Published: 2012-08-04 Time: 09:05:53 Filed Under:

Kapitel 89 - Never have I ever (THE END)

PREVIOUS: ''Vad ska jag göra Joline?'' sa jag och satte mig ner på hennes säng, hon satte sig ner bredvid mig och la sin hand på min arm.
''Vad känns bäst?'' frågade hon och la huvudet på sned, hennes mjuka fina röst fick mig att lugna ner mig en aning. Jag ryckte på axlarna, ingeting kändes precis bra just nu men jag hade inget val.
 
Jag reste mig upp från Jolines säng, jag visste vad jag skulle göra. Jag smällde igen dörren bakom mig och började gå ner för trappan samtidigt som jag fiskade upp mobilen från min ljusa jeansficka och slog Justin's nummer.
''Hey babe'' svarade han efter 2 signaler, jag suckade och gick rakt på sak.
''Vi måste träffas och snacka'' muttrade jag och öppnade porten och gick ut i decembervädret, nyår skulle vara ikväll så jag skulle hem och fixa mig sedan ut med ett par vänner.
''Vart ska jag hämta dig?''
 
Jag och Justin satt tysta framför varandra i det lilla kafét, en servitris kom fram till oss och tog vår beställning. Jag harklade mig och tänkte just öppna min mun när han började på en mening och avbröt sig sedan.
''börja du'' log han, jag tog ett djupt andetag och började.
''Som du vet så är jag gravid och det var ett misstag för jag vill inte... hur ska jag säga det, bli tillsammans med dig igen, jag skulle inte kunna stå ut med dina lögner. Självklart ska du få se ditt barn när du kan och vill och ibland kan du tillochmed få sova hos mig. Men just nu känns det inte rätt att gå tillbaka till det gamla, jag vill ta en paus'' sa jag och höjde handen när han tänkte börja prata. En tår rann ner för hans kind.
''Och under min graviditet så åker jag till Chicago och bor där hos pappa, jag säger inte att vi inte kan bli tillsammans igen i framtiden, vem vet? vi kanske får starkar känslor för varandra.'' fortsatte jag och när jag tystnade såg han det som en chans att börja prata.
''Ariana, jag vet inte vilka tankar det är som har slagit in i dig, men under din graviditet så vill jag att du stannar här, jag vill kunna veta hur mitt barn och du mår och det där om oss'' pausade han och viftade sin hand mellan mig och honom.
''Jag har gjort mina misstag under vårt förhållande och det har du också, vilket jag inte bör nämna här. Och vårt barn var absolut inget misstag, det var meningen att du skulle bli gravid. Jag kommer se barnet som ett minne från dig och vårt förhållande. Visst jag håller med dig om att det inte känns rätt att gå tillbaka till varandra men det hindrar väl inte oss från att försöka, right? gör det för barnets skull'' mumlade han la sin hand på min arm och smekte mig med tummen och tår efter tår rann ner för våra kinder. Jag kollade ut genom det stora fönstret och tog ett djupt andetag. Jag kände mig krossad, sviken, fann inga ord till att beskriva min känslor, det känns som om någon har slitit ut mitt hjärta, att se Justin gråta var en av alla dom sakerna som fick mitt hjärta krossat. 
''Jag tror fyra månader utan varandra räcker, eller vad säger du?'' sa han och försökte möta min blick, fortfarande smekte han min arm med tummen.
''Vi har inte varit utan varandra precis, för då hade inte detta hänt'' 
jag kände någon dragningskraft till Justin, han var som en magnet. Jag kunde varken säga ja eller nej till honom utan det bara hände. Jag visste att jag inte skulle kunna vara 9 månader utan Justin, men stannar jag kvar här så kommer det göra ont och se honom gå ut och in med en ny tjej varje dag. Justin reste sig upp och gick fram till mig och satte sig på soffan bredvid mig längst mot väggen och drog in mig i en kram. Jag lutade mitt huvud mot hans axel och grät tyst.
''Jag kan inte leva utan dig Ariana'' han la sin hand på min mage och smekte försiktigt med tummen, jag kunde heller inte leva utan honom, kanske är vi menade för varandra? kanske var detta meningen att hända? 
''Jag längtar tills barnet kommer, för då förändras allting, både du och jag plus våra liv'' viskade han och flätade in sina fingrar i mitt hår. Jag visste att han hade rätt och jag visste även att det kommer sluta med att jag och Justin försöker igen.
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
 
Jag försökte göra precis allting för att inte förlora henne, hon är orsaken till att jag kliver upp varje morgon med ett leende på mina läppar, att jag bygger upp mitt liv när det har rasat. Hon är helt enkelt min drog och jag var villig att gå genom eld och vatten för att få tillbaka henne. 
''Vad ska du göra ikväll?'' frågade jag och hon kollade upp på mig.
''festa med kompisar det är trots allt nyår, hurså?'' frågade hon och mina mungipor sjönk, festa med vänner innehöll att hon även kommer dricka, jag hoppades på att hon inte skulle göra någoting men självklart hade hon något planerat, hur dum kunde jag va och tro att hon var ledig? 
''Kan du lova mig en sak?'' viskade jag mot hennes tinning och pussade henne på huvudet. Hon nickade och la huvudet på sned.
''Kan du hålla dig borta från alkoholen?'' hon suckade och reste sig upp.
''Jag tror vi ska gå nu Bieber'' sa hon och började gå mot utgången, jag suckade högt och lämnade pengar på bordet sedan gick jag ut. Jag öppnade min Range Rover från det långa avståndet tack vare min kontroll jag hade i handen, Ariana hoppade in i passagerarsätet och jag kom snart in efter henne och satte mig bakom ratten. 
''älskling?'' 
oavsett om vi var tillsammans eller inte så var det en vana att kalla henne för såna smeknamn och änsålänge har hon inte sagt till. 
''Aa?'' mumlade hon och kollade ut genom det tonade fönstret, jag la min hand på hennes lår och Ariana gav mig en hastig blick innan hon kollade ut genom fönstret igen.
''Kan du lova mig att du håller dig borta från alkoholen?'' frågade jag och slickade mina läppar, hon suckade högt ''Ett glas skadar inte Justin'' mumlade hon och vände sig mot mig. Jag nickade.
''Jo, det skadar mitt barn''
''Det är min kropp, jag får göra vad jag vill!'' muttrade hon och bet sig i läppen.
 
ARIANA'S PERSPEKTIV:
 
Det här kanske låter sjukt konstigt men jag vill att Justin ska ta tag i mig och slita av mig kläderna. 
''So what ifall det är din kropp? du har mitt barn i dig'' sa han surt och svängde runt hörnet och parkerade. Jag visste inte vart vi var. Jag kollade mig runt, det här var en bit av ATL som jag inte har sett innan. Justin kollade sig runt och började sedan köra igen, han hade nog blandat ihop adressen.
''Jag kan göra abort'' 
Justin tvärbromsade mitt på vägen och pip från andra bilar hördes, jag spärrade upp mina ögon
''JUSTIN KÖR!'' skrek jag
''Vad sa du att du skulle göra?'' väste han argt och kollade på mig
''JAG SKOJADE BARA, KÖR!'' skrek jag och borrade in mina naglar i hans arm, Justin började köra och jag pustade ut, det här var värre än Sherlock Holmes. 
Klockan var nu 21:03, Justin hade gått för en stund sedan, han skulle ut med Usher och company. Jag stängde av tvn och reste mig upp ur soffan och hoppade in i duschen. Jag tvättade snabbt håret och kroppen sedan tog jag en handduk och virade den runt min kropp, jag öppnade dörren och möttes av ett par hasselbruna ögon.
''Justin?'' frågade jag förvånat och tog ett stadigare tag om handduken. Han la sina händer på mina höfter och kysste mjukt min panna, jag höjde frågandes på ena ögonbrynet. Han hade på sig ett par svarta supras, svarta byxor, rosa skjorta och en svart väst. Justin ryckte på axlarna.
''Ingen anledning till att vara här, jag ville bara veta hur du mår'' jag log mot honom.
''Du åkte ju precis och plus så existerar mobiler'' flinade jag och gick in i min Walk-In closet och drog på mig ett bar svarta panties och en svart bh. Mina nyårskläder som bestod av svarta ''skinn'' byxor, silvrigt glittrigt linne, silvrig liten väska och, ett par silvriga högklackade skor låg på min säng. Mycket silvrigt där ja. 
''Jag kan köra dig till festen'' sa han och la sina händer på mina höfter bakifrån åter igen.
''Då får du hämta mig också?'' sa jag och fick det att låta som en fråga, han nickade och log lite svagt. Jag lät mitt blöta hår hänga ned för axlarna, behövde inte göra något särskilt med det, lockigt hår var snyggt.
''Kom nu går vi!'' sa jag glatt och tog Justin's hand och började gå mot hans bil som stod på uppfarten. Han flätade sina fingrar i mina och kysste mjukt mina knogar.
''Jag verkligen älskar när vi kommer överrens och är som tillexempel nu'' sa han och la sin arm runt mina axlar. Jag log mot honom och gav honom en hastig kyss på kinden. 
''Vart ska jag köra dig?'' log han och hoppade in i framsätet, jag hoppade strax in bredvid honom och knäppte bältet tvärs över brösten.
''Stranden, dom skulle förfesta där sedan skulle vi till någon klubb'' sa jag och kollade på när Justin bet ihop käkarna, jag drog ett djupt andetag och kollade ut genom fönstret, det hade börjat mörkna och var typiskt ''fest'' - aktigt väder.
''Kan du lova mig att du är försiktig med allt?'' 
Vi var inte tillsammans och han var såhär överbeskyddande, undra hur han är då när vi blir tillsammans.
''ja justin, jag lovar för femhundraelfte gången'' muttrade jag och la mitt ben över det andra. 
 
STRANDEN/FESTEN:
 
Under hela bilfärden fick jag höra hur försiktig jag skulle vara och att jag inte skulle dricka och helt enkelt ta hand om mitt barn, min mage hade börjat puta ut lite. Människornas ljudvolym hördes och musiken var hög, medans jag gick ut ur bilen så log jag åt hur dom vinglade runder och hade ingen balans alls. Sådär full skulle jag absolut inte bli.
''Var försiktig Ariana'' sa Justin för den hundrafemtioelfte gången och la sina armar runt mig. 
''Om du nu är så överbeskyddande, varför stannar du inte och tar hand om mig?''
''Hade jag fått så hade jag lätt gjort det'' sa han och pussade min panna.
''Vem har sagt att du inte får?'' 
''Du, du verkar inte vilja'' sa han och kollade ner på sina fötter.
''Gör som du vill'' sa jag och vände mig om och började gå mot elden som dom hade sattit igång.
''Ariana!'' skrek ett par killar och drog upp sin hand i en hälsning, jag vinkade tillbaka och snart kände jag ett par armar runt mig och en doft av alkohol.
''Hej på dig med Ty'' skrattade jag och besvarade hans kram. Ty la sin arm runt mina axlar och följde mig resten av vägen fram till elden där alla nära och kära satt och drack. Jag fick syn på Christopher som satt bredvid en rödhårig tjej i sanden med tungan nerkörd i hennes hals. 
''baaaabe!'' ropade en bekant röst, jag vände mig om och möttes av Adam's bruna ögon. Jag log stort och la mina armar runt hans midja.
''Folket lyssna!'' ropade någon jag inte kände igen, efter en stunds försök så tystnade alla och kollade på honom. 
''Alla ska vara med på Never Have I Ever!'' sa han, vi  alla satte oss i en ring, Adam på min ena sida och Christopher på den andra. Vi alla hade också partymugg framför oss som vi skulle dricka ur. Det går ut på att man tillexempel säger 'Never Have I Ever haft sex med en ginger' och dom som har gjort det ska dricka någon klunk från sin plastmugg. Jag har gjort det här så många gånger så tillsist var det bara en vana, jag gjorde det ofta med Joline, Jason, Dylan och Tyler. 
''Jag börjar!'' ropade Ty
''Never Have I Ever haft sex med en ginger'' halva gruppen drack, min bror Christopher höjde muggen till sin mun och tog en klunk.
''Har du haft sex med en rödhårig?'' frågade jag förvånat och han ryckte på axlarna.
''Never Have I Ever haft sex med någon jag ångrar'' sa en blond tjej, jag förde muggen mot min mun och drack, detsamma gjorde Christopher och Adam. Vodkan brände i halsen men det gick snart över, jag skulle inte visa mig svag.
''Ta det lugnt med drickandet, du är gravid'' viskade Adam i mitt öra och plaserade en mjuk kyss på min kind. 
''Never Have I Ever kysst någon annan medans jag har varit i ett förhållande, rättar sagt otrogen'' sa en brunett tjej, jag har varit otrogen så jag höjde glaset och tog en stor klunk. Adam och Christopher kollade på mig med höjda ögonbryn, vi var bara några få som hade druckit.
''Ariana har varit otrogen, intressant!'' flinade Ty. Jag räckte ut tungan mot honom och leken fortsatte, tillslut var det Adam's tur och säga något.
''Never Have I Ever ..'' började han och gav mig ett snett leende, spänningen började stiga och alla kollade nyfiket på honom, man märkte att han gjorde det för att retas. Vi alla visste att han var en such a bad boy.
''Slagit en tjej'' avslutade han, två okända killar höjde sitt glas och tog en klunk.
''Jag har ingen respekt för en kille som höjer sin hand mot sin tjej, då är han ingen man längre'' sa jag och alla runt om i ringen instämde.
''Det var inte meningen att göra det'' sa den ena killen som hade druckit.
''Spelar ingen roll, du gjorde det, det är de som är huvudsaken'' sa hon rödhåriga tjejen som min bror hade kört ner sin tunga i. 
''Vad heter hon?'' viskade jag och flyttade mig närmare Adam.
''Elissa McCall'' viskade han tillbaka och la sin arm runt min midja. Jag lutade mitt huvud mot hans axel.
''Vem har du varit otrogen mot och med vem?'' frågade Ty mig nyfiket och drog handen genom hans glänsande hår, jag ryckte på axlarna, det var inte hans sak att veta.
''Don't ask me I'll never tell'' sjöng jag och ryckte på axlarna, ett ''ooooh tuff brud'' lämnade varenda mun runt om i ringen. Christopher flinade och la en arm runt min axlar.
''guys hon är min syster, oroa er inte'' sa Christopher och blinkade med ena ögat mot Elissa.
 
''10, 9, 8, 7, 6!'' började alla skrika med händerna i luften, det var nu jag skulle kyssa min prins. Som en avslutning av 2011 och början av 2012. Jag kände ett par armar runt min midja, jag vände mig om och möttes av Justin's perfekta leende och hans underbart fina glittrande bruna ögon.
''5, 4, 3, 2, 1!'' skrek alla och en sekund senare känner jag Justin's läppar pressade mot mina. Jag la mina armar runt hans hals och besvarade kyssen. Det pirrade i hela kroppen och kittlades i magen, var det såhär det kändes att vara riktigt kär? Allt jag visste var att Justin var min första, största, riktiga kärlek och även den sista.
 
2 ÅR SENARE: 
 
''Var försiktig med henne Justin!'' ropade jag från köket, Justin vände sig mot mig och log stort. Justin sprang efter min lilla dotter som precis fyllt ett år. Deras skratt fick mina mungipor att åka upp i ett leende. Efter dom 8 månaderna som jag var i Chicago insåg jag att Justin verkligen är den jag inte kunde leva utan, livet var för kort för att slösas på något som inte var viktig, den nionde månaden flyttade jag in hos Justin och Pattie tills jag skulle föda. Pattie längtade till att bli mormor mer än vad jag och Justin gjorde. 
 
''JUSTIN, VATTNET HAR GÅTT!'' skrek jag från vardagsrummet, Justin kom springandes ut från sovrummet och hjälpte mig upp ur soffan.
''Ring ambulans'' sa jag mellan mina djupa andetag. Justin sprang bort till hemtelefonen och knappade in nummret och skrek i telefonen med panik i rösten. 
''finns det någoting jag kan göra babe?'' frågade Justin oroligt och smekte min kind medans jag vred och vände på mig för att smärtan skulle lägga sig lite. Sirenerna hördes utanför och Justin hjälpte mig att gå fram till dörren. Jag tog skorna och jackan i handen sedan fick jag lägga mig ner på en bår och snart var ambulansen ute på motorvägarna igen i full fart mot sjukhuset. 
 
''Grattis, du har fått en flicka'' sa sjuksköterskan glatt och la ner min lilla flicka i famnen på mig. Jag log stort och smekte henne över huvudet, Justin kom springandes in i rummet och ställde sig bredvid mig och kollade ner på oss. Ett stort leende var klistrat på våra ansikten. Han böjde sig ner och pussade mig på huvudet sedan sin dotter på pannan. 
''Hejsan Athina Loana Bieber'' viskade Justin och kysste mjukt hennes huvud. Jag log åt dom ovanliga namnen jag och Justin hade valt ut någon vecka innan födelsen.
 
''behöver du hjälp med maten?'' frågade Pattie som hade kommit in i köket och avbröt mina flashback. Jag ryckte på axlarna och skakade på huvudet.
''Nej, jag är ändå redan klar, ska bara skära tomaten'' sa jag och höll upp tomaten, hon tog den ifrån mig och vinkade ut genom fönstret med kniven åt Justin ch Athina's håll.
''Gå ut och lek med Justin och din dotter''
Jag gick ut till trädgården och möttes av min familj och Justin's sitta på gräset, snacka och ha roligt. Justin reste sig upp och mötte mig halva vägen och pressade sedan sina mjuka perfekt formade läppar mot mina.
''Tack'' sa han helt plötsligt, jag höjde på ena ögonbrynet.
''För att du inte gjorde abort och för att du gav mig en ny chans för att bevisa min oändliga kärlek för dig'' viskade han mot mina läppar och pressade sedan dom hårt mot mina. Busvissel och rop hördes från våra familjer men det störde inte vår lilla mysstund.

Efter 2 månader avslutar jag denna novellen.
kanske inte bästa avslutningen men jag såg hur många det var som ville att dom skulle bli tillsammans igen så jag fick ändra typ allt ett par gånger för att få dom att bli tillsammans.
egentligen skulle det avslutas med att dom går skilda vägar & hon behåller barnet och att Justin då och då hälsar på. 
Jag började skriva 'The truth hurts so much more' den 4/6 och avslutar den 2 månader senare, wow. tog längre tid med förra novellen att avsluta.
TUSEN TACK TILL ER TJEJER!
men för att börja på nästa som absolut inte kommer vara som dessa två novellerna jag har gjort så behöver jag veta hur gamla ni är, för är det någon under 13 så tror jag att jag måste vara barnvänlig och inte överdriva med 'sex' eller ''badboy Justin''.
& FÖRLÅT FÖR MINA STAVFEL HÄR & DÄR!
Kommentera!

Kommentarer
Avsändare: Miranda,

Jätte bra!
Det är tråkigt att den är slut men jag längtar till nästa <33

2012-08-04 @ 10:14:21 -



Avsändare: Tilda

Den var jätte bra! :D jag tror inte någon är under 13 här, men längtar tills nästa i alla fall :D<33

2012-08-04 @ 10:38:32 -



Avsändare: saga

As bra slut faktiskt! Jag är sjukt taggad för nästa novell och 'badboy' Justin! Min ålder är 15, nu vet du det :p ♥

2012-08-04 @ 11:29:50 -



Avsändare: Jonah

Jag är över 13 och läser gärna det ! ^^

2012-08-04 @ 15:06:51 -



Avsändare: Lisa

Å den var verkligen riktigt bra! Imponerad!
Längtar tills nästa! Jag är 14 :)

2012-08-04 @ 18:30:22 - URL: http://nattstad.se/lisasundgren



Avsändare: Anonym

åh, den här novellen har varit sååå bra! den kunde inte ha slutat bättre :')
jag är 15!

2012-08-04 @ 19:13:02 -



Avsändare: Emelie

Jätte bra! <3

2012-08-04 @ 23:39:16 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se



Avsändare: justinbieber

är 12år...

Svar: Men tror du att du kan läsa det ändå? för typ resten av mina läsare är 13 eller över :p
None None

2012-08-04 @ 23:55:34 -



Avsändare: justinbieber

fyller 13 om några veckor:Pså ja.

2012-08-05 @ 14:13:35 -



Avsändare: Cornelia

15 :)

2012-10-06 @ 15:32:26 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback