Published: 2012-08-19 Time: 08:18:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 14 - She ain't my girl

PREVIOUS: Han tog fram sin Iphone och knappade lite med den innan han vände den mot mig jag läste smsen. Att se hennes sms med Damon om hur hon kände gjorde mig illamående, det var inte såna vanliga sms om att hon måde helt okej utan det var mer 'det känns som om han drar ut mitt hjärta från kroppen'.
''Vi åker nu'' sa jag och började gå mot ytterdörren. En klapp på axeln fick mig att vända mig om och jag möttes av Quinns leende.
''Det kommer gå bra'' sa han och la sina arm runt mina axlar. Jag hoppade in i baksätet i den lilla bussen och när vi alla hade satt oss så började vi köra mot mötesplatsen.

JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Bruce tvärbromsade och vi alla hoppade ut ur bilen. Vi alla fyra ställde oss på en rad ansikt mot ansikte med Jake och hans såkallade ''gäng'' som bestod av kycklingar.
''Bieber Bieber Bieber, trevligt att träffa dig igen'' sa Jake och tog några steg mot mig, jag mötte honom halvvägs. Snart cirklade båda runt varandra.
''jättetrevlig flickvän du har!'' log han och jag bet ihop käkarna.
''Hon är inte min flickvän''
''Det sa hon också att hon inte var, men vad bra då. Då blir hon nog inte sur när jag dödar dig ikväll''
''Go ahead do it''
Han la sina händer på min bröstkorg och puttade hårt bak mig så jag nästan föll baklänges.
''Det där kommer du få ångra McCloud'' sa jag och slog till honom på kinden med knytnäven. Hans arm tog sats och jag blockade slaget. Jag sparkade på sidan av hans knä så han föll och sedan hårt på hans revben. Bruce, Damon och Quinn gick till attack och snart var vi alla inne i en stort fight. Ännu en gång smällde jag till honom på käften med knytnäven och fick ett slag i ansiktet tillbaka så jag tappade balansen för en sekund. Två knytnävar i rad fick jag i ansiktet. På det tredje slaget fångade jag hans knytnäven i luften och knäckte hans fingrar. Jag sparkade honom på magen så han föll baklänges och hamnade på rygg.
''Res dig upp din kyckling'' sa jag andfådd och backade lite. Jake reste sig upp och tog fram en kniv från fickan. Jag ställde mig i en redo position och lyfte inte bort blicken från honom. Vi började cirkulera runt varandra igen innan han gick till attack, jag hoppade bakåt och försökte hålla mig hel.
''Bieber!'' ropade någon bakom mig, jag vände mig om vilket var ett stort misstag. Jake tog det som en chans och knivhögg mig på sidan under mina revben. Jag kipade efter andan och spärrade upp mina ögon och sjönk försiktigt ner till marken, smärtan for genom min kropp.
''Nu är du inte lika kaxig ha!'' sa han och drog ut kniven och puttade bak mig så jag låg på rygg. Trots smärtan reste jag mig upp och la min vänstra hand på det djupa såret.
''Fånga Bieber!'' ropade Quinn och slängde pistolen till mig, jag fångade den och vände mig om och siktade på McCloud's panna. Jake var bara någon meter ifrån mig.
''Det här för att du inte ska göra om det där igen'' sa jag och sköt hans högra axel, killarna bakom oss stannade upp och jag slängde en blick på dom, mina grabbar hade tagit ner McCloud's män så dom låg på marken. Jag ställde mig bakom McCloud och vände hans blick mot killarna.
''Ser du? Mina grabbar har tagit ner dina'' viskade jag i hans öra och puttade ner honom till liggandes position på marken.
''Vi är klara med dessa grabbar!'' ropade jag och Bruce, Quinn, Damon släppte dom och ställde sig bakom mig.
''Åh en sista grej, det här för att du aldrig ska nämna tjejen på din tunga igen'' sa jag och sköt honom på benet. McCloud och hans killar låg på marken, alla svårt skadade men inte nära döden. Med en hand på mitt sår började jag halta mot minibussen. Quinn la en arm runt min midja och jag la all min tyngd på honom.
''Förlåt för jag distraherade dig'' sa Quinn och jag viftade bort hans ursäkt med handen.
''gjort är gjort, jag är glad att jag lever'' sa jag och försökte kontrollera mina andningar. Jag satte mig längst bak i bussen och vi började köra hemåt.
''Hur är det Justin?'' frågade Bruce oroligt såfort vi hade kommit ut på vägen.
''Jag har mått bättre'' sa jag och ansträngde mig för att inte ta för djupa andningar.
''Kelsey vet hur man tar hand om sår och sånt skit hennes mamma är läkare, ska jag ringa henne?'' frågade Damon och kollade bak på mig, jag ryckte på axlarna.
''Du vet ju fan mer än vad jag gör'' muttrade jag och ett leende spred sig på Damon's läppar.
''Ring henne'' sa Quinn och Damon tog upp sin mobil och slog hennes nummer.
''Hejsan sötnos'' sa han och la på högtalaren.
''Varför svarar inte Justin på hans mobil, vafan händer?'' frågade hon oroligt och ignorerade Damons hälsning, jag kunde se Kelsey's oroliga blick framför mig.
''Han stänger alltid av sin mobil när det är jobb, you know'' flinade Damon och vände sin blick mot mig. Han räckte mobilen mot mig och jag skakade på huvudet.
''Är han skadad?'' frågade hon och var nära till tårar.
''En av dom orsakerna till varför jag ringde''
''LEVER HAN DAMON, FÖRHELVETE SLUTA!'' skrek hon och ett duns hördes.
''Vad gör du?'' frågade Damon och höjde på ena ögonbrynet.
''Jag råkade välta en sak, varfan är ni? jag kommer med förstahjälpen lådan och du säger inte en smocka till Justin för då kommer han bara säga emot''
''Okej, vi är hemma om 10 minuter''
''Vi ses'' sa hon och la på.
Damon kollade bak på mig och blinkade med ena ögat, jag skakade på huvudet och bet ihop käkarna.

10 MINUTER SENARE:

''Framme'' sa Bruce och parkerade bilen, ingen av killarna har blivit skadade.
''Din tjej är redan här'' sa Damon och jag kollade bort mot trappan, Kelsey satt på trappan med ansiktet i händerna med en väska bredvid sig. Jag började halta bort mot henne och Quinn dök snart upp vid min sida och la sin arm runt min midja igen så jag kunde lägga all min tyngd på henne.
''Kelsey!'' ropade Damon och Kelsey kollade upp och började springa mot mig.
''Herregud vad har du gjort?!'' skrek hon och slog handen för munnen, Jag drog in henne i en hård kram och gav henne sedan en hastig kyss på kinden. Vi närmade oss trappan och hon tog upp sin väska från marken och låste upp dörren med nycklarna som Bruce hade slängt till henne.
''Bär upp honom till hans rum, han måste ligga ner'' sa Kelsey och en tår rann nerför hennes kind.
''Det är okej Kelsey, det här är en vana för Justin'' sa Bruce och viftade med handen mot Justins sår. Damon lyfte upp Justin i hans famn och Justin gjorde inget motstånd vilket jag kommer tacka gud för senare.

''Ta det lugnt med honom Kels'' skämtade Damon och stängde dörren bakom sig. Jag tog av mig jackan och öppnade väskan och tog fram förstahjälpen lådan.
''Kel..-''
''Säg ingeting'' avbröt jag honom och bet hårt ihop käkarna.

KELSEY'S PERSPEKTIV:

Jag tog fram saxen och klippte hans tröja som var fullt med blod på. Justin slet inte blicken från mig och jag försökte att inte kolla på hans magmuskler. Jag tog fram en våtservett och la den försiktigt över Justins sår och försökte tvätta rent de.
''Säg till när det gör ont''
''Ingeting gör ont under din berörning'' sa han svagt och smekte min kind.
''Du har inte tid med att flörta Justin, ligg still!'' sa jag och puttade ner honom till liggande läge igen.
''Jag mår bra Kelsey'' sa han och försökte resa sig upp igen.
''Lägg av Justin!'' muttrade jag surt och puttade ner honom igen.
Jag tog fram ännu en våtservett och tvättade rent det och sedan slängde jag den på golvet bredvid sängen och tog en annan. Jag höll på sådär i ett tag innan allt blod från Justins kropp var borta och man kunde tydligt se hans djupa sår.
''Fyfan vad djupt'' muttrade jag och ryckte åt mig en till våtservett och tryckte den mot såret. Justin grimaserade av smärta och jag bet mig i läppen.
''förlåt'' sa jag och väntade på att smärtan skulle gå över.
''for fuckings sake Kels, låt det vara!'' sa han och tog bort min hand från såret
''Jag måste rengöra det!''
''Kom hit istället!'' sa Justin och drog upp mig så jag låg bredvid honom.
''Snälla Justin lägg av'' sa jag och satte mig upp. Jag la ett papper på såret och tog sedan fram ett bandage och började snurra det runt Justins midja.
''Klart'' sa jag och fäste kanten. Jag la mig ner bredvid Justin med någon meters mellanrum.
''Jag bits inte babe'' sa han och flyttade sig närmare.
''Du får inte anstränga dig'' sa jag hest och harklade mig sedan.
''Vem sa?'' frågade han och la sig i gränsle över mig och böjde sig ner och kysste mjukt mina läppar.


Whoops, justin bliv knivhuggen ;)


Kommentarer
Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback