Published: 2012-07-31 Time: 09:53:04 Filed Under:

Kapitel 85 - What would you do if I kissed you?

PREVIOUS: ''Är du avundsjuk att jag kan få din syrra på ett annat sätt än dig?'' flinade Adam och kollade retsamt på Chris
''Faktiskt, bara kolla på hur vacker hon är!'' 
Mina kinder hettade till och jag kollade ner på Adams hår och började leka med det.
''Naw hon rodnar'' retades Adam och flinade, jag slog honom löst på armen. Vi tog våra saker och gick ut ur planet, det gick så fort för att det fanns inte många folk kvar och vi var bland dom sista.
''Du sover hos mig ikväll och imorgon kan du åka hem!'' sa Adam bestämt och traskade vidare framför oss.
''Lyssna inte på honom syrran, du får sova vart du vill'' sa Chris och la sin arm runt mina axlar.
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
 
Jag var påväg hem från Chantelle med ett leende på läpparna, helt sjukt hur denna tjejen kunde få mig att le genom att bara kolla på mig, hon var sjukt vacker. Jag hade på mig ett par vita shorts och en svart T-shirt. Och jag skulle nu hem till stugan för att byta om sedan gå ut och äta middag med Chantelle. Jag hade berättat för Ariana att jag var hos 'Jason' vilket jag kallade Chantelle för. Hade jag berättat för Ariana att jag umgicks med Chantelle istället för henne hade hon blivit skitsur och jag hoppas att papparazzi inte fick några bilder på oss. Jag låste upp dörren och tog ett steg in och märkte att något var fel, riktigt fel. Kläder låg överallt, en vas hade gått sönder i hundra bitar, fjäder från kuddarna låg över allt och sängen var helt uppochned, hela rummet var upp och ned. Jag la märke till en tidning och en pappersbit på, jag sprang över till andra sidan sängen och ryckte åt mig lappen. Det var därför jag åkte stod det nerklottrat, jag kollade ner på sängen och tidningen var uppslagen på den sidan jag och Chantelle var med på.
''FAN!'' skrek jag högt och smällde till väggen med knytnäven, Ariana kommer aldrig förlåta mig och jag förstår henne till punkt, jag hade heller inte förlåtit henne om hon hade gjort samma sak speciellt inte när jag och hon var på semester tillsammans. Jag har sagt till Chantelle att hon snart skulle få träffa Ariana och så händer detta. Ariana tror säkert att det finns något mellan mig och Chantelle med det gör det absolut inte. Jag tog upp mina mobil och skickade till Chantelle att jag inte kommer sedan ringde jag Ariana medans jag packade ihop mina saker. 
''KENNY, MOSHE!'' skrek jag och båda kom snart springandes in och spärrade upp sina ögon.
''Hon och stuckit och vi ska följa efter henne, packa era saker och beställ sedan biljetter så fort som möjligt!'' sa jag och ställde mig andfådd framför dom, min bröstkorg rörde sig tungt upp och ned. Båda nickade och gick ut, Kenny vände sig om
''Vill du att jag ska hjälpa dig med röran?'' frågade han och pekade på allt som låg omkull på golvet, jag skakade på huvudet,
''jag ringer dom som äger stugan istället och sedan betalar jag dom så får dom själv städa''.
''Är du säker?'' jag nickade, Kenny ryckte på axlarna och vände sig om och stack sedan ut, jag ringde till tjejen som ägde stugan och berättade som det var.
''Jag hinner inte städa, så jag undrar om ni kan skicka över någon så betalar jag?''
''Det är okej Mr Bieber, vi skickar snart över Sophie, hon är där om 10 min''
jag mumlade ett 'okej' och la sedan på och försökte ringa Ariana en gång till, hon svarade inte. Suprising? - Not really. Jag hörde ett par nycklar skramla utanför så jag gick fram till dörren och öppnade, Sophie som skulle städa stod där utanför, jag bet mig i läppen och avfyrade sedan ett leende som hon besvarade.
''Kom in och förlåt för att vi stökade till det'' sa jag och steg åt sidan. Hon skakade på huvudet och log, ska jag vara helt ärlig så var hon riktigt snygg, en läckerbit. Jag blundade och tog ett djupt andetag, jag måste sluta tänka så. Jag slängde snabbt ner alla mina kläder i väskan och gav Sophie en hastig kram och en bunt med pengar.
''Det är för mycket Bieber'' sa hon och räckte fram bunten, jag skakade på huvudet, vi hade ju tagit sönder massa saker också. Jag bankade hårt på Moshe och Kennys dörr, Dom öppnade och steg ut med sina väskor efter sig. Utan ett ord började vi gå, jag vinkade till min en taxi och hoppade snabbt in i framsätet.
''Hejsan, flygplatsen'' Taxichauffören rynkade på näsan och kollade på mig, jag höjde på ena ögonbrynet. 
''Vilket sammanträffande, jag körde din flickvän till flygplatsen igår'' flinade han och började gasa. Mina ögonbryn åkte upp till pannan, så killen hade träffat Ariana?
''hon åkte till Atlanta'' sa han sedan och gav mig en hastig blick, jag nickade och slickade mina läppar.
''Okej, tack!''
''När går ditt flyg?'' frågade han och jag kollade på biljetten jag hade i handen, om 2 timmar
''2 timmar'' sa jag och direkt så började chauffören gasa och köra förbi massa bilar. 
 
''Sådär'' sa chauffören 20 minuter senare och släppte av mig framför dom enorma glasdörrarna
''Tack'' sa jag och gav honom pengar plus dricks. Jag hoppade ut ur bilen med Moshe och Kenny tätt efter mig
''Är ni redo killar?'' flinade jag och kollade bak på dom, dom brast ut i skratt och nickade sedan. Jag sprang till gate 18 och såg planet landa, jag kollade på min klocka som jag hade runt handleden och märkte att planet var en halvtimme förtidigt, vilket var bra, då kom jag fram snabbare. Innan jag steg på planet försökte jag ringa Ariana igen. Jag skakade på huvudet och gav fram min biljett till killen sedan steg jag på och slog mig ner på förstaklass. Det var så många känslor som for igenom mig, jag kände mig besviken på mig själv,krossad,arg och höll på att bli galen.
''Lugna dig lillebror, allt kommer bli bra ska du se'' tröstade Kenny och klappade mig på axeln, jag tvingade mig själv till att tro på hans ord, fast jag redan har sprängt mina chanser hundra gånger. Tårarna rann ner för mina kinder och jag kunde inte stoppa dom så till sist slutade jag försöka, jag kan med gråta, spelar ingen roll om jag är känd eller inte. Jag har med känslor, jag är en människa
 
ARIANA'S PERSPEKTIV:
''Jag sover hos er killar'' flinade jag och armbågade Adam. Adam log stort och la sin arm runt mina axlar.
''Kan ni skynda er lite? jag är fan trött!'' sa Christopher som gick några meter framför oss. Jag kollade på min klocka och den visade 01:44, jag vände skärmen till Adam och han spärrade upp sina ögon.
''Den var nyss 10?!''
jag skrattade åt hans reaktion och joggade sedan fram till min bror och la min arm runt hans midja, min mobil började ringa och jag kollade vem, Justin's namn lyste upp på displayen och jag tryckte på Decline och stoppade sedan ner min mobil i den lilla väskan jag hade runt halsen.
''Var det han?'' mumlade Chris och kollade trött på mig, jag nickade och vi fortsatte gå i tystnad.
 
''Framme!'' ropade Christopher och ställde sig framför ytterdörren. Adam fiskade upp nycklarna och slängde dom till honom, Christopher öppnade dörren och slängde av sig sina skor sedan flög han upp för en trappa och till sist hörde man en dörr smällas till. Adam skakade på huvudet och flinade. Jag tog av mig mina skor och ställde mig sedan åt sidan och väntade på Adam. Jag kunde ingeting på det här stället. Huset var vitt och enormt och insidan var dubbelt så större kunde man tro. Adam gjorde en gest att jag skulle gå före och jag gick sakta fram. ''Är du hungrig snäckan?'' flinade han och pekade mot köket, jag skrattade och skakade på huvudet. Vi började gå upp mot hans rum och jag bärde på min väska, han sträckte fram och erbjöd sig till att bära den men jag bara skakade på huvudet och så envis som Adam är så tar han bara min väska.
''Det var ingen fråga'' flinade han och bärde upp väskan min väska hur enkelt som helst uppför den långa trappan. ''Vill du sova i min säng eller i gästrummet?'' sa han och blinkade med ena ögat. 
''ditt rum'' sa jag och kollade ner på mina fötter.
''Komdå'' sa han och la sin arm runt min midja och förde mig framåt. Han ställde sig framför en dörr och öppnade den och förde mig inåt.
''Va inte rädd ska inte äta upp dig och din bror sover i sitt rum'' sa han och gick fram till sin gaderob.
''Jag är inte rädd'' sa jag nervöst och gick fram till min väska och tog fram mina svarta kortkorta shorts och vita linnet sedan gick jag in på toan, jag bytte snabbt om och sedan tvättade jag ansiktet och gick ut igen.
''Går det bra om jag sover i kalsonger?'' frågade han och höjde på ena ögonbrynet.
''Alltid!'' 
Han la sig ner på sängen och jag kröp ner bredvid honom och la mitt huvud på hans bröstkorg, hans arm vilade runt min midja. 
''Vad skulle du göra om jag kysste dig?'' frågade han helt plötsligt, Ingeting, vad ska jag göra? skulle nog bara gilla det. 
''Ingeting'' mumlade jag och kollade upp på honom, han la mig ner på ryggen och satte sig sedan i gränsle över mig och böjde sig ner och kysste mjukt mina läppar. När han märkte att jag inte gjorde något motstånd så pressade han sig ännu mer mot mig. Jag la mina armar runt hans hals och tryckte honom mot mig. Hans läppar masserade mjukt mina. Jag avslutade kyssen och han drog sig tillbaka.
''wow, det där var helt...'' viskade han mot mina läppar
''...amazing'' avbröt jag honom och log stort. 
Adam la sig ner bredvid mig och la en arm runt min midja, jag la åter igen mitt huvud på hans bröstkorg och somnade äntligen, det sista jag tänkte på var kyssen med Adam.

Förlåt för ett sent kapitel :/

Kommentarer
Avsändare: Elin

Sjukt bra! :)

2012-07-31 @ 10:08:12 -



Avsändare: Anonym

men gud, neeeeeej! det härgår. ju inte! :'( Justin och hon ska vara tillsammans, PUNKTSLUT :(
buuuhu jävla skit.. Justin kommer göra allt för att få tillbaka henne hoppas jag? :o

2012-07-31 @ 10:12:31 -



Avsändare: hana

grym omg men justin och arina får inte göra slut då kommer jag att grårta

2012-07-31 @ 10:34:39 - URL: http://hhana.blogg.se



Avsändare: Emelie

As bra!! <3

2012-07-31 @ 13:28:22 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se



Avsändare: saga

NOOoooo.. Det mååste fixa sig, jag vet inte hur, men på nått sätt måste det fixa sig!
Ps: När man läser din blogg så kan jag garantera att man sitter såhär, O.O, för att du skriver sjukt bra! :D

2012-07-31 @ 13:59:19 -



Avsändare: ttttttt

meeeer iddddaaaaaaggggggg!

2012-07-31 @ 14:22:36 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback