Published: 2012-12-03 Time: 20:56:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 76 - If only I can show you

PREVIOUS: Det känns så jävla bra att Justin just precis har kallat mig Kels, vilket jag för detta tillfället började sakna. Ett litet leende leker sig på mina läppar och jag försöker bestämma mig ifall jag ska reta upp honom som hämnd eller inte. Jag vore en urusel flickvän om jag gjorde det medans han körde bil men vet du vad?

You only live once.

 
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Kelsey lägger sin hand nära mitt skrev och kommer närmare mig. Hon plaserar en kyss på mitt käkben och jag biter hårt ihop dem. Jag försöker undervika det hon håller på med men det funkar inte så särskilt bra. Hennes varma andetag kittlar min hals och ett lågt stön lämnar min mun. Kelsey's läppar bränner min hals och jag lägger min hand på hennes kind och försöker putta bort henne på ett snällt sätt. 
''Kelsey snälla jag kör, du får göra vad du vill med mig sen men inte nu snälla'' stönar jag och stannar på ett rött ljus, under hela den biten har Kelsey försökt reta upp mig och hon har lyckats jävligt bra med det för just nu är jag kåt. Jag böjer mig fram och pressar hårt mina läppar mot hennes.
''Det räcker Kelsey, jag kan inte koncentrera mig'' viskar jag mot hennes läppar innan jag hårt pressar dom mot mina igen. Bilen bakom mig tutar och Kelsey rycker till under mig och ett skratt lämnar min mun. Jag sätter mig på min plats igen och gasar för fullt. 
''Justin, sakta ner!'' beodrar hon och jag skakar intensivt på huvudet, jag tänker inte sakta ner ett skit när jag är såhär upphetsad. Kelsey lägger sin varma hand över min och på ett konstigt sätt så lugnar det ner mig. Jag saktar ner farten och snart kommer stugan inom synhåll, jag svänger in på den grusiga vägen och stannar en bit ifrån stugan. Jag drar av mig bältet och stänger av motorn, jag hoppar ut ur bilen och springer runt till Kelsey's sida och öppnar hennes dörr med ett leende på mina läppar. Ett fniss lämnar hennes läppar innan hon lägger sin hand på min axel och hoppar ner från bilen. Jag himlar med ögonen och skjuter iväg bildörren och låser sen efter oss. Jag tar fram en ögonbindel från jackfickan och vänder mig sen om mot Kelsey.
''Babe, du ska ha denna runt ögonen!'' flinar jag och viker ut ögonbindeln, Kelsey vänder sig om och jag lägger den försiktigt över hennes ögon och försöker att inte spänna så jättehårt men ändå så den sitter på sin plats.
''Känns det bra där babe?'' frågar jag och lägger en mjuk kyss på hennes hals.
''ja'' mumlar hon hest, jag flätar mina fingrar och börjar leda henne upp mot stugan.
''Det finns två små trappor här älskling'' säger jag och lägger min arm runt hennes midja, hon går upp för dem två trapporna utan problem och jag lägger handen på det runda handtaget. Jag lägger nyckeln i låset och vrider om till höger. Ett klick hörs och jag vrider på handtaget och öppnar dörren helt. Jag leder Kelsey in och ställer mig sen bakom henne för att knyta upp knutan jag har gjort. Bandet faller ner för hennes ögon och hon tappar hakan till marken. Hennes reaktion berättar för mig att hon gillar det hon ser. 
 
KELSEY'S PERSPEKTIV:

Rosenblad är utspridda över hela sovrumsgolvet och den vita sängen är täckt med en stor bukett röda rosor. Justin's överraskning tog mig med storm. Röda ljus är tända på fönsterbrädan och Justin har dragit för persiennerna så inget lyse kunde förstöra den mysiga utsikten.
Det ligger rosor precis överallt.
Jag vänder mig om mot Justin med ett enormt leende på mina läppar.
All bråk och beskymmer har flugit ut genom fönstret just nu,
ska jag vara ärlig så trodde jag faktiskt aldrig att Justin kan vara så romantisk.
Jag lägger mina armar runt hans hals och ställer mig på tå för att ge honom en kyss. 
''Gillar du vad du ser?'' frågar han och döljer ett leende, jag nickar ivrigt och ger honom ännu en kyss.
Jag fattar inte hur jag kunde underskatta Justin så mycket. Hur kunde jag tro att han aldrig skulle göra något romantiskt för mig? Hur i helvete kunde jag tvivla på hans kärlek för mig? Det är som om Justin just har öppnat mina ögon. 
''jag älskar det! Åh tack så mycket!!'' piper jag och slänger mig runt hans hals. Justin's skrattar sitt änglalika skratt och lägger armarna runt mig. 
 
När jag äntligen har släppt Justin går jag längre in i den lilla stugan som mer liknar en lägenhet. Genom sovrummet kommer jag en till köket. På min högra sida så har jag diskbänken, vasken och diskmaskinen, över där så finns det olika skåp för porslin, glas och skålar. Bredvid diskmaskinen så finns det lådor där det blandannat finns bestick, träskedar, vanliga silver skedar, knivar medmera. Allt som ska finnas i ett kök fanns här. I mitten av hela rummet så finns det ett vitt mellanlångt bord och mitt på bordet så står det en genomskinlig vas med rosor i. Lyckan sprider sig genom min kropp och jag drar Justin till mig och ger honom en hastig puss på kinden. Jag lutar mitt huvud på hans axel och kan inte sluta le över hur underbar ha egentligen är.
''Vart är toan babe?'' frågar jag och ler charmigt. Justin pussar mig på pannan och flinar.
''Den får du inte besöka än''
Jag rynkar ögonbrynen, skojar mannen med mig eller? Att pissa på mig i ett kök är deffinitivt inte ettt alternativ.
''Jag behöver kissa Justin?''
''Too much information'' säger han med ett skottisk dialekt, jag skrattar åt hans barnslighet och smäller honom skämtsamt på armen.
 
''Jag behöver toan seriöst Justin!'' 
''Det är väl självklart man behöver toan seriöst, det är ingen lekstuga därinne precis'' sarkasm med varje ord han talar.
Jag himlar med ögonen och bestämmer mig för att gå på en egen upptäcksfärd. 
''Du får gå på toa om du gör mig en tjänst!'' ropar han efter mig och jag vänder mig långsamt om och slänger med håret så det faller över min högra axel. Jag lägger armarna i kors över bröstet och lutar huvudet på sned.
''Vad som helst bara jag får gå på toa!'' utbrister jag och korsar benen.
''Du duschar med mig'' 
Jag slutar omedelbart med allt jag gör och kollar storögt på honom.
Det kan inte vara så farligt att duscha med Justin, eller? som jag sa innan, allt för att gå på toan. Jag suckar och nickar.
''fine, deal!''
''Ut i hallen till höger'' flinar han och jag springer snabbt ut till hallen, ska jag erkänna så har jag ett grymt lokalsinne.
Jag slänger av mig byxorna och just som jag ska dra av mig trosorna hejdas jag av alla rosor som ännu en gång ligger på badrumsgolvet. För en minut glömmer jag mitt ärende på toan och går fram till badkaret som är fördraget med gardinerna.
Den nyfikna personen som jag är så sliter jag gardinerna åt sidan och tappar andan.
Rosenblad ligger i det varma vattnet och vaniljdoften åker in i näsan, jag tar ett djupt andetag och drar in den otroligt goda doften. Utan att bry mig om att dra på mig mina byxor igen går jag ut till Justin som sitter på soffan i tv-rummet.
''Har du verkligen gjort allt det i toan också?'' 
Hans mungipor åker upp i ett leende och han nickar ivrigt. 
''Har du gjort ditt ärende då?'' frågar han och jag skakar på huvudet.
''Jag blev för nyfiken på de romantiska du gjorde så jag glömde gå på toa'' mumlar jag och en rosa nyans sprider sig på mina kinder. Ett skratt lämnar Justin's strupe innan han reser sig upp och går fram till mig.
Han pussar mig på näsan och tar sedan min hand i sin och beger sig mot toaletten, igen.
 
Medans Justin står med ryggen vänd mot mig och strippar av sig kläderna sätter jag mig halvnaken på toastolen och gör mitt ärende. Jag tar av mig mina spetstrosor helt och hållet och slänger dem åt sidan. Jag reser mig upp och drar mitt vita linne över huvudet och slänger även den åt sidan. Justin kommer fram till mig med ett busigt leende lekandes på läpparna.
Hans händer klättrar upp för min rygg mot bhbandet, han tar den mellan fingrarna och knäpper upp den hur enkelt som helst. 
"Jaså, du har knäppt upp bhar innan?" flinar jag och blinkar med ena ögat, jag visste själv svaret på min fråga men känner ändå för att ställa den för att retas lite. Jusrin himlar med ögonen och räcker sen ut tungan till mig som en liten barnunge.
"Innan du säger någonting så ska du få ditt tal efter detta" flinar han och vickar på sina ögonbryn. Jag nickar och ger honom ett svagt leende innan jag hoppar i badkaret och lägger mig bekvämt.
"inte så shawty" 
Han gör ett tecken att jag ska flytta fram lite, jag gör som han säger och flyttar mig ur den bekväma ställningen.  
Justin lägger sig bakom mig och särar lite på sina ben så jag får plats. Jag pressar min rygg mot hans bröstkorg och lutar huvudet mot hans nyckelben. Det är vid det här tillfället jag skulle vilja pausa tiden, förevigt.
"If only I can show you all of the things you mean to me" sjunger han mjukt i mitt öra och ett brett leende speglar sig på mina läppar. Det är första gången någonsin jag hör Justin sjunga och ska jag vara ärlig så tog hans röst mig med storm.
"jag visste inte att du kan sjunga" mumlar jag och börjar rita små cirklar på hand lår, han flätar sina fingrar med mina och kollar ner på mig med en glimt kärlek i ögonen.
"Det är mycket du inte vet om mig baby" viskar han i mitt öra och plaserar en kyss på min axel

Att skriva genom en iPad är fan ta mig inte lätt, men vad gör man inte för att få ut ett kapitel ikväll & vad gör man inte för sina läsare? ;)
 
Vad tror ni det kommer hända en dag före Grekland? 
vad tror ni Justin har planerat? ;)
kommentera! :)

Kommentarer
Avsändare: Romina

Aww en av mina favoritkapitel! ♥♥

2012-12-03 @ 21:17:40 -



Avsändare: Liv

Awesome kapitel!!,!!

2012-12-03 @ 21:23:39 -



Avsändare: Anne

Aaah spå jäkla spännande!!!! Typ döör! :'D

2012-12-03 @ 21:48:02 -



Avsändare: Natta

OMG, så sjuukt bra kapitel! Älskar alla detaljer du lagt dit, du skriver väldigt detaljerat och noggrant och då förstår man med och kan få upp en bild i huvudet hur det ser ut! :)

Mer! ;)

2012-12-04 @ 06:47:20 - URL: http://nattaakarlsson.myshowroom.se



Avsändare: Michelle

Jag älskar det. Jag önskar att Justin kunnde göra så till mig :)

Svar: Keep believing, det kanske händer en vacker dag ;)
None None

2012-12-04 @ 13:31:13 -



Avsändare: Tova Bieber

Kommer justin bli känd av att sjunga i denhär novellen?

Svar: Nej :)
None None

2012-12-04 @ 16:25:33 -



Avsändare: Emma

MERMERMER :DD

2012-12-04 @ 18:07:40 -



Avsändare: Caroline

Muy Bien! = Mycket bra :D
Du ska bara veta hur mycket jag älskar novellen!
Den är annorlunda, inte som alla andra, de möts blir tillsammans och lever lyckligt i alla sina dagar.
Men du ska veta att det är inte bara novellen som är bra utan det är du som är bra, det är du som skriver och det är din fantasi<3!! Spelar ingen roll hur långt tid det tar till nästa, bara du skriver ett kapitel (:

//Love a Belieber

2012-12-04 @ 19:57:03 - URL: http://justinbiebersheart.devote.se



Avsändare: Steffi

Innan Grekland tror jag dem kommer bli ovänner eller att justin får något superduper viktigt jobbar måste åka på, men hoppas inte det. Haha. :)

2012-12-04 @ 22:27:12 -



Avsändare: Alma

Jätte bra! när kommer nästa kapitel? :DD

2012-12-05 @ 09:33:24 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback