Published: 2012-08-19 Time: 07:41:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 5 - I'll carry you, you idiot

PREVIOUS: Du kommer ångra det där.

Ifall han försökte skrämma mig så gick det inte så jättebra, mina kristna föräldrar är värre, tro mig. Han pratar så mycket men för lite action. Den killen behövde seriöst hjälp och jag hade verkligen ingeting emot att slå i lite vett i männsikan.

Det finns ingeting mellan oss så du har ingen rätt till att säga eller göra så.


JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Jag smäller hårt igen dörren och slänger mig på sängen och skriker i kudden, hur fan vågar hon bara sticka sådär? Ett par knackningar avbryter mina skrik och jag sätter mig upp och ropar ett 'kom in' och in för dörren kommer Quinn, min allra bästavän i detta gänget. Han ställer sig framför mig och jag lägger mig raklång på sängen igen

''Du bryr dig om henne, right?''

''Ska jag bry mig om en hora?, yeah right'' säger jag med sarkasm i det sista, Quinn suckar och sätter sig på fotändan av sängen.
''Du vet vad jag menar Bieber''
Den här killen måste nog blivit tappad när han var liten, varför ska jag bry mig om en bitch? tjejer är bara en engångsgrej sen är det över, tack och hejdå. så enkelt.
''Vad har hänt broder?'' säger han och lägger sig också ner.
''Jag vet inte'' erkänner jag och suckar djupt. Kelsey är den sista på jorden jag skulle bry mig om.
''Kels är den sista tjejen på jorden jag skulle bry mig om, hon är pain in my ass!''
''Har du gett henne ett smeknamn? Det är inte ofta det händer, du bryr dig om henne'' ler Quinn och sätter sig upp.Jag kollar på honom med stora ögon, nu börjar jag verkligen misstänka att han har blivit tappad. Sen inser jag att jag verkligen har kallat henne Kels.
''Vi vill träffa henne, tjejen som äntligen får dig att känna något fast du inte vågar erkänna'' flinar Quinn och innan jag hinner säga något plingar min mobil till.

Det finns ingeting mellan oss så du har ingen rätt till att säga eller göra så.

Jag skrattar glädjelöst och slänger mobilen på sängen bredvid mig, den här tjejen går mig på nerverna och jag skulle inte ha något emot att döda henne. Jag ska trots allt lära henne en läxa.
Jag reser mig upp ur sängen och tar mina bilnycklar
''Var ska du broder?''
Jag svarar inte honom utan fortsätter att gå ut genom dörren och sedan till min bil som står på uppfarten. Jag hoppar snabbt in i den och startar motorn och någon sekund senare är jag i full fart mot Kelsey's hus. Jag är snabbt framme vid Kelsey's hus och kollar upp mot hennes fönster, trädet hänger precis utanför hennes fönster så jag bestämmer mig för att klättra upp till henne. När jag tillslut efter att ha kämpat hit och dit kommer jag äntligen upp. Mina knackningar fick henne att rycka till och när hon ser mig så spärrar hon upp ögonen och går snabbt fram till fönstret och öppnar.
''Är du helt jävla dum i huvudet, tappade din mamma dig som liten?!'' ryter hon och backar från fönstret så jag kommer in, jag står i kanten av hennes rum och kollar mig runt. Rött och svart och en enorm säng. Jag slänger mig på den enorma sängen och kollar ett långt tag på henne.
''Vad?'' frågar hon och sätter sig på sin skrivbordsstol och rullar fram till mig. Inte kunde jag väl bry mig om en lost tjej? Quinn har nog smällt i huvudet.


''Sluta kolla på mig sådär'' säger hon och lägger huvudet på sned. jag erkänner, hon är sjukt het. Hetare än lava. Hennes leende fick mig varje gång hon ler. Inte kunde jag väl bry mig om henne? Nej det gör jag inte, men samtidigt känner jag det lilla pirret i magen varje gång hon kollar på mig.
''Vad gör du här?!'' frågar hon, inte glatt alls.
Jag sätter mig upp och rycker på axlarna, vad gjorde jag här ens? själv visste jag inte, känner bara för friskluft och helt plötsligt är jag utanför hennes hus.
''Jag går in och tar en dusch'' muttrar hon och tar fram en handduk, under tiden som hon duschar så kollar jag mig runt i hennes rum, det är stort. Min blick fastnar på hennes walk-in closet och jag får snart en idé, jag reser mig upp och går in i den, kläder och smycken ligger överallt.

Min blick fastnade på ett par ljusblåa slitna shorts, jag tar dom och börjar leta efter en snygg tröja till. Jag rycker åt mig en rosaaktig tröja som är gjort av ett lent tyg Jag lägger kläderna på sängen och öppnar ett annat skåp där alla hennes skor var. Min blick söker efter ett par snygga högklackar och snart hittar jag ett par svarta pumps med spets och öppen tåsak. jag tar dom i handen och ställer ner dom framför sängen sen tar jag kläderna i handen igen och knackar på badrumsdörren. Kelsey öppnar med bara handduk runt sin enormt snygga kropp. Jag räcker fram kläderna
''Ta på dom och förengångsskull säg inte emot''
hon kollade på mig och höjer på ena ögonbrynet.
''Det är bra att man får dra på sig några underkläder!'' säger hon sarkastiskt och snart inser jag att jag glömt ta ut underkläder, jag höll upp pekfingret.
''En sekund bara!''
jag vänder mig om och joggar bort mot hennes gaderob och letar i små låder efter underkläder och snart hittar jag ett par sjukt snygga panties med spets, hon skulle lätt kunna få mig i sängen med dom. Jag rycker åt mig dom och en vit spets-bh och korsar min väg över till badrummet och bara går in utan att knacka.
''AAAHH!'' skriker Kelsey och lägger handduken snabbt om sig, jag flinar triumfimerat åt min lyckliga insats.
''Dessa'' säger jag glatt och håller upp underkläderna, hon kollar på mig med rynkad panna.
''Ska du inte ut och hämta ett par string också?''
''Hittade tyvär inga, men jag hade lätt dragit på dig ett par string om du hade..'' svarar jag och blinkar med ena ögat, hon himlar med ögonen åt mig och rycker sen åt sig underkläderna och försöker schasa ut mig.
''Jag har sett en tjej naken femhundramiljonergånger, kan redan er kropp ut- och innantill'' säger jag och fäller ner toalettlocket och sätter mig.
''Var snäll Justin, jag lovar du får komma in sen igen'' säger hon mjukt och lägger huvudet på sned. Jag lutar huvudet på sned och biter mig i läppen.
''Du fick mig, men du lovade!'' säger jag och lägger toppen av mitt pekfinger på hennes bröstkorg, det var bara kort avstånd mellan oss. Jag böjer mig ner och plaserar en mjuk kyss på hennes bara axel. Hennes puls slår snabbare och jag tar det som en chans att få henne släppa handduken. Jag lägger mina händer på hennes höfter och trycker upp henne mot väggen och kysser hennes axel och vidare till halsen gång på gång.

KELSEY'S PERSPEKTIV:

Jag kan knappt hålla handduken uppe längre, hans mjuka läppar fick mig att bli knäsvag. Justin's händer åker längre upp och snart var dom vid sidan av mina bröst. Hans läppar var 2 cm från mina, jag tar steget och pressar mina läppar mot hans. Justin börjar kyssa mig passionerat och försöker dra ner handduken lite lätt. ''Släpp handduken'' viskar han mot mina läppar och kysser mig sedan igen. Jag tvekar en sekund, vad skulle hända om jag släppte? han har redan sett nakna tjejer femhundramiljoner gånger, det ligger i hans natur. Men samtidigt skulle han veta att han inte kunde få mig så lätt, jag avslutade kyssen och puttar bort honom och pekar sen på dörren.
''Ut'' säger jag kort och spänner käkarna fortfarande med handduken tätt runt min kropp, han lägger ner händerna i fickorna och lutar huvudet på sned.
''Säg att du inte gillade det och att det inte betyder något så går jag ut'' säger han hest och harklar sig.
''Jag gillade inte det och det betydde ingeting'' ljuger jag, Justin fnyser och skakar på huvudet.
''Tror dig inte'' mumlar han och kommer närmare.
''Justin UT!''
Han skakar på huvudet och jag backar tills ännu en vägg pressas mot min rygg, Justin kommer allt närmare och jag har ingen väg ut. Ännu en gång lägger han händerna på mina höfter och kommer närmare med ansiktet. Han smeker försiktigt sina läppar mot mina.
''I knew it!'' flinar han och börjar gå mot dörren, jag höjer på ena ögonbrynet.
''Huh?''
''Kalla på mig när du har dragit på dig underkläderna'' skrattar han och stänger dörren bakom sig, jag skakar på huvudet och släpper äntligen den blöta handduken och drar på mig dom vita panties och bhn som Justin har valt ut, sen tar jag mina kläder i handen och går ut till sovrummet. Justin stirrar på mig från topp till tå.
''Hittade du verkligen inga bättre kläder?'' frågar jag och håller upp dom. Justin stirrar på mig och rör inte en smocka. Jag tar upp kudden som ligger på golvet och slänger den på honom och så grym som jag är så träffar jag honom i ansiktet.
''Du din lille!'' ropar han och puttar ner mig på sängen, han sätter sig på mig och började kittla mig. I denna sekunden glömmer vi båda om vem han verkligen är och vad han är kapabel till. I just denna sekunden är han den godhjärtade Justin som inte ens vågar skada en myra. Vi kommer snabbt tillbaka till verkligheten. Jag snurrar runt så jag sitter på honom.
Han lägger sina händer på mina höfter och puttade mig lite längre ner så jag sitter på hans ....
''Har jag sagt att du har en sexig rumpa?'' frågar han och smeker mitt lår med tummen, jag smäller väck hans hand och reser mig upp och tar på mig kläderna han har valt ut.

Jag tar fram plattången och sätter in den i vägguttagaren och väntar på att den ska bli varm. När plattången äntligen har blivit varm och mitt hår är torrt så jag börjar jag snabbt kamma igenom mitt hår och platta det. Justin reser sig upp och sätte sig på fotändan av sängen så han sitter någon meter bakom mig. Sängen är i mitten av hela rummet intill väggen och framför sängen så är det mitt sminkbord med en stor spegel och bredvid sminkbordet på den högra sidan så fanns det en dörr som leder in till badrummet och på andra sidan sminkbordet så är det min walk-in closet. På sängens högra sida så finns det ett stort fyrkantigt fönster och på den vänstra sidan så finns det en dörr som leder ut ur rummet. 


''Vad tycker du?'' frågar jag Justin och reser mig upp från sminkbordet och ställer mig framför honom och börjar vrida och vända på mig, jag ger klockan på väggen en titt och den visar 20:26.
''Du har sjukt snygga ben!'' säger han och kollar på mina ben och sen på mig.
''Men hela mig, hur ser jag ut?'' jag snurrar ett varv och stannar till så jag har ryggen mot honom, jag kollar över axeln och märker hur Justin stirrar på min rumpa. Han reser sig upp och lägger sina armar runt min midja bakifrån.
''Riktigt snygg!''
'snygg' är ju inte precis det rätta ordet jag vill höra men jag nöjer mig med svaret. Justin kysser min hals och jag drar mig snabbt undan.
''Varför klär jag på mig förresten?'' frågar jag och höjer på ena ögonbrynet, jag har fixat mig och glömmer ens berätta för honom att jag har utegångsförbud.
''Vi ska ut och så vill grabbarna träffa dig!''
''Vart ska vi? jag har utegångsförbud''
''Vem sa att vi ska lyssna på dina föräldrar? det är inte jag gjord till och absolut inte du, för vad jag har hört så är du riktigt kristen och isåfall borde du inte klä dig sådär'' säger han och pekar på mig från topp till tå, skämtar människan med mig eller? Han flätar sina fingrar med mina och börjar gå mot fönstret.
''Hur fan ska jag hoppa ner härifrån, jag är en tjej!''
''Jag bär dig din idiot!'' muttrar Justin och jag slår honom på bakhuvudet.
''Gör aldrig sådär igen!'' morrar Justin lågt och håller hårt i min handled.
Blodets cirkulation stoppas för en sekund.
''Lita på mig!'' säger han och sträcker ut sina armar.
''Vadå lita på dig? du är en mördare!'' väser jag lågt och lägger benet över kanten så det hänger fritt. Sedan lägger jag över den andra så bara min överkropp håller fast sig. Justin lägger sina händer på sidan av mina rumpskinkor och bär ner mig. Den killen har ingen hjärna men deffinitivt muskler. Han spänner käkarna och börjar ilsket gå mot bilen med bestämda steg. Varför förändras helt plötsligt? Jag rycker på axlarna och följer efter honom och springer allt vad jag orkar med högklackar förbi mamma och pappas sovrumsfönster och in i Justins bil.


Kommentera


Kommentarer
Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback