Published: 2013-01-23 Time: 16:34:01 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 93 - Big, red and visible

PREVIOUS: ''Jag med!'' ropar Bonnie och springer efter henne. Vi tjejer sitter på golvet och killarna sitter på soffan bakom oss.
''Döda den då!'' skriker Bonnie och smäller knytnäven på mattan.
''JAAA!!'' skriker jag när jag har klarat av omgången och gått vidare till nästa. 
''Du suger Justin, Kels vann över dig!'' flinar Haley och tar kontrollen från mig.
 

 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
 
''Babe, vart ska du?'' frågar jag Kelsey som reser sig upp ur sängen, 
''Måste fixa en sak!'' svarar hon och ger mig en hastig kyss, jag suckar och lägger ner huvudet på kudden igen. 
Vem går upp för att fixa en sak klockan 2 på natten? Mina tankar flyter tillbaka till gårdagen då jag och Kelsey nästan hade sex framför Haley och Quinn, de hade tittat chockat på oss men det var ingenting dem inte hade sett förut, en naken tjej och kille alltså. Vi hade avbrytit när min mobil började ringa och det var ungefär innan jag hann slita av henne bhn eller trosorna. Jag vet verkligen inte vad som flög i mig men det kändes rätt och skönt. 
''Du är inte rikigt klok baby'' flinar jag när hon kommer tillbaka, Kelsey räcker ut tungan och lägger ner sitt huvud på min bröstkorg igen. En behaglig tystnad faller över oss och jag börjar leka med Kelsey's hår. 
Helt plötsligt sätter sig Kelsey i gränsle över mig och kysser hungrigt mina läppar.
Jag besvarar den passionerade kyssen och flätar mina fingrar i hennes hår.
Mina händer åker ner för sidorna och stannar på hennes höfter. 
Jag drar henne, om det ens går, tätare intill mig. Kelsey's stön kvävs av mina hungriga läppar. 
Jag rullar runt så jag ligger över henne, jag vill bevisa för Kelsey att jag kan mer än springa runt och skjuta folk eller vara allmänt sexig, jag vill bevisa för Kelsey att jag kan vara vild i sängen också. Inte så konstig Kelsey vill sova i bara underkläder, hur kunde jag ha varit så trög och missat att hon höll på att planera någonting? 
Mina händer lämnar hennes höfter och åker vidare mot rumpan där jag oblygt klämmer henne hårt samtidigt som jag lyfter på mina höfter så min vän möter henne. Mina fingrar knäpper av spännet på bh:n och jag slänger iväg den, mina händer fattar snabbt om hennes båda bröst och masserar dem hårt. Kroppen Kelsey har gör mig helt galen, jag vet inte vart mina händer ska ta vägen. Om jag ska lägga dem på hennes perfekta rumpa eller om dem ska massera hennes stora runda bröst. Jag lägger mig mellan Kelsey's ben och börjar försiktigt gnida min vän mot henne. 
''Det här går inte'' stönar jag och sliter av henne trosorna. Kelsey's händer klättrar ner för min kropp och stannar på kallsongkanten där hon med hjälp av sina händer drar ner dem långt ner på låren som hon kan.
Jag hjälper henne den sista biten och slänger av mig kallsongerna. Mina läppar kysser passionerat hennes hals och lämnar några få bitmärken här och där. Låga stön lämnar gång på gång Kelsey's mun. 
''Träng in i mig!'' stönar hon högt och jag tränger in i henne, jag blir helt galen av att höra hennes stön och hennes sätt att stöna ut mitt namn.
''Åh Justin, du är så skön, AHH!''
Jag flinar och börjar för varje gång hon stönar stöta hårdare in i henne, vilket orsakar ännu fler höga stön och hårda stötningar. Hennes mjuka bröst trycks hårt mot min bröstkorg och Kelsey drar sina naglar genom min rygg vilket orsakar till att jag stönar högt. Kelsey trycker ner mitt ansikte mellan hennes bröst och jag kan inte låta bli och ge henne bitmärken och något litet sugmärke. Jag måste trots allt markera mitt revir. 
''Hårdare!!'' skriker hon och slänger bak med huvudet.
''Säg att du älskar mig'' Det här är verkligen ett bra läge till att börja retas med Kelsey, det känns som att hon då bara blir ännu mer vild vilket är ganska skönt och underhållande.
''Jag älskar dig!'' 
''Jag älskar dig med!'' ler jag och fjärilarna i min mage vaknar till liv, jag börjar stöta hårdare in i Kelsey tills hon kommer. Jag kollapsar ner brevid henne och ger henne en mjuk puss på pannan.
''Jag älskar dig Justin Bieber'' gäspar hon och sluter ögonen.
''Jag älskar dig med Kelsey Graham'' ler jag och låter mörkret omsluta mig.
Jag somnar med ett leende lekandes på läpparna.
 
Jag vaknar av att solen bryter sig in genom mina tunna gardiner och lyser mig rakt på ögonen. Jag gäspar stort och reser mig sakta upp för att inte väcka henne. Ett leende sprider sig på mina läppar när mina tankar dras till gårdagen då vi hade sex. Jag sneglar på klockan och ser att den med stora siffror visar 13:01, vi hade faktiskt gått och lagt oss sent igårkväll. Jag skakar försiktigt om Kelsey och lämnar kyssar på hela hennes överkropp. 
''Babe vakna'' viskar jag och kysser hennes svaga punkt, käkbenen. Hon slår upp sina himelskt vackra bruna ögon och tittar trött på mig samtidigt som hon ger mig ett varmt leende som jag med mer än glädje besvarar.
''Vi måste duscha'' viskar jag och pussar tippen av hennes näsa, hon nickar och reser sig upp,
 
''Redo för rond 2?'' flinar jag samtidigt som jag drar mina händer nerför hennes bröst och stannar vid höfterna innan jag drar upp dem mot hennes bröst igen. Jag ser njutningen i Kelsey's ögon, jag biter min underläpp och lägger huvudet på sned. 
''Inte riktigt än'' säger hon sexig och tvålar in sina bröst och resten av hennes kropp på ett sätt som gör mig helt galen. Jag trycker upp henne mot den kalla väggen och pressar hårt mina läppar mot hennes. 
Jag bär upp Kelsey runt midjan och hon korsar sina ben bakom min rygg. 
''Jag vet att du vill baby'' flinar jag och tränger in i henne.
 
''Ni verkar ha haft det chill!'' flinar Quinn såfort vi kom in genom dörren till vardagsrummet. Jag ger honom ett flin och lägger omedelbart märke till hans och Haley's flätade fingrar, han märker på vart jag kollar och nickar sen. Vilket betyder att Kelsey's bästavän och min bästavän är tillsammans. Jag - om det ens går - ler bredare än vad jag gjorde för några sekunder sen.
''Vad ler du åt?'' frågar Kelsey och armbågar mig mjukt i sidan, jag nickar mot deras flätade fingrar och ett stort leende sprider sig också på Kelsey's läppar.
''När hände detta`'' utbrister hon glatt och damp ner på soffan bredvid Haley.
 
KELSEY'S PERSPEKTIV:
 
''Igårkväll med du var för upptagen med att ha sex med Justin så jag kunde inte berätta det'' flinar hon och mina kinder skiftar omedelbart färg. Justin sätter sig bredvid mig och lägger sin hand på mitt lår.
''Jag ser att Justin har markerat sitt revir!'' flinar Ian och nickar mot min hals. Jag smäller omedelbart mina händer för halsen och gömmer ansiktet i Justin's halsgrop. 
''Är det verkligen så synligt?'' flämtar jag och försöker spegla mig med Haley's mobil vilket inte alls var en bra idé. Man ser verkligen ingeting.
''Stort, rött och synligt!'' flinar Chase och jag hoppar upp ur soffan och kollar mig i spegeln.
Mycket riktigt sagt, några sugmärken visade sig på min bruna hals och ett busigt leende spred sig på mina läppar. För något år sen ifall jag skulle haft detta på min hals så skulle jag skämts och gjort allt i min makt för att få bort det men nu bryr jag mig inte alls. Killarna snackar om sex hejvilt och får allt att låta så vanligt, som om det vore något vardagligt för dem, vilket det egentligen var tills jag kom in i 'familjen'. När jag och Justin blev ett så slutade killarna dra med sig tjejer hem och började faktiskt istället dejta dem.
Justin har bevisat dem att ändå om man lever ett mörkt och eländigt liv så finns det alltid något positivt i livet. Justin har även berättat för mig att innan jag kom in i hans liv så trodde han varken på kärlek eller på första ögon kastet. Enligt honom så föll han för mig redan allra första gången han träffade mig och det var på Michael's fest för 2 år sen. 
''Äsch, det är inte så farligt!'' flinar jag och sätter mig ner på soffan bredvid Justin igen.
''Jag sa ju det!'' utbrister Justin och slår ut med armarna, jag himlar med ögonen och lägger huvudet på hans axel. 
''Himla inte med ögonen åt mig, jag hatar det!'' väser Justin och lägger armarna i kors. Jag himlar ännu en gång
- fast denna gången osynligt - med ögonen och kollar på Justin's vackra ögon. 
''Du är så fin'' viskar jag så bara Justin kan höra det och strycker hans kind försiktigt med pekfingret, som om han vore ett glas och det skulle gå sönder ifall jag tog i lite. Justin spricker upp i ett leende och hans fylliga perfekta läppar böjer sig ner och möter mina. 

försöke mig på ett kärlekskapitel, lyckades jag?
FÖRLÅT om ni tycker att det är för detaljerat.
 
kommentera om ni gillar Jerry.
okej jag skämtar bara men kommentera! :'D
 
 

Kommentarer
Avsändare: Sofia

Naww :3

2013-01-23 @ 17:29:04 - URL: http://Biebercrew.blogg.se



Avsändare: Linn

Jätte bra, mer :)

2013-01-23 @ 17:49:19 -



Avsändare: Anonym

gulligt. men han har väll inte sagt dem där orden om henne än va? :)

2013-01-23 @ 19:09:13 -



Avsändare: Liv

Awesome kapitel! :D

2013-01-23 @ 19:23:19 -



Avsändare: Celebnovell (Romina)

OMG jag vill inte att novellen ska ta slut, hoppas den nya novellen också blir lika bra! ♥

2013-01-23 @ 20:12:00 - URL: http://celebnovell.blogg.se



Avsändare: anne

Jag gillar Jerry :D
Haha nä men det var superbra!
Fast i vilket kapitel hade de nästan sex framför de andra? :)

Svar: Kommer du ihåg när dem spelade tv-spel & Kelsey vann över Justin på Zombie spelet? Där senare på kvällen så hade dem nästan sex framför Quinn och Haley :)
None None

2013-01-23 @ 20:15:48 -



Avsändare: Ela

Jag gillar inte Jerry, jag ÄLSKAR Jerry, men jag kommenterar ändå, för jag vill ha fler kapitel! ;) Snälla lägg upp mer imorgon ? jag får panik ! vill ha mer ! :D

2013-01-23 @ 20:35:21 -



Avsändare: Emelie

Jätte bra! <3

2013-01-23 @ 20:59:57 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se



Avsändare: Cindy

Sjukt braaa!

OBS!!!
Jag har nominerat din novell här :
http://swaggiestorys.blogg.se/
:D

Svar: Tack så JÄTTEMYCKET!! ♥
None None

2013-01-23 @ 21:39:33 -



Avsändare: Alice

Meeeer:)

2013-01-24 @ 11:38:38 -



Avsändare: Moooo

Jag älskar Jerry ;) haha nej - fast jo - men det var som vanligt jättebra! :)

2013-01-24 @ 20:46:14 - URL: http://mooabackeby.myshowroom.se



Avsändare: Alice

Mer:)

2013-01-27 @ 19:17:39 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback