Published: 2012-12-12 Time: 18:44:31 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 80 - You are the one and only

PREVIOUS: Jag vänder mig om och ger henne det hon vill ha, jag trycker upp henne mot den beigebruna marmorväggen. 
Kelsey stönar oblygt och högt, ett leende formas på mina läppar och i den sekunden känner jag mig lyckligast i hela världen. 
''Sluta retas och kör in den i mig'' stönar hon i mitt öra och biter min öronsnibb, jag kysser hennes axel och tar henne till paradiset. Precis vad hon har bett mig att göra.
 
553445_10151957529555314_1900870419_n_large
 
KELSEY'S PERSPEKTIV:

''Jag ska jobba på min bränna, så du får bada själv!'' säger jag glatt och lägger min handduk på solstolen och lägger mig sen på den med solglasögonen upptryckta i ansiktet.
''babe, vi kom hit för att spendera tid tillsammans'' muttrar Justin och drar upp mig från stolen. 
Jag putar med underläppen och gör hunvalpsminen, han skakar irriterat på huvudet och drar med mig till vattnet som är en reflektion av den blåa molnfria himlen. Jag flätar mina fingrar med Justin's och doppar mina fötter i det varma vattnet, jag böjer mig ner och kupar handen och skvätter på Justin som står och spanar in en tjej längre ner. Han vänder sig chockat om mot mig och torkar bort vattnet från ansiktet, jag lägger armarna i kors över bröstet och vänder mig om och börjar gå mot solstolen. Justin springer snabbt upp efter mig och tar tag i min arm i en hastig fart så jag står ansikte mot ansikte med honom.
''Vad är det Kelsey?'' frågar han och smeker min kind.
Jag smäller väck hans hand och kollar surt på honom.
''Fortsätt spana in den tjejen därborta!'' fräser jag och viftar mot tjejen som nu står och kollar hitåt. 
Justin lägger sin arm runt min midja och drar mig till honom.
''Du är den enda Kels'' ler han och pussar min panna.
''Tydligen inte'' mumlar jag knappt hörbart.
''Va?''
Jag skakar på huvudet och lägger mig ner på stolen, Justin rycker på axlarna.
''Kom till mig när du har slutat sura'' säger han och slänger en kyss, jag himlar med ögonen och lägger mig raklång på stolen. Jag drar på mig mina solglasögon som Justin tog bort för att få en bättre syn av mina ögon  och spanar in Justin som nu har gått fram till hon okända tjejen.
Justin känner nog henne för jag tror inte han bara gå fram till okänt folk och kramar dem. 
Jag försöker lugna ner ilskan inom mig och tar fram en bok från ingenstans och börjar läsa, jag kommer inte ihåg sist jag la ner boken i min handväska. Det måste nog varit Justin som har gjort det. 
Orden på sidan blir bara till dimma och jag slänger frustrerat iväg boken och sätter mig upp.
Nu är Justin och tjejen ute på vattnet med en vattenskoter, perfekt.
''helvetes jävla piss!'' muttrar jag surt och reser mig upp, en idé slår mig snabbt och jag börjar gå mot deras håll.
Jag går ut på bryggan tillräckligt mycket för att Justin ska kunna höra mig.
Han har antagligen inte berättat för tjejen att jag är hans flickvän eller någoting.
''Älskling?!'' ropar jag och lägger handen på pannan och skyddar ögonen för den starka solen.
Justin vänder sig om och börjar köra i full fart mot mig.
''Ja?'' säger han lite smått irriterat när han har kommit fram till mig, tjejen bakom honom sträcker ut huvudet och kollar på mig med nyfikna ögon.
''Jag ska gå äta nu, ska du följa med?'' frågar jag och försöker att inte spotta ur mig något jag senare kommer att få ångra, han skakar intensivt på huvudet och ger mig en sur blick. Jag rycker på axlarna och vänder mig om och beger mig mot hotellet utan Justin. Kunde han inte presenterat mig för tjejen eller någoting? åtminstone sagt hennes namn. Jag klampar in i lobbyn och bestämmer mig för att byta om innan jag går ner till matsalen och sätter mig ner och äter. Precis när jag skulle trycka på hissknappen sticker en arm fram och trycker på den, jag drar åt mig min arm och ler smått mot killen som stor bredvid mig. Jag kan inte låta bli att snegla och inser att han är shirtless, glädjen rusar igenom mig och ett fniss lämnar mina läppar. Hissen plingar till och dörrarna öppnas, vi båda stiger in och jag trycker på sjuan. Jag väntar diskret på att killen ska trycka på någon våning men det händer aldrig, han bor väl på samma våning som mig antagligen. En pinsam tystnad uppstår och när hissen ännu en gång plingar till känns det skönt att stiga ut och småjogga fram till rummet.
Jag trycker in nyckeln i hålet och låser upp, ett klick hörs och jag traskar in innan jag stänger dörren noggrant efter mig. Jag lägger nyckeln på bordet i hallen och plockar åt mig en handduk och går sen in i duschen och tar en dusch för andra gången idag. Jag hann knappt vara på stranden i 30 minuter innan Justin bara stack ifrån mig till hon andra tjejen, det stör mig att jag fortfarande inte har en aning om vem det är. Men det ska jag fanimig ta reda på. Vattnet rinner ner för min kropp och jag tvålar snabbt in mig med schampoo och balsam, har ingen tid att slösa här i duschen. Jag stänger av vattnet och lägger handduken runt min våta kropp och en handduk som turban på huvudet. Jag går fram till min resväska och tar fram ett par spetsiga underkläder som jag snabbt hoppar in i. Jag drar på mig en svart jumpsuit och tar mina vita ballerina skor, jag tar ut håret ur turbanen och låter håret hänga blött ner för axlarna. Jag tar mina nycklar och mobil innan jag tar hissen ner till matsalen. 
Jag sätter mig ner i ett hörn och börjar pilla med min mobil, ett harkel hörs och jag kollar upp.
Hans gröna ögon kollar nyfiket mot mig.
''Får jag sätta mig ner här?'' frågar han och jag nickar, denna gången har han tagit på sig en tröja till min besvikelse. Jag ger honom ett snett leende som han glatt besvarar. Han sätter sig ner på stolen mitt emot mig och jag lägger ifrån mig min mobil.
''Vad önskas?'' frågar en servetris, jag kollar snabbt i menyn och bestämmer mig för att ta något enkelt.
''Kyclingfilé, ris med currysås'' ler jag mot servetrisen och kollar sen på killen mittemot mig.
''Jag också!'' säger han och ler ett charmigt leende mot servertrisen.
''Förlåt för att jag inte har presenterat mig, Damien!'' säger han glatt och sträcker ut handen, jag tar hans hand över bordet
''Kelsey'' 
Det är någoting med den här killen som får mig att tänka på dagen jag blev kidnappad:
 
''Du ljög för mig..'' säger Jake och börja vanka av och an i det lilla rummet, jag kollar mig runt,
allt var i en hemsk grå/silver färg och man ser knappt dörren. Jag ignorerar Jake's påstående och blundar medans mina salta tårar rinner ner för mina bruna kinder, en röst skriker djupt inom mig att jag inte ska vara rädd att Justin kommer rädda mig alldeles strax.
Hur mycket ska jag tro på den rösten?
Justin har säkert inte märkt vid denna tiden att jag har försvunnit, vem skulle märka det?
Jake ställer sig framför mig och lägger sin hand under min haka och vänder upp mitt huvud så jag tvingas att möta hans blick.
''Du är Justin's flickvän, right?'' frågar han och jag skakar snabbt på huvudet och säger ett 'nej' men allt som hörs är ljud från min mun som inte går att förstå, men Jake nickar huvudet och höjer kniven han har i handen. Jake har bundit fast mig på en stol med hårda rep runt omkring med och tejp över min mun så jag inte kan skrika.  Jag spärrar upp mina ögon och ryggar förskräckt bakåt.
Jag är tvungen att komma på ett sätt att uppehålla honom, Om det behövs skulle jag ligga med honom eller nej det skulle jag inte alls det, vad säger du Kelsey? Det här handlar inte om Justin längre.
Denna gången var det jag, jag var i fara mellan liv och död.
 
Hans gröna ögon påminde mig myckt väl om Jake's, själva konturen, formen, allt. Damien måste nog ha märkt att jag på sätt och vis kände igen honom.
''Du är Jake's bror!'' väser jag och reser mig hastigt upp. Damien reser sig också upp och ger mig en bedjande blick om att jag ska sätta mig ner igen. Jag biter ihop käkarna och sätter mig ner.
''Vill du säga något så får du göra det kvickt nog'' säger jag kallt och knyter knytnävarna. 
Servertrisen kommer med maten och jag känner omedelbart att jag har tappat aptiten.
''Kan du inte åtminstone låtsas att allting är okej?'' frågar han och kollar runt omkring sig.
Människor har visst blivit nyfikna efter att jag hastigt rest mig upp. Jag ger dem ett varmt leende och kollar sen på Damien med vänskaplig kärlek i blicken. Han, om någon, borde veta att jag är en proffesionell lögnare.
Mina föräldrar tror att jag bor med Haley och går i skolan när jag egentligen gör tvärtom, jag skippar skolan och bor med Justin. Dags att ta tag i livet kanske? 
''Damien!'' fräser en alltför bekant röst bakom oss, jag och Damien vänder oss om och möter Justin's aggressiva blick som speglar hat, ilska och allt negativt ni kan komma på.
''Justin''

woopwoop, vad tror ni händer? :)
kommentera

Kommentarer
Avsändare: Linn

Mer !!

2012-12-12 @ 19:29:35 -



Avsändare: Emelie

Jätte bra! <3

2012-12-12 @ 19:37:16 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se



Avsändare: Romina

Ajdå..detta kommer inte sluta bra =S

2012-12-12 @ 21:09:44 -



Avsändare: Liv

Awesome kapitel!!!

2012-12-13 @ 07:50:58 -



Avsändare: Michelle

Vad taskig Justin var han kan ju inte kolla in andra tjejer när han redan har det. Jag tror Damien och Justin kommer bråka på ett kill sätt medans Justin och Kelsey kommer bråka som par. Men jag gillar kapitlet :D

2012-12-13 @ 12:13:35 -



Avsändare: Petronella Gustavsson

NEJ, du kan ju inte bara avsluta där :o Jag vill ha mera nu! Älskar hur Kelsey blir jättesur när han är med den där tjejen. Fast jag förstår henne, hade blivit exakt likadan XD Du är jätteduktig, tack för din kommentar förresten <3 Men ge mig nästa kapitel nu så att jag slipper dö av väntan! Sjukligt grym är du <3

2012-12-13 @ 16:38:33 - URL: http://www.secretbieberstory.blogg.se/



Avsändare: Anonym

Jag tror dom blir ovänner igen.

Svar: nejdå :)
None None

2012-12-14 @ 09:15:20 -



Avsändare: Alice

As bra mer:D

2012-12-15 @ 10:08:49 -



Avsändare: Cindy

Moreeee

2012-12-15 @ 23:02:06 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback