Published: 2012-07-21 Time: 09:35:40 Filed Under:

Kapitel 75 - I've missed you

PREVIOUS: ''Justin...'' sa hon och la sitt huvud på sidan, jag kysste hennes hals men stannade upp när jag hörde henne säga mitt namn igen
''Vad är det?'' sa jag och kollade på henne
''Inte nu, jag måste sova'' sa hon och bet sig i läppen, hon har gjort det igen.
ARIANA'S PERSPEKTIV:

Jag vaknade av att Justin pressade hårt sina läppar mot mina, jag la min hand på hans nacke och pressade honom hårdare mot mig.
''Godmorgon sunshine'' sa han och log, jag log tillbaka och mumlade fram ett 'godmorgon'. Jag satte mig upp och gäspade stort, Justin pussade mig lätt på näsan och reste sig sedan upp
''Hur mycket är klockan?'' frågade jag och kollade trött på honom.
''Halv ett'' sa han och log, jag spärrade upp mina ögon, hade jag verkligen sovit så länge? Jag la mig ner i sängen och försökte somna om
''Nahe du, glöm det!'' sa Justin och hoppade på mig, han satte sig i gränsle över mig och låste mina händer över mitt huvud. Han böjde sig ner och gav mig en hastig kyss.
''Jag har redan planerat vad vi ska göra idag'' sa han och kysste mig igen.
''Vad för något?
''Suprise'' jag skakade på huvudet och himlade med ögonen
''Vad?''
''Du och dina överraskningar'' Justin började flina
''Gillar du inte dom?'' 
jag skakade på huvudet, visst gjorde jag det men det känns helt fel ibland. Han köper massa dyra presenter och går på värsta lyxmiddagar när det är egentligen honom jag vill ha, inte hans pengar eller kändisskap
''Vad tänker du på?'' frågade han
''Ingeting'' svarade jag snabbt och kollade ut från fönstret, han vände mitt ansikte mot hans och höjde på ena ögonbrynet, misstänksam.
''Don't bullshit me Ariana''
Jag tog bort hans hand och reste mig upp
''Ska in och ta en dusch''
Han reste sig upp och ställde sig framför mig, jag kollade ner på mina flätade fingrar. Han la sina händer på mina höfter.
''Kolla på mig Ariana''
jag kollade sakta upp mot honom och mötte hans blick, han la sin hand på min kind och smekte mig med tummen. Jag blundade och njöt av den känslan han gav mig, han visste att han hade någon sorts effekt på mig. ''Berätta'' sa han och kom närmare, jag la min hand på hans bröst och puttade bort honom lite.
''Jag måste ta en dusch'' mumlade jag och gick förbi honom och in till duschen och låste dörren efter mig. Jag slängde av mig den stora tröjan och lät vattnet rinna nerför min kropp.
 
''Ariana är du klar?'' frågade Justin efter ett tag och tryckte ned handtaget, jag stängde snabbt av vattnet och gick ut ur badkaret och virade en handduk runt min nakna kropp och sedan låste jag upp dörren och innan jag har hunnit blinka så hade Justin tryckt ner handtaget och stod nu öga mot öga med mig, jag log ett snett leende mot honom och gick sedan förbi honom och in till rummet. Jag öppnade min resväska och drog ut svarta underkläder, en grå tröja, svarta stuprörs jeans och mörkbruna ballerina. Jag tog kläderna och gick sedan in i toan igen
''Det finns inte något jag redan inte har sett!'' ropade Justin och jag log för mig själv. För andra gången så gick jag ut ur badrummet och la mig ner på sängen med Justin vid min sida.
''Kom babe, jag bits inte'' sa han och blinkade med ena ögat, jag himlade med ögonen och kom närmare
''Gör inte sådär igen''
jag höjde på ena ögonbrynet och kollade upp mot honom, göra vad?
''Göra vad?''
''Himla med ögonen, jag hatar det'' jag ryckte till, what the *PIIP*? 
''Jag måste hem innan mamma tror att jag har blivit kidnappad eller något'' sa jag och reste mig upp utan att kolla honom i ögonen, jag stängde min resväska och reste den upp.
''babe, blev du sur?'' frågade han och kramade mig bakifrån, jag skakade snabbt på huvudet.
''Nej'' sa jag och log fejkat. Han pussade mig på kinden och släppte mig sedan.
''Jag hämtar dig vid 7 babe''
jag nickade och började släpa resväskan efter mig, Justin tog den ur min hand och bärde ner den för trappan
''Tack''
''Ska du inte äta innan du går?''
jag skakade på huvudet, jag var inte hungrig bara otroligt förvånad. Jag har alltid himlat med ögonen men Justin har inte sagt något, varför just idag?
''nej, jag äter hemma'' sa jag och drog på mig mina vita låga Converse. Jag tog min resväska och gav Justin en kram
''Ingen kyss?'' frågade han och höjde på ena ögonbrynet när jag var på väg ut, jag vände mig om och gav honom en hastig kyss, just när jag skulle avsluta den så drog Justin mig närmare honom och la en arm runt min midja. ''Ses ikväll babe'' jag log mot honom och gick ut
''hjärtat?!'' ropade han efter mig och ännu en gång så vände jag mig om.
''Ska jag köra dig hem?'' frågade han sedan och jag skakade på huvudet och ropade ett 'nej' tillbaka, jag bodde bara runt hörnet, det var jättenära Justin. 
 
Jag slängde av mig ytterskorna och jackan och ropade efter mamma, hon kom studsandes ner för trappan och drog in mig i en kram och började ösa frågor över mig.
''Mamma jag berättar sen, jag är vrålhungrig'' sa jag och gick förbi henne och in till köket. Jag drog ut kycklingsalladen som mamma har gjort och drog sedan ut såsen. Aimée min lillasyster flög ner för trapporna och slängde sig runt min hals.
''ja, hej på dig med Aimée'' flinade jag och besvarade hennes kram, hon började också ösa med frågor över mig och jag försökte svara så gott jag kunde.
''Hur är det med Justin då?'' frågade hon och bytte samtalsämne, jag ryckte på axlarna.
''Lika bra som vanligt'' 

tråkigt kapitel :3

Kommentarer
Avsändare: Emelie

Jätte bra! <3

2012-07-21 @ 11:43:46 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se



Avsändare: Anonym

mer!!! :D

2012-07-21 @ 13:10:33 -



Avsändare: Anonym

mer :D

2012-07-21 @ 15:16:21 -



Avsändare: noname

snälla mer ;)<3

2012-07-21 @ 16:23:49 -



Avsändare: Melohdy

MERA NU!!!

2012-07-21 @ 21:55:02 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback