Published: 2012-07-22 Time: 08:12:19 Filed Under:

Kapitel 76 - The red carpet

PREVIOUS: ''ja, hej på dig med Aimée'' flinade jag och besvarade hennes kram, hon började också ösa med frågor över mig och jag försökte svara så gott jag kunde.
''Hur är det med Justin då?'' frågade hon och bytte samtalsämne, jag ryckte på axlarna.
''Lika bra som vanligt'' 
 
Det var bara 1 timme kvar tills Justin skulle komma och plocka upp mig, jag bestämde mig för att gå upp och ta en snabb dusch sedan klä på mig, Jag gick ut ur duschen med en handduk runt min kropp och öppnade min gaderob, jag hade bestämt vad jag ska ha på mig sedan jag kom hem från Justin. Jag tog ut min vita klänning med silvriga ''band'' runt, dom silvriga klackskorna som jag fick av Justin och ett silvrigt armband som passade till. Jag la handduken på huvudet som en turban och drog sedan på mig underkläderna. Jag torkade håret och satte sedan in locktången i vägguttaget. Jag började locka håret och efter två slingor så skrek jag efter Aimée som glatt hjälpte mig. 
 
Vi var klara med att locka mitt hår, nu skulle jag bara dra på mig kläderna och göra någon frisyr med håret istället för att ha det hängandes ner för axlarna alldeles för tråkigt. Jag drog på mig mina smycken och klänningen, skorna drar jag på när jag skulle gå så att fötterna inte skulle bli ömma. Vi provade med alla olika frisyrer och till sist bestämde vi oss att vi skulle kalla på mamma, hon visste säkert någon frisyr, hon var trots allt galen i mode. Mamma kom springandes in i mitt rum och gjorde halt precis vid dörren och glodde med stora ögon på mig, hon la sin hand på munnen och lutade huvudet på sned. Mamma avfyrade ett leende och ställde sig sedan bakom mig och började sätta upp det i en perfekt ''boll''.
 
När mamma hade slängt några hundra klämmor i mitt hår så frågande jag henne om hon kunde sminka mig och det gjorde hon med glädje. När allting var klart så ställde jag mig framför spegeln, Justin hade sagt till mig att jag skulle vara uppklädd mer ville han inte att jag skulle veta. En bil tutade utanför och jag kollade ut från fönstret och såg Justin komma ut från limosinen. Jag började gå ner för trappan och mötte pappa i hallen som redan hade öppnat till Justin, båda spärrade upp sina ögon och log sedan mot mig. Pappa tog emot mig i slutet av trappan och bärde mig ner dom tre sista. Han gav mig en kram och sedan en hastig puss på pannan.
''Du är vacker min flicka'' 
Jag la min hand på hans kind och pussade honom på den andra. 
''Ta hand om henne'' sa pappa och pekade på Justin.
''Det ska jag göra'' sa han och log, Justin la en arm runt mig och tryckte mig tätt intill honom. Jag vände mig om och såg Aimée klicka massa foton med sin vita Iphone
''Guys, vad sägs om att vända er om så jag kan få ett normalt foto?'' frågade hon och log. Jag ställde mig bredvid Justin och la en arm runt hans midja och tittade in i den lilla kameran på Aimées Iphone. På ena fotot så pussade Justin mig på kinden, mamma och pappa mumlade fram ett ''aw''. Jag log mot dom, flätade in mina fingrar i justins och sedan började vi gå mot hans limosin. Justin hade på sig ett par svarta byxor med en vit kavaj och såklart sina svartvita älskade supras. 
''Du är vacker baby'' sa han när vi hade satt oss i bilen och blinkade med ena ögat.
''Tänk om jag inte vill vara vacker då?'' sa jag och slickade mina läppar
''Du är snygg'' sa han och blinkade ännu en gång
''Tänk om jag inte vill vara snygg då?'' 
''Du är sexig'' sa han med sin mörka sexiga röst och pussade mig gång på gång på halsen, 
''Det låter bättre'' retades jag och blinkade med ena ögat mot honom. Han pressade sina perfekta formade läppar mot mina och masserade dom mjukt. 
 
''Mr Bieber, vi är framme'' sa chauffören och Justin öppnade limosindörren, omedelbart började blixt komma här och där, och Justin hade inte berättat vart vi ska, jag började bli orolig men tog Justins hand när han sträckte ut den, jag gick ut från bilen och omringades omedelbart av papparazzis, jag kollade oroligt på Justin men han log bara, snart insåg jag att jag stod på den röda mattan. Vi stod i mitten av mattan och vände oss mot kamerorna och lät dom ta ett x antal foton sedan vände vi oss till den andra sidan och lät dom andra papparazzis ta ett x antal foton. 
''Vi måste gå in babe'' sa Justin och tog min hand, vi började gå in i den enorma lokalen och snart insåg jag att alla kändisar från världens hörn var här. Tanken smällde mig, det är en gala. Jag vände mig om mot Justin och la mina armar runt hans hals och gav honom en hastig kyss, han besvarade kyssen och tog min hans och började gå mot våra platser som var längst fram. Medans vi satt och väntade så la Justin sin hand på mitt lår, jag vände mig mot honom.
''Du hade inte behövt göra detta'' sa jag och flätade in mina fingrar i hans.
''Jag ville'' sa han och pussade mina knogar, jag släppte Justins hand och kliade mig innanför klänningen vid bröstet.
''Jag hade kunnat göra detdär'' sa han och jag slog honom skämtsamt på armen, ännu en gång flätade vi ihop våra fingrar och satt tysta fram tills det började, jag var verkligen redo för Justin's ''Jag är från en liten stad i Kanada'' - tal. Jag började flina för mig själv och Justin kollade frågandes på mig, jag skakade på huvudet och vände blicken mot någon man som stod på scenen och försökte få tyst på alla, snart insåg jag att det var Will Smith, en ursnygg skådespelare. Jag bet mig i läppen och kollade rättar sagt stirrade på honom, Justin armbågade mig vid sidan och jag ryckte till ur hans änglalika ansikte och vände mig om till Justin.
''Sluta kolla på honom sådär'' sa han svartsjuk 
''Kolla på honom hur?'' frågade jag och spelade dum
''Som om du vill ha honom i sängen'' jag försökte hålla mig för skratt men bestämde mig för att spela med.
''Tänk om jag vill det då? jag har alltid velat det''
Justin armbågade mig vid sidan en gång till och släppte sedan min hand, jag log stort och fortsatte att kolla på Will, då och då brände Justin's blickar mig men jag försökte totalt ignorera honom. Will presenterade sig själv och började babbla på om galan och hur talangfulla alla artisterna var. Jag började leka med ringen som satt på fingret och lät tankarna fara långt iväg. 

Vad som händer på galan får ni i nästa kapitel,
- Vad vill ni att de ska hända?
- Vad tycker ni om detta kapitlet, bra/dåligt?
KOMMENTERA! :D

Kommentarer
Avsändare: Anonym

bra! :D<3

2012-07-22 @ 10:11:00 -



Avsändare: Emelie

Jätte bra!!! <3

2012-07-22 @ 12:12:26 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se



Avsändare: Tilda

Skit bra, meeer! :)

2012-07-22 @ 12:23:24 -



Avsändare: Anonym

Jag tycker att den är jättebra :)

2012-07-22 @ 15:11:13 -



Avsändare: h

Att whil smit kommer och presentera sig för jistin och arina sen så ringer justins mobil så han går och svarar och arina så jag är stort fan sen så tar whil smit med henne till städrummet och de kysser sen så har de sex med varandra så letter justin efter de så hittar justin henne och whil och hånglar justin säger arina vad håller du på med hon vågar inte säga nån ting och whil smit jag trode att vi var vänner han säget förlåt justin och arina säger att det var jag inte han jag blev så arg för att du sa så ville jag retas bara lite med mig det händer aldrig om igen och justin säger lovar ?jaaaa hundra gånger så kysser justin hon och de låsas som om det har aldrig hänt hoppas att du gillar mitt tips

2012-07-23 @ 07:23:55 -



Avsändare: hon som älskar denna novellen mest av alla!

ååh, den är bara så.. super mega bra!
du får verkligen aldrig sluta skriva på den här, fortsätt för alltid! right?
haha.. jag brukar känna mig som ariana när jag läser;) och den känslan är fantastisk !!! <3

Svar: aw, det glädjer mig att du känner dig som Ariana för att jag försöker verkligen få till det så att ni känner er som henne, Kapitel 77 är ute, hoppas du gillar den! :D ♥
None None

2012-07-23 @ 16:47:29 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback