååå gud älskar iden så himla bra nästa nu åå gud snälla fortsät med två om dagen gärna fler om du kan men det är inget måste ;)

2012-10-31 @ 21:26:13 -



Avsändare: Amanda

Jag gillade din idé, men det var inte förväntat ;))

2012-10-31 @ 21:26:42 -



Avsändare: nicky

Mer

2012-10-31 @ 21:35:03 - URL: http://devote.pringlesnivole..



Avsändare: nicky

Mer

2012-10-31 @ 21:35:11 - URL: http://devote.pringlesnivole..



Avsändare: Linnéa

aww D:
meer din novell är den bästa jag läst :))

2012-10-31 @ 21:39:13 -



Avsändare: Alma

måste dom gjort slut :(
Iaf jätte bra :DD längtar tills nästa kapitel

2012-10-31 @ 21:40:22 -



Avsändare: Linn

Sjukt bra
Mer !!!

2012-10-31 @ 21:49:53 -



Avsändare: Nathalie

Åhh vad bra! :D fast jag skulle tycka det var roligt om hon typ var tillsammans med Damon eller Quinn i gänget. Hehe :3

2012-10-31 @ 21:57:39 - URL: http://nattasofsweden.myshowroom.se



Avsändare: emma

Mera! :D

2012-10-31 @ 21:58:07 -



Avsändare: Anonym

men what? nej :o alltså... neje :( DOM MÅSTE JU BLI TILLSAMMANS IGEN! okej? dom tar bara en liten paus just nu, men allt kommer att bli jätte bra sen igen! :D

2012-10-31 @ 23:10:25 -



Avsändare: Anonym

meeeer.. älskar din novell

2012-10-31 @ 23:11:31 -



Avsändare: tova

omg jag fick typ en hjärt attack när du skev att hon och andré var tilsammans ;oo justin och kelsey kommer bli tillsammans igen huh?

2012-10-31 @ 23:15:09 -



Avsändare: Felicia

Gillar det faktiskt, haha. Mer! Du är grym! :)

2012-10-31 @ 23:22:50 -



Avsändare: Alice

Så j*vla bra!
Mer:D

2012-10-31 @ 23:26:04 -



Avsändare: Emelie

Jätte bra! <3

2012-10-31 @ 23:34:13 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se



Avsändare: Alicia

Du är bästare än bäst! Din novell blir bara bättre och bättre!! Meeeer

2012-11-01 @ 00:01:04 -



Avsändare: Cindy

Ahh! Är ennu en gång stolt över dig! ;) meera! Nu plzz <3

2012-11-01 @ 00:13:06 -



Avsändare: Elin

meer! :)

2012-11-01 @ 00:44:28 - URL: http://phootobyelin.devote.se



Avsändare: Donna

Jätte bra längtar till nästa ! Men kanske bild på Justins flickvän ? Den där blondinen ? ;)

2012-11-01 @ 00:50:46 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback