Published: 2012-08-19 Time: 08:27:45 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 16 - I can't, I want you

PREVIOUS: ''Kelsey..'' mumlade jag trött och drog handen genom håret.
''Forget it, sålänge du inte berättar något så behöver du inte se mitt ansikte'' sa hon och började resa sig upp, jag spärrade upp ögonen och reste mig snabbt upp efter henne och stannade till i någon minut.
''Kelsey förhelvete!'' ropade jag efter henne, Damon, Bruce och Quinn kollade frågande på mig. Jag skakade på huvudet och smällde igen dörren och gick upp till mitt rum. Fan ta henne.



KELSEY'S PERSPEKTIV:

Jag sprang hem med tårarna forsande nerför kinderna, varför skulle allting bli så fel? Jag slängde upp ytterdörren och sprang uppför trappan och in till mitt rum och slängde mig på sängen. Kudden blev snart blöt av alla tårar. Mitt fönster öppnades och jag stelnade till, vågade inte kolla upp från kudden. Ett klick hördes från dörren och snart en tyngd som la sig ner bredvid mig.
''Älskling..'' viskade en mjuk bekant röst och smekte mitt hår, jag kollade upp och möttes av Justins bruna ögon. Jag satte mig upp och drog av mig jackan och torkade tårarna med baksidan av min hand.
''Jag kommer snart'' snyftade jag och reste mig upp, jag gick in på toan och låste självklart efter mig. Jag satt mig på toalettlocket och slängde bak huvudet och grät tyst. Vi kunde inte fortsätta såhär, vad var vi egentligen? bara vänner eller mer? jag reste mig upp och kollade på min hemska spegelbild. Mascara utsmetat över hela ansiktet, jag satte på kranet och skruvade till det kalla vattnet och skvätte på mitt ansikte och tog bort allt smink. Jag slängde upp mitt hår i en slarvig lös knut/boll högt på huvudet och gick sedan ut ur rummet och fram till min gaderob där jag drog ut ett par svarta mjukisbyxor och en stor t-shirt. Jag brydde mig inte om att Justin var i rummet utan började ta av mig mina kläder och sätta på dom nya. När jag var klar så satt jag mig på sminkstolen framför sängen där Justin låg.
''Du är vacker babe'' sa han och lutade huvudet på sned, jag halkade ner lite i stolen och fortsatte att kolla på honom.
''Vad gör du här?'' frågade jag och en tår rann ner för min kind, Justin suckade högt och satte sig på fotändan av sängen som var ca 1 meter ifrån mig. Han böjde sig fram och tog mina händer i sina och drog mig mot honom. Jag reste mig upp och föll ner i hans knä. Justin lutade sig bakåt så vi låg ner med hans armar runt mig.
''Vi kan inte fortsätta såhär'' viskade han mot min kind och smekte mina läppar med sin tumme.
''Låt mig vara då'' mumlade jag och vände mitt ansikte mot honom, Justin skakade på huvudet.
''Jag kan inte, jag vill ha dig..''
''Visst vi säger väl så'' fnös jag och vände mitt ansikte mot fönstret, Justin ställde sig i gränsle över mig och kysste gång på gång min hals, jag fick gåshud över hela kroppen.
''Tror du jag hade varit här om jag inte vill ha dig? Tror du jag hade kysst dig om jag inte vill ha dig? Tror du jag hade kallat dig babe och älskling ifall jag inte ville ha dig?''
Jag la mina armar runt hans hals och pressade mina läppar mot hans. Kyssen blev mer intensivare och snart hade Justin sin hand innanför min tröja.
''Du ska fortfarande sova hemma hos mig, kom nu'' sa han och drog upp mig från sängen.
''Såhär?'' frågade jag och pekade på mig själv från topp till tå.
''Du är vacker babe, kom nu!''
Justin tog min hand i sin och började gå mot fönstret.
''Men jag kan ta den vanliga vägen ut'' sa jag och pekade bort mot dörren.
''Okej'' sa han och gav mig en mjuk kyss.

Jag sprang nerför trapporna och intill köket där mamma satt, pappa hade väl åkt till jobbet för någon timma sedan. Jag slog mig ner på stolen framför mamma och harklade mig. Mamma kollade upp från tidningen.
''Får jag sova där en natt till?'' frågade jag snällt och putade med underläppen, mamma la huvudet på sned och log och sedan nickade hon.
''Men gör inget dumt!'' varnade hon och jag skakade snabbt på huvudet och sprang ut till Justin's bil och hoppade in och gav Justin en hastig kyss.
''Fick du?'' log han och jag nickade på huvudet.
''Självklart, tror du att jag hade suttit här ifall jag inte hade fått?'' flinade jag och drog handen genom håret.

''Är ni tillsammans nu? förvånar mig inte ifall Kels springer ut igen'' retades Damon, jag räckte ut tungan mot honom och satt mig ner på soffan bredvid Bruce.
''Hur gammal är du? 5?
''Nej 3'' log jag och la huvudet på sned, Justin slog sig ner bredvid mig och jag lutade mitt huvud mot hans axel.
''Turturduvoooor'' retades Quinn
''Avundsjuk?'' flinade jag och vickade på mina ögonbryn, Justin flätade sina fingrar med mina och höll hårt. Quinn skakade på huvudet och flinade.
''Såå, vad sa Justin för att du skulle bli hans?'' frågade Bruce och kollade på mig.
''Det där är mellan mig och honom, inte mig och er'' sa jag och ryckte på axlarna. Bruce skakade på huvudet.
''Tonåringar'' muttrade han och satte igång tvn.
Jag flinade och gav Justin en puss på kinden innan jag reste mig upp och började gå mot köket.
''Vart ska du?'' ropade Justin efter mig.
''Köket!'' ropade jag över axeln, jag hörde fotsteg bakom mig och jag slängde en blick över axeln. Justin.
''Hey babe'' flinade han och tryckte upp mig mot väggen. Jag ställde mig på tå och kysste honom passionerat.

''Så hittar man er i köket ovanpå varandra och nästan har sex? jättemysigt grabbar!'' flinade Damon och gick fram till kylskåpet. Justin gick av mig och jag hoppade generat ner från bordet.
''Vet du inte vad knacka betyder?'' frågade Justin och slog Damon på bakhuvudet.
Justin och Damon började brottas och jag hoppade försiktigt över dom och gick in till vardagsrummet där jag slog mig ner mellan Quinn och Bruce.
''Kollar ni på simpsons?'' utrbrast jag och log stort.
''Jag blir aldrig gammal för dethär programmet!'' sa Bruce.

''Vad gör du här babe?'' frågade Justin och kom in till vardagsrummet, jag kollade oskyldigt på honom och pekade på Quinn.
''Hans fel!'' försvarade jag mig, Quinn spärrade upp sina ögon.
''Jag har inte gjort någoting, din flickvän drogs till mig'' flinade Quinn och vickade på båda ögonbrynen mot Justin. Justin skakade på huvudet och gjorde tecken till mig att jag skulle komma.
''baaaaaaabe!'' ropade jag och hoppade upp på honom, jag hade mina fötter låsta bakom hans rygg och Justins händer var på mina lår.
''Använd kondom!'' ropade Damon efter oss när vi började gå mot Justins rum.
''Don't worry bro!'' ropade Justin tillbaka över axeln. Jag la hårt mina armar runt Justins hals och gömde mitt ansikte. Justin sparkade dörren bakom sig och ett klick hördes från dörren. Justin la ner mig på sängen och la sig ner bredvid mig. Han lät sina läppar snudda mina och just som jag tänkte dra honom till mig så drog han sig flinades tillbaka. Att han kunde sluta då jag ville ha honom som mest.
''Sov nu babe'' flinade han och krånglade sig fort ur sina kläder. Jag reste mig upp och drog på mig den stora tröjan innan jag kröp ner brevid Justin igen och somnade.

''VAKNA!'' skrek Damon och Quinn och hoppade på oss som små barnungar.
''Förhelvete Damon och Quinn!'' röt jag argt och puttade ner Quinn på golvet där Damon snart låg över honom.
''Gör aldrig sådär igen!'' skrek Justin argt och böjde sig över mig så han kunde kolla ner på killarna.


Woopwoop, I'm back! ;)
Kapitel 17 idag


Kommentarer
Avsändare: Cindy

Braa meer<3:D

2012-08-19 @ 13:33:21 -



Avsändare: Anonym

Jag vill ha kapitel 17 Denna novell är så himla sjukt bra !!

2012-08-19 @ 16:04:47 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback