Published: 2012-07-16 Time: 07:21:59 Filed Under:

Kapitel 73 - Do you believe it?

PREVIOUS: ''Är ni beredda?'' frågade jag och alla nickade, jag la kameran på självutlösare och sprang fram till Chris och ställde mig bredvid honom, 10 sekunder senare tog den ett foto. Vi kollade på den och blev nöjda med hur vi såg ut
''Vi måste dra, alla väntar på oss'' sa Chris och la sin arm runt min midja, Caroline och pappa la sina armar runt varandra och log stort mot oss.
Justin Bieber Singer Justin Bieber attends the Tribeca Disruptive Innovation Awards during the 2012 Tribeca Film Festival at the NYU Paulson Auditorium on April 27, 2012 in New York City.
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
 
2 dagar tills Ariana kom hem från Chicago från hennes pappa och jag längtade mer än någonsin, jag hade saknat henne riktigt mycket och tanken på att det var lite osäkert mellan oss gjorde inte hela saken bättre. Tankarna om Christopher hade fortfarande inte lämnat mitt huvud och jag var lika nyfiken, varför ringde han mig? Är det något mellan min Ariana och honom? det var ingeting jag ville veta. Jag gick ut ur bilen och började gå ner för gatan med Moshe snett bakom mig. Jag hade ingen ork till att snacka med honom.
''Justin!'' ropade någon och jag vände mig om och såg Vanessa komma springandes, ett leende spred sig över mitt ansikte och jag väntade in henne.
''Hej!'' sa jag och gav henne en lång, hård kram.
''Hej'' sa hon och slog sina armar runt min midja, hon ställde sig bredvid mig och började gå vid min sida.
''Vad ska du göra ikväll?'' frågade hon och log, jag ryckte på axlarna. Den vanliga gamla visa, Soundcheck,konsert,hem. 
''Konsert'' sa jag och log, hon bet sig i läppen, vilket jag tyckte var sexigt när tjejer gjorde sådär, speciellt Ariana. Hon följde mig fram till ytterdörren, jag fumlade upp nycklarna från fickan och öppnade dörren helt och hållet och gjorde en gest till henne att hon skulle gå in men hon skakade på huvudet.
''Måste gå'' sa hon och jag putade med underläppen
''Okej'' sa jag och kramade henne hårt. Vi sa hejdå och jag gick in och hon fortsatte sin väg till dit hon skulle. Jag la nycklarna på bordet i hallen och gick upp till mitt rum och slängde mig på sängen och försökte somna.
 
5 TIMMAR SENARE: 
 
Jag vaknade av hur varm jag var och insåg att hela jag var dygnsur, jag kollade på klockan som visade 18:02, jag reste mig upp och gick in i badrummet och hoppade in i duschen. Det kalla vattnet rann ner för min svettiga kropp, jag duschade snabbt av mig tvålen och schampoot sen gick jag ut och virade en handduk runt midjan. Min mage kurrade till och jag bestämde mig för att gå ut och äta något i min alldeles egna ensamhet. Jag behövde ut och ta lite frisk luft. Jag öppnade fönstret och gick sedan tvärs över rummet fram till min gaderob och drog ut ett par svarta byxor, svart v-ringad t-shirt, svart jacka och guldiga skor. Jag slängde på mig kläderna och gick snabbt ut till mamma som stod på balkongen och snackade i telefon. Hon höll upp ett finger om att jag skulle vara tyst, jag satt mig ner på den vita stolen bredvid henne och väntade på att hon skulle lägga på.
Efter att jag har suttit där ett tag orkade jag inte vänta längre så jag mimade till henne att jag skulle ut och äta. Mamma nickade och vinkade hejdå till mig. Jag sprang ut ur huset och tänkte just hoppa in i bilen då jag ångrade mig. Jag kollade upp på den blåa himlen och såg solen skina så jag bestämde mig för att gå. Det tar inte alls lång tid till McDonald's. Jag gick förbi en kiosk men stannade omedelbart och såg Ariana och en kille på första sidan med en stor rubrik som löd:
 
''Har Ariana Gilbert och Justin Bieber gjort slut?''
 
Jag ryckte åt mig tidningen, betalade den och vände på klacken och började gå hemåt istället. Detta förstörde just min appetit. Jag skulle beställa hem mat eller be Vanessa komma över så kunde vi gå ut och äta någonstan
jag joggade den sista biten och gick snabbt in genom ytterdörren och in i köket där jag slog mig ner på en stol med tidningen framför ögonen på mig, jag slog upp sidan och började läsa.
 
''Är det slut mellan det heta hollywood paret Justin och Ariana? Ariana sågs ute med en okänd kille så sent som igårkväll, det var först på middag och sedan gick de iväg till någon fest tillsammans. Tror du Justin vet om det här? Ariana och den okända killen sågs väldigt kära ut och det kan ni se här på dessa bilderna vi har. Just nu är Ariana i Chicago och spenderar lite tid med sin pappa och har nog råkat stöta på en ny kärlek.Paret har inte fått en smeknamn än och har varit tillsammans i några få månader. Vad tror ni?
''Hon såg väldigt lycklig igår'' - berättar en anonym som har råkat stöta på Ariana och snackade ett litet tag''

Jag läste om och om igen och kunde inte tro mina ögon, det här kan inte vara sant, det får inte vara sant. Tidningarna bara skriver massa skit och det borde ju jag veta, jag är ju den som har fått mest skit i media. Mamma kom in i köket och såg mig sittandes där med tidningen uppe i ögonen, hon höjde på ena ögonbrynet och satte sig ner på stolen framför mig.
''Vad är det gubben?'' frågade hon och drog ner tidningen så hon kunde sig mig i ögonen. Jag sa ingeting utan bara gav henne tidningen, det var alldeles tyst och jag visste inte vad jag skulle säga eller tro. Ariana älskade mig det sa hon, och hade det varit något mellan hon och den där killen då skulle hon ha berättat. Det är så Ariana är, ja hon skulle har berättat. Fram till dess tänker jag inte tro på någoting tidningarna skriver. 
''Tror du på det?'' frågade mamma och vek ihop tidningen igen, jag ryckte på axlarna, jag visste inte vad jag skulle tro
''Jag vet inte vad jag ska tro mamma'' sa jag och mötte hennes blick. Jag fick tårar i ögonen och en klump i halsen.
''Nej men jag vet, jag har pratat med Ariana'' mitt huvud for upp och jag stirrade på henne med uppspärrade ögon, varför är jag den sista som får red på allting som har med min flickvän och göra?
''Jag läste denna tidningen för någon dag sedan, så jag ringde henne, hon berättade allt'' sa mamma och väntade på mitt svar, jag skruvade mig otåligt på stolen.
''När Ariana kom dit visste hon inte vad hon skulle möta, hon träffade sin pappa och han berättade att för henne att han har gift om sig med en kvinna som heter Caroline, Kvinnan har ett barn som heter Christopher och det är han på denna bilden-'' sa mamma och pekade på killen som stod med Ariana och hade en arm runt hennes midja.
''Christopher's pappa dog i en bilolycka, hans mamma träffade Ariana's pappa Joseph och dom föll för varandra, 3 år senare så gifte dom sig och nu så bor dom alla tillsammans. Och så har Ariana skjutit upp sin resa, hon kommer inte om 2 dagar utan hon kommer igen om ungefär 6 dagar.'' Mamma väntade på min reaktion, jag visste inte vad jag skulle säga, så det var sant det den killen sa till mig? att han är Ariana's bror? glädje sköljde över mig, och jag log stort. Mamma besvarade mitt leende, klappade mig på handen och reste sig upp.
''Mamma'' sa jag och reste mig upp, hon vände sig om och jag drog in henne i en hård kram.
''Jag älskar dig, glöm aldrig det''
''Jag älskar dig med gubben'' svarade hon och pussade mig på huvudet.

 förlåt för att jag inte skrev något igår, men hade verkligen ingen ork & jag vet inte om det kommer upp ett nytt idag för att jag ska till malmö & fira min syster som fyller 24 år idag!
kommentera duktigt så får ni ett helt säkert!
ska tillochmed börja skriva på det nu

Kommentarer
Avsändare: Fridaaaaaaaaa

Fett bra:D

2012-07-16 @ 09:32:32 -



Avsändare: caroline

Gött kapitel :D

2012-07-16 @ 10:21:03 -



Avsändare: Jag

Jag bor i Malmö! ^^
MEEERA!!!
Gud vad jag älskar din blogg, det första jag kollar bär jag startar datorn , och det första jag kollar när jag kollar när jag slår upp safari på iPhonen ^_^

2012-07-16 @ 11:10:56 -



Avsändare: Anonym

mermermermermermer!!! IDAG, snällaaaaa! ♥

2012-07-16 @ 12:03:01 -



Avsändare: hana

älskar den meeeeeeeeeeeer nuuuuu!!!!!!!!

2012-07-16 @ 13:10:44 - URL: http://hhana.blogg.se



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback