Published: 2012-07-24 Time: 08:52:54 Filed Under:

Kapitel 78 - When I first met you boy my heart went knock knock

PREVIOUS: ''Kan vi inte göra detta imorgon istället? jag är verkligen trött'' sa jag och pussade honom på halsen.
''Lova att vi då gör det imorgon? jag kan inte vänta längre''
''Jag lovar'' sa jag och han la sig ner bredvid mig, jag vände mig om mot fönstret och blundade. Jag var i Justins famn. Hans bröstkorg hårt pressad mot min rygg. 
''Godnatt älskling, jag älskar dig'' sa han och kysse mina skulderblad.
''Godnatt babe och jag älskar dig'' svarade jag och sedan somnade vi båda två.
 
Jag vaknade alldeles för tidigt, solen hade inte ens hunnit gå upp ännu. Jag sneglade på den digitala klockan och hon visade 03:23, jag reste mig upp, drog på mig en av justins stora tröjor och gick ner för trappan och in till köket, jag öppnade skåpet och sträckte mig efter ett glas, olyckligtvis så var jag för kort, Jag kände någons andedräkt blåsa mig i nacken och en arm som sträckte sig upp och tog ner ett glas och ställde det framför mig, jag vågade inte vända mig om utan stod helt frusen utan att ge ifrån mig något ljud och blundade hårt.
''Realax babe'' hörde jag justins sexiga röst viska i mitt öra, jag pustade ut och vände mig långsamt mot honom, han stod där bakom mig i bara kalsonger och log stort.
''Jag verkligen hatar dig, du skrämde skiten ur mig!'' sa jag surt och slog honom på armen, han flinade 
''Förlåt babe'' 
jag fyllde på glaset med vatten och drack upp det på nolltid, jag fyllde på det ännu en gång och drack upp halva.
''Vad gör du uppe nu?''
''Jag kunde inte sova längre, dudå?'' svarade jag och la mina armar runt hans nacke
''Samma'' sa han och böjde sig ner och kysste mjukt mina läppar, jag flätade mina fingrar i hans hår och ett lågt stön lämnade hans mun.
''Vill du leka med mig?'' viskade han när han hade avslutat kyssen, jag slickade mig runt läpparna och la huvudet på sned och låtsades fundera
''Älskling, du dödar mig'' ännu en gång böjde han sig ner och kysste mig, denna gången hårdare och med mer passion.
''Okejdå'' sa jag, han lyfte upp mig och sprang upp för trapporna och stängde dörren efter sig med foten. Justin slängde ner mig i sängen och la sig i gränsle över mig och började kyssa min hals, där jag var som svagast. Stön lämnade lågt min mun
''babe'' sa jag och försökte få till mig justin's uppmärksamhet.
''babe'' sa jag igen fast ännu högre, justin slutade att kyssa mig på halsen och kollade mig rakt in i ögonen, som om han kunde se min själ, jag älskade hur Justin kunde mig in och utantill, hur han direkt märkte när det var något. Justin höjde på ena ögonbrynet och jag fick en flashback när vi träffades för första gången.
 

Vi drog på oss de högklackade skorna och började gå ner för trappan och ut till hallen, mina föräldrar var inte hemma, dom skulle komma hem sent ikväll, jobbar natt som vanligt. Vi gick ut i den kalla kylan och direkt när vi hade kommit ut från dörren då hörde man den höga volymen spelas från deras hus. Vi gick över gatan och slängde upp dörren, Jason vände sig om och spärrade upp sina ögon ''Fyfan vad snygga ni är!'' skrek han och kollade på oss från topp till tå. Jag kände en doft av alkohol och han höll även en burk i handen. Han räckte den mot mig ''Vill du ha?'' frågade han, jag skakade på huvudet ''Jag dricker inte'' ropade jag. Joline drog mig åt sidan och pekade mot ett par killar ''Det där är Justin och hans polare, dom kom en vecka tidigare för att Justin är klar med sina uppgifter eller vad man ska kalla det.'' jag nickade som svar och log åt henne. ''Kom vi dansar!'' skrek jag och drog ut henne på dansgolvet. Vi började hoppa och skrika när Whistle av Flo Rida började spelas. Helt plötsligt backar jag in i någon och han lägger sina händer på min midja, jag vänder mig om och möter ett par hasselbruna ögon jag. ''Det var inte meningen'' mumlade jag och drog bort hans händer ''Trevligt att träffa dig, Justin Bieber'' sa han och log, han räckte fram handen mot mig.han hade på sig en blå kavaj, vit skjorta, svarta byxor och en svart slips.Han kollade på mig från topp till tå och bet sig i läppen ''Trevligt att träffa dig med, Ariana Gilbert'' sa jag och skakade hans hand. Jag log mot honom och vände mig om för att fortsätta att dansa med Joline när hon helt plötsligt dök upp vid min sida.

 

 ''Vad tänker du på älskling?'' frågade han och kysste min hals, jag ryckte till och vaknade upp ur mina tankar och log stort som ett fån för mig själv. 
''När vi för allra första gången träffades'' flinade jag och han log stort
''Jag kommer fortfarande ihåg det, dom där tankarna får vänta, jag står inte ut längre'' 
Justin hade sitt huvud på mina bröst och resten av hans kropp mellan mina ben. Han la sina händer på varsin sida om mig och började försiktigt gunga upp och ner. Jag la mina händer på hans sidor och hjälpte honom.
''Vi kanske ska börja med att ta av dig tröjan?'' flinade han och tog nere vid kanten av min tröja och drog den över huvudet på mig, jag skakade på huvudet och flinade. Justin fortsatte gunga upp och ner fast denna gången snabbare och hårdare. Han stannade till för en sekund och drog sedan av mig mina trosor och han drog av sig sina kalsonger.
''Du kommer inte ångra det här'' viskade han i mitt öra, jag vände mig om så jag låg över honom.
''Jag har inte ångrat en enda gång jag har haft sex med dig'' sa jag och sträckte mig efter en kondom som låg i hans nattduksbord, jag kunde hans rum ut och innantill. Han tog emot den och satte på sig den.
''Är du redo för att rida babe? det kommer kanske göra ont för att det var längesen vi hade sex'' 
Om jag ska vara fullt ärlig så kommer jag inte ihåg sist vid hade sex, jag satte mig försiktigt på hans penis och började gunga fram och tillbaka långsamt. Justin la sina händer på mina höfter och borrade in sina naglar. Jag började rida snabbare och hårdare och Justin försökte kväva sina stön för att inte väcka Pattie. 
''Mammas rum är på undervåningen, tror du hon kan höra oss?'' frågade han och hans bröstkorg lyftes tungt upp och ner. Jag nickade, väggarna var tunna och man kunde lätt höra. Justin smällde till sängen med knytnäven. Jag red allt vad jag orkade, la ner vartenda energi jag hade.
Hans händer låg på mina bröst, jag slängde mig ner på sängen bredvid honom, jag orkade inte mer mina ben värkte.
''babe varför slutade du?'' sa han och la sig över mig och tryckte in sin penis i mig och började gunga upp och ner. Stön lämnade min mun och det fick Justin bara till att köra snabbare och hårdare. Justin kysste och nafsade lite lätt på min hals, han andades tungt och jag kunde känna hur upphetsad han var.
''Det här går inte'' stönade jag och Justin stannade upp för en sekund.
''Varför inte?'' svarade han tungt.
''Jag kan inte kväva mina stön, vi får göra det här en gång till när din mamma inte är hemma'' 
''Självklart, ska slita av dig kläderna varje gång jag har en chans''
jag skrattade lågt.
''Ska vi fortsätta eller vänta tills mamma har lämnat huset? Hon skulle på spa-semester med Carin, jag tror hon åker på tisdag'' sa han och började ännu en gång gunga långsamt upp och ner.
''Kan du vänta tills på tisdag då? hur länge kommer hon vara borta?''
''egentligen kan jag inte det men jag kan försöka, 2-3 dagar''
Han drog sig tillbaka och la sig helt utmattad bredvid mig och försökte återhämta andan.
''Du kommer inte ångra sex på tisdag''
jag flinade och slog honom löst på armen.
''Vaddå? jag menar det'' sa han och jag la mitt huvud på hans bröstkorg, jag sneglade på klockan.
''Är den redan 5 ?!'' frågade jag förvånat och lyfte på huvudet för att kolla på Justin som låg och blundade, han ryckte på axlarna, 
''Antagligen''
Idag var det måndag, imorgon är det tisdag och Pattie är borta tills fredag, perfekt. Jag visste precis vad jag skulle göra.
''Sov babe sov'' viskade Justin och började leka med mitt hår.
''Kan inte, har jag en gång vaknat så kan jag inte somna om'' sa jag och vände mig om till andra sidan, Justin vände sig också om och la sedan en arm runt mig och pussade mig på bakhuvudet.
''Aw, älskling då''
''ingen fara'' mumlade jag och suckade.
''Godnatt, Godmorgon eller vad man nu ska säga'' flinade Justin och la sitt huvud på mitt.
''Godmorgon'' rättade jag honom.
''Whatever'' mumlade han och sedan blev det dödstyst.

DUM DUM DUUUUUUUUUUUM!
Watcha think?
Don't blame my sex-scene, är inte så värst duktig på det.. 
Kommentera!
Vet någon om Vampire Diaries är slut?
är nämligen på avsnitt 19 säsong 3 ... 

Kommentarer
Avsändare: Lilly

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

2012-07-24 @ 09:41:58 -



Avsändare: Anonym

i think your sex scene was good ;)
as bra kapitel, som vanligt, och jag längtar såååååååhääääääääär mycket till nästa!!! :D (det gör nog Justin också, haha)

2012-07-24 @ 09:58:51 -



Avsändare: hana

älskar den jag käner mig som arina varje gång det kommer ett nytt kapitel

2012-07-24 @ 10:09:43 - URL: http://hhana.blogg.se



Avsändare: Emelie

Jätte bra!! <3

2012-07-24 @ 12:32:59 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se



Avsändare: Anonym

MINST ETT KAPITEL TILL IDAG TACK?!?!?!
är besatt av din novell ;))))

2012-07-24 @ 13:35:45 -



Avsändare: Elin

Meeeer!
Den är skit bra längtar sjukt mycket tills ett nytt kapitel kommer ut, denna är den bästa novellen jag har lästa på väldigt länge :)<3

2012-07-24 @ 21:15:37 -



Avsändare: caroline

Jag länktaaar!!!!! Ditt sex scene var fantastisk, man kommer in i novellen och känner Justin röra en typ haha

2012-07-24 @ 22:30:40 -



Avsändare: lemonpower

kan du länka till mig de där kapitlet, där justin&ariana träffades?<3 tagga mig på bdb @lemonpower ;) tack<3!

2012-07-24 @ 23:50:31 -



Avsändare: Felicia

Älskar dina sex scener! Dom borde ha de oftare!! :) älskar din novell, kollar varje dag efter nya kapitel här :D puss och kram

2012-07-25 @ 00:41:31 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback