Published: 2012-08-19 Time: 07:51:25 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 8 - I look like the grudge

PREVIOUS: ''Lova?'' frågade hon och satte sig upp, jag slickade mina läppar och nickade.
''ja jag lovar'' sa jag och gick ut. Jag gick upp för ännu en trappa och in i ett rum där dom hade lagt upp maten.
''Justin!'' ropade Kelsey nerifrån och jag stack huvudet och kollade ner på henne
''Här uppe!'' ropade jag och hon började gå upp för den långa trappan och in till rummet där maten och jag fanns. Hon satte sig ner mittemot mig och började äta. Under hela måltiden slängde jag blickar på henne då och då.

(Såhär ser Kelsey ut, har ändrat henne till blond/brunett)

KELSEY'S PERSPEKTIV:

''Är du klar babe?'' frågade han och reste sig upp, jag torkade mig runt munnen och reste mig också upp.
''Jag kan tänka mig att du vill hem såfort som möjlig, med denna båten så tar det 2 timmar hem och med en motorbåt så tar det ca 1 timme om inte mindre, vad väljer du?'' frågade han och jag kunde inte slita bort blicken från hans hals där jag hade haft kniven.
''Kelsey!'' sa han irriterat och viftade med handen framför mina ögon.
''Oj förlåt, vi tar motorbåten..'' mumlade jag och började gå ner för trappan. Han gick tyst efter mig, jag ställde mig längst fram till båten och kollade ut, jag skulle inte ha någoting emot att spendera natten här. Jag kände ett par armar runt mig, jag kollade ner och såg att det var Justin, jag lutade mitt huvud mot Justins axel.
Vi stod sådär i cirka 20 minuter innan någon kille kom och sa att motorbåten var här. Jag gick snett bakom Justin.
''Klarar du att hoppa eller ska jag bära dig?'' frågade Justin när vi skulle hoppa till den lille båten.
''Nej det är okej, jag klarar mig'' sa jag och försökte mig på ett leende som bara blev till en grimas.
''Är du säker?'' frågade han och höjde på ena ögonbrynet, jag nickade och han backade lite så jag kunde hoppa.
Jag hoppar på tre.. okej, 1...2 jag tog sats och hoppade som aldrig förr, jag landade på fötter oskadd och jag drog upp mina händer i luften
''Yes!'' sa jag och började skratta, Justin skakade på huvudet och skrattade han också. Justin bytte nycklar med killen som hade kommit hit med motorbåten och började gå mot fören och ställde sig framför ratten. Jag satte mig snett bakom Justin på den lilla soffan som fanns där.
''Inte trodde jag att du kunde köra båt'' sa jag för att avbryta tystnaden, jag och Justin hade knappt bytt några få ord med varandra och jag tackade gud för att vi var påväg hem just nu. Vid det här tillfället har nog mamma och pappa upptäckt att jag är borta, min mobil plingade till och jag drog ut den ur bhn, ett nytt sms från Andrew.

Mamma & pappa har upptäckt att du är borta, snacka om att du är stendöd

Jag spärrade upp mina ögon, säg att han skämtar snälla gud, jag skrev snabbt ett sms tillbaka,

Snälla D, var seriös!

Jag skämtade bara dom har inte upptäckt det än men snart, dom har viljat gå upp till ditt rum några hundra gånger men jag har underhållt dom, du är sååååå skyldig mig en tjänst!

Du är bäst D, jag älskar dig!

Av en viss andledning kallades han för D och jag har inte en blekaste aning varför.
''Vad ler du åt?'' frågade Justin och kollade bak på mig, jag kollade upp från mobilen och skakade på huvudet.
''Nej ingeting'' sa jag och drog upp knäna till mig och försökte hålla kvar värmen. En suck lämnade Justins mun och han fortsatte att kolla framåt.

''Kelsey, vi är framme!'' viskade Justin i mitt öra och skakade liv i mig. Jag öppnade försiktigt ögonen och tittade in i Justins otroligt fina bruna hasselögon, jag reste mig upp och gick ut ur båten, vägen till bilen var inte alls lång men ändå kändes det som en evighet. Jag hoppade in i framsätet och kurade ihop mig till en boll.
''Är du säker på att du inte vill sova hos mig?'' frågade han och startade igång motorn och började köra. Kändes skönt att vara i land.
''Mhm..'' mumlade och Justin la sin hand på mitt liv och skakade försiktigt.
''Somna inte babe'' viskade Justin och stannade bilen, är vi redan framme? jag öppnade ögonen och kollade på mitt hus, allting var släckt så dom hade nog gått och lagt sig.

Är du vaken D?

Jag fick snart ett sms tillbaka, jag skrev till honom att han skulle komma ut. Orkade inte klättra upp för trädet och absolut inte med högklackade.
''Hejdå!'' viskade jag till justin och gick ut ur bilen, han vevade ner rutan.
''Vi ses Kelsey!'' sa han och jag sprang fram till ytterdörren med mina högklackade skor i ena handen och min mobil i den andra. Andrew låste försiktigt upp och jag tassade snabbt upp för trapporna och in till mitt rum, det enda som hördes var Andrew's fotsteg utanför min dörr. Jag krånglade snabbt av mig mina shorts och min blus sedan drog jag på mig en stor tröja och så fort jag la huvudet på kudden blev allting svart.

Jag vaknade över att mamma bankade på min dörr och stack senare in huvudet
''Vakna älskling, det är snart skola''
jag nickade om mumlade fram ett 'mhm' och reste mig sedan upp, jag var deffinitvit ingen morgon människa men jag hade inget annat val, jag kollade mig själv i spegeln och smällde handen för munnen. Jag var alldeles svart under ögonen och mitt hår var strepigt åt alla håll, jag såg helt enkelt ut som The Grudge. Min handduk låg på min sminkstol, jag ryckte åt mig den och bestämde mig för att ta en snabb dusch, tänkte deffinitivt inte se ut som the grudge i skolan, aldrig i livet. Jag tvålade snabbt in håret och kroppen sedan gick jag ut och drog på mig ett par svarta panties och en svart spetsbh, jag matchade alltid underkläder. Jag torkade snabbt håret och drog ilsket igenom borsten.
''Komigen jävla hår, jag har inte tid för att jävlas!'' muttrade jag surt och försökte kamma igenom en knuta vilket gick sådär men den lossnade äntligen. Jag drog på mig mina svarta byxor med slitningar ner för hela benet på framsidan och sedan en grå stickad tröja som jag kavlade upp armarna på. Ja jag älskar stickade tröjor, dom är så enormt sköna. Jag kollade igenom väskan så jag hade allt sedan slängde jag den över axeln och gick ner till hallen, pappa kollade på mig från topp till tå med uppspärrade ögon.
''Vad har du på dig?!'' röt han och pekade på mina byxor, Andrew kom ner för trappan och ställde sig bredvid mig.
''Snyggt syrran!'' sa han och gav mig en kyss på kinden, pappa skakade på huvudet och pekade upp på mitt rum. Aldrig att jag skulle byta kläder, varför kunde han inte förstå att jag var en tonåring? vi klädde oss såhär, varför kunde jag inte bara få leva ett normalt liv? Jag skakade på huvudet och drog på mig mina låga vita converse.
''Komigen pappa ge dig, hon är förtusan 17!'' sa Andrew och försökte att hålla sig ifrån svordommarna som jag eller han vilken sekund som helst kunde slänga ut ur oss, att pappa aldrig kunde sluta överdriva, urgh.
''Och vi lever i 2000-talet inte 1700-talet..'' muttrade jag och en hög och tydlig suck hördes från pappa. Ännu en gång slängde jag väskan över axeln och gick fram till mamma och gav henne en kram.
''Din stil är fantastisk snygg men det är ingeting jag skulle erkänna framför din far'' viskade mamma i mitt öra och kysste mig på kinden, jag log stort åt henne och gav henne en puss.
''Hejdå mamma'' sa jag och gick ut ur huset och vidare mot pappas bil, mina handleder var inte alls lika röda som igår och det var ett under att mamma och pappa inte la märke till det. Denna gången satte både jag och Andrew oss i baksätet.
''Tack'' viskade jag till honom då vi började köra.
''För igår eller det som hände nyss?'' viskade han tillbaka utan att slita väck blicken från vägen.
''Båda''
''Allt för dig syrran!'' sa han glatt och kramade min hand sedan släppte. Ibland tackade jag gud för en sån underbar bror. Skolan var bara 10 minuter från vårt hem med bil och snart var vi framme.
''Hejdå daddy!'' sa jag och sprang fram till Haley som stod och väntade på mig precis över vägen, jag slängde mina armar runt hennes hals och kramade henne hårt. Justin's bil stod parkerad och han steg snabbt ut ur den och slängde inte en enda blick på mig fast jag visste att han såg mig. Så vi ska köra Vi-umgås-bara-på-fritiden-känner-inte-varandra-i-skolan tricket? Skulle bli lätt för mig, det var ju ingen här som ville va med Justin precis. Jag gick in i den enorma byggnaden och Haley babblade om en resa till Hawaii hon ville göra med mig innan skolavslutningen som var om cirka 2 månader. Hawaii var inte precis mitt favoritställe med det var okej.
''Hej sexy'' sa Justin och smällde hårt min rumpa och gav mig ett flin innan han gick förbi mig och in till någon av alla hundra salar som fanns här. Haley spärrade upp sina ögon och tappade hakan till marken, jag la min hand under hennes haka och stängde hennes munnen.
''Det är inte attraktivt när en tjej har öppen mun'' sa jag och ryckte på axlarna, Haley's kinder hettade till och hon var tomatröd i ansiktet, jag himlade med ögonen. Typiskt Haley.

JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Jag väntade tills Kelsey var innanför dörrarna innan jag började köra hemåt mot grabbarna, jag var jättetrött och mina ögonlock kunde stänga när som helst, men som tur är så bodde Kels bara några 10 minuter från mig. Jag svängde runt det sista hörnet innan jag parkerade på uppfarten och sprang upp för dom 4 trappstegen som fanns innan jag öppnade dörren och gick in, grabbarna tystnade och kollade förvånat på mig.
''Skulle du inte stanna där över natten?'' frågade Bruce förvånat
''Jo men...-'' längre hann jag inte säga innan Damon öppnade sin käft.
''Vadfan har du gjort på halsen?!'' frågade han chockat och satte sig riktigt upp.
''Kels..'' muttrade jag.
''Jag sa inte till henne vart vi skulle, så jag tog henne till hamnen och slängde in henne i båten sedan låste jag in henne i ett rum och där inne hittade hon en kniv som hon senare riktade mot min hals för att få mig att berätta vart vi skulle, hon trodde nog att jag skulle våldta henne, inte en blekaste aning'' muttrade jag och lutade mig bak i soffan och blundade.
''Shit tuff brud, jag kan gärna ta henne!'' flinade Damon, jag drog honom i hans skjorta och tryckte hårt upp honom mot väggen, allt kom som en överraskning. Grabbarna var inte berädda på det, jag var själv inte det.
''Säg aldrig så om henne igen, tänk inte ens på henne för då jävlari petar jag ut varenda inälva du har i kroppen!'' väste jag surt och mitt ansikte var farligt nära hans. Bruce la sin hand på min och Quinn försökte putta bort mig
''Lugna er pojkar, ni har känt varandra sen ni var små, inte ska ni väl bråka om en tjej?'' sa Bruce och lyfte bort mig från Damon.
''Aldrig igen!'' väste jag och sparkade honom i magen, jag rättade till min tröja och gick upp på mitt rum. Jag behövde mer än så, jag behövde rensa tankarna och glömma Kelsey. Jayla's rum låg längst ner för korridoren och jag började med bestämda steg gå dit. Jag knackade försiktigt på och stack in huvudet.
''Vad vill du Bieber?'' sa hon och satte sig upp i sängen. Jag stängde snabbt dörren efter mig fortfarande med lampan släckt och krånglade av mig kläderna och kröp ner bredvid Jayla. Jag satte mig i gränsle över henne och kysste hennes axel sedan hennes hals och sist men inte minst, hennes läppar. Jayla flätade in sina fingrar i mitt hår och pressade mig mot henne. Kyssen gick snabbt över till passionerad hångel. Jag knäppte upp hennes bh och slet av henne trosorna innan jag tog av mig mina kalsonger och la mig snabbt över henne.
''In med den Bieber'' stönade hon i mitt öra och jag pressade min penis in i henne och började försiktigt gunga upp och ner innan jag började köra hårdare och snabbare. Stön lämnade Jayla's mun medans hon kysste min hals, det här var precis vad jag ville. Glömma Kelsey för en stund

''Bieber, du har skola'' viskade Jayla i mitt öra och smekte mina läppar med sitt pekfinger, jag suckade högt och slog upp mina ögon och möttes av hennes havsblåa.
''Bara lite till..'' muttrade jag och drog ner täcket så hennes bröst syndes. Jag plaserade en kyss mellan hennes bröst och ett stön lämnade hennes mun. Jayla flätade in sina fingrar i mitt hår och tryckte mitt huvud mot hennes kropp. Jag lyfte tungt upp huvudet och gav henne en hastig kyss på läpparna och reste mig sedan upp och började gå mot mitt rum.
''Ses sen!'' ropade jag och stängde dörren efter mig och gick sedan in i mitt rum och började leta efter några snygga kläder. Ett par vita supras, vita byxor, militärfärgad t-shirt, perfekt. Jag drog snabbt på mig kläderna och gick ner för trappan.

''Förlåt för igår Damon'' sa jag och lutade mig mot väggen i vardagsrummet, Damon höll upp en hand.
''Nej det är chill bror'' sa han och log, jag backade och började gå mot ytterdörren.
''Ses sen!'' ropade jag och gick ut till min svarta bil som stod parkerad på uppfarten, jag började direkt köra mot skolan och precis när jag hade parkerat och steg ut ur bilen så får jag syn på Kelsey som kramar Haley och börjar gå mot byggnaden med henne som i detta fallet kallades för skolan. Kelsey var verkligen riktigt het med dom svarta byxor med slitningar och den gråa tröjan. That's my girl.
''Hey sexy'' sa jag och smällde hårt till Kelsey på rumpan och gav henne ett flin och gick sedan förbi henne och försvann in till min mattesal där jag redan var försenad.
''Du är sen Bieber'' sa Mrs Jones surt, jag ryckte på axlarna och satte mig längst bak bredvid en söt tjej.
''Hej'' sa hon och log.
''Hej'' sa jag och besvarade hennes leende, damn.


Kommentera! :')


Kommentarer
Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback