Published: 2013-02-07 Time: 06:08:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 96 - Mission

PREVIOUS: ''Nu kör vi!'' skriker jag och börjar köra ut och runt huset så jag kommer till den enorma trädgården dem har där bak. Jag börjar köra i lera och skvätter upp hela min rygg och en liten bit av Jonathan. Våra skratt studsar mellan träden och jag gör just en U-sväng så fyrhjulningen halkar lite innan jag får kontroll över den igen.
''Du är fortfarande lika grym!'' skriker Jonathan och jag ger honom ett litet leende, jag börjar tricksa lite och ställer fyrhjulningen på båda bakbenen och kör runt i en liten cirkel.
 
 Tumblr_mhmoeyr8m71qe7codo1_400_large

''Aye, måste dra hem nu!'' flinar jag och gör ''typiskt-killar'' handslag med Jonathan, jag och han har varit ute och kört fyrhjulning i ungefär tre timmar. Marion hade senare kommit ut och sagt till oss att frukosten är klar,
det sägs att vägen till mannens hjärta är genom magen. Vilket är en självklarhet. 
''Ring mig ikväll om du vill ut och festa med oss brush!'' ler Marcus och ger mig en klapp på axeln, jag nickar och mina mungipor åker upp i ett leende. Jag lägger min hand på Marion's korsrygg och tillsammans går vi ut genom dörren och mot min bil som står på uppfarten.
''Ganska härlig kväll med grabbarna!'' ler hon och slänger en snabb på mig innan hon hoppar in i framsätet,
jag instämmer och sätter mig sen bakom ratten. Jag börjar köra i rikting mot Marion's hus under en skön tystnad, vilket verkligen behövs för vi båda var bakfulla. Inte för att jag har fått en blund inatt men ändå känner jag att huvudet ger ifrån sig små bultningar. Jag rundar rondellen och svänger av mot höger innan jag ökar hastigheten igen, att köra under 80 är ingen höjdare för mig. Känslan av att bara liksom flyga fram med bilen är nog en av dem bästa, man kommer fram snabbare och det tar inte alls lång tid. 

''Vill du komma in en liten stund?'' frågar Marion när vi stannar utanför henens hus, jag tänker en liten stund och nickar sen. Att stanna en stund hos Marion kan faktiskt inte skada, och så får jag ju vila ut mig vilket är faktiskt en bra idé. Senare idag kanske jag inte har ont i huvudet lika mycket och då kan jag ta med mig Kelsey ut på en liten runda. Det var längesen vi umgicks, bara jag och hon. Jag stänger av motorn och vi båda stiger ut ur bilen. Jag låser den och går efter Marion in, jag hälsar glatt på hennes syster och mamma.
En av dem få som faktiskt accepterade att jag och Marion blev som vi är. Hennes pappa var raka motståndet och lämnade familjen så fort han fick veta det. Han tycker väl det är pinsamt vilket man egentligen inte ska tycka om dem sakerna sin dotter gör. Hon tar ju inte droger längre, bara går ut på klubbar eller viktiga ärende med mig. Frågar man Marion nu om hennes pappa så svarar hon bara med ett enkelt ''han finns inte''.
''Vad ska du ha?'' frågar hon och går in i köket. Jag sätter mig på den runda höga barstolen och slickar mig runt läpparna.
''Te och honung, as always'' flinar jag och drar fingrarna genom håret, Hon ger mig ett litet sött leende och sätter igång tekannan. Medans vattnet blir varmt så sätter hon sig mittemot mig på en av dem höga barstolarna.
''Såå, hur går det med Kelsey?'' börjar hon och höjer frågandes på ögonbrynet.
''Det går bra men just nu så är hon sur på mig för att jag ska ut på uppdrag på fredag, hon är orolig antar jag''
Marion nickar ''Vi tjejer tycket att det är svårt när våra killar jobbar med sånt, man är alltid orolig''.
Jag nickar instämmande, jag har flera gånger försökt övertala Kelsey att hon inte behöver oroa sig, att jag klarar mig galant men jag uttalade ord förgäves. 
''Det är därför du festade igår?'' flinar hon och jag himlar med ögonen och nickar. Ja, delvis. 
''Känner mig som en fucking pussy som gick ifrån henne igår när vi bara hade ett litet tjafs''
''Om?'' frågar Marion förvånat.
''Medans hon har varit i skolan så har jag hela tiden låtsas att jag med är det när jag egentligen har varit hemma och planerat uppdrag med mina boys'' jag skakar på axlarna som om det inte är någon big deal, kanske är det faktiskt det. Jag har svikit Kelsey, jag fick hennes tillit men jag bröt det. En liten klump börjar bilda sig i min mage och jag tar en klunk av mitt eldheta te. Det smakar sött, precis som Kelsey gör.
Jag kan inte låta bli och känna mig en aning skyldig, tänk om Kelsey aldrig mer kommer lita på mig? Innan fredag måste jag reda upp allting med Kelsey, jag går inte ut i strid förrens jag har förklarat allting.
Från början höll jag Kelsey som gisslan för hon bevittnade ett mord men nu är hon en del av mig, delen jag älskar mest med mig själv.
Under alla dem åren jag har behandlat henne illa så är hon ändå kvar med mig, kanske är det en påminnelse från Gud ovan att jag ska sluta vara en fucking pussy och börja visa henne kärlek istället?
Jag måste visa henne hur tacksam jag är som har henne i mitt liv. Hon är tjejen jag har letat efter i flera generationer känns det som. 
 
''Marion, jag måste dra. Känner mig skyldig som har bråkat med Kelsey men är här istället för hos henne'' mumlar jag och tar en sista klunk från mitt te innan jag reser mig upp. Hon ger mig ett stort leende och nickar sedan, hon förstår vad jag menar och det glädjer mig. Hon är själv en tjej så hon vet hur Kelsey känner som om de var som baksidan på hennes hand. Jag går mot hallen och drar snabbt på mig mina svartröda supras. 
''Tack för skjutsen och kvällen!'' säger hon glatt och böjer sig fram och ger mig en varm kam, jag besvarar hennes kram och ger henne ett stort leende som svar. Jag springer ut genom dörren och hoppar in i min bil.
Jag börjar sätta fart mot mitt hus och hoppas på att hitta Kelsey i min säng. Hennes lena hy och honungsbruna ögon som får mig att sväva i det blå gör mig hård, tanken av hennes mjuka rumpa och hennes perfekta ben får mig bara att trampa på pedalen och öka hastigheten. Hennes händer som glider ner för min bröstkorg,
Kelsey gör mig helt galen. Jag blir som ett monster när jag är med henne, kan inte få nog av hennes mjuka läppar eller perfekt runda bröst. Inte ens hennes kurviga höfter ger mig tillräckligt. 
 
Mitt hus kommer inom synhåll och ett busigt leende kröker sig på mina läppar. Jag svänger upp på vår uppfart och parkerar bilen hur som helst innan jag stänger av motorn och kliver ut ur bilen. Jag låser den och börjar springa mot ytterdörren, dörren smälls igen efter mig och huset står i en läskig tystnad.
''Hallå?!'' ropar jag och kollar i vardagsrummet där killarna brukar sitta men är nu helt tomt, fotöljen är omkull och det ser ut som rena bombnedslaget här. Tavlorna är också omkull, vasen som egentligen ska ligga på bordet ligger istället på golvet i flera hundra skärvor. Kalla kårar kryper längs min ryggrad. Vad i helvete har hänt här?! Jag springer upp för trappan och springer först in på mitt rum där det också är helt tomt. Jag backar några steg bak innan jag vänder mig om och kollar i Damon's rum, tomt. Quinn's rum, tomt. Bruce' rum, tomt.
Vart i helvete är Chase' gäng då?! Det här verkligen förvirrar mig.
 
''HALLÅ?!'' skriker jag ännu en gång men ingenting hörs, det är verkligen så tyst att jag kan höra hur mitt eget hjärta dunkar. Min orolighet för Kelsey och grabbarna börjar gå överstyr och jag knyter långsamt händerna.
Den som har gjort det här kommer fan ta mig betala ett dyrt pris! 
Snabbt som en våg slår det mig, Ormingo Locos. Men hur i helvete kunde det här hända? Vi är TVÅ ihopslagna fucking gäng och ingen av dem klarade av att ta ner dem? Jag ska verkligen klå upp det jävla fucking gänget, dags för dem att utplånas. Min mobil börjar ringa och jag är ingen person som stannar upp för att kolla vem det är på displayen.
''Ja?!'' fräser jag väldigt irriterat. Jag har ingen aning om vart min flickvän eller mina grabbar är och jag börjar seriöst tappa det jävla fucking tålamodet. Om jag ens har något. 
''Well well well, du kan sluta leta nu Bieber, din flickvän är här!'' skrattar Jesper från andra sidan.
''JUSTIN!'' skriker Kelsey's alltför bekanta röst och jag känner att ilskan börjar - mer än innan om det ens går - stiga och under dem sekunderna jag lyssnar på Kelsey's skrik så känner jag att demonen inom mig börjar väckas till liv. Det är okej om dem kommer på mig eller grabbarna, men när det gäller Kelsey så skulle dem fucking tänkt två gånger innan dem gav sig på henne.
''Dina grabbar är inte här men vi har blondinen också!'' skrattar Jesper och Haley's skrik hörs från andra sidan. Vart fan är Quinn när jag behöver honom?
''Du kommer ångra vartenda sekund av ditt liv när jag får tag på dig din motherfucker!'' spottar jag och helt plötsligt öppnas ytterdörren och mina grabbar stiger in. Jag lägger på och slänger mobilen åt sidan innan jag ger dem alla en varsin knytnäve över käften.
''VART FAN HAR NI VARIT?! DE HAR TAGIT HALEY OCH KELSEY!'' 
 
Huvudvärken som tidigare under dagen försvann har nu kommit tillbaka, min bröstkorg lyfts tungt upp och ner och jag kollar på killarna med mord i blicken. Chase reaktion är priceless, det är allas.
Men nu finns det ingen fucking tid till att stå och garva åt deras reaktioner. Min flickvän som jag känner lika bra som baksidan av min hand är förvunnen tillsammans med hennes bästavän Haley. Chase stiger ut ur klungan och lägger sin hand på min axel och kollar på mig som om jag vore psycho. 
Deras ögon vidgas och jag slänger ut med armarna, frustrerad över att killarna inte kan ta eget fucking initiativ någon gång. Borde inte Quinn vara hemma och ta hand om sin flickvän som han tydligen gillade så himla mycket?
''The fuck you talking 'bout man?'' 
''De har Kelsey och Haley'' suckar jag och lutar ryggen mot väggen och halkar ner på golvet med knäna upp till hakan. Jag lutar huvudet i händerna och tar tio djupa andetag. 
''Dags att sätta vår plan i verk, upp med dig man!'' fräser Damon.

Jag har ändrat mig, kapitel 97 kommer vara det sista kapitlet & iochmed att flickorna har på sätt och vis blivit kidnappade så kommer jag berätta hur det gick till osv och vad som händer i sista kapitlet så det kommer förhoppningsvis bli ett långt.. 
kommentera.
 
& i nästa novell så kommer Justin vara känd, ja.
Men det är inget liknande ni har läst innan tror jag inte :)

Kommentarer
Avsändare: Emelie

Jätte bra! <3

2013-02-07 @ 13:14:38 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se



Avsändare: Sofia

Oh my fucking Bieber!!!! Meerrr!!! :DD

2013-02-07 @ 15:59:03 - URL: http://biebercrew.blogg.se



Avsändare: anne

Ooh! Spännande!!!

2013-02-07 @ 15:59:14 -



Avsändare: mad

SNÄLLA DU KAN INTE AVSLUTA DEN HÄR NOVELL DU FÅR INTE:( PLEEEEEEAS?:o

2013-02-07 @ 17:11:34 -



Avsändare: Steffi

nej den för inte vara slut :((( detta är de bästa jag läst, av alla böcker o alla noveller...
snälla snälla, fortsätt på denna..
men hoppas att den nya blir minst lika bra som denna :D

2013-02-07 @ 17:33:22 -



Avsändare: Celebnovell (Romina)

Jättebra!!!

2013-02-07 @ 17:57:51 - URL: http://celebnovell.blogg.se



Avsändare: Fanny

Meeeer :)

2013-02-07 @ 18:52:01 -



Avsändare: Michelle

NEEEEEEJ!!!! Den får inte ta slut :(

2013-02-07 @ 19:11:54 -



Avsändare: Anonym

Älska! Det är så spännande och bra. Längtar tills nästa den blir nog lika bra om inte bättre:*

2013-02-07 @ 20:18:52 -



Avsändare: Anonym

hoppas de e långt kapitell

2013-02-07 @ 20:38:11 -



Avsändare: moa

VA?! BARA ETT KAPITEL TILL????? NEEEEEJ :(
Den här novellen har varit (och är) den bästa jag någonsin läst!
Om det slutar med att justin dör för att rädda kelsey eller något så tänker jag dränka mej.. eller nånting...

Svar: mhihi, förlåt (a)
None None

2013-02-07 @ 21:22:35 - URL: http://mooabackeby.myshowroom.se



Avsändare: Linneaa

Vad hände med kapitel 95?

Svar: inte en aning :0
Jag har iallafall inte tagit bort den :o
None None

2013-04-29 @ 07:05:37 -



Avsändare: Anonym

Jag vill läsa kapitel 95! :(

2013-06-28 @ 23:13:33 -



Avsändare: Anonym

Jag vill läsa kapitel 95! :(

2013-06-28 @ 23:13:42 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback