Published: 2012-08-19 Time: 08:01:25 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 10 - Congratulations you succeeded

PREVIOUS: ''Yes!'' skrek jag och slänger upp mina armar i luften, Justin lägger sig ner på sängen och biter sig i läppen.
''Sexiga underkläder men det är inte det jag vill, kom hit nu'' flinade han och öppnade sina armarn, jag sätter mig på hans mage och hans hand smeker mitt lår.
''Det kittlas'' fnissar jag och böjer mig ner för att kyssa honom. Justin besvarar kyssen och tar sedan sin keps från mitt huvud, jag himlar med ögonen och reser mig upp och går mot min gaderob.

''Mamma, pappa får jag sova hos Haley?'' frågade jag och lutade mig mot väggen bakom mig, dom satt i köket. Pappa läser tidningen som vanligt och mamma smuttade på sitt kaffe. Pappa lägger ifrån sig tidningen och sätter sig riktigt upp.
''Sätt dig ner Kelsey'' säger pappa och jag sätter mig på stolen framför honom, mitt hjärta började bulta snabbt. Vad är det han vill prata med mig om? Hoppas han inte vet att jag har smugit ut.
''Vem är den killen du hänger med?''
Jag höjde på ena ögonbrynet, that's it? var det allt han ville veta? Sedan slog det mig, Justin är kriminell och skulle pappa få reda på det kan vi starkt räkna med att jag inte kommer få se Justin, varken i skolan eller någon annanstans. Jag var tvungen att ljuga. Komigen Kelsey du är proffs på det, försökte jag intala mig själv. Vilket inte alls gick så bra.
''Jag brukar umgås med många killar, förstå mig inte fel pappa men vem menar du?'' jag visste att han menade Justin, men ville själva höra hans beskrivning om honom.
''Han killen med byxorna ner till knäna och alla tjejer klänger på honom'' Verkligen Justin. Oavsett om han var kriminell eller inte, så hade han utseendet och charmen, vilket fick tusen tjejer att klänga på honom.
''Åh, Justin'' sa jag och försökte hålla mitt pokerface.
''Han verkar vara en bra kille'' säger pappa och lutar sig bak i stolen, bra kille? HA! du ska bara veta pappa.
''Ja, han är jättetrevlig'' ljög jag, jo justin var trevlig men inte den sorts person man ville mucka med.
''Du kanske ska bjuda hit honom på middag någongång så vi kan få träffa honom!''
Jag ger mamma en Är-Du-Dum-blick men hon verkar inte förstå det.
''Uhm...eh han är upptagen nu innan sommarlovet'' försökte jag.
''Varför det?'' frågar pappa, nu vet jag vart jag har fått min nyfikenhet från. Always Daddy.
''Eh..'' började jag och avbröts av knarr i trappan, jag vänder mig om och ser Andrew stå och kolla på oss med ett höjt ögonblick.
''Vad snackar ni om?'' frågar Andrew och sätter sig i mitt knä, jag gav honom en Snälla-Hjälp-Mig-blick
''Varför Justin är upptagen fram till sommaren och över sommarlovet''
''Aha, det är ju för han ska göra några resor till och med sin familj och plus så har han jobb och knappt tid med sig själv. Ni vet, han lever ensam'' ljög Andrew och i denna sekunden ville jag bara ta hans ansikte mellan mina händer och ge honom en stort blöt kyss. Mamma och pappa verkade köpa lögnen.
''Åh, det var ju synd, vart lever hans familj?'' sa mamma sorgset. Jag och Andrew kollade på varandra lite snabbt innan vi vände oss mot mamma igen.
''Du vet, han går igenom en svår tid, han har förlorat en familjemedlem''
Jag spärrar upp mina ögon och knep skinnet på Andrew's rygg, mamma lägger handen över munnen.
''Åh stackars kille, hur gammal är han?''
Jag och Andrew borde seriöst bli skådespelare, mamma och pappa gick ju på vårt skådespel.
''Du får berätta för killen att han alltid är välkommen'' sa pappa och vek ihop tidningen.
''Aa det ska jag, han är 18, något mer ni ville veta?''
Jag bestämde mig för att berätta sanningen, det skulle väl inte skada om jag frågade ifall jag fick sova hos Justin med ett par tjejer, lixom både berätta sanningen och ljuga samtidigt. Det är väl bättre än ingeting.
''Mamma, pappa'' började jag och flätade ihop mina fingrar, dom kollade upp från tidningarna.
''Vad är det gumman?''
''Vi alla ska ha en kväll hos Justin, vi är typ cirka 10 personer. 5 killar 5 tjejer och vi alla skulle sova där, får jag också det? jag lovar det kommer inte hända någoting!'' sa jag snabbt och tog ett djupt andetag. Pappa och mamma kollade på varandra ett långt tag innan både nickade.
''Tacktacktack, ni är bäst, jag älskar er!'' skrek jag och gav båda en varsin puss.

Jag sprang upp för trappan och in till mitt rum, Justin låg på sängen och flinade.
''Jag gillar din och Andrew's scen om min familj och mig själv''
Jag stelnade till och bet mig i läppen, har han hört allting?
''Hur mycket hörde du?'' frågade jag försiktigt och väntade på att han skulle skälla ut mig.
''Allt'' sa han och kollade sorgset ner på sina händer som han hade i knät.
''Förlåt, Justin?'' frågade jag oroligt och kröp på alla fyra fram till honom, jag satte mig i hans knä och en tår föll ner för hans kind.
''Justin?'' frågade jag oroligt och torkade bort hans tår med tummen.
''Nej ingeting, packa dina saker så vi kan gå''
Jag bestämde mig för att prata med honom om det senare när vi kom hem till honom och där vi kunde prata ostört. Jag tog snabbt ut min Miu Miu väska och slängde ner ett par svarta byxor med en kort vid midjetröja, strumpor, underkläder, en stor tröja jag kunde sova i, hårborste och tandborste, parfym och deo. Jag tog fram ett par svarta shorts och ett vitt linne och sedan ett par svarta ballerinaskor jag kunde ha på fötterna.
''Klar!'' sa jag och vände mig om mot Justin fullt påklädd, han reste sig upp och gick fram till mig. Justin var ungefär ett helt huvudet längre än mig, han la sina händer på mina höfter och drog mig till sig.
''Ses ute i bilen babe'' viskade han mot mina läppar och slickade min underläpp innan han gav mig en hastig kyss och började gå mot fönstret.
''Var försiktig!'' sa jag och öppnade min dörr och sprang ner för trapporna, jag stack in mitt huvud i köket och ropade ett 'hejdå' innan jag snabbt försvann ut ur dörren och småjoggade till Justins bil, där han redan satt. Jag slängde in min väska i baksätet och hoppade fram till framsätet. Jag drog i bältet och la det tvärs över mina bröst. Justin la två fingrar under min haka och vände mitt ansikte mot honom och plaserade mjukt en kyss. Jag la min hand på hans bakhuvud och tryckte honom till mig och började passionerat kyssa honom.
''Stå ut babe, vi är snart hemma'' sa han när han avbröt kyssen och drog sig tillbaka.
''Då kan du få göra detdär hur mycket du vill'' Han blinkade med ena ögat innan han rättade till sin ställning och vred om nyckeln, motorn fräste till och Justin körde ut från parkeringen. Justin la sin hand på mitt lår och smekte med tummen. Justin bodde inte alls långt ifrån mig bara cirka 20 minuter.
''Vet killarna om det?'' frågade jag efter ett tag och vände min blick mot honom.
''Vet vad?''
''Om att jag ska sova hos dig''
''Spelar ingen roll, dom behöver inte veta allting''
''Vafan är det med dig?''
Som alla dom andra dagarna förändrades han bara sådär till en okänslig, kall kille och har ett hjärta av sten. Jag tog bort hans hand och la mitt ena ben över det andra.
''Blev du seriöst sur?'' fnös han och gav mig en okänd blick, jag rynkade på pannan. Det är väl självklar jag ska bli sur när du inte berättar något om oss, eller att jag själv inte vet ifall jag är tillsammans med dig eller inte. Hans humörsvängningar gjorde mig bara så fruktansvärt sur.
''Dina jävla humörsvängningar gör mig sur!'' muttrade jag och kollade ut ur fönstret.
''Förhelvet Kelsey, sluta lägga dig i mitt liv!''

Jag knäppte upp bältet, tog min väska och smällde sedan hårt bildörren efter mig.
''Var försiktig din bitch!'' jag stelnade till och vände långsamt på huvudet. Jag skakad på huvudet och började gå mot ytterdörren och utan att knacka gick jag in.
''Hej killar!'' ropade jag och gick in till vardagsrummet där som vanligt alla satt. Dom blev helt tysta och det var ett ansikte jag inte kände igen, ett ansikte som ägdes av en tjej som kanske var något år äldre än mig eller så.
Justin kom in bakom mig och mötte tjejens blick sedan stelnade han till och stirrade på henne. Tjejens blick vandrade från mig till Justin och tillbaka igen.
''Grattis, du lyckades!'' sa tjejen till mig och knockade min axel när hon gick förbi mig. Jag höjde ena ögonbrynet och kollade frågandes på Damon och Quinn, dom ryckte på axlarna.
''Loana!'' ropade Justin efter henne och sprang efter.
''Vem i hela jävla friden var det där?'' frågade jag och pekade över axeln. Jag la ner min väska på soffan och satte mig i fåtöljen bredvid Damon. Den senaste veckan jag har varit här så har jag alltid suttit med Damon i fåtöljen, den var liten men vi fick plats båda två.
''När ska ni sluta ljuga för mig och berätta något!'' utbrast jag och slog ut med armarna, ett motorljud hördes och sedan tystnades efter ett tag. Great, Justin har lämnat mig och åkt med henne.
''Damon!'' sa jag och smällde honom på bröstkorgen
''Quinn!'' sa jag sedan och vände mig mot Quinn
''Snälla Bruce!''


Vem är Loana tror ni?


Kommentarer
Avsändare: Anonym

skit bra med så mycket spänning jag skulle vilja ha hetARE sener

2012-08-19 @ 17:06:28 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback