Published: 2012-08-19 Time: 07:29:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 3 - Depends on how you treat me

PREVIOUS: Jag gick ut och stängde dörren bakom mig och gick sedan in till mitt rum och såg Kelsey ligga på golvet. Jag gick fram till henne och satte mig ner på huk bredvid henne och smekte försiktigt hennes kind med baksidan av mina fingrar, och lyfte sedan upp henne i famnen och gick fram till sängen och la henne ner. Jag la täcket om henne och gick sedan ut ur rummet och gav henne en sista blick. Jag gick ner för den långa korridoren och utan att knacka gick jag in i Jayla's rum och rakt fram till henne, hon höjde på ena ögonbrynet. Jag behövde något annat att tänka på och slappna av ett tag, jag drog Jayla mot mig och kysste henne passionerat. Vi började gå mot sängen utan att avbryta kyssen. Snart slog hennes kväveck i på sängens kant och vi båda föll baklänges.

(3200 West Higgins Road)


KELSEY'S PERSPEKTIV:

''Vakna, jag ska köra hem dig'' säger Justin och skakar liv i mig, jag sätter mig upp och gäspar stort och kollar mig trött runt om i rummet och sen på Justin.
''Vad gör jag här?'' mumlar jag och gnuggar mina ögon, snart började alla tankar komma tillbaka och jag rycker till. Jag reser mig upp, fortfarande med gårdagens kläder på mig.
''Kan jag få tvätta ansiktet åtminstone?'' frågar jag och lägger min hand på pannan. Han pekar på badrummet över axeln, jag släpar in mig själv dit och tvättar sen ansiktet med kallt vatten och snart piggnar jag till och kollar mig själv i den enorma spegeln. Mitt hår är rufsigt och ögonen röda, jag ser ut som någon levande död. Jag lägger vardera hand på handfaten och tänker ett tag på vad jag ska göra med all denna soppan. Jag stänger av kranen och torkar mitt ansikte sen går jag ut igen och ser Justin liggandes på sängen med sin mobil.
''Jag är dödens, kan du köra mig hemåt nu?!'' frågar jag och sätter mig ner på sängen vid hans fötter.
''Sa jag att du fick sitta?'' frågar han och ignorerar min fråga.
''Jag sov på den då kan jag lika gärna få sitta'' svarar jag kaxigt och suckar högt.
''Kan du för en sekund sluta leka en gangster och köra mig hem?!'' skriker jag argt och slår ut med armarna.
''Ursäkta, en vadå? jag hörde inte''
Jag slänger en kudde på honom och reser mig upp
''Tänker fan ta mig inte vänta på dig när du beter dig som ett svin!''
Jag vänder på klacken och böjer mig ner för att ta mina klackar och går ut ur rummet och nerför trapporna och slänger en snabb blick på vardagsrummet där det var alldeles tyst och tomt. De har väl inte vaknat än.
Väl ute går jag till kanten av vägen och försöker vinka in körande bilar, men med den oturen jag har så stannar ingen. Jag känner någon ta ett hårt grepp i min arm och trycka upp mig mot bilen, Justin's ansikte är farligt nära mitt. Jag andas tungt, rädslan sprider sig. Jag drar handen genom mitt hår med den fria handen och tar bort det från ansiktet.
''Du går aldrig ifrån mig sådär igen och du åker aldrig med en främling!''
jag rycker till på hans tonfall, vem är han till att säga vad jag ska göra och inte göra? Jag försöker kämpa emot och rycka mig loss.
''Vem är du till att säga vad jag ska göra och inte göra?!'' väser jag och går närmare honom så det knappt var ett fingers avstånd mellan oss. Justin kollar ner på mina läppar och sen upp och rakt in i mina ögon.
''tough girl, me gusta'' säger han och ler, jag puttar honom hårt ifrån mig och hoppar in i bilen och drar handen genom håret en gång till, jag svär, klipper jag inte detta håret så heter jag inte Kelsey. Justin hoppar in bakom ratten och startar motorn och börjar snabbt köra ut på vägen.
''Adress?'' frågar han och ritar små ringar med pekfingret på min hand, jag rycker åt mig min hand och kollar argt på honom.
''3200 West Higgins Road'' muttrar jag och kollar ut genom fönstret som alla de andra gångerna jag har gjort då jag har suttit i samma bil som honom. Jag halkar lite längre ner i sätet och lägger upp mitt ben på den saken framför mig. 

''Ta ner benet'' säger han och halkar själv lite längre ner i sätet. Jag höjer på ena ögonbrynet.

''Ursäkta? jag hörde inte'' säger jag och gör precis som honom, han suckar högt och kollar ut genom fönstret innan han kollar på mig.
''Visste du att du är pain in my ass..?''
''Visste du att mördare är det värsta som finns?'' frågar jag och kastar det jag såg i ansiktet på honom. Han tar ett hårdare grepp om ratten med den vänstra handen så hans knogar blir vita. Han spänner ihop käkarna och kollar i backspegeln.
''Jag menar, lixom hur vågar man ta ett liv? lika mycket som du förtjänar att leva så gör dom andra också det'' fortsätter jag och retar upp honom. Jag kollar ut genom fönstret och ler stort, mitt hår döljer mitt ansikte.

Jag visste att jag hade lyckats.
''Öppnar du din äckliga käft om det där igen så dödar jag dig'' hotar han.
''Får du inte mardrömmar, jag menar, kommer inte deras skrik upp i dina mardrömmar?'' frågar jag och ignorerar hans obetydliga hot.
Han kör av vägen och stannar på en kant och drar ner mitt säte till liggandes läge och lägger sig i gränsle över mig.
''En gång till du slänger det du såg i ansiktet på mig då jävlari kommer jag döda dig så ska du få veta hur det känns fattar du?!'' väser han, våra läppar snuddar lite svagt vid varandra. Min puls slår hårt och mina ögon spärras upp, det här är inte vad jag har räknat med.
''Fattar du?!'' upprepar han, jag nickar svagt. Han drar sig bakåt och sätter sig bakom ratten och börjar köra igen. Jag drar upp sätet i sittandes läge igen, en tår rinner ner för min kind. Jag torkar snabbt väck den med baksidan av min hand så han inte skulle märka något.

''Stanna här'' mumlar jag och viftar ut med handen, han stannar lite längre upp än där mitt hus egentligen är. Jag öppnar bildörren och fick äntligen andas frisk luft. Jag smäller bildörren hårt bakom mig och börjar gå upp mot huset.
''Vi ses Kelsey!'' ropar han, jag skakar på huvudet och börjar gå snabbare.
''Aldrig!'' muttrar jag och kollar bak över axeln där han har parkerat. Tyst försöker jag smyga in i huset och möts av mamma i korridoren som är på väg mot vardagsrummet. Jag kollar ut genom det lilla fönstret som vi har i hallen och såg Justin köra iväg.
''Kelsey!'' säger mamma och drar in mig i en hård kram. Jag besvarar hennes kram och hon pussar mig på huvudet.
''Åh vi har varit så oroliga!''
Det kan jag tänka mig att ni har, jag har precis varit med en mördare och gud vet vad. Pappa kommer ut ur köket och kollar argt på mig och sen ner på mina kläder.
''Gå upp och byt om, du är sen till skolan'' säger han, jag tar chansen och springer snabbt uppför trapporna och in till mitt rum. Jag vänder upp och ner på mina kläder som jag har på mig och letar förbrilt efter min mobil.

Jag smäller handen för pannan, Justin har den!
vilket betyder att jag kommer få träffa och snacka med de svinet igen. Om jag nu är sen till skolan så skadade det inte om jag tog en snabb dusch. Jag hoppar in i duschen och tar en snabb dusch, tror nog att jag slog rekordet. Jag slänger ut ett par mörkblåa jeans och en stickad vit långarmad tröja som kommer till under rumpan. Jag kammar snabbt igenom mitt hår och bestämer mig för att ha det lockigt nerför axlarna. Jag springer ner för trappan och ser pappa och Andrew stå där nere och vänta på mig. Jag drar på mig mina låga converse skor med vita snöre och börjar gå efter pappa. jag hoppadr in i baksätet och startar för engångsskull inte en fight med Andrew om vem som ska sitta där framme. Pappa kollar förvånat på mig i backspegeln med ett höjt ögonbryn, jag skakar på huvudet och rycker på axlarna.

Väl framme vid skolan hoppar jag snabbt ut och säger ett hastigt 'hejdå' innan min blick börjar söka efter Justin eller Haley.
''Kels!'' ropar Hal från cykelstället, jag joggar snabbt bort dit med den tunga väskan över axeln. Jag ger henne en kram och sedan börjar vi båda gå in till skolan.
''Varför försvann du bara igår?'' frågar hon oroligt
''Jag letade efter dig i drygt 1 timme så tillslut när jag inte hittade dig så bestämde jag mig för att åka hem''
''gick det bra? för jag ringde hem till dig och Andrew sa att du inte hade kommit hem än''
''När ringde du?'' jag stannar upp för en sekund och börjar snart gå igen.
''Vid typ kvart i 2'' säger hon, jag kollar åt vänster och mötte Justin's blick.
''Ge mig en sekund'' säger jag och börjar gå mot Justin's håll, han möter mig halvvägs och drar in mig till honom genom armen han har runt min midja, jag tar ett steg bakåt och sträcker sen ut handen.
''Min mobil'' säger jag och knäpper fingrarna, han ler och böjer sig framåt.
''Har jag berättat att du är otroligt het?'' viskar han i mitt öra och plaserar en mjuk kyss på min kind. Jag puttar bort honom, alla står runt oss i en ring och kollar.
''Min mobil Justin!'' väser jag och rotar i hans jackfickor.
''Den är hemma, du får följa med hem efter skolan om du vill ha den sen så kör jag dig hem'' flinar han och börjar gå bredvid mig upp till ingången, han öppnar dörren åt mig som en gentleman och jag tackar med ett fejkat leende. Alla elever börjar gå åt sidan som fega kycklingar. Visst jag hade sett Justin begå mord, men han är inte så tuff som han tror. Jag låser upp mitt skåp och slänger in min väska och drar fram biologi boken, Justin står lutad mot skåpet som är bredvid mitt.
''Vad?!'' frågar jag irriterat efter ett tag då justin har stirrat på mig. Han rycker på axlarna och skakar på huvudet.
''Vet du hur mycket jag hatar dig just nu och hur mycket jag bara vill ge dig en smäll på käften?'' frågar jag honom och smäller hårt till skåpet, tjejen bredvid mig rycker till och Justin flinar tyst.
''Förlåt'' säger jag till henne och knockar axel med Justin. Han tar tag i min arm och drar mig till honom.
''Inte så bråttom sötnos''
Jag drar handen genom håret och lägger sen min hand över hans och borrar in mina naglar i hans hud.
''Aj din bitch!'' väser han och rycker åt sig handen.
''jag kan vara en ängel men också den största bitchen du någosin har träffat, allt beror på hur du behandlar mig'' spottar jag ut och vänder på klacken och börjar gå mot klassrummet som ligger på andra sidan skolan.


kommentera! :)


Kommentarer
Avsändare: Anonym

Sjuuuukt bra !!!

2012-08-19 @ 16:14:41 -



Avsändare: Amanda

Jag hittar inte kapitel 1 & 2!!!!

Svar: Jag vet inte vad som har hänt men helt plötsligt så försvann dom, men jag ska skriva om dom snart :3
None None

2012-08-27 @ 19:49:18 -



Avsändare: Amanda

JAS vad bra!! Jag vill gärna börja läsa den!

2012-08-28 @ 15:44:32 -



Avsändare: Amanda

När kommer 1 och 2:an????

2012-09-09 @ 10:11:43 -



Avsändare: Sanna

Men men men.. 1 och 2? Vill inte läsas direkt från 3 och inte veta vad som hände innan :O :(

Svar: I kapitel 33 får Kelsey flashback på vad som hände, hittar inte kapitel 1&2 & jag har inte tid att skriva om dom :/
None None

2012-09-21 @ 18:28:11 - URL: http://lovvemyhorses.blogg.se



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback