Published: 2012-08-02 Time: 12:26:17 Filed Under:

Kapitel 88 - Do you have something to tell us?

PREVIOUS: Jag visste inte vad jag ville längre, ena dagen vill jag spendera resten av mitt liv med justin och nästa dag vill jag vara ifrån honom så långt som möjligt. Jag hörde min mobil plinga till, den var där ute med Justin och jag hade ingen kod så Justin kommer läsa det. Helt hundra En dörr smälldes hårt till, han har nog läst det och var på väg ut för att han var rasande.
Jag suckade högt och gick ut ur duschen med en handduk virad runt min kropp. Jag letade efter min mobil och såg den ligga på golvet i tusen bitar. Min haka föll till marken.
Han hade slängt MIN mobil i väggen
 
Jag ryckte till när jag hörde en dörr smällas, Justin kom flåsande in och ifall blickar kunde döda så hade jag varit död redan nu. Han kom sakta närmare mig och jag backade längre bak i sängen tills min rygg träffade väggen. Justin kröp på alla fyra fram till mig och drog mig tätt intill honom och började passionerat kyssa min hals. 
''Justin sluta!'' sa jag och försökte putta bort honom från mig, han drog i mina ben så jag hade dom låsta runt hans midja och drog sedan ner mig på ryggen i sängen och fortsatte kyss min hals. Visst jag gillade det men jag var inte på humör och deffinitivt inte efter han har slängt min mobil i väggen och förstört den i tusen bitar.
''Har du gjort sånt där gravid test?'' viskade Justin mot mina läppar och pausade en stund från min hals, jag skakade på huvudet, jag kände ingeting, jag var inte gravid och om jag var det så tänkte jag inte behålla barnet. ''tänker inte behålla barnet ifall jag blir gravid..'' mumlade jag och Justin höjde på ena ögonbrynet.
''Vad menar du?'' 
''Du vet vad jag menar..'' mumlade jag och tog täcket och virade det runt mig sedan gick jag ut på balkongen och satte mig på den kalla stolen. Solen höll på att gå ner och utsikten var vacker. 
''Nej det vet jag inte'' sa han och ställde sig framför mig. Han böjde sig fram och plaserade en mjuk kyss på mina läppar. 
 
1 VECKA SENARE: 
 
''Har du gjort testen?'' ropade Justin från köket, jag suckade högt och la handen över ögonen.
''Nej!'' skrek jag irriterat och reste mig upp och stampade iväg till köket. 
''Det skulle du gjort för en vecka sedan'' 
jag gav honom en arg blick och öppnade sedan kylskåpet för att se ifall jag kunde hitta något gott att äta. Justin gick iväg till sovrummet och kom tillbaka med en påse i handen.
''Här, du ska göra det framför mig'' sa han och utan att behöva öppna påsen såg jag vad det var i. Jag skakade på huvudet och vände mig sedan om och fortsatte att äta på min macka. Justin drog i min arm och puttade mig framåt och sedan in i toan och låste dörren bakom sig. 
''gör det'' sa han och slängde påsen till mig. Han la sina armar i kors över bröstet. 
''Varför beter du dig sådär?'' sa jag. Han viftade bort min fråga med handen och pekade på testet. 
 
Jag vankade av och an och väntade på att testet skulle pipa, Justin stod utanför och bankade på dörren och gav mig huvudvärk. Jag slängde upp dörren och stirrade på honom. 
''Har du fått svar?'' frågade han mjukt och oskyldigt, jag skakade på huvudet. Han gick in i badrummet och satte sig på toalettlocket, jag satte mig i hans knä och la mina armar runt hans hals. Tänk om jag blev gravid, vad skulle mamma säga? Vet inte ens vad jag ska ta mig till, jag har pratat med Joline om det och hon har försökt lugna ner mig. Jag var fortfarande sur på Justin för att han har slängt min mobil i väggen men just nu var jag tvungen och lägga allt åt sidan och hoppas på att jag inte var gravid. Jag lutade mitt huvud mot Justins och han gav mig en mjuk puss på kinden. 
''Oroa dig inte älskling..'' 
Testet pep till och jag och Justin kollade på varandra och sedan flög Justin upp från toalettlocket och ryckte åt sig testet, jag vågade inte kolla på honom eller på testet så jag gick ut och slängde mig på sängen istället. 
''JUSTIN!''
Han kom ut ur badrummet och la sig ner på sängen bredvid mig med testet i handen.
''Du måste se det älskling..'' 
En tår rann ner för min kind samtidigt som jag tog testet från honom och kollade på det. 
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Jag väntade på hennes reaktion men hon visade ingeting. Jag började bli orolig.
''babe?'' sa jag och la mina armar runt henne. En tår rann ner för hennes kind och jag torkade bort den med tummen. En suck slank ut ur min mun. Ariana vred och vände på sig i min famn, hon reste sig upp och tog på sig sina skor och jacka.
''Vart ska du?'' frågade jag och reste mig upp och gick ut efter henne.
''Till Joline'' ropade hon över axeln, jag pussade henne på huvudet och lät henne gå. 
 
''Aye man!'' ropade Alfredo och drog upp sin hand i en hälsning
''Hey bro!'' sa jag och gjorde vårt handslag med honom.
''Hur är det?'' frågade han och la sin arm runt mina axlar, jag log stort mot honom och ryckte på axlarna.
''Du ser lycklig ut bro!'' sa han och skrattade. Vi gick in i studion och möttes av Usher och Scooter som satt i fåtöljerna och väntade på oss antagligen för att det fanns ingen annan här. 
''Sååå broder?, något att berätta?'' frågade Usher såfort jag hade satt mig ner på soffan bredvid Scooter. Jag ryckte på axlarna
''Yaa..'' sa jag osäkert och böjde mig fram så mina armbågar lutade sig mot mina knä. 6 par ögon kollade på mig och väntade på att jag ska fortsätta prata. Jag ryckte på axlarna, visste inte vart jag skulle börja.
 
ARIANA'S PERSPEKTIV:
 
''Vad ska jag göra Joline?'' sa jag och satte mig ner på hennes säng, hon satte sig ner bredvid mig och la sin hand på min arm.
''Vad känns bäst?'' frågade hon och la huvudet på sned, hennes mjuka fina röst fick mig att lugna ner mig en aning. Jag ryckte på axlarna, ingeting kändes precis bra just nu men jag hade inget val.

Kapitel 89 är det sista kapitlet i ''The truth hurts so much more'' Sedan kör vi igång med en badboy Justin :D
Kommentera vad ni tycker! :D
Vad tycker ni om Justin's nya musikvideo, ALAYLM?

Kommentarer
Avsändare: Miranda

Hon måste behålla det falla hon har barn! Det blir det bästa slutet isåfall!<3

2012-08-02 @ 14:00:48 -



Avsändare: Emelie

Jätte bra! <33

2012-08-02 @ 15:57:11 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se



Avsändare: Tilda

Skit bra var de! :)

2012-08-02 @ 19:38:59 -



Avsändare: Anonym

mer :D

2012-08-02 @ 21:33:06 -



Avsändare: Anonym

mer :D

2012-08-02 @ 21:33:45 -



Avsändare: neeeeej

Skriv jätttttte långt isåfall!! Jag älskar novellen

2012-08-02 @ 22:00:30 -



Avsändare: hana

Meeerr jag älskar den här längtar till den haha och jag älskar jb mucik video

2012-08-02 @ 22:08:58 - URL: http://hhana.blogg.se



Avsändare: Anonym

ÅÅÅÅH VAD BRA! men guuuuuuuuud så tråkigt att den redan tar slut :(

2012-08-03 @ 00:08:40 -



Avsändare: Lisa

MER NU jag håller på att dö av spänning!

2012-08-03 @ 01:27:32 - URL: http://nattstad.se/lisasundgren



Avsändare: saga

Du MÅSTE skirva mer nu och ett låååångt! :D

Svar: håller på! :D
None None

2012-08-03 @ 10:01:40 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback