Published: 2012-07-14 Time: 19:46:12 Filed Under:

Kapitel 72 - Wanna go to a party tonight?

PREVIOUS: ''Aa okej, det kan jag göra!'' sa den Christopher glatt och la på. Hennes bror? hon har ingen bror så det måste vara någon vän till henne eller ännu värre... någon hon gillar mer än mig. 
''Vad är det Bieber?'' frågade Moshe och kollade oroligt på mig, jag log mot honom och skakade på huvudet
''Nej det är ingeting''
Moshe ryckte på axlarna och trodde på mitt svar, det var någoting, jag började misstänka det värsta. Jag ville tro det men samtidigt inte. Hon skulle till sin pappa men vem är han där Christopher? 
(Ariana & Christopher påväg till festen)

ARIANA PERSPEKTIV:
 
''Ariana!'' ropade Christopher och rusade in till mitt rum, han snackade med någon på telefon men drog den från örat och började prata med mig.
''Vill du följa med till en fest ikväll?'' jag ryckte på axlarna, varför inte?
''Ja det vill jag!'' sa jag glatt och och reste mig upp, klockan var nu 5 på eftermiddagen. Jag stod framför Christopher och viftade med armarna hejvillt. Han skrattade åt mig och la på
''Festen börjar klockan sju, börja förbered dig. Prick sju ska du vara färdig'' sa han och pussade mig på pannan och gick ut och in i sitt rum, jag dansade fram till min gaderob och började leta efter någon snygg klänning att ha på mig till ikväll. Jag drog fram en röd klänning, vände på den hit och dit. jag skakade på huvudet
''Nej, den är för fest-aktig'' sa ju för mig själv och drog ut nästa klänning, och skakade ännu en gång på huvudet. Efter att ha dragit ut halva gaderoben hittade jag en vit, kort långarmad klänning.
''Den kan jag ha!'' ropade jag och slängde den på sängen och började rota runt efter smycken och skor. 
 
Klockan var nu halv sju och jag reste mig upp för soffan och sprang upp på mitt rum och gick in till mitt badrum som fanns i rummet, jag hoppade in i duschen och satte på det varma vattnet som sedan rann ner för min svettiga kropp. jag tvålade snabbt in mitt hår och tvättade sedan av det. Rakade mina ben och gick sedan ut ur duschen. Jag virade mitt hår i en handduk och satte upp det i en turban. Med en annan handduk så torkade jag min kropp och drog på mig underkläder.
''Ariana!'' ropade Chris och gick raka vägen in i mitt rum
''Förhelvete Chris jag står i underkläder, lär dig knacka!'' han vände sig om så att han stod med ryggen mot mig.
''förlåt men du måste vara klar om 10 minuter'' 
''Okej''
Han gick ut från rummet och gick till sitt eget och klädde på sig, jag drog snabbt på mig den vita klänningen och torkade håret och lät mina stora lockar falla ner för mina axlar. Jag drog på mig ett lång guldhalsband och ännu ett halsband med ett kors på. Jag satte mig framför spegeln och tog fram sminket och började lägga foundation över hela ansiktet och lade sedan puder på kinderna och vitt ögonskugga och slängde sedan på mascara. Jag gick ut ur mitt rum och in till Christopher där han stod shirtless och jag dog lite smått.
''Shiet'' mumlade jag och han vände sig om och log mot mig. Jag log tillbaka och satte mig ner på hans säng.
''Denna tröjan eller denna?''
I den högra handen hade han en långarmad V-ringad tröja som säkert satt supersnyggt, i den andra handen höll han upp en röd V-ringad T-shirt.
''Den vita'' sa jag och log, han slängde en släng-kyss till mig och drog på sig tröjan.
''Kom nu snygging vi måste gå'' jag reste mig upp och krokade arm med honom.
''Mamma, pappa, vi sticker till James fest'' ropade han från hallen och drog på sig ett par vita supras, det påminde mig om Justin och det gjorde lite ont att veta att det inte var så jättebra mellan oss just nu.
''Gud vad fina ni är, vänta jag måste bara ta en bild!'' ropade Caroline och sprang in i sitt sovrum och hämtade systemkameran och höll upp den.
''Cheese!'' sa hon och knäppte några foton på oss.
''Jag vill med vara med'' sa pappa och ställde sig bredvid mig, jag la min arm runt hans midja och tittade in i kameran och log
''Jag vill ju med vara med!'' sa Caroline, pappa skulle just börja gå mot henne när jag tog tag i hans arm
''Vi kan lägga den på självutlösare'' sa jag och gick fram och tog emot kameran
''Är ni beredda?'' frågade jag och alla nickade, jag la kameran på självutlösare och sprang fram till Chris och ställde mig bredvid honom, 10 sekunder senare tog den ett foto. Vi kollade på den och blev nöjda med hur vi såg ut
''Vi måste dra, alla väntar på oss'' sa Chris och la sin arm runt min midja, Caroline och pappa la sina armar runt varandra och log stort mot oss.

Kommentera! :'D

Kommentarer
Avsändare: Anonym

nu blir jag nervös! inte vara otrogen nu hörrni! haha, det är det enda jag kommenterat i några dagar nu, och jag kommer fortsätta tills hon åker hem ;) och OM någon av dom är otrogan så kommer jag att gråta så högt att gudarna hör det! :o och det vill du väl inte? (a)
MEEEER ♥

2012-07-14 @ 20:46:33 -



Avsändare: Emelie

Skit bra!! <33

2012-07-15 @ 03:41:10 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se



Avsändare: hana

skit bar omg

2012-07-15 @ 15:41:33 - URL: http://hhana.blogg.se



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback